כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ככה: מתלבט בין 2400PRO של שפיר ל7600GS של PPOINT OF VIEW *אני יודע שבתקציב הזה יש את האקסטרים,פשוט לצערי אני יכול לקנות ר-ק מKSP *הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים חדשים [COD4 UNREAL 3 ] וגם ישנים [postEL 2 CIV4 DOOM 3] ולא אכפת לי שיריץ על LOW ,פשוט שיריץ. *הכרטיס יחובר גם לטושיבה 37C3500 שתומכת בNR דרך VGA . *בהתחלה חשבתי ישר על ה7600GS כי זה מיועד למשחקים,אבל נאמר לי שני אראה תמונה יותר טוב ב2400PRO בסרטים. מה הייתם בוחרים במקומי? לחסוך זה לא אופציה,לחרוג מהתקציב [גג 300] גם. חנות אחרת גם לא אפשרי לצערי [אם אתם מתעקשים,חנויות בגרנד כמו אופיס דיפו ובאג ] אני הולך לקנות ביום חמישי בצהריים אז אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב, יש לי מסך 20.1 אינטצ' של סמסונג אני מצפב לכרטיס שיתמוך ברזולוציה גבוהה מסך רחב ואיכות תמונה טוב מממיר של הוט אני לא מתעסק בעריכה גראפית וכאלה אבל עדיין אני רוצה שתהייה לי אופציה להקליט סדרות או תוכניות שאני רוצה.. לגבי המחיר התקציב הוא 400-600 ש"ח לא חשוב לי פנימי או חיצני רק שיהיה איכותי... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש של חברת GIGABYTE ואני מתלבט בין 8600GT לבין HD2600XT. הכרטיס אמור להיות מותקן במחשב חדש לשימוש ביתי סטנדרטי כולל תוכנות גרפיות לעיבוד תמונות, הרבה צפייה בסרטים וכו'... על פניו נראה ששני הכרטיסים פחות או יותר זהים בתכונות,במראה שלהם וגם במחיר כאשר 8600GT עולה 750 ש"ח ו - HD2600XT עולה 714 ש"ח. 8600GT - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 HD2600XT - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H יש שאומרים שהכרטיסים של ATI HD2600XT טובים יותר מהכרטיסים של Nvidia 8600GT. אני רוצה לדעת האם יש משהו מעבר למה …
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5200FX ורציתי לחבר את המחשב לפלזה. יש לי את החיבר המתאים והכל... אבל אני לא יודע איך מפעילים שיראו במסך? (אם בכלל) יש לי דריברים 8.....(הכי חדשים )
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
כאילו מה עושים ? אני רואה שהרבה אומרים שהכרטיס עוד שלושה חודשים יהיה חלש... וזה מבאס כי אני הולך לקנות כזה מחשב : מעבד E6600 לוח אם של Asus P5W DH Deluxe זכרונות Kingston 1GBx2 דיסק קשיח 250GB וכרטיס מסך Sapphire או של ג'יגהבייט X1900XT... אז מה אני עושה ? אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 2000 ומשהו ש"ח ושהוא רק ל-3 חודשים... ולמה רק לשלושה חודשים כאילו מה זה ה-DX10 הזה ? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT..
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקניתי את הכרטיס מסך : gigabye - tnvidia Geforce 8800 GTS ואני לא יודע איזה טמפרטורה נורמלית לכרטיס המסך הזה. ואם הבנתי נכון - gpu זה הסימון של הטמפרטורה של הכרטיס מסך?? הטמפרטורות אצלי במחשב: cpu - 42-48 system - 46-52 gpu1 - 64-71
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תגידו זה עלה לי לראש לא מזמן....האם שי מגבלה בתוכנה של המשחקים לגבי הFSP שלהם ז"א האם יש גבול לכמות הפריימים לשניה שהוא יכול להגיע???...אם אני מביא 8800GTX ונגיד משחק איתו ג'נרלז או דום 2 לא ממש משנה לי...(רק בישביל הדוגמא!...) הFSP יגיע לרמות מפחידות או שהוא יתייצב לו בסביבות ה100+-200+??
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים יש לשים לב אני מחפש כרטיס עוצמתי של AGP
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום המחשב שלי הוא: מעבד-E6300 זיכרון- 2G DDR2 800MHZ. כרטיס מסך- 7300GT. ספק כח של 400W. לוח אם- INTEL 965 ברצוני לשדרג כרטיס מסך, בסוף חודש יולי אני טס לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם כרטיס מסך חדש למחשב, ולכן אשמח שתעזרו לי כמה תשובות : 1. האם כדאי לקנות בחול? גם בגלל הבדלי ווט... 2. האם שווה להשקיע בכרטיס כמו G280/HD4870? 3. איזו חברה אתם ממליצים לקנות ATI/NVIDIA? (כן בגלל הדרייברים, בעיות AA ששמעתי שיש לכרטיסים של ATI) 4. הכרטיסים החדשים (כגון ...9800GTX,8800GT) יוכלו להפיק ביצועים חזקים עם ספק של 400W? 5. אשמח להמלצות על כרטיסים (לא משנה כרגע כסף, אבל תמיד עדיף משהו חסכוני מאשר להוציא סתם כסף -אני חשבתי על משהו כמו 4870 או 9800 וכו'... …
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=719440 למטרת משחקים דרך מסך { lcd 32 lg סקרלט} אני רוצה לחבר דרך חוט HDMI. כך שאני צריך 2 חיבורים של DVI אחד לLCD של המחשב והשני ל LCD הTV שלי אני רוצה להפעיל את המשחקים על רזולוציה של 1920 על 1080 לפחות ועל רמת פריטים מאד גבוה יש לי כרטיס מסך שאני מפעיל משחקים במסך ברמה הזאת אבל הכל הולך כבד לאט. אז רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה יעשה את העבודה כמו שצריך?!?!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מערך SLI ורציתי לדעת אם מישהו נתקל בביקורת או מנסיון אישי לאיזה מערכת הפעלה יש עדיפות בSLI לא הייתי בטוח אם לשים את השאלה פה או בפורום ווינדוס אז תרגישו חופשי להעביר אם נראה לכם לנכון
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,בא אליי אתמול דוד שלי ונגע עם האצבעות על המסך LCD שלי ונשארו סימנים נורא מציקים על המסך,ניסיתי נייר טואלט וגפ מברשת,לא עוזר,יש משהו שמנקה דברים כאלה? האם הדבר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7388 יוכל לעזור לי או שיש שיטה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6800GS ויש לו יציאה של TV OUT ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה איך אני עושה את זה...? קיבלתי עם הכרטיס את הכבלים שמתחברים ל-TV OUT תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתלבט בין שתי אפשריות לכרטיס מסך... GeForce 6600 עם SLI או GeForce 6800 בלי SLI... במחשב הישן אני יכול לשים או את הGeForce FX5500 או את הReadon 9200SE... מה אתם ממליצים לשים בכל אחד מהמחשבים?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על כרטיס מסך AGP בסביבות 500-700 שקל עם 256MB זיכרון ותמיכה בPixel Shader 2.0 ומעלה. ראיתי את הכרטיס הבא אבל אני לא בטוח שהוא תומך בPIXEL SHADER: http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=133 למרות שכתוב שם משהו דומה, Shader model 3.0 אבל אין לי מושג אם זה קשור. תודה רבה =]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הוא עולה 1,695 (המחיר נמוך יחסית למסך LCD לא?) יש מסך בסביבת המחיר הזה שיותר טוב ממנו? והאם בכלל כדאי לי לקנות מסך כזה שרוב פעולותי במחשב הם סרטים,והרוב משחקים?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך 7600GS של gainward בלוח אם עם AGP. כשאני מפעיל DVD באמצאות תוכנה power dvd 5 אני מקבל את הסרט בפורמט הנכון בצג ומתוח לגובה בטלויזיה. ניסיתי לשנות את יחס הצפייה באמצאות קונפיגוציה של התוכנה אך ללא הועיל. כשאני מריץ קובץ AVI ב media player 10 אני מקבל את אותו האפקט: 16X9 בצג ותמונה מתוחה לגובה בטלויזיה. כך שהבעייה איננה תהתוכנה הגראפית. בלוח הבקרה של NVIDIA אין שום התייחסות ליחס צפיה. מה עושים? במחשב שני שיש לי בבית עם כרטיס 6600GT של GAINWARD ולוח PCIX - אין שום בעייה ואני לא צריך לכוון כלום. פשוט מריץ את DVD וזהו.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום חברים... אני רוצה לקנות אץ ה 7600gt אבל פורסמו שלושה דגמים עם הבדל במחיר..: ASUS Silent 7600 GT 256MB GDDR3 - PCX - Retail Gigabyte 7600 GT SilentPipe II 256MB DDR - PCX - BULK LEADTEK - PX7600 GT Extreme 256MB DDR3 - PCX - Retail כולם לפי מחיר מהנמוך לגבוה...(ומה זה ה retail הזה...!!!!) לא אכפת לי לשלם רק רוצה לדעת אם יש משמעות לביצועים...(המפרט שלי בחתימה).. תודה רבה.. אבי
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-