כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
למי שראה או לא ראה פתחתי פוסט לפני חודש בערך על מסכים שחורים בכרטיס sapphire r9 290 trix שחזרו כל כמה ימים והשביתו את המחשב.. מצב שרק ריסטרט היה פותר. חשוב לציין שהמצב שהיה לי עוד היה עדין.. והיו כאלה שחוו מצבים הרבה יותר קיצונים (עפ דיווחים באתר של sapphire) נמצא ונבדק שהפתרון הוא עדכון הביוס של הכרטיס מסך. לכן אני אומר לכל אלה שיש להם את הבעיות הללו.. כנסו ותרשמו לפורום של sapphire יש שם דיון של 50+ עמודים בנושא.. מקווה שהמידע הזה יעזור למישהו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול: אני קונה מחשב חדש עם הכרטיס הזה והבנתי שיש לו מאוורר דפוק ורציתי לשאול אם אני צריך לקנות לו קרור? ואם כן איזה? אני לא הולך לעשות לו oc (מי צריך עם כרטיס כזה). תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים ה benchmark הזה יכול להיות הגיוני וקרוב למציאות??? או שרק אני מדמיין ומאמין ש ASUS EAH3870 X2 או של כל חברה אחרת הוא הכרטיס הכי טוב שיש בשוק ביום!! תסתכלו ותשפטו http://www.hardinfo.com/show.asp?page=8111 או שבעצם האתר שעשה את הבדיקה הזאת הוא בעצם בדיחה?? שבת שלום.. הגיבו בהמוניכם ;)
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
יש לי 6950 HD של SAPPHIRE והוא נראה ככה http://www.easycom.com.ua/data/news/1101130153/img/01_sapphire_radeon_hd_6950.JPG בזמן האחרון הוא התחיל להתחמם אצלי בצורה דראסטית כשאני משחק במשחקי מחשב (THE WITCHER 2 הוא מגיע לי עד 78 מעלות) וזה יוצר לי הרבה רעש. השאלה שלי היא אם אני אקנה לו מאווררים האם הם באמת יעזרו לו? פשוט לפי דעתי המאווררירם לא כלכך יעזרו לו בגלל העיצוב האטום שלו ----- עריכה---- רק עכשיו שמתי לב שפרסמתי בפורום הלא נכון. תעבירו בבקשה את האשכול לפורום אוברקלוקינג וקירור, תודה.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:-\ יש לי כרגע ג'י פורס 2 אם איקס על פנטיום 3 1000 מה"צ אני חייב לומר שהכטיס הוא טוב ואני מרוצה ממנו אבל אני פשוט רוצה עוד דחיפה קטנה בדרך שאני משחק משחקים...(counter-strike) אני מוכן להשקיע בסביבות 700-800 שקל אבל זה לא סכום מחייב אם יש כרטיס טוב במחיר זול יותר מה טוב...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני משחק ב-half life 2 ב-1280X1024 ואתמול שמתי פילטרים :antialiasin mode X6 ו filtering mode X16 לא הרגשתי שום הבדל בתמונה וגם המשחק רץ באותה מהירות, האם זה הגיוני ? חשבתי שזה יאט את המשחק.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1283 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הכרטיס הנ"ל שווה את המחיר ?? האם זהו בדיוק אותו כרטיס כמו הגרסה הרגילה של ה 8800GT שפועלת באותם מהירויות כפי שמופיעות באתר NVIDIA רק שיש פי 2 יותר זיכרון פשוט ? : הפרטים מהאתר NVIDIA: GeForce 8800 GT Stream Processors 112 Core Clock (MHz) 600 MHz Shader Clock (MHz) 1500 MHz Memory Clock (MHz) 900 MHz Memory Amount 512MB Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 57.6 Texture Fill Rate (billion/sec) 33.6 ****והכי חשוב!!!********האם הזכרון שלו הוא DDR3 ??? (שלא יסבנו אותי עם DDR2) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מה המצב יש לי מחשב נייד של lg והכרטיס מסך שלו הוא radeon 9200 mobile הדריוור שהגיע עם המחשב עושה בעיות וני מחפש דריוור אחר אבל אני לא מוצא בשום מקום , חיפשתי באתר של ati ומצאתי משהו אבל הוא לא מתאים :-\ אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אז שיתן גם לינק להורדה של הדריוור תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
התמונות שיש באתר של skypc הם אמיתיות והגיעו מהחברה עצמה ספקרל... אז אין מה לדאוג מגיע בדיוק כמו בתמונה עם מסך LCD קטן ואותם מהירות וכל שאר הנתונים... ואם אני לא טועה הוא אמור להגיע עם קופסא שחורה ! כמו של גרסת הGTS http://skypc.co.il/pl_product~CALIBRE--P888~8~0.htm אז אין מה לדאוג למי שהזמין אותו.. תהנו חברים... המנהלים לא נעול בבקשה !!!
