עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by g-a-l,

איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. ‏7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם קיבלתי 6800LE האם קיים מוד שיוכל לפתוח לי את כל הצינורות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by Psybration,

אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by ilay22,

מישהו יכול להפנות אותי? עשיתי חיפוש, וגם ב TOM'S אין XT

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. יש לי LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT עכשיו עם הכבלים שקיבלתי אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר את ההוט לכרטיס טלויזה וליראות על גבי המסך של המחשב ??? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by Gill2,

איך מנקים מסך LCD? כמו CRT או שצריך לנקוט כללי זהירות מסוימים? האם יש חומר מסוים שיכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by Nutone,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D ב1000 שח או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1180 או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ב1130 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by ormoshe,

שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by STRENGTH,

איזה מהם יותר טוב הם עולים אותו דבר (אני חושב) 796FD זה טרניטרון וFD 2 דיאמדטרון איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by avivaviram,

אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 שקל. משוייך ל PCI-E יש לי מעבד 3.4 ג'גה הרץ 667 מגה הרץ 4MB זיכרון מטמון 1024 מגה (1GB) של RAM ואן לי מושג מה הספק...(ו / אאו מה זה אומר)

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  11. אני צריך כרטיס טלוויזיה משהו כמו 150 שקל אם אפשר בבקשה הצעות

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. Started by sroolik,

הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by נוי27,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  14. אני מחפש לקנות מסך 19" CRT מעולה למשחקים. בארץ היה לי LG F900P ואני מחפש כזה כאן בנרות. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המסך הזה בארה"ב ? והיה ולא ניתן להשיגו. האם יש מסך נוסף שיכול להציג 1600X1200@85 ? או 2048X1500@75 כמוהו? אנא עזרתכם. תודה HF

15. מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by matrix_xp,

הוא מריץ לי את המשחקים הכבדים בלי שום בעיה אבל כשאני מריץ CS 1.6 הוא מקרטע חחחח למה

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  17. Started by westsider,

אני לא ממש מבין בראדון אבל רציתי לדעת אם הכרטיס הזה: Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe הוא כרטיס מסך טוב לגיימרים? ולאיזה G FORCE בערך הוא משתווה..? והאם במחיר שהרדאון אני יכול לקנות כרטיס G FORECE שיש לו ביוצעים יותר טובים לגיימינג והוא יותר יציב וחזק? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Maor Shahar,

אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB. בנוסף לקנייה אני רוצה גם לקנות כרטיס TV חיצוני/נשלף. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי לקנות? אני רוצה לשים על המחשב הזה מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום פיריום. תודה לעוזרים, gbguy

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  20. Started by bNs1k,

אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי נייד. חיברתי אותו לLCD שלי (37 אינץ') וחשבתי שאני אראה את התצוגה על כל המסך. אך מה שקרה בפועל הוא שראיתי את מה שמציג המחשב על החלק האמצעי של הLCD. נכנסתי להגדרות תצוגה -> רזולוציית מסך, ולא משנה כמה שניתי שם, בLCD זה נראה כאילו יש גבולות בתוכה. ז"א נגיד ושיניתי ל רזולוציה 768X1024 החלק התחתון של התצוגה לא נראה בLCD. מה גם שברגע שלחצתי זהה, על הLCD הופיע 1, אך המסך של הנייד היה כאילו כבוי (שחור). בתצוגה יש לי לבחור ב"ריבוי צגים" 2 אופציות (שרשומות אותו הדבר), הראשונה משפיעה על ה"תצוגה הראשית" והשנייה על התוצגה המשנית (שמסומנת באפור - קרי לא פעילה). בעצם איך אני יכול לראות בLCD שלי כמו בתוצגה הטבעית שלה (16X9)??? מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by tronado,

תומך בכל סדרת ה8800 ולא רק בULTRA. כמו שפורסם. לינק לדמו: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1643&file=1&evp=cc8450232865dc636daaae4fe49d24a9 תמונות מהמערכת שלי:

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by ziros,

שלום לכולם ראיתי שיש כרטיסי מסך של ASUS כדוגמת N7600GS Silent שאני מניח שיש לו קירור פסיבי האם גם הדגמים האחרים שלהם כמו N7600GT /2HDT ו ה- N79000GT TOP או ה - N7900GTX / 2HDT גם באים עם קירור פסיבי או עם מאוררים? ומה ההבדל בין הכרטיסים הנ"ל לבין ה - ATI מהדגמים EAX800 ואילך מי מהם נחשב יותר טוב ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by tm1988,

החיפוש בפורום ראיתי שיש בכרטיס הזה vivo זה בכל הכרטיסים שלהם או בדגמים מסוימים איך אני יודע אם יש לי את האפשרות הזאת?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים