כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המסך של מאג 19 (MAG LCD 19 LP917-8) למשחקים ולצפייה בסרטים ? יש הצעות יותר טובות ? התקציב מוגבל ל 2000 ש"ח וגודל 19 .
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שלום אחים שלי מישהו יכול לתת לי מדריך בעברית לכל הפתיחת צינורות וכל הדברים האלה? או מישהו שעשה וזה עובד לו טוב יכול לעזור לי בטלפון או משהו? אין לי מושג בזה ואני מפחד לעשות טעויות! וד"א יש לי p4 2.6 (לא 64 bit) 512 ddr 200gb אני יוכל לעשות עם הנתונים האלה אובר קלוק גבוה?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
את התוכנה הכי טובה... יש כזאות? ריבה טיונר 1.5 זה טוף לATIz ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT שקיבלתי בזמנו. ניסיתי לחבר אותו ל-TV וגיליתי בכרטיס מסך שהשקע של ה-SVIDEO בעצם לא רגיל אלא חיבור SVIDEO עם 9 פינים מיוחד. לחבר שלי שקיבלתי ממנו את הכרטיס מסך אין את חלק החיבור הזה(הוא מעולם לא חיבר ל-TV). מי שמכיר מה עושים? איפה משיגים תקע/חיבור כזה ??? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הvp191s בגרסת ה8ms שלו. כאשר אני רואה DVD הכל בסדר אבל כשאני רואה סרטונים(כמו למשל אלו שבאתרי החדשות), הסרטון יוצא בהיר מעבר לכל פרופורציה (למרות שבWINDOWS עצמו הכל נראה בסדר). ניסיתי להשתמש בכניסה הדיגיטלית ובאנלוגית וגם לשנות רזולוציה והבעייה נשארת כל הזמן. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי את הכרטיס redeon 9800 pro 128mb 128bit של ספיר עכשיו אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדלים שאני משחק ב128 ביט לבין ה256 ביט?? יש לי אפשרות כספית לקנות כרטיס אחר במחירים כאלה אני רוצה לדעת עם באמת כדי להשקיע בזה או לא...
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחדש חדש בתקופה האחרונה ועומדת בפני דילמה.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000 ש"ח והמליצו לי על 2אפשרויות - 1) לרכוש את ה LEADTEK 7900 GS בעלות של 1160 ש"ח ואז להסתפק במעבד יותר צנוע 6300 CONCORE וזיכרון 1 גיגה 2) לרכוש כרטיס מסך יותר "פשוט" ב500-600 ש"ח GF 7600 GS ולחכות שנה + עד לירידת המחירים על כרטיסים יקרים תומכי DIRECTX 10 ובינתיים להשקיע בזיכרון . מה אתם אומרים? עד כמה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו משמעותיים? אני קונה את המחשב בשביל משחקים(אני לא גיימר כבד) ובשביל תוכנות גרפיות ממוצעות (פוטושופ ופרמייר CS2 ) אודה לכם על תשובה מהירה כי אני צריך כבר לתכנן את הרכישה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום. אני די מעודכן במה שקורה היום בתחום של כרטיסי המסך אבל לא מעודכן בדרישות של המשחקים היום. כעיקרון אני לא גיימר אבל פה ושם משחק במשחקים נחמדים כמו: rome total war, need for speed, hitman, fifa 2005 ועוד משחקים מהשוג הזה. לא משהו. מה שיש לי כרגע לא ממש מתאים למשחקים כאלה. זתאומרת הם רצים אבל הם לא רצים טוב. יש לי geforce 4000fx השאלה שלי היא בעצם איזה כרטיס מסך כיום שהוא די זול אבל יריץ לי את המשחקים האלה סבבה מתאים לי מסדרת geforce ורצוי של חברות טובות כמו msi או asus. אני לא בטוח שזה המקום הנכון לכתוב בו אבל זה המקום שנראה לי הכי מתאים. אז אם זה לא אז תגיבו ואני יערוך. ואם כן צריך עזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה דורש יותר כוח מהמעבד? רזולוציה גבוהה או גראפיקה גבוהה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ששלום... אני יכול להביא את המסך ב1200 שקל וראיתי שהוא עולה בערך 1500 שקל שווה קנייה או שכדאי לוותר ולקנות משהו אחר? הסכום דיי מוגבל עד 1400 ככה אני בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום שמעתי כול מיני שמועות, ושיקראו לו GT200 (לפחות בנתיים זה שם הקוד של הליבה שלו או משהו כזה), וגם שכנראה יתן כמה עשרות אחוזים יותר בביצועים, יהיה כרטיס חד ליבתי (בשונה מ9800GX2), ואם זאת מהיר ממנו. כמובן שהכול שמועות וכו'. מישהו יודע יותר ומוכן לשתף בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני אולי ימכור אותו כי יש סיכוי שאני עוזב אתה ארץ עדיין לא בטוח אבל יש סיכוי גדול!! וחשבתי עדיף לי כסף מזמון מאשר חלקים שאולי יהיו לי בעיותלהעביר מפה לשם... :-\ אם אני עוזב לא יהיה מקום חח מזוודה אחת תהיה רק דיסקים אני מדבר אל כמות של כ 700 דיסקים בקופסאות האלה של 208 כל אחת...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך סביר בטווח מחירים של 400-500 שח?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
למה NVIDIA לא הוציאה דריברים ל- WIN XP כבר מנובמבר 2006 ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-