עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. עד לאיזה גודל מסך יכול ASUS EN8600GT לסחוב כמו שצריך? ובאיזה רזולוציה ?

4. Started by AlterEgo,

אז ככה, יש לי עוד פחות משנה לקראת הגיוס, מה שמשאיר לי רק שנה לשחק במחשב... כרגע יש לי 7600GT, עם אופציה למכור אותו... השאלה שלי, אם אני מארגן תקציב של בערך 1600 - 1800 שקל וקונה איזה 7900 או משהו בסגנון, הכסף וההבדל יהיה שווה את זה לשנה אחת? (אחרי השנה הזאת המחשב יהפוך למיותר לחלוטין)... כי אם לא, אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים..

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  5. אני יכול להשיג את של ה club 3d ב 1500 ש"ח{כולל הובלה}. וספיר כמו בכל החנויות ב -+1600{כולל הובלה}. הבנתי שclub 3d יש 50 MHZ יותר מספיר בכרטיס הזה זה נכון?? אז מה כדי לי לקחת אין לי בעיה להשקיע עוד לספיר אבל השאלה היא האם ה9800פרו שלהם יותר טוב?? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. Started by domuzy,

יכול להיות שזה לא הפורום הנכון, אז התנצלותי מראש: ישנם אתרים רבים שמשדרים סרטונים (כמו YNET וכד', אבל לא יוטיוב) שאני רואה בהם את הסרטונים בצבעים ורוד-ירוק-כחול והתמונה מעוותת. ברור לי שזה עניין של הגדרות וקידוד, אז אודה על הכוונה מדוייקת. תודה אה, וכרטיס המסך שלי הוא RADEON 1250 המעפן...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  8. ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  9. יש לי radeon 9600 pro וקיבלתי איתו דיסק של דרייבר של הכרטיס מסך. פירמטתי אתמול את המחשב והתקנתי ווינדוס XP PROFESSIONAL SP2 והווינדוס נראה לי התקין לבד את הדרייברים של הכרטיס מסך כי כשאני עושה מאפיינים ואז הגדרות הכרטיס מסך של כבר מוגדר שם . להשאיר את זה ככה או שעדיף לי להתקין את הדרייבר שבדיסק או בכלל להתקין את הדרייבר הכי חדש שיצא לכרטיס ati ? והאם אני ירגיש שינוי כלשהו באיכות או משהו ?? תודה על העזרה

10. יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?

11. המטרה שלי להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לDVD... אני מחםש כרטיס שיעשה את ההמרה(מהוידאו למחשב) באיכות גבוה מאד איזה כרטיסים אתם ממליצים?? בתודה, מנור.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  12. Started by Maor Shahar,

אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  13. אני מתלבט בין Radeon HD3650 512MB לבין GeForce 8500GT 1024MB השימושים העיקריים הם סרטים (כולל HD) ומשחקים לעתים. מה מומלץ לדעתם ולמה? (המחירי דומה). תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. Started by hilikon,

אני רוצה לחבר את יציאת ה tvout שבלפטופ לרסיבר ככה זה נראה... 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. אני מחפש דרייבר עדכני לכרטיס מסך מדגם radeon igp 340 למערכת הפעלה xp . בבקשה להביא לי קידור לדף ההורדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by shogun,

שלום לכולם, הכרטיס שלי radeon 1950 pro קצת קרס, מכיוון שהוא עדיין תחת אחריות ומכיוון שלא מייצרים אותם יותר, אני מתאר לעצמי שיהיו מוכנים להחליף לי אותו, השאלה היא מי מהכרטיסים שיש כרגע בשוק הוא ברמה של ה 1950, עדיף של חברת ATI. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by Ramonsito,

שלום לכולם.. המחשב שלי: מעבד - AMD Athlon64 3000+ 939 venice לוח אם - MSI K8T NEO2 זיכרון - 4* Kingston DDR 256M CL3 400MHz(סה"כ 1 ג'יגה) התקציב שלי הוא באזור ה1000 ש"ח בהתייעצות קודמת שהייתה לי באחד הפורומים באתר המליצו לי על 7600GT, אבל את הכרטיס הזה בAGP מצאתי רק בחנויות אינטרנטיות ולא קרובות לאזור שלי ואני מאוד מעדיף לקנות מחנות ולא מהאינטרנט. בכל מקרה, מסיבוב בין כמה חנויות הציעו לי את ה-7600GS, X1600PRO שניהם בפחות מ1000 ש"ח האם אשר להתפשר עליהם כשהמטרה שלי היא לשחק משחקים באיכות טובה על רזולוציה גבוהה ב19''?? או שכדאי לי להמשיך לחפש את ה7600GT?? בקייאספי הציעו לי ?X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, AGP? ב-970 ש"ח האם זה כרטיס ברמה של 7600GT? או כרטיס טוב בכל מקרה? …

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  18. עוד עדות חיה לבלאגן בעולם השבבים מטעם המחנה הירוק?לכתבה

19. בכל פעם אני מאתחל את המחשב קופצת לי חלון ההודעה הזה ... האם אני יכול להוריד אותה ? ההודעה התחילה בעקבות ההתקנה של הדרייוור החדש 90 . תודה .

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך GF5200 עם אפשרות וידאו אאוט דרך S-Video. צירפתי תמונה עם הסוג כבל שקיבלתי ביחד עם הכרטיס. מה אני עושה בשביל לחבר אותו לטלוויזיה? ניסיתי לעשות את זה דרך הדיוידי כי ראיתי שיש שם כניסה לS-video וחיברתי את הדיוידי לטלויזיה, אבל זה לא עובד. למישהו יש הצעות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by bNs1k,

אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by assos,

X800GTO2 האם יש את הכרטיס בארץ? ואיפה קונים? תודה וכמה עולה תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by yoahe,

אני הולך לקנות מחשב AMD אני סטודנט והתקציב שלי בסביביות 3500 אני רוצה כרטיס מסך מצויין שיחזיק איתי הרבה זמן איזה כרטיס אני צריך ומה אני צריך שיהיה בו?

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Hi all. I need your help regarding this specific model of palit, i know it has superb scores, if anyone have this card and can tell me his impression of it it'll be much appreciate. Here some review: http://www.tweaktown.com/articles/942/9/page_9_palit_7300gt_sonic/index.html

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.