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
תקציב: עד 550 ש''ח מטרות: משחקים (אני משחק ב Lineage 2 שזה משחק מולטיפלייר המוני שצריך לטעון הרבה אובייקטים ולראות למרחק) המחשב שיש לי: E6300, 1GB ram, 965P-S3 עם מסך 20.1" רחב. (אולי אני ארחיב ל 2-4 GB) כרגע אני חושב על 9600GT גירסת SYNERGY (מה זה?) של ZOTAC ב 520 ש''ח מ KSP או 9600GT של TWINTECH ב 540 ש''ח מ FOXPC אני קונה או מ KSP או מ FOXPC (ראשון לציון) צריך המלצות ואני כנראה קונה היום אז זה דחוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הרבה מהכרטיסי המסך של היום מייצרים הרבה חום... אבל ממה שהבנתי עד טמפרטורה של בערך 90 זה לא מסוכן לכרטיס. אז למה אנשים בעלי כרטיסי מסך שמתחממים קצת, מודאגים? הרי במילא,אם הבנתי נכון, המחשב יתקע או משהו כזה כדי לא לפגוע בכרטיס... תודה לכל העונים..
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום רב ופורים שמח . אני לקראת שדרוג כרטיס המסך שלי . התקציב העומד על הפרק הוא עד 500 ש"ח . לאחר בדיקה נראה כי דגם זה נותן את התמורה הרבה ביותר עבור הכסף , האם כך הדבר ? nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe - WinFast PX8600 GT TDH-DDR3 - leadtech האם זה הדגם הטוב ביותר של ה 8600 עד מחיר של 500 ש"ח ? האם LEADTECH הינה חברה טובה ואמינה (אני לא מכיר אותה) ? האם הכרטיס תומך ב DIRECTX 10 ? האם צריך משהוא מיוחד בכדי לתמוך ב DDR3 או שכל מחשב חדיש תומך בו ? תודה רבה על העזרה . [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 10:49:37 מישהו יכול לעזור בבקשה......
