כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי אך איני יודע איזה כרטיס יתאים ללוח אם שלי. התקציב שלי הוא 600-700 ש"ח. לוח האם - intel DP965LT תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, עוד שבוע שבועיים יהיה לי LEADTEK QUADRO FX1500, השאלה שלי היא האם אפשר לחבר אליו שני מסכים עם רזולוציה שונה ולהתאים כל יציאה בנפרד (לצורך העניין - 20" רחב 1050*1680 ו 17" 1024*1280) או שצריך שניים אותו דבר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך hd5850 ויש לי כמה שאלות: 1) זה משנה מאיזה חברה אני קונה ? מה ההבדלים ביניהם ? אם אין הבדלים אז כדאי לקנות את הכי זולה לא ? 2)יש הבדל משמעותי או יותר נכון הבדל שניתן להבחין בין gddr3 ו gddr5 ? או שאין אפשרות לנצל את זה בכלל. 3) זה לא כל כך רלוונטי לפורום הזה אבל איזה חלקים אני צריך לקנות שינצלו את הכוח של הכרטיס למלואו (זיכרונות,לוח אם)? תכננתי לקנות מעבד phenom II x4 945.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב משרדי עם כרטיס Leadtek 7300GS שמותקן עליו. המחשב משמש לצורך להרצת תוכנות משרדיות בלבד, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו שדורש מאמץ מכרטיס המסך. מחובר אליו מסך ViewSonic VP930 ב-DVI (זו הסיבה שאני לא משתמש בכרטיס onboard). הבעיה היא שהכרטיס מסך הזה רועש למדי ביחס לשאר המחשב. אני שומע אותו טוב מאוד למרות שיש לי מארז איכותי (Sonata2). תהיתי אם יש דרך כלשהי להחליש את המאוורר, או לבטל את פעולתו לגמרי (כאמור הכרטיס לא אמור להתאמץ). לחלופין, האם אפשרי לקבל המלצה לכרטיס עם קירור פאסיבי בתקציב מינימלי.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום... אני בודק את הטמפ לכרטיס מסך במחשב החדש (בחתימה) עכשיו ... אני משתמש בתוכנה ATITOOL במנוחה הכרטיס על 47 ובמאמץ הוא על 77 !!!!!! זה עצום יחסית למחשב חדש ! והוא SAHPPIRE שהכרטיסים שלהם (לפי מה שאני יודע) הם דיי קרירים... מה אתם אומרים על הטמפ?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. רציתי לקבל המלצות על כרטיס גרפי. חשבתי על 8800 GTS 640 MB .... יש הרבה חברות, נראה לי ש MSI מצוין אבל אין אותו בארץ איזה כדאי EVGA FOXXCON ASUS XFX MSI BFG אין הגבלה של כסף. רק לא GTX זה באמת יקר בצורה מוגזמת
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לילה פיקס לכולם! ניקיתי את הכרטיס מסך שלי ,החלפתי משחה והכל ,ירדו איזה 3 מעלות שזה מכובד בכרטיסי מסך ,בכל אופן, אני מריץ סריקה של ארטיפקטים לאחר האוברקלוק הגבוה יחסית שביצעתי ואין לאחר 5 דקות של סריקה, אבל השאלה היא האם זה מספיק זמן ,ואם לא, אז כמה זמן רצוי? אני מדבר רק על ATI TOOL אז בבקשה בלי הצעות כגון 3DMARK וכו' ,אני לא מחפש מבחן ביצועים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי רציתי לדעת איך לצרוב ביוס לכרטיס שלי ולשפר אותו ואיזה תוכנות וקבצים אני צריך ומאיפה אני מוריד אותם בעיקרון הבנתי שלאחר שאני צורב ביוס חדש יותר של כרטיס מתקדם יותר אז אני עושה אובר קלוק לכרטיס ואני יודע לעשות אובר קלוק פשוט הבנתי שזה משפר את הכרטיס ומוסיף אפשרויות חדשות הכרטיס שלי הוא geforce 4 128 mb
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
פירסמתי פה כבר פעם הודעה לגבי זה שרציתי לקנות כרטיס מסך עם חיבור agp והחיבור שיש לי במחשב הוא agp 4X. בפורום המליצו לי על 7300gt ומאוד התרשמתי מהכטיס הזה אך החיבור שלו 8X ולפי מה שהסבירו לי פעם שעברה בפורום הכרטיס הזה אמור לעבוד עם הלוח אם שלי ואז החלטתי ללכת לחנות לקנות , בקיצור הלכתי לחנות וביקשתי שיביאו לי את הכרטיס מסך ואז המוכר שאל אותי איזה חיבור יש לי אמרתי לו agp 4X והוא אמר לי שזה לא יעבוד בכלל והתחלתי להסביר לו כמו שבפרום פה הסבירו לי שזה יעבוד אבל הכרטיס לא ינוצל עד הסוף למרות שלא כ"כ מרגישים בהבדל אז אמרתי לו שייחבר למחשב ונראה עם זה עובד הוא אמר לי שאם הוא ייחבר לי אז אני צריך לשלם לו על הכרטיס מסך אפילו אם הוא לא יעבוד ואז הוא המליץ לי על גיפורס 5200 או רדאו…
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי את ה 6600 256mb של gigabyte... הרצתי לו בדיקה לאחרונה ע"י3dmark 2001... התוצאה הייתה 7700, (עם ה9600 פרו שהיה לי הוצאתי 9000) מיד לאחר מכן הרצתי לו שוב בדיקה והתוצאה הייתה להפתעתי 4000... האם הכרטיס תקול?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אחרי המון ניסיונות ושאלות פה לסדר את הבעיה עם ה TV-OUT כדי לראות במסך של המחשב + TV חשבתי שאולי ב- X1800XT שלי אין אפשרות של Clone Mode אולי? ניסיתי דרייברים של 7-8 וגם 7-9 Catalyst, אבל שום דבר לא מוסיף לי אפשרות כזאת.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?
-
- 9 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
היי חבר'ס. יש לי בעייה עם הדרייביר של ה Radoeon 9800 pro שלי. עד עכשיו לא שיניתי את הדרייבר שהווינדווס "נתן" לו אחרי כל פורמט, אבל עכישו אני רוצה להשתמש בTVOUT אז רציתי להוריד את הדרייבר הכי חדש וגם להוסיך את ה CONTROL CENTER שבטח יש שם פתרונות לכל מיני מצבים כי לא הצליח לי הTVOUT על 2 טלוויזיות שונות. אז ניכנסתי לאתר של ATI הורדתי את הדרייביר האחרון, והתקנתי, ואחרי הריסט, כל התמונה נדפקה עברה לגוון של מחשב ישן ממש, היו כל מיני הודעות שגיאה של הווינודוס שאמר שהדרייבר שהותקן היה דפוק או משהו אז הוא החזיר את זה לדרייבר VGA. ושל הCATALSYST שהוא לא תואם את הדרייביר הנוכחי של הכרטיס מסך. אין לי מושג מה לעשות עם המצב הזה :-O
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
המסך הדק שלי כנראה נשרף... רציתי לדעת לאן אפשר לשלוח אותו לתיקון במידה וכבר אין עליו אחריות והצעה למסך דק חדש בסביבות ה 1000 ש"ח +- 15" (אם יש 17" במחיר דומה אז סבבה...) תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בניתי מפרט והכרטיסמסך הוא Twintech nVidia 8800GT 512 Heat Pipe version PCIe רציתי לדעת האם הכרטיס טוב ואם הואמצדיק את המחיר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני רואה את זה כל הזמן מה זה לעזזל??? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
חח אני יודע שאלו כרטיסים גרועים ביח לתקופה של כרגע אבל מי מהכרטיסים יותר חזק? הX600PRO או ה7300LE? פשוט אני משיג את הX600PRO בזול ממישהו בשביל המחשב של אחים שלי ולי יש את ה7300LE אז אם הX600PRO יותר חזק אני ישים לי אותו ולהם ייתן את ה7300 שלי.. אז רק מי יותר חזק וזהו...זה התשובה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום. קודם כל התמונה: אז ככה, לפני כחצי שנה שידרגתי את הכרטיס מסך מ- 5200 ל- X1550 של ATI. באינוידיה היה לי את ה- OUT ועכשיו ב- ATI יש לי IN ונורא התבאסתי שמתי לב שזה יותר פינים עד שעכשיו באמצע וויכוח עם מישהו בדקתי וקלטתי את הקטע של האין והאאוט. השאלה אם אפשר להפוך את האין לאווט או אם פשוט מחברים וזה עובד למרות שחסרים 2 פינים. אני כרגע לא בבית עד שבוע הבא ולכן אני לא יכול לנסות אז אני שואל. תודה מראש. ואגב מי היבואן שם GECUBE בארץ ואיפה הוא יושב?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
באתר של Leadtek יש דרייברים של הכרטיס מסך שלי Leadtek Geforce PX 8800 GTS TDH 640MB.. ושאלתי האם להוריד מהאתר של nVidia או להוריד מהאתר של Leadtek..? גם הדרייברים של nVidia רצים לי על המחשב, אבל אני רוצה שדרייברים יותאמו במיוחד לכרטיס מסך שלי.. האם ללכת על הדרייברים של Leadtek.. או על הדרייברים היותר מעודכנים של Nvdiai, אחרי הכול Geforce זה מהסדרה של nVidia..
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-