עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lady bird,

התקנתי והכל בסדר . כמה שאלות. 1.יש לי מחשב P-4 2.6 תחת אוברקלוק ל-2.8. זכרון 512m-ddr400mhz. האם המערכת מהוות צוואר בקבוק לכרטיס? האם כדאי לשדרג ל-1 ג'יגה זכרון? 2.איך אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס? 3.הרצתי את פיפ"א 2007 ברמת פרטים בינונית ורזולוציה של 1024 על 768 ובקטעי אנימציה שהדמויות מוגדלות כמו אחרי שער או בתחילת המשחק שמראים את השחקנים יוצאים מחדש ההלבשה, התמונה קרטעה בצורה רצינית,הרבה יותר גרוע מהfx5500, הכרטיס הקודם שלי. האם זה קשור לזכרון שיש לי במחשב? האם זה בגלל השיידר 3 שאין לוכרטיס? או שזה היכולת המקסימלית של הכרטיס הזה. אגב את fear הוא מריץ די טוב באותה רזולוציה. אשמח לשמוע תגובות.

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  2. יכול להיות בגלל שאין לי DRIVER ל VISTA? או שזה יותר חמור , כי לא עשיתי OC ובמאמץ הכרטיס לא מגיע ל55? יש סיבה אחרת, המשחק הוא HEROS 5. (זה לא הספק יש לי CORSAIR HX520).

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by gggil,

יש מלא גרסאות של 8800GT, עם קירור, בלי קירור, קירור פאסיבי, וכל מיני שטויות... אז אני צריך 8800GT נורמלי, עד 1300-1350 גג! תנסו למצוא את הכרטיס שהכי טוב במחיר הזה. אני מתכוון לעשות OC תודה לעוזרים מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  4. העברתי לאחי את המערכת הישנה והשארתי לי את הספק עד שאקנה חדש המערכת הישנה היא dfi lanparty nf4 ultra d AMD 64 3200 BIG TYPOON X800GT כל המערכת כרגע ללא OC במשחק מסוים אני רואה הפרעות הספק הוא ג'נרי של 100 ש"ח 400W מה דעתכם? זה הספק או שהכרטיס תקול ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by david4815,

LCD ו- CRT מחוברים לאותו כרטיס מסך , האם ישנה תוכנה, או דרך שונה שבכל מסך תהיה אפשרות לראות משהו אחר ? אני משתמש ב- XP-P ובכרטיס מסך GEF ORCE FX 5200 NVIDIA למצב שבשניהם אני רואה אותו דבר הגעתי אך אני רוצה מסכים שונים תודה דוד

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  7. Started by tango5,

:s05: אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: 1. GIGABYTE NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 PCI-E 2. כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם ATI Radeon HD4650 1024MB גירסת OC DDR2 ובאופן כללי: האם כדאי כרטיס DDR3 עם 512MB זיכרון, או DDR2 עם 1GB של זיכרון? אשמח לקבל תשובה מה עדיף תודה

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  8. Innovision nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP על מחשב פנטיום 4 סלרון זיכרון 512 צורב dvd ספק ממוצע שהגיע אם המארז שווה לי הכרטיס מסך הזה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  9. http://hwzone.co.il/news/1229531826/19412/ שלום יצא תקן חדש שכתוב בעמוד הראשי.אני רוצה לדעת איזה שבבים ספצפים יתמכו\תומכים בו והאם זה ישים בתוכנות כמו פינקל סטודיו 10\12 לעריכת וידאו בייתי.(אני מקווה שזה הפורום הנכון) תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. יש לי במערכת ספק מסוג NZXT PP500W, וכמו שציינתי בכותרת, אני עומד לפני קנייה של אחד מהכרטיסים הנ"ל. האם הספק שלי יוכל להחזיק בכבוד את המערכת ? המעבד עבר OC של 500MHZ, והכרטיס מסך מתוכנן לעבור OC של 50 מגה-הרץ. עריכה : הרגע ראיתי בפוקס פיסי את ה88GT של טויינטאץ', בגרסאת ההיטפייפ. ממליצים עליו ? אני דואג, זה מוצר מטיוואן, הרוב שם זה זבל כמו בסין.. בקיצור שווה לקנות אותו ? ושוב, האם הספק שלי יחזיק אותו ? AMD 4800+ X2 AM2 2.5GHz @ 3 GHz Gigabyte GA-M56S-S3 Gigabyte Nvidia GeForce 8600GTS 256MB RAM 2GB DDR2 667MHZ CASE : R525 2 Fans 120MM NZXT PP500W PS LG L1953TR 19" LCD SCREEN

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by Leo101,

מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! יש לי בעיה, כרטיס מסך X600 , כאשר אני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי שחסרים קבצים אבל הוא ממשיך להתקין ושהוא בערך מגיע לחצי המסך פתאום נהיה שחור והמחשב קופא. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  13. Started by snaidis,

רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: ‏X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E‎ לבין: ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎ במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  14. שלום , רציתי להתחיל לראות את מסך המחשב בטלויזיה לצפייה בסרטים , קליפים , מופעים וכו'... ובגלל זה קניתי כבל S-video ל- RCA ויש לי כרטיס מסך Geforce 6600 (כלומר ג'יפורס 6 ) וכשאני בא לחבר את הכבל לכרטיס מסך - אני לא מצילח להכניס אותו ופתאום אני מגלה שבכלל הכרטיס מסך עם 9 פינים - והכבל עם 4 ואין לי מושג מה לעשות שאלתי בחנות הם לא מבינים כלום , אין לי מושג עכשיו איזה כבל לקנות שהוא יהיה תואם , גם 9 פינים בתודה מראש אור פרג'

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. לדוגמא 1710S ו- 1710B יש את אותם האותיות לכל הדגמים (גם ל18 אינץ וכו..) ולדעתי כל אות מסמנת משהו ספציפי תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  16. Started by MaoR_KilleR,

איך המסך הזה לגרפיקאים ולציירים בפוטושופ? אל תתיחסו למחיר המטורף אני משיג אותו בדיל פצצה...!! אבל אולי יש מסכי 19-20 אינצ' עם זמן תגובה \ איכות \ בהירות \קונטרסט יותר טובים ?. תודה לכם !!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  17. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=523 1950PRO מול 7900GS שורה תחתונה - ATI קצת יותר מהיר וקצת יותר יקר (בחו"ל) אבל שניהם נותנים תמורה מעולה לכסף.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. Started by elad-k1,

השארתי תמחשב דלוק והמסך מכובה בבוקר פתחתי תמסך והתצוגה התקטנה כלמוד אני צריך לכווון עכשיו עם הכפתורים של המסך.. וגם יש לי מסך lg 700p ופתאום הוא ניהיה חשוך יותר כיוונתי תאור בלחצנים על המסך עצמו מה יכול עוד? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  19. Started by Godmoney,

אני רוצה לחבר את המחשב לטלווזיה. הבעיה היא, שאני לא רואה מאחורי הטלווזיה חיבור DVI. יש DTV (שנראה כמו קאבל רגיל של מסך) ו RCA - אבל אני לא רוצה לחבר עם RCA כי אני רוצה לראות כל מיני סרטים ב HD. למישהו יש פתרון בשבילי?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

אני צריך כרטיס מסך AGP עד 600 שקל העדפה לקירור פאסיבי ואם פוטנציאל לאוברקלוק תודה מראש יונתן

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by Myt0s,

שלום, אני מחפש מסך עד 1800 שקל אפשר קצת יותר (בקצת אני מתכוון לממש קצת......) שיהיה 15 אינץ ומחברה אמינה.....עדיף שחור...או כסף, לא קריטי.....שיהיה מתאים למשחקים...מה זה אומר מתאים למשחקים? לא משנה אבל שיהיה! ;D תודה רבה~!

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  22. Started by maazg,

היום ראיתי כתבה ש- AMD מוציאים לשוק את הגרסה החדשה של המעבדים של 28 ננו (ואני לא יודע אם זה CPU או GPU) השאלה האם ישנו שיפור משמעותי בביצועים במעבדים? והאם יהיה הבדל במחיר? והשאלה היותר חשובה הם הודיעו שהמוצר יצא ב 6.12 , אז מתי "באמת" יגיע לחנויות ומתי אחרי זה בישראל? אני שואל את השאלות האלה כי אני מת לקנות מחשב למשחקים אבל האם כדאי לחכות עוד חודש וחצי - או שזה בעצם חצי שנה או יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  23. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by rosher,

מה עדיף כאשר המטרה היא משחקים ברזולוציה 1280X1024 בלבד???? ??? התקציב הוא בסביבות 1100 ש"ח ואני מתכוון לקנות בTMS

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by omertov,

קניתי מחשב חדש ובחרתי בכרטיס מסך ALS GEFORCE FX76000 GT 256 MB ורציתי לדעת את דעתכם על החברה? והאם החברה משנה בכלל? מטרת המחשב היא למשחקים...

• 4 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים