כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR-150 לבין Leadtek WinFast PVR2000 שמעתי על שניהם המלצות, וכרגע אני מעוניין לרכוש אחד מהם ולא ממש ברור לי מה עדיף, אנא עזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4661b9c641ece0ab.jpg צריך לעדכן ת PLUG AND PLAY ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסכים דקים לבית בתקציב של בערך 2000 לאחד.... עדיף שיתאימו למשחקים אם כי לא חובה... ואם יש מסכים כאלה עם PIVOT זה היהי מצוין... שמעתי דברים טובים על הLG 1780Q.... ועל איזה NEC חדש... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך רידאון 9800pro של ספיר עכשיו העברתי כבל sves בשביל ליראות עכשיו פעם אני רואה פעם לא מה יכול ליהות הבעיה?? אולי רוזולציה ? או איזה הגדרות שאני אמור לסמן?? בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
וגם פלוס הקופון ל-HL2 כל זה ב-700 שקל שווה אההה ויש גם אחריות כמובן שזה יד שניה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול קניתי מחשב חדש....ואיך לא ישר רצתי לבדוק כמה טוב המפרט ואיזו תוכנה יותר טובה לבדוק זאת מאשר 3DMARK (גירסה 2005) אז הרי בדקתי..והתוצאה שקיבלתי היא לא אחרת מ 5324....וכאן בא החלק בו אני שואל אותכם אם תוצאה שכזאת שווה משהו??? ??? נ.ב המפרט יבוא מאוחר יותר
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה כדי לערוך את ביוס של הכרטיס מסך שלי X800GTO יש למישהו מושג איך קוראים לתוכנה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה ההגדרות שצריך לשים בכרטיס מסך כדי שיהיה פלט של וידאו בטלויזיה? nvidia geforce 9600 GT והאם יש טלויזיות שלא יכולות לקבל פלט ממקור אחר?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
המערכת שלי: מעבד-core2 duo e6550 לוח אם-G31MX-S2 (כרטיס מסך – on-board) זכרון-2GB ddr2 gskill ספק- גנרי 400W מערכת הפעלה- חלונות XP לאחרונה לרגל שיפוץ החלה אשתי לשחק עם תוכנות עיצוב דוגמת sketchup, floor-plan ו-home-architect. המחשב דוקא באופן מפתיע מתמודד עם זה בכבוד, אבל זה מאט אותו משהו. תהיתי אם הוספת כרטיס מסך בתקציב של עד 400 ש"ח יכולה לשנות משהו? (למשל זה - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-5670-1gb-gddr5-low-profile-p-14083?language=he) תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
המפרט זה: amd 3200 venice 939 k8nsc gigabyte 512 mb 9550 128mb 64 bit טוב אז אני צריך כרטיס שיחזיק טוב מאוד לשנה לפחות... לפני מה שאני יודע ה7600GT של לידטק הכי טוב ואני צריך גם ספק כוח שיחזיק את כל המערתכ הזאת וגם עוד 512MB שאני יקנה ספק עד 250 שקל... תודה
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, הורדתי מהאתר של ATI דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך שלך בעקבות כל מיני בעיות שהיו לי עם דרייברים ישנים. הדרייברים אכן פתרו בעיה אחת, אבל יצרו בעיה אחרת - למעשה, מאז שהתקנתי את הדרייברים המעודכנים ה-TV OUT לא עובד. הטלויזיה מחוברת ליציאת ה-tv out, למעשה ישנה תמונה של הטעינה של מערכת ההפעלה, אך שמערכת ההפעלה עולה - התמונה נעלמת כלא הייתה. בהגדרות של מאפייני התצוגה כמובן הגדרתי על 2 מסכים. אשמח לקבל פתרונות! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם ! (פעם ראשונה פה ) אז ככה ..יש לי כרטיס טלויזיה עם כניסת SVHS ויציאה 21 פנים מהממיר עם מתאם של SVIDEO . עכשיו שאני מנסה לחבר בין הSVIDEO לכניסה של הכרטיס טלויזיה אני לא מקבל תמונה דרך RCA כן מקבלים תמונה אבל לא חלקה. נסיתי עם אותו ממיר דיגיטלי בטלויזיה אחרת עם כניסה דומה וזה פועל ...משמע משהו בכניסה של הכרטיס טלויזיה לא תקין. נסיתי כמובן לשחק בהגדרות בממיר הדיגיטלי וכמובן בתוכנה של הכרטיס טלויזיה ועדין אין תמונה ,מה עשיתי לא כראוי ? :-[
