עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by EagleX2,

שלום... הרבה פעמים כאשר אני מבצע הפעלה מחדש (או סתם מדליק את המחשב) ההכרטס מסך (r9800pro) מודיע שיש בעיה עם כבל החשמל של הכרטיס. זהבעיה נפתרת רק על ידי חיבור מחדש של כבל החשמל... אשמח לעזרה, נעם. Antec truepower 430 ATI radeon9800pro 128 wd 120 gb sata

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by sos,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך למחשב. המסך הוא בעיקר למשחקים,סרטים,ושעות עבודה ממושכות על המחשב (הדברים הרגילים...). חשבתי ללכת בכיוון של מסכי LG ,אבל אני פתוח להצעות. התקציב הוא עד 2000 ש''ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by Oranili,

יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by Adielion,

תגידו החנות הזאת אמינה... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6772&CatCode=21 מישהו מכיר את החנות הזאת, קנה ממנה? ואם זה המחיר אז כדאי?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  6. כמעט כל כרטיסיי NVIDIA מגיעים עם יציאת טלויזיה התומכת ב HDTV , ולא מצוין שם כלום לגביי TVOUT "רגיל" . גם SVIDEO לא קיים בכרטיסים החדשים. האם יש אפשרות לחבר את הכרטיסים הנ"ל לטלויזיה רגילה . לדוגמא כרטיס מסוג GF7600GT LEADTEK HDTV OUT תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by shay820,

שלום לכולם אני לפני קניה של מסך LCD 19 אינץ ואני מתלבט בין שני דגמים LG 1980Q SAMSUNG 960 BF המסך מיועד לצפיה באינטרנט 70% סרטים 30% אשמח לעזרה בבחירה או אולי למסך אחר?????????

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  8. שלום לכם קהילת גראפיקה שמעו, לפני שנתיים אבא שלי היה קונה מחשבים במכרז, אני מודה, היום, אני יודע איזה טעו נוראית זו, בזכות עזרה מהרבה מאמרים שקראתי, ניסיון אישי וכמובן HWZONE. לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא קונה מסך LCD לחדר משפחה בעקבות שנהרס לנו המסך, הדבר הראשון שהוא חשב עליו, כמובן, 'המכרז של המדינה', מכיוון שאני יודע שמכרז עובדים על אנשים בנושא במחשבים, תיארתי לעצמי שהם יעשו אותו דבר בטלויזיות. עצרתי בעדו ואמרתי לו שיתן לי שבוע להתייעץ עם מומחים, כמובן שHW הם הראשונים. (אחרי זה קהילות פוקט ) לעניין: אני מעוניין בטלויזית LCD, אני רוצה הצעה ל32 אינץ, ל37 אינץ ול42 אינץ. בקשר למחירים אני יברר לבד בזאפ וזה, תרשמו רק חברה ודגם. התקציב בעיקרון לא כלכך מוגבל, רוצ…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. זה X1900XT?. או שיש מתחרה מבית nVidia שהוא יותר טוב...

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. Started by Swed,

יש לי 3DMARDK06 ואני מקבל תוצאה מאוד נמוכה עם המחשב שלי... אין לי שמץ למה.. התוצאה שקיבלתי היא 10500... עם ה8800GT שהיה לי לפניו קיבלתי יותר ! LOL למה זה ? ודרך אגב הפילטרים היו על 2 !

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by lielmar1,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by TimoTy,

אין לי משהט להוסי פשוט תמליצו

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  14. שלום לכולם; אז ככה, אני מפעיל הכל ברזולוציה של 1024X768, ונוח לי בצורה כזו, עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי לקנות 8800 שבמילא לא ינוצל ברזולוציה הזו או כדאי להתפשר על 8600 העתידי\1950PRO ודומיו? האם ברזולוציה הזאת יהיה לי הבדל במשחקים בין 8800 ל-1950PRO (ואני לא מתכוון להבדל בין 200FPS לבין 180, אלא להבדל יותר משמעותי). תודה לעונים -רון.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by ozwrx,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה עם מסך BENQ FP93GX DVI 2MS בקרוב אני משדרג את המחשב למחשב אחר עם כרטיס מסך חיצוני PCIX16 וחיבור DVI עכשיו השאלה שלי במה תורם חיבור ה DVI למסך? האם הוא כדאי? משפר את איכות התמונה? אני הרגיש בהבדל? שמעתי שהוא לא מאפשר הגדרות של כל הרזלוציות זה נכון? משהו עם ה HZ שהוא קבוע על 60 האם זה לא מעייף את העיניים כי עכשיו זה עומד על 75 HZ בבקשה עיזרו לי להבין...שווה או לא שווה.. שימושים רק אינטרנט..אופיס וזה הכל... לא משחקים בכלל (אין לי זמן לזה)

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by pak82,

בכרטיס מסך הזה יש 2 כניסות של VGA, השאלה היא אם אני מחבר 2 מסכים האם אני יכול לראות בכל אחד מהם ברזולוציה שונה? והאם זה ככה באופן כללי בכל כרטיס שיש לו 2 יציאות למסכים?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

איזה פיצ'רים (כדוגמת VIVO) חשוב שיהיה בכרטיס מסך מודרני ממוצע?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. היי אני צריך המלצה על כרטיס מסך לעריכת ווידאו מיקצועית עד 2500 שקל אני עושה גם רינדור לקבצי 3d בגודל של עד 500 mb תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. אהלן, יש לי DEll latitude 510 חדש ואני לא מצליח לחבר אותו לטלוויזיה. הוא כן מתחבר למקרן. יש למישהו מושג? לא הצלחתי למרות נסיונות שונים... יש לו יציאת S-VIDEO תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by roco,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  24. Started by thifi,

היי חבר'ס! אמא שלי נוסעת לחו"ל השבוע וישנה אפשרות שהיא תקנה לי כ.מסך או משהו כזה בחו"ל. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס מסך שווה לי לקנות בסביבות ה-300$ שיהיה מתאים למחשב שלי ושיינוצל כמה שאפשר בגלל המעבד שלי. בנתיים אני חשבתי על ה-9800 GTX אבל רציתי להתייעץ עמכם קודם. אני רוצה כרטיס מסך שיהיה השקעה טובה לטווח ארוך ויספק לי חווית משחק מהנאה ;D בכל מקרה, זה בערך המפרט שלי: Intel core 2 duo E6600 DFI Infinity 975X/G Kingstone 512GB 667mhz Enermax 500\450mhz (דרך-אגב מישהו יודע איך לבדוק את ההספק של הספק? כי אני לא מוצא את זה ב- EVEREST) יאללה חברה תפגיזו בהצעות!!! תודה, thifi

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by devil boy,

תגידו איזה כרטיס מסך טוב יש בין המחירים 500-600 ש'ח ? (pci-express)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים