כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!!!! אני מתעניין מסך 19 אינטש BENQ FP91E האם מישהו בחן את המסך ??? האם למסך יש מתחרים בטווח מחיר של 2300 שקלים אני לא צריך את המסך בשביל משחקים!! יותר בשביל אינטרנט וסרטים אשמח לעזרה או המלצה תודה רבה שי LCD Size: 19" TFT Pixel Pitch: 0.294mm Max. Resolotion: 1280x1024 Colors: 16.7 million Fast Response Time: 8ms Gray to Gray Max. Contrast: 1000:1 Max. Brightness: 250cd/m2 Viewing Angle (CR>=5)(L/R;U/D): 85/85;85/85 Multimedia - Built-in SRS Speakers Power Supply - Built-in, 60W Video Input Interface: D-Sub / DVI Dimensions (WxHxD): 411x420x215 mm Net Weigt: 6.0 kg Control: OSD, iKey Wall Mouting (Optional): VESA 100x100mm Safety: TCO'03
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DRAWING TABLET למחשב שיהי בעל קצב רענון טוב ושיהיה מדוייק. אני לא מבין גדול בטבלטים בגלל זה אני פתוח להצאות והמלצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
עוד לא הבנתי מה הוא משפיע על הכרטיסי מסך... ראיתי פה בפורום באיזה אשכול שאמרו עם תוסיף עוד 1GB זיכרון זה יעזור העם זיכרון משפיע על הכרטיס מסך? תודה מראש אדיר
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי מסך רחב של Benq 22 אינץ'. -האם צריך להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש?, כי זה נראה כאילו הביצועים שאמורים להישאר אותו דבר טיפל'ה ירדו (נכון שעליתי רזולוציה אבל עם כל הכבוד assassin's creed) צריך להמשיך לזוז חלק - בהתחשב שהפריימים הם 70-80. אם כן, איזה דרייברים להתקין? 177.83 או לחזור ל 175.19 ? -------- האם ישנם דרייברים מוסיימים למסך עצמו?, הגיע לי עם זה דיסק כלשהוא אבל כמו שזה נראה הוא חוברת הדרכה בלבד. ------- למה אני לא יכול להעלות מעלה מ60 הרץ????
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הכרטיס הכי טוב ללכידת וידיאו? עריכת וידיאו פחות חשובה מה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אותו? תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מרכיב לי מפרט שאותו אני מתכוון לקנות, השימוש למחשב הוא רוב הזמן גלישה,סרטים וחלק מהזמן משחקים, אבל אני לא גיימר רציני, פה ושם פיפא וכאלה... חשבתי בהתחלה על 9600XT אבל זה ניראה לי סתם יותר מדיי לדרישות שלי אז מה אתם ממליצים שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר? שאר החלקים בכל מיקרה... מעבד: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU לוח: Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Ultra Memory אז לסיכום איזה כ.מסך יתן לי את התמורה הטובה ביותר למחיר?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים עם חיבור AGP מעדיף GFORCE יש לי מעבד:INTEL 2.4 לוח אם:IBM 830549U 1G RAM עד 900 ש"ח תודה מראש!!!! rohi234
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הביצועים של ה-9600gt לאחר אובר קלוק נראה יותר טוב מהרבה 8800gt אם לא מכולם.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 האמנם?!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
בסרטים שאני מקליט אני לא שומע את הקול זה כאילו מקליט בלי הקול איפה צריך לבדוק ? אני משתמש בתוכנת WINDVR באיזה אפשרות לבחור בכניסת קול? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON F700B ובהגדרות יש באחרון משהו שקוראים לו PURITY והוא על 50...עכשיוו אני רואה מטושטש עם 50 שזה בא 50 ככה ושאני שם את זה על 100 מן הסתם זה חלק השאלה היא אם זה מזיק או לא שאני ישים את זה על 100? יהרוס ת'מסך מהר יותר? או ת'עיניים שלי?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם 33-40 FPS בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים ב COD2 כאשר הכרטיס הוא בסטוק זה סביר או מעט ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, המשחקים היחידים שאני משחק בהם זה משחקים כמו הFIFA2006 החדש או AOE3 ומשחקים בסגנון הזה.. לא יותר מזה בכלום!! רציתי לדעת אם אני יוכל לשחק בהם, המעבד הוא 3800X2 ו2GB זכרון.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות ל- X1800GTO : Sapphire Connect3D מצד אחד הספייר הם חברה הרבה יותר גדולה וידועה בריידאונים המוצלחים שלה מצד שני, ה C3D יותר זול, ויכולים להיות בו צינורות רדומים מה אתם ממליצים לקחת ? האם כרטיס של ספייר הוא יותר מוצלח משל המתחרה ? מה הסיכוי שהצינורות ייפתחו במידה ואקח את ה- C3D ? למה אצל חלק מהחברות הצינורות נפתחים ואצל חלק לא ? סליחה שאני שואל יותר מדי שאלות, אבל אני רוצה לדעת לפני שאני קונה כזה כרטיס............ תודה !
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מדובר בהפרש של 300 ש"ח... בערך אני עומד לקנות מחשב ולהשאר איתו 3 שנים לפחות ואין סיכוי לשדרוג 320MB כרגע כמעט אותו דבר כמו ה 640MB (לפעמים אפילו הוא מוביל עליו ???) יש לי מסך 19" אבל בעתיד המשחקים שעומדים לצאת אולי ידרשו יותר זיכרון... ה 320MB לא יגבילו את ה 8800?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON X800 GTO הבנתי מחבר שאפשר לפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד במקום 12, עכשיו השאלה שלי האם איכות התמונה תרד או שעלול להגרם נזק?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3674 האם יש טעם לזכרון כזה בכלל?(או ש512 יספיק)? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא אז אני מבקש פה. דרייבר למסך AcerView 7154s ושיהיה ל-Win XP
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את היציאה מהכרטיס מסך לטלוויזיה והתמונה ממש גרועה, הכל מרצד ומטושטש יש לי כרטיס radeon 9600 pro עם יציאת s-video שאמורה לעשות את העבודה והטלוויזיה היא toshiba 29VH36G. אולי יש איזה הגדרות שצריך לקנפג או משהו שלא עשיתי? מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בכרטיס טלוויזה למחשב הנייד שברשותי ( מפרטו מופיע במפרט שלי בצד). העיניין שהכרטיס צריך ליהיות בתצורת Express Card. אני אשמח לקבל הצעות אם אפשר כמובן כולל מחירים והיכן ניתן לרכוש במידה וזה יתאים לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-