כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
http://img370.imageshack.us/img370/7619/57988328hn2.jpg צריך להגדיר פה משהו ?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס טלוויזיה (pvr 2000) של leadtek, איך אני מחבר אליו את הממיר של יס? יש רק יציאה לאנטנה ועוד יציאה שדומה ל s-video אבל אני לא בטוח שזה s video איזה סוג כבל אני צריך כדי לחבר ממיר?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אנשים טובים מי שיש לו מושג מה צריך לשנות ברגיסטרי ביכדי לעבור למימשק הישן אשמח לקבל דיווח היה פה כבר בחור נחמד שעזר לי בנושא אבל אני לא מוצא את האשכול טעות שלי שלא שמרתי את התגובה שלו לכן אני זקוק לעזרתכם שוב תודה מראש יוסי[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 21:45:34 היסתדרתי כבר מי שצריך הינה הפיתרון באדיבות SyndromE אפשר לינעול[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "SedonaDisable"=dword:00000001 "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 "CplGroupUIPolicy"=dword:00000001 אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה? 0 = חדש (Default) 1 = קלאסי (ישן) 2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד) * ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "…
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה טוב כרטיס שכולל Composite וS-video כולל גם תוכנות עריכה,כיווץ וWinDVR 3 במחיר של עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
רשום באתר היצרן כי חיבור ה-vga לא יכול לעבוד סימולטנית עם t.v. out. שאלתי היא האם חיבור מסך ה- lcd ב dvi תאפשר לי את האופציה לעבודה סימולטנית של צג המחשב והטלויזיה. תוזה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
כבר מלא זמן! xp easy tv capture PALBG
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה 29 אינ'צ שהיא תומכת ב- HD Ready 1080i. אני מתכנן לקנות מחשב חדש השבוע וראיתי שכרטיסי המסך החדשים יש בהם יציאה שנקראת HDTV. רציתי לדעת עם אני קונה כרטיס שמגיע עם כזו יציאה איך אני מחבר אותו לטלוויזיה ( שבה יש כניסת Component ) האם קיים קבל כזה שמצד אחד הוא component ומצדו השני הוא מותאם ליציאת HDTV שקיימת בכרטיס המסך ? או שמה אני אמור לעשות זאת בדרך אחרת שהייית שמח עם מישהו היה מסביר לי עליה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7472 1350 ש"ח. מה אתם אומרים ביחס למחיר בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
התקנתי HL2 על המערכת שלי(מפרט בצד) ויש בהגדרות גראפיקה המתקדמות אנטי אנלייסינג,אבל יש שם X6 וממה שהבנתי כרטיס מסך אחד יכול רק עד X4 וגם מזה MSAA? רשום שם X6MSAA עוד משהו אחד:יש שם בהגדרות Color Correction או משהו בסגנון-אפשר לבחור Enabled או Disabled ..נראה לי שיותר טוב אינאייבלד..מישהו יודע מזה?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בתחום ואני רציתי לדעת את הדבר הבא: אני רוצה כרטיס לכידת וידאו (או איך שלא קוראים לו, כי התבלבלתי עם כל השמות), שאני יוכל לחבר אליו את הממיר של YES או HOT (בעיקר YES), ואני אוכל להקליט למחשב בפורמט AVI תוכניות או סרטים מהממיר הדיגיטלי למחשב. כמו כן אני רוצה גם את האפשרות שאני יחבר את הכרטיס למחשב עם מערכת הפעלה, Media Center (אגב, אני מתכנן להתקין אותה במקביל ל-XP, זה אפשרי?) וכשהכרטיס יהיה מחובר למערכת הפעלה Media Center אז אני אוכל להקליט שידורים חיים וכול מיני שטויות.. שאלה לידע כללי ויישומי: אני יכול להקליט תוכניות טלויזיה / סרטים ללא צורך בממיר? כי הבנתי שבכרטיסים של לכידת וידאו יש להם אפשרות של טונר טלויזיה פנימי.. אולי אני יתקין רק את התוכ…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אהלן חברה! תשמעו אני רוצה לקנות מחשב למטרות גרפיות של photoshop ו after effect ואולי תוכנות תלת ברמה סבירה. לא אתנגד לאפשרות לצפות בסרטים במחשב בצורה המניחה את הדעת. הלכתי לרשת פיקוק וקיבלתי את המפרט הבא. שימו לב לכרטיס מסך או כל דבר הקשור לעניין מצפה להערות והארות לוח אם: GIGABYTE GA-81945GZONE-RH מחיר: $89 מעבד: אינטל P-D 925 3.0G DAUL CORE מחיר: $159 זיכרון: 1GB DAUL CHANNEL DDR2 667 מחיר: $89 מארז: 3 מאווררים 6 כניסות USB מחיר: $38 דיסק קשיח: 2 160GB SATA מחיר: $85 כרטיס מסך : GEFORCE 6200 PCI EXPRESS 256MB מחיר: $55 מקלדת: WINDOW XP מחיר: $7 עכבר אופטי : PS2 מחיר: $8 צורב: D…
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס טוב יותר ומה משתלם לקנות XFX nVidia GeForce 7900GT 256MB GIGABYTE nVidia GeForce 8600GTS 256MB תודה רבה מאוד למי שיעזור לי כי אני ממש חייב לדעת
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שאלה בקשר לכרטיס מסך BFG 8800 GTS 320 MB. הכרטיס מסך הזה מגיע בגרסת OC. ואני זוכר שלפני איזה כמה שבועות מישהו אמר פה ש"בשום מקרה אין לעדיף גירסת OC היות וזו גירסה שמשתמשת במעבד גרפי מדור קודם על בסיס המהרת תדר על מנת להגיע לביצועים דומים - דבר המעלה את טמפרטורת הכרטיס ומוריד את יציבות פעולתו" מה אתם אומרים על זה? יש משהו בדבריו?
-
- 7 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה טוב שיאפשר לי להקליט שידורים מהממיר הדיגיטלי של הוט, שמתסנכרן טוב עם המערכת של הוט ושאני יכול לתכנן בו הקלטה מראש. אם יש לי טלויזית LCD וכרטיס מסך geforce 8600GTS האם אני צריך כרטיס טלויזיה נפרד כדי להקליט, או שאני יכול לחבר את הממיר או האלויזיה ישירות לכרטיס המסך וזה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ומתוכנן להיות בו 8800gts אני מחפש השוואות בין כרטיסים מהסוג הזה יש אותו למלה חברות ובמלא גרסאות עם אוברקלוק ובלי, ורציתי לראות תביצועים שלהם ולדעת מה הכי מומלץ מבחינת ביצועים\אמינות בכל זאת כרטיס יקר לא רוצה להידפק
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את הממיר (HOT) לכרטיס הטלוויזיה (Tv @nywhere) שלי. חיברתי בעזרת כבל RCA מה- VideoOut של הממיר אל ה S-Video של כרטיס הלוויזיה. ואת ה RCA מה- AudioOut של הממיר אל ה AudioIn של כרטיס הטלוויזיה. יש לי מספר בעיות \ שאלות: 1. כאשר אני מגדיל את התמונה במסך ל Full Screen נעלמת לי התמונה (אני משתמש ב InterVideo WinDVR 3). 2. אין לי Audio (בדקתי, שום מאפיין שמע אצלי לא ב Mute). 3. איכות התמונה טובה +, אך יש קווים, האם יש דרכים לשפרה (כבלים אחרים?, שיטת חיבור?, תוכנה אחרת?). תודה לכל העוזרים והמגיבים.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
טוב, אני יכול להשקיע את ההפרש, אבל אני רוצה לדעת אם ההבדל כזה רציני. הכרטיס נועד למחשב יחסית ישן שנמצא בבית (p. 4 2.4 Ghz, 512 DDR, ספק כח 380 W אמיתי). המחשב בן 3 שנים בערך. המחשב הזה צריך להחזיק בערך עוד שנה עם משחקים בסטנדרת של היום, מאחר ויש עוד אחד, חזק יותר. (הוא צריך להריץ לפחות את C&C החדש ברשת...) השאלה היא אם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח שאפשר בקלות לחסוך. התקציב שלי לא עובר את ה 850 ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי? וגם "ממיר מחשב לטלוויזיה"
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי. המפרט שלי הוא Pentium 4 2.66GHz יש לי 512MB זכרון ולוח אם של אסוס עם AGP. יש לי כרגע ג'יפורס 4 440 ואני רוצה לשדרג. המליצו לי על הכרטיסים האלה, מה אתם אומרים? האם הם יהיו מספיק טובים יחד עם המפרט שלי למשחקים חדשים? LEADTEK WinFast A7600 GS TDH 256MB AGP BFG OC 7600 GS 512MB AGP GIGABYTE GEFORCE FX7600GS 256MB AGP תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 491 צפיות
-
-