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם שווה להוסיף עוד 100 ש"ח עבור 6600GT? האם יש הפרשים משמעותיים בין השניים? דרא"ג, ה6600 הוא של Gigabyte עם 256M עם איוורור פסיבי ה9600 הוא עם 128M וניתן לפתוח אותו ל9600XT
-
- 12 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא מתכוון להריץ על גבוהה אבל מעוניין בבינוני בלי שיקרטע) במחיר של 300-400 שח. ההתלבטות הראשונית שלי היתה בין Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ל Gigabyte ATI Radeon HD 5450 1024MB כאשר ה HD 5450 נראה כיותר טוב מבחינת חומרה בזמן שה NVIDIA 220GT נראה כעדיף בביצועים במשקים, אולם בזמן הגלישה באתר ראיתי גם את ה ATI Radeon 4730 512MB אשמח מאוד לקבל את דעתכם בנוגע לאיזה מהכרטיסים האלה עדיף ולמה, או אולי כרטיס אחר שיתאים לתקציב. הנה הלינקים לכרטיסים שמצאתי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4419&CatCode=529 NVIDIA 220GT http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5106&CatCode=531 ATI Radeon HD 5450 http://www.rsm.co.…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקיי אז מחר בעזרת השם אני אמור לקנות כרטיס מסך חדש ולהחליף את ה GeForce 4 MMX 440 שיש לי ויש לי התלבטות בין כמה כרטיסים... כי אני רוצה משהו טוב שיחזיק לי שנתיים לפחות ועם זאת לא לעבור את ה 1100 שקל... כי פשוט אין לי יותר... אז הינה הכרטיסים הייתי שמח לדעת מי יותר טוב האם הם שווים את המחיר מה ההפרשים ביניהם וכל מה שאפשר... Ti 4200 128MB - 700NIS Radeon 9500Pro 128MB - 1200NIS Radeon 9600Pro 128MB - 960NIS הייתי באמת רוצה לשמוע דעות רציניות ומעניינות לעניין... אני חדש כאן ובעטות פתחתי את הדין במקום אחר אז רשמתי אותו פה...
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
בכרטיסLEADTEK TI4800SE איכות ה VIVO היא אותה איכות כמו בכרטיסLEATEK MX460 ? הכוונה האם זה אותם צ'יפים אין הבדל באיכויות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
משחקי וידאו רבים מציעים כיום גראפיקה פוטוריאליסטית, אך כזו שמורכבת מהמון פרמטרים מבלבלים: מה זה Vsync או MSAA? אילו הגדרות כדאי להפעיל או לכבות ומה בדיוק הן נותנות? את כל התשובות תמצאו כאן גראפיקת משחקי וידיאו מאז ומתמיד הייתה בעליה מתמדת – אנחנו רחוקים כיום מהימים בהם משחקים מהשורה הראשונה, ואף משחקים פחות נמכרים, הציעו גראפיקה בעלת טקסטורות "מרובעות" או מפוקסלות. אנחנו נמצאים כרגע בעידן שבו משחקי וידיאו מציגים גראפיקה מפוארת, שלפעמים מטשטשת את הגבולות בינה לבין המציאות. Crysis 3 – מהכותרים הראשונים שהציעו גראפיקה פוטוריאליסטית אם יש משהו שהשתנה לא מעט עם הגראפיקה בשנים האחרונות במשחקי הוידיאו, הוא הדרישה שלהם לחומרה חזקה יותר, ויש יגידו שחזקה…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם יש דרך לצפות בסרטוני ההדגמה של חברת NVIDIA לסדרת ה-FX שלה בעזרת הרדאון 9800 פרו שלי?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
בראיון שאלו את גים סווני המיסד של epic היוצרים של unreal מה יותר טוב In a video interview, a chap asked Tim "I have to ask you: R520 or G70?" Tim smiled and said, "Oh, G70 for sure." בקישור יש גם קישור לראיון http://www.theinquirer.net/?article=23471
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש כרטיס לAGP אמרו לי ששוה לחכות ל7600GT ויש אומרים שהוא היכלל לא ייצא לAGP אז נמאס לי לחכות והציעו לי כרטיס 7800GS שהוא יקר ב400 שקל בערך מה7600GT והא אמור ליהיות הכי טוב לAGP אז עיינתי פה קצת וראיתי כל מיני דעות של אנשים שהכרטיס הוא פגום או משו.. רציתי לדעת על מה הם מבססים את הדעה שלהם... עכשיו עם במידה וייצא כרטיס 7600GT לAGP הוא יהיה יותר טוב מ7800GS ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4936 זה מה שאני מתכוון לקנות זאת גרסת OC עכשיו יש לי ביינתים זיכרון למחשב 512 ddr dual אז עם אני יוסיף עוד גיגה זיכרון 512x2 זה יועיל לביצועים של הכרטיס מסך? זהו זה כל השאלות מקווה שתוכלו לענות [=
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-