עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yotamavi,

מה עדיף.. הדרייברים מהאתר של NVIDIA או דרייברים של אומגה? (ל7950GT)

2. Started by yehielio,

שלום חיברתי כבל מה-tv-out בכרטיס המסך לטלויזיה והמחשב לא מזהה את ;D הטלויזיה ממה זה יכול לנבוע? תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. היי, אני צריך לקנות מחשב ואני מתלבט על הכרטיס מסך... 2 האופציות הינן: ASUS ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415508 או GIGABYTE ATI Radeon X1600XT 256MB http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=392178 מצד אחד הפרו יותר זול ב-200 שקל ומגיע עם יותר זיכרון... מצד שני ה-XT יותר חזק עם זיכרון מהיר יותר אבל חצי בכמות וגם יציאת HDTV (לא שאני יודע אם זה משנה משהו... אבל אם זה משהוא שבבוא היום יתן לי TV-OUT נורמאלי זה שווה זהב...) תאמת אני לא איזה גיימר מטורף, אני משחק במחשב מידי פעם ויהיה נחמד שהכרטיס יוכל להתמודד טוב עם המסך שלי (20 אינטצ ברזולוציה של 1600X1200...) אבל בעיקר חשובה לי עבודה שוטפת מהירה ואיכותית (מבחינת איכות התמונה...) ברזו…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by uzi-bro,

מה מבין השתיים יותר טוב זה לא בישבילי ולוחצים עליי לתשובה תודה מראש http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=377&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a או http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3183

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by alonkl,

זניח או רציני? כי זה יכול לחסוך לי המוון

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by shai265,

יש לי יציאת S VIDEO ואני צריך לחבר את לטילוזיה אם יציאות בננות. עכשיו הטלויזיה שלי מרוחקת ורציתי לדעת עד איזה מרחק יכול להגיע הכבל בלי שיירד האיכות???

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by berlioz,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק ב- Company of Heroes שיוצא עוד מעט. המחשב שלי במקור לא היה מיועד למשחקים כבדים, אבל עכשיו אני נאלץ לשדרג. יש לי את המפרט הבא: ASRock 775Dual-880Pro Intel P4 3GHz 2x SuperTalent 512 DDR 400MHz CL3 NVIDIA GeForce FX 5700LE ספק כוח של איזה חברה שאין לה אפילו אתר ברשת אני מתכוון לקנות מנועה מחשבים: - ספק כוח Enermax Liberty 400W - x1950pro 256mb או את הגרסה של 512mb ב-1650 ש"ח שאלה 1: באתר היצרן של הלוח אם לא מופיע ה-x1950 תחת רשימת הכרטיסים הנתמכים, אבל מופיע שם למשל ה -x1900xt http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=775Dual-880Pro האם הלוח אם שיש לי מספיק טוב בשביל הכרטיס הגרפי? מה שגם באתר אחר ראיתי שה- PCIe …

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  8. יש הבדל באיכות התמונה בHDTV בין כרטיס מסך רגיל לבין כרטיס מסך מובנה? המסך Dell 2407WFP. מעבד כפול ליבה סטנדרטי.

9. Started by sroolik,

יש לי GF 4 64 MB וכל פעם כשאני מנסה להדליק את המחשב הנורה של המסך מהבהבת כאילו המחשב לא קורא את המסך בסופו של דבר, אחרי לחיצות חזקות וקצת הזזה של הכבל של הכרטיס המחשב עולה הביאו לי כרטיס אחר (ממש ישן, 2 מגה) לבדוק אם הבעיה בכרטיס, הכרטיס לא עשה את הבעיה הזו, לפחות לא באותה תדירות שה GF עשה מכאן הייתי אמור להסיק שהבעיה היא בכרטיס שלי, אבל: הכרטיס הישן הוא בחיבור PCI וה- GF הוא AGP למישהו יש מושג איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בכרטיס או בלוח ? תודה ! ! !

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by qweqwe,

צריך דרייבר לכרטיס מסך geforce 6600 ויש לי עוד שאלה אם הדרייבר של geforce 6600 gt זה אותו דרייבר ל geforce 6600 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by guya2007,

שלום, אני צריך המלצה מחברי הפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש, ונתקעתי בבחירת מסך... אני צריך מסך בגודל 19 אינץ. ההתלבטות שלי, היא איזה לקנות רחב או רגיל (4:3). האמת שאני לא פריק של משחקים, אולי פה ושם, בעיקר לאינטרנט, מידי פעם לראות סרט במחשב.. מה ההבדלים ביניהם? ועד כמה חשוב המילי שניות לדקה? אם אני אקנה רחב, איך תהיה לי תצוגרת דפי האינטרנט, ויש לכם מסך להמליץ לי עד 1500 תודה..

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  12. בעוד כמה שבועות אקבל את המחשב הנייד שקניתי מדגם XPS1530 ובו כרטיס מסך 8600GT ויציאת HDMI. ברצוני לברר האם חיבור הנייד למסך LCD התומך ב HD ready והרצת סרט באיכות HD על המחשב תאפשר צפייה באיכות HD באמת? החיבור יעשה כמובן בכבל HDMI. תודה מראש יגאל

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  13. הדרייבר הכי חדש באתר של NVIDIA הוא גירסה 158.24 אבל באתר של SPARKLE יש 158.28 על פנוי של SPARKLE יותר חדש ? מה בכל זאת להתקין?? דרך אגב הכרטיס הזה ענקי ( בגודל שלו ) בצורה מטורפת.. כמעט והייתי מתחיל לנסר לי שם דברים בלוח אם.. חצי מהחומרה הייתי צריך להוציא ולהרכיב מחדש.. ממש מטורף פחות מבחינת המארז שדווקא מסתדר דיי טוב עם הגודל ויותר מבחינת הלוח אם.. דרך אגב מהירות ההורדה באתר של SPARKLE שואפת ל0.. כמה שזה עצוב.. שונא חברות שהשרתים שלהם לא זזים.. גם GIGABYTE באותה הסירה למשל..

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by Silver Dragon,

יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. יש ברשותי כרטיס מסוג Gigabyte 7600GT,כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה באמצעות ה"מפצל" שקיבלתי עם הכרטיס,לא ניתן לראות את המסך בצבעוני - התמונה שמתקבלת בטלויזיה היא רק אפור/שחור לבן. בדקתי בטלויזיה נוספת ואותה הבעייה. בחרתי גם בPAL B/G באפשרויות כרטיס מסך ... יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים לגרום לכך שאני כן אראה בצבע בטלויזיה ? תודה מראש לכל העונים!

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  16. Started by infernal goat,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש בכ700 שקל, יש המלצות או המלצות ממה להמנע? תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by ASSAFsa,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב ולפי ההמלצות כאן הרכבתי את המפרט הבא(אני מתחיל ללמוד השנה הנדסה המחשב הוא לצורך לימודים שירים סרטים ): פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 640 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5073 Silent Intel LGA775 Cooler - 19.8dBA 65 לוח אם Abit Fatal1ty F-I90HD Intel Socket 775 Motherboard - X1250 On Board + HDMI 630 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK - SATA - LITEON LH-20A1SX20 200 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כ…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by Noririco,

שלום אז ככה אני עובד עם שני כרטיסי 6950 אחד מחובר בכבל HD לDVI של המסך הראשי שהוא DELL ויש לי את המסך טלויזיה שאני מנסה חיבור של HDMI ל HDMI אבל אין תגובה.. כמובן שאני מחבר אוו מהכרטיס השני ... האם זו בעיה? האם אני חייב לחבר מהכרטיס הראשון ? המסך TV הוא LG 26 שכבר חיסרתי אליו בעבר מהמחשב הקודם

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

יש לי R9800P עם אוברקלוק ובהרבה משחקים יש את הבעיה הזאת: http://img293.echo.cx/my.php?image=12oa.jpg שימו לב לצבעים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. קניתי כרטיס טלויזיה winfast tv2000xp expert ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/tv2000xp_expert/winfast_tv2000xp_expert.pdf הוא לא מוצא את כל התחנות משהו יודע איך מוצאים את כולם?? והשלט לא פועל לי משהו יודע איך מפעילים אותו?? אני חושב שיש משהו כזה שמתחבר לכרטיס מאחור והוא המקלט שלו זה נכון?? תודה!!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by elad the master,

קיבלתי מהחנות לוח אם חדש..(נישרץ הקודם..וקיבלתי אחד חדש עם אריזה והכל..) זה החדש..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_8S661FXMP-RZ.htm זה הישן שהיה לי לפני זה..(למטה.) http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8SIMLH-P%20(Rev%204.1).htm עכשיו המחשב לא עולה בכלל..אני כמעט בטוח שבגלל הכרטיס מסך..הוא מתאים בכלל ? **רק מבינים!**

22. אני צריך את העזרה שלכם הרכבתי מחשב חדש.. עכשיו יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 של לידטק ומסך LG L1970HR התקנתי את כל הדרייברים והכל אבל ב settings יש לי רק 3 רזולוציות 800x600, 1024x768 , 1280x1024 גם בתוכנה של nvidia.. עכשיו אני משתמש ב 1024x768 האחרון הפונטים שלו קטנים מידי ולא רואים טוב.. הבעיה היא שאין לי עוד רזולוציות ביניים שאפילו בכרטיס מסך יותר פשוט שיש לי במחשב אחר אני מקבל יותר מגוון של רזולוציות.. ורואים לא משהו.. אולי השילוב של הכרטיס מסך הזה עם המסך לא הולך טוב?..(חשבתי להחליף את הכרטיס מסך הזה..)

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  23. היי יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb בבדקה ב- bios ראיתי שכרגע הוא מכוון לעבוד במתח של 1.5v זה הגיוני כזה מתח נמוך ?? בכמה הוא אמרו לעבוד ? תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  24. שלום, אני חדש. רציתי לדעת האם הקירור כרטיס מסך ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP. יכנס לי על הלוח ASUS A7V8X כי אני לא בטוח שיש לקירור מספיק מקום להיכנס. כי הקירור של הגשר דיי קרוב ל AGP. אם מישהו יודע בבטחה או שיש לו כזה קירור ולוח דומה מבחינת מיקום הקירור של הגשר וה AGP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by p6376277,

מאחר ואינני מבין בכרטיסי מסך, רציתי לדעת מה כדאי ומה ההבדל בין geforce fx8400gs/512mb/hdmi ל..accelerator x3100/358mb תודה!!

• 2 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים