עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המסך שלי הוא סאמסונג 959NF, ל 8600GT או 8500GT יש יציאה שתעבוד איתו? (יציאה ישנה לא DVI) אמא שלי חוזרת מהונגריה עוד יומיים, כדאי לקנות שם את הכרטיסים האלה? איך אני בודק מה המחיר שם? עם הכרטיסים האלה יש אפשרות להעביר למחשב סרטים מוידאו?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. אומנם אמורה לצאת הגירסא הסופית בקרוב אבל אין עדיין מידע רשמי מתי. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html

3. Started by ChroniX,

קודם כל שלום וברכה ,אני מוצא את הפורום הזה אינפורמטיבי ולעניין ,לכן עיצתכם חשובה בעיני. לאחרונה ביצעתי רכישה מהאינטרנט של כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 6800 ,ולצערי הוא אינו מתפקד כראוי , ארטיפקטים באיתחול וכו'. במילה אחת הרוס.הבעיה שאין לי איך להחזיר אותו למוכר וגם אין לי חשבונית קניה ,תאריך קנייתו המקורי(ע"י המוכר) הוא שנה וחצי שנתיים בערך. אני שמעתי מכמה אנשים שניתן לעשות עיסקה קטנה עם חנות מחשבים מקומית ,לבקש מהם לשלוח את הכרטיס כמוצר שלהם לRMA ,במקרה הטוב בחינם ובמקרה הפחות טוב גג 100 שקל. אני מוכן לשלם את הסכום הסימלי הזה רק בשביל לא ליהיות בהפסד של כמה מאות שקלים אשר הוצאתי על הכרטיס מסך . אני מעוניין לדעת אם יש לכם ידע ,עניין בנושא ומה אתם חושבים ניתן לעשות בנידון.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

שלום לחברי הפורום יש לי בעיה מוזרה במשחקים שרואים רק חלקים מהדמויות במשחקים , לדוגמא New world prder ו NHL 2000 נתתי 2 דוגמאות למשחק אחד חדש ואחד ישן . ניסיתי להריץ את המשחקים בהגדרות של Direct3D ו OpenGL עדיין אותה התופעה. התקנתי את WIN XP מחדש בגרסת PRO עם SP2 כמו כל משתמש סביר נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את הגרסה העדכנית 71.89 עדכנתי את הדרייברים של לוח האם asus a7v-133c כולל הדרייברים של הCHEAPSET של VIA בגרסה 4.56 אגב הכרטיס מסך גם של asus 7100 32mb mx2 עובד על AGP X4 ועדיין יש לי את אותה הבעיה שהמשחקים מציגים רק חלק מהדמות , או את הידיים ללא הנשק למשל ב NWO. אודה לכם אם תוכלו לתת לי כיוון , לדעתי פחות סביר שמדובר בבעית חומרה אבל בכל זאת אני מתייעץ. שאר המפרט: am…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  6. Started by ilaysk,

העם אחרי מאמץ טמפרטורה 78 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by rabbit,

יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה

9. אהלן וסהלן יפורום חח ניגש לעיניין קניתי מחשב חדש לא מזמן עם כרטיס מסך GTS 250 וראיתי מאחורה שיש לו שתי חיבורים של 6PIN ומה ששמתי לב שהטכנאי חיבר לי רק חיבור אחד כלומר רק 6PIN אחד מחובר ויש אחד לא מחובר אז לשאלתי זה טוב? זה רע? זה גורם לנזק עתידי? אפשר להישאר ככה? דוגמא על מה אני מדבר: נ.ב אני מפעיל משחקים חופשי על HIGH כגון רידיק GTA IV וכול החדשים ! ואני לא מרגיש בשום תקלות למיניהם! תודה לעוזרים וזה ממש חשוב לי !

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by 54321,

הוא יגיע עם 20 צינורות עיבוד לעומת 24 צינורות לGTX מישהו אולי יודע אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ל24? http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1585&osCsid=225b17b87f9af6466917f315f2a15517 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10975

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by Myt0s,

אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by menyd1,

שלום יש לי כרטיס HD 4870 512MB של סאפייר בזמנו שקניתי היה הבדל במחיר בין ה 512 MB ל 1GB וכיום ה 4890 עולה כמעט במחיר שקניתי את ה 4870 שלי בלי קשר סתם לדעת מה ההבדל בגודל זיכרון האם זה משמעותי? או זה לא ממש משמעותי מתי זה יבוא לי לידי ביטוי ההבדל?(יש לי 4 ג'יגה זיכרון בווינדוס XP שמזהה רק 3.25)

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by ac1240,

התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view&current=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by pringles,

יש לי 4200 של לידטק ובקיצור אבד לי הקבל זה שיש שם וידאו אין ואאוט אז איך אחשיו אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה האם קבל של כרטיס מסך אחר כמו רדאון יתאים?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב ושלום לכולם... יש לי בעיה עם העדכון של הכרטיס מסך(מאתר GURO) ברגע שאני מתקין אותו קופצת הודעה של הXP ולאחר מכן המחשב לא נכבה כמו שצריך... כמו כן העדכונים באתר של NVIDIA ישנים(11/2004) ולכן לא מועילים בכלל.... מאיפה אני יכול להוריד עדכון חוקי לדריוור שלי(אני חייב לעדכן אותו כי כשהוא לא מעודכן יש לי בעיות במשחקים כמו פיפא וכו)?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. Started by רוני1,

יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Baz34,

שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by RGod,

תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by llnakash,

שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by ori24,

מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. אוקי אז קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני חצי שנה הוא של Sapphire עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר כי הוא ממש מסריח קירור דפוק ביצועים גם מגעילים ניסיתי אותו בהרבה משחקים והוא פשוט לא מביא מה שצריכים מכרטיסי עתיד קניתי אותו ב1200 שקל והיום המחיר הכי נמוך שלו זה 827 בפלונטר לפי פה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424399 עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול להחליף אותו במחיר שקניתי אותו בעד 8600 GTS של Leadtek או שאני חייב להחליף אותו במחיר של 827 אני חייב להזכיר שהוא עלה 1200 לפני חצי שנה (קצת לפני שיצאו ה8XXX) ובכלל האם כדאי להחליף אותו במשהו אחר? כי אני ממש מבואס ממנו עריכה: הנה רשימה קטנה של כרטיסים באופצייה Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII,…

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by a-gold,

אז אחרי שבדקתי ... מצאתי 2 כרטיסים שנראים לי...ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם אז זה הראשון: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3889 אפשרות שניה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=4037

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  24. הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. Started by BigPimpin,

1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים