עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vortex,

הוא טוב? או שיש מסכים טובים אחרים בתחום ה700 שקל (שהם 17 אינץ').. ולא מצאתי Reviews עליו, אז אם יש למישהו כאן זה יהיה מצוין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את הכרטיס 7900GS של Leadtek. רציתי לדעת מה הם פילטרים? למה הם משמשים? איך ניתן להפעיל אותם? איזה מהם אפשר להפעיל? ומה אלה כל האותיות בהשוואות FPS באינטרנט? דוגמה: 4X FSAA/8X AF NO FSAA /4X FA אלה פילטרים? תודה למגיבים

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by Conroe,

למה ב IQPC קוראים ל BFG 8800GTS OC 320MB BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB ? הרי באתר של BFG קוראים לזה 'רק' 8800GTS..

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  4. היי! כרגע יש לי 7800GT, אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר, פשוט יותר דוגמאת 8600GT, הבעיה היא שלא מצאתי עד עכשיוו 8600GT עם VIVO שמאוד יחסר לי וגם לא מצאתי נתונים על צריכת חשמל של הגרסא הפשוטה ביותר שלו (מצאתי רק של גירסאות בOC). אשמח לקבל קישור לבדיקת צריכת חשמל שנעשת על הכרטיס אם מישהוא מכיר. וקישור לחנות שמוכרת גירסא שלו עם VIVO. תודה!!

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Idanp,

יש לי אפשרות להוסיף 200 שקל ולהחליף תX800XL שלי ב7800GT עכשיו איך הכרטיס הזה ..הוא חדש אז פחדתי שהיו בעיות גם איתו מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  6. Started by EAD,

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4870-x2-preview/1 פה מדובר בכרטיס 2 ג'יגה. פלוס דרייברים חדשים וכו'. תוצאות פשוט מדהימות ;D מה שכן, כפי שראינו כבר בבנצמארקים קודמים, התוצאות די משתוות עם 2 4870 במערך CF, ולעיתים אף יש היתרון ל4870 במערך CF. אבל סה"כ כרטיס מעולה

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by Lanzar,

רציתי לדעת עם הכרטיס 64 BIT או 128BIT ואך הכרטיס הזה בקלליות יחסית ל R9200 או ל FX5200 מדובר על גירסת ה 64M...

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Started by sroolik,

יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. מה הרף טמפרטורה של 9600XT 256MB של סאפיר? והמוניטור שיש באפשרויות בפורפרטיס של ATI זה מוניטר טוב?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. היי, השאלה שלי היא האם כרטיס של 256 מגה מספיק? מכיוון שראיתי שרוב הכרטיסים החדשים הם 512 מגה ואפילו ג'יגה. האם ניתן לשדרג כרטיס כזה ל512? אשמח לתשובה תודה

11. Started by n_aviv1,

260GTX מכיל בתוכו כרטיס קול מובנה?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. הזמנתי R9800P יש לי ספק של 300W רציתי לדעת עים הוא ישפיע לי על הביצועים של הכרטיס תודה לכל עונה!!!

13. Started by 246810,

מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  14. החלטתי ללכת עם ה- MS576 MAG .. 15 אינץ....ראיתי אותו אצל חבר שלי...נראה פשוט מדהים... מה אתם חושבים?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by danielhasan,

כשאני מעלה את המהירות של המאוור זה פוגע לי בכרטיס?? אם לא אפשר בבקשה ממקור מוסמך? ואם לא אז לכמה להעלות כדי שיקרר טוב בלי רעש של מטוס ובלי שיפגע במכרטיס?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by zpd,

יש לי כרטיס GFORCE 2 32 MB של חברת ELSA . האם כדאי להחליף ל- FX5200 128DDR של חברת גיגהבייט או שזה סתם בזבוז כסף ועדיף לקנות כרטיס מתקדם יותר? אני משתמש ב- XP .מחשב 1.5 ,GB 256 MBזכרון. עבור משחקים בעיקר. תודה

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  17. יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by compman112,

נגיד לי יש Gladiator.dvdripXVID ויש Gladiator.DVDR מה יותר טוב? מאיפה לי אם לא קידדו את הXVID לDVDR כי אחרי הכל...כל מה שעובר קידוד אז האיכות שלו נעשת פחות טוב לא?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. בכל הבדיקות, ה PCI-X משתווה לאפיק ה X8/נופל ממנו בביצועים. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=13 http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=2091&p=24 ייתכן שמדובר בבעיית תאימות חומרתית, ייתכן שמדובר בבעיית דרייברים, ייתכן שמדובר בלא יותר מסתם גימיק שיווקי נוסף מבית אינטל, בדיוק כמו ה RDRAM... לבינתיים, זה מה שמתקבל מהאפיק הכ"כ מצופה הזה.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by yair71,

יש לי בעיית דיליי. שמריצים תמונה וגוררים אותה נשאר לכמה מאיות שניה התמונה הקודמת. וכל מיני תופעות איחור בהלעת טפטים. שהתקנתי את הדריבר הראשון של הכרטיס , אין את הבעיות שהתקנתי שוב את החדשים ( כל הורסיות ) הבעיה קורת ATI 9500PRO בוודאי יש משהו שאני צריך להגדיר. אנא עיזרו לי. זה מעצבן

21. Started by ychig,

הכרטיס מתחמם בטירוףףףף עוד בהתקנת הווינדוס ומאלץ אותי לכבות את המחשב.. מה אפשר לעשות ?? המאוורר זז ממש ממש לאט ובקושי מחמם את הכרטיס

• 11 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by benyben,

שלום. אני תוהה על קנקנו של כרטיס ה HD 5970 כפול המעבדים. למי בדיוק כרטיס מסך זה מיועד? מחירו בשמיים (700 דולר), ועל פי טבלאות התוצאות, הוא לא מרשים ברמת המחיר שלו. אז מה סיפורו? תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by Time_Is_Money,

שלום, הכרטיס מסך שלי 9800NP עבר צריבת ביוס ל- 9800PRO. מדי פעם במשחקים יש ארטיפקטים וקוביות שחורות. אני רוצה להחזיר את הביוס ל- 9800NP או אפילו ל- 9800SE. יש לי GeCube. מה אתם אומרים, מאיפה אני יכול להשיג את הביוס הנחוץ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.