עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Cereal Killer,

אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!

2. Started by NETANELKOREN,

שלום אני צריך כרטיס מסך לאחותי הקטנה ואני מתלבט בין 2 כרטיסים אני מבקש ממכם שלא תציעו כרטיסים כי עוד חצי שנה הערך אנחנו מחליפים לא כרטיס מסך שתומך DX10 אני צריך לבנתיים את חוות הדעת שלכם הכרטיסים הם: GEFORCE 7950 GT 512 MB או GEFORCE 7300 GT 512 MB SLI שני כרטיסים כאלה אז שזה יהיה GEFORCE 7300 GT 1024 MB תודה אני צריך המלצות עד יום חמישי ונא לא להציע כרטיסים כי עוד חצי שנה אנחנו משדרגים אז לבנתיים אנחנו צריכים שתגידו מי יותר טוב אני חשבתי על ה7950 GT ביי

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by EyalOnn,

בימים אלה מכרתי את כרטיס ה-agp שלי Radeon ATI 9600XT 256mb ועכשיו אחרי ששמעתי שיוצא X1950 pro ל-agp אני שוקל לקנות זאת ולא רק זאת שכן כרטיס זה אמור לעלות בין 200-250$ שזה הרבה יותר זול מ-7800gs שכיום הוא הכרטיס הכי חזק בשוק ל-agp ועולה הרבה יותר..אז..אם אתם יכולים למצוא פיסות מידע על הכרטיס שתפו אותי ותאמרו לי מה דעתכם.. http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=465

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by Vidati,

שלום! בערך לפני שנה קניתי את הכרטיס 6600GT 128MB DDR3 של חברת POINT OF VIEW. בגלל שהוא הגיעה עם קירור עלוב והמעלות במאמץ היו מעל 70 אז פינקתי את הכרטיס בזלמן ALCU (נדמה לי לא זוכר את הדגם המסויים) ועשיתי גם כן OC לא מטורף 580\1150 השיפור היה ניכר בביצועים והמעלות במאמץ לא היו גבוהות, לא עבר את ה50. ראיתי אנשים שעשו OC יותר מטורף + VMOD. אבל בזמן האחרון יש לי מלא ארטיפקטים במשחקים אבל לא ישר, אם אני משחק בערך שעה אז מתחיל לפעמים אפילו לפני... האם הכרטיס נפגם?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  5. Started by White Wolf,

שלום! הייתי שמח לקבל המלצות לכטיסי מסך. אין לי חיבור PCI EX אז אם אתם ממליצים על משהו עם חיבור כזה אז תמליצו גם על לוח אם. תקציב סופי 1200 ש"ח (לשניהם)

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Dell LCD 19" E196FP זה מסך טוב ב1400 שקל??

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by dudu26,

בלוח אסוס M2NPV-VM כתוב: "Dual VGA Ouput: DVI-D & RGB" האם הכוונה ל-DVI "אמיתי"...? תודה.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by yotamavi,

מתלבט בין הX1900GT של SAPPHIRE לבין 7900GT של לידטק לבין X1950PRO ההכי פשוט של CONNECT3D...זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by oren13,

Chipset: Radeon X850 PCIe Series ASIC: R480 Pixel Pipelines: 16 Vertex Engines: 6 Manu. Process (Micron): 130nm Transistor: 160M Fill Rate: 8640MTexel/s Memory Size: 256 MB Memory Type: GDDR3 RAMDAC (MHz): 400 Dual Engine CLK (MHz): 540 Memory CLK (MHz): 1180 Memory Interface (bit): 256 Memory Bandwidth: 37.8GB/s Bus Interface: PCIe. וכמה הוא שווה?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by arthur16,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייבר למסך: Philips 17C2622E תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by -OmeR-,

מסך CRT עד 1000 שקל! תודה! חשוב שהוא יהיה מ-KSP!!!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by ZorD,

שלום לכולם. גייסתי קצת כסף מהצד לשידרוג קל למחשב, הנקודה הרגישה אצלו היא הכ.מסך לכן ארצה לקנות אחד חדש. מיכיוון שאני לא מעודכן מספיק בנושא אבקש את עזרתכם בעיניין, איזה כרטיס מסך טוב אפשר למצוא בטווח המחירים הנע בין 700 ל-800 ש"ח כיום? חשוב לציין שאיני מתכוון לבצע עליו OverClock לכן בבקשה אל תציאו לי כ.מסך אשר יהיה אוברקלוקר טוב ובכך אוכל להפיק ממנו יותר ביצועים. אני פשוט מחפש את הכ.מסך הכי שווה מבחינת עלות\ביצועים בטווח המחירים שציינתי. לא משנה לי אם הוא מחברת Nvidia או Radeon. שמתי עיין על ה6600GT ועל ה7600GS מה דעתכם? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  14. הי, קניתי מחשב חדש עם כרטיס gigabyte nvidia 8800gtx 320mb. במחשב ה"ישן" יש לי ati x850xt. חשבתי לייבא את הכרטיס הישן למחשב ורציתי לדעת אם זה אפשרי ואם זה ישפר ביצועים משמעותית. מה אומרים? תודה!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  15. עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by 8dsim,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ? ATI Radeon 9600XT Video Card / 128MB DDR / AGP 8X / TV Out & DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR Core Clock 500 MHz Memory Clock 600 MHz or XFX GeForce FX 5700 Ultra Video Card / 128MB DDR II / AGP 8X / TV Out & Dual DVI Video Memory 128MB Memory Type DDR II Core Clock 475 MHz Memory Clock 450 MHz Memory Data Rate 900 MHz Memory Bandwidth 14.4GB/sec.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by Impreza,

