כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה הרף טמפרטורה של 9600XT 256MB של סאפיר? והמוניטור שיש באפשרויות בפורפרטיס של ATI זה מוניטר טוב?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, השאלה שלי היא האם כרטיס של 256 מגה מספיק? מכיוון שראיתי שרוב הכרטיסים החדשים הם 512 מגה ואפילו ג'יגה. האם ניתן לשדרג כרטיס כזה ל512? אשמח לתשובה תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
הזמנתי R9800P יש לי ספק של 300W רציתי לדעת עים הוא ישפיע לי על הביצועים של הכרטיס תודה לכל עונה!!!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
החלטתי ללכת עם ה- MS576 MAG .. 15 אינץ....ראיתי אותו אצל חבר שלי...נראה פשוט מדהים... מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המהירות של המאוור זה פוגע לי בכרטיס?? אם לא אפשר בבקשה ממקור מוסמך? ואם לא אז לכמה להעלות כדי שיקרר טוב בלי רעש של מטוס ובלי שיפגע במכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 2 32 MB של חברת ELSA . האם כדאי להחליף ל- FX5200 128DDR של חברת גיגהבייט או שזה סתם בזבוז כסף ועדיף לקנות כרטיס מתקדם יותר? אני משתמש ב- XP .מחשב 1.5 ,GB 256 MBזכרון. עבור משחקים בעיקר. תודה
-
יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד לי יש Gladiator.dvdripXVID ויש Gladiator.DVDR מה יותר טוב? מאיפה לי אם לא קידדו את הXVID לDVDR כי אחרי הכל...כל מה שעובר קידוד אז האיכות שלו נעשת פחות טוב לא?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בכל הבדיקות, ה PCI-X משתווה לאפיק ה X8/נופל ממנו בביצועים. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=13 http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=24 ייתכן שמדובר בבעיית תאימות חומרתית, ייתכן שמדובר בבעיית דרייברים, ייתכן שמדובר בלא יותר מסתם גימיק שיווקי נוסף מבית אינטל, בדיוק כמו ה RDRAM... לבינתיים, זה מה שמתקבל מהאפיק הכ"כ מצופה הזה.
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום. אני תוהה על קנקנו של כרטיס ה HD 5970 כפול המעבדים. למי בדיוק כרטיס מסך זה מיועד? מחירו בשמיים (700 דולר), ועל פי טבלאות התוצאות, הוא לא מרשים ברמת המחיר שלו. אז מה סיפורו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי 9800NP עבר צריבת ביוס ל- 9800PRO. מדי פעם במשחקים יש ארטיפקטים וקוביות שחורות. אני רוצה להחזיר את הביוס ל- 9800NP או אפילו ל- 9800SE. יש לי GeCube. מה אתם אומרים, מאיפה אני יכול להשיג את הביוס הנחוץ?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס של gigabyte מבוסס מעבד ati redeon x800 במחשב מותקנת גרסת directx9C 1. במשחקי תלת מימד יש חיתוכים על הגרפיקה 2. כשהתקנתי וויסטה, הכרטיס לא זוהה ונאלצתי להסיר את ההתקנה. למרות שבבדיקות ההתאמה המערכת הוצגה כמתאימה ביותר יש למישהו רעיון שחר
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אתמול הגיע אליי לבית כרטיס מסך שהזמנתי שהוא 7600gt agp ולאחר שחיברתי אותו ללוח אם שלי שהוא msi 865pe platinum הרצתי אותו על משחקים שונים כדי לראות שיפור ביחס radeon 9800 pro 128 mb (ויש שיפור גדול מאוד) ואז רציתי לבדוק אם התוכנה שציינתי מזהה את הכרטיס כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק עליו. מסתבר שלא. התוכנה חוץ מלהציג את השם והחברה של הכרטיס לא מראה כלום. שום מהירויות ושום צינורות. האם יש פתרון לבעיה או שזה משהו שקשור לביוס של הלוח אם שלי (שהוא של 2004). דרך אגב ניסיתי להפעיל את התוכנה ati tool כדי לעשות אוברקלוק אך התוכנה אומרת שאין לי כרטיס מסך במחשב. למה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם .. יש לי EVGA 8800 GTS 640MB ומאז החלפת הלוח שלי הכרטיס מזוהה כ-EVGA 8800 GTX. מה יכולה להיות הסיבה? הביוס של הלוח מעודכן לגירסא 1604.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום הרגע התקנתי את הכרטיס הנ"ל הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X והוא תומך ב8X AGP אך הכרטיס שלי רץ על 4 משום מה ולוח הבקרה של ATI לא נותן לי לשנות את זה מה לעשות? מצורפת עוד תמונה מהתוכנה EVERST שמראה 4 AGP [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מרגיש חובה נעימה לשתף את החברים, חלקכם היותר וותיק וודאי זוכר את השרשור שלנו בפורום המתעסק ברכש ציוד משומש בכסף קטן, לעיתים קטן מאד, והרכבת מחשב שלם באמצעותו - כזה אשר יכול לשמשנו לכל מני צרכים בבית, בכללם מחשב לילד או מחשב לעמדת HTPC בחדר טלויזיה/סלון למשל. אז אחד המחשבים הללו שנרכשו על ידי אשתקד (ועבר כמה שדרוגים קלים בדרך) עד שהגיעה לתצורה הבאה: מעבד אינטל דו ליבתי בסיסי ביותר G3220 (דור haswell) על לוח ערכת שבבים H81 של gigabyte שהורחב ל- 8GB ram וכיום שוכן בו כרטיס מסך GTX560Ti הרכב שעלה מאות שקלים בודדות לחלוטין, קרי כסף כיס. וכל אחד יכול להכנס ללוחות יד 2 ולהרים מחשב כזה באזור 200-300 ש"ח + כר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי 6800 gt באופן עקרוני הוא מריץ לי את כל מה שאני רוצה בהגדרות שאני רוצה ואין לי תלןנןת.אבל ראיתי יש מלא אנשים שעושים אובר קלוק ומגיעים לביצועים הרבה יותר טובים....... יש לי בו גם קירור די מפלצתי של mv 5 silencer הכרטיס של חברת pny שאלתי עד לאיזה רמת אוברקלוק אפשר להגיע איתו? וכמה הוא ישפר לי ביצועים? כרגע הוא מגיע ב 3d mark 2005 ל 4900 נק' בערך.... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מעוניין לקנות אותו (יש לי חיבור AGP) ויש לי שאלה בקשר לספק. יש לי ספק ג'נרי עם הספק של 400W, זה יספיק? גם הבנתי שהוא דורש עוד חיבור כוח נוסף, משהו עם עוד 6 פינים. איפה אני יכול לבדוק אם יש לי חיבור כזה? לוח אם: ASUS P5V800-MX תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-