כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
או radeon 9600 xt או 7300 gs geforce
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
עוד כמה שבועות אני עומד לקנות מחשב חדש! ואני חייב לדעת אם הכרטיס מסך שבחרתי הוא טוב ??? Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 שמעתי כמה ביקורות לא טובות עליו מה דעתכם עליו אפשר להגיש הצעות לכרטיסי מסך אחרים תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס מסך בחריץ AGP בעל שני חיבורי DVI, לא חובה שיהיו Dual Link. כמובן שיהיה כמה שיותר זול(לא מחפש ביצועים) ובמידה ואפשר בחנות בעלת מלאי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 4 Ti 4400 של Leatek בעל יציאת VIVO. חיברתי את הכרטיס למצלמת הוידאו דרך כבל S-Video והתקנתי את הדרייברים האלו: http://www.nvidia.com/object/wdm_geforce2-fx_2.26 הורדתי את WinDVR 3 ומיד בכניסה לתוכנה היא צועקת עלי: Cannot detect device. Please check hardware or re-install driver. ניסיתי לשווא להתקין מחדש את הדרייבר ואף תוכנות צפייה אחרות. הדרייברים של כרטיס המסך עצמו הם החדשים ביותר. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם שווה ה1900XT והאם המחיר מוצדק? החברה כמובן Sapphire במחיר של 2150 שקל 512MB זיכרון האם הכרטיס חזק? והאם יתאים למפרט של E6300 1GB DDR 2 667 הלוח אם של גיגהבית 965P ?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איזה התקן יותר חזק ONBORD של VIA או GF2MMX32?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכם אז ככה יש לי כמה אופציות שהיו לי כבר קודם ועוד כמה שראיתי פה.... אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 3870 של SHAPPIRE אני משיג אותו ב- 1060 המחיר ממש טוב לי אבל אם צריך להוסיף כדי לקבל משהו יותר חזק אז אני יוסיף ASUS OC 880GT שעולה קצת יקר 1500 והוא נמצא אצלי בחריגה INNO 3D 8800 GT OC שראיתי שאפשר להשיג ב- 1300 ש"ח בנועה PALIT 1GB 8800GT ב-1330 רגיל או 512 SONIC (O.C( שעולה 1200 ש"ח GIGABYTE 8800GT שעולה 1350 LEADTEK 8800GT דגם GTB אוברקלוק שעולה 1300 מה אתם מציעים לקחת הזמנתי כבר מחשב...ונשאר כרטיס מסך תודה רבה מראש ???
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה. לפני כשנה קניתי X1900GT כלשהו. אחרי חצי שנה הוא התחיל להתחרפן עליי והלכתי לממש אחריות. החנות ה...אמינה...הביאה לי כרטיס...(שלי היה של POWERCOLOR) של ספיר שהיה ברור שהמדבקה של ספיר הודבקה על המדבקה המקורית (ראו את הציור ממתחת...ושהחור למאוורר לא התאים)...בשיא טיפשותי לא רשמתי מספר סיריאלי וכך חזרתי הביתה לגלות כרטיס שעושה ארטיפקטים מטורפים ובלתי שחיק לחלוטין. הלכתי לסניף אחרת של הרשת סיפרתי את הסיפור שמתי אותו שוב לתיקון...אחרי שבוע באתי וגיליתי להפתעתי הרבה שהכרטיס שלי הוחלף בX1950XT (סיפור אמיתי!) שמח וטוב לב חזרתי הביתה...אבל מה? עליה וקוץ בה... אני משתמש בדרייבר הכי חדש..ולא משנה מה עשיתי (כולל אוטומייטד קלוק קונפיגוריישן יוטיליטי)...המהירות ליבה היא 500 והמה…
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4758 האם זה כדאי עכשיו או שעדיף להשאר עם מה שיש לי (שדיי גוסס במחשקים חדשים) ולחכות שיצאו כרטיסי dx10?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי שני שאלות הראשונה איזה הבדל יש בין כרטיס מסך PALIT GeForce 7600GT לAsus GeForce 7600GT? והשניה מאיזה חברה עדיף לקנות כרטיס מסך ב900 שקל מ- NVIDIA או -RADEON? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הי במחשב שלי מותקן כרטיס המסך הזה, ומהכרטיס חיבור לטלויזיה. לא הצלחתי להגדיר בתוכנה, כך שיהיו 2 תצוגות ( למשל הקרנת סרט בטלויזיה והמשך עבודה על המחשב ביישומים אחרים ). יש לי מסך מחשב של פליפס 109b וטלויזיה ישנה של סוני. בשניהם אין חיבור דיגיטלי. האם זו הסיבה שאני יכול לראות רק תצוגה אחת? או...? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך 8800GT, האם הוא יוכל להחזיק מסך 22' בלי בעיה למשחקים בעיקר ללא הורדת FPS? ואם אפשר לענות גם על שאלה קטנה - הSamsung 226BW או LG L226WTQ? אני יודע שהשאלה על המסך לא קשורה אבל אני אהיה שמח אם תענו... תודה.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום .. לפני כמה ימים הייתי ב - KSP והמליצו לי על המסך החדש של PolyView V398 19" WideScreen 8ms .. http://www.wyntec.com.au/product_info.php?products_id=68730 זה המסך .. עכשיו הקטע הוא שאני מתלבט מאוד .. האם כדאי ללכת על מסך WideScreen ? כי לפי מה שהבנתי / שמעתי, המסך הזה מותאם בעיקר לסרטים .. ובמשחקים כתוצאה מהצורה של המסך, חלק מהמסך עצמו נחתך ולא רואים את כל התמונה של המשחק .. אלא רק חלק .. זה נכון ?! ** המליצו לי בנוסף ללכת על מסך של ViewSonic 17" / 19" 8ms .. איך המסכים שלהם נחשבים ?! לפי מה שהבנתי הם חברה דיי מוכרת וטובה .. והאיכות של המסכים שלהם דיי טובה .. על מה אתם ממליצים ?! מסך "19 רגיל או מסך "19 WideScreen ?! (תאמת ממש אהבתי את ה - WideScreen - הוא נר…
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב הכרטיס טלווזיה עובד אני רואה תוכניות טלווזיה דרך הממיר של yes הכל עובד יפה איכות טובה מאוד והכי חשוב שאני יכול להקליט עכשיו אני רוצה אותו שהוא ישמש להקלטה מהמחשב שלי.. זאת אומרת שנגיד אני נכנס למחשב שלי שיראו את השולחן עבודה ואת העכבר זז עם מישהו מכיר מדריכים קצרים כאלה שמסברים מה לעשות כדי לעשות את..... לסדר את.... (יש מדריכים לפוטושופ שמסברים איך עושים מלא דברים למה להיכנס וכאלה) זה מה שאני רוצה איך אני עושה את זה? הרבה מאוד עשו את זה ואני לא יודע עם אפשר עזרה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המתחרה של החברה לטכנולוגיית ה-DLSS תקבל את השם המעודכן Radeon Super Resolution - ותאפשר הפעלה עקיפה גם אם המפתחים ביצעו הטמעה ייעודית שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
- 1 follower
-
-
השימושים שלי יהיו בעיקר לצפייה בשידורי דרך האנטנה וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי הרבה שאלות תודה למי שיוכל לענות עליהם ... 1) יש לי את הPRO1950X 512MB ואני רוצה להחליף אותו ב9800GX2 ורציתי לדעת אם הGX תומך בDIRECT X10 . ועוד משהו , האם יש לו יציאה של HD מובנית ומזה משנה על התמונה (יש לי LCD ואני מחבר את המחשב כיום בעזרת DVI לHD ) 2) אני רוצ הלמכור את הPRO לחברים או אחרים איך אני או הם יכולים לדעת אם הכרטיס יתאים למחשב בכללי (ספק , מעבד ????) 3 )יש לי היום ספק של 450W ב250 שקל ("סביר") אתם חושבים שזה יחזיק את הGX2 ? 4) אחרון ... אתם חושבים שבכלל כדי לקנות את הGX2 אם לא אז מה כדי במקומו התקציב שלי זה עד 2800 שקל . תודה לעונים ... :s05:
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6520 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6523]
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה הרכבתם לי פה מפרט ואני מאוד מרוצה ממנו,רק הבעיה בכרטיס מסך שהוא מובנה ומפעיל משחקים כמו פיפא באיכות 800x600 וגם זה בקושי.. מעבד AMD ATHLON 2 X4 630 BOX לוח אם MA785GMT-UD2H SOCKET AM3 זיכרון 4GB כרטיס מסך של ATI RADEON HD 4200 בעקרון אני מחפש כרטיס מסך במחירים של 400-450שקל שיפעילו לי פרו12/פיפא12 או עוד משחקים באותם איכויות על 1920x1080 בלי שאני יצטרך להוריד את האיכות ל800x600 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
נניח ויש לי כרטיס מסך OB... ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס נורמלי בסלוט AGP אז כשאני מחבר את הכרטיס החדש ומפעיל את המחשב, אז המחשב מבטל את הכרטיס OB אוטומטית? או שאני צריך להגדיר לו בביוס?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-