כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 19" CRT מעולה למשחקים. בארץ היה לי LG F900P ואני מחפש כזה כאן בנרות. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המסך הזה בארה"ב ? והיה ולא ניתן להשיגו. האם יש מסך נוסף שיכול להציג 1600X1200@85 ? או 2048X1500@75 כמוהו? אנא עזרתכם. תודה HF
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של nvidia ForceWare Release 90 Version: 93.71 Release Date: November 2, 2006 אבל שאני מתקין אותם ואז מרסט את המחשב אני בודק את הגרסה ב device manager ומופיע לי דבר כזה: driver date 22/10/2006 driver version 6.14.10.9371 למרות שזה צריך להיות 02/11/06 וגרסה 93.71 זה נורמאלי?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: E6400 כרטיס מסך: GeForce 8800 GTS 320Mb זיכרון: 1 GB DDR2 667Mhz CL4 לוח אם: ASUS P5B-V G965 דיסק קשיח: 250GB 16MB ספק כוח: 420W האם עושה צוואר בקבוק? האם 50-70 FPS במשחק RAINBOW SIX VEGAS על גרפיקה הכי גבוהה האם זה סביר שיהיה FPS כזה, חבר שלי טוען שזה נמוך למפרט המחשב.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הראשון: NVidia GeForce 7300GS 256M השני: GeForce7300LE 128 upto 512 אני יודע ששניהם לא משהו אבל איזה מהם עדיף? ומה זה up to 512? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך לפי דעתכם חזק יותר: ATI radeon 7000 64mb sdr או geforce 4 mx 440 se 64mb ddr ה ATI הוא של SAPPHIRE והג'יפורס הוא של INNO3D
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
למישהו יש מידע על x1600pro agp?? (סקירות) וחנויות שאפשר לקנות אותו בהן http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי 8800 GTS 320MB של ספרקל ואני מקבל FPS די נמוך ב-BF 2142 יכול להיות שהמעבד של מגביל אותו? (Pentuim D 820) אם כן אז איזה מעבד כדאי לקנות? תודה Shnig0
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28082&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המפרט של המחשב שלי: 2800+ 1.5gb זיכרון פנימי אני רוצה כרטיס למשחקים, לא צריך שיעבדו באיכות הכי מקסימלית...סתם משהו להשתעשע איתו קצת... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עברתי על השרשור הדביק, אך מרוב המבחר, וגם מאחר ואין שם ממש השוואה אחד לאחד, התבלבלתי עוד יותר. בנוסף, אולי ישנם עידכונים/חידושים בהיצע הקיים בשוק. דרישות : 1) שימוש עיקרי - סרטים ומשחקים. 2) חשוב שהמסך לא יציג מריחות ושיהיה סביל גם לאחר מספר שעות של שימוש במחשב. 3) "17 תקציב לא ממש מוגדר, מאחר והדרישה לכמה שיותר זול אך עם זאת אין הכוונה למסכים עתיקים ב-500 ש"ח. ההערכה הכי מדוייקת היא עד איזור ה-1700 ש"ח. (אלא אם אין מסך איכותי בסכום זה ומטה) שוב, רצוי מחיר כמה שפחות - אבל חובה, ודגש על כך, שהמסך יעמוד בדרישות לעיל. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
[move]אני מחליף את הנוכחי ב 640[/move] אני רוצה לבחור את כרטיס ה NVIDIA 8800 GTS 640 MB הטוב ביותר שאני יכול למצוא (שלא עוברים את ה 2500 ש"ח) כעקרון הכרטיס המוצג בכותרת הוא הברירה הטבעית של ההחלפה מהחנות שקניתי אותו אבל אני לא רוצה להיות נעול עליו. והבנתי שספארקל הוא אופציה טובה מבחינה כדאיות אבל אני רוצה שאם כבר אני משקיע לקבל את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב שצויין למעלה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים ואשמח ללינקים תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אל תצחקו עלי, אני נוב בעניין הזה. יופי, אז רציתי לדעת איך נראה יציאה לטלוויזיה (Tv out) ואיך נראה כניסה לטלוויזיה (Tv in) ובאיזה כרטיסי מסך של תמיכה באחד הדברים האלו.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי צריך עזרה דחוף!! מחפש מסך למחשב וגם לTV ב5500 ש"ח ורמקולים עם שלט ב1000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Nvidia או מאתר של Leadtek , מה מומלץ יותר ?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) בסביבות ה-1000 ש"ח ולא יודע איזה כדאי. בבקשה תנו לי עצות ... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-