עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by zahi,

אני מעוניין לקנות את כרטיס מסךGECUBE RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E רציתי לדעת האם החברה הזאת טובה והאם הם כרטיסים אמינים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by barak19876,

ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה טוב לא מאוד יקר אבל שיהיה באיכות טובה מה אני צריך לחפש בכרטיס כזה והאם יש לכם הצעות לכרטיס טוב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  5. Started by sroolik,

הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. על איזה מסך אתם ממליצים לי? מבחינת איכות/אחריות/אריכות ימים?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. אני מחפש לקנות מסך 19" CRT מעולה למשחקים. בארץ היה לי LG F900P ואני מחפש כזה כאן בנרות. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המסך הזה בארה"ב ? והיה ולא ניתן להשיגו. האם יש מסך נוסף שיכול להציג 1600X1200@85 ? או 2048X1500@75 כמוהו? אנא עזרתכם. תודה HF

8. יש לי כרגע radon 9800 pro עם בעיות התחממות ( צריך להחליף מאוורר), וחשבתי להחליף לכרטיס אחר... התקציב שלי לא מנופח, רק 400 שח, ותהיתי אם כרטיס כמו 7600gs ( כל מה שמצאתי בזאפ) יתן לי ביצועים טובים יותר לעומת ה9800 הישן שלי. או שלא, וכדאי להשקיע במאוור טוב? או כרטיס אחר? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. בוקר טוב חברים, רציתי להתייעץ איתכם, איזה מבין שני כרטיסי מסך אלו הייתם ממליצים לקנות? התקציב כאמור בכותרת עד 700 ש"ח כי פשוט נראה לי מיותר להשקיע יותר. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28633&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 הצרכים הם בעיקר למשחקים קלים, כגון WOW ו-WORLD IN CONFLICT וכל מיני אסטרטגיות שונות ומשונות מפרט המחשב שלי הוא מעבד : 6600 INTEL זכרון : 2GB ספק כח : TT 500W ולוח אם דיי חדיש של ASUS אני פשוט לא על המחשב שלי כרגע ולא זוכר את הדגם. (SORRY). מסך 19" רחב. (זולוציה 1440*900) תודה מראש !!

10. Started by westsider,

אני לא ממש מבין בראדון אבל רציתי לדעת אם הכרטיס הזה: Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe הוא כרטיס מסך טוב לגיימרים? ולאיזה G FORCE בערך הוא משתווה..? והאם במחיר שהרדאון אני יכול לקנות כרטיס G FORECE שיש לו ביוצעים יותר טובים לגיימינג והוא יותר יציב וחזק? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by lmlm,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4462 לכל בעלי הAGP הגוסס, יש משהו שחושב עליכם

12. Started by crazydiamond,

איזה כרטיס מסך לפי דעתכם חזק יותר: ATI radeon 7000 64mb sdr או geforce 4 mx 440 se 64mb ddr ה ATI הוא של SAPPHIRE והג'יפורס הוא של INNO3D

