כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין שתי מסכים ה-IIYAMA 452PRO לבין ה-LG F900B, אני לא ממש יודע מי יותר טוב כי המפרטים שלהם דומים. אני צריך את עזרתכם בבחירה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי ATI נמכרים בהרבה חנויות תהיתי האם כדאי לקנות יצרניות צד שלישי כמו HERC או GIGABYTE כי ידוע שהן משדרגות מעט את הכרטיסים שלהם.
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש את זה של טיאן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_607&products_id=2561 ויש את של ג'יגה בייט: http://www.pchardware.co.il/docs/pd-2011330335.htm מה לקנות ותסבירו למה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ה4800SE יותר טוב מה4680?? האם הם שווים את הכסף? ושאלה אחרונה, האם הם עדיפים על RADEON 9500PRO... תודה לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חשבתי שמישהו בפורום הזה יודע איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה אם תוכנת ה AUTOCAD . אבל כנראה רמה של הפורום הזה על הפנים תתבישו לכם. חוץ מלספור נקודות ב 3DMARK אינכם מסוגלים לכלום?? איפה אחראי הפורום הזה!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לשחק בהיטמן 2 על הרדאון 9000 פרו , והוא לא רץ לי ! נותן ERROR בקשר ל-D3D או שעושה לי "פעולה לא חוקית" כזה..."סגור". ובג'י פורס 4 של דוד שלי פועל חלק (440MX)... מישהו יודע משהו ?! תודה! עריכה : ניסיתי עכישו שוב הפעם ב-XP...הוא פשוט נכנס למשחק ויוצא ממנו מידית בלי שום ERROR בלי שום כלום.. בבקשה תעזרו לי !!! אני נואש...
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
תנו קצת הערות טובות ורעות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם הדמואים שעלו לאחרונה באתר של ati לרדאון 9700 יעבדו על רדאון 8500 אני מתכוון לדמואים של המכונית , השומרי מסך , וכל שאר הדמואים של DX9 . ב8500 קיימים הרי pixel shaders אז מה הדמואים פשוט ירוצו לאט יותר???!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום יש לי RIVA TNT2 MODEL 64 PRO 32MB עכשיו ממש קיבלתי אותו מחבר, עד עכשיו היה לי וודו 3 3000 שעבד מצויין אבל פתאום אני בא להחליף את הכרטיס מסך שם את הטי אן טי עולה הווינדוס כמובן בלי צבעים כי אין דרייבר ואז אני צריך לעשות ריסט כי הווינדוס התקין את הכרטיס.. או קיי עשיתי ריסט והלוג אין לווינדוס פשוט נתקע (הפס שמתמלא) ניסיתי להתקין דרייבר אחר שוב נתקע או שזה עלה וההארד דיסק עבד כמו משוגע ואז נתקע... אני שם בחזרה את הוודו והכל עובד מה יש לזה?! הכרטיס הזה נתמך ע"י לוחות של פנטיום 0 אפילו... לא יכול להיות שיש בעיית תמיכה. תודה לעזורים! מי יתן ואני ישחק בקאונטר סטרייק כמו בן אדם פעם..
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני בעל גאה של 9500 חדש, אבל כמה בעיות מציקות לי... [1] אני לא מוצא את אפשרות כיבוי הvSync [2] התפריטים בעברית [3] יש לי 60 FPS ב Half life : Cstrike, שאמור להיות לי לפחות 100 יציב. מי שיענה לי אני יהיה אסיר תודה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני לא גיימר רציני אבל אני רוצה כרטיס חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? Hercules All-in-Wonder 8500 DV מצאתי אותו באיזה חנות ב 1200 ש"ח מה אתם אומרים הוא שווה משהו? איך האיכות של הטיונר שלו? אני מעוניין לשמש אותו גם ככרטיס טלוויזיה.
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
לא ממש רשמי אבל כנסו לגורו ותורידו אותם ותעתיקו את כל הקבצים החסרים בהתקנה ותגלו שיש לכם 40.80! רשום שזה רק לכרטיסי creative אבל זה פועל על כל ה-geforce אבל אין שום שיפור במהירות אבל רשום שזה תומך ב directx9 מוזר! ???
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי Geforce 3 Ti200 של אסוס הכרטיס הוא דלוקס... עכשיו אני רואה לראות במקביל על המסך ובטלויזיה מה שאני מפעיל על המחשב! כלומר להפעיל סרט על המחשב ולראות אותו גם במחשב וגם בטלויזיה... עוד דבר זה יש איזה תוכנה שיכולה לעזור לי כי עם הדריוורים של נוידיה זה לא נוח להחליף לטלויזיה כי המחשב לא ליד הטלויזיה... אני לא רואה את שתיהם אז כאשר אין כלום במסך אני צריך ללכת לחדר השני כדי לראות מה קורה..
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס ראדון 9000 פרו של גיגה בייט עם סלרי 1000 ו156 מגה ראם {מפרט בינוני} קיבלתי תוצאה של 3600 שזה נמוך וגם משחקים עובדים לאט ומקרטעים. נ.ב יש לי את הדרייברים החדשים "3" וגם לפני זה" 2.5" נ.ב איך אני בודק עם הAA ו AF פועלים? בתודה מראש, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה זה הדטונטור מה הוא נותן מה הוא עושה ואיזה אני צריך ל G-force ti4200 128MB by asus
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזה שיאפשר לי לראות YES בחלון או במסך מלא. יש מספר כרטיסים בשוק במבחר מחירים (300-600 שח) אבל לא מצאתי אתרים עם השוואות או המלצות. אשמח לקבל המלצות ממכם.... תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הGigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card MSI Geforce 3 TI200 128MB DDR Retail Video Card איזה מבניהם הכי טוב... ואל תגידו לי רידאון 9500 כי יש לי תקציב מוקבל...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם :smoke: הגיע הזמן לספר קצת על הרקע של הסיפור שלי: כבר שבוע שהמחשב בתיקון, ביום רביעי הוא חזר פועל. כנראה בעיות תוכנה. חצי שעה אחרי חיבור המחשב לחשמל, וסיור באתר לראות מה חדש, היתה הפסקת חשמל. אחרי כמה דקות החשמל חזר, וכשהפעלתי את המחשב נראו פסים מוזרים על המסך. הכרטיס מסך נדפק (Leadtek Geforce 4 TI 4200 128 MB). היום יום חמישי נסעתי אל פנדה שם קניתי את הכרטיס (ולא כל כך קשה למצוא את הבית...) כדי לקבל את האחריות שלי. כמובן הם בדקו את הכרטיס וגילו שבאמת יש בעיה, והם מוכנים להחליף לי אותו אבל יש רק בעיה אחת: הכרטיס לא במלאי ואני אצתרך לחכות לפחות חודש עד להגעת המלאי החדש. אני כמובן לא יכולתי לחכות חודש ולכן ביקשתי אלטרנטיבה. הם הציעו לי את הLeadtek A280 LE TD GeF…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם יש מצב או כל אפשרות להגיע בTV OUT של כרטיסי המסך לרזולוציה בטלויזיות החדישות של 1024x800 ? תודה... kfir@jesta.co.il
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אם מישהו התקין את שני אלה אשמח לשמוע אם יש בעיות, ירידות ביצועים, יציבות (או להיפך?) איתם. tnx
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להשתמש בכרטיס המסך במקרה שיש לו כניסות VIDEO IN לצפייה בטלוויזיה האם האיכות תיהיה טובה? ??? ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-