עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal atedgi,

דריבר לכרטיס מסך geforce 8400 gs רצוי בעברית ולא חייב את הכי חדש בגלל שהורדתי אותו והוא עושה לי בעיות ולא נותן לי להעביר מהמחשב לטלוזיה

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by xavi,

מחפש כרטיס מסך באפיק AGP 8 . חשבתי על ה ?Radeon X1600 PRO 256MB עולה 730 ש"ח ב KSP . יש עוד המלצות , שיפורים ?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by BlackShadow,

תודה.

4. Started by enter,

E2180 2GHz @ 2.6GHz ‏HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E‎ ‏1GB Kingston‎ x2 667@800Mhz WD ‏320GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ משקף ?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by SloOmPer,

איזה כרטיס עדיף לסרטים, עריכת PHOTOSHOP ותוכנות בלבד?(לא למשחקים בכלל): 1. 7300GT 256MB 2. HD2400PRO 256MB שנייהם של חברת PLAIT

6. Started by Silver Dragon,

אנשים מה קורה עם הרעיון של המכתב משותף ל ATI? משהו מתקדם? אני כבר נמאס לי מזה ואני רוצה כבר להחליף אותו.. ההסבתברות שישימו על המכתב שאני אשלח לבד היא נמוכה.. עכשיו אני חושב שיש באשכול למעלה מספיק אנשים שכתבו שיש להם עם זה בעיה.. אפשר לכתוב מכתב ושכל אחד שיש לו משהו להוסיף יוסיף, עם כל השמות של האנשים שבאשכול למעלה, ושכל אחד מהאנשים האלה (כמה שיותר) ישלח הוא בעצמו כמה שיותר עותקים לחברה - פקס - אימייל - מכתב דואר ושאלת המאה: אם ה 1950X שלי לא תקין, אז איזה דגם של 1950X לא עושה בעיות? אני בכל מקרה רוצה לפנות לחנות שממנה קניתי בנפרד, לנסות לעשות את זה ככה, אבל גם אם יסדרו לי את זה, אני עדיין אעזור כאן למי שתקעו אותו (עד כמה שאני אוכל כמובן, בכל זאת, כל בנאדם נוסף תור…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך 6800GS ויש לו יציאה של TV OUT ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה איך אני עושה את זה...? קיבלתי עם הכרטיס את הכבלים שמתחברים ל-TV OUT תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  8. שלום לכולם, רכשתי היום את הכרטיס הנ"ל. לכרטיס יישנם 2 חיבורי 6PIN. האם יש לחבר את שניהם לספק, או שמספיק אחד ואם כן איזה מהם?? אודה על עזרתכם, אני באמצע ההתקנה. יש לי ספק Thermaltake Toughpower 750W תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by igal_nazar,

יש לי תקציב של מקסימום 300 ש"ח לקניית כרטיס מסך מאחר והלוח אם שלי ישן מאוד כאשר יש לי בו 4 יציאות pci (לא pci-e !!!) ויציאה אחת של agp שתמוך רק במהירות *2 בפורום לוח אם ומעבדים אמר לי אחד המומחים שאני צריך כרטיס agp שעובד על 3.3v ולא רק על 1.5v אז תציעו מה שאפשר בטוח..(שלא יקרה מצב שאני יקנה וזה לא יתאים) חנות מועדפת ksp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך (geforce mx400) עם יציאת RCA לחיבור של טלוויזיה, ואתמול ניסיתי, ושהדלקתי את הטלוויזיה הצלחתי לראות את הדוס בהתחלה אבל זה היה רק בשחור לבן, ואחרי זה שהוא התחיל להעלות את הווינדוס בכלל לא ראיתי כלום בטלוויזיה... מישהוא יודע איך אני יכול לחבר את המחשב לטלוויזיה ושאני יוכל לראות גם ווינדוס ובצבע??? תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by fransis,

היי , המחשב שלי הוא : Intel P4 2.66 1GB DDR 333 Sapphire Radeon 9800Pro 128mb (256 bit) הרצתי 3dmark03 ו 3dmark 01 וקיבלתי 5600 ב 03 ו 13800 ב 01 אני משתמש בדרייברים של אומגה. זה לא נמוך יחסית ? אני משתמש בקירור סטוק והכרטיס עצמו דיי חם (בלי OC) אבל הזמנתי VGA Silencer שאני אמור לקבל היום.. תודה מראש.

12. איזה כרטיסים טובים יש בטווח מחירים הזה? חשוב לי שבכרטיס יהיה: 1) שלט-חובה 2) איכות הקלטה של שידורים טובה 3) איכות הקלטה מוידאו טובה 4) איכות צפיה טובה 5) אני חושב שאני צריך גם מה שנקרא Tuner פנימי, מפני שאני מתכוון לחבר את הכרטיס בעזרת כבל לחיבור ה-TV שבקיר... אם צריך להגדיל את התקציב לסביבות 500-600 ש"ח, כדי לקבל את כל מה שביקשתי כאן, אז אני מוכן, אבל זה התקציב הראשוני, רק אם ממש צריך אני אוסיף... תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by eliil1,

יש לי במחשב הישן GEFORCE 2 MX (כן כן...ענתיקה, אני יכול כבר לתרום את הכרטיס למוזיאון) אז המאוורר שם מסתובב אבל הוא לא מקרר כלום, ויש לי עוד כרטיס ישן של GEFORCE 4 MX ששם המאוורר עובד בצורה נורמלית לפחות, למרות שהכרטיס עצמו לא ממש, אני עדיין מנסה לעשות איתו משהו...אבל בקיצור, השאלה שלי אם אני אחליף את המאווררים זה יהרוס לי את ה GEFORCE 2? המאווררים בכרטיסים הישנים מתואמים במיוחד לכרטיס או משו? או שהם בנויים ככה שאם אתה מוציא את המאוורר אז הרסת את הכרטיס אולי חח...? תודה. חג שמח.

14. Started by kokoman,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה? פשוט קיבלתי הצעה לרכוש אותו במחיר של 1950 ש"ח, אז רציתי לשאול מה דעתכם עליו והאם זה מחיר משתלם?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. Started by fanch,

שלום! בשעה טובה ומוצלחת רכשתי מסך לסד רחב (מקווה שזו לא הייתה טעות). בינתיים, הרזולוציה היחידה שלא מטשטת לי מלל היא רזולוציה של 1440על 900, שזו לאל ספק רזולוציה קטנה מדי. קצב הרענון הוא של 60 ואין לי אפשרות להגדיל אותו עם הרזולוציה הזאת. עם איזה הגדרות אני צריכה לשחק כדי שאני אוכל לעבוד וזה יראה הגיוני.? בינתיים, זה קטן מדי ואם אני משנה לרזולוציה אחרת אז זה גם מטשטש את המלל. מבחינת דברים אחרים רואים מצוין. סרטים ותמונות זה מציג מעולה, אבל את התוכן עצמו (פונטים וכו') זה מן מורח, מטשטש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ואני אודה על כל תגובה/התייחסות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by zaroor,

שלום לכם אני צריך לעזור למישהו לקניית כרטיס עד סכום 370 שח ל- AGP X8 מה ההמלצה שלכם מחשב 2.8 1.0 זיכרון

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  17. הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by kw,

לפי מה שראיתי ל- galaxy יש 7600 gs ddr3 ל- agp וגם 7300gt ל- agp http://www.galaxytech.com/Products.asp?class1=3 השאלה אם אפשר להשיג אותם בארץ ? מישהו יודע ?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  19. אני מתלבט בין שניי הכרטיסים ואני לא ממש יודע מה ההבדל בינהם אם מישהוא יודע שירשום בבקשה

20. ראיתי באיזה אשכול שמישהו אמר שהX1950PRO לא הדהים ביכולות הOC שלו כי אין תוכנה שמתאימה לו. זה נכון? יש כזה דבר או שזה שטויות? אם זה נכון מתי התוכנה/גרסא הזאת תשתחרר? תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. Started by kobi122,

ל-AGP אני צריך למשחקים חזקים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  22. אני מתכוון אם אפשר להתקין דרייבר חדש על הדרייבר הקודם (בלי להסיר אותו) ומה מחדש הדריבר החדש שיצא לסדרה 8? 163.71

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by kobi_af,

אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by Bashash,

אני אשמח מאוד אם תוכלו להביא מבחני ביצועים או כל דבר אחר... תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  25. שלום עליכם. לוח האם שלי תומך רק בתקן AGP 2.0 ובמהירות AGP X4 - האם כרטיסים שתומכים בתקן AGP 3.0 יעבדו אצלי? או שמא יעבוד אצלי רק רדאון 9200 ומטה? מקווה שתוכלו לעזור לי....

דיונים חדשים בפורומים