כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
-
מפרט: AMD Athlon64 3000+ 2.0 GA K8NS xfx6800nu 1gb a-data 400 HEC 525 ועכשיו לבעיה! פירמטתי את המחשב התקנתי הכל כהלכה , אני בא להריץ Aquamark3 והאף פי אס שלי על 60- שזה לא נראה לי הגיוני .... אממ אני משתמש על דריברXG 75.90 ניסתי להחליף דריברים ואותה בעיה נשארה ושמתי לב שכתוב בפרטים של הכרטיס "סוג אפיק: PCI x0 ולמיטב ידעתי הכרטיס לא אמור להיות על pci וגם ב rivatuner "agp transfer rate" זה על PCI .... עזרה בבקשה אני לא ממבין ממש בדברים האלה!! תודה =]
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כי אני לא ממש זוכר מה קניתי ? ועוד שאלה. האם יש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך מהסוג הנ"ל (אני מתכוון לבדיוק אותו הסוג) במקביל על לוח ומה שחשוב זה מה השיפור בביצועים ? זניח או גדול ביותר ?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה את מהירות השעון והליבה של : X1650 (לא פרו!) X1650PRO 7600GS 7600GS SONIC R800GTO
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב ואני מתכנן על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הלוח הוא של ג'יגהבייט מדגם GA-965GM-S2 לפי מה שהבנתי, הכרטיס המובנה משתמש בזכרון של המחשב וזה גורע מבצועי המחשב.. האם זה נכון ואם כן עד כמה זה קריטי? והאם הוא יוכל לסחוב את הויסטה? המחשב שלי הוא למטרת לימודים בעיקר, וגם שימושים סטנדרטיים (אינטרנט, סרטים,מוסיקה וכו..) לא למשחקים וזו הסיבה שאני לא רואה טעם לקנות כרטיס מסך.. אני אשמח שמישהו שמבין בנושא יתן לי תשובות.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה- יש לי דיוידי נוסף.. ויש לי כרטיס מסך טוב במחשב בלי יציאת וידאו..(S-video) בכרטיס מסך אחר שיש לי יש יצאיה כזאת.. אז אני רוצה להוסיף אותו למחשב כדי שתהיה לי יציאה.. והוא ישמש רק כיציאה לא כמאיץ גרפי.. וככה אני יוכל לחבר את המכשיר דיוידי אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מהו ה LCD 15 הכי טוב שניתן למצוא ב 2000 שקל? יש את ה BENQ האלה עם ה 16MS, ו LG ... יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת. הכי טוב למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום , חנות אחת חייבת לי פיצויים והציעה לי כרטיס מסך בחינם היא מציעה לי שני כרטיסי מסך ואני רוצה לשאול איזה מהם כדאי לקחת יותר? הראשון הוא Gecube radeon x1650 לא PRO והשני הוא Leadtek Geforce 7600GS שני כרטיסי המסך הם 256 Mbyte תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים , לאחר חיפושים רבים בכל מיני חנויות , לא מצאתי את הכרטיס שהמליצו לי עליו פה בפורום palit 7600gs sonic החלטתי בסופו של דבר ללכת על ה-8500gt.. גם תומך ב-DX10 אני רוצה לקנות מ-TMS או מנעה ... רק מהצפון מישהו יכול להגיד לי איזה כרטיס לקנות מהרשימה הזאת ? עד 461 ש"ח ... http://tms.co.il/advanced_search_result.php?keywords=8500gt&osCsid=5f3d6611f8e41dc0a1ec2769e727f88a תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה,יש לי כרטיס מסך 6800U של LEADEK המוזר זה שפתאום נעלמו לי התפריטים במשחקים! כלומר... המשחק עולה והכל סבבה אבל בתפריט האפשרויות אני לא מצליח לראות את האפשרויות (רואים אותן לאלפית השניה ואז הן נעלמות! אחר כך אני צריך לנחש את הבחירות שלי במשחק.כאשר אני מגיע למשחק אני לא מצליח לראות את הכתוביות במהלך המשחק.... מישהו יודע למה? זה כאילו שהפונטים נעלמו לי והגרפיקה נשארה...
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
FIREBIRDXFX6800U זה היה אני במקור ... ואז חבר שלי לקח לי תשם ותסיסמא כי הוא זכר אותה שאני עשיתי תיוסר והתחיל לדבר שטויות על מס הכנסה וכזה... אז דבר ראשון רציתי להגיד שאבא שלי הוא בכלל שכיר ואני באמת קניתי תכרטיס מסך הזה אבל אני משלם מחיר מלא כמובן!! בלי פרבילגיות... וזה לא יקרה שנית SORRY EVERYBODY
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
עדכנתי את הכרטיס מסך, ומאז המחשב לא נותן לי להעביר את הצג לטלוזיה הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 8400 gs
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש מתאם 15 פין זכר זכר בירושלים מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
באתר הזה http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?N=2000380048+1069609639+1068109604&Submit=ENE&SubCategory=48 כתוב שכן אבל בזאפ אין אזכור לAGP רק לPCI-X
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
Hyundai Q17+ TFT Monitor איך המסך? המלצות וכל מה שיש עליו..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום תגידו זה הגיוני שאי אפשר להפעיל את הפילטרים במשחק הנ"ל? פשוט אין את האופציה הזו בהגדרות תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלוויזיה שיאפשר לי להעתיק סרטים ישנים מקלטות ווידאו למחשב (לטובת צריבה על מדית DVD)ץ מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי! אני לא פעיל פה כל כך, אך אני שואל פה כשאני צריך עזרה בחומרה - המקום הכי טוב . אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש (Radeon 7000 לא ממש מספק אותי.. :-\). אני מתלבט בין ATI ל-NVIDIA (כמו כולם)... כולם (כולל אני) אומרים ש ATI יותר טובים מ-NVIDIA אבל אני מפחד שATI לא יתמוך במשחקים של NVIDIA כמו Prince Of Persia... אשמח עם תביאו לי עצות, גם לפי מחירים - המקסימום הוא 700 ש"ח וגם לפי איכות. אני בעיקר מתלבט בין Radeon 9600 לבין GeForceFX 5200 או 5600. תודה מראש. GamesFreak.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
בקשה ממכם למה DIRECTX עובד הרבה יותר טוב ומהר ב windows98 לעומת dxdiag]XP]? תריצו את run:dxdiag ותעשו את המבחן גם אחרי שעשיתי overclockingעל יד rivatuner והתקנתי coolbits forcware הוא עובד על הפנים ב xp לעומת 98 גם ה 3dmark מקבל אצלי ציון יותר גבוהה ב98 המשחקים פשוט זזים יותר לאט בXP בדיוק בהתאם לפעולת הקוביה של הdirectx בxp וב98 הם עובדים חלק כמו הקוביה שנעה מהר וחלק במבחן ואין degauss [למי שיודע מה זה]או קפיצות גם במסךLCD וגם ב CRT כמו שיש לעומת זאת בXP והמבחנים של ה3dmark פשוט לא קשורים לזה ולא ריענון התצוגה כי ניסיתי הכל75HZ-85HZ ואופטימליוזה קשור רק לdxdiag המשחקים פשוט עובדים בהתאם לdirectX .אם מישהו מכיר איזה Patch או משהו בבקשה שיעזור לי ויסביר לי למה זה ככה ומה נ…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB 2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 F2-5400PHU2-2GBNT מישהו יכול להתאים לי כרטיס מסך טוב בעלות של בסביבות 800 שקל.. תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
את הדדריוורים ניתן למצוא כאן http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה אז מה עושים? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 6.01.2007 בשעה 11:18:04 שכחתי לכתוב שכרטיס המסך שלי הוא 7600GSסליחה ותודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום!!!! אני מתעניין מסך 19 אינטש BENQ FP91E האם מישהו בחן את המסך ??? האם למסך יש מתחרים בטווח מחיר של 2300 שקלים אני לא צריך את המסך בשביל משחקים!! יותר בשביל אינטרנט וסרטים אשמח לעזרה או המלצה תודה רבה שי LCD Size: 19" TFT Pixel Pitch: 0.294mm Max. Resolotion: 1280x1024 Colors: 16.7 million Fast Response Time: 8ms Gray to Gray Max. Contrast: 1000:1 Max. Brightness: 250cd/m2 Viewing Angle (CR>=5)(L/R;U/D): 85/85;85/85 Multimedia - Built-in SRS Speakers Power Supply - Built-in, 60W Video Input Interface: D-Sub / DVI Dimensions (WxHxD): 411x420x215 mm Net Weigt: 6.0 kg Control: OSD, iKey Wall Mouting (Optional): VESA 100x100mm Safety: TCO'03
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני כמה שנים קניתי מחשב , בכל מקרה יש לו כרטיס לעריכת\לכידת ווידאו , אני לא יודע איך קוראים לו , אבל מצאתי באוורסט את 2 השמות האלה: Pinnacle Systems Studio AV/DV E4 Pinnacle Systems Studio AV/DV Overlay האם זה השם של הכרטיס?... ואם כן , יש לכם מושג כמה הוא עולה היום ?... ואם לא , אז איך אני יכול לדעת איזה כרטיס יש לי? שבוע טוב לכולם..!
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-