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש בכ700 שקל, יש המלצות או המלצות ממה להמנע? תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כ. מסך עד 1100 ש"ח, שיהיה טוב ל-OC. למערכת החדשה שלי: Gigabyte P35-DS3R Intel C2D E4400 @ 3.0Ghz PQI TURBO 4-4-4-12 2 * 1GB OCZ StealthXtream 600W ----------------------------------- איזה כ. מסך לדעתכם הכי יתאים לי? אני חושב שהוא ישמש למסך 22" או 24" [עדיים לא בטוח]. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של ATI מהאתר שלהם. 1.למה זה לא מופיע אצלי בעברית?(ראיתי כאלו שזה בעברית אצלם) 2.איך אני משנה בהגדרות שאני יוכל לראות סרטים בטלוויזיה?(הכול מחובר טוב,אבל רק סרטים אני לא מצליח לראות) 3.האם הדרייברים של OMEGA יותר מומלצים? הנה מצורפת תמונה של הדרייבר החדש 6.11 מישהו מכיר את הדרייבר הזה? ותודה מראש לכלולם!!!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה זה צינורות עיבוד העם זה מוליכים מהזיכרון שמתחברים למעבד של הכרטיס מסך? אני שואל כי בא לי לעשות משהו מענין עם הכרטיס מסך שלי
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
עובד לכם ה TV OUT ???...... זה מראה את הדסקטופ אבל שאני מנגן סרט לא רואים את הסרט.... WTF ? לכם זה עובד ?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
היי! המסך אינו נדלק,הנורה הירוקה במסך אינה דולקת. אלו בדיקות ניתן לערוך? תודה!
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קנתה מצלמה samsung vp103i mini dv.. כאשר אנחנו מחברים אותה דרך הUSB למחשב,נכנס לתוכנה של המצלמה (ניסיתי גם תוכונת אחרות כמו ulead video studio 7 ) האיכות של הcapture גרוע מאוד ואין שום אפשרות לעלות אותה באופן משמעותי.. האם מישהו יודע מה הבעיה? אולי בכלל אי אפשר להעביר וידאו באיכות נורמלית דרך הUSB אלא רק דרך firewire לכרטיס וידאו?? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זאת בעיה שיש לי כבר שנה מאז שהחלפתי את הNVIDIA, כל פעם קיויתי שאולי הדרייבר הבא יפתור את הביעה. אני יכול לראות רק בשחור לבן, גם אחרי שאני משחק עם על התקני תצוגה והאפשרויות. מישהו בפורום של תפוז אמר לי שאני צריך מתאם מיוחד, אבל בחנויות מחשבים לא יודעים על מה מדובר... מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קראתי לפני כמה זמן בפורום לא זוכר איזה יש לי מעבד פנטיום 4 3 גחגהרץ פרסקוט ht אמרו שאם מורידים את ה ht שזה hyper משהו הביצועים במשחקים משתפרים שאלתי זה נכון? ואיך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב כאשר המטרות שימוש בייתי(אינטרנט OFFICE, צפייה בסרטים,ותוכנות עריכה בסיסיות ) המטרה השקעה כספית נמוכה ככל שניתן עקרונית בניתי מפרט עם כרטיס מסך עקב חשש מ"העמסה ושימוש" בזכרון המחשב ואפשרות לתקלה שתגרום להשבתה כוללת בתיקון אם הכרטיס המובנה ידפק. חשוב לי שתהיה אופציית HD ולכן לקחתי כרטיס זול ומפק עם אופציה זו. הוצע לי לחלופין מפרט עם לוח טוב יותר וכרטיס מובנה מה כדאי???? להלן החלק הרלוונטי מ-2 המפרטים: 1.מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤277 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8400GT 512MB DDR2 PCIe ¤185 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤259 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 SP ¤119 …
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ATI 9600PRO איך מגדירים את כרטיס המסך הזה באופן כזה שכל הפוטנציאל שלו ימומש? מחשב ישן פנטיום 3 800 זיכרון דל חלונות XP PRO תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-