כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 8800GT.. עכשיו נגיד וחיברתי הכל ללוח אם.. מה עכשיו אני עושה? צריך קודם למחוק את הדרייבירם של הכרטיס מסך הקודם? למחוק את ה BIOS של הכרטיס מסך הקודם? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שהרבה זמן אני רוצה לדעת: אם למשל יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE, עם צ'יפסט של NVIDIA, איזה דרייברים מעודכנים אני צריך להוריד ולהשתמש, של GIGABYTE או של NVIDIA? באתר של NVIDIA? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה,הכל מתחבר טוב ועובד,אבל הבעיה עם הטלוויזיה,יש מין גלים שעוברים על המסך,מלמעלה מלמטה,למה זה קורה? הטלוייזיה רגילה של פיילוט. ובנוסף כשאני עושה CLONE אז הרזולוציה נמוכה יותר במסך מחשב ובTVואין אפשרות לשנות עד שאני מבטל ,למה זה קורה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים. יש לי כרטיס מסך שאני מתכוון להחליף אותו. לא מזמן קניתי מסך "27. אני לא משחק כיום כמעט בכלל, אבל כן רוצה לשחק. הבעיה היא שאני קורא כאן לא מעט הודעות וממש הולך לאיבוד בכל מה שנוגע להגדרות, גם של המשחקים וגם של הכרטיס. ( AA, פילטרים וכו' ). יש איזשהו מדריך שמסביר בשפה עממית מה זה כל המונחים שאתם משתמשים בהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי כרטיס מסוג זה ורציתי לדעת איך הוא יעבוד אם טלוויזית LCD רציתי לדעת אם יש לו תמיכה בHD ואיזה תמיכות כן יש לו, תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך מחשב "LCD 17 ומחפש מאמר או חוות דעת מקצועית על הדגמים שבכותרת (8 מילי שנייה)?!
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך ati x600 pro . יש לי מסך של mag מחובר ב dvi למחשב. הבעיה שלי היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ואומר לו לזהות את הטלויזיה אני לא מצליח (לא רואה תמונה). עשיתי ניסוי וחיברתי את המסך למחשב בחיבור רגיל (לא DVI) והכל עובד ! מה עושים ? האם יכול להיות שחיבור ה DVI מבטל את האופציה לראות בטלויזיה? עזרה בבקשה..... :s05: תודה יוני
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מקור http://www.dailytech.com/AMD+RV610+and+RV630+Details+Unveiled/article6451.htm *ל R610 יש רק 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
למישהוא יש מושג מתי באמת!!! אמורים הכרטיסים של XFX8800 אמורים להשתחרר למכירה (התירוץ התורן של היבואן, אחרי השביתה היא שהם תקועים במכס)
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך הענתיקה שלי למשהו יותר מתקדם (עד כמה שניתן בAGP...) אז על איזה כרטיס תמליצו? או אולי עדיף להישאר עם מה שיש? המחשב בעיקר לאינטרנט, מוסיקה, סרטים צריבות והדפסות... בקיצור - פנאי/עבודה... בעיקרון חשבתי על 6600GT, 6800GS ו7600GT... מה אתם אומרים? <<< המפרט בצד...
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש מקור שיש בו את ההשואות בין הכרטיסים.לא בנצ'ים,אלא אתר שאם אני אראה לדוגמא NV6600GT אדע מה המקביל שלו(+/-) ב-ATI. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-