עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יואו!!! כמה כרטיסים יש היום בשוק! תעזרו לי בבקשה! יש לי תקציב של משהוא כמו 1000 מקסימום (1500 ככה אם זה באמת שווה את ההשקעה) ואני רוצה כרטיס מסך משתלם. אומרים לי ש FX 5600 די שווה אבל רק גרסת האולטרה שעולה פי כמה וכמה ממנו! יש גם ככ הרבה גרסאות ויצרנים! כבר כואבות לי העיניים מלהשוות מחירים... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אהה ואם משהו גם יכול לתת לי מידע על ספק טוב עם מחירים טובים בבקשה... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by avishai1b,

קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by emmanuel,

שלום לכולם.. רציתי אך ורק לדעת איזה כ. מסך טוב יותר ללא קשר למחיר. יש לי התלבטות קשה מפרט כמעט סגור חסר רק הפרט הזה אשמח ךתגובות מהירות תודה. דרך אגב אני משחק ברזולוציה של 1280X1024 בלבד כך שיתאים לצרכים הללו.

• 100 תגובות
    • 8.5k צפיות
  4. http://www.engadget.com/2008/07/03/amd-radeon-hd-4870-x2-images-leaked-rumored-for-august-release/ כן כן אני מקווה שזה אמיתי ואם כן אני נותן ביטול לשני ה4870 שהזמנתי....[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 18:14:45 *עריכה* אבקש מהמנהלים בבקשה לסגור/למחוק - נצפה כבר בידיעה המודבקת.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by Amit BL,

לענייננו, יש לי Tomahawk 405W Enermax. אני רוצה לקנות את ה-Gigabyte GTX460 1024MB Overclocker GDDR5 PCI-E, הלכתי לאייבורי, הייתי על סף הזמנה של הכרטיס, בחוברת הפעלה של הכרטיס כתוב שמומלץ עד 450W. השאלה שלי, האם זה יעבוד? יש לכם דרך להיות בטוחים?כי זה פאקינג 1000 שקל, אני מה זה חרד לזה. לפי מה שהבנתי יש לי אחלה ספק, אבל בכל זאת, מצטער שאני משגע.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sagi_10,

זה= http://comp-il.co.il/Product.asp?Pid=abitx800gt256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817 או זה=gigabyte 6600gt vivo 128 mb 128 bit או זה= http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_68&products_id=1616&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. למי שפיספס איכשהו - הקניה הקבוצתית של כרטיסי המסך תיפתח רשמית עוד היום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 דגמים על הפרק: HD7850-2G GTX660 GTX660OC HD7870XT BOOST GTX660TI HD7950 BOOST בהנחות הנעות בין 10-20% מהמחירים הנמוכים ביותר בשוק כרגע - מחירים סופיים במהלך היום. יש בדיון סקר חדש שיעזור לנו במו"מ על המחיר - מי שמעוניין שיגש למלא, ומהר:

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  8. שלום לכולם , אני עובד עם כרטיס מסך של LEADTEC בגירסת 6600GT עד היום הכל היה בסדר שעבדתי עם מסך CRT בחיבור VGA רגיל לפני כמה ימים קניתי מסך VIEWSONIC VP-191 וחיברתי אותו בחיבור DVI ורואים את הטקסט והפונטים בצורה קצת לא ברורה כמו שאמורים לראות. לאבא שלי למשל יש אותו מסך עם כרטיס מסך ATI 9800P ורואים הרבה יותר חד וברור מאצלי. עכשיו מה שמוזר זה שרואים אותו דבר אצלי גם בחיבור האנלוגי שעבד מצויין עם ה CRT .. כבר ניסיתי להחליף דרייוורים , עשיתי את כל הכיוונים האפשריים במסך ושום דבר לא עוזר. במשחקים וסרטים רואים מצויין. הבעייה היא רק בחדות של הפונטים והטקסט. יכול להיות שהכרטיסים של ATI נחשבים יותר איכותיים מאשר NVIDIA ? אני לא מדבר עכשיו על ביצועים כמובן , אלא רק בתמונה ובחדות…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  9. Started by JT,

יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. האם זה הגיוני שאין חיישן טמפ לסביבה בכרטיס מסך שרשמתי בכותרת ? או שיש בעיה בכרטיס ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by cznmuh,

אז ככה בכמה ה6950 חזק מ5850 ......ואם אני יעשה OCל5850 הוא יכול להגיע עליו? כי הבנתי ש5850 הוא אוברקלוק מעולה! קיצר ואם במשחקים מורגש הבדל בינהם הוא ששניהם מריצים הכול היום על הכי גבוה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שתומך ב-VIVO, כדי להיות מסוגל לראות טלויזיה על המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי), וכדי להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב על טלויזיה (בקיצור, שימוש גם ב-video in וגם ב-video out). השאלה היא אם יש פורמטים שונים או תצורות שונות שזה עובד בהם... אם אני קונה כרטיס מאירופה או ארה"ב, האם אני אוכל להשתמש בו פה? האם אמורה להיות תמיכה בשיטת השידור (PAL\NTSC)? וגם: מה אני אצטרך כדי לחבר את הכל? האם החיבורים נעשים מול הממירים הדיגיטליים בלבד? ואיזה סוגי כבלים? תודה!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך Samsung 701T, אבל יש לי כמה שאלות בקשר לזה. אני יודע שהרזולוציה הטבעית במסך הזה היא 1280X1024, ואני חושש שלא תמיד המחשב שלי יתן לי להריץ את המשחק ברזולוציה הזאתי (הוא מתיישן, ויש משחקים ממש כבדים כמו BF2 לדוגמה שאני חייב להריץ את המשחק ב- 1024X768 בשביל שהוא יעבוד על הגדרות גבוהות חלק). אני יודע שכשהמסך לא מציג ברזולוציה הטבעית שלו, איכות התמונה יורדת והיא נראית פחות טובה, האם אני אראה את זה במשחקים? והאם זה יזיק למסך? חוץ מזה, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך, ואולי המלצות למסך אחר אם יש יותר טוב בתקציב של 1800 ש"ח. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. תנו לי עצות נוספות כי זאת הבעיה העיקרית שלי בקנייה של המחשב

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  15. ואם לא, האם יש כרטיס מסך נורמלי שכן יעבוד עם הספק הזה, שכרגע לא ניתן להחלפה.... תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by yonatanp,

היי! לאחרונה התחילה בעיה מעצבנת בכרטיס המסך שלי, יותר נכון בקויל שלו, הוא עושה צפצוף צורם קבוע, ולא הצלחתי להשתיק אותו ניסיתי להתקין את הדריברים החדשים, מדובר במחשב נייד עם לוח אם QUANTA SW8. מפרט המחשב T9600 (ES) 4GB DDR2 9300GS Mobile Nvidia 256MB SSD Intel-x25 80G המחשב עובד מצויין , והביצועים שלו מעולים, הדבר היחיד שהחלפתי לאחרונה היה את העכבר ( הבאתי עכבר של לוג'יטק MX518 ). העכבר הוסיף סימפטום מוזר של צלצול צורם מהאוזניות ( במידה ואני מחבר אוזניות ). אני מאמין שמדובר בהארקה בנושא של העכבר ( את זה כבר אסדר .. ) השאלה מה אני עושה עם ה COIL שהחליט לצרום לי באוזן.... להחליף אותו אני לא יכול , כי לפי מה שבדקתי בלוח אם הוא "מודבק" , חשבתי לסתום אותו עם דבק חם שישתוק …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sirotag,

שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by kobibo,

מחפש כרטיס AGP טוב שיריץ משחקים סבירים הכי זול שיש ושלא אצטרך להחליף את ספק הכח (300 ג'נרי). תודה לעוזרים

21. Started by X_Dror,

חבר שלי קנה לא מזמן Radeon 9800 Pro של Sapphire, ובזמן שהוא משחק במשחקים המחשב נתקע. ניסינו להפעיל את המשחקים שהמארז פתוח והוא לא נתקע. (המאוורר של הכרטיס פועל כשורה) מה אפשר לעשות בכדי שהמחשב יפסיק להתקע? המפרט - AMD Athlon XP 2500 Barton 256 Mb DDR 800 Mhz Agp 8X MotherBoard (לא זוכר של איזו חברה)

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. אני צריך כרטיס PVR איכותי (2GB לשעה) עם שני מקודדי MPEG-2 בחומרה שתופס חריץ PCI אחד. אני מעוניין לחבר לכרטיס PVR ממיר של כבלים (Thomson), ומכשיר וידאו במקביל. הייעוד של הכרטיס הוא הקלטה של ערוץ הטלוויזיה בו אני צופה, כולל Pause ו-Resume מהנקודה בה עצרתי, כאשר ההקלטה נמשכת ברקע (Playback על מסך הטלוויזיה). רצוי שלכרטיס PVR יהיה גם TV-Out ומפענח MPEG-2 בחומרה, אבל אפשר אולי להשתמש ב-TV-Out של ה-GeForce 6600GT. במקביל להקלטה של הערוץ בו אני צופה, אני רוצה גם להמיר קלטות וידאו לפורמט דיגיטלי (MPEG-2\DVD) באמצעות חיבור מכשיר וידאו לכרטיס PVR. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by Load,

כמו זה... http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm הם יותר יקרים ב1000 שקל רק בגלל הזיכרון , האם הם שווים את הכסף? מישהו יכול לתת לי לינק למבחן השוואה או ביקורת?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by le011,

שלום לכולם.המפרט שלי :ABIT NF7-SL+AMD2600XP BARTON 2100MHZ 2*256 DDR 400 KINGMAX-2-2-2-6 POWERCOLOR READON 9700 NP --270\270+CATALIST4.6 התוצאה שקיבלתי כאשר הדרייברים מכוונים במצב DEFOULT הוא-4260 כאשר הדרייברים מכוונים למצב ביצועים מירביים-4320 האם התוצאות האלו סבירות?לי ניראים קצת נמוך.על פנטיום 3-1000 עם אותו כרטיס קיבלתי 3560 נקודות תודה על עזרתכם ;D

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by alextomin,

ATi Radeon X1800xt ממוהר הצליח להגיע לתוצאה של כ-12300 נקודות ב 3DMARK05 . (!) הוא הגיע לקלוקים של: 856MHZ לליבה ו-1880MHZ לזכרונות(!)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.