עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by B0necrack3R,

שלום, ידידה שלי קנתה מצלמה samsung vp103i mini dv.. כאשר אנחנו מחברים אותה דרך הUSB למחשב,נכנס לתוכנה של המצלמה (ניסיתי גם תוכונת אחרות כמו ulead video studio 7 ) האיכות של הcapture גרוע מאוד ואין שום אפשרות לעלות אותה באופן משמעותי.. האם מישהו יודע מה הבעיה? אולי בכלל אי אפשר להעביר וידאו באיכות נורמלית דרך הUSB אלא רק דרך firewire לכרטיס וידאו?? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by WUID,

אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. אני לא מבין מהזה אומר יש את Gainward PowerPack! Ultra/2100 TV-DVI(Single Slot) שיש לו תזיכרון הראשון או תe-GeForce 6800, 128 MB DDR מה עדיף יותר גם לOC תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. לילה טוב לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Gainward Geforce 6800GT 256MB GDDR3 , שצרבתי לו ביוס לגרסאת ה6800GT Golden Sample , - רציתי לדעת אם אני יוכל לצרוב לכרטיס הנ"ל ביוס של 6800U Golden Sample ? - האם מה שמבדיל את הכרטיסים זה רק מהירויות שעון? ראיתי באתר של Gainward שלכרטיס 6800U מהירות הזכרונות הם 1.6ns ול6800GT הם 2.0ns, האם זה עדיין אפשרי למרות זאת? כל כרטיסי ה6800U מכל שאר החברות גם הם בעל זכרונות 1.6ns? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by IRIVERMAN,

הבעייה היא כזו: כאשר אני מדליק את המחשב לא קורה כלום למסך, כלומר אין כל תצוגה, והנורה אמורה להיות כעת בצבע ירוק נשארת כתומה.. מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by EPRO,

שלום לכולם הייתי רוצה לקבל תשובה/עיצה לגבי כרטיס מסך. רוב השימוש שלי הוא בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ודומייה ובנוסף גם עריכת וידאו אבל בצורה משנית (יש לי מחשב עריכה עם כרטיס של מטרוקס) אז השאלה היא איזה כרטיס מסך יכול להתאים לי (אני די ננעלתי על הרדאון 9800PRO ) אני יודע שזה בערך בין הטובים והשאלה האם קפצתי גבוה מידי ואני יכול לרדת ברמת הכרטיס (וגם במחיר) ולהסתפק בכרטיס אחר (ואני מעדיף רדאון) אבל שלא יוריד לי את רמת הביצועים והאיכות תודה רבה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by A.j.23,

איזה כרטיס מסך הכי משתלם לקנות בסביבות ה ? :nixweiss:1200

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  8. עומד ביפני קניית מערכת חדשה...ודי מסתבך האמת בהגדרות של כל תצורת כרטיס המסך/ הוידאו מיבחינת מישחקים = מספיק לי הכרטיס הזה : http://www.palit.biz/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html מיבחינת דרישות בנוגע לוידאו>>> חשוב לי VIVO כלומר להיות מסוגל היום להעלות קבצי וידאו מהמצלמת וידאו האנלוגית שלי(קלטות) ולערוך אותם במחשב ובעתיד כשארכוש מצלמת וידאו דיגיטלית>>> שתהיה גם כניסת DVI לא מצאתי כרטיס וידאו מתאים ( VIVO אנלוגי & דיגיטאלי) מה שכן מצאתי = זה כרטיס די יקר אבל שיש בו הכל ( וידאו & משחיקים) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2837 האם זה כדאי לדעתכם ? כל כרטיס וידאו ראוי ( ולא מצאתי כאלו שהם גם דיגיטאלי וגם אנלוגי ) יעלה …

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. בזמן האחרון שמתי לב פתאום כשאני משחק במשחקים כל צבע בגראפיקת המשחק שהוא בהיר יש עליו מן כתמים סגולים כמו פגם בגראיפקה......ואז שמתי לב שזה גם בסרטי וידאו וגם בתמונות זאת אומרת בכל מערכת המחשב שלי....ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר איזה בעיה זו יכולה להיות??אולי זה בגלל הויסטה ??

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Imtheman,

חברה מצאתי איזה כבל בימקום להסביר פשוט תראו את התמונה . מה הוא עושה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by zomo,

יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by galCool,

מישהו מכיר את המסך IBM E74 CRT הוא טוב יחסית? מציעים לי אותו ב400 ש"ח..

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by danielsoro,

שלום, אני רוצה לקנות מסך דק טוב לגיימינג בגודל 19 או 21 ואין לי מושג מה לקנות. אם יש לכם איזה רעיון טוב תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by ofirm,

הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by tulz,

מה ההבדל בין ה-6600TD (מה שיש לי) לבין 6600 הרגיל? ו

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  16. Started by udi,

שלום אני מרכיב מחשב שבעקרון מיועד יותר למשרד אבל גם צריך להיות לא אפשרות לשחק משחקים כגון פיפא, NBA לא משחקים כבדים מאוד כשביקשתי את כ.המסך Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P128D PCI-e 128Mb Bulk Video הציעו לי להוסיף עוד 30 שקל ולקבל את הכרטיס הזה Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card בגלל שיש לו יותר זכרון הוא אמור לרוץ יותר טוב שאלתי היא כזאת האם שווה להשקיע עוד 30 ש"ח ולקחת את הכרטיס השני והאם בכלל אפשר להריץ עליהם את המשחקים שאמרתי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  17. מישהו יודע עם הקרור של חברת BFG באמת מספיק טוב כי אני יודע שהוא בא כבר עם עובר קלוק http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1083712392168&skuId=6684652&type=product בבקשה מי שבאמת יודע שיענה ???

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. קניתי כרטיס טלויזיה winfast tv2000xp expert ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv2000xp_expert/winfast_tv2000xp_expert.pdf הוא לא מוצא את כל התחנות משהו יודע איך מוצאים את כולם?? והשלט לא פועל לי משהו יודע איך מפעילים אותו?? אני חושב שיש משהו כזה שמתחבר לכרטיס מאחור והוא המקלט שלו זה נכון?? תודה!!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by Zakash,

שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם לוח אם ASUS M2NPV-VM ומסך Samsung 19 LCD 931C. שמתי לב כי הצבעים לא נראים "טבעיים", הם בהירים מידי ואין הפרדה טובה בניהם. נסיון לשחק בהגדרות המסך התצוגה והחלפת סוגי החיבורים לא שיפר את המצב ולכן פניתי לחנות שממנה רכשתי את המחשב. שם הם אכן התרשמו שיש בעיה בהצגת הצבעים, אך טענו שהדבר נובע מכך שאין לי כרטיס מסך נפרד ואני לא יכול לצפות לקבל צבעים טבעיים בעזרת מאיץ מובנה וכדאי לי לרכוש כרטיס מסך נפרד. כהוכחה הם חיברו למחשב GeForce 7300GT ואכן בעיית הצבעים נפתרה. אני לא מבין בנושא אבל זה לא נראה לי הגיוני שאכן הבעיה היא בכך שאין לי כרטיס נפרד ושהמאיץ המובנה בלוח לא מסוגל להציג צבעים כראוי, מה גם שהלוח כולל מאיץ מובנה ברמה סבירה לפי מיטב ידיעתי (המחשב ל…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by manz11,

BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.

23. Started by yz101,

שלום, הכרטיס בן שנה וכמה חודשים. הוא מצוייד ב128MB ונמצא במצב סטוק. תאור התקלה: 1. ה-GPU מתרסק בכל נסיון הפעלה של מנוע גרפי תלת מימדי (כל משחק שהוא לא סוליטייר). 2. ישנם ארטיפקטים סתם ככה בעבודה (מדובר במסך CRT). פרטי המערכת: P4 3Ghz (Prescott) Intel 915 chipset Motherboard 512X2 DDR400 Kingstone Gigabyte x600xt 128MB 80GB MAXTOR 2MB SATA פתרונות שנוסו: 1. מספר החלפות דרייברים. 2. פורמט והתקנת וינדווס מחדש. 3. הוצאת הכרטיס וניקוי תושבת הPCI-E + קונקטור הכרטיס + האבק מהכרטיס עצמו. *הכרטיס לא עבר שום OC. הטפמרטורות שלו מעולם לא עלו יותר מדי (שימש קצת את האחיות שלי לשחק SIMS2). מה יכולה להיות התקלה? באיזה כרטיס מומלץ להחליפו אם לא ניתן לפתור אותה? (750 ש"ח לכל היותר) מיועד ל…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. הבנתי פה שיש משחקים שלא תומכים ברזולוציות המתאימות למסך רחב (אגב, אשמח לדעת איזו רזולוציה) ,אז מה קורה? המשחק רץ באמצע המסך או משו כזה ולא תופס את כולו?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by moris1977,

היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס

• 3 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים