עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by QQQ,

אם אני לדוגמא לוקח משחק כלשהו, ואני בוחן כרטיס מסך מסויים על מסך 17", הכרטיס מסך יתן ביצועים פחות טובים ב19"? השאלה שלי בעצם היא אם כרטיס מסך צריך יותר "להתאמץ" אם מדובר בצג 19" במקום 17"(שבמצב זה הרזולוציה היא יותר גבוהה).

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. sapphire- Radeon 9800NP 128MB 256bit AGPx8 *לא עבר אוברקלוק. אני רוצה למכור את הכרטיס הנ"ל. כמה יתנו לי עליו לדעתכם ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. ותתנו גם קירור עד 200 שקל אם לא בא מובנה עם הכרטיס

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…

5. Started by ac1240,

האם הכרטיס הנל של החברה INNOVATION הוא כרטיס לא טוב כמו GIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. הכרטיס עולה 1270 ש"ח והוא אינו גרסת ה SONIC. האם הןא מבוסס G92? http://www.xpertvision.com/en/products/nv_pcie_8800GT.html תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. התקנתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס לא רואה אות ב CP יש רק WDM שם רוצה לעדכן דרייבר סתם להתקין על? טוב התקנתי, עכשיו אני רואה את הדרייברים אבל 3DMARK05 קורס במבחן השלישי,קשור?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by sma,

מתלבט אם לקנות או לא. קיבל ביקורות טובות בזאפ. כמו כן הציעו לי את xerox xa319 ב-1740 ש"ח עם אחריות של 5 שנים בבית הלקוח. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות SAPPHIRE HD 4850 הוא של zotac GTX 260 מי יותר חזק ? http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. איזה עדכון לכרטיס מסך להשים? של OMEGA? או של NVIDIA? אני משחק בעיקר במשחקיי במחשב , תודה רבה. הכרטיס מסך שלי זה Gigabyte 6600gt 128mb pci-e

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

12. Started by shu sha,

יש לי כרטיס מסך מובנה 6100 בלוח האם ואני מרגיש שהוא לא עובד כמו שצריך ממש אני מוציא בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 משו כמו 33 פריימים על ההגדרות הכי נמוכות ואם אני מעלה להגדרות נורמליות זה יורד עד ל20 בערך... שיחקתי את המשחק על מחשב נייד עם כרטיס מובנה וגם אני משחק אותו כרגע על מחשב נייח עם כרטיס מובנה inter® 82865G והמשחק פועל במחשבים הללו בצורה הרבה יותר חלקה ובהגדרות יותר גבוהות אני יודע שזה מובנה והכל ולא אמור לספק ביצועים מעולים אבל בביקורות על הכרטיס קראתי שאפילו בדום בהגדרות הכי נמוכות הוא אמור להוציא 24 פריימים... הורדתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא שינה כלום יש למישו מושג ממה זה נובע? זה ממש מתחיל להמאס ואודה לכם אם יש לכם עצות בשבילי תודה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  13. כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inndo3D Geforce 6600 (בבקשה על תגיבו בתגובות כמו "למה קנית inno3d?" "זה חרא של חברה" וכו') עכשיו יש לי חשש שהוא מתחמם יותר מידי איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה המוממלצת לליבה הזאתי? (גם במנוחה וגם במאמץ) תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by dd7,

מה עדיף 1900xt 512mb ב300$ או להוסיף ל350$ x1900xtx 512mb? תודה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  16. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, הרי את רוב הזמן שלי ב4-5 שנים האחרונות שלי ביליתי מול המחשב. בתקציב של 2000+- הייתם אומרים לי קח Samsung 930B או שיש אופציה יותר טובה למחיר הנ"ל בקטגוריית ה-19? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  17. Started by Mr.B,

טוב מה זה אומר ? חחח נאי יודע לדגומא שב 7800 יש 24 ו ב 6800U16 מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by club_501,

מי משניהם מומלץ? ללא תלות במחיר (אני מזמין ישירות מהיבואן) L1770HQ L1732TQ מנהלים: תמחקו את ההודעה התבלבלתי בת'רד

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by Myt0s,

שלום, אני מחפש מסך עד 1800 שקל אפשר קצת יותר (בקצת אני מתכוון לממש קצת......) שיהיה 15 אינץ ומחברה אמינה.....עדיף שחור...או כסף, לא קריטי.....שיהיה מתאים למשחקים...מה זה אומר מתאים למשחקים? לא משנה אבל שיהיה! ;D תודה רבה~!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  20. Started by liran14,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך כל כמה זמן הבהירות שלו משנה צבע לצהוב כזה זה התחיל אתמול.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. שלום ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני חשובים לי הדברים הבאים 1.איכות כמובן 2.שידע לקודד בעצמו 3.שיקודד לxvid ולא ל divx 3.אפשרות לתזמן הקלטות קיים כזה דבר במחיר סביר ? הסכום שיש לי להשקיע הוא עד 600 שקל יש לכם משהו בסיגנון הזה? ראיתי את המוצר הזה למשל http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XTV_2_0&affiliate=zap אבל אני לא בטוח שהוא תומך ב xvid אלא רק ב divx ולא ממש יודע לגבי איכות ההקלטה שלו יש למישהו הצעות\המלצות?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. Started by klips,

יש לי 2 9800GT INN3D המחוברים ביחד אני רוצה לדעת אם עדיף לי יצרן אחר או להישאר איתם?? ויש את ה 9800GT XXT הגירסה המומהרת האם עדיף לי את זה?

23. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. Started by alpkao,

אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה, ולצורך כך מסתבר שאני זקוק למסך LCD ללא תאורה אחורית, איך קוראים לז, אני תמיד מקבל תוצאות של טלויזיות או מסכי מחשב מוגמרים, ניתן להשיג כזה בארץ? זה הסגנון למקרן הבייתי : ושם יש גם את המסך http://inventgeek.com/Projects/HomeTheater/Page1.aspx תודה רבה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים