כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב בשבוע הקרוב הכול מוכן אבל דחית את זה בגלל המסך מישהו מכיר את הדגם הזה של המסך T710BH שך LG מסך CRT איך הוא לשימושים רגילים בעיקר גלישה באינטרנט אני אעבוד הרבה מול WORD ומשחקים פעם בכמה ימים תלוי הוא יספיק? הוא עולה לי 790 ש"ח אם למישהו יש את הדגם הזה ספציפית שיגיד (אפילו בפרטי) זה חשוב.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס VIVO ATI 9250 חיברתי אותו לטלוויזיה כך שהטלוויזיה תהיה המסך שלי וזה עובד טוב, הורדתי את הדרייברים האחרונים אבל אני לא מצליח לראות את הטלוויזיה על המחשב (החיבור הוא S-VIDEO ל SCART של הממיר של HOT ) יש מישהו שניסה לעבוד עם VIVO ויכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
סליחה ! העברתי לפורום LCD
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין שני הדגמים??? האם בדגם הVIVO של הVP אפשר גם לחבר חוט כבל אנטנה של טלוויזיה??? האם זאתי גירסה מומהרת?? האם 6600GT עדיין משתלם לקנות והוא כרטיס טוב?? שווה להשקיע עוד 150 שקל (בלי קשר למרות שהם אותו מחיר כמעט) בגירסה של הVP עם הVIVO והקרור המאסיבי הזה ב מקום הגירסה עם הקרור הרגיל.. יש הבדל משמעותי בביצועים ובכלל בין שני הדגמים??? תודה מראש נשמות ???
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ATi הכריזה על כרטיסי Mobility (המיועדים למחשבים ניידים) חדשים המבוססים על הסדרה האחרונה של כרטיס המסך מבית ATI -הXx00 עפ'י ATI הX800 Mobilty יהיה הכרטיס החזק בשוק הכרטיסים הגרפיים למחשבים ניידים הX800 Mobilty יכיל בין היתר תמיכה ב3Dc ייצור בתהליך 0.13 מיקרון וישולב בו בקר זכרון חדש של 256BIT תדר הליבה יהיה 400MHZ ותדר הזכרונות (GDDR3) יהיה 800MHZ הכרטיס יהיה כרגע בתצורת PCIe בלבד. http://www.ati.com/products/mobilityradeonx300x800.html http://www.legitreviews.com/article.php?aid=122&pid=1
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כמו שכתוב...אני צריך עזרה בבחירת החברה שממנה אני אקנה את הHD3870X2..... http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?q=3870X2 בבקשה תגידו לי איזה הכי כדי..(ולמה) תודה לעוזרים..! דחוף!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך 600-800 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לeנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה. Guardian Angel אחי אין לי מושג מה רצית ממני פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308016.10 זה היה הנושא שאני פתחתי פשוט 1000 שקל יצא יקר...אז שאלתי על מחיר נמוך יותר... לא משנה
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם עם צ"פסט של via p4x266e ויש בו agpx4 -האם הוא יתמוך בכרטיסים בagpx8 ? המעבד 2.4 וזיכרון 768mb האם כדאי להשקיע בכרטיס טוב כמו ati 9800 pro או geforce 6600 או שהקונסטלציה תמצה את עצמה עם ati 9200 או fx 5200/5500? תודה.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קיבלתי מתנה כרטיס מסך 8600GT . הוצאתי את הישן וחיברתי את החדש וביצעתי אתחול למערכת , לאחר האתחול , זוהתה חומרה חדשה , הכנסתי את דיסק הדרייבר של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר , שוב איתחול למערכת . לאחר שהמערכת עולה ההגדרות תצוגה השתנו לי ל- 4 ביט ולרזולוציה נמוכה ביותר , ניסיתי לשנות אך לא ניתן . מה הפתרון ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
1950PRO 8600GTS ואם אפשר להסביר למה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח כבר שאני אקנה Radeon 9550 מצאתי את זה: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A9550GE/TD&langs=01# באיזו חנות ב- 530 ש"ח. מה אתם אומרים כדאי? אם יש לכם הצעות יותר טובות אז תציעו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני צריך 8MS - אני צריך אותו שטוח,וכמה שיותר זול.... בבקשה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך sapphire hd 6970, בבדיקה בתוכנת speedfan ה GPU שזה הכרטיס מסך (תקנו אותי עם אני טועה ) מגיע ל 62 מעלות במאמץ רציתי לדעת האם זה תקין כי לי זה ניראה מוגזם למדי ! ושאלה אחרונה בתוכנה speedfan יש שורה שקוראים לה HD0 והטמפרטורה לאיזה חלק מתכוונים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
מה נותן יותר צינורות עיבוד בכרטיס מסך? כלומר את מה בעצם מכפילים בצינורות עיבוד כדאי שאני ידע מה יותר.... ראיתי ש fx 5200 יש לו צינורות עיבוד 1 כפול 4 ו גיפה 4 2 כפול 2 יש הבדל? מה זה בעצם הצינורות העיבוד ...תפרטו קצת עליהם
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אם תוכלו להגיב מהר אני אשמח מאד מאד אני צריך כרטיס נחמד בסביבות 600-700 ושזה יהיה לAGP*8 אני לא חייב שזה לא יהיה על הרזולוציה הכי גבוהה ואופציות דולקות בהכל משהו חמוד לפרו אוולושיון ודברים כאלה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
x1650 או 7600GS? או אם יש יותר המלצות... והאם הם יריצו סביר משחקים מהשנים 2004-2005 כמו HL ו FAR CRY לדוגמא? או שכבר ההפרש כ"כ נמוך בין ה 7600GT ועדיף לקחת כבר אותו ולמכור אותו עוד חצי שנה? נ..ב אני רוכש מחשב חדש אז יש לי תקציב לכ.מסך.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי geforce mx-4000 התחברתי לטלוויזיה עם כבל s-viduo מהמחשב ומתאם RCA לטלוויזיה- יש תמונה עם צבע והכל עובד רק לא חלק- כלומר ישנן רעידות קלות במסך הטלוויזיה, רעידות קלות ומרגיזות גם בזמן צפייה בסרט- ניסיתי לשנות את קצב הרענון אך ברירת המחדל היא על 60 מג"ה. אודה לכם עם ימצא פתרון
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html זה הכרטיס..אממ..או שרק צריך לחבר אותו ללוח וזהו ?בלי חשמל נוסף ..?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום די ממזמן קניתי כרטיס מסך geforce 6200 וכשהתקנתי אותו אז או לא מעלה לי סרטים אני מפעיל את הסרט ואז המחשב ניתקע והעכבר לא זז וזה קורה רק בתוכנות כמו וינדוס מדיה פלייר דיוקס ורק בגוגל זה נותן לי לראות סרטונים אז מה אני יכול לעשות אולי צריך codec או משהו שבעזרתו אני יוכל להפעיל סרטים בקשה תעזרו לי זה נורא חשוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-