עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by fish123,

1)אני משתמש בחיבור Composite אם אני אשתמש בחיבור S-VIDEO זה ייקח יותר MBS (יותר משקל)? 2)יש לי בעיה של Svideo שהוא תמיד משדר בשחור-לבן, וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש עדכונים של דרייברים, אבל זה רק הרס עוד דברים...אי אפשר לתקן את זה? 3)אני חושב לקנות וידאו חדש ויש לי איזה בעיה.... יש לי וידאו ישן שכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

יש לי כל מיני פיקשושים בטקסטורות וכאלה כתמים למינהם כשאני בחושך, עשיתי אובר-קלוק למעבד ולכרטיס מסך שלי, הורדתי את האובר וזה לא עזר. מה אני יכול לעשות? P4 2.4@3.0C R9800P@XT

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by manz11,

BFG Tech BFGR76256GTOCE Geforce 7600GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail אני לא יודע האם לקנות או לא ?! יחובר ל AMD 3600 D.C אני לא יודע אם הכרטיס הזה שווה משהו...(לא מבין יותר מידי )...תודה.

4. יש לי כרטיס מסך GE-FORCE 7300GS ובדרייברים החדשים של NVIDIA (גירסת 162.18) הכרטיס שלי לא מופיע ברשימה של הכרטיסים הנתמכים! קישור מצורף: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html האם אני יכול להתקין את הדרייברים האלה והכרטיס יעבוד ללא בעיות?! ואם לא אז אני לא יכול יותר לעדכן את הדרייברים שלי?! תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. אני צריך את העזרה שלכם הרכבתי מחשב חדש.. עכשיו יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 של לידטק ומסך LG L1970HR התקנתי את כל הדרייברים והכל אבל ב settings יש לי רק 3 רזולוציות 800x600, 1024x768 , 1280x1024 גם בתוכנה של nvidia.. עכשיו אני משתמש ב 1024x768 האחרון הפונטים שלו קטנים מידי ולא רואים טוב.. הבעיה היא שאין לי עוד רזולוציות ביניים שאפילו בכרטיס מסך יותר פשוט שיש לי במחשב אחר אני מקבל יותר מגוון של רזולוציות.. ורואים לא משהו.. אולי השילוב של הכרטיס מסך הזה עם המסך לא הולך טוב?..(חשבתי להחליף את הכרטיס מסך הזה..)

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by GaK_P,

אהלן, אבקש את דעתכם על הקנייה המיטבית מבין השניים: SONY SDM-S73 > כמדומני ישן יותר, קונטרסט 1:500, זמן 16MS, ללא DVI, דק עם עיצוב יפה. LG FLATRON 1710B > קונטרסט 1:450, זמן 16MS, כולל DVI ו- USB, תושבת בומבסטית מעט. בבקשה לא להתייחס למחיר שהוא גם כך מאוד מאוד דומה... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by iyehuda,

X1800 XT או GT9500 ועוד שאלה מה יותר מתחמם

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  9. היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2887 טוב אז ככה יש לי 512 RAM 2.4 GH GEFORCE MX440 עכשיו כבר מלא זמן משחקים לא פועלים לי או שבקושי זזים ומחשב חדש אני לא יקנה בזמן הקרוב אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך אז איך יהיה הכרטיס הזה לתקציב של 600 שקל ?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. Started by Scorp!on,

מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by nitsanroz,

אני מנסה לברר כבר כמה שבועות מה לקנות ולא מצליח להחליט או בכלל למצוא מידע על זה רוב ההתיחסות היא למשחקים HD3650 /QUADRO 1700 QUADRO 570 אני דיי רוצה שתהיהי לי יציאה לטלויזיה SVIDEO וגם שתי יצאות DVI לחבר שני מסכים הצורך הוא תוכנות עיצוב דו מימד קצת תלת מימד והרבה אפטר אפקטס מה אתם חושבים? למישהו יש נסיון עם אחד מהכרטיסים האלו ? מישהו יודע איפה אוכל למצוא מידע אולי פורום או אתר שמתעסק בכרטיסי מסך מהצד של תוכנות עיצוב ולא משחקים? תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  13. Started by moris1977,

היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by THE FOX,

לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by visitor,

שלום, עוד שבוע שבועיים יהיה לי LEADTEK QUADRO FX1500, השאלה שלי היא האם אפשר לחבר אליו שני מסכים עם רזולוציה שונה ולהתאים כל יציאה בנפרד (לצורך העניין - 20" רחב 1050*1680 ו 17" 1024*1280) או שצריך שניים אותו דבר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  16. Started by omerba,

במאמץ? במנוחה? וה6800GS?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by gjook,

פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. יש לי כבר את כל המשחב שאני רוצה.. ועמדתי כבר לקנות אותו אבל אתמול קראתי על החידושים של ATI וNVDIA עם הפזיקה ושבכרטיסים של ATI עם לוח אם תומך CF יהיה אפשרי לשים כרטיס מסך שישמש ככרטיס מסך וכרטיס מסך שני שישמש ככרטיס פיזיקה ושהם לא חייבים להיות מאותו סוג של כרטיס לעומת זאת בNVDIA יהיה חובה בשביל זה שהכרטיס יהיה אותו כרטיס.. 1.הבנתי נכון? האם NVDIA מתכננת לאפשר גם שני כרטיסים לא מאותו הסוג..? בSLI עם כרטיס פיזיקה.. 2.אני מתכוון לקנות עכשיו כרטיס פשוט MID-RANGE ועוד חצי שנה לשדרג לכרטיס DX10.. ואז לפי השיטה של ATI אני לא יצטרך לזרוק את הכרטיס שאני קונה עכשיו ופשוט לשים אותו ככרטיס פיזיקה ביחד עם הכרטיס DX10 שישמש ככרטיס מסך.. האם זה אפשרי? אם כך לא שווה לקנות כרטיס של …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני הולך לקנות מחשב חדש , זה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 573 1 מארזים THERMALTAKE SOPRANO Black VB1000BWS ¤ 419 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 447 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 צורבים PIONEER DVR-112DSV X18 DUAL LAYER Silver DVR112DSV ¤ 182 1 עכשיו לצערי אין לי תקציב לכרטיס מסך בסדר גודל של 1400-1600 שקל. אני צריך כ.מ. של 800 -900 שקל פלוס מינוס. בעיקרון התקציב שלי הוא מקס…

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  21. שווה 1000 שקל או לחכות לחדשים? דרך אגב מתי יש ירידת מחירים של כרטיסי מסך.מעבדים? אין לי מפרט כי לא קניתי עדין תודה

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  22. Started by R.R,

יש לי בעייה בגרפיקה כל פעם שאני פותח משחק אז המשחק עובד לאט או שלא עובד בכלל וכשהייתי בווינדוס הכול עבד מצויין ויש לי כרטיס מסך:RIVA TNT2 Model 64 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by p6376277,

מאחר ואינני מבין בכרטיסי מסך, רציתי לדעת מה כדאי ומה ההבדל בין geforce fx8400gs/512mb/hdmi ל..accelerator x3100/358mb תודה!!

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  24. Started by Stanly,

טוב אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס טלויזיה ואני רוצה אותה באייכות גבוהה. לרוב אני קונה מכשירים לאחר המלצות (ATP3, AMD) ועוד אז תעזרו לי לבחור כרטיס, עד 600 ש"ח גג!! גג!!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by אופיר מ,

שלום. רציתי לקבל המלצות על כרטיס גרפי. חשבתי על 8800 GTS 640 MB .... יש הרבה חברות, נראה לי ש MSI מצוין אבל אין אותו בארץ איזה כדאי EVGA FOXXCON ASUS XFX MSI BFG אין הגבלה של כסף. רק לא GTX זה באמת יקר בצורה מוגזמת

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.