עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, רציתי לדעת איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף לדעתכם LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS או GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL תודה

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  2. שלום לכם קניתי היום כרטיס מסך מסוג של RADEON 9600 256 DDR ב395 שקל [ד"א מחיר יבוא של הכרטיס] בכל מקרה רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו?ואם אתם משווים אותו לFX אז לאיזו סדרה זה מגיע?[5600 או 6200 או 6600]תודה רבה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  3. Started by Omer DA,

יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by kis,

שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by pringles,

יש לי 1950 פרו... והמפרט אפשר לראות בצד אני מחפש כ.מסך שיוכל להחליף אותו ולתת ביצועים כמובן יותר טובים!!! תקציב עד 1000 אפשר לחרוג עד 100 שקלים יש אפשרות להביא כ.מסך מחול אבל רק בעוד 3 חודשים האם יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  6. מה עדיף מבין השניים ונגיד שאני משיג אותם באותו מחיר +-

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. אני רוצה לקנות את הג'יפורס 6800GT אבל מאיזה בית? אני מוגבל בתקציב של עד 2400 ש"ח, תנו לי בבקשה אפשרויות שוות בפחות כסף יותר בסביבות ה1600 - 2000,תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by shlem,

אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by kobi_af,

שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  10. נגיד עם הכרטיס לא נמצא ב3D אלה ב 2D אז מהירות שלו נמוכה יותר (MHZ) ?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  11. כבר דיי הרבה זמן אני שובר את הראש איזה כרטיס לקנות. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר חזק: Palit nVIDIA GeForce FX6800GS 256MB AGP או Palit Radeon X800GTO 256MB AGP? התקציב הוא עד 800 ש"ח אין אפשרות להוסיף שקל מעל,אם מישהו מכיר כרטיס חזק יותר במחיר הזה הוא מוזמן להמליץ

12. Started by tal4k,

שלום, ישל לי שאלה אם הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא בחיבור .AGP אבל יש לי עוד כמה מקומות של כרטיסי מסך גראפיים והם PCIE. אז אם אני מוציא את הכרטיס מסך שלי שהוא AGP ומחבר למקומות של הכרטיסיים הגראפיים כרטיס מסך PCIE זה יפעל? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by amit_amit,

השאלה למעלה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  14. NX8400GS-TD512E NX8500GT-TD512E ה AGP שלי במחשב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by sharonin1,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך AGP*8 בסביבות 600 ש"ח שייתן את הביצועים המיטביים בתחום הזה של המחירים למשחקים עבור גיימר בינוני ואחד שרוצה לעבור למערכת ההפעלה ויסטה. אשמח אם תפרטו לגבי הדגם המומלץ והיצרן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by g-a-l,

איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. ‏7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by acmmta,

יש לי מחשב ישן לוח אם abit sis-645 sa7 v1.0 ואני רוצה כרטיס מסך חדש מהחנות השאלה איזה מהכרטיסי מסך בחנות יתאימו לו?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. הכרטיס מסך שהיה במחשב הישן שלי הלך לעולמו. אני צריך כרטיס מסך חדש, חיבור AGP, אבל שיתאים בצורה חלקה-למדי על מסך LCD 22". אפשר בבקשה הצעות? תודה!

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  20. אני מדבר על הכרטיסים שאמורים לרשת את 8800GTX ULTRA וכו... יש מידע מתי הם אמורים לצאת?

21. שלום לכולם אני מחפש Driver לכרטיס מסך cirrus logic 5430 עבור WinXP בבקשה מי שיכול לעזור אני אודה.... בבקשה בלי תשובות של "לך תקנה כרטיס אחר". הכרטיס מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל הוא מופיע עם שגיאה: This device cannot start. (Code 10 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by Master Boo,

שלום לכולם. אין לי שום נסיון עם הכרטיסים הנ"ל- אז כמה שאלות: א. האם הם עדיין קיימים בכלל? האם משתמשים בכאלה דברים? ב. אם יש לי חיבור של HOT/YES דיגיטלי בבית- ניתן יהיה פשוט לחבר אותו לכרטיס? ג. האם הכרטיסים מגיעים עם תוכנות מיוחדות של צפייה או שצריך לקנות בנוסף משהו מיוחד? ד. ולסיום- כמה עולה כרטיס ממוצע ומה הם המומלצים? תודה!

23. Started by dror14,

שלום יש לי בעיה יש לי במחשב עם לוח של M2NPV-VM asus וכרטיס מסך משולב בלוח של NVIDIA GEFORCE 6150 ואני לא מצליח להגדיר שני תצוגות וגם לאחר שהורדתי את NVIDIA DualTV MCE Full Install וNVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 הוא כל הזמן אומר לי לעשות ריסט כי הוא לא מאתר את NVTV Driver Windows XP Media Center Edition 2005 מה לעשות ? אני יכול לראןת בטלויזיה רק בתנאי שאני מגדיר בצג יחיד טלויזיה. תשובות לבעיה אפשר לשלוח למייל dror_nir1@walla.com

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי 6800LE האם קיים מוד שיוכל לפתוח לי את כל הצינורות?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. האם זה יעזור במשהוא או שעדיף לנתק את ה qadro? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.