עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itay127,

אני רוצה לדעת איפה אני אוכל לקנות מתאם בין AGP ל- PCI ? והאם יש סוגים? וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by a-gold,

שלום לכולם אני כנראה יקנה מחשב חדש שהמפרט שלו : מעבד E6550 לוח gigabyte p35-ds3l זיכרון 2 ג'יגה של OCZ 800mhz הארדיסק כבר יש וכל שאר החלקים הקטנים לא חשובים כרגע. השאלה שלי היא כזו,יש לי כרגע כרטיס מסך דגםgigabyte rx550 256MB האם זה יצור מצב של צוואר בקבוק עם המחשב החדש כי אני לא מעוניין סתם לקנות כרטיס חדש שעולה הרבה. מטרת המחשב זה לאינטרנט ולתוכנות virtual pc לא לשום דבר רציני מעבר לזה????

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by godzila_2000,

היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..

5. Started by nadav1379,

אני צריך המלצה למסך טוב עד 800 שקל

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by qt1h00,

שלום לכולם, מה היתרונות של DX10 ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  8. Started by guynemni,

אני רוצה לקנות מסך חדש איזה אתם מציעים לי? התווך מחירים הוא 1200 ש"ח ואם הוא יהיה ממש שווה את זה אז 1400 אני רוצה מסך למשחקים לא רחב תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by p-o-i,

לפי מה שהבנתי לא כל המשחקים תומכים בWIDE רק החדשים...טוב אני חולה ג'נרלז ואני רוצה להביא אולי WIDE אז אני יודע בוודאות שהוא לא עובד עם WIDE אז אני גם זוכר שמישהו פה אמר שאפשר לבצע את התמיכה הזו עם טיפה ידע ופשוט לשנות קובץ מסויים אז מישהו יכול להסביר לי איך אולי???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. עמכם הסליחה על שאלה זו.. אבל, אני צריך לדעת מה הגובה.. כי יש לי כוננית מעל.. תודה..

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by alergic,

radeon 9600 or geforce 6600

14. Started by sby333,

שלום לכולם... צריך עזרה עם חיבור כרטיס מסך 9600XT ל LