עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם... לפני חודש וקצת קניתי את הכרטיס הזה... אבל בגלל שאני כבר לא משחק הרבה , עם כבר אז MaxPayne ש-VooDoo3 מפעיל אותו חלק... רוצים לקנות אותו ממני ב-860 שקל (והם יודעים שהוא עבר OC) אני יכול להשיג Gf2Ti של הרקולס ב-60 ש"ח לכן ישאר לי 800 ש"ח ואני יוכל לקנות דברים שימושיים יותר מזה... (לוח M חדש...) אז כדאי או לא...? ובבקשה חברה תשובות רציניות. בתודה מראש imac!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by User_Name,

איזה יותר טוב, מבינת ביצועים?שניהם אותו מחיר

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Tomerico,

אני מעוניין לדעת האם ממשיכים לצאת דריברים לכרטיס הנ"ל? כי כידוע לי היצור של הכרטיס הזה הסתיים עקב אי קנייה של הכרטיס. תומר אורן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Aqualung,

התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by NuXeR,

בבקשה עזרו לי מהר מהר מהר......... GALAXY נחשבים טובים בכרטיסי מסך ? הבנתי שלא ממש שהם נחשבים בערך כמו ספיר שהם לא הכי טובים..... בבקשה עזרו!

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by ido,

האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ravid,

למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by ohad,

שלום יש לי שאלה קטנה העם ניתן להעביר כרטיס מסך leadtek geforce 4 440 mx 64 mb ddr שנמצא במחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ למחשב פנטיום 4 2400 מגה הרץ כי חבר שלי אמר שהיא אפשר כי פנטיום 4 לא יתמוך בזה אז רציתי לשאול אותכם ועם כן כמה נקודות ב-3DMARK אני יקבל במחשב שהוא 2400 מגה הרץ עם 256 ddr, ותודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by NIR-T,

עדיף מסך בצבעים כהים (שחור,אפור,כסוף....). איך המסך LG776FT ואיך המסך IIYAMA 413PRO COLOR ? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים.....

12. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני חולם על הכרטיס הזה בלילות (אוקי אני מגזים אבל) משהוא יודע מתי הוא בארץ ואיפה הכי מהר - אני יודע שהוא שוחרר בארהב השבוע

13. שלום חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בעזרת יציאת ה-S-Video של כרטיס ה- Voodoo3 3000 שלי. האם מישהו מכיר כרטיס מסך בעל יציאה לטלווזיה שנותנת איכות מקצועית ? (אולי בעל יציאת RGB) האיכות שאני רואה היום טובה, אבל אני מעוניין לראות באיכות גבוהה יותר - או הכי גבוהה שאפשר. יש למישהו רעיון ? תודה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  14. 1700 של אינטל 256 SDRAM טי4200 128 מגה של לידטק MYVIVO לוח אם של אינטל קיבלתי 6700 אבל נראה לי טיפה נמוך מדי... עריכה: יש לי אקס פי פרו והגרסה 41.03 של הדיטונייטור..

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך. לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה. התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי) על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לדעת איך מעבירים סרט ממצלמת וידאו למחשב. שמעתי שבנוסף לזאת אפשר להעביר את זה באיכות טובה מאוד. רציתי לדעת איך עושים זאת. אני מאוד ישמח לקבל תשובה מעמיקה שעונה ומסיברה הכל שלב אחר שלב אם צריך כבלים, תוכנה כל דבר לרשום מה... תודה! ;D

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by R.E.L,

דבר ראשון חג חנוכה שמח! אוקיי אז עכשיו במחשב יש לי ג'י פורס 2 MX 200 וסוף סוף הצלחתי לחסוך כסף לקנות חדש :smoke: ואני מתלבט בין Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB לבין Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB DDR אני מתבלט בגלל הבדלי המגבייטים בינהם תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by sariti,

הדרייברים האחרונים שצצו ב 18 לחודש עכשיו להורדה www.nvidia.co.il ;D

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. ראיתי סקירה על הרדאון 9500פרו מבית ATI, ולא תאמינו אבל הכרטיס אכל את ה-TI4600 כמעט בכל מבחן, ולפעמים אפילו עקף את ה-R9700 PRO, נשמע דמיוני, אבל זה אמת, ומה שהכי טוב שיהיה בכל העניין זה המחיר שלו שאמור לעלות קצת יותר מ-TI4200. אבל מצד אחד אולי כדאי לחכות להשקה של ה-NV31 של NVIDIA שאמור להתחרות ה-R9500PRO, יהיה חם בחורף. אז דיי לדבר ותראו בעצמכם (הם רשמו את הכרטיס בבדיקה RADEON 9500PRO FINAL, אז תשימו לב כי יש גם את הכרטיס ששחורר בהתחלה שהיה רק הדגמה של הכרטיס וה-FINAL עשה שיפור משמעותי), שימו לב שלפעמים הוא גם יותר טוב מה-9700PRO. כמסו מהר לסקירה, פשוט מדהים, ובטח שהחברות צד שלישי יוציאו הוא יהיה יותר טוב

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by lobazain,

מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים ביציאת tv out של הכרטיס מסך שלי? מדובר ב- asus ti4200 +tv out +dvi ניסיתי לחבר rca מהכרטיס מסך לav בטלוויזיה, אבל זה לא עבד. יכול להיות שאני צריך להגדיר משהו, או אולי להתקין איזושהי תוכנה? למען הפרוטוקול, למיטב הבנתי אני אמור לראות בטלוויזיה את מה שקורה במסך מחשב שלי, נכון? עיזרו לי אני נואש!!

21. ??? לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש -> ASUS V8420 GeForce 4 Ti 4200 128 mb ddr הבעייה היא שאני יודע שביקשתי את הכרטיס הזה בדיוק ואכן קיבלתי GeForce 4 Ti 4200 128 mb אבל לא ראיתי שום זכר של המילה ASUS על הכרטיס /דרייבר/חוברת ואני לא יודע אם אכן קיבלתי את הכרטיס המדוייק ששילמי עליו (של ASUS )! אז הנה עיזרו לי לזהות את שם החברה של הכרטיס מסך ליפני שאני נכנס במי שמכר לי אותו נ.ב קיבלתי חוברת שהיה רשום עליה "inno3d"( ואני לא יודע למה זה מתיחס בדיוק אולי זו החברה ? ) עריכה: טוב אז דיברתי עם המוכר ובדקתי ומה שהתברר הוא שזו איתה יותר נכון אי הבנה כי שילמתי לפי המחיר של הכרטיס הזה ולא של ASUS שהם יותר יקרים ככה שהוא לא עבד עלי במחיר אבל הבעיה היא עכשיו שאם …

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by useless,

טוב, אז ככה -- אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש כתחליף לסירוס לוג'יק המיושן (והמעוור) שלי. אבל, מאחר שאינני "גיימר" ובקושי משחק במשחקים (חוץ מכמה ישנים ומזדמנים), בעל תקציב זעום של עד 600 שקלים, ואחר התייעצות עם כמה חברים, הגעתי למסקנה שהכרטיס האידיאלי בשבילי יהיה מסדרת ה MX הזולה. וע"פ כך, התקשרתי למספר חנויות ועשיתי סקר קטן. ה geforce 440mx 64 ddr עולה בממוצע 450 שקלים. ה- 128 sdram עולה 525 שקלים. ובין שניהם אני מתלבט, האם להשקיע את הכסף על הזיכרון? אגב, בעל חנות אחד אמר לי משהו לא כ"כ מובן על זה שבכרטיס השני שציינתי(128 sdram) החברה שינתה את הצי'פ למשהו שיתאום את הזיכרון החדש, ובעצם יצא שאני אשלם יותר כסף בשביל פחות תמורה. בו במקום זה נשמע לי מגוחך, אבל מאחר שאינני מב…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by ravid,

אז כמה עולה הזמנה בחנות של "כסף" לא מעניינים אותי האחרים!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, הבעייה נוצרה לאחר שהרצתי תוכנה של maxtor לבדיקת הכונן קשיח.התוכנה רצה בדוס והיא פעלה יומים. חזרתי למחשב כעבור 3 ימים וראיתי שהוא סיים את הבדיקה ואני במצב דוס ( A) עשיתי reboot ואז התצוגה על המסך התחילה "להשתגע" היא התחילה להתכווץ בגובה וברוחב ואז שוב להתרחב והמסך כאילו לא היה יציב . לאחר כמה שניות המסך נכבה וכאשר עשיתי reboot מחדש המחשב עלה אבל המסך אפילו לא נדלק. חיברתי את המסך ישירות לכבל חשמל לבדוק אם זה המסך והוא לא נדלק למחרת שוב בדקתי והוא נדלק , אך כשהפעלתי את המחשב שוב התצוגה לא היתה יציבה כמה שניות עד שבסוף היא התייצבה. הבעייה שאני ברזולוציה 1024X768 והתצוגה על המסך תופסת חצי מסך והיא מאוד כהה (ניסיתי לשחק עם הגדלת המסך וזה המקסימום) כאשר שיניתי לרז…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ravid,

עדיף לי לחכות איזה שבוע או שבועיים או לקנות את הgf4 ti? כי אני עדין לא יודע מה טוב יותר! ואם זה יוריד את המחירים?! אז מה אני יעשה אם זה יורד את המחירים?! יש לי דילמה קשה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים