כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני עובד כרגע על מחשב עם שני מסכים(תצוגות שונות) וכרטיס מסך אחד. אני רוצה להוסיף מסך שלישי ואחרי שיטוטים באינטרנט הבנתי שאני צריך את אחת מהאופציות הבאות: 1. כרטיס בחיבור pci - זול אבל עם הרבה בעיות. 2. אופציה יקרה אך אפשרית - לוח sli עם שני כרטיסים תומכים שלכל אחד יהיה אפשר לחבר עד שני מסכים. אחרי בירורים עדיין לא מצאתי מי שמוכר כרטיסים בחיבור pci בארץ. אשמח אם מישהו מהפורום יוכל להפנות אותי. וכמובן שכל הערה והצעות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך ATI radeon 9200 אבל הדרייבר שלו לא מותקן ואין לי אותו אני צריך לינק להורדת הדרייבר והסבר איך אני מתקין אותו שיעבוד הכרטיס מסך כמו שצריך וכדרך אגב הייתכן שבגלל שהדרייבר לא מותקן הכל נגלל איטי וסימולטור לא עולה יפה ? תודה לכולכים אופיר :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום אני חדש ואני צריך את הדעות שלכם בקשר לקניית כרטיס מסך. עכשיו על הכוונת שלי זה ה-8800GTS, והוא מיועד בשביל להריץ משחקים כבדים שהולכים לצאת בקרוב כמו Gears of War, UT3 וכל אלה. השאלה האמיתית היא האם כדאי לי לקנות עכשיו את הכרטיס (GoW יוצא בחודש הבא ואני ממש רוצה לשחק בו) או לחכות לקנות כרטיס אחר? מישהו גם יכול להגיד לי אם יש לכרטיס הזה איזהשהי תחרות (כמובן באותו מחיר בערך)? נ.ב.- בקשה לי אליכם נסו לדבר בשפה יותר פשוטה כי אני לא ממש מבין בזה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מערך CROSSFIRE של ATI שני כרטיסים מדגם Radeon 3870X2 אך לצערי חוץ מסדרת הGEFORCE9XXX או בקרוב סדרת הRadeon 4XXX אף כרטיס כיום בשוק לא תומך בחיבור אורגנלי של HDMI, לכן כיום אני מחובר עם כבל HDMI ועם מתאם DVI-TO-HDMI שהגיע עם הכרטיסים, השאלה שלי היא כזאת האם אכן אני מקבל איכות שידור של HDMI או לא? עם לא האם אני צריך לחבר את יציאת הComponent לטלוויזיה כדי לקבל שידור HD? בתודה מראש לעוזרים נאור
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה אבל בכמה חודשים האחרונים ברגע שאני מדליק את המחשב או אחרי מאמץ או אפילו סתם במנוחה הכרטיס מראה ארטיפקטים מוזרים לא יודע סתם פסים סגולים על המסך...שלחתי אותו לבדיקה בחברה והם עשו בדיקת מאמץ במשך יומיים ולא היה כלום...מה קורה??...זה הספק אולי??? יש לי enermax 420W האם הוא לא מספיק אולי?....או שאחרי זמן הספק פשוט הוריד מהקיבולת חשמל שלו??..
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום חברה נכון שיש את ה AA וכל הדברים האלה ? עכשו למשל ב 8800GTS איך אפשר להפעיל אותם ? (למשל בכרטיסי ATI יש את ה CRYSTAL)
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כל משחק שאני מעלה אני רואה אותו על מסך מלא ...כאילו שמשחק נימתח אל מעבר למסך ...(בערך פי 2 גדול יותר מהמסך). האם זו בעיה נפוצה ....ואיך אפשר לפתור את זה ..?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4661b9c641ece0ab.jpg צריך לעדכן ת PLUG AND PLAY ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם כרטיס קורספייר...לא משנה איזה X1900 או X1950 יכול לפעול לבד??..או שהוא חייב כרטיס שהוא לא קורפייר... ועוד שאלה... אפשר לקחת כרטיס X1900XT או X1950XT ולשים לו דגומא X1600 CF..??
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מחשב שבעקרון מיועד יותר למשרד אבל גם צריך להיות לא אפשרות לשחק משחקים כגון פיפא, NBA לא משחקים כבדים מאוד כשביקשתי את כ.המסך Gigabyte Radeon X600PRO GV-RX60P128D PCI-e 128Mb Bulk Video הציעו לי להוסיף עוד 30 שקל ולקבל את הכרטיס הזה Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card בגלל שיש לו יותר זכרון הוא אמור לרוץ יותר טוב שאלתי היא כזאת האם שווה להשקיע עוד 30 ש"ח ולקחת את הכרטיס השני והאם בכלל אפשר להריץ עליהם את המשחקים שאמרתי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אם כן תוכל לספר עליו? כי הייתי רוצה לרכוש אחד כזה בקרוב
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
פירסמתי פה כבר פעם הודעה לגבי זה שרציתי לקנות כרטיס מסך עם חיבור agp והחיבור שיש לי במחשב הוא agp 4X. בפורום המליצו לי על 7300gt ומאוד התרשמתי מהכטיס הזה אך החיבור שלו 8X ולפי מה שהסבירו לי פעם שעברה בפורום הכרטיס הזה אמור לעבוד עם הלוח אם שלי ואז החלטתי ללכת לחנות לקנות , בקיצור הלכתי לחנות וביקשתי שיביאו לי את הכרטיס מסך ואז המוכר שאל אותי איזה חיבור יש לי אמרתי לו agp 4X והוא אמר לי שזה לא יעבוד בכלל והתחלתי להסביר לו כמו שבפרום פה הסבירו לי שזה יעבוד אבל הכרטיס לא ינוצל עד הסוף למרות שלא כ"כ מרגישים בהבדל אז אמרתי לו שייחבר למחשב ונראה עם זה עובד הוא אמר לי שאם הוא ייחבר לי אז אני צריך לשלם לו על הכרטיס מסך אפילו אם הוא לא יעבוד ואז הוא המליץ לי על גיפורס 5200 או רדאו…
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Hi guys, I'm in the US now and i wanna bring with me a new GPU. Does my system can handle it? and fully use the power of the GPU? The resolution i'm work on it's 1366x768. My system: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W I'm thinking about: HD4850, HD4870,GTX260,9800GTX+
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב AMD ATHLON SOCKET 939 64BIT 3200+ 1GB KINGSTION DDR 2.5CL (512x2) GEFORCE 6600TD PCI-EXPRESS 128MB או 256MB לא זוכר האם ישתלם לשדרג אותו לכרטיס אחר ? עד סכום של 500-600 ?? או שמא הוא כרגע יריץ לי משחקים עדכניים בצורה טובה ?? אם לא על איזה כרטיס מסך בסכום שציינתי אתם ממליצים ??
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם כל כרטיס שתומך ב X8 יתמוך גם בX4..? אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בעלי 256 MB ו128Bit (גם יד שנייה)
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
או שזה תלוי בחברות השונות שמייצרות את הדגם הזה של הכרטיסים ?
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-