עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by guy_b,

שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by alon311,

האם ספק 380W של ANTEC יוכל לסחוב כרטיסים כמו 8800 ו7800 ו- 1950XT תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by Omer DA,

יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  4. אני מדבר על הכרטיסים שאמורים לרשת את 8800GTX ULTRA וכו... יש מידע מתי הם אמורים לצאת?

5. Started by noob^,

שווה לקנות את גרסאת הג'יגה של PALIT ? או שאת הSONIC 512 הרגיל ? 512 מספיק בישביל המסך ( לעתיד ) ? מסך 22

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. Started by yotamk,

שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Sparkle GeForce 6600 Series - SP-AG43DH פשוט מעולם לא שמעתי על החברה Sparkle אז רציתי לדעת מה דעתכם, בתודה מראש. בלוטוס.

8. Started by navgator,

היי, אני מתכוון לקנות את הכרטיס PCX - GeForce 7800GT (400/1000) 256MB DDR-III 256bit 20-Pipes - Leadtek ViVo Dual-DVI Retail - (זה שממומלץ במפרטים מומלצים ומחירו הוא 1920 ש"ח) נכנסתי לזאפ ומצאתי המון מחירים וכרטיסים שונים החל מ - ¤ 1,249 ועד ¤ 3,008. הנה הקישור של מה שראיתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379220 בקלות רואים ש - 6 הכרטיסים הראשונים הם בכלל טעות של זאפ ולא מדובר ב 7800GT. הכרטיס ה- 7 הוא כן 7800GT אבל בתמונה שלו (שנמצאת כאן: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=857) הוא נראה ממש שונה מהלינק ב"מפרטים מומלצים" (הלינק הזה - http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gt_tdhvivoe_1.html ) מה זה החרטה הזה??!?! מה גם…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  10. רשום על הקופסה של כרטיס המסך שלי שהוא מסוגל להגיע ל512 אפילו שהוא 256 יש לי מחשב דיי חזק 2gb זיכרון מעבד core2duo 2.6gh אם אפשרות זו קיימת הייתי שמח שמישהו יסביר לי איך להפעיל אותה... בתודה למי שיכול לעזור. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ובגוגל ולא מצאתי תשובה...

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by zahi,

אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by Oranili,

אני קונה כרטיס מסך ורציתי לשאול.... אם כרטיס מסך זה מה שהוא קובע איך רואים במחשב ... אמרו לי זיכרון ומעבד וקצת כרטיס מסך קובע ... תודה ..

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  13. Started by AMIT12,

כבר הרבה זמן שלא משנה איזה דריבר אני מתקין ,אני לא מצליח לסיים התקנה של דרייבר בלי אותה הודעת שגיאה . אחרי שאני מתקין את הדריבר אני מנסה להגיע לATI קונטרול סנטר ואני מקבל הודעת שגיעה . המשחקים נראים מגעיל כתוצאה מחוסר היכולת להגדיר את הAA והAF . תודה לעוזרים. http://img90.imageshack.us/my.php?image=43543ia.png

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  14. מדובר בכרטיס X1950PRO, אבל אחד הוא של GECUBE והשני של SAPPHIRE שניהם בעלי 512 MB. אפשרי?

15. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  16. Started by elnirush,

האם הסדרה 5 של NVIDIA נקראת גם FX

17. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס מסך לפי דעתכם חזק יותר: ATI radeon 7000 64mb sdr או geforce 4 mx 440 se 64mb ddr ה ATI הוא של SAPPHIRE והג'יפורס הוא של INNO3D

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. שלום קניתי לפני חצי שנה מחשב בנועה מחשבים והיום יסתכלתי בdevice manger ומפרט של נועה מחשבים שקניתי ובנועה מחשבים כתוב שקניתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 אבל ב-device manger ובגם ב-everst כתוב שיש לי x800 gto עכשיו הקטע המוזר שלפי ה-hwzone ה-gto2 יצא רק מלפני איזה שבוע אז WTF? נועה מחשבים עבדו אליי?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by satan,

אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by Monstalicious,

אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים

21. אני בדילמה אם לקחת עם אוורור אקטיבי או פאסיבי. מצד אחד 9600 עם אוורור אקטיבי מונע התחממות... אבל עד כמה הכרטיס הזה מתחמם ? וכמה הוא יותר רועש לעומת הפאסיבי ? מה עדיף לקחת ? קישור ל- 2 הכרטיסים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by idani1983,

שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. טוב אז ככה... היום גיליתי שאין דבר יותר מאכזב מזה שאתה מקבל את המחשב שלך חזרה משדרוג (הוספת זיכרון דיסק קשיח והחלק החשוב ..החלפה של כרטיס מסך 7600gt עקב תקלה) וכשהוא חוזר ואתה מת לבדוק אותו אתה לא יכול :-\ טוב אזז קיבלתי את המחשב אבל הכרטיס החדש שהוא אותו דגם אבל עם גוף קירור כי הייתה לי בעיה ובישן והחליפו יש רק חיבורי dvi ולי מה לעשות יש מסך lcd לא dvi ואין לי כבל מתאים אז אני לא יכול לחבר מסך השאלה שלי האם יש כבל מתאם בין חיבור מסך רגיל לdvi והאם הוא יעבוד וכמה הוא אמור לעלות ?!?! ??? בבקשה תעזרו לי אני אחרי חודש בלי מחשב ...ואני מת לחזור לעבוד עליו ..

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by Zod,

איזה דריבר לקחת לכרטיס הנ"ך 9X.XX או 8X.XX

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by GZA3,

אתמול הייתי ב KSP והיות ולא ביררתי הרבה זמן שאלתי את הטכנאי שלהם על שידרוג המחשב שידרגתי את המעבד מ 3200+ AMD ל 4000+ AMD (שזה כבר דור חדש של מעבדים מהסדרה הראשונה של ה 939 לסדרה של השתי ליבות) אמרתי שיש לי כרטיס מסך X850XT PE ואני מחפש לעלות למשהו טוב יותר אבל לא בהרבה כסף וחשוב לי שזה יהיה של ג'יפורס ולא ATI (מאחר ונימאס לי להסתבך עם הממשקים שלא עובדים של ה TV OUT ו IN) הומלץ לי GIGABYTE 8600GT אמרו לי שהוא בכמה רמות יותר טוב מה X850XT PE שלי וקניתי. הסכום היה מתחת ל 800 שקל והיה נראה לי טוב. עוד בחנות ראיתי את הכרטיס שהוא בלי מאורר וזה הצחיק אותי מאוד (מאחר ומה שאני רגיל אליו זה טנק ענקי עם מערכת קירור לא אורגינלית ענקית בימיוחד של חברה טובה אבל תופס פול מקום) אני יודע…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים