עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שיתמוך בDIRECT10 המעבד Q6600 הספק 430W של ANTEC השימוש של הכרטיס הוא בעיקר משרדי אבל גם קצת עריכת וידאו בסיסית וצפייה בקטעי וידאו באינטרנט.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by NeptuneMB,

יש לי 800XL, עם יציאה כזו של פינים.. עם כ.המסך קיבלתי ארבעה סוגי כבלים... אחד עם חיבור פינים בצבעים כחול/ירוק/אדום, שיכול להיכנס לכרטיס המסך שלי...אך לא יודע מה מתחבר למסך הטלויזיה שלי... כבל שני שיש לי גם יכול להתחבר לכ.מסך שלי..ויש לו ארבע יציאות. אחד=V.IN, שני=V.OUT, (צהוב/ שחור). היציאות הנותרות הם מאין חיבורי פינים, שבעצם יש רק כבל אחד (השלישי) שיכול להתחבר אליהם,אך אני לא יודע למה הם משמשים.... :s05: הכבל הרביעי הוא רגיל (צהוב),שכביכול מתחבר לי לTV.. מה עושים?!?!?! הנה קישור לחיבורים שיש לי: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/video/pc-x850xt-x800xl/tul_x800xl_bundle2_800.jpg&1=1

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by yakko,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם כרטיס Geforce4 MX 420 GO 32M עד לאחרונה חיברתי אותו לטלוויזיה והכל היה מצויין. לא מזמן ניסיתי לחבר אותו והגעתי למצב שלא מוצגת תמונה בכלל בטלוויזיה. אם מישהו מכיר את מסך ההגדרות של Geforce ב-winXp, אז נראה כאילו הכרטיס כן מזהה שמחוברת טלוויזיה (ז"א הוא נותן לי את האפשרות לבחור שהמסך השני הוא טלוויזיה) אבל פשוט לא מוצגת תמונה בכלל. אני לא יודע אם זו בעיה של חומרה או שאחת התוכניות בחלונות החליטה להפריע. (ד"א, אני יודע שאין בעיה עם הטלוויזיה בגלל שחיברתי מחשב אחר וזה עבד מצויין) 1. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לבדוק את התקינות של הכרטיס? 2. יש למישהו רעיון מה קורה פה?? תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. יש לי את הכרטיס שציינתי ושמתי לב שהטמפ' במאמץ עלתה מ- 50 ל- 59 ונראה לי שהקירור פועל לא טוב אני מתכוון שהמאוורר לא מתאם את סיבובי המהירות לטמפ' נראה לי כי שיחקתי קצת בהגדרות ב- ATITOOLS מישהו יכול להביא לי הגדרות טובות שהטמפ' תחזור לעצמה והאם מומלץ לשים את המאוורר על מאה אחוז תמיד ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by passanger57,

שאני מקליט בכרטיס TV לא משנה איזו חברה גם PVR 150 וגם FLYVIDEO או כרטיס של LEADTEK ההקלטה יוצאת בצדדים יש פסים שחורים יענו כמו 16:9 אבל בצדדים נסיתי את כל ההגדרות שאפשר , בצפייה רואים בסדר אבל בהקלטה היא לא על כל המסך מה אפשר לעשות כדאי לסדר את זה כך שאני יפעיל את הסירטון מהמחשב אני יראה על כל המסך ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  6. Started by aviran17,

מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על כרטיס agpx4 למחשב? ואם הבנתי נכון כרטיסים של agp*8 פועלים גם על agp*4? כי אם כן אז בבקשה תציעו לי גם כרטיסים לagp*8 תודה מראש לעוזרים ודרך אגב התקציב שלי הוא 450 ש"ח עם אפשרות לחרוג מהתקציב אבל בקצת הכרטיס הוא למחשב של אחי בן ה12 משמש בעיקר למטרות אינטרנט ולהפעלת משחקים רגילים לא כבדים כמו doom3 וכד'

7. Started by gotex,

חבר שלי רוצה כרטיס מסך ב 1k מה הכי טוב שיש במחיר הזה

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by shady121,

מעבד CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ עם OC עד 3.5GHZ תעלים את צוואר הבקבוק עם אני ישים 8800 ULTRA SLI???

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by lmlm,

http://guru3d.com/article/review/463/1/

10. Started by TTS,

תראו השגתי את הכרטיס מסך הנ"ל אחרי שהיה לי GeForce4 mx440 128 Mb הוא עובד הרבה יותר טוב במשחקים והכל... אבל הייתי רוצה לדעת אם הוא באמת שווה וכמה זמן הוא יוכל להחזיק מעמד....

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  11. שלום, זה כבר בסביבות ה-10 ימים שיש לי בעיה מאוד מוזרה. עד לפני כמה ימים הייתי משתמש בX1600 שהבעיה (תכף אני יפרט) התחילה בו .. ועכשיו החלפתי ל X1050 וגם בוא אני מקבל את אותה הבעיה. זה התחיל מכך שכל כמה דקות 5-15 אני מקבל הודעת SEND / DONT SEND באמצע שאני משחק. לפעמים גם הייתי מקבל הודעה של ה VPU RECOVERY.. אבל גם עכשיו אני לא מקבל אותה. ניסיתי להתקין מחדש דריברים מהכי ישנים עד להכי חדשים. נסיתי לפרמט את המחשב. ניסתי לשחק קצת עם ההגדרות כמו לכבות את ה CPU RECOVERY, או לנסות ולהעביר לי AGP X4.. (המערכת נהיית לא יציבה). אני פשוט כבר מתוסכל מהבעיה הזאת שבחיים לא היית לי. ניסתי לחפש ב GOOGLE או פה בפורום בעיות דומות אך ללא הצלחה. אם למישהו יש רעיון, דרך או כל דבר שאולי לנסות לפ…

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by zaroor,

חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by dima_s,

שלום! השאלה היא אם אני יכניס כרטיס מסך פשוט, נגיד 9600GT, ויגדיר אותו לPHYSICS, עד כמה אני יקבל הפרש בביצועים במשחקים (שתומכים בPHYSICS)? <<----המפרט

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by alonkl,

זניח או רציני? כי זה יכול לחסוך לי המוון

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by haimlesh,

אתמול קניתי את הכררטיס hd 4650 של ג'יגהבייט ומסך LG W2042T לאחר שחיברתי את הכרטיס למסך, לא ראיתי תמונה. עכשיו אני מחובר דרך הכרטיס שמובנה לי על הלוח אם. מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחבר ישירות וגם דרך המתאם שהגיע עם הכרטיס. תודה.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. היי יש לי כרטיס מסך ATI radeon 9200 אבל הדרייבר שלו לא מותקן ואין לי אותו אני צריך לינק להורדת הדרייבר והסבר איך אני מתקין אותו שיעבוד הכרטיס מסך כמו שצריך וכדרך אגב הייתכן שבגלל שהדרייבר לא מותקן הכל נגלל איטי וסימולטור לא עולה יפה ? תודה לכולכים אופיר :xyxthumbs:

17. כותרת.. והאם אני יראה שיפור משמעותי? המפרט בצד תודה רבה ויום מעולה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by psyco,

באתר של sapphire כתוב שלכרטיס הנ"ל יש 12 צינורות עיבוד http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_overview.php?gpid=134 בתוכנה ati tool מופיע לי 4 צינורות עיבוד פעילים (מצורף קובץ), מה זה אומר? אני צריך לפתוח צינורות או שהם יהיו פעילים באופן אוטומטי תחת מאמץ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי התלבטות בין מספר כרטיסי מסך אני צריך כרטיס מסך שישמש אותי רק למשחקים כגון : פרו סטריט , מוסט וונטד , פיפא 08 , פרו איולושן 08........משחקים חדשים שירוצו חלק חלק בגרפיקה המיטבית , ושיהיה כרטיס איכותי שישמש אוית לתקופה ארוכה בלי שאני יתאכזב אז קיבלתי מספר המלצות ובדקתי מספר כרטיסים - כולם בטווח מחיר של 250-350 שקלים וזה ה 3 שאני חושב שהכי כדאי להתלבט בינהם אלה אם כן יש לכם המלצה נוספת של עד ה 350 ש"ח שתתאים לי כמו שרשמתי מקודם אז הנה השלושה... הראשון Sapphire Radeon X2400Pro 512MB PCIe השני Sapphire ATI redeon X1650 pro 512MB PCIe השלישי Gecube ATI Redeon X1650XT Pro Gamer Edition 256MB PCIe בתודה , אור

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by Skyline GT-R34,

שלום חברים יש לי מערך CROSSFIRE של ATI שני כרטיסים מדגם Radeon 3870X2 אך לצערי חוץ מסדרת הGEFORCE9XXX או בקרוב סדרת הRadeon 4XXX אף כרטיס כיום בשוק לא תומך בחיבור אורגנלי של HDMI, לכן כיום אני מחובר עם כבל HDMI ועם מתאם DVI-TO-HDMI שהגיע עם הכרטיסים, השאלה שלי היא כזאת האם אכן אני מקבל איכות שידור של HDMI או לא? עם לא האם אני צריך לחבר את יציאת הComponent לטלוויזיה כדי לקבל שידור HD? בתודה מראש לעוזרים נאור

21. שווה לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון שעם אתה גיימר אז מה שחשוב כעיקרון זה רק כרטיס מסך טוב ומשחקים יעבדו אחלה? (יש לי מחשב 3.2ghz 32bit ו1GB RAM)

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

24. שלום אני נמצא בארה"ב וצריך לקנות כ. מסך למעצבת גרפית. אין לי המון ידע בנושא, מלבד זה שהיא רוצה כרטיס של nvidia ושלא מדובר בעריכת וידאו או 3d הבנתי שסידרת quadro של pny מתאימה לגרפיקאים. לא יהיה תקציב מעבר לPNY Quadro 600 (שעולה 166$) ההבדל במחיר מהארץ הוא בערך 220 ש"ח- 1) האם תהיה בארץ אחריות על כרטיס שנקנה בארהב ? 2)באם אין, האם כדאי לקנות את הכרטיס בארץ ? 3) האם יש למישהו הצעה אחרת. אני קצת קצר בזמן, אז ממש ממש אודה לכל תגודה, העיקר שתהיה בהקדם מלא מלא תודה, הפורום הזה נהדר.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. יש לי כרטיס RADEON X1950 PRO שתומך בלכידת וידאו (VIVO) מותקן במחשב עם ויסטה עליו התקנתי את גירסת 7.4 של קטליסט משום מה אין בגרסה הזאת דרייבר WDM שמאפשר ללכוד וידאו (בגירסה 7.4 ל XP זה עובד בסדר) חיפשתי בכל רחבי הרשת דרייבר שייתן לי את האופציה הזאת ולא מצאתי מישהו יכל להציע פתרון?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים