כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי את הכררטיס hd 4650 של ג'יגהבייט ומסך LG W2042T לאחר שחיברתי את הכרטיס למסך, לא ראיתי תמונה. עכשיו אני מחובר דרך הכרטיס שמובנה לי על הלוח אם. מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחבר ישירות וגם דרך המתאם שהגיע עם הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש לקנות מתאם זוויתי לכרטיס מסך. הכוונה למתאם DVI ל-DVI זכר לנקבה שאותו אחר לכרטיס ואליו את הכבל. אני צריך מתאם כזה בכדי שאוכל למקם את המארז צמוד לקיר (הכבל של המסך ממש קשיח וגורם להרחקה רצינית של המארז) מישהו מכיר מקום שבו ניתן לרכוש מתאם כזה? אמיר
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמראה כמה הכרטיס מסך מתאמץ באחוזים או כמה מהזכרון תפוס בכל רגע נתון כמו שאפשר לראות על מעבד או זכרון כשעושים CTRL+ALT+DELETE (ראה תמונה מצורפת) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1024/768 יעוות לי את התמונה אם יש לי מסך רחב מה להשים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה8800GT אבל אין אותו באף חנות בארץ של חברות כמו ג'יגהבייט ואסוס, והם צריכים להגיע בעוד מספר שבועות =\ מצאתי רק של INNOVISION, האם החברה בסדר? כדאי לקנות את הכרטיס שלהם? או לחכות שבועות שלמים לחברות הטובות יותר?
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי R9800PRO (כבוד לוותק ) לאחרונה גיליתי ש LIVE FOR SPEED רץ ממש, אבל ממש איטי בטירוף, עם ירידה של הפריימים ל 12 לשנייה. זה קורה עם דרייברים בגרסה 5.12 והלאה (כרגע עם 6.1) אבל ראו איזה פלא ופלא, כאשר התקנתי את הגרסא 5.1 פתאום המשחק רץ ככ חלק שהייתי צריך להגביל את הפריימים. מישהו מכיר את הבעייה? ואיך לעזאזל אני פונה ל ATI לידע אותם על הבעייה הזו? ואולי זאת בעייה של המפתחים של LIVE FOR SPEED?? בבקשה המשחק הזה חשוב לי כי הוא אחד היחידים שאני באמת משחק. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק ב- Company of Heroes שיוצא עוד מעט. המחשב שלי במקור לא היה מיועד למשחקים כבדים, אבל עכשיו אני נאלץ לשדרג. יש לי את המפרט הבא: ASRock 775Dual-880Pro Intel P4 3GHz 2x SuperTalent 512 DDR 400MHz CL3 NVIDIA GeForce FX 5700LE ספק כוח של איזה חברה שאין לה אפילו אתר ברשת אני מתכוון לקנות מנועה מחשבים: - ספק כוח Enermax Liberty 400W - x1950pro 256mb או את הגרסה של 512mb ב-1650 ש"ח שאלה 1: באתר היצרן של הלוח אם לא מופיע ה-x1950 תחת רשימת הכרטיסים הנתמכים, אבל מופיע שם למשל ה -x1900xt http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=775Dual-880Pro האם הלוח אם שיש לי מספיק טוב בשביל הכרטיס הגרפי? מה שגם באתר אחר ראיתי שה- PCIe …
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי טוב ולא יקר יתאים לי לכרטיס מסך....?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב חברה...יש לי מחשב נייד של HP ויש לו אפשרות לחיבור VGA ,כלומר שאני יכול לחבר כל מסך ולהעביר את התצוגה אליו וגם התצוגה יכולה להיות בשני המסכים בו זמנית אני מאד רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ורציתי לדעת אם זה אפשרי...אם מישהו יודע אם מוכרים בחנויות מתאם כזה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב והתלבטתי איזה כ. מסך לקנות. אני נחשב גיימר, המטרה של המחשב היא משחקים ושיריץ לי אותם טוב. אני חשבתי על 6800GS, אבל מישהו יכול להגיד לי מה כדאי? התקציב הוא כ1100 ש"ח בערך
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום. בסאנדרה החדשה רשום לי ש גירסת תוכנת הביוס ישנה מאוד. עכשיו איך אני מעדכן אותה?, יש לי את הדריוורים הכי החדישים של ATI. תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תראו יש לי את הכרטיס מסך: ABIT RADEON X600XT 128M וקניתי אותו לפני שנה ככה עם המחשב, ובזמן האחרון שאני נכנס למשחקים זה עושה לי מלא סימנים במשחק ויוצא לי מהמשחק וכ'ו.. אני לא מאמין שזה וירוס כי פירמטתי תמחשב וזה לא עזר.. אמרו לי לנסות את אלה: OverClock DownClock למישהו אולי יש קישור? או שהוא יודע מה הבעיה וזה לא קשור לתוכנות האלו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ב7800GT של POV רשום: D-Sub: No DVI-I: 2x זאת אומרת שאני לא יכול לחבר את הCRT שלי שיש לו חיבור אנלוגי בלבד? http://www.pointofview-online.com/GF7800A.html
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
נתחיל בכך שאני פותח את התרד פה ולא בסטיקי כי שם פשוט לא עונים כנראה שכמעט לא ניכנסים שם ולכן אין כמעט תגובות. והסיבה השניה שזה ממש לחוץ לי אני צריך את דעתכם על הלילה! תראו אני הזמנתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371022 שעלה לי 1950 והוא אמור להגיד מחר (זו הסיבה שאני לחוץ) עכשיו חשבתי שיש לו PIVOT אבל אין וגם אין אפשרות לכוון לגובה, זה לא דברים יותר מידי חשובים לי אבל עדיין הם יכולים להיות די שימושיים לי במיוחד ה-PIVOT (סטודנט) אבל לעומת זאת הוא 4MS ויש עליו ביקורות טובות מאוד מבחינת ביצועים אבל המחיר שלו די יקר 300 שקל יותר מה- 730B שההבדל היחיד שמצאתי הוא במהירות התגובה והעיצוב. תראו אני לא גיימר כבד פה ושם משחק קצת אבל אני רואה הרבה סרטים ב…
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי נייד אם x1400 אבל הדרייבר שלו די ישן בן 3-4 חודשים אני לא מבין איזה גרסה אני צריך להוריד ואת מה(ctalist או דרייבר או גם וגם...) די הסתבחתי באתר של ati-amd... ולגבי ההתקנה שלו אני צריך להסיר את הישן ולהתקין את החדש, נכון? סליחה אם זה לא הפורום הנכון.... האם לא כדאי להתקין את הדרייבירים של omega?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני בערך סגור על הכרטיס מסך הזה: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 עכשיו יש לי שני אתרים בשניהם מציאים מחיר שונה אני לא יודע אם הם אותו דבר או שיש אחד יותר טוב מהשני בבקשה תעזור לי.. אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך.. אתר ראשון: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX195P256&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=269&aff=Zap〈=he אתר שני: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5101?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 ושאלה.. הכרטיס מסך הזה לדעתכם טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב ממנו? אה ותגידו האתר מאובטח לקנייה הוא בטוח? כי אני רוצה להזמין עכשיו
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, ואני רציתי להיות בטוח שהאפשר לשים עליו את ה8800 GF. להלן המפרט: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 502.7 MB (אני עומד לשדרג ל 4GB) על XP. כדאי לי? אם כן איזה סוג הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מתלבט בין כמה כרטיסים של LEADTEK LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GS TDH HDMI 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH EXTREME 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL קודם כל השימושים: משחקים וצפייה בתוכן HD הראשון הוא דגם עם יציאת HDMI אבל GS השני הוא GT עם 128BIT השלישי הוא הכי חזק בדיוק כמו השני רק עם 256BIT אם האות בHDMI ו DVI בשניהם הוא דיגיטלי זה לא אומר שבשניהם רואים אותו דבר? כי אם כן אז אני כבר מוותר על הראשון השאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 100 שקל בשביל הגרסא עם 256BIT כמה הבדל זה נותן והאם הוא יהיה מורגש במשחקים?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה כאשר אני מנסה לחבר את הטלוויזה למחשב... אני מחבר אותךה מאמצעות הכבל שקיבלתי על הכרטיס עצמו... מה שקורה זה שברגע שאני עם הדרייברים של הכרטיס מסך אז אין לי צבע בטלוויזה, אבל אם אני בלי הדרייברים אז יש לי צבע אבל אתם יודעים חצי מהמחשב מוגבל ואי אפשר לשחק משחקים או לראות סרטים כמו שצריך ... מה לעשות? תודה יעקב.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם אני יקנה תכרטיס מסך שהמלצתם לי שתומך ברזלוציה של 2056-1800 בערך והמסך שאני מעונין לקנות זה סמסונג 710V LCD שהוא תומך ב1024-1280 האם זה מצדיק לקנות תכרטיס שהמלצתם - האם אני אוכל לנצל את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי על מסך הLCD כי אחד החברים שלי אמר לי שגרפיקה עדיף מסך CRT שתומך ברזולוציות הרבה יותר גבוהות ומתאים לגרפיקה הרבה יותר מLCD ,תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בדיוק הלך לי מסך ב-CRT שנמצא אצלי כבר 10 שנים :-\ (הכל נהיה אפור וקשה לראות). אני צריך מסך חדש, לא רואה צורך ב-LCD כי לא קיים מחסור במקום וגם הוא עולה פי שתיים. איזה מסך בסביבות ה-800 שקלים מומלץ לקנות? אני צריך אחד שיחשב לאיכותי, מיועד למשחקים, סרטים וקריאה...
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המעבד שלי רץ כרגע על 3.22 יציב... ככה שבמהירות הנוכחית אני מקווה שלא יהיה צוואר בקבוק... צריך את החוות דעת שלכם. זהו מעבד פרסקוט 800fsb . Intel P4E 2.8@3.22 ד"א.. ראיתי כבר הרבה מקרים שבהם ה6800GS נפתח ל16 צינורות.. אז זה בכלל לא שאלה של כדאיות אם לקנות או לא..... כי זה פשוט כן... אני מדבר על ה AGP כמובן... שאולי לא באותם קלוקים כמו לpci-e , אבל יש את האפשרות הכמעט בטוחה של פתיחת צינורות.. במיוחד לחברות כמו EVGA and XFX
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-