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. שלום, ברשותי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO וחיברתי אותו באמצעות מתאם מיוחד שהופך ל RCA לטלוויזיה, החיבור עובד כי רואים את שולחן העבודה, אבל זהו! רואים רק את שולחן העבודה, לא את הסמלים ולא שום דבר אחר , ניסיתי להפעיל סרט אבל גם לא רואים אותו, רק את שולחן העבודה מה עושים?! תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  14. יש לי בעיה מאד מוזרה. החלפתי לפני כמה ימים כרטיס מסך (ל- PX7300GS עם 256MB). זה כרטיס פשוט כי אני לא משחק בכלל אלא רק צופה בסרטים, וכתבו לי באתר שאין טעם להשקיע בכרטיס שהוא מעבר לבסיסי. מאז שהתקנתי את הכרטיס (עם דרייבר עדכני), סרטים נראים כהים מאד (כמעט לא רואים כלום), למרות שה- Desktop עצמו בהיר מאד. כשאני מפעיל סרט לא במסך מלא - רק החלון של הסרט כהה ושאר התצוגה בהירה. כיוונתי את המסך (בהירות, קונטרסט, גאמא וכו') וכאמור הוא בסדר בהכל חוץ מבצפיה בסרטים (שזו המטרה העיקרית...). אפילו החלפתי למסך אחר בשביל לבדוק, והתופעה זהה. האם הכרטיס לא תקין? זה נראה לא הגיוני שהוא בעייתי רק בסרטים. מה אפשר לעשות? אני מיואש. ממתין בקוצר רוח לתשובות. תודה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  15. אהלן חבר'ה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך די טוב למשחקים, התקציב הוא בערך 1500 (רצוי פחות, מן הסתם). קיבלתי המלצה על ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL במחיר של כ 1600 שח. 1. ראיתי שאצל חברות אחרות, כמו ASUS, אותו כרטיס מסך עולה 2000 שח+, מה הסיבה להבדל? 2. אלבטרון חברה טובה? 3. יש המלצות לכרטיס מסך קצת יותר זול? 4. לכמה זמן בערך אמור הכרטיס מסך הזה להחזיק ולתמוך היטב במשחקים? 5. הכרטיס מסך הזה טוב? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:36:11 6. והאם 8600GTS (שיותר זול מ 8800GTS) כרטיס טוב?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by tronado,

תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  17. Started by משיקומי,

למישהו יש מידע על x1600pro agp?? (סקירות) וחנויות שאפשר לקנות אותו בהן http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 http://www.sapphiretech.com/en/pressfiles/29_reg1.doc

18. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by eladbt,

שלום, יש לי תצוגה אנלוגית אני רוצה לבצע עליה כל מיני מניפולציות של עיבוד תמונה ולכן אני צריך להפוך אותה לדיגטלית. לטובת הנ"ל אני צריך כרטיס מסך חזק, חשוב לי מאוד שזה יהיה במינימום השהיות ( 0-5 Mili Sec) אשמח אם תוכלו לעזור לי (לינק יעזור מאוד) תודה רבה א.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה כרטיס מסך עדיף.. אני יודע בעקרון בבירור שאחד מהם הרבה יותר טוב. אני רוצה שתגידו לי אם יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? 1. ati x800gto 256 mb ddr2 pcix - שהוא היותר טוב 2. ati x600 p10 - 400 - שהוא פחות טוב. יש הבדל כ"כ גדול בין הכרטיסים ואם כן במה זה מתבטא? תודה רבה, עופר.

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  21. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ולמצלמת ווידיאו אבל אני לא יודע איך. יש לי כרטיס מסך עם AVIVO של SAPPHIRE דגם X1900GT אבל לא כל כך הבנתי איך משתמשים בתוכנה שהגיע איתו. בקיצור למצלמה יש חיבור S-VIDEO וRCA ולטלויזיה (ממיר של YES) רק RCA. אז איך עושים את זה?? קיבלתי עם הכרטיס כבלים שמתאימים אבל אחרי שחיברתי הכל לא הבנתי איפה אני אמור לראות את הוידיאו. ואיך האיכות שאני צריך לקבל?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. Started by ashkenazone,

אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Nvidia או מאתר של Leadtek , מה מומלץ יותר ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  24. Started by ido-nava,

האם אני יכול לשים כרטיס מסך AGP על לוח שתומך רק ב PCI-E או שאני חייב לקנות כרטיס מסך חדש ? תודה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  25. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש..לא חדיש מדי, אלא סטנדרטי לגמרי..שיוכל להריץ את רוב המשחקים שיצאו לפני שנה/שנתיים באופן סביר. אני דיי מצומצם בתקציב, אז אני לא רוצה לעבור את ה350 ש"ח. אני מתלבט בין Radeon 9200SE 128MB - TV Out לבין Geforce MX440 64 mb AGP x 8T לבין GeForce FX5200 128MB DDR + TVOut אני יודע שהם כרטיסים דיי ישנים, אבל אני פשוט לא צריך יותר מזה אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות