כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מחשב פנטיום3 800 מגה הרץ זיכרון 256 sdrm נהרס לי הכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ייתן לי מענה חיובי גם כדי להריץ משחקים חדשים והאם אין סיכוי שהכרטיס שתמליצו כמובן יריץ משחקים חדשים אשמח לגבי המלצה לכרטיס תואם
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
המלצה לכרטיס מסך למשחקי יש לי 1000-2000 שח והייתי רוצה המלצה לכרטיס מסך למשחקים טובים איזה כרטיס מסך??? חשבתי על ה-8800 אבל מה ההבדל בין ה-GS לGTS ל-GTX ועוד שאלה אם אני קונה זכרונות אני צריך שכולם יהיו באותה מהירות נכון??
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
הסתדרתי בערך, התקנתי WDM ועכשיו אני מקבל תמונה רק מחפש תוכנה שתקראה לי את זה יפה ועל מסך מלא העברתי לפורום תוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301480.new#new
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מערכת ההפעלה windows vista premium 64bit תומכת בטכנולוגיית SLI/SLI READY? :s05:
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק עם כרטיס מסך לא מזויף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300GT של Asus, אם זה משנה משהו... אתמול בלילה כיביתי את המחשב, וכשהתעוררתי היום וניסיתי להדליק אותו, גיליתי שפתאום הרזולוציה ירדה מ-1280X1024 ל-800X600 וה-Color Quality ירד מ-32bit ל-4bit מה הבעיה? בבקשה מהר, זה משגע אותי העניין הזה... חוצמזה, אם הכרטיס מסך הלך, זו תיהיה אחלה הזדמנות בשבילי לבקש את ה-8800GT D;
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הביצועים שלו: הכרטיס מריץ את Rainbow Six Vegas סבבה ? (אני שאול כי נראה לי שהמשחק רץ במנוע Unreal Engine 3 ויש היום הרבה משחקים שמבוססים עלו) איך הביצועים שלו בכללי במשחקים ? אני ירגש הבדל בין הכרטיס הזה לבין 6600LE? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, כדי שאני אוכל להקליט ממנו. אין לי שומדבר מיוחד במחשב, כנראה שאני אצטרך לקנות חומרה ייעודית (?) מפרט בגדול- פנטיום 3 גה"צ, 512 זיכרון, כ.מסך ג'יפורס 128 מגה (נראה לי FX6200?) הרדיסק SATA 120. מערכת הפעלה XP פרו כרגע. הטלויזיה מחוברת לYES. יש דרך פשוטה (ואם אפשר לא יקרה) לעשות את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מספר שאלות תם - באם קניתי כרטיס מסך הכולל יציאת טלוויזיה - מה המרחק המקסימאלי שכדאי בין הטלוויזיה למחשב. בהנחה שיש כבלים איכותיים (מצופי זהב). שמעתי על חיבורים אל חוטיים בין מחשב לטלוויזיה. האם זה מוצלח - על איזה מרחקים מדובר ? טווח מחירים ? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה עם מסך BENQ FP93GX DVI 2MS בקרוב אני משדרג את המחשב למחשב אחר עם כרטיס מסך חיצוני PCIX16 וחיבור DVI עכשיו השאלה שלי במה תורם חיבור ה DVI למסך? האם הוא כדאי? משפר את איכות התמונה? אני הרגיש בהבדל? שמעתי שהוא לא מאפשר הגדרות של כל הרזלוציות זה נכון? משהו עם ה HZ שהוא קבוע על 60 האם זה לא מעייף את העיניים כי עכשיו זה עומד על 75 HZ בבקשה עיזרו לי להבין...שווה או לא שווה.. שימושים רק אינטרנט..אופיס וזה הכל... לא משחקים בכלל (אין לי זמן לזה)
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
הרי אם לא משתשמשים בממיר לא ניתן לצפות בכל הערוצים אני לא מתכוון על אלו שצריך להזמינים אלא החבילה הרגילה בחיבור ללא ממיר לא רואים את כולם השאלה היא אם יש כרטיס טלוויזיה שכן יכול ל"לפתוח" את אותם ערוצים וכך לחסוך את ההזמנה של ממיר נוסף לבית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס (שדרך אגב אני ממליץ עליו) אבל נתקלתי רק בבעיה אחת כשאני מפעיל קלטת בוידאו אני רואה על המסך למטה כזה קו מעצבן מישהו יודע איך אפשר לטפל בעייה. חוץ מזה המכשיר מצויין. בתודה רבה. 123haim10
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
המאוורר של הכרטיס הגרפי להלן שקט??.. ??? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=698
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי אני צריך כרטיס גרפי לעיצוב גרפי עריכת סרטים אפקטים ובעתיד גם תלת מימד איזה כרטיס מסך אתם ממליצים רק לעבודה לא למשחקים תקציב של 700 פלוס ועדיף מינוס תןדה
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך 8600GT ואני לא יודע איזה חברה לבחור לו... אם תוכלו לעזור חי אני אשמח מאוד... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
-
חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס מסך יותר כדאי...מבחינת ביצועים ומחיר ??? ??? המסך שאני הולך לקנות הוא:Dell2007WFP שתומך ברזולוציה של 1680x1050 שזהו המסך המומלץ ביותר לאחרונה...... לפי דעתי רוב האנשים יש להם מסכים בסביבת הגודל הזה אז מה אם כך עדיף???? 8800gts 320mb אפשר למצוא החל מ 1600 שקל שלפי דעתי זהו מחיר מאוד אתרקטיבי את אחיו 8800gts 640mb אפשר למצוא החל מבערך 2000 שקל. אז האם זה שווה את ההשקעה??? או שעדיף להוציא את ה 400 שקל על משהו אחר???
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי פשוט אחד שיצא ממחשב פנטים 4 עכשיו וחשבתי להחליף אותו במה שיש אצלי שזה Ti4200 מה אתם אומרים? תודה
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
עזרה בנוגע לכבל S-VIDEO 7 PIN אחרי שחרשתי חנויות ואת האינטרנט לא מצאתי כבל SVIDEO 7PIN TO RCA היציאה במחשב שלי היא 7 פינים ובטלויזיה זה חיבור של בננה אני יכול לחבר כבל של 4 פינים במחשב ולהציג פלט בטלויזיה במקום 7 פינים? אם לא יש אתר/חנות שמוכרים מתאם svideo 7 pin ? אני כבר ממש בדיכאון מזה חח :\ יש למישהו פתרון/הצעה כל דבר שהוא :\ ?? תמונה של המתאם שאני צריך: http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Accessories.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2330&ProductName=GV-RX55HM256P8-RH
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מה יותר טוב שניהם בערך באותו תקציב ????? מה יותר משתלם???
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
לאפיק PCI רגיל וחשוב שיהיה לו כניסת וידאו ואולי גם S-VIDEO ושיוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות גבוהה... יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
התקנתי מערכת נקייה של חלונות XP, הכל עבד כשורה אח"כ התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של ATI וביצעתי איתחול, המחשב עלה רגיל, הופיע הלוגו של XP ואז במקום להיכנס למערכת ההפעלה המסך הפך לשחור והנורה הירוקה שעל המסך החלה להבהב כאילו הוא לא מוצא את "מקור" האות. הפעלתי את המערכת בSafe Mode, הסרתי את הדרייבר, הפעלתי מחדש והכל עובד כשורה. סתם בשביל לבדוק, התקנתי גם גרסה מאוד ישנה של הדרייבר, ללא ה CCC, אולם ללא הצלחה. בקצרה, עם דרייבר XP לא עולה ובלי הדרייבר עובד טוב. מישהו ניתקל בבעיה דומה?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. 7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני לא צריך הרבה מהמערכת שלי. כל מה שאני משחק בו זה enemy territory ו-CS 1.6. אתם חושבים זה יספיק?
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-