כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס VIVO ATI 9250 חיברתי אותו לטלוויזיה כך שהטלוויזיה תהיה המסך שלי וזה עובד טוב, הורדתי את הדרייברים האחרונים אבל אני לא מצליח לראות את הטלוויזיה על המחשב (החיבור הוא S-VIDEO ל SCART של הממיר של HOT ) יש מישהו שניסה לעבוד עם VIVO ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לאור הבדיקות שערכתי אני חושב שהעי טוב לרכוש את ה 9600xt 128 במחיר הזה. אבל אני לא יודע איך היציאת tv שלו. אני אוהב משחקים אבל אני לא גיימר כבר. ואני מעוניין להריץ משחקים חדשים אבל אני לא בטירוף של ההגדרות הכי גבוהות. האם הכרטיס מסך הזה יענה על הצרכים שלי? ו
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך AOC lm729 עם חיבור DVI כרטיס מסך MSI GeForce FX5200 אני מחבר את המסך לחיבור DVI, מנסה להפעיל אותו דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ולא מצליח. אני לא מקבל את יציאת ה DVI ברשימת התצוגות הזמינות, ב nView display mode. האם חייבים לנתק את החיבור הרגיל או שאפשר ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית? אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים??? האם בדגם הVIVO של הVP אפשר גם לחבר חוט כבל אנטנה של טלוויזיה??? האם זאתי גירסה מומהרת?? האם 6600GT עדיין משתלם לקנות והוא כרטיס טוב?? שווה להשקיע עוד 150 שקל (בלי קשר למרות שהם אותו מחיר כמעט) בגירסה של הVP עם הVIVO והקרור המאסיבי הזה ב מקום הגירסה עם הקרור הרגיל.. יש הבדל משמעותי בביצועים ובכלל בין שני הדגמים??? תודה מראש נשמות ???
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. אבקשכם, שתמליצו לי על מסך LCD, עד 2500 ש"ח לחבר. מינימום זמן תגוובה: 8MS. יש לו gforce 2... תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז עד 300 שקל פלוס חריגה קטנה איזה כרטיס עדיף למשחק ספיידרמן 3 http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14116&Count=0704195419 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7412 שהדרישה היא 7300GT
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את הקטע אני יכול לקחת X1950 CF master edition ולעשות את המערך עם X1950XT? לא הבנתי איך זה פועל כי הבנתי שצריך כרטיס אחד רגיל ואחד CF edition מאותו סוג זה נכון? אם כך... איך זה פועל עם X1950XT?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה לינק לעמוד הספציפי שבו יש את הדרייבר להורדה. תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מממ נגיד ואני יקנה כרטיס ELSA RADEON 9800 PRO בארץ שיש לו ליבה של R360, נגיד אני מחליף לו קירור ועושה לו פלאש יש סיכוי שבאחריות יגלו את זה? וגם אם כן ולא ירצו לתקן לי במקרה של בעיה, יש אולי מעבדה שמתקנת כרטיסי מסך בתשלום?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך רחב עבור סרטים ושטח עבודה גדול אבל אני גם משחק במשחקים עם יחס תצוגה 4:3. שמעתי שכרטיס המסך יכול לספק תצוגה ביחס 4:3 ולמלא את שאר המסך בשחור כך שהתמונה של המשחק לא תמתח לרוחב. האם האפשרות הזו אכן קיימת? האם היא דורשת כרטיס מסך מסויים? האם היא דורשת דרייבר מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בזמן שכולנו רודפים אחרי כרטיסים שתומכים בDX10 נושא הOPENGL נידחק לצד . אז ככה בגלל שאין לי נסיון גדול עם OPEN GL אני מעוניין לדעת מה ההתרונות של OPEN GL לעומת ה DX/9/10 ואם גם הוא הולך לעבור שידרוג. כי ממה שאני מכיר הOPEN GL נותן אפקטים ההרבה יותר טובים במים [ים ,אגמים וכו] אם למישהו יש עוד ידע בנושא אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-