כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לי לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 1GB DDR2 PCI-E במקום ג'יפורס 8800GTS 640MB? תנו לי הצעות למחירי כרטיס מסך ב-580 שקל.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
תראו, יש לי תקציב של 1000 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל בסכום הזה איזה כרטיס מסך נורמלי אני יכול לקנות? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו של MSI, הפעלתי את דום 3 ורואים ממש על הפנים...עם שבירות בכל מקום וכאילו זה פועל על 2D, נכנסתי להגדות של הדרייברים והכל שם בסדר גמור אז חשבתי אולי דרייברים ישנו את זה כי כרגע הכרטיס עובד עם הרגילים שקיבלתי עם הכרטיס. זה ישנה אם אני יחליף את הדרייברים? ועוד משהו עוברים על המסך כמו ריענונים כאלה באיטיות כשאני מזיז את העכבר..כאילו שהמשחק מרענן את עצמו אבל בתדר נמוך... תודה!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כמה נראה לכם צריך לשלם על כרטיס מסך יד שניה שנקנה בארצות הברית ואחריות תקפה רק שם יש לציין שהוא עובד מעולה ati radeon X1950XT 512MB תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מזה בעצם הגרסה הזאתי מה יש לה שאין בכרטיסי hd4850 אחרים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הי, מישהו יכול להפנות אותי לכמה benchmarks של America's Army עם כרטיסי מסך שונים? לא הצלחתי למצוא. אני מחפש השוואות עבור חבר שלי, שמכור למשחק וקשה לו לשחק עם הג'יפה 5600 שלו, שלא סוחב. אני מחפש כרטיס בינוני - כשאמרתי לו שלדעתי הכרטיס האידיאלי היום מבחינת עלות\מחיר לגיימרים זה גיפה 6600GT במחיר מציאה של 1300 ש"ח, הוא החוויר... אז אם אני לא אשכנע אותו, צריך לחפש משהו יותר זול, אולי ריידון 9600 פרו או XT. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
האם כרטיס קורספייר...לא משנה איזה X1900 או X1950 יכול לפעול לבד??..או שהוא חייב כרטיס שהוא לא קורפייר... ועוד שאלה... אפשר לקחת כרטיס X1900XT או X1950XT ולשים לו דגומא X1600 CF..??
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי כ.מסך למחשב בן השנתיים שלי ממשק agp הכרטיס הוא NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT יש לי 512 זיכרון לוח אם asus p4p 800 se מעבד פנטיום 4 3.0 גיגהרץ פרסקוט וספק ג'נרי 350 וואט שאלתי היא האם הספק יסחוב את הכרטיס? באתר של pny כתוב שהמינימום 300 וואט.... ואני מאמין שהספק שלי הוא למעשה 300 כי הוא ג'נרי.... שווה לחבר את הכרטיס ולבדוק?? מקסימום יהיה ריסט או במקרה הכי גרוע הספק יישרף? אני צודק??? והאם הקירור הזה שבא עם הכרטיס Arctic Cooling NV Silencer 5 הוא טוב? ומשפיע משמעותית לעומת קירור הרגיל? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב שבעקרון מיועד יותר למשרד אבל גם צריך להיות לא אפשרות לשחק משחקים כגון פיפא, NBA לא משחקים כבדים מאוד כשביקשתי את כ.המסך Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P128D PCI-e 128Mb Bulk Video הציעו לי להוסיף עוד 30 שקל ולקבל את הכרטיס הזה Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card בגלל שיש לו יותר זכרון הוא אמור לרוץ יותר טוב שאלתי היא כזאת האם שווה להשקיע עוד 30 ש"ח ולקחת את הכרטיס השני והאם בכלל אפשר להריץ עליהם את המשחקים שאמרתי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו יודע עם הקרור של חברת BFG באמת מספיק טוב כי אני יודע שהוא בא כבר עם עובר קלוק http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1083712392168&skuId=6684652&type=product בבקשה מי שבאמת יודע שיענה ???
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 6800 רגיל. ראיתי שהכרטיסים של ג'יגה בייט באים עם קירור פאסיבי..... האם הקירור הזה משתווה לרמת הקירור של הכרטיסים הרגילים מאותה סדרה של חברות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
עד 200 ש"ח ואם אפשר גם פחות יהיה טוב אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב וזול.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה די ישנה עם כניסת 21 פינים בלבד. וכרטיס מסך GeForce 8600GT עם יציאת S-Video ויציאה רגילה ודיגיטלית למסך מחשב. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה אשמח עם תעזרו לי...
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי כרטיס טלויזיה winfast tv2000xp expert ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv2000xp_expert/winfast_tv2000xp_expert.pdf הוא לא מוצא את כל התחנות משהו יודע איך מוצאים את כולם?? והשלט לא פועל לי משהו יודע איך מפעילים אותו?? אני חושב שיש משהו כזה שמתחבר לכרטיס מאחור והוא המקלט שלו זה נכון?? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ואם חיבור דיגיטלי הוא כזה קריטי? כמו תמיד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
תודה, וגם אם אפשר את ה-X1950pro מול ה-7900GT
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
איזה דרייברים כדי לי לשים ב- 9800P של ג'יגהבייט שלי? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אממ טוב אז מחר אני קונה תמחשב על הבוקר ואני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: Asus extreme N7800GTX מהירות שעונים 400/430 1200 לבין Leadtek PX7800GTX Extreme מהירות שעונים 490/1250 מהירות מומהרת אני צריך לדעת מה יותר טוב מבחינת ביצועים וגם ראיתי שלאסוס יש כל מיני אפשרויות שיש רק לה... נגיד GameReplay משהו כזה ועוד כמה טוב אני חייב עזרה דחוף...
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלפתי את כרטיס ה4870 של Sapphire לכרטיס של Gigabyte ועכשיו אני סובל מבעיה חדשה. כאשר אני מדליק את המחשב, המסך לא נדלק, והכרטיס מסך מבצע מספר פעמיים "הפעלה" כאשר שלושת הלדיים נדלקים, והמאוורר מסתובב בערך ב50-60 אחוז (לפי הרעש) ואז אולי הוא מחליט להפסיק.. ואז המחשב נרגע ונדלק ... זה נדיר, רוב הזמן אני צריך לעשות לו ריסט מספר פעמיים כדי שיעלה... אם יש למישהו מושג מה הבעיה, אשמח לתגובות. (אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי רק אותו החלפתי מכל החומרה).
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום שאני ממזער איזה תקיה/דף/תוכנה התקיה נעלמת ולא נמצאת בפס שהיא אמורה להיות(בפס למטה ליד ההתחל) ואפשר לחזור עליה רק עםALT+TAB איך אני פותר את זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ATI 9600XT ולאחרונה החלפתי ל-X1800GTO (וגם לוח כמובן). בכרטיס הישן כשהייתי רוצה לצפות דרך המחשב בסרטים על גבי הטלויזיה הייתי עושה קליק ימני על ה-CONTROL PANEL ואז באחת האפשרויות היה מתג בין תצוגות והייתי רואה את המחשב על גבי מסך הטלויזיה מה שלא קורה כרגע עם הכרטיס החדש כי פשוט אין לי את האופציה הזאת. איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-