עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. או מקום לקנות אני רוצה לקנות ריידון 9000

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  2. Started by nirfrish,

יש למישהו driver ל geforce4 mx 440 with opengl

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by INFERNO,

ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. איך אני מחבר את המחשב לטלוויזיה שאני אראה את הסרטים מהמחשב על הטלוויזיה ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by SOLIDUS SNAKE,

מסך 17 סוני האם כדאי או סתם חתול בשק

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by ovego,

שלום לכולם,אני מחפש מסך 19 אינטש,לא משהו מהודר,אבל שיהיה טוב,עדיף שטוח. אני מוכן לשים עליו גג 1800 ש"ח. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by BONO,

יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by game kILLer,

קראתי בכמה אתרים על "שיפוץ" ההופך את ה9500 ל 9700 יש דרך חומרתית(הלחמה ....) ושמעתי שיש תוכנה המבצעת את זה מה היא התוכנה והאים זה באמת משנה משהוא @@@@@@@@@@@@@@@@@@@ עוד שאלה מה כדאי 9500 128MB או 128 9500PRO ??? ??? ???

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by game kILLer,

יש לי בעיה בבחירת כרטיס מסך ראיתי בבדיקות שה4400 לרוב עולהPRO9500 אבל ה9500PRO יש לו תמיכה בDX9 מה כדאי תעזרו לי ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by rapio,

:-[Hi , sorry i cant write hebrew .. dont have a heb keyboard i have a GF2 mx card , and i want to upgrade it to some newer video card i dont have much money to spent .. my problem is , that i dont know what is better GeForce4 MX 440 or Radeon 8500LE also i'm not realy sure if Radeon will work on on my computer do you think that buying a radeon for 1Ghz cpu is a waste of money ? please advice me something .. thanks

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Akimbo,

מחפש לקנות מסך 17 LCD חדש. מצאתי את המסך הזה במחיר מעולה וזה מעלה חשד איפה החסרון שלו? אם יש לכם הצעות, אני מקשיב

13. Started by @ The_Dude @,

יש לי בעיה בציון שלי ב 3DMARK אני מקבל רק 13400 בעוד שאחרים מקבלים עם מפרט כזה 16000+ המפרט הוא: Chaintech 7NJS ZENITH http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 Gigabyte Radeon 9700 Pro Hd WD 80Gb 8Mb SE Volcano 9 Cd*52 floppy

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אם תוכלו אני ישמח כי אני עומד לקנות את הכרטיס יחד עם שידרוג המחשב שלי, ורציתי לדעת איך הוא מתוך ניסיון של אנשים. אם תוכלו תציינו גם מה ההבדלים בינו לבין ה-9700 PRO כי אמרו לי שאין הרבה מאוד הבדלים (במחיר יש). אני מחליף את הג'י פורס 2 שלי בכרטיס, תמורת 600 שקל (חלק מהשדרוג). עוד משהו- אתם רוצים להגיד לי שהכרטיס GF4 Ti4400 X8 "אוכל" את RADEON 9000 PRO ? כי אני רואה שהרבה מתלבהים מהג'י פורס הזה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by dot com,

יש לי GEFORCE 2 והוא פעל לי בXP ולפני כמה שבועות אחרי שפירמטטי את המחשב הוא התחיל להשתגע, המחשב עשה ריסט לבד ואחרי זה היתה הודעה שהכרטיס עשה את הבעיה, הורדתי מהאתר (HERCULES) דריברים חדשים ותואמים לXP והמצב לא השתפר! עכשיו החלפתי אותו זמנית בכרטיס אחר ממש גרוע, האם יש איזה שהיא דרך לפתור את זה או שעדיף לקנות כרטיס חדש, אם לקנות כרטיס איזה עדיף, למשחקים אבל לא יקר כל כך.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אשמח לקבל הסבר (בבקשה מפורט עד כמה שאפשר) או לינק לאחד כזה. תודה מראש. סליחה מראש אם נפתח כבר כזה דיון (אני דנדש פה) תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  17. Started by imac,

אצל החיות הוא עולה ש"ח 1,789 , שזה זול עד חשד... מה אתם אומרים על המסך ? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by BONO,

שמתי רזולוציה 1280 על 1024 וריפרש רייט 90 אבל התמונה לא מספיק חדה מה אני עושה? הדגם של המסך זה iiyama 454 pro 19"

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  19. יש לי כמה אפשרויות LEADTEK GFORCE 4200 128 LEADTEK GFORCE 4400 128 readonn 9500 pro readon 9700 pro gforce fx אני רשמתי את כול הכרטיסים שאחד מהם אני בטוח קונה !!!! עכשיו אני יותר קונה לפי מחיר/ביצועים , מה הכי שווה .....??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dino,

אני צריך לדעת מהו ה-19" הכי טוב שיש עד 2500ש"ח? אני יודע שרובכם תגידו לי Iiyama 454 PRO, אבל אני יודע שיש עוד מסכים ברמה שלו ויש הרבה מחלוקות בעניין, אז תנו לי עצות וגם אם יש לכם נסיון אם מסך מסויים תספרו עליו בקצרה. תודה מראש, מתן

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by SuB,

האם כדאי לקנות מחנות שאני מכיר, רדאון 9000 (אני חושב שפרו) ב- 600 שקל, ואני מביא לו את הGeForce 2 mx 400 שלי? תודה, מחכה לתשובה כי זה דיי דחוף..

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by x-dude,

אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ruve,

מה אתם אוצרים על הכרטיס הזה שנמצא בפנדה אני מעוניין לרכוש אותו

• 3 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.