עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by paro,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים... ואיתו קניתי כרטיס מסך של Nvidia 7950GT עכשיו הכרטיס נדפק, ואני יכול לקבל כרטיס אחר בערך באותו מחיר בחינם. הציעו לי Nvidia 8500GT צריך עזרה בקשר לכרטיס מסך ממולץ... אין לי בעיה אפילו להוסיף סכום כסף(לא יותר מידי כמובן : ) ולקנות כרטיס יותר טוב.. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by yaniv1306,

במפרט שלו רשום שהוא דורש 350W ו ב 12V-20AMP יש לי ספק של 500W ( של A-TOP) שנותן 18AMP 12V האם אני הולך לאמץ ועלול לסכן בכך את המערכת או שכדאי לי לקנות ספק אחר.

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by ברק2000,

שלום ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים. כל עולה כמו שצריך רק שהבעיה היא שהמסך מרצד ולא רואים טוב. איך אני מסדר את זה? האם זה קשור לכרטיס מסך (MX 440) או לטלויזיה?

4. Started by haim gabay,

שלום רב לכל הותיקים פה ! ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך) אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל ) ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ? אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!

5. Started by jambo7,

שלום פירמתטי מחשב ישן של הילד, ואין לי את הדרייבר של כרטיס המסך, אני צריך קישור להורדת דרייבר שמתאים ל riva tnt 32mb במערכת הפעלה win98 תודה

6. יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?

7. שלום לכולם, המסך שלי אכל טוויסט קטן (MAG 15" לפני כמה שנים) ואני קונה לעצמי LCD אבל צריך מסך לאחותי אני רוצה CRT שיהיה הכי טוב לצרכים שלה שזה תמונות וצרכים משרדיים וקצת משחקים. תקציב עד 1500 עדיף אפילו פחות

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  8. Started by בייגל טוסט,

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=96 מה מציע העדכון? משפר את הביצועים/איכות במשחקים או רק מתקן באגים מסוימים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  9. יש לי סוג קובץ עם סיומת GP ! .. עכשיו אני רוצה להפוך את הסרט הזה ל AVI איך אפשר לעשות את זה?? וזה סרטונים של NOKIA 6230 תודה רבה לכל מי שעוזר לי !

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by gshhar,

איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?

12. Started by the godfather,

אני צריך כרטיס טלויזיה איכותי שיקליט לי מהיס מקס למחשב נייד אין לי בעיה שיהיה USB טן PCI EXPREES ואין פה סכום כי אין לי מושג מה המחירים תודה מראש

13. Started by fireblue,

שלום , אני מעוניין לקנות למחשב שלי כרטיס טלויזיה בכדי לחבר לו את הממיר של יס ולהקליט ממנו . . . הצעות בבקשה? תקציב +- 300 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. להתקין ת'חדש ? 84.21

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  15. אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתכנן לקנות את ה-8800GT אבל בפורום מעבדים אמרוו לי שאולי כדאי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שיצאו שיהיו יותר חזקים.. השאלה שלי היא כזאת...נניח שאני ימתין יהיו כרטיסים יותר טובים מהGT בסדרה החדשה שאני אוכל לקנות בסביבות ה-1500 ש"ח?? כם אם תגידו לי שהמחירים שלהם ינועו בין 2000 ומעלה אז אני יוותר ואני יקנה את המחשב כבר עכשיו עם הGT ... עוד שאלה בקשר לDX10 אמרו לי בפורום מעבדים שה-GT לא בטוח יחזיק טוב משחקים שיצאו בטכנולוגיה הזאת בעתיד ..אז זה עוד דבר שחשוב לי לדעת.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. יש לי מסך עם חיבור D SUB רגיל וכרטיס מסך עם יציאה דיגיטלית וגם של D SUB השאלה היא : חיבור D SUB הוא פחות איכותי, האם יהיה שיפור באיכות התצוגה במידה ואחבר את המסך דרך החיבור הדיגיטלי בעזרת מחבר שממיר בינהם ?? תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  18. היי יש לי 7600gt של leadtek ,האם כדאי להוריד דרייברים מהאתר שלהם או מ-nvidia ? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. Started by BmsKlane,

פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  20. הסתכלתי לא ראיתי יש למשהו ליניקים

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by shai1992,

אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!

22. Started by Bvlgari,

יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. אני רוצה להעביר קלטת וידאו למחשב נתקלתי בכמה סוגי כרטיסים חלק סביב 400 שח וחלק מעל 1000 שח האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס שנותן איכות סבירה במחיר הנמוך?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by liiight,

שלום, המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 QUAD Q9300 4GB DDR2 9800GTX VISTA 64 SAMSUNG 2243BW (1680*1050) בזמן האחרון שאני מנסה להפעיל את הVSYNC במשחקים (מה שעבד לי ללא בעייה עד לא מזמן), הFPS יורד בצורה מטורפת, לפריים אחד כל 4 שניות או משהו כזה (כולל MOUSE LAG בתפריטים והכל). עדכנתי לדרייברים האחרונים של NVIDIA (לא זוכר את הגרסה, אבל הורדתי אתמול) ולא עזר. התקנתי את הD3DOVERIDE כפי שראיתי בסטיקי, ושוב, אין שום שינוי. אני חייב לציין שכל שאר ההגדרות בכמה משחקים שניסיתי (SERIOUS SAM 2, CALL OF DUTY 4 ו-CRYSIS) עובדות מצויין, ורק הVSYNC גורם לי לבעיה הזו. למישהו יש עוד רעיון למשהו שאני יכול לנסות, או שאני אאלץ לוותר על VSYNC?

דיונים חדשים בפורומים