עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה מסך דק LCD 19 שלא יחרוג מ 2000 שקל (עריכה...-אני יכול לספוג עוד 200 +/- עם זה באמת כדאי) עריכה -מאיפה אתם ממליצים לקנות כי בנוגע לפיסקלים השרופים שצריך לבדוק עם תהיה לי בעיה אין לי כוח להיתעסק עם זה שימושים: אינטרנט מישחקים אופיס הרבה סרטים (פוטושופ אני לא מיתעסק כל כך ואני לא גרפיקאי) מהי תקופת האחריות שנותנים בדרך כלל? ובמה מועיל ה DV (לא כל כך מבין בזה) בעיקר חשובה לי דעתכם כל איכות התמונה והצבעים ואני לא מבין כל כך בזמן תגובה וניגודיות (לא לכעוס) קרץ לי יותר לכיוון של AOC אבל אני לא מבין ..מביין כל הדגמים תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by zxc1301,

מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  3. שלום לכולם.. יש לי כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר מתקדם אבל יש לי סלוט של AGP איזה כרטיס מומלץ לקנות עד סכום של 500 ש"ח.???

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by AMIT1024,

יש לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי כרטיס מסך 6800U של LEADEK המוזר זה שפתאום נעלמו לי התפריטים במשחקים! כלומר... המשחק עולה והכל סבבה אבל בתפריט האפשרויות אני לא מצליח לראות את האפשרויות (רואים אותן לאלפית השניה ואז הן נעלמות! אחר כך אני צריך לנחש את הבחירות שלי במשחק.כאשר אני מגיע למשחק אני לא מצליח לראות את הכתוביות במהלך המשחק.... מישהו יודע למה? זה כאילו שהפונטים נעלמו לי והגרפיקה נשארה...

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by dudu26,

הי! זה המפרט שאזמין ככל הנראה (ללא OC כי אין לי מושג בזה): Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 530 1 530 1GB TwinMOS 570 2 1140 Shapire X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1390 1 1390 WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 460 1 460 PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 225 1 225 Enermax Liberty ELT400AWT 400W 490 1 490 Total price + system assemly 5430 ¤ וה- Antec P-180 מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5107 בשביל השקט, ההארדיסק יוחלף לסמסונג (אין ב-KSP...): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2429&Pname=SAMSUNG ועכשיו לשאלות: 1. לדעתי בזבזתי יותר מד…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by nash000,

שלום. יש לי כרטיס ATI Radeon 9600XT. במצבים מסויימים (בזמן משחק) המחשב נתקע למשך 10 שניות, ולאחר מכן אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך איתחל את עצמו. דיברתי עם כמה אנשים שאמרו לי שהקירור המובנה על הכרטיס לא טוב. מה אני יכול לעשות?:[

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  7. Started by qpalzm,

שמתי לב למשהו מוזר במסך שיש לי מזה 4 שנים (MAG 770V) - ביישומים דו מימדים הוא מציג כמו שצריך ובתלת-מימד התמונה מרצדת. אני לא מתכוון לקצב פריימים נמוך אלא לתמונה מרצדת ומטושטשת בזמן תנועה, בערך כמו לצפות בטלוויזיה ישנה. אגב, קצב הרענון הוא 85 הרץ וטמפ' הכרטיס במאמץ אינה עולה על 65 מעלות. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  8. היי הכרטיס הוא האופציה הראשונה Type A מהאתר הנ"ל: http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2720 האם הוא בחירה טובה? כי אני לפני הזמנה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by matrix66,

היה לי עד לאחרונה R9550 של ראדון והוא התקלקל כנראה אז קניתי את הכרטיס מסך הפשוט הזה בינתיים... אני משחק ב warcraft 3 ומשום מה מאז שקניתי אותו התמונות והתפריטים במשחק זזים קצת מקרטעים ביחס לפעם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (למרות שהכרטיס לא חדש גם המשחק לא חדש- הוא מלפני 5 שנים..)

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by ani,

יש לי מסך של פיליפס לא דק ולא שטוח. בזמן האחרון הוא מציג מאוד חשוך (למרות שבהגדרות הוא על מקסימום בהירות). בגלישה זה לא כ"כ נורא כי הרקע לבן אבל במשחקים כמעט בלתי אפשרי לשחק למרות שאני סוגר את האור בחדר ואת החלון (וזה קצת עוזר אבל לא כ"כ). האם הבעיה היא ב"נורת מסך" או שגם יכולה להיות בעיה אחרת? האם אפשר ומשתלם לתקן? תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  11. יש למישהוא מושג מתי הם ידיעו לארץ אם בכלל ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  12. יש אפשרות לחבר את האנטנה למחשב בלי כרטיס טלוויזיה? יש לי מודם של HOT לצורך הענין אבל אין לי ממיר

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. או קיי אז סוף סוף הורדתי את המשחקים איזו גראפיקה יש ל- BIOSHOCK זה לא יאומן עם פילטרים הגדרות על מק סימום ו -01024*768 12-30 FPS .. וכן .. 12 FPS זה לא כזה נורא .. איך אמרנו פה פעם .. לכל משחק יש את ה- FPS הכי נמוך שניתן לשחק בו (במשחק ) בכל אופן המחשב ניתקע . ויש לי CRASH DUMP כנראה לזכרונות של הכרטיס מסך .. הקריסה של הכרטיס מסך .. כנ"ל לגבי HL2 .. כאשר את HL2 רק ב- MULTYPLAYER (ראיתי איך זה להיות במפות .. כשלא היה אף שחקן ) המשחק גם קרס ויש לי 100 FPS בכל אופן ישנה בעיה .. ב- Half-Life 2 Lost Coast יש 1001 באגים .. אם תרצו תמונות מ- BIOSHOCK אני אעלה .. זה מדהים .. תבקשו ואני אשים .. אז אם תוכלו לפתור לי את הבעיות למה זה קורה .. נ.ב כשאני עושה בדיקה באתר htt…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס GFORCE 5200 עכשיו כשאני וצה לראות סרט ( או כל ווידאו שהוא) או שאני יכול לראות אותו במסך של המחשב או במסך של הטלוויזיה איך אני יכול לראות בשניהם בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה אומר הנתון VIVO שרשום ביחד עם הנתונים של הכרטיס X1950 pro ex ?? האם הוא כמו כרטיס טלוויזיה ?? או שבשביל זה צריך כרטיס הרחבה נוסף?? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  16. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197 מחיר טוב לחיה הפצועה הזאת ? (לא רציני, אחלה כרטיס ועוד עם OC .. אני הצלחתי לבצע OC גדול פי שתיים עם קירור פאסיבי, האם זה באמת משהו שווה?)

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת האם מישו יודע מה עדיף לי לקנות את הכרטיס(hd3870X2) של חברת sapphire או של חברת his לפי מה שאני יודע הכרטיס של ספייר עושה שימוש בpci-e גירסה 2.0 לעומתו הכרטיס של his גירסה 1.1 למישו יש אולי השוואת בנצמרק בניהם?או ניסיון אישי כלשהו עם החברות השיקול הוא בעייתי כי קיבלתי מידע שחברת ספיר לא הכי טובה אבל מצד שני יש את מה שרשמתי למעלה לגבי הגירסה של הפי סי איי אקספרס השאלה מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by avi-g2005,

איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים : GEGORCE 6600 256MB -או- GEFORCE 6600GT 128 MB קחו בחשבון שאני במילא אחליף כרטיס מסך תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by paro,

קניתי מחשב חדש לפני חודשיים... ואיתו קניתי כרטיס מסך של Nvidia 7950GT עכשיו הכרטיס נדפק, ואני יכול לקבל כרטיס אחר בערך באותו מחיר בחינם. הציעו לי Nvidia 8500GT צריך עזרה בקשר לכרטיס מסך ממולץ... אין לי בעיה אפילו להוסיף סכום כסף(לא יותר מידי כמובן : ) ולקנות כרטיס יותר טוב.. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by nab,

התקציב שלי הוא 1200 שקלים המפרט שלי כרגע הוא AMD 64 3200+ S-939 2x Kingston 512 MB DDR DUAL CHANNEL 2x MAXTOR 160GB S-ATA GiGABYTE GeForce FX 5900XT GiGABYTE GA-K8NS-939 או שיותר כדאי לי פשוט לקנות לוח חדש ולקנות כרטיס PCI-E אם כן תמליצו לי בבקשה על לוח חדש וזול לקנות :\ תודה רבה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by TaVoR,

שלום רב, יש לי במחשב שלי Leadtek PX7800GT ואני רוצה לקנות עוד אחד כדי שיעבדו ב-SLI הבעיה היא שכבר לא מביאים אותם לארץ ולא מצאתי בשום מקום לקנות חדש ולא משומש. השאלה היא אם אני אקנה 7800GTX זה ישפיע? אני יודע שזה בכלל לא מומלץ אבל אין לי פיתרון לבעיה. אם מישהו יציע פיתרון אני אשמח מאוד. תודה, יותם.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  23. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. אני רוכש מחשב עם לוח אם של asus M2A-VM HDMI יש עליו כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 IGP ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לו מסך רחב ולעבוד ברזולוציה של 1440X900 הבנתי שלא כל כרטיס מסך יכול

דיונים חדשים בפורומים