כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב שלי פנטיום 4 מעבד נראה (478) יש לי כרטיס AGP בדגם: NVIDIA GeFORCE FX 5700 - 256MB יש עליו מאוור קטן מרעיש כל הזמן אני פירקתי מאוור קטן נקיתי אותו וקצת שמן מיוחד וגם נקיתי אבק..אפילו גם בתוך הגלגל קצת שמן שיהיה חלק. והרכבתי אותו בחזרה למחשב.ולא עזר להעלים רעש.מעצבן אותי הרעש מכרטיס מסך שיש לי. אני מחפש אתר חברה מוכרת מאוורים כרטיס מסך שיש לי. האם מישהו יכול ליפנות לאתר כתובת אינטרנט לחברה לדבר איתם וגם בטלפון לישאול אם יש להם מאוור לכרטיס מסך שלי? כי רוצה להחליף מאוור כרטיס מסך שלי. למי ליפנות לחברה בנושא כרטיס מסך החלפה מאוורר כרטיס מסך. בתודה מראש מיקי
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה עכשיו מחשב למטרת משחקים ומתלבט בין שתי גרסאות של GTX760 שראיתי ב-TMS הרפרנס של ספארקל עם 2GB ה-4GB של MSI המחיר שלהם דיי קרוב מבחינתי ולא מעניין אותי בשלב הזה רעש/קירור/OC, רק הזיכרון. אני מעלה את השאלה הזאת לאור ת'רדים אחרים פה בפורום לגבי זה שיכול להיות שבשנה הקרובה הסטנדרט יעבור בהדרגה מ-2 ל-4. האם שווה להוסיף עכשיו בערך 500 ש"ח ולקנות 4GB ולקבל ביצועים יותר טובים (אולי, עוד אין את הדרישות הסופיות) במולטיפלייר של BF4 לכשייצא או לחסוך עכשיו ועוד שנה או שנתיים כבר לקנות כרטיס מסדרה אחרת בכלל ?
-
- 37 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
החיבור היחידי של HDMI בטלוויזיה שלי נהרס וקראתי באינטרנט שמתאם של DVI לHDMI יעביר את הוידאו בלי הסאונד באיכות HD כמו כבל HDMI רגיל... אבל אחרי שחיברתי את המתאם זה מעביר לי את הוידאו באיכות לא מאוד טובה ברזולוציה של 640X480. בהתחלה חשבתי שאולי להגדיר משהו בהגדרות של הטלוויזיה לרזולוציה אחרת אבל אין כלום ואני צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה למצוא מידה שמשווה בין כרטיסי מסך לבין מעבדים של אינטל. ממש מעניין אותי ביצועים של G2030 ניתן להשוות לאיזה כ.מסך? וגם I7 4770S אם אפשר להשוות לכ.מסך כלשהו. תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://tinypic.com/view.php?pic=2lsfayh&s=5#.UkpPPRAalGN יש לי כרטיס מסך 7870 מעבד 1075 AMD שאני מתקין את הדרייבר של כרטיס מסך לפי התמונה כל הרכיבים שבתמונה לא מותקנים בגמר ההתקנה של הדרייבר מסמן שהכל הותקן אך בבדיקה כל האלמנטים שמסומנים לא הותקנו למה זה קורה ? זה גם קורה בדריברים של הציפים התקנתי את ווינדוס שוב ושוב הדרייברים לא מותקנים לפי הסימון
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס מסך זול שיקנה באילת עם חיבר hd השימוש העיקרי הוא לצפיה בסרטים ולמשחקים{לא חובה משחקים} מפרט : amd atelon 2 ghz \ 5 ram asus m2npv-vm
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
כתבתם מאמרים נפלאים אבל מושגים רבים הלכו קצת לאיבוד ולא מבין את פשרם מהמאמר הזה http://hwzone.co.il/hardware/news/141973 לא מובן מה יתן התאמת כרטיס סמך למעבד 8 ליבות ? מה קשור רווח למעבד 8 ליבות FX ? זה רק בתכנות המשחק ע"י יצרן המשחק שתומך בזה או כל שחקן יוכל לשחק עם זה ולכוון בהתאם ? גם היום ניתן בכרטיס מסך AMD 7950 לכוון 7.1 מדומה , בבחר תצורת רמקולים , אז לא הבנתי מה יתן לי בדיוק אלמנט זה ? האם כל משחק השיער יראה טוב יותר או רק במשחקים ספציפיים ? תודה מראש למסבירים נכונה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן השתחררתי מהצבא ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. פעם הייתי מאוד בקיא בחומרה ועכשיו נהייתי קצת חלודה. זו המערכת שלי: intel core i5 2500 socket 1155 