עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by igor5,

נראה לי שיש לי בעיה עם כרטיס המסך. המסך נכבה לפעמים ואניו מראה תמונה . ולפעמים הוא עולה בכלל.....מה יכול להיות הפתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  2. שלום! יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בהגדרות של ניוידיה מופיע לי הגדות מינימליות אני חושב שצריך להיות לכרטיסים שלי ביצועים יותר גבוהים צירפתי תמונה מבקש חוות דעת!!!!?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  3. Started by Fatless,

יש לי מפרט למחשב חדש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SAPPHIRE RADEON HD4870 TOXIC 1GB DDR 5 הכרטיס מסך הזה מה דעתכם עליו ?

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  4. לפני שבוע בערך היה לי בכרטיס מסך 1060MHZ בMEMORY CLOCK והיום רציתי לעלות ל1100 ולבדוק ב3DMARK.. אז הציון של הכ.מ עלה ב200 והמעבד ירד ב400 כמעט יש הסבר? מה עדיף? ולא להגיב תגובות כמו 50 נק' יותר או פחות ב3DMARK זה קורה כי היה לי ניקוד יציב של 9.08 בערך.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  5. למשל BATTLEFIELD 2/2142, PORTAL... אבל מה עוד? יעני משחקים טובים ובינוניים. מקווה שהבנתם, תודה מראש, גיל

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט מה לקחת... SLI או כרטיס חזק יחיד.. למסך של אסוס 22 אינץ' רחב.. אני משחק במשחקים כבדים כמו FSX,FS 2004, COD4 כזה סגנון מה אתם ממליצים לי ולמה? [glow=red,2,300][move]תודה[/move][/glow]

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  7. האם הכמות הקטנה של Stream Processors ב-9600GT מגבילה אותו בצורה משמעותית? האם זה משנה ב-SLI? נוגע למסך 20"- Acer - F-20 פאנל P-MVA... האם באותו מחיר כבר כדאי 8800GT 256MB ב-SLI? או שבכלל עדיף GSO 9600 באותו מחיר גם כן?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  8. Started by lielmar1,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  9. Started by ofirbbdd,

אז ככה הכרטיס הוא Twintech nvidia geforce 9800gt xxt 512m oc pcie 650MHZ/200MHZ הוא עולה 730 שקל ב FOXPC מה אתם חושבים על הכרטיס?איך הוא בהשוואה ל 4850 רגיל בלי OC

10. Started by ShayAmar,

אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם CTX PR711F האם יש מסך מומלץ יותר ממנו (ללא תלות במחיר) "17 בלבד. היה לי CTX PR705 ומאוד אהבתי - נשרף לאחר 6 שנים (כנראה חדר חרק שהצית את המעגל) מי היבואן, והיכן ניתן לרכוש אותו בצורה מיידית במחיר טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  11. Started by liav12,

יש איזה אתר בארה"ב שאני רוצה לקנות ממנו כרטיס מסך, מותר לתת את שם החנות? לצורך השוואה של ביצועים על עלות? אם לא אז הכרטיסים שיש שם זה בין 5200 ל 9550se. ואני מתכוון לעשות אובר קלוק. המחירים שם בין 50 -65 דולר.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה חיברתי את הTV דרך הכבל העגול אני לא זוכר איך קוראים לו שנמצא על הכרטיס שלי ה-9200 נדמה לי וחיברתי את זה לטלויזיה דרך מתאם 21 פין וזה לא עובד אז רציתי לדעת למה? ומה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. טוב אני משחק במחשק הזה ואני מבין שהוא קולט לבד את ההגדרות הרצויות למחשב אבל מה שמוזר אצלי זה שהוא שם לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים על1024*786 ולפעמים זה משתנה... אני יוצא נכנס שוב למשחק ואני רואה את ההדרות על HIGH ועם פילטרים! מה הולך פה?! טוב בקיצור התחלתי לשחק עם פילטרים וכל על הכי גבוה על התחלת המשחק הוא פשוט עף לי מהמשחק והיה לי סימן קריאה כזה ליד השעון!? מזה היה? טוב בקיצור נכנסתי שוב למשחק עכשיו הוא יהה לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים! בקיצור הוא נתן לי לשחק ודווקא היה לי אחלה FPS מעל 50 קבוע... באמצע המשחק הוא גם יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה OUT OF MEMORY !! ואין מצב שזה הזיכרון של המחשב כי היה כתוב בPEAK שהוא לא הגיע לג'יגה אחד ואצלי שמתי בכלל עד ג'יג…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  14. Started by 54321,

הוא יגיע עם 20 צינורות עיבוד לעומת 24 צינורות לGTX מישהו אולי יודע אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ל24? http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1585&osCsid=225b17b87f9af6466917f315f2a15517 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10975

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  15. Started by אפריים,

שלום. אני מחפש כרטיס וידאו או טלויזיה שיאפשר לי לחבר אליו מצלמת וידאו רגילה, ובעזרת תוכנה לזהות תנועות בחדר. אני מחפש משהו שיגיע כבר עם תוכנה שתדע לזהות את התנועות, ולהודיע לי על כך. קיים כרטיס כזה ?? כמה בערך הוא אמור לעלות? ???