יש לי RADEON 9600XT 256MB ורואים מטושטש בטלויזיה, בדקתי את כל החיבורים והם בסדר אני על PAL-B וניסיתי את כל השאר ועדיין מטושטש

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  18. איך החברה הזאת,הם אמינים? ב7800 GT איזה חברה עדיפה-XFX או LEADTEK או משהו אחר? אני שואל בין היתר כי המחיר של XFX קצת חשוד-רק 2100 ש"ח וזה עוד עם OC לעומת כ2400-2500 בLEADTEK. שמעתי גם שXFX היו פעם בעצם no name האם זה נכון? תודה

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  19. שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ויסטה 32 ומאז חיפשתי רבות את הכלי המצויין שהיה בעבר nView הכלי לא קיים כרגע בדרייבים הכי החדשים של נוידיה... ולא נראה לי שהם מתכננים מתישהו להוציא כזה.. האם מישהו מכיר כלי חלופי? חיפשתי פה בפורום וגם בפורומים בעולם ולצערי לא מצאתי האם מישהו בכל זאת מכיר משהו ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by Joe Blow,

שלום קניתי בסוף השבוע האחרון את הכרטיס GV-NX76T256D-RH של Gigabyte. זה כרטיס מבוסס על 7600GT עם קרור פסיבי ואני משתמש בו ב HTPC שלי. את הכרטיס חיברתי בעזרת s-video לטלויזיה ובעזרת DVI למקרן שלי. חיבור ה s-video מתחבר לטלויזיה דרך מתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס (תמונה מצורפת). ועכשיו לבעיה: אני מקבל תמונה בשחור-לבן דרך יציאת ה s-video. כבר בשלב ה boot של המחשב התמונה שמתקבלת על הטלויזיה דרך יציאת ה s-video היא בשחור לבן. לעומת זאת התמונה מתקבלת על המקרן בצבע. ניסיתי לשנות ב driver את שיטת השידור ועברתי על כל סוגי ה PAL וה NTSC אבל כלום לא עזר. קיימת עוד תופעה מוזרה בכרטיס. כשהתקנתי את המחשב הוא היה מחובר רק לטלויזיה והכבל DVI שהולך למקרן היה מנותק. מכיוון שראיתי שאין צבע ב s-v…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by adizarko,

הכרטיס מסך שלי מחובר גם לטלויזיה. עכשיו אני צריך לדעת איך מעבירים בין התצוגות של המסך של המחשב לבין תצוגה על הטלויזיה לצורך צפייה בסרטים. אני מצליח לעשות את החילוף, אבל כאשר אני חוזר לתצוגה של המסך ה REFRESH של המחשב יורד ל 60HZ כמו בטלויזיה ואני כל הזמן צריך לשנות את זה ידנית... מישהו יודע איך מסדרים את זה?

22. אהלן, המעבר למחשב חדש היה יחסית חלק. אבל אי אפשר בלי בעיות. עכשיו אני לא יכול לחבר את הטלויזיה למחשב כמו שצריך. מערכת הפעלה ויסטה. כרטיס נוידיה 8800GTS של leadtek. יציאת svideo מהמחשב מתחבר לחיבור הכי פשוט שיש בטלויזיה (רק שני כניסות, צהוב ולבן...מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לזה בהזדמנות?) הכבל חדש. וגם בדקתי אותו בחנות "תמבור" ואמרו שהכבל בסדר (בדיקה עם טסטר...) איך אתם מצילים אותי הפעם? לפני שאתם אומרים דרייבירים, הורדתי והתקנתי עוד שתי גרסאות בטה של הדרייברים הכי חדשים של נוידיה בלי שזה עזר. בהזדמנות אולי תגידו לי אם אני צריך לעשות איזה מחיקה יסודית של הדרייברים האלה ולהתקין גרסאה אחת נורמאלית? ואיך עושים את זה כמובן. פעם או פעמיים שחיברתי את הכבל למחשב הוא הצליח לז…

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  23. כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by finish,

ניסיתי בביוס אבל זה פשוט לא עזור אני מעביר אותו ל8 והוא ישר חוזר ל אוטו זה כרטיס AGP X8 של RADEON 9550 128MB 64BIT של גיגבייט ולוח של גיגבייט K8NSC הכל במחשב מעודקן דריברים ביוס הכל מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים