עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iliran11,

שלום, ברשותי כרטיס מסך radeon x1950 pro. הכרטיס ככל הידוע לי תומך בVIVO. בכרטיס קיימת יציאת S-VIDEO. השאלה איך אפשר לחבר אותה לממיר YES. אם אפשר בכלל, ומתי שאני מוריד תוכנות ייעודיות לנושא, התוכנות לא מצליחות למצוא CAPTURE DEVICE. הכרטיס שברשותי לא יכול לשמש כהתקן לכידה? תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by OutRaGe,

היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  3. יש לי סוג קובץ עם סיומת GP ! .. עכשיו אני רוצה להפוך את הסרט הזה ל AVI איך אפשר לעשות את זה?? וזה סרטונים של NOKIA 6230 תודה רבה לכל מי שעוזר לי !

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by puuma,

התקנתי את הכרטיס מסך a7600 gt אבל עכשיו שאני פותח סרט ב mv2player אי אפשר לכוון את העוצמת ניגודיות או אור.. והסרט נהיה בגוון חום כזה... אך אפשר לתקן את זה.. תודה :-\

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by fireblue,

שלום , אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס טלויזיה בכדי לחבר לו את הממיר של יס ולהקליט ממנו . . . הצעות בבקשה? תקציב +- 300 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by Silver Dragon,

ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card או Albatron Geforce FX6800 DDR 128Mb 256Bit Video Card יש לי: 256DDRAM & 256DDRAM

9. Started by do_k,

הי במחשב שלי מותקן כרטיס המסך הזה, ומהכרטיס חיבור לטלויזיה. לא הצלחתי להגדיר בתוכנה, כך שיהיו 2 תצוגות ( למשל הקרנת סרט בטלויזיה והמשך עבודה על המחשב ביישומים אחרים ). יש לי מסך מחשב של פליפס 109b וטלויזיה ישנה של סוני. בשניהם אין חיבור דיגיטלי. האם זו הסיבה שאני יכול לראות רק תצוגה אחת? או...? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. Started by or_cool,

X2 והאם גם כרטיס 8 יעבוד על לוח של 2?? תודה מראש גברים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by Dr_Com,

תודה...הבנתי שהוא כרטיס לדגימת קטעי וידאו ממצלמה דיגיטלית...נכון? איך הוא עובד? איך האיכות? מה ההבדל בין זה לכרטיס וידאו? ואי ך אני יכול להעביר למחשב ממכשיר וידאו אנלוגי ? תודה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by yanivsk,

השאלה בכותרת. בעיקרון ה 7800GT הוא GTX פחות 4 צינורות למה בקרטיסים אחרים אפשר ופה לא?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by AnonymousIncognito,

שלום, יש ליבעיה עם המסך שלי. התמונה (כל תמונת המסך) כל הזמן קופצת ימינה ושמאלה, מדובר בקפיצות ממש קטנות (כאילו אני משחק בהגדרות של המסך ומזיז את התצוגה ימינה ושמאלה) של כמה מילימטרים אבל זה ממש מציק. בנוסף אני יכול לעשות כל דקה בערך Deguass ויהיה הרבה חשמל לפרוק. אני מנחש שזה נובע מכך שהמסך ישן או התקלקל. מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה היא ולמה ואם אפשר איכשהו לשפר את המצב? ד"א, יש לי מסך MAD XJ700T. מקווה שתוכלו לעזור לי... תודה מראש

14. Started by psxr,

מישהו מכיר את המסך הזה ? (לא מצאתי סקירות שלו ברשת, רק אתרים שמוכרים אותו) איזה פנל יש לו ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב, זוית צפיה 140 160, בהירות 250, ניגודיות 450, זמן תגובה 16, חיבור vga וחיבור dvi, עומק צבע 24 ביט. מחיר 2458 שקל.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  15. יש ברשותי כרטיס רדיאון9800 פרו שהמאוורר שלו התפנצ'ר שאר הקונפיג: ENERMAX PSU 350W,2 HD,2DVD,CPU P4 2.4C,1G MEM האופציות שמצאתי הן 6600GT 6800GS X1600PRO X800GTO אני מעוניין בכרטיס עם עבודה שקטה שאלות : האם ספק הכוח שלי יספיק לכרטיסים הנל האם הבדל הביצועים מצדיק את ההשקעה או שכדאי פשוט לקנות מאוורר חלופי של זלמן (200ש) תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by bay,

האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

19. Started by ChroniX,

קודם כל שלום וברכה ,אני מוצא את הפורום הזה אינפורמטיבי ולעניין ,לכן עיצתכם חשובה בעיני. לאחרונה ביצעתי רכישה מהאינטרנט של כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 6800 ,ולצערי הוא אינו מתפקד כראוי , ארטיפקטים באיתחול וכו'. במילה אחת הרוס.הבעיה שאין לי איך להחזיר אותו למוכר וגם אין לי חשבונית קניה ,תאריך קנייתו המקורי(ע"י המוכר) הוא שנה וחצי שנתיים בערך. אני שמעתי מכמה אנשים שניתן לעשות עיסקה קטנה עם חנות מחשבים מקומית ,לבקש מהם לשלוח את הכרטיס כמוצר שלהם לRMA ,במקרה הטוב בחינם ובמקרה הפחות טוב גג 100 שקל. אני מוכן לשלם את הסכום הסימלי הזה רק בשביל לא ליהיות בהפסד של כמה מאות שקלים אשר הוצאתי על הכרטיס מסך . אני מעוניין לדעת אם יש לכם ידע ,עניין בנושא ומה אתם חושבים ניתן לעשות בנידון.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by confused17,

טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  21. שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by 54321,

הוא יגיע עם 20 צינורות עיבוד לעומת 24 צינורות לGTX מישהו אולי יודע אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ל24? http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1585&osCsid=225b17b87f9af6466917f315f2a15517 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10975

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by tal_m9,

היי, יש לי היום GEFORCE FX5600 של נוידיה האם כשאי להחליף ל : 1.כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או ל 2.כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP האם זה ישפר משמעותית את הבצועים ? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  25. Started by pringles,

יש לי 4200 של לידטק ובקיצור אבד לי הקבל זה שיש שם וידאו אין ואאוט אז איך אחשיו אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה האם קבל של כרטיס מסך אחר כמו רדאון יתאים?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים