עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sxs,

יש לי באג מוזר בדריברים. ניסיתי OC פעם אחת כדי לבדוק את ההשפעה ב3DMARK. במקום 370\1000 עשיתי 400\1100 (זה שיפר רק ב 800 נקודות) אבל העניין הוא, שעכשיו אני מחזיר ל no overclocking ואחרי ריסטרט הוא חוזר ל OC הורדתי את ה V מ apply these changes at startup אבל זה לא עוזר... what can i do?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  2. מה ההבדל בין מעבד QUARD למעבד ליבה-בודדת? ולמה אומרים שה-880GTX/S הוא הכי טוב כאשר יש לו רק ליבה אחת בכל סדרותיו השונות?? והאם אני אוכל לשלב במערך שבבים של SLI גם כרטיס גרפי וגם כרטיס מסך למשחקים?? האם נכון לומר שהכרטיס הנ"ל הכי טוב בעולם כיום למשחקים??ואם אחליף באותו מחשב לכרטיס גרפי מה יהיה ההבדל?? וה-SLI פירושו שאני אוכל לשים שתי 8800 GTX באותו מחשב?! תודה!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  3. יש לי מסך 960BF של סמסונג (LCD) וכרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7900GT TDH PCIe ברזולציה של 1024 על 1280 זה עומד לך 60 HRZ בלבד ... והמסך יכול ליותר איך מסדרים את זה ?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by tazmania devil,

שלום, לפני חודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X 1600 PRO של ATI וציפסט של ASUS הכרטיס בעל 128BIT 256MB ומהיר במיוחד, אך למרות זאת הוא עושה לי בעיות שהכרטיס הקודם מסוג 5200FX לא היה עושה מצורפת תמונה לבעיה (הרבה טוענים שזה הגדרות ו OPENGL אך ניסיתי הכל שום דבר לא עוזר) הבעיה: כאשר משחקים במשחק הגרפיקה עולה אחת על השנייה כלומר יש הרסית גרפיקה כאשר הכרטיס מתאמץ, יש לציין שפיפא עולה אצלי מצוין אך GTA SA, NFS, SWAT וכו עושים בעיות תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

5. יש לי ספק כח של טרמלטק TR2 500W רציתי לדעת אם הוא יחזיק שני כרטיסי 3870 בקרוספייר...? לפי הביקרות שבאתר על הכרטיס הבנתי שבמאמץ הוא לוקח 106W שזה כלום בתאחלס..... כי המעבד שלי לוקח משהו כמו 80W אז זה יוצא סך הכל שגם 450 W יחזיק את זה אבל אני לא בטוח לכן אני שואל....

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. שלום אז כמו שאמרתי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 2000 שקל + - מה שחשוב לי שיהיה על סלוט של פיסיי אקספרס שיהיה חזק כמה שאפשר (שיריץ משחקים חדשים על פול רזולוציה ללא תקיעות) ושהוא כבר יבוא מהמפעל עם קירור מסיבי עליו שאני לא אצתרך להרכיב לו לבד אני לא רוצה להתעסק בזה. אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל בחום של הארץ גם במצב עבודה רגיל הכרטיסים האלה מתחממים יתר על המידה ולכן חשוב לי לקנות כרטיס שכבר היצרן עשה לו מודינג מסיבי כמה שאפשר מה שעוד חשוב לי שתיהיה לו יציאת hdmi כי אני מתכוון לקנות מסך תואם לזה ה??????24 אינץ של דל בכל אופן אם יש לכם דגם מסויים להמליץ לי אני מאוד אשמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. Started by dor_dru,

המאוורר שעל כרטיס המסך עובד בצורה לא תקינה . כלומר לא מסתובב זה אומר להחליף כרטיס? ועוד שאלה האם צריך להתאים כרטיס מסך למחשב או שזה לא משנה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. Started by ishai82,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by SilverHawk23,

שלום לכולם, אני עזר בבחירת כ.מסך טוב בתקציב של 1300+- מה שאני מציאתי לעכשיו זה PowerColor X1950 XT 512MB איך הוא? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by D-Viper,

מתוך סקרנות, איזה מ-2 כרטיסי המסך באים יותר טוב: GeForce 6800GS או GeForce 7600GT תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by tomer952,

היי יש לי מחשב נייד- hp compaq nc6320 הייתי רוצה לקנות למחשב כרטיס מסך יש אתר מומלץ??? בנוסף אני רוצה לקנות גם כרטיס טלויזיה אבל אני לא מחבר אותו לממיר אלא לכבלים רגילים. השאלה שלי היא איך קוראים לחיבור הזה ואם יש אותו בכרטיס מסך או שניתן לחבר אותו רק לממיר ואם יש כרטיס עם חיבור כזה בבקשה תגידו לי את השם תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  12. Started by XMB,

יש הבדל בין הקירורים של כל החברות שמוציאות 8800GT ? אם כן לאיזו חברה יש קירור הכי טוב? חשבתי על לקנות את ההכי זול ולהוציא ממנו את הנשמה , אולי אפילו להוסיף קירור מבחוץ אבל חוששני שהספק שלי יקרוס כי אני גם עם OC על המעבד סה"כ חשבתי על לקנות את הג'יגבייט ב1440 ש"ח מIQPC.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

אני עם VIEWSONIC כמו במפרט ועובד תמיד על 1024*768 בקצב 85. היום ניסיתי במשחק ובאינטרנט להעלות את הרזולוציה מעל זה ואני מקבל תמונה אובלית(כמו ביצה).למה זה קורה? ושאלה שניה לגבי LCD של חבר-אם הוא לא עובד ברזולוציה טבעית אז יש חוסר בהירות של התמונה(כלומר תמונה לא ברורה,ולפעמים מטושטשת),במשחק זה לא קורה,יש מצב שבמשחקים יש שינוי של המסך שלא קורה בטקסט ובמצב אינטרנט?

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by SkyForce,

טוב אז ככה: אני מתלבט אם לקנות 7800GS ב 1900 שקל של חברה EVGA של AGP כמובן או לחכות ל 7600GT שיוצא ביולי. אין לי ממש כוח לחכות האם הוא שווה את זה?או שה-7800GS יותר טוב אם למשהו יש 7800GS שיתן המלצות בבקשה על הכרטיס כי לא הרבה מכירים אותו זה הכרטיס הכי טוב שמצאתי ב AGP ואם למשהו פה יש ביקורות עליו או המלצות שישלח לי plz תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  15. שלום לכולם , יש לי 8800gts 640mb ואני מקבל ב everest שהמאוורר שלו מגיע רק ל 60 אחוז.. זה צריך להיות ככה ? אולי מכאאן באה הטמפ' הגבוהה ? מצ"ב תמונה.

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  16. שלום! יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בהגדרות של ניוידיה מופיע לי הגדות מינימליות אני חושב שצריך להיות לכרטיסים שלי ביצועים יותר גבוהים צירפתי תמונה מבקש חוות דעת!!!!?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by devil2052,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by uzana2004,

בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

קניתי Radeon 9700 PRO מEBAY והורדתי ממרכז ההורדות את דרייבר הקטאליסט המתאים שבא ביחד עם הcontrol center. הכרטיס הותקן בהצלחה אך כשנפתח המחשב (המנסה לטעון את הקונטרול סנטר) מופיעה הודעת שגיאה המדווחת על היישום cli.exe, אותה הודעה מופיעה בניסיון פתיחה ידני רגיל של הקונטרול סנטר... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by Jack_g,

אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. Started by NeptuneMB,

יש לי 800XL, עם יציאה כזו של פינים.. עם כ.המסך קיבלתי ארבעה סוגי כבלים... אחד עם חיבור פינים בצבעים כחול/ירוק/אדום, שיכול להיכנס לכרטיס המסך שלי...אך לא יודע מה מתחבר למסך הטלויזיה שלי... כבל שני שיש לי גם יכול להתחבר לכ.מסך שלי..ויש לו ארבע יציאות. אחד=V.IN, שני=V.OUT, (צהוב/ שחור). היציאות הנותרות הם מאין חיבורי פינים, שבעצם יש רק כבל אחד (השלישי) שיכול להתחבר אליהם,אך אני לא יודע למה הם משמשים.... :s05: הכבל הרביעי הוא רגיל (צהוב),שכביכול מתחבר לי לTV.. מה עושים?!?!?! הנה קישור לחיבורים שיש לי: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/video/pc-x850xt-x800xl/tul_x800xl_bundle2_800.jpg&1=1

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by liiight,

יש ברשותי מסך דק מסוג ACER AL1721 שמתחבר בDVI לכרטיס 5950U. עדכנתי לפני כמה זמן ל77.72 ומאותו רגע התחילה בעייה משונה. כל פעם שהייתי מעלה את הווינדוס, או שהייתי יוצא ממשחק, התצוגה של הווינדוס הייתה מתחרבשת לגמרי. הצבעים היו דפוקים לגמרי והמסך הראה ריצודים. זה הסתדר ברגע ששיניתי את הגדרות התצוגה (בין אם זה רזולוציה, צבעים או קצב רענון. כל שינוי פתר את הבעייה), אבל זה היה קורה עוד פעם. חזרתי ל66.93 ומאז זה לא קורה. למישהו יש רעיון מה לעזאזל קרה כאן?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. זה המפרט - מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1726 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤ 657 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2221 מסך : DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2315 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BWS w/o PSU - BLACK+WINDOW ¤ 600 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS w/o PSU - BLACK ¤ 547 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤9197 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 422 המחיר יהיה יותר זול כי מתכוון לחכות עד ירידת המחירים של אינטל... …

• 5 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים