עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by ZzO,

יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש,בעצם כבר הזמנתי אותו מה דעתכם על המסך והכרטיס מסך?טובים?אני גיימר ממוצע. מסך LCD LG L1750T 17 כולל את החיבור החדש-DVI כרטיס מסך Gigabyte Geforce 7600GT 256MB-חברה מאוד טובה ואיכותית. מה דעתכם על הרכיבים האלה? המסך טוב?הוא עלה לי 1170 שקל. הכרטיס מסך מצויין?הוא עלה לי 1100 שקל.בעיקר הגלל החברה ג'יגבייט,הם חברה מאוד מאוד טובה.יספיק לי לשנתיים לפחות על הגדרות הכי גבוהות?כמובן שאחרי זה הוא ירד ל-Medium ואז ל-Low אז זה יקרה בעוד 3-4 שנים נכון?

4. מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  6. יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by levimadman,

יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  8. שלום לכולם , יש לי 8800gts 640mb ואני מקבל ב everest שהמאוורר שלו מגיע רק ל 60 אחוז.. זה צריך להיות ככה ? אולי מכאאן באה הטמפ' הגבוהה ? מצ"ב תמונה.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה ליקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין שני אלו 8800GTS 320mb או... HD2900pro התקציב הוא 1500 +/- מה מהם יותר חזק יותר טוב בשחקים ויותר משתלם? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by 0ren,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם מישהו יודע מה הדירוג שויסטה נותן לכרטיס מסך 9800Pro ? גם בגרפיקה וגם בגרפיקת משחקים. תודה לעוזרים! אורן.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. אני חושב על לקנות כזה אבל אם הוא אינו תומך אז אין טעם. הזולוציה המקסימלית שלו היא משהו כמו 2000X1560 אבל אני לא מצליח למצוא אם הוא תומך גם ברזולוציות רחבות. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. שלום לכולם,מצטער על הניסוח הבעייתי של הכותרת. בכל מקרה יש לי NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte ,כיצד לבדוק מהו הדגם הספציפי , כלומר מאלו: http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_NVIDIAGeForce6600GT.htm בSANDRA ובAIDA הוא מציג לי רק את זה NVIDIA GeForce 6600GT gigbayte. תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  14. שלום לכולם , ברשותי לוח אם : ABIT IB9 (נתונים אפשר למצוא ב http://reviews.cnet.com/motherboards/abit-ib9-motherboard-atx/1707-3049_7-32227679.html ) בנוסף , ברשותי כרטיס מסך : POINT OF VIEW 7200GS 128MB (TV OUT ,DVI,PCI-E) פרטים אודות הכרטיס : http://en.kioskea.net/guide/1040147-startech-com-geforce-7200-gs-128mb-pci-e-dvi-tv-out לפני כשנה ( אולי יותר ) המאוורר של כרטיס המסך הפסיק לפעול וזרקתי אותו - ולא היו בעיות עד עכשיו .. בתחילה היו לי נקודות אדומות בטלוויזיה כשניגנתי סרטים ( המחשב מחובר גם לטלויזיה ) וזמן קצר אח"כ המחשב התחיל לקפוא לפתע וכל שנותר לעשות הוא רק RESTART . כעת המסך לא מראה תצוגה כלל . אני מניח שכל התיאורים שתיארתי לעיל מעידים על כך שכרטיס המסך שלי…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  15. Started by liiight,

יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by solo53,

מחפש דריבר ל RIVA TNT2 באתר של NVIDIA כל מה שמצאתי לא מתאים כך לפחות ה WINDOWS טוען גם הדיסק המקורי לא מאפשר להתקין ממנו באותה טענה אני יודע שזה כרטיס ישן [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by SloOmPer,

אם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE נגיד אני חייב אותם כרטיסים עם: -אותו זיכרון? -אותה חברה? -אותם תדרים? -אותו קירור?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by aviran17,

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'

19. Started by lmlm,

בפורום XS מצאתי את הכתבה הזאתי: http://www.cooltechzone.com/Departments/Featured_Story/NVIDIA_G80_Delayed_200604092276/ כשקראתי את זה יש לי חששות שG80 יהיה FX הבא. ועוד הוא אמור לצאת אחרי ה R600 ולפי הכתבה יהיה גם במחיר נמוך ממנו. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by nahonh,

שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by ELIDUDU,

יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by gshoshan,

בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by zoloboy,

כאשר אני מנסה להפעיל את אופצית ה anti alisting המשחק חוזר לרזולוציה 480x640 מישהו יכול לתת רעיונות מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. Started by CoPyCaT,

שלום לכולם, ברשותי ATI RADEON 8500 ורציתי לברר האם זה אפשר לבצע OC לכרטיס. ואם כן אז איך.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים