כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היא מוכרת כרטיסים המובססים על צ'יפים של ATI . מישהו מכיר אותה , יודע את טיבה ואם היא אמינה .
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש ב PCHARDWERE הודעה על מכירת RADEON 9500PRO וכתוב ליד זה BULK למה זה מתקשר והאם כדאי?? ;) ויש ליד הכרטיס תמונה של 9700 האם יש טענות בקשר לזה או שזה חפיף
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
ביחד עם הלוח האם הגיעה משחה העשוייה מסיליקון או בסיס סיליקון. ניתן למרוח אותה על הליבה של המעבד ועל הבסיס של ההיטסינק. מה שרציתי לדעת הוא האם ניתן למרוח אותה ( האם היא מתאימה ) גם על הליבה של הכרטיס מסך והקריסטל אורב שאותו אני מתכוון להרכיב על הכרטיס ?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני כנראה קונה כרטיס radeon 9500 pro בקרוב ואני רוצה לדעת איך מפעילים את AA ו-AF כדי לשפר את איכות התמונה כשיהיה לי הכרטיס . תודה רבה לעונים .
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי כרטיס מסך GF4 TI4800SE והתקנתי דרייברים 41.04 וניסיתי גם 42 וישנה את אותה הבעיה כשאני מעביר לטלוויזיה אז רואים הכל בסדר אבל כשאני שם סרט DIVX בMEDIA PLAYER אז במסך רואים את הסרט ובטלוויזיה רואים רק את המסגרת של הMP ובמקום הסרט הכל שחור ניסיתי עם כמה תוכנות כמו POWERDVD DIVX PLAYA ולא עזר. ולצערי ה TVTOOL 6.84 הכי אחרון לא מזהה את הכרטיס כי הוא חדש מדי בשבילו. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אמרו לי שזה אחד מהמבחנים הכי קשים שקימים ויש לי מחשב חדש ואני מת לבדוק להריץ אותו
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
hi i have radeon 9700 pro and as u may know i dont have MyVivo like Geforce has but still , i prefer the radeon (i bought it be 1600 nis) what can i do? do i need to buy a TV card? maybe there's some thing else i can buy? thnaks ahead
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
:-[Hi , sorry i cant write hebrew .. dont have a heb keyboard i have a GF2 mx card , and i want to upgrade it to some newer video card i dont have much money to spent .. my problem is , that i dont know what is better GeForce4 MX 440 or Radeon 8500LE also i'm not realy sure if Radeon will work on on my computer do you think that buying a radeon for 1Ghz cpu is a waste of money ? please advice me something .. thanks
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין R8500 Deluxe 64MB לבין R8500 LE Pro 64MB ? (של ג'יגה)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר (בבקשה מפורט עד כמה שאפשר) או לינק לאחד כזה. תודה מראש. סליחה מראש אם נפתח כבר כזה דיון (אני דנדש פה) תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני כבר יודע שradeon 8500 le יותר טוב מכרטיסי radeon 9000 pro , אז למה לעזאזל יש כרטיס 8500 le שנמכר יותר זול מכרטיסי radeon 9000 pro ? HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 566 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 667 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 549 ש"ח הכרטיס 8500 le של הרקולס זול בכמאה שקל והיותר מהפרו 2 של 9000 ויקר רק בכ-20 ש"ח פחות או יותר מהכרטיס פרו של 9000 . תסבירו לי את זה .
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני עם הבעיה הזאת מאז שהתקנתי דטינייטור חדש 41.09 . מה שאני לא עושה ואיזה פורמט שאני לא בוחר PAL MTSC אני רואה שחור לבן. בדקתי כבר הכל כולל טלוויזיה אחרת וכבל אחר. על אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ודרכו אני כן רואה עם צבע. רק שאני על הXP הOS הראשי שלי אני רואה TV OUT בלי צבע מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לפני 22 יום הוציאה ATI דרייברים בגרסאת הקאטליסט 3 לכרטיסים אשר נבנו על ידה. היום הוציאה ATI דרייברים מבוססים אותה גרסא לכרטיסים מבוססי ATI עם תמיכה מלאה לDIRECTX 9. הערה: לבעלי ווינדוס XP - הדריייברים הם WHQL מלאים. אני התקנתי אותם על הווינדוס XP שלי עם הHercules r9700 והוא עובדים מצויין.... הולך לעשות עכשיו 3dMark.....
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
-
אבל באיזה מהם התמונה בתכלאס יותר איכותית ועזבו את הFPS הפרו לוקח בזה בהליכה אבל למשל אדם כמוני שמשחק רק ברזולוציה של 800X600 וככה או ככה יקבל מספיק FPS משני הכרטיסים אותי מעניין יותר הצל והאור הגימור של האובייקט הצבעים הטקסטורות מה שעוד רציתי לדעת זה מה ההבדל בין כרטיס שתומך בדיירקטX 8 לX9 והאם יש קשר בין כמות הצינורות שבכרטיס לבין איכות התמונה? אני יודע שבPRO יש 8 ואילו בGF4TI יש רק 4 מה נותן לי כמות כפולה של צינורות ? מה שכן עוד שיקול זה לגבי הVIVO שבGFORCEשל לידטק האם לא עדיף להתפשר במהירות הFPS בכדי להוסיף כבר לוכד וידאו לעיסקה באותו מחיר? כמו כן האם מישהו ראה ויזואלית כרטיס ראדיון PRO 9700 או 9500 ולאחר מכן ראה את הGF4 ויכול לתת חוות דעת לגבי איכות התמונה ב2 ה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את ה Detonator 40.72 ואני לא מצליח להתקין אותו הוא נותן לי הודעת שגיאה כזאת the contents of this file cnnot be unpacked the exeutable you are attemtpting to run has been corrupted please obtain another copy of the file verify its intergrirty and try again אם הבנתי נכון זה לא מצליח לפתוח את הקובץ בגלל תקלה בהורדה הורדתי את הקובץ מהאתר הזה אם זאת הסיבה אז בבקשה תנו לי אתר אחר או המליצו על Detonator 40.72 יותר טוב ל G-force ti 4200
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך G-force ti 4200 לאחר התקנת Detonator 29.80 המשחק ג'י טי איי 3 פשוט לא עולה (פשוט אני לוחץ שני קליקים וכלום) הסרתי את הDetonator והוא פעל שמתי שוב והוא הפסיק... ככה שזה בטוח ממנו... יש למישהו מושג למה זה קורה או איך אפשר להפסיק את !? או שצריך להחליף Detonator ואם צריך איזו גירסא הכי בטוחה? בתודה Lir@n
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בדיוק את ההבדל בין הדרייברים PBA לBBA מלבד שזה נוצר מחברות שונות , מה עדיף ? מה נותן ביצועים טובים יותר ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-