MSI H61M-E23 B3 Socket 1155 Transcend 8GB DDR3 1333 Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB SeaSonic S12-2 430W דבר ראשון האם השדרוג רלוונטי ולא יגרור שדרוגים אחרים? כי אם אצטרך לשדרג לוח אם אוותר על העיניין. דבר שני איזה כרטיס מסך מתאים לי בכלל למערכת מבחינת לוח אם וספק? סדרת GTX660-GTX760 קורצים לי בעיקר. זה הכרטיס הנכחי: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=1152&lid=1 זה לוח האם: http://www.msi.com/product/mb/H61M-E23--B3-.html זה הספק: http://www.seasonicusa.…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז אתמול הורדתי את התוכנה GPU Temp בשביל לנטר את הטמפרטורה של הכ.מסך שלי כי ביומיים האחרונים הדרייברים קרסו לי 3 פעמים וקיבלתי מסך כחול פעמיים, אז חשבתי שה- GPU שלי מתחמם יותר מידי. הכרטיס שלי הוא Radeon HD 4870' , וב- Idle הטמפ בערך בין 68-71 מעלות, לפי מה שקראתי זה אמור להיות תקין. עכשיו התחלתי לצפות סרטון ב- YouTube ושמתי לב שהטמפ' מתחיל לצנוח כמעט מיידית, כשאני סוגר את היוטיוב היא עולה בחזרה וההתנהגות חוזרת על עצמה, בנתיים הטמפ ירדה בסביבות ה-10 מעלות ונשאר יציבה על 60-62 מעלות! יש למישהו הסבר להתנהגות?.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הכרטיס : [h=1] Sapphire Radeon HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/h]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, יש לי עכשיו יכולת להשיג מערך כזה, אבל יש לי כמה שאלות: 1. אני לא בטוח אם כדאי לקנות אותם עכשיו, או זה יהיה בזבוז כסף? אני מתכנן קנייה באוקטובר. 2. אם עדיין יש בעיות עם Crossfire? 3. הבנתי שהם מתממים מהר מאוד ולא מומלץ, עד כמה זה קריטי? 4. כדאי לעבור מ-Nvidia ל-AMD? כי ממה שהבנתי הם פחות טובים מבחינת תמיכה בדרייברים וכאלה. 5. זה שהם צורכים חשמל גבוה בעצם גורם לחשבון חשמל לעלות? 6. במידה ואני עושה OC לשניהם הם חייבים להיות על אותה מהירות? אשמח למי שיודע על מערך (אם יש פה כאלה שמשתמשים בערך בעצמם זה מצוין). אין לי כלכך ידע בכרטיסי AMD, עד עכשיו היה לי NVIDIA בלבד ולא התעניינתי בכל העסק הזה. תודה רבה מראש!
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. רוצה להרכיב מחשב להורדה של סרטים/סדרות באיכות HD מתכוון להרכיב מחשב מחלקים ישנים. יהיה לי מעבד E8400, לוח 775. בעיקרון כל כ.מסך יכול להריץ סרט על טלויזיה 32"? GT-210 יספיק? כמו כן שאלה לא קשורה לפורום זה.. . HDD SATA2 יריץ סרט HD ללא בעיה או שצריך SATA3? ואותה שאלה לגבי קול. ON BOARD סאונד מספיק טוב כדי שתמונה וקול שחוצאים מטלויזיה יהיו מסונכרנים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&N=100007709&IsNodeId=1&OEMMark=N&Manufactory=1561,1315,2058,1569,1180,1669,1312,1314,1419&PropertyCodeValue=3055:94398,679:266449,679:266447,679:331620&bop=And&Order=PRICE&PageSize=20&Page=1&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-na-_-na-_-na&cm_sp=&AID=10446076&PID=6151049&SID=27p8nooblqvt http://www.alternate.nl/Club_3D/Club_3D+Radeon_HD7990_(CGAX-7999XT)/html/product/1079105/?tk=7&lk=9371 7990 ב-469 יורו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL הכרטיס הנ"ל נמכר ב1080 ש"ח בTMS. מחיר נמוך למדי.. מסתבר שהוא לא בדיוק RETAIL... למישהו יש ניסיון טוב עם הכרטיס הנ"ל? (שנקנה באותו מחיר לעיל) אני מנסה להחליט אם זו הזדמנות נדירה או שכבר עדיף להוסיף 200 ש"ח ולקחת Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL מה אתם הייתם עושים ?
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הי חברים, המפרט הנוכחי: GPU - GTX 460 PSU - M12II 620W CPU - AMD X4 965 MB - ASRock 870 Extreme3 R2.0 RAM - 4GB הבעיה היא שאין לי תצוגה כלל, כאשר אני מדליק את המחשב הכל נשמע כרגיל (אין גם צפצופים מהביוס שמתריעים על שגיאה), ואין אפילו שגיאה על המסך, הוא פשוט נותר שחור. לאחר שחיברתי למחשב כרטיס מסך (שלא דורש חיבור לספק) אחר הכול עבד כרגיל. הבעיה היא ככל הנראה במגזר של כרטיס המסך\ספק הכוח. עד כה, הכרטיס חובר עם 2 כבלי PCI-E to PCI-E 6 Pin: ולאחר מכן ניסיתי גם עם 2 כבלי inch LP4 to 6 Pin PCI E 6 (מה שעבד ליום-יומיים ואז הבעיה חזרה): הבעיה התחילה לאחר הוספת כונן (HDD BC) לכונן הנוכחי (HDD GC). ניסיתי גם לנתק הכול, ולהשאיר רק את המעבד, הזיכרון, הספק וכרטיס המס…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אז הכותרת אומרת הכול רק הוסיף מספר פרטים. ברשותי מחשב ישן שבגדול עושה את העבודה רק שכרטיס המסך שלו עושה לי לא מעט בעיות המפרת הוא Intel core2 duo cpu E6550 2.33 6Gb ram וכמובן הכרטיס GeForce9800GT אני לא משחק הרבה המשחק היחידי כרגע במחשב זה world of tanks על איזה כרטיס רצוי לקנות שלא יהיה פשוט מדי ולא יקר מדי . תודה!
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
האם ניתן להסיק שהדור הבא בכרטיסי מסך יצא ב- מאי 2014 ?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי המפרט שלי מופיע בפרטי היוזר שלי ואני כבר קיבלתי פעם פה חוות דעת שהכרטיס מסך שלי כבר חלש וזה מה שאני צריך להחליף ולפי המפרט שלי אתם רואים שאני כבר ממש לא מעודכן אז רציתי לקבל את עצתכם בשידרוג כרטיס המסך בברכה Eytan243
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום רב, לא למשחקים אלא לצורך צפיה מיטבית ב-HD, סרטי DVD / בלו ריי וכד', האם כדאי לשדרג למעבד התומך בליבה גרפית HD 4000 או מספיק HD 2500 ? תודה חצרוני
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי הרצתי את המישחק Takedown Red Sabre,ועובד ממש לאט.כמו כן אני כבר שנתיים עם הכרטיס מסך הזה RADEON6970 ועם I7 מעבד ו16 זיכרון של כרוסאיר ו SSD במחשב אז ככה לא מבין מה הבעיה.מה דעתכם אנשים להחליף כרטיס מסך?ואם כן איזה? חג שמח.......
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לקראת מבול המשחקים החדשים , החלטתי להתחזק בכרטיס מסך חדש . קודם כל אגיד שמבין גדול אני לא , אז תהיו עדינים איתי אשמח לדעת האם תקציב של 2000 ש"ח יספיק כדי לקנות כרטיס מסך מספיק טוב? , שאוכל לשחק בהגדרות גבוהות את המשחקים החדשים שצפויים לצאת ? , אני מדבר על BTF4 , GTA V וכו'... לגבי מפרט המחשב שלי : אני כרגע לא בארץ , אני מקווה לתת כמה שיותר פרטים על המחשב שלי , ממה שאני זוכר. לוח האם שלי הוא : GA-H67M-D2-B3 Gigabyte מעבד I7 , לא זוכר איזה דור , אבל לא מהחדשים ביותר. 16GB זיכרון RAM SSD של 256 GB וגם HDD של 1TB ספק כח - אני לא זוכר , אבל אני יודע שצריך להחליף אותו , אז נעשה זאת לאחר שאבחר כרטיס מסך . מארז - גם נחליף אם יהיה צורך נכון לעכשיו אין לי כרטיס מסך …
-
- 51 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב (המפרט מופיע בפרופיל) עד 650 ש"ח. אני צריך שכרטיס המסך יוכל להריץ את המשחקים האלו: NBA 2K13, FIFA13, NEED FOR SPEED MOST WANTED, BATTLEFIELD 3 אני צריך שכל המשחקים שהזכרתי יעבדו ברזולוציה גבוהה על 30FPS (אם אפשרי במסגרת התקציב), אין צורך ביותר. אני מעדיף שכרטיס המסך יהיה זול ככל שניתן, אבל לא של חברה ג'נרית! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-