עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by morbidangel,

שלום לכולם כמו שרשום בכותרת (ו512 זכרון) לאחרונה (בשלושה חודשים אחרונים) במשחקים (COD4 וHEROES5) המסך נכבה והמחשב לא מגיב. ניסיתי להציב מאוורר נייח מול המחשב כשהוא פתוח בעוצמה מקסימלית וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים, לא עוזר. ניסיתי להוריד מה- Hardware acceleration בsettings ועדין מת אחרי כחצי שעה של משחק. הורדתי גם תוכנה שמתאימה את קצב רענון המסך לרזולוציות של הכרטיס מסך שיניתי הכל ל75 הרץ (מה שמוגדר במסך עצמו) ומשחקים עדין מתים באמצע.. אני אובד עצות. ד.א יש לי מסך 17 אינצ' LCD של חברה לא מוכרת Polyview. תודה לכל תשובה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל. תנו חוות דעת - הכרטיס מיועד למחשב שיעבוד 24/7, אני רוצה שיוכל להריץ משחקים בני ימינו ללא קשר לפילטרים (ואת זה הוא עושה) ויוכל להראות סרטים - אני יודע ש-ATI יותר טובים בוידיאו OUT אבל הכרטיס הזה הרבה יותר יעיל בצריכת אנרגיה + קירור פסיבי. בנוגע לקירור פסיבי, ראיתי שהקירור עליו יעיל יותר מקירורים אקטיביים אחרים. אני יודע שיש ב-KSP, זה יבוא רשמי? האם ליבואן הרשמי בארץ יש? מחפש מקום שייתן לי 3 שנים אחריות. ולבסוף האם זו קניה כדאית כעת? או שעדיף לחכות שייצאו כרטיסי הדור הבא ואז המחיר של הכרטיס הזה ירד? תודה מראש על התשובות

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  3. מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  5. Started by zini1,

איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by mani007,

r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יצליח לסחוב יפה משחקים כגון פיפא2006, AOE3,אולי איזה NFSMW וכמה משחקי ראלי.. חשוב לי לדעת אם הכרטיס הזה הוא בערך ברמה של ה6600GT כי אם כן זה מספיק לי. דרך אגב, אני שואל כי אני משיג אותו במחיר ממש ממש טוב, 380 שקל חדש וזה מתאים לי בול בתקציב. יש לציין שאני לא משחק במשחקים שהם יותר "כבדים" מאלה שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  8. השאלה בכותרת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7816 חשוב לצייין שזה למערך sli עם לוחhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=9628

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by oogi,

שלום, איזה כבל DV-I אני צריך כדי לחבר בין שני אלה? שימו לב שבכרטיס המסך ישנם 4 פינים שבמסך אינם. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. Started by nbav,

אני מתכנן לקנות מחשב בימים הקרובים כששאלה אחת נותרה פתוחה יכול מאוד להיות שאני לא אשחק במחשב או אשחק מעט האם מומלץ ללכת על מעבד/לוח אם שיש עליו כרטיס מסך מובנה? איזה משחקים הוא יכול להריץ? איזה משחקים כרטיס מסך חלש יחסית מסוגל להריץ? (מבחינת השנת יציאה של המשחק) תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  11. Started by Sctoweri,

אני מחכה לה בקוצר רוח מישהו יודע מתי היא כבר תופיע באתר?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by שבלול33,

הכוונה לכרטיס 5800

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  16. הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל ממש מתלבט בין לוח עם צ'יפסט 630i/7100 לבין לוח רגיל עם כרטיס מסך זול Radeon HD 2400PRO או דומה. המחשב (P4 1.6 עם 768M RDRAM) משמש בעיקר לגרפיקה אבל הוא עובד טוב גם היום עם GeForce3 Ti 200. בשנים האחרונות לא ממש שיחקתי במשחקים אבל אולי זה גם בגלל שיש לי כרטיס חלש (F.E.A.R לא רץ עליו) המלצות / דעות יתקבלו בברכה. גיא

17. Started by Unkn0wn123,

שלום,היום הזמנתי כרטיס מסך חדש gforce 6600 gt של leadtek רציתי לשאול האם בחרתי בכרטיס טוב,מה לעתכם? רציתי להזמין כרטיס של gigabyte אבל אמרו לי שהוא לא ממש טוב ומתקלקל מהר... :-\

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. יש פה השוואה רצינית ומכובדת . אמנם 22 עמודים ,אבל למי שמשקיע הרבה כסף שייקח כמה דקות ויתחיל לקרוא http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/msi8800gts-640.html

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  19. יש לי אוסף קלטות חשוב מאוד ואני חייב להעתיק אותם לCD או DVD כמה שיותר מהר, ??? אני חייב שההקלטה תהיה באייכות הטובה ביותר וכמובן כנ"ל לגבי האייכות SOUND, בידוע לי שמן הסתם מדובר ברכישות שנעות מתחום ה- 400ש"ח ומעלה... אודה על כל עזרה והמלצה. בתודה רבה 123HAIM10

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. שלום אז כמו שאמרתי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 2000 שקל + - מה שחשוב לי שיהיה על סלוט של פיסיי אקספרס שיהיה חזק כמה שאפשר (שיריץ משחקים חדשים על פול רזולוציה ללא תקיעות) ושהוא כבר יבוא מהמפעל עם קירור מסיבי עליו שאני לא אצתרך להרכיב לו לבד אני לא רוצה להתעסק בזה. אני לא מתכוון לעשות לו OC אבל בחום של הארץ גם במצב עבודה רגיל הכרטיסים האלה מתחממים יתר על המידה ולכן חשוב לי לקנות כרטיס שכבר היצרן עשה לו מודינג מסיבי כמה שאפשר מה שעוד חשוב לי שתיהיה לו יציאת hdmi כי אני מתכוון לקנות מסך תואם לזה ה??????24 אינץ של דל בכל אופן אם יש לכם דגם מסויים להמליץ לי אני מאוד אשמח תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by THE FOX,

עם איזה זיכרונות הוא מגיע? [על איזה תדרים...] לכמה הגעתם איתו ב OC?

22. דיי משתווה ל 7900GT רק בפחות כסף ;D http://www.legitreviews.com/article/384/1/ תהנו נוידיה משחררת את הכרטיסים 7950GT ו 7900GS http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4087

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר לראות מהממיר של YES.

24. Started by Evgeniy,

שלום לכולם! אני צריך המלצה על מסך שטוח 19" CRT עד 2200-2300 ש''ח, למטרת עיצוב (תלת מיימד, עריכת וידאו, בניית אתרים, דפוס). מה דעתכם על LG f900P? והאם 930SB יקר רק בגלל ה-"SB"?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by bumpd,

אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.