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  16. המפלצת החדשה מבית DELL תיקרא XPS M170 ובחלק מהדגמים קיימת האופציה לבחור בכרטיס ה-GeForce Go 7800 GTX העוצמתי. http://hardware.gamespot.com/Story-ST-23699-2594-x-x-x

17. Started by gabriellevi,

שלום, אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי רכישה של כרטיס מסך. יש לי מחשב עם AGP*8 (את'לון 2800 עם 512 מ"ב זיכרון). אני מעוניין להשקיע בכרטיס משהו בסגנון 500-800 ש"ח. רוב הזמן אני משחק במשחקי אסטרטגיה (GENERALS, ACT OF WAR, EMPIRE אני צריך שהכרטיס יהיה יחסית טוב ומהיר (אני עובד עם מסך CRT של 19" ומעוניין להשתמש ברזולוציות יותר גבוהות, כיום יש לי 5200 GEFORCE) בנוסף אשמח אם תאירו את עיני לגבי ההבדל והכדאיות בין: ATI 9600XT ATI 9800 לא קשרו לפורום זה אך לגבי ספק כח - אשמח לשמוע את עצתכם למשהו שקט ואמין בטווח של עד 300 ש"ח. תודה רבה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  18. Started by liav12,

מחשב חדש שדוד קנה, בא עם 6600 של MSI (קנה מאייבורי ואל תשאלו אותי למה,בנתיים המחשב עובד טוב) הכרטיס הנ"ל בא עם דרייברים 77.71 משהו כזה, להוריד את הגרסה הכי עדכנית? ברצוני גם לבדוק בנצ'ים של הכרטיס אז איזו תוכנה להשתמש ואם אפשר קישור להורדה (במידה וחוקי) אני יודה מאוד. תודה

19. Started by IpDo,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב ישן יחסית. מעבד 2400+ AMD לוח אם של GIGABYTE שתומך ב AGP4 (לא תומך ב 8 ) זמנית, יש לו זיכרון 512 DDR 333MHZ זה 2X256, ממש בקרוב אני מחליף לגי'גה של 512X2 400MHZ. נשרף לי הכטיס מסך הישן שלי (Geforce 3 Ti 200) ועכשיו אני צריך לקנות חדש אז חשבתי שזאת הזדמנות לקנות כבר משהו טיפה יותר חזק. בדקתי קצת בהודעות בפורום ובגוגל וראיתי שההבדל ביצועים בין כרטיס AGP8 ועובד ב AGP8 לבין כרטיס זהה שעובד ב AGP4 הוא לא כלכך משמעותי ככה שניראה לי חכם לקנות כרטיס AGP8 אבל לא חדש כלכך. בתהחלה חשבתי ללכת על: SAPPHIRE RADEON 9600XT 256MB 128 BIT TV/DVI AGP שיש בנועה מחשבים ב 650 שקל אבל אז מישהו אמר לי שאם אני קונה כדאי לי לבדוק על ה 6600 ו 6600GT של N…

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by Pitzinyelo,

מה אתם אומרים על GIGABYTE ו ALBATRON לגבי הכרטיס מבחינת הקירור?

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  21. חיפשתי גם בדביק ולא מצאתי תודה!

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by satan,

קיבלתי את ה 6800ultra של asus ושאני נכנס למשחקים (לא משנה איזה זה קורה בכולם) אז אחרי כמה זמן המחשב ניתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הווינדוס עולה ואז קופץ מסך כחול שאומר שהייתה בעיה חמורה ושאני יבדוק אם חומרה חדשה שהכנסתי עובדת כראוי. הורדתי דרייברים חדשים, אני כבר לא יודע מה לעשות. המעלות של הכרטיס הם 55-60 במנוחה ובתוך משחקים מגיע ל סביבות 70, ניראה לי קצת גבוהה אבל הכרטיס אמור לעמוד בחום. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  23. http://www.rostec.co.il/tep_catalog/product_info.php?products_id=474 יש שם כרטיס ATI X800XT , אבל אין מחיר ... מישהו יכול לפתור את התעלומה ? תודה

24. איך אני בכלל יודע אם יש לו חיישנים ??

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  25. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים