עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal atedgi,

דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  2. Started by zam,

אני רוצה לבחון את כרטיס המסך שלי, אבל קצת הסתבכתי עם ההגדרות. אז איך להגדיר נכון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by xavi,

מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  4. Started by BlackShadow,

תודה.

5. Started by rank,

xVertigo תגיד הספק שקניתי (450W ) יכול להחזיק 8800GTX +המחשב שיש לי היום ? וכמה עולה ה8800GTX הכי זול

6. Started by enter,

E2180 2GHz @ 2.6GHz ‏HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ ‏1GB Kingston‎ x2 667@800Mhz WD ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ משקף ?

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  7. היי טוב, אז הבעיה היא כמו בכותרת, כ. מסך עם צ'יפ ATI RADEON X550, וכרטיס טלוויזיה LIFE VIEW מתנגשים הכ. טלוויזיה לא עובד, התוכנה כותבת שהיא לא מזהה כרטיס, ובמנהל ההתקנים הוא מופיע בתקלה שאין מספיק משאבי מערכת (???) מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....

9. איזה חיבור זה?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  10. תודה רבה לעוזרים יש לשים לב אני מחפש כרטיס עוצמתי של AGP

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

אנשים מה קורה עם הרעיון של המכתב משותף ל ATI? משהו מתקדם? אני כבר נמאס לי מזה ואני רוצה כבר להחליף אותו.. ההסבתברות שישימו על המכתב שאני אשלח לבד היא נמוכה.. עכשיו אני חושב שיש באשכול למעלה מספיק אנשים שכתבו שיש להם עם זה בעיה.. אפשר לכתוב מכתב ושכל אחד שיש לו משהו להוסיף יוסיף, עם כל השמות של האנשים שבאשכול למעלה, ושכל אחד מהאנשים האלה (כמה שיותר) ישלח הוא בעצמו כמה שיותר עותקים לחברה - פקס - אימייל - מכתב דואר ושאלת המאה: אם ה 1950X שלי לא תקין, אז איזה דגם של 1950X לא עושה בעיות? אני בכל מקרה רוצה לפנות לחנות שממנה קניתי בנפרד, לנסות לעשות את זה ככה, אבל גם אם יסדרו לי את זה, אני עדיין אעזור כאן למי שתקעו אותו (עד כמה שאני אוכל כמובן, בכל זאת, כל בנאדם נוסף תור…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  12. Started by xsx,

שלום לכולם קניתי את המפרט הזה לפני כ3 חודשיים בערך אני מעוניין להוסיף לזה כ.מסך המחשב מחובר ישירות לטלוויזיה מחפש כרטיס למשחקים עד 1300 שקל אם צריך יותר אז סבבה מעוניין לשמוע הטלוויזיה תומכת בHDMI כמובן שאני ירצה משהו שיתמוך אשמח לשמוע דעות והמלצות... Intel Core2 Duo 2.4GHz 4MB E6600 Box CPU Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD NEC ND-3550A ASUS P5LD2-VM SE + VGA Intel 945G DDR2 + 1000 LAN PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply NMEDIA HTPC 200 MATX SILVER ZALMAN CNPS8000 TOSHIBA 37WL58E ----> http://halalit.co.il/products/62843?ref=zap

13. אין לי ספק שה-OnBoard יספיק לשימושי Office ואינטרנט. הבעיה היא מבחינת "גניבת הזיכרון הפנימי", האם שווה לקנות כרטיס TurboCache כדי לצמצם את השימוש בזיכרון הפנימי של המחשב ? שאלה נוספת, אם אני לא טועה, צריך כרטיס מסך עם 128MB ל- Vista (לא גירסת Home). אם אני קונה Nvidia 6200 256MB - Turbo Cache, זה עונה לדרישות ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  14. Started by ben060,

אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט באיכות טובה איך זה הולך? אני מחבר את הכרטיס טלויזיה למחשב ואת הכרטיס עצמו צריך לחבר לשקע כלשהו בקיר? אשמח למידע בנושא ולהמלצות

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by harry,

קיבלתי מתנה כזה ממיר עם חיבורי RCA מצד אחד ומצד שני USB. אז חשבתי שזה מין כרטיס ללכידת ווידאו חיצוני, מצאתי את הדרייביר של זה באינטרנט, אבל הבעיה היא שהוא אומנם רואה את ההדקן ומזהה אותו אבל מתייחס אליו כמצלמת אינטרנט. האם אתם מכירים איזה תוכנה יכולה ללכוד לי ויידיאו עם המכשיר הזה?? ואיך אני בדיוק עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  16. שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע, הרצתי את הבדיקה של 3DMARK bench וזו התוצאה. מה אתם אומרים עליה (רק המומחים בבקשה)? תודה מראש ! http://3dmark.com/3dm11/2872487;jsessionid=az76edt5fuay1ruqppz60pk9q

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  20. האם תהיה ירידת מחירים לכל כרטיסי הDX9 ברגע שיצא ה DX10 ? קראתי פה : http://hwzone.co.il/news/1161462558/60771/ שהשקת כרטיסי הDX10 תהיה ב 7 לנובמבר שזה ממש עוד מעט. אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך X1950 שתומך ב DX9 ועולה 1350 ש"ח. האם תהיה ירידת מחירים ב 7 לנובמבר או אפילו שבוע אחריו בכל כרטיסי ה DX9 ? כלומר, האם התאריכים האלו תקפים גם על ישראל ? או שהשינויים האלו ישפיעו עלינו רק חודש-חודשיים אח"כ ? ואם כן , האם זו תהיה ירידה משמעותית. כלומר נניח ומה שאני רוצה עולה כיום 1350, האם ירד למחיר של 800-1000 ש"ח ? (וכל זה אני שואל כדי לדעת אם שווה לי לדחות את הקניה של הכרטיס מסך במידה ומדובר בסה"כ 15 יום פחות או יותר).

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  21. כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  22. שלום, אני צריך המלצה על כרטיס מסך AGP בסביבות 500-700 שקל עם 256MB זיכרון ותמיכה בPixel Shader 2.0 ומעלה. ראיתי את הכרטיס הבא אבל אני לא בטוח שהוא תומך בPIXEL SHADER: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=133 למרות שכתוב שם משהו דומה, Shader model 3.0 אבל אין לי מושג אם זה קשור. תודה רבה =]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. שלום, בן דוד שלי הזמין מטרקלין חשמל (לא מהאתר שלהם, אלא בחנות עצמה) : Gigabyte GeForce 6800 GT AGP עם 128 MB זכרון, במחיר של 1500 ש"ח עכשיו, אנחנו מחפשים באינטרנט, באתר היצרן (גיגה בייט ובכלל בגוגל, ולא מוצאים שיש גרסה של ה 6800GT שלהם עם 128 זכרון אלא רק עם 256 האם יש אפשרות שעובדים עליו או טועים ? איך מסתדר כאן המחיר ? יכול להיות שהוא יקבל את ה 256 זכרון וסתם כתוב 128 במחיר הזה ? או שיש מצב שיביאו לו GS ולא GT או איזה גרסה מוחלשת אחרת ? איך אפשר לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by uriya,

כשאני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב שלי אני מפעיל את התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס שלי (intex) אך השידור שאני מקבל הינו "דפוק" כי אני רואה רק שידור רק סגול וירוק..... אך כשאני מפעיל את התוכנה של כרטיס המסך שלי ,של nvidia ומכוון את ברירת המחדל של פלט שידור הטלוויזיה אז הצפיה נעשית שוב בצבעים הנורמליים אך אני מקבל היבהוב מעצבן בצד המסך, וכשאני מכבה את התוכנה של כרטיס המסך ומדליק שוב את שידור כרטיס הטלוויזיה הבעיה חוזרת על עצמה, שוב יש לי קליטה של ירוק וסגול.... מה עושים? אוריה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'

• 1 תגובה
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים