עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by or_y,

שלום. אני משתמש לצרכים משרדיים במחשב די ישן. לאחרונה קיבלתי מסך 27, תומך 4K. נראה לי שהכרטיס מסך מגביל אותי לרזולוציה נמוכה יותר. אם זה יעזור, אני רוצה להחליף כרטיס. הצרכים הם משרדיים בלבד, לכן אין צורך בכרטיס יקר במיוחד. צירפתי תמונה של מה שיש היום. תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. מותגי ה-Red Dragon וה-Red Devil הוותיקים זוכים להמשכיות מעניינת גם בדור החדש מבית AMD, לשמחתנולכתבה

3. העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה

4. שמועות על כך שהמחירים הרשמיים אותם הבטיחה לנו מפתחת השבבים עבור כרטיסי המסך מהדור החדש שלה עומדים להיעלם הלכה למעשה,ולפנות את מקומם לגרסאות בעיצובים ייעודיים שיהיו יקרות משמעותית גרמו לחברה להגיב במהירות - ולהבטיח כי הייצור ימשיך ללא מגבלת זמןלכתבה

5. Started by Shambik,

אהלן, לא ראיתי בחוקים משהו שמדבר על פרסום כלים או לינקים וגם לא איך ליצור קשר עם מנהלים כאן בפורום, אז אני שואל כאן. עקב כל המצב של חוסר מלאים בחומרה כתבתי כלי שרץ על חנות ניו אג ובודק מלאים, הקוד נמצא בגיטהאב למי שלא רוצה להתעסק בתוכנה פתחתי גם כמה ערוצי טלגרם שהכלי שלי מעדכן שם השאלה אם אני יכול לפרסם כאן לינק למדריך שכתבתי על הכלי (נמצא בפורום באתר אחר או אם אפשר לפתוח אשכול כאן שיסביר) ואת הלינקים לערוצים בטלגרם תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. האם לצד מעבדי Ryzen 5000 ניידים AMD תחשוף גם כרטיסי מסך ניידים אותם ניתן יהיה לשלב ביחד בגל דגמי 2021? ההדלפות מגיעות ואנחנו מחזיקים אצבעותלכתבה

7. Started by Emmanuell,

KSP,IVORY,PLONTER,RSM אין לאף אחת מהן , מישהו יודע אם יש במלאי איפשהו 3080 ? ולא הממש יקרים שעולים כבר קרוב ל5000 , הסטנדרטים במחיר "רגיל " של 4k~

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  8. הדור הבא עלינו בטובה , AMD נלחמת בחולשות שלה שהם מדייה ומוסיפה תמיכה בצפייה 4K דרך ווינדוס 10 שעד היום היה מוגבל עד 10 mbps לערך הדרייבר של 5700 יכיל Microsoft PlayReady 3.0, שמכיל DRM לנגן סרטים מערוץ נטפליקס יש מכלול של אלמנטים ש- AMD צריכה להתחייב לעמוד בהם hwi notice. frame by frame HDCP 2.2 לפחות אפשרות זאת תהיה דרך HDMI and display port 1.3 ומעלה GPU with at least 3GB vram כל זאת יהיה ניתן לראות דרך Edge browser או Netflix app שידור 4K 25 Mbit/s https://www.guru3d.com/news-story/amd-adds-netflix-4k-support-to-rx-5700-video-cards.html עדיין ישנם שאלות פתוחות : 1. מה קורה עם סדרות קוד…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. המותג הלוחמני עתיד לשלב מעבדי Tiger Lake משופרים עם הכרטיסים הגראפיים הניידים הזולים ביותר של NVIDIA בגל ההשקה הראשון - עם מיתוג מעודכן ומסכי QHD מתקדמים כתוספתלכתבה

10. משפחת ה-Ampere מגיעה אל השוק הנייד כצפוי, עם שלוש גרסאות תחילה - ששונות בהרכב החומרתי מהמקבילות השולחניות שלהןלכתבה

11. התצורה השולחנית החמישית של משפחת Ampere תגיע בעוד פחות משבועיים - עם תג מחיר מומלץ גבוה מהמשוער ותהיות מוכרות אודות הזמינות המעשית בחנויותלכתבה

12. שותפות השיווק של AMD חושפות ארבעה דגמים מתוכננים חדשים דרך בקשות רישום - כולם בתגי מחיר מיועדים של פחות מ-500 דולר לכאורהלכתבה

13. ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יצרנית השבבים רוצה להזכיר לכולם שהיא נמצאת בעיצומה של כניסה אל תוך עולם כרטיסי המסך הסוערלכתבה

15. שלום לכולם. הגדרתי ב MSI AFTERBURNER שיציג לי ערכים של FPS וגם 1%+0.1% LOW את הFPS הרגיל הוא מראה לי אבל את ה 1% +0.1% הוא לא מראה לי במשחק... אני מפספס משהו? מצרף תמונה של ההגדרות. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  16. צמד דגמים מקוצצים מהדור החדש של NVIDIA עשוי לגשר את פערי הביצועים הגדולים בין כמה מדגמי GeForce GTX שנמצאים בשוק כעתלכתבה

17. מפתחת השבבים מאשררת את הבטחותיה מהעבר ומתיימרת להביא את ארכיטקטורת ה-RDNA 2 גם אל השוק הנייד עוד לפני סוף המחצית הראשונה של 2021לכתבה

18. החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה

19. שלום, יש למישהו המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה1,000 שקלים. ספק כוח: Antec value power plus 500w 1x8 pin מארז: Antec nx300 לוח אם : asus prime b560m - k תומך במעבדי אינטל דור 11 מעדיף nvidia או בשיתוף nvidia אבל ברמת העיקרון לא חובה. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  20. לפי הנאמר כאן בסרטון, זו בהחלט אפשרות ..... וגם, שינוי גישת הפינים במעבדי AMD. https://www.youtube.com/watch?v=rzl-QzX5jSI

21. מעבד עם שמונה ליבות וכרטיס המסך הכי מתקדם בגזרה הניידת, יחד בתוך מחשב 14 אינץ' ששוקל פחות מ-1.9 קילוגרם? חברת הגיימינג מגיעה על מנת להוכיח לנו שזה אפשרי ואפילו כדאילכתבה

22. חברת Colorful מציגה את הגרסה היקרה ביותר של כרטיס ממותג ה-GeForce, אולי מאז ומעולםלכתבה

23. כמעט חצי שנה אחרי שדגמים אלו הוכרזו - צרכנים סוף כל סוף יכולים ליהנות הלכה למעשה משמונה ליבות Zen 3 מתקדמות במעטפת הספק מצומצמת עבור מערכות ניידות קומפקטיות, כאשר אייסר היא זו שמבצעת את הצעד הראשון לזמינות רחבה עם דגם ה-Swift X המסקרן שלהלכתבה

24. היצרנית הסינית מציגה דגמי Mi Notebook Pro X חדשים עם כרטיסי מסך מ-NVIDIA ומסכים שעשויים לגרום להרבה יצרניות מבוססות יותר לקנאלכתבה

25. Started by id700,

שלום. אם אפשר עזרה,בתוכנה MSI Afterburner כל פעם שאני משחק אני מפעיל את השמירה של הגדרות ומנצל תכרטיס מסך אחרי שאני מסיים לשחק, אני עושה רענון והוא חוזר למצב רגיל. אז עכשיו שאני עושה רענון הוא לא חוזר והטמפרטורה על 50 ולא 30 כמו שהיה וגם mhz גבוה ולא יורד. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.