עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ruff stuff,

מה הם היתרונות שלו לעומת מסך שאין בו חיבור dvi והאם שווה להשקיע במסך עם חיבור שכזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. ההתלבטות היא בעצם בין שני דגמים הx800 או x800gt x800gt http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3958&catcode= x800 http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1616&osCsid=48e6265d793f1c9d2bd06e701e32ca8d האם שווה לי ללכת על ה x800 ולשלם קצת יותר או לא? מה לדעתכם יחסי הכוחות בין הכרטיסים הללו?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by generalA,

איך אני יודע איזו חברה יש לממיר שלי ? הוא די דק וכסוף עם פס שחור בצורה מודרנית ששובר את הכסיפות בצורה יפה בפרונט... אני צריך את שם החברה כדי להוריד MANUAL שלו ולראות את כל סוגי החיבורים והשימוש בהם.. תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by amisha,

בשעה טוב התחלתי הבוקר (או הלילה ) במסע ה OC של הכרטיס (המעפן??) שלי 5600FX של לידטק (128MB) מהירויות המקור שלו הן ליבה : 325 זיכרון : 550 עליתי והגעתי ל ליבה :360 זיכרון : 570 השיפור היה כ100 נק במבחן ה 3D מארק 03 (לכ 2500 נק' ) המפרט הוא 2.4@2.8 1GB PC3700 כשאר הם רצים במהירות של 466 בתיזמונים של 2.5-3-3-7 והכרטיס הנ"ל עכשיו 2500 נק' זה לא קצת מעט מידי ? מהי הטמפ' המקסימלית שהוא סובל ?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, קיבלתי היום מסך 2253BW והרזולציה שלו צורכת כרטיס מסך חזק יותר מ- 8600GT. איזה כרטיס מסך טוב יחזיק לי משחקים ברזולוציה של 1680X1050X32 בביצועים טובים מאוד.... תקציב נע בין 700-500 ש''ח.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. בקרוב, ברירת המחדל הזולה ביותר של מפתחת השבבים הירוקה לעולם הניידים עשויה להיות מודרנית ומתקדמת הרבה יותר לכתבה

7. חברים רציתי לשתף אתכם עם קניתי החדשה (יגיע תוך מספר ימים) ולשמוע את דעתכם. המסך בגודל 19' ובעל מהירות מדהימה של 12MS (יחסית גבוהה לגודלו של המסך. טוב מה אני מבלבל לכם את המוח, הנה הלינק. http://www.sony.co.uk/ShowProduct.do?site=odw_en_GB&category=Flatpanel+LCD&product=SDM-HS94P תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. ברצוני לקנות את הכרטיס מסך הזה ולהריץ איתו סרטי 720P, ובנוסף להקל על המעבד (celeron 2.7) כי עכשיו אני רואה מקורטע. הבעיה שיש לי טלויזיה רגילה ועם ה 7600GT אני מחבר אותה באמצעות S-Video . הבנתי שיציאת הVGA ב G210 היא D-Sub (תקנו אותי אם אני טועה) כלומר אפשר לקנות מתאם מVGA לRCA או SV בלי לקנות ממיר לאות, האם זה נכון?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  9. כן, אני יודע שזה משחק ישן אבל משום מה המחשב שלי לא מצליח להריץ אותו בצורה סבירה. לפי מה שכתוב ב-system requirements המפרט שלי אמור להריץ אותו, אבל אפילו בהגדרות הכי נמוכות הכל מקרטע אז אני מניח שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהגיע עם הלוח אם. האם כל כרטיס מסך בסיסי שאני אקנה היום יעשה את העבודה? (לא חייב את ההגדרות הכי גבוהות). מאחר ואני משחק במשחקי מחשב אחת למשהו כמו 4 שנים אני באמת לא מעוניין לשדרג את המחשב בשלב זה מעבר למינימום ההכרחי, איזה כרטיס מסך יתאים למפרט הנוכחי שלי?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Oranili,

GECUBE Radeon X1950Pro 256MB AGP :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  11. היי, ראיתי באינטרנט מספר כבלים שממירים בין SCART ל-VGA. הם לא מאוד יקרים. ביחד עם החיפושים, ראיתי הרבה אנשים ספקנים שטוענים שזה לא יכול לעבוד. מישהו כאן ניסה לעשות כזה דבר? לחבר את הממיר של הוט עם SCART שממיר ל-VGA במסך מחשב? תודה עריכה: דוגמא לכבל כזה: http://www.ebay.com/itm/Scart-to-VGA-Cable-3M-Low-Voltage-2919-E219485-AWM-Computer-Cable-15-pin-/170718168319?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf9884ff#ht_925wt_1396

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  12. אז כמוש אמרתי אני צריך כ.מ. לעריכה גראפית, עם תוכנות כגון פרימייר, פיינל קאט ועוד. אני מעדיף כ. של מטרוקס כי הייתה לי איתם חוויה נחמדה. אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. ואני תריך כ.מ. לHTPC, בסגנון AIW עדיף עם HD. לכל אחד בנפרד 600$. תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by roeiw,

מה דעתכם על המסך הזה (אני מביא אותו ב 1800 ש"ח)

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-directx-12-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-20-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96-%d7%9c%d7%a4/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  16. מיעוט של כותרים מובילים אשר תומכים במערכים מרובעי ליבות גראפיות הביא את מפתחת השבבים לדחות את השקת כרטיס המסך העוצמתי ביותר שלה חדשות מעניינות מגיעות אלינו מביתה של AMD. מפתחת השבבים מסאניוייל הודיעה כי כרטיס ה-Fury כפול ליבות ה-Fiji שלה, שהוצג לנו באופן ראשוני לפני חצי שנה, לא יגיע השנה, אלא רק מתישהו במהלך השנה הבאה. הסיבה הרשמית לכך היא רצון להתאמה מיטבית עבור מערכות המציאות המדומה שמיועדות להגיע אלינו בקרוב, או במילים אחרות ה-Oculus וה-Vive. עם זאת, באתר anandtech הציעו הרחבה משלהם לסיבות של AMD – ומספרים כי דווקא המצב העגום בשוק המשחקים של 2015 בכל הנוגע למערכי SLI ו-CrossFire הוא האחראי המרכזי לעיכוב. הקודקוד האחרון ברביעייה הגדולה של AMD מתעכב …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. יש לי שני מחשבים עכשיו ככה אני שחקן מכור של קאונטר סטרייק התקנתי אותו במחשב המתקדם והחלטתי שהגיע הזמן שגם אח שלי יתחיל לשחק אבל במחשב הפחות טוב ואם אני לא טועה המפרט שלו זה משהו פנטיום שלוש 865 זיכרון 256 וכרטיס מסך GFORCE 2 עכשיו התקניתי את המשחק ואז כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי שהמשחק לא יכול לפעול בפורמט הרגיל שלו שזה OPENGL ומעכשיו הוא יעבוד כ SOFTWER עשיתי OK וכשנכנסי למשחק הרזולוציה הייתה ברצפה ממש מגעילה.. למרות שניסיתי להעלו לרמה של 32 צבעים ולהגדיל את הרזולוציה הוא תמיד איפס לי אותה מחדש. מה עלי לעשות??

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. היי אני רוצה לקנות מחר מKSP , ראיתי שיש להם כמה דגמים, איזה לפי הניסיון שלכם הוא כרטיס עם קירור טוב , האם הכרטיס הזה הוא כרטיס חם? מבקש את עזרתכם כי אני לא רוצה להיות מאוכזב . רוני

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by natan84,

מחולק לרייטינג של תמורה לכסף במשחקים ובטסטים סינטטיים, ולרייטינג פרספקטיבה במשחקים ובטסטים סינטטיים. http://ixbtlabs.com/articles3/i3dspeed/0910/i0910-video-p3.html שימו לב שזה לפני 430 של NVIDIA ולפני סדרת 6000 של AMD.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

http://hardwarezone.com/news/view.php?id=11007&cid=6

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-TITAN-Performance-Review-and-Frame-Rating-Update/Frame-Rat יש כאן כתבה מאוד מעניינת שכתובה בשפה מקצועית ולא מובן לי מה בדיוק אומר כל גרף יש כאן משהו מקצועי שיכול להסביר את הכתבה ? לא להסביר במשפט או זריקת כמה מילים לאויר משהו רציני להסביר את כל הכתבה מה אומר כל דבר

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by approx,

אין אני יכול ליראות את הFPS במישחקים עם הכרטיס מסך 7600GS ואים אני מבטל את האפשרות הזואת של ה60 FPS

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. נאי מחפש כבר הברבה חנויות אבל אין את הדגם.... אני לא רוצה חנות וירטואלית.....ובבקשה מחיר זול...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by Jack_g,

חברה אני ממש לא מנסה לגנוב את התרד אבל בחיית תעזור אני מנסה לקבל תשובה כבר איזה כמה ימים . אני לא יודע אם המסכים האלו טובים למשחקים ולסרטים הם היחדים שזמינים בארץ שבגודל 19 ו 16MS או 12 MS ואני לא מצליח למצוא שום ביקורת אליהם. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. אני חושב אל הדגם של ה DVI.

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. האם לצד מעבדי Ryzen 5000 ניידים AMD תחשוף גם כרטיסי מסך ניידים אותם ניתן יהיה לשלב ביחד בגל דגמי 2021? ההדלפות מגיעות ואנחנו מחזיקים אצבעותלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.