עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Stanly,

טוב אז כמו שכתוב אני מחפש כרטיס טלויזיה ואני רוצה אותה באייכות גבוהה. לרוב אני קונה מכשירים לאחר המלצות (ATP3, AMD) ועוד אז תעזרו לי לבחור כרטיס, עד 600 ש"ח גג!! גג!!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  3. אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  4. Started by ESC,

איזה מהמסכים הדקים האלה עדיף לשימוש עיקרי של אינטרנט ודברים כאלה, וגם לקצת מהמשחקים החדשים מידי פעם וצפיה בסרטים? LG 1730 S המסך הזה בעל 12m SONY SDM- 73S המסך הזה בעל 16m סה"כ המפרטים דיי דומים חוץ מהזמן תגובה.. אם יש למישהו אחד מהשנים אשמח לקבל המלצות... ומחירים.. תודה אנשים..

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by ben389,

יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by shloosh,

תודה רבה לעוזרים.... זה בשביל חבר.

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by amirfefer,

קניתי את ה5900XT וישר ניסיתי אותו על דום (אלא מה? ) הבעיה היא שהמשחק מקרטע בHIGH קצת. רזולוציה: 1000 על 700, זה הגיוני? הכרטיס ללא OC. דרייבר: הכי חדש 61.77

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  8. Started by gab1234,

הי לכולם : אני הולך לקנות מסך LCD במכירה פומבית (כי אין לי כסף לקנייה בחנות )... אבל אני לא מצליח לבחור בין 2 דגמים : HYUNDAI L70S PHILIPS 170B5CS [url=http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6857224&type=2&product=1&= אנא תעזרו לי כי הראש כבר נדפק לי.... ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  9. Started by mair,

מדובר במחשב פנטיום אינטל זיכרון 512 מ"ב סלוט agp מבקש המלצה לכרטיס מסך בסכום עד 800 שקל הכרטיס מיועד לצפיה בסרטים כרגע יש לי כרטיס און בורד gf4 שאנו מספק אותי וגוזל זיכרון. אנני בקיא במחשבים ואנני מכיר את כל המפרט הטכני של המחשב תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  10. Started by tulz,

מה ההבדל בין ה-6600TD (מה שיש לי) לבין 6600 הרגיל? ו

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  11. Started by idofr,

היייי טוב נמאס לי לעבוד שאחד הוא הCLONE של השני אז אני מבקש ממכם בבקשה תעזרו לי הבעיה היא כזאת יש לי שני מסכים CRT (ביציאת הVGA) וLCD (ביציאת DVI) במצב שיש היום הם מוגדרים כשיכפול אחד של השני אבל זה מעצבן אותי וכול פעם שאני מנסה להעביר את הLCD לרזולוציה של מסך רחב הוא עושה לי כול מיני שטויות מוזרות אז אם מישו בבקשה יכול לעזור לי להגיד אותם בתור שני שולחנות עבודה שונים עם רזולוציות שונות והכול אני ממש ממש אבל ממש ממש יודה לו הכרטיס שיש לי הוא FX5900

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by ilan_k,

שלום , מהם ההבדלים בין שתי הסדרות המדוברות!? האם מישהו יכול לחוות דיעה על ה SDM-HS95PB ? המסך דרוש לצרכי גרפיקה (פוטושופ בעיקר), כך שאני מניח שהניגודיות והבהירות הם הפרמטרים החשובים יותר ועל הנייר המסך עומד בדרישות ובגדול. השאלה לא הייתה עולה כן מלכתחילה אבל לצערי לא מצאתי שום מקום (כולל ישפאר) שאפשר לראות בעיניים את המסך שלא נדבר על לראות אותו דולק. אם מישהו יודע על מקום כזה שיזרוק מילה... תודה מראש, אילן

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. Started by GTI,

יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb

14. Started by אלעד6,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חיה! ברמה של ה7800. מישהו אמר לי שכדי לי לחכות כי עוד מעט יוצאים כרטיסים חדשים של ATI וירדו המחירים. מתי זה "עוד מעט"? והאם ה7800 באמת כזה טוב? יש לי אפשרות להביא את ה7800 וחו"ל ב600 דולר עוד היום. כדי? או שעדיף שאני יחכה לכרטיסים החדשים?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by egblue,

היי, יש לי DUAL MONITORS מחוברים, הכל היה בסדר עד שפירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש המחשב הקודם, שהותקן היה מחובר לו מסך אחד, ואז צורף השני, הפעם הWINDOWS הותקן כאשר שניהם מחוברים, המסך הראשי Sharp Aquos 32" והמסך השני DELL 17" הבעיה היא כזאת, שהמחשב מכבה את המסכים, שאני מדליק את המסך הראשי, לפעמים הוא לא מקבל סיגנל, ואילו ה17" כן מקבל אז אני רואה רק צד אחד. מה שעשיתי כדי לפתור את זה, פתחתי את ה DISPLAY PROPERTISE וגררתי אותו לחלון של ה17" ואז מתי שזה קורה, אני משנה את הרזולוציה במסך ה32" ועושה CANCEL, ככה זה מחזיר את התמונה. מה הסיבה לזה ואיך ניתן לפתור את זה? אם צריך עוד פרטים, אשמח לתת. thanks in advanced.

• 5 תגובות
    • 488 צפיות
  16. Started by computer man,

היי! אני צריך המלצות לCRT 19" ב800 ש"ח . יש המלצות? קחו בחשבון שמדובר במסך שישמש לי לשרטוט ומשחקים ברזולוציות גבוהות מאוד (אני עומד לקנות 7800GTX או X1800XT) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by pumbatal,

זוהי הביקורת היחידה שבאנגלית ברשת http://www.tbreak.com/reviews/article.php?cat=grfx&id=325&pagenumber=3

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. Started by nahonh,

שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  19. Started by ashkenazone,

אנלא מבין מה צריך לדעת במפרט בכרטיס מסך מישהו יכול לתת לי הסבר או מושגים או משו תנו לינקים של מדריכים והשוואות ושטויות כמה שיותר מידע בבקשה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by Pitzinyelo,

מדובר על GT.

21. Started by owl,

אני מחפש כרטיס מסך למחשב פנטיום 3 733Mhz בבקשה האם מישהו יכול לכוון אותי? ??? ???

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  22. Started by RazorJunior,

אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  23. Started by 111111,

אוקיעד היום הייתי בטוח שאני הולך על המסך הזה (שעלותו היא 1200 שח) אבל בזמן האחרון אני רואה שמקניטים אותו די הרבה (גם בגגל היחס שבין רזולוציה לרענון שלו וגם בגלל מהירות העברת הוידאו שלו (203mhz אני חושב) האם זה נכון? ואם כן האם תוכלו להמליץ לי על מסך 17 אינץ בטווח המחיר שלי תודה

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  24. שלום תקשיבו אני צריך עזרה בקשר לדרייברים דבר ראשון אני לא יודע אם אני משתמש באיזשהוא דרייבר כך שאני לא יודע אם אני צריך או יכול להסיר דבר שני איזה דרייברים אתם ממליצים לי להוריד?? ואיך עובד תהליך ההתקנה?? תודה מראש נ.ב ואם אפשר לינקים לדרייברים שוב תודה =)

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by prelly,

רציתי לדעת מתי יצא 6600gt pci-e?

• 2 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים