עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כשאני מפעיל משחק (לדוגמה NFS UNDERGROUND 2) המחשב קורס עוד לפני שהגעתי לתפריטים של המסך. הכול למשתתק והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה RESET. הכל קרה אחרי התקנה חדשה של המערכת ההפעלה. לפני, כל המשחקים רצו פיקס! יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה, תומר

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  2. שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב מבוסס AMD Athlon 2 x4 635 2.9Ghz עם לוח אם של ג'יגהבייט 880GM-UD2H ו- 4 ג'יגה זיכרון. ספק הכוח הוא ספק של coolermaster RS460-PCAP-J3. עד כה השתמשמתי בכרטיס המסך המובנה מכיוון שפרט לקצת CIV5 לא שיחקתי בדבר ולא היה לי צורך ביותר מזה. לאחרונה יש לי כמה פרוייקטים ב- Solid works וכן חשק עז לשחק קצת בדיאבלו 3 (הנוסטלגיה גוררת אותי...) ומכיוון שכך אני חייב להוסיף כרטיס מסך נורמלי. חיפשתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על HD6850, אך יחד עם זאת למיטב הבנתי הספק שלי לא יסחוב אותו. אלו כרטיסים עד 700 ש"ח מתאימים למערכת שלי? האם אפשר להמנע משדרוג הספק? כפי שציינתי אני לא גיימר גדול ולא מחפש רזולוציות גבוהות במיוחד או איכויות יוצאות דופן. (המסך שברש…

3. Started by Goadzilla,

מישהו מכיר את המסך הזהז? או שיש לו מסך כזה? כי יש לי איתו בעיה שהוא לא מראה לי את הצבעים טוב וכשאני נכנס להגדרות אז הוא כותב לי שהוא צריך להתחמם וזה לוקח לו איזה שעתיים ורק אחרי שהוא מתחמם אז אני מקבל תמונה נורמלית

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by netivi,

שלום לכולם, :s05: :s05: ברשותי לפטופ עם יציאה ל VGA .... ... רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את הלפטופ לטלויזיה על מנת לראות סרטים מבלי לצרוב על דיסק !!! אם ישנה דרך כלשהי לעקוף את הפרוצדורה להחליף כרטיס מסך מיוחד .... כרגע ברשותי כרטיס מסך Intal graphics media accelerator 950. תודה לעונים. ברק

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by alexg657,

אני לא יודע מה עדיף הבנתי שיכולים להיות בעיות יציבות בפתיחת הכרטיס ועוד כל מיני בעיות תמליצו לי מה יותר כדאי? תודה חברים

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב כבן 3 שנים עם 2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia GeForce 8600 GT. כבר חודשים רבים יש לי בעיה שהמסך קופא ספונטנית, וכשזה קורה, אין מנוס מלאתחל את המחשב על ידי Reset (כי שום דבר אחר לא עובד). אני חושד בכרטיס המסך כגורם לבעיה, מאחר שכשהמסך קופא, התמונה שהיתה בו מתעוותת מעט. מותקנים אצלי במחשב הדרייברים הכי מעודכנים של הכרטיס. כדאי לציין כאן כמה דברים (שאולי קשורים ואולי לא): - ב-95% מהמקרים המסך קופא כאשר מתעסקים בשילוב של גרפיקה כבדה ואנימציה. לדוגמה, כשמשתמשים ב-Google Earth הסיכוי שהמסך יקרוס שואף ל-100%. כך גם בהפעלת משחקים כמו סימולטורים, וכן ב"טיול" על גבי מפות ברשת כמו "וואללה מפות". - בתקופה האחרונה (אולי אפילו בשנתיים האחר…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. המסך התחיל לשמיע רעשים מעצבנים כאלה,מין ציפצוף ארוך כזה שלא נפסק,זה קרוה לי בעיקר ברזולוציות מעל 1024-786 ,יש לי אותו קרוב לחצי שנה.......הוא כבר מת? :-\ לחכות עכשיו שבועיים לתיקון של היבואן? :'( הדגם הוא Samsung SyncMaster 793DynaFlat תודה רבה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  8. Started by ricki_101,

שלום אני גרפיקאית ואני מחפשת כרטיס מסך טוב וביצועים לאורך זמן למחשב נייד.לבנתיים הנותנים שיודעים לי על המחשב הם:מעבד intel core i7 -64 bitRAM- 8GBאת שאר הנתונים אני כנראה אבחר ע"פ כרטיס המסך.תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by RonCohen,

במקרה ויש לי טלויזיה שתומכת 100% בתלת מימד עם משקפיים ואני יחבר אליה HTPC ואני יציג סרטים בתלת מימד לא יהיה צורך בכוח עיבוד גרפי מעבר למובנים של סנדי ברידג'??? ואם הטלויזיה(של LG 50 אינצ') היא כבר תלת מימד לא צריך להוריד או להפוך סרטים לתלת מימד נכון???

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by Gohan,

אני לא יודע אם כאן אני צריך לפרסם את זה אבל NVIDIA שחררו דריברים חדשים אתמול.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם.. השאלה השלישית שלי מקווה שאנשים פה לא מתעצבנים.. lol.. קיצר יש לי מחשב: 1000 מגה הרץ ,פנטיום 3 כרטיס מסך GeForce2 MX 100/200 ו מסך Mag Innovision 770FD... לפני כמה זמן שמתי לב לבעיה מעצבנת גם אחרי התקנה ומחיקה של המערכת הפעלה (windows me) הבעיה לא נפתרה.. הבעיה היא שהמסך כאילו מתאים את עצמו לתוכנות.. למשל אם אני פותח את האינטרנט אקספלורר ומרחיב אותו על כול המסך אפשר לראות שהמסך בצדדים מתיישר.. ומתי שאני ממזער (אני לא רגיל לעברית המסך מתעקם אני יוסיף איזה ציור שאולי יסביר את זה יותר טוב: לפני המזעור של החלון: ---------- …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by dorish83,

שלום יש לי מסך DELL U3011 (30 אינץ) יש לי היום כרטיס מסך GTX 275 והתקנתי היום את המשחק BF3 וזה ממש לא זז לי אני תמיד אוהב לשחק ב טופ שאפשר אני משחק ברוזולציה של המסך שזה 2560X1600 יש לי מעבד INTEL I 7 920 ולוח EGVA SLI LE איזה כרטיס מסך כדי לי לקנות? אני קראתי שהממלצה הכי טובה היא SLI של 580 לא תהייה לי בעיה לחבר SLI ללוח בזה אני יודע שאני יכול אבל זה לא יהיה 16X זה נראה לי יהייה פחות בקשר לספק יש ליCORSAIR 750 TX זה יספיק להכול יש לי SSD של INTEL ן 6GB זיכרון יהייה לי צוואר בקבוק ממשהוא במערכת אחרי השדרוג? והאני צריך להחליף עוד משהוא חוץ מהכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב (אני גר בארצות הברית וחשבתי להזמין EGVA 580 מה אתם חושבים? תודה שוב

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by Lord^Lior,

יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 128 אני חושב שיש סיכוי שהכרטיס מתחממם יתר על המידה (הייתה לי בעיה עם הלוח אם, הטכנאי אמר שחלק מהסיבה היא התחממות הכרטיס מסך. כששאלתי פה על זה אמרו לי שהוא מזבל לי בשכל). הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבדוק את חום הכרטיס. ניסיתי לבדוק ב sandra, אבל זה מראה לי רק את חום הלוח אם (שהוא ד"א מאד נמוך, כ - 15 מעלות, מתחת לטמפ' החדר). אם אני מנסה לגעת בכרטיס הוא לא חם כלל (בזמן עבודה של המחשב). אז אם יש עוד אפשרויות אני אשמח לשמוע. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ממשית בכטיס כזה (שהוא ישן יחסית, אחרי הכל) להתחממות שתגרום לנזק למערכת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  15. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול להיות וזה גורם לו בעומס להיכרס?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. שלום, אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא. התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~. עכשיו עומדות כמה אפשרויות: 1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף? 2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה) דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השא…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by dragon772,

השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by base1,

רציתי לשאול כמה דברים 1. חוות דעת על כרטיסי המסך ? BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 או ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A מה יותר טוב מבין השניים ולמה? יש לי עוד שני דברים שלא קשורים לפורום זה עם אפשר .2 חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC 3. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by Dr.K2,

שלום רב. אני מעוניין לרכוש כרטיס להעברת ווידאו למחשב ומשם לDVD. לאיזה נתונים יש לשים לב בחיפוש אחר כרטיס? מה יתרון של כרטיס עריכה על כרטיס TV? אשמח לקבל המלצה במחיר סביר. תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. אחד עם 980ti אחד עם 1060, שניהם עם windows 10. על המחשב עם ה980ti באופציה של הסינכרון אנכי יש לי רק אופציה להשתמש בהגדרות היישום, הפעל השבת ומהיר, במחשב עם ה1060 יש לי בנוסף ניתן להתאמה, וניתן להתאמה עם מחצית קצב הריענון... המחשב עם ה980ti מחובר למסך gsync, המחשב עם ה1060 צחובר למסך רגיל... רציתי להפעיל סינכרון אדפטיבי על ה980ti בגלל הgsync ושברתי את הראש למה אין לי את האופציה בלוח הבקרה... למה בעצם אין? תודה לעונים (שני המחשבים עדכניים לדרייבר האחרון של nividia 372.70)

22. שלום, השבוע אני מזמין מסך חדש של SONY דק! בגודל 19 אינץ' דגם HX93 עכשיו השאלה היא מה דעתכם על המסך הזה האם שווה לקנות אותו. בבקשה אני מענויין לקבל תגובות רק על המסך ולא על המחיר. יש לציין שהשימוש העיקרי של המסך יהיה לאינטרנט אופיס ועיצוב גרפי.. בין היתר DVD. תודה לינק מצורף למפרט המסך: http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx93/index.html

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. Started by xado,

האם אריזת ה-retail מגיעה עם קופון ה-black Box? קניתי Hd2900xt לפני שבועיים וזה כן מגיע עם הקופון, אבל אני רוצה לקנות גם 2600 של Sapphire ולפי התמונה של האריזה באתר הרשמי זה מגיע עם הקופון.. אך בכל האתרים שמוכרים את הכרטיס זה לא מצויין, ולפעמים נראה כאילו יש להם תמונה אחרת של האריזה לא כמו באתר המקורי ועליה אין את המודעה על הקופון.. הכרטיס לאחי ואחת הסיבות לקנייתו היא בגלל ה-Blackbox. תודה למי שיודע..

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by raam123,

שלום, אני מעוניין לקנות מקרן למחשב גם למשחקים וגם לסרטים. תקציב 10,000 ש"ח. ??? אני די מבולבל מה עדיף מקרן DLP או LCD ? ??? ראיתי את המקרן BENQ DLP PB6210 האם הוא טוב ? ??? המלצות\דעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dm_wa,

יש לי מסרטה וידאו ישנה ואני רוצה להעביר את כל הקלטות שלי למחשב כדי שאני אוכל לערוך אותם. מה אני צריך בשביל זה? [האם כרטיס מסך 7300GTS מספיק? או שאני צריך כרטיס טלויזיה? וידאו?] התקציב שלי לא ממש מוגדר מצד אחד אני לא רוצה להוציא יותר מ200 שקל מצד שאני אני מעדיף להשקיע 400-500 שקל בשביל לקבל תוצאות טובות יותר אז אשמח אם תתיחסו לכרטיסים שונים בטווח המחירים האלה ולמה האחד טוב מהשני או למה לא. תודה מראש נ.ב אם יש לכם קישורים לביקורות מאמרים בנושא אשמח לקבל.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.