כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי היא אם עוד יש חנויות שמציעות מסכים טובים במחירים סבירים.. ראיתי חנויות שמוכרות בסביבות ה-500 שח, אבל לא נתנו רושם שהמסכים איכותיים במיוחד. אז אם מישהו קנה לאחרונה מסך כזה או שיודע איזה אחד שווה לקנות היום אני מאוד יודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B או Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III RETAIL תודה רבה למשיב!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X700 SE כנראה המאוורר דפוק מפני שהוא מרעיש. חשבתי להחליף לכרטיס חדש יותר, הדרישות לא גדולות במיוחד,(מדי פעם פוטושופ וביוםיום תוכנות גרפים), כרטיס בינוני עד סכום 700 שח. לוח האם הוא: ASUS A8N-E יש לי מסך LCD עם חיבור DVI ועוד LCD עם חיבור אנלוגי. הייתי מעונינת בכרטיס שיאפשר לי לחבר את 2 המסכים ביחד, כדי לקבל משטח עבודה גדול יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך GS 7600 AGP X8 יעבוד על AGPX4 ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן למצוא במחיר של עד 900 ש"ח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם , שמתי לב שפתאות התפריט המיוחד של הכרטיס מסך שלי נעלם , ניסיתי להתקין את הדרייברים האחרונים אך פתאום אין את כל ההגדרות צבע, ביצועים , או העברה ל TV .... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עזרה /בחירת כרטיס מסך -------------------------------------------------------------------------------- יש לפני כרגע שלוש אפשרויות http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=134972 http://www.palit.biz/en/products/nv_agp_7600GS-Sonic.htm מה יותר טוב משני אלה? ואם יש לכם הצעות נוספות באזור או עד 700 ש"ח אני מאוד מאוד יודע לכם......
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש תוכנה כזאת שמראה את כמות הפריימים כשאתה משחק בזמן אמת?!....ראיתי פעם איפה שהו ברשת כמו שעון קטן כזה שהראה את הכמות פריימים בשנייה מישהו יכול לתת לי?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
SAPPIRE X1600 PRO 512 MB DDR2 POINT OF VIEW NVIDIA 6800 XT 512 MB אם יש לכם המלצות על משהיו אחר אני השמח ואני צריך גם כרטיסים קצת יותר חלשים של AGP השמח לשמוע את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מופיע במפרט מימין. לפני כשבוע עידכנתי את הדרייבר לאחרון שיצא ומאז יש ירידה ב - 3DMARK05 הירידה היא גם כשאני ב - DEFAULT בביוס ועוד יותר מוזר כשאני באוברקלוק של המערכת אבל לא של כרטיס המסך ( למעשה עד היום ועד בכלל עדיין לא בוצע שום אוברקלוק לכרטיס מסך ),הנה מספר נתונים של בנצמרקים שביצעתי לפני אוברקלוק ואחריו וגם לפני עידכון הדרייבר ואחריו : כל המערכת על DEFAULT והדרייבר של הכרטיס הוא הקודם לנוכחי : 3D05 - 10441 המערכת באוברקלוק על 3.2 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11525 המערכת באובר על 3.32 ( דרייבר קודם ) : 3D05 - 11566 המערכת על DEFAULT והדרייבר הוא האחרון 6.11 : 3D05 - 9600 המערכת באובר על 3.2 : ירדה דרסטית ולא מובנת לאיזור ה - 6900 גם ניסיון להעלות את התדר ש…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…
-
אז ככה... קניתי את GEFORCE 6200TD חיברתי את זה למחשב בהצלחה, והתקנתי מה שנתנו בדיסק שבא עם התוכנה, לפי ההוראות. אך כמה שניסיתי, התקנתי מחדש, מחקתי, עידכנתי, המשחקים לא עובדים. זה כאילו הכרטיס נקלט בהצלחה ובמאפיינים זה נראה כאילו הכל בסדר והכרטיס מסך מחובר ונקלט והכל, אבל הוא לא. המשחקים לא עובדים. אני לא חושב שזה בגלל שהמחשב שלי עד כדי כך גרוע. שמתי לב שבמקום 6200TD כתוב A6200 לויודע אם זה משנה... אז יש לכם עצות? אני ממש נואש וחסר סבלנות...
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv של חברת lifeview ונמחקה לי התוכנה שמפעילה אותו ואין לי דיסק התקנה אבקש מידע מיקצועי מה עלי לעשות אני יודע לקרוא אותיות אנגליות אבל לא מיבין אנגלית לכן אבקש פרטים מדויקים מה עלי לעשות {איני יודע בדיוק את דגס הכרטיס אבל יש לו שלט שעל השלט כתוב rn-050 והיה כתוב במחשב ששם הקובץ המקורי של תוכנת ההפעלה שלו זה hdtvpci.exe וכן היה כתוב שזה כרטיס משנת 2002} אבקש מאוד לקבל מידע אמין וטוב תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם שמח להשתתף בפורום הנושא שהייתי רוצה להתחיל עליו דיון הוא כדלקמן היכן אני יכול להחליף(למכור) את מסך המחשב שיש לי היום (17 אינצ MAG שטוח) ולרכוש מסך LCD 19 אינצ (להשלים את הסכום שנותר לאחר הזיכוי על המסך הישן שלי)? האם יש למישהו מידע!!!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי בנו לי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ובוא נגיד אני לא הולך להיות 24/7 שעות בשבוע על המחשב במשחקים .. אבל אני הולך לשחק הרבה במחשב במשחקים שיהיו וגם חדשים בוא נגיד משחק כמו בישוק על בנוני וכאלה... ועכשיו אני שואל אם יש משהו בפחות כסף אבל עדיין יריץ לי את המששחקים הכי חדשים שיש ושיהיו...! אם אתם רוצים זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אנשים טובים מי שיש לו מושג מה צריך לשנות ברגיסטרי ביכדי לעבור למימשק הישן אשמח לקבל דיווח היה פה כבר בחור נחמד שעזר לי בנושא אבל אני לא מוצא את האשכול טעות שלי שלא שמרתי את התגובה שלו לכן אני זקוק לעזרתכם שוב תודה מראש יוסי[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 21:45:34 היסתדרתי כבר מי שצריך הינה הפיתרון באדיבות SyndromE אפשר לינעול[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "SedonaDisable"=dword:00000001 "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 "CplGroupUIPolicy"=dword:00000001 אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה? 0 = חדש (Default) 1 = קלאסי (ישן) 2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד) * ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Shappire Radeon X1900GT 256Mb מסך LCD LG וטלוויזיה קצת ישנה. יש לי חיבור בטלוויזיה רק לצהוב נראה לי בננה שם זה המקום היחיד שהתקינו ממיר לכבלים : הכרטיס מסך יש חיבור כמו S-video רק עם 7 פינים. קיבלתי עם המחשב כזה מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ומוציא: 2 חיבורי נקבה צהובים ועוד 2 חיבורים שחורים נקבה ל-S-video נראה לי. בנוסף קיבלתי כבל כ-2 מטר שמשני הצדדים יש לו יציאת Video זכר (ועוד כמה כבלים שאני בכלל לא רואה דרך להשתמש בהם..לא קשורים). חיברתי לכרטיס מסך את המתאם ולצהוב שלו את הצהוב הזכר וצד שני זכר לטלוויזיה. במאפיינים נראה לי קלט מסך אז שמתי אותו במסך שני ועשיתי פעם CLONE ופעם EXTEND ובדקתי לכל אחד אם רואים בטלוויזיה בערוץ AV ומה שיצא זה רק שחור. יכול לה…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למשחק או משהו שדורש הרבה מהכרטיס שלי אז המסך נהיה בתור פסים רוחביים כאלו ולא מפסיק עד שאני מתנתק מהמשתמש שלי הכרטיס מסך שלי זה: EVGA GEFORCE 7900GT/GTO יש לי השערה בגלל שעל המחשב שלי מותקן DIRCTX10 (אין לי שמץ מאיפה הוא הופיע...) והכרטיס מסך שלי לא תומך 10 אבל כשאני מנסה להתקין 9.c הוא אומר שהוא מסיים להתקין אבל הגירסא לא משתנה...עזרה בבקשה (למי שלא הבין אני רק צריך דרך שבאמת תחליף לי את הDIRECTX מ10 ל9.C...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קלטות וידאו לDVD, עכשיו הבנתי שאפשר לעשות את זה עם כרטיס טלוויזיה ברמה טובה, יש לכם המלצות?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני שבוע והפרו 8 נתקע לפעמיים יכול להיות שהכרטיס חלש למשחק המפרט של המחשב הוא amd athlon64 3000 1024gb הכרטיס עם 512 מגה בייט ו256 ביט של חברת ספיר תנו לי הצעות בבקשה
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-