כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,את המחשב כבר הזמנתי...אבל מסך אני צריך לבחור מסך שמיועד למשחקים כבדים. זה המסך: זה ונמצא בסניפים. מסכים? MAG כמות 17'' 796 FD 1 הבעיה היא שכרגע נגמר לKSP המלאי... ואני יכול לקבל מוקדם יותר את המסך הזה: SAMSUNG 17'' 753 DFX FLAT 800 אבל לפי מה שהבנתי הוא אלא כול כך טוב למשחקים...מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אז ככה במכרז של המדינה ישנם שלושה מסכים. תדרגו לי אותם מה הכי טוב, מה פחות ומה הכי פחות מבין הרשימה. אלו שלושת המסכים : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=37854&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305329&g=1 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=305353&g=1 וכמה הייתם מציעים על כל אחד מהם ? אני מעוניין לקנות מסך בסביבות ה- 1500 ש"ח. אם יש לכם המלצה למסך אחר יותר טוב ממה שברשימה בסביבת המחיר 1500 ש"ח אשמח לשמוע. * וכן אני יודע שהמסך 19' הכי טוב שם, אתם חושבים שהמחיר התחלתי שלו 590 ש"ח יש סיכוי להוציא בסביבות 1500 ש"ח? אגב תרשמו כמה הייתם מציעים על כל מסך במכרז. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
כמה הוא עולה עכשיו ? כי אני זוכר קניתי אותו לפני שנה ב-1100 שקל .
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
החיפוש בפורום ראיתי שיש בכרטיס הזה vivo זה בכל הכרטיסים שלהם או בדגמים מסוימים איך אני יודע אם יש לי את האפשרות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש I7 3700k 16GB ram geforce GTX 560 ti 448 ועדיין המחשב מקרטע בעבודה עם תלת מימד ניסיתי לברר מה יכול לגרום לזה ואז שמתי לב שהתוכנה שלי (Autocad) לא תומכת בדרייברים של הכרטיס מסך וכשניסיתי לברר באתר של AUTODESK היה רשום שם רק כרטיסי QUADRO השאלה היא למה המצב הזה קורה והאם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל Quadro מכיוון שזה רוב העיסוק שלי במחשב? תודה דור
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
היי חשבתי לנצל את הבלק פריידי ולשדרג מעט את המערכת כדי שיהיה ניתן לשחק קצת אין לי דרישות גבוהות מדי , אין צורך שהכל יעבוד חלק על ההגדרות המקסימליות. אין לי העדפה ברורה בין היצרניות. מפרט קיים: Intel Core 2 Quad Q9400 MSI MS-383 (socket 775 Mushkin 4gb ddr 2 800Mhz NVidia geforce 9400gt ספק כוח ג'נרי ומעפן - יש להחליף. מסך samsung syncmaster t220 (1680X1050) דבר אחרון , המארז הוא mid-tower אז נא לקחת בחשבון אם יש צורך , בנוסף כמובן שאם ניתן לחסוך ולא להוציא את כל התקציב אני אשמח מאוד מקווה שלא חסר מידע תודה מראש על העזרה הערה: pci-e 1.0 על הלוח.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכולם... צריך עזרה עם חיבור כרטיס מסך 9600XT ל LCD R812B של סמסונג רכשתי כבל DVI ל HDMI עשרה מטרים והוא כרגע מחובר... אני לא מצליח לראות תמונה בLCD . זה בסדר שהמסך של המחשב מחובר לVGA והLCD מחוברת לDVI ? אין בעייה עם זה ? כאילו יש בכרטיס 2 יציאות ....(בעצם 3 יש גם S-VIDEO). ניסתי דרך ההגדרות של הכרטיס מסך לכוון אך ללא הצלחה. תודה שלומי [br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 19:53:41 טעיתי בדגם : R81B
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?
-
- 6 תגובות
- 484 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס הוא Twintech nvidia geforce 9800gt xxt 512m oc pcie 650MHZ/200MHZ הוא עולה 730 שקל ב FOXPC מה אתם חושבים על הכרטיס?איך הוא בהשוואה ל 4850 רגיל בלי OC
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
היי רכשתי בסוף 7950 gt לאי גי פי שלי. בכרטיס צריך להיות core-500 mhz וזיכרון 1200mhz משום מה ב cpu-z רשום לי 600 mhz על המהירות.. וכמו שצריך 500 mhz על הcore clock הכרטיס 512 מגה, gddr3 256 bit עכשיו בדקתי עם אוורסט ורשום Real Clock 601 MHz (DDR) (original: 600 MHz) Effective Clock 1202 MHz אז כנראה שהתבלבלתי וזה 1200 mhz המהירות נכון?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
יש לי מפרט למחשב חדש אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה : SAPPHIRE RADEON HD4870 TOXIC 1GB DDR 5 הכרטיס מסך הזה מה דעתכם עליו ?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
מה ההגדרות שצריך לשים בכרטיס מסך כדי שיהיה פלט של וידאו בטלויזיה? nvidia geforce 9600 GT והאם יש טלויזיות שלא יכולות לקבל פלט ממקור אחר?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
הכרטיס: GeForce 7200GS תודה.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-