כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv של חברת lifeview ונמחקה לי התוכנה שמפעילה אותו ואין לי דיסק התקנה אבקש מידע מיקצועי מה עלי לעשות אני יודע לקרוא אותיות אנגליות אבל לא מיבין אנגלית לכן אבקש פרטים מדויקים מה עלי לעשות {איני יודע בדיוק את דגס הכרטיס אבל יש לו שלט שעל השלט כתוב rn-050 והיה כתוב במחשב ששם הקובץ המקורי של תוכנת ההפעלה שלו זה hdtvpci.exe וכן היה כתוב שזה כרטיס משנת 2002} אבקש מאוד לקבל מידע אמין וטוב תודה
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ראיתי אתמול בשקם אלקטריק מסך של סוני ממש יפה דגם SDM-HS95 משהו כזה שהוא 8ms למרות שאחי קנה את הסמסונג 930B בסוני ראו הרבה יותר יפה ממש אבל ממש כמו CRT ראו את הכתב במסך ממש חלק ויפה ולא מרוח כמו ברוב המסכים שיש השאלה שלי האם יש למישהו ניסיון איתו ? האם הוא נימרח במישחקים או שיש לו בעיות מסוימות ? תודה לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך חדש ואני מעוניין בכרטיס מסך AGP פשוט וטוב שיתן לי את איכות התמונה הטובה ביותר בחיבור AGP. האם יש הבדל בין החלופות הבאות, בנוגע לאיכות התמונה בשימושים של משרדיים ? : ?6200A 256MB TV, DVI, AGP? ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ?Radeon 9600 XT 256MB? אשמח לקבל תשובה למרות שהנושא לא "סקסי" תודה, עודד
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה כרטיס מסך GeForce 6800GT PCI E והכרטיס מסך שלי יושב עכשיו בתושבת PCI האם זה אומר שאני לא יכול לשים את הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות???? ויצטרך ליקנות לוח אם חדש??????? ואם כן תוכלו לתת לי לינק לקניית הכרטיס מסל בתושבת PCI???? ואפשר בבקשה הסבר על כל הPCI וכל הדברים האלו????? :s05: :s07: :-[ :'( דרך אגב לוח האם שלי זה Gigabyte GA-8SIML תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
למסך 22" מישהו חושב ששווה להשקיע עוד 100 150 ש"ח ולקנות 8800 ולא 9600 למערך SLI (אנשים המחירים בריצפה יחסית) השאלה כמה הבדל אם בכלל יהיה ? אני יודע שבכל מקרה זה יהיה יותר טוב מ8800GTS או 9800GTX לפי מה שהבנתי.... תודה
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,את המחשב כבר הזמנתי...אבל מסך אני צריך לבחור מסך שמיועד למשחקים כבדים. זה המסך: זה ונמצא בסניפים. מסכים? MAG כמות 17'' 796 FD 1 הבעיה היא שכרגע נגמר לKSP המלאי... ואני יכול לקבל מוקדם יותר את המסך הזה: SAMSUNG 17'' 753 DFX FLAT 800 אבל לפי מה שהבנתי הוא אלא כול כך טוב למשחקים...מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם השם של דגם המסך אומר משהו למשתמש? למשל יש לי מסך ישן מאוד של מאג ששמו XJ770 מה פירוש השם הזה מה זה XJ מה זה 770 ןלמה רוב שמות המסכים {לא חשוב מאיזה יצרן} מתחילים בסיפרה 7
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני יודע שזאת בטח שאלה שנשאלה פה באופן כללי כמה פעמים אבל גם לאחר חיפוש לא מצאתי תשובות שחפשתי ! טוב אני רוצה לקנות מסך LCD , ומאוד בא לי על המסך של Lenovo 19W יענו widescreen אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על החברה הזאת (Lenovo) ? האם כדי בכלל WideScreen או רגיל ? או שיש לכם המלצות שונות לגמריי , אני ישמח לדעת גם אותם תודה בכל אופן !
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 9600 XT של ATI ועקב בעיות הוצע לי ע"י היבואן את 9600 XT ASUS http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm האם שווה לי(שימו לב שבאסוס יש VIVO)
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-