עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pain_killer12,

שלום, לחבר שלי יש בעיה הכרטיס מסך שרשום לו במנהל ההתקנים הוא: nvidia vanta vantaLT איזה דרייבר אני צריך להוריד?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by shaharor3,

איזה כרטיס יותר טוב? GeForce240GT או GeForce9600GT? כי מבחינת מחיר ה240GT יותר יקר מה9600GT..

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. הכרטיס מסך - 6800gs דריברים הכי אחרונים 93.71 משהו שפשוט מחרפן אותי אני לא מבין איך זה יתכן , בהגדרות של הכרטיס מסך (שהולכים - מאפינים - מתקדם - 6800gs ) אז נפתח לי בצד שמאל כל האפשרויות... אתמול היתה לי אפשרות שלא זוכר איך קוראים לה אבל, היא פתחה חלון עם כל הקטע של החיבור לטלויזיה - clone והכל , והצלחתי והכל עבד יפה ראו גם במחשב וגם בטלויזיה כמו שאני רוצה. אבל עכשיו פתאום זה נעלם !!!! זה פשוט לא קיים , אני לא מבין את זה!! איך זה יתכן ? אז איך לעזאזל אני מחבר תמחשב גם לטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. אהלן חברה! תשמעו אני רוצה לקנות מחשב למטרות גרפיות של photoshop ו after effect ואולי תוכנות תלת ברמה סבירה. לא אתנגד לאפשרות לצפות בסרטים במחשב בצורה המניחה את הדעת. הלכתי לרשת פיקוק וקיבלתי את המפרט הבא. שימו לב לכרטיס מסך או כל דבר הקשור לעניין מצפה להערות והארות לוח אם: GIGABYTE GA-81945GZONE-RH מחיר: $89 מעבד: אינטל P-D 925 3.0G DAUL CORE מחיר: $159 זיכרון: 1GB DAUL CHANNEL DDR2 667 מחיר: $89 מארז: 3 מאווררים 6 כניסות USB מחיר: $38 דיסק קשיח: 2 160GB SATA מחיר: $85 כרטיס מסך : GEFORCE 6200 PCI EXPRESS 256MB מחיר: $55 מקלדת: WINDOW XP מחיר: $7 עכבר אופטי : PS2 מחיר: $8 צורב: D…

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256MB. מאז התקנת הדרייברים האחרונים CATALYST, בשעת עבודה בווינדוס הסמן של העכבר יכול לצאת מתחומי המסך (מצד ימין בלבד,צד גלילה) עד שלא רואים אותו. זה דיי מעצבן. איך אפשר לתחום את הסמן ? תודה לעוזרים!

7. Started by NiSo19,

אהלן חבר'ה אני חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVidia GeForce 9300 GS עכשיו, שיש טיפה יותר כסף, חשבתי אולי לשדרג.. אז יש לי כמה שאלות: א' - הכרטיס מסך הזה תומך SLI ? ב' - כדאי לי בכלל לשדרג ? (בתור אחד עם Windows 7 / Ubuntu 9.04 שכמעט לא משחק... אולי CS:S מידי פעם, אבל גם זה בתדירות נמוכה) ג' - הכרטיס מסך הנוסף, חייב להיות מאותו סוג? או שאני יכול לדוגמא לקנות NVidia GeForce 9800 GTX בנוסף? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Started by ori24,

התקנתי directx c במחשב ומשום מה אני חושב שלא התקנתי אותו כמו שצריך. כיצד אני יכול להסיר את מה שהתקנתי על מנת להתקין שוב את ה-directx c ?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  10. Started by hararim,

על הכרטיס הזה: ?ASUS? - ?6200 Max 256MB TurboCache, DVI, PCI-E? מופיע באתר של ksp תודה

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by TNTx2,

שלום אני מעוניין שתגידו לי מה דעתכם על הטלויזיה.....איך היא בכללי והאם היא מספקת את הסחורה...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  15. Started by Pitzinyelo,

מדובר על GT.

16. שלום לכל חברי הקהילה HWZONE, אני בעוד שבועיים עושה הזמנה גדולה (2 מחשבים + ציוד הקפי - בקיצור, הכל) ואני צריך מסך לא גדול ולא קטן. אמא שלי אומרת שהיא לא רוצה לקנות לא יותר גדול מ-19 אינץ' בשל גודל החדר שהוא די קטנטן... אז חשבתי לקנות מסך רחב. אז יש לי כמה שאלות לגבי המסך: איזה חברה הכי מומלצת? איזה מסך אני יכול לקנות עד 1200 ש"ח (למסך אחד)? היות ואני עד היום לא שחקתי במחשב ובסוני, חברי קנה גם מחשב חדש והראה לי את המשחקים החדשים, אני עכשיו מאוד מקנא בו ורוצה הפעם להשקיע בכרטיס מסך טוב (בסביבות ה-1000 ש"ח), אני רוצה שהוא יתמוך ב-DX10. מה אתם ממליצים לי? תודה לעונים ולשאר הקהילה, gbguy

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by jambo7,

שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה

18. שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI All in Wonder 2006 בתצורת AGP. לכרטיס הזה יש חיבור לכבל מוזר (שלצערי, הכבל נדפק לי) ואני לא מוצא את הכבל הזה באף מקום אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא אותו, או לחילופין להכין אחד אני אודה לו מאוד. בכל אופן, הנה תמונה של הכרטיס עם החיבור. החיבור הוא החיבור שבמרכז הכרטיס, אליו מתחבר כבל שמפצל יציאות DVI, RCA, D-SUB COAX ועוד כמה יציאות. את הכבל הזה אני מחפש. לעזרתכם אודה. הוספתי תמונה של הכבל בנוסף

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by Bragiz,

Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe חבר שלי קנה קנה את הכרטיס אני רוצה לדעת איך הכרטיס תודה...

20. Started by surui,

האם שווה ה1900XT והאם המחיר מוצדק? החברה כמובן Sapphire במחיר של 2150 שקל 512MB זיכרון האם הכרטיס חזק? והאם יתאים למפרט של E6300 1GB DDR 2 667 הלוח אם של גיגהבית 965P ?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by redead,

מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by generalA,

ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  23. Started by kingpin,

הורדתי את התוכנה השגתי את הקוד שלה מהאימול הרצתי את הבדיקה הרגילה ושהוא מגיע לקטע הרביעי בקטבע הוא עושה לי אחרי כמה שניות ריסטארט למחשב זה קורה כול פעם מה זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  25. האם כדאי ללכת על הכרטיס הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים