כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי, אני אקדים ואומר שקראתי את הסקירה על מסכי LCD. כרג יש לי מסך 19 אינצ' CRT של MAG דגם 996PF. אני רוצה לקנות מסך 19 LCD של SAMSUNG דגם 930B. אני מתלבט קשות בנושא מהטעמים הבאים: 1. האם LCD באמת בריא יותר לעיניים מ CRT או שזה סתם מיתוס? 2. הרזולוציה הטיבעית של הסמסונג הוא 1280X1024. מה קורה אם אני רוצה לשחק ברזולוציה יותר נמוכה, נאמר 1024X768? האם התמונה תתעוות? העניין הוא שיש לי כרטיס מסך Radeon 9600XT שבמשחקים כבדים כמו DOOM3 מחייב לעבור לרזולוציה נמוכה יותר (ראו מפרט בחתימה למטה). 3. האם המסך הזה טוב בכלל למשחקים? או בעצם בואו נחדד את השאלה, האם הוא יותר טוב מהמסך שכרגע יש לי לצורך משחקים ? 4. מה בנוגע לפיקסלים שרופים? לכמה זמן אפשר לסמןך על מסך כזה? מה אורך החיים שלו …
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טלויזה טובה בימיוחד ברזולוציה טובה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי שאלה לגבי ה Video Settings שנמצאים ב CCC, שנקראים גם ATI Avivo HD. בקיצר ראיתי שיש שם הרבה הגדרות כדי לשפר את איכות התמונה וקראתי איזו ביקורת שמסבירה איך לשנות אותן אבל הבעיה היא שאני מריץ סרט ומנסה לראות את השינויים בזמן אמת, בנגן שאני משתמש בו לא רואים שום שינוי באיכות הסרט. אני משתמש ב VLC והפעלתי את האופציה של GPU Acceleration אבל לא משנה כמה הגדרות ניסיתי לשנות לא ראיתי שינוי באיכות הוידאו. יש איזה נגן מסויים שזה אמור לעבוד איתו? אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם. גייסתי קצת כסף מהצד לשידרוג קל למחשב, הנקודה הרגישה אצלו היא הכ.מסך לכן ארצה לקנות אחד חדש. מיכיוון שאני לא מעודכן מספיק בנושא אבקש את עזרתכם בעיניין, איזה כרטיס מסך טוב אפשר למצוא בטווח המחירים הנע בין 700 ל-800 ש"ח כיום? חשוב לציין שאיני מתכוון לבצע עליו OverClock לכן בבקשה אל תציאו לי כ.מסך אשר יהיה אוברקלוקר טוב ובכך אוכל להפיק ממנו יותר ביצועים. אני פשוט מחפש את הכ.מסך הכי שווה מבחינת עלות\ביצועים בטווח המחירים שציינתי. לא משנה לי אם הוא מחברת Nvidia או Radeon. שמתי עיין על ה6600GT ועל ה7600GS מה דעתכם? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני כשנתיים +, כאשר ישנה אחריות לעוד כשנה. בחודשים האחרונים הכרטיס החל להרעיש ולפגום בביצועי המחשב, כשלהבנתי המאוורר המובנה עליו מתחיל לזייף. ברצוני לממש את האחריות על הכרטיס בKSP שם הוא נקנה, אם זאת כפי שמוזכר מעלה, פתחתי את הכרטיס ל6970 ע"י צריבת ביוס חדש עליו. רציתי לדעת האם עצם החלפת הביוס עלול לפגום באחריות הכרטיס, ובמידה שכן האם עליי לצרוב מחדש את הביוס של ה6950, או שאין אם זה בעיה והחנות תממש את האחריות בלי לעשות לי צרות על זה. אשמח גם לשמוע מאנשים שמימשו אחריות בKSP (רעננה בפרט) והאם אני צפוי לבעיות מיוחדות איתם . תודה מראש לעונים, חיים
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
מישהוא מכיר מסך LCD 19 שמאפשר בחירת של מקור התצוגה? כלומר שאני אחבר אליו גם VGA וגם DVI ואני אוכל דרך ה OSD לבחור במה אני רוצה להישתמש ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4.8 ורציתי לדעת אם יש כבר השוואות של שיפור ב 4.9 ולמה אף אחד לא ממליץ על ה CCC? זה באמת כזה כבד? רציתי לראות את המראה החדש אבל אמרו פה שזה לוקח הרבה משאבי מערכת יש לי 512 DDR
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
תודה רבה אני חייב לעדכן ת X1950 GECUBE
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי מחשב דיי ישן , ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהרכיב אותו בעצמי . הכרטיס מסך שייקנה עם המחשב הוא 4870 של PALIT / SAPPHIRE. חייבים לחבר לו את החיבור 6 פינים של החשמל ? או רק אם המחשב יראה הודעת שגיאה בעת ההפעלה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
למי יש 8600 gts מבקש חוות דעת על הכרטיס לאחר שבדק את הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני צריך מסך או LCD או פלזמה לא משנה כמה יעלה מצידי 10 אלף דולר זה רק לפרוייקט סיום .. אז מסך שמתאים לכרטיס מסך: Nvidia Quadro FX 4500 שלושה הדגשים הכי חשובים בעולם ובגלל זה אני פונה אליכם כי לא הצלחתי למצוא בשום אתר 1. שיתמוך ברזולוציה 2048X1536 2.שיתחבר בחיבור DVI 3.מפרט מלא על המסך שיצא איזה דף שניים הדפסה (לא פירוט קטן של שני מילים) אני מודה לכם מראש ממש ממש ממש בבקשה תעזרו ליייי
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי תוינדוס החדש. הכרטיס מסך שלי זה ג'יפורס 4 MX הכל טוב ויפה רק ששמתי לב שאין דריברים של הכרטיס מסך לויסטה. בלי הדרייברים אני לא מצליח לעשות תמונה כפולה גם למסך וגם לטלוויזיה (זתאומרת שהם עובדים ביחד) ולא מצליח לעצב את התמונה שמוצגת לי על הטלוויזיה. יש אולי איזה שהוא תחליף כמו תוכנה או משו לויסטה??
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלטתי על רכישת כרטיס מסך. אבל אני לא בטוח מה יתאים למה והאם כדאי להשקיע בכרטיס והאם בכלל אני צריך לקנות מחשב חדש וזהו... קיבלתי לא מזמן את המשחק Oblivion והוא פשוט קרטע בצורה מטורפת. הנה המחשב שלי : Amd Athlon xp 1900+ 768 RAM DDR Asus A7N8X-X ACPI NFORCE 2 Nvidia G-force 5600 FX אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח בערך. אני לא גיימר רציני אבל עדיין אוהב לשחק פה ושם וכמובן אני מעוניןן לשחק Oblivion בצורה טובה. מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לחיבור DVI בהתחלה ראו מצויין ב-1024x768 אבל אחה"כ החלטתי להתקין את ה- דרייברים שלו ואז החלו הצרות מאז הוא תקוע בתצורה של 640x480 עם 16 צבעים ב- Safe Mode כן אפשר לראות ב- 1024x768 מחקתי את הדרייברים , עשיתי System Restore ושום דבר לא עוזר
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה עם מסך BENQ FP93GX DVI 2MS בקרוב אני משדרג את המחשב למחשב אחר עם כרטיס מסך חיצוני PCIX16 וחיבור DVI עכשיו השאלה שלי במה תורם חיבור ה DVI למסך? האם הוא כדאי? משפר את איכות התמונה? אני הרגיש בהבדל? שמעתי שהוא לא מאפשר הגדרות של כל הרזלוציות זה נכון? משהו עם ה HZ שהוא קבוע על 60 האם זה לא מעייף את העיניים כי עכשיו זה עומד על 75 HZ בבקשה עיזרו לי להבין...שווה או לא שווה.. שימושים רק אינטרנט..אופיס וזה הכל... לא משחקים בכלל (אין לי זמן לזה)
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הציעו לי 7300gs של expertvision לא שמעתי\לא מכיר החברה אמרו לי חברת בת של palit יש חוות דעת\נסיון למישהוא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-