כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחפש דריבר ל RIVA TNT2 באתר של NVIDIA כל מה שמצאתי לא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טוען גם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנו באותה טענה אני יודע שזה כרטיס ישן [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE נגיד אני חייב אותם כרטיסים עם: -אותו זיכרון? -אותה חברה? -אותם תדרים? -אותו קירור?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את אופצית ה anti alisting המשחק חוזר לרזולוציה 480x640 מישהו יכול לתת רעיונות מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ATI RADEON 8500 ורציתי לברר האם זה אפשר לבצע OC לכרטיס. ואם כן אז איך.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכוון להזמין כרטיס מסך מסוג GeForce 8500GT 256MB מה דעתכם עליו? הוא יפעיל את pro evolution soccer 2008 על HIGH?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב שניהם בערך באותו תקציב ????? מה יותר משתלם???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אלו הכרטיסים שהזדמנו לי לקנות דרך חבר אז אם אפשר לדעת מי מהם טוב יותר וממולץ לקנייה למטרת משחקים גבוהים. תודה רבה רבה :] ---------------------------------------------------------------- ההודעה נערכה !!: יש בעיה מסתבר שיש לי לוח AGP ...... ואני חייב כרטיס AGP חזק אז הג'יפורס יורד מהפרק כי אין AGP. בכל מיקרה עדיף לקחת את הראדאון ? אגב צריך ספק כח מיוחד או משהו שאני אדע ? או שעדיף כרטיס אחר בתחום ?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את מסך ה 17" CRT שטוח, הטוב ביותר שאוכל להשיג בתקציב של כ700 שקל. איני מעוניין במסך של LG. (תקלות לי ולאחרים, מחיר תיקון בשמיים, נכוויתי פעם אחת, לא מתעסק איתם שוב) הפרמטרים שחשובים לי הם בהירות וניגודיות גבוהים ותמונה חדה (בלי מריחות או זליגות של צבע). תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסוג Gigabyte 7600GT,כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה באמצעות ה"מפצל" שקיבלתי עם הכרטיס,לא ניתן לראות את המסך בצבעוני - התמונה שמתקבלת בטלויזיה היא רק אפור/שחור לבן. בדקתי בטלויזיה נוספת ואותה הבעייה. בחרתי גם בPAL B/G באפשרויות כרטיס מסך ... יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים לגרום לכך שאני כן אראה בצבע בטלויזיה ? תודה מראש לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה ההגדרות שצריך לשים בכרטיס מסך כדי שיהיה פלט של וידאו בטלויזיה? nvidia geforce 9600 GT והאם יש טלויזיות שלא יכולות לקבל פלט ממקור אחר?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי פה לקחת את ה 260GTX SP192 במקום את ה 4870 1GB, ואני רוצה לשאול כמה שאלות על ה OC שלו: 1. אם אני אעשה OC לכרטיס, אני אגיע למהירות טובה יותר משל ה 4870? 2. הספק שלי יחזיק OC כזה? (LIBERTY 400W). 3. יש מדריך כלשהו איך עושים OC? 4. אם יישרף הכרטיס, בחברה (KSP) לא יוכלו לדעת שעשיתי OC ויביאו לי כרטיס חדש או שיכולים לדעת וילך עליי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR2 PCI-E במקום ג'יפורס 8800GTS 640MB? תנו לי הצעות למחירי כרטיס מסך ב-580 שקל.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://img167.imageshack.us/img167/791/27365551xw4.jpg המפרט בצד איך זה? אם זה אמור להיות יותר גבוה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-