עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Omer DA,

יש לי את הכרטיס HD3850 בגרסאת ה256 MB כשאני וכשאני עושה בדיקה אם הכרטיס יכול להריץ משהו(באתר can you run it?) מופיעה לי כמות הזכרון הבאה זה יכול להיות או שזאת בעיה באתר? כי זה כבר כמה שבועות מציג לי ככה במשחקים

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. בשעה טובה אני קונה מחר את הכרטיס מסך שלי(התפשרתי על ה-9600GT) השאלה אם הספק שהמליצו לי לקנות יחזיק את הכרטיס מסך הזה: PALIT GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3+HDMI http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1472 זה הספק: EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 וזה המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz קירור: Thermaltake BT 120 לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2C זכרונות: 2X 1GB Kingston 667Mhz CL5 DualChannel דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: Gigabyte 8600GT 256MB 256BIT GDDR3 ספק: GYRO SYSTEMS 550W מסך: Samsung 2253BW 22inch מארז: Thermaltake SopranoDX

3. כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  4. Started by amit_amit,

השאלה למעלה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  5. NX8400GS-TD512E NX8500GT-TD512E ה AGP שלי במחשב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by Bar1234,

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הכרטיס הבא : x800gto 128 mb של sapphire האם הוא בהרבה יותר טוב מה- 6600 GT ומה יותר כדאי לי לקנות...??

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by ronbn1,

אוקיי יש לי שאלה יש לי לוח אם p4s533 של אסוס עם יצאת AGPX4 וכרגע אני עם כרטיס מסך GF4 440MX ואני רוצה להחליף אותו אותו למשהו טוב יותר אני חושב בכיוון של גיפורס 6600 256 מגה של גיגה ביט או ATI X700 256 זה הכיוון שלי אבל הכרטיסים האלה הם עם יצאה של X8 ולי יש X4 בלוח אז זה יפעל בכלל או שזה יפעל ולא יביא לי את כל ה100% של הכרטיס ואם זה לא יביא את כל ה100% זה שווה ? יש הבדל משמעותי בן הX8 לX4 אוקיי זהו תודה רבה מראש למי שיענה

8. יכול להיות שגיפורס 4 או 2 לא תומכים על מסך 37 אינץ ????? הרזולוציה לא רוצה להשתנות קיצר תומכים או לא ???? תדה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  9. אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך בעיקר למשחקי פיפא .. (כדורגל/ספורט) תקציב : 700 ש"ח תודה..

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  10. כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. אני חדש בדריבר של הכרטיס מסך יש בחירת העדפות מרקם מה זה? בחירת העדפות מרקם=פילטרים? עם לא אז איפה אני מפעיל ת הפלטרים? תירשמו בעברית כי הכול רשום כאן בעברית! ויש גם בגדרות של הכרטיס מסך ב תלת-מימד השתמש בהגדרות מומלצות עבור: אז מה לעשות שם? מאוזן? ואני משחק ET ויש הרבה איבותים אני מחזיר את הכרטיס... ויכול להיות לי הרבה FPS במשחק המשחק תמיד רץ חלק! אבל קורא שיש איזה תקיעה לשניה! יוכל להיות שעשו לכרטיס OC ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. האם זה יעזור במשהוא או שעדיף לנתק את ה qadro? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת אני רוצה לדעת באיזה מחיר אנשים חושבים שזה מחיר הוגן לקנות כזה כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  14. כשאני מחבר עם כבל S-video אז רואים מעולה.. אבל אין קול.. איזה חיבור אני צריך לקול? עם תמונה בבקשה.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  15. אני קונה בקרוב מחשב חדש .. אני לא גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים איזה כרטיס יותר שווה למשחקים ? hd2600xt או 8600GT , לשתיהם 256 מגה. איזה יותר חזק למשחקים?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by yotamk,

שאלה עקרונית - האם בכל מקרה עדיף לקנות את ה - 8800 GTS 640 MB הזולים? למשל של חברה שפחות נחשבת בכרטיסי מסך או ללכת על ה 320MB של חברה יותר מוכרת. אולי כבר עם OC מהמפעל... הפערים במחיר הם לא רציניים. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  17. היי לכולם יש לי משחקים שתומכים בAGEIA® PhysXTM אבל אני לא יודע האם כדאי לי אוו מומלץ לי לקנות ת' הכרטיס פזיקיה או שהAGEIA® PhysXTM והאם הוא סתאם חרא שמוסיף למחשב ?אוו שכרטיס פיזיקה זה משיהו לעתיד אז חשבתי האם לקנות או לא בארה"ב ? בתודה לעוזרים

18. ההצעה שקיבלתי 239 דולר עם תוכלו לתת לי ביקורת מנסיון אודה לכם

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by gilon,

יש לי כרטיס מסך radeon 9600 pro mobility והחיבור שלי מהמחשב לטלוויזיה הוא vhs(שאני לא בטוח אבל אני חושב שהכוונה לs-video).המחשב שלי כבר מחובר לטלוויזיה בכבל vhs לבננות.מישהו יכול לומר לי איך לחבר נכוןאת המחשב לטלוויזיה ואיך אני מפעיל את הכל?אשמח להסבר מפורט... ;D

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by Pac Pac Chick,

שלום שוב, למי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי אותכם על כרטיסי מסך ביפן. היה שם קצת קשה למצוא דברים אז חיכיתי ועכשיו אבא שלי טס לארה"ב, שמחה וששון. השאלה היא איזה כרטיס לבחור מתוך המבחר העצום שיש שם... אז קודם כל יש את ההתלבטות הקלאסית בין NVidia ל-ATi, אבל הכרטיסים של ATi זהים בין חברה לחברה אז את ההשוואה הזאת אני כבר אעשה בעצמי. השאלה הדחופה יותר היא, אם אני אבחר בNVidia, איזה חברה לבחור. אני רוצה את ה6800 Ultra, ורשמתי למעלה את החברות שנראות לי אחרי שיטוט ארוך ומייגע בפורומים. עכשיו שאלתי אליכם היא: מי הכי טוב? את מי לקנות?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by STRENGTH,

אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  22. ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by Oranili,

אני קונה כרטיס מסך ורציתי לשאול.... אם כרטיס מסך זה מה שהוא קובע איך רואים במחשב ... אמרו לי זיכרון ומעבד וקצת כרטיס מסך קובע ... תודה ..

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by AMIT12,

כבר הרבה זמן שלא משנה איזה דריבר אני מתקין ,אני לא מצליח לסיים התקנה של דרייבר בלי אותה הודעת שגיאה . אחרי שאני מתקין את הדריבר אני מנסה להגיע לATI קונטרול סנטר ואני מקבל הודעת שגיעה . המשחקים נראים מגעיל כתוצאה מחוסר היכולת להגדיר את הAA והAF . תודה לעוזרים. http://img90.imageshack.us/my.php?image=43543ia.png

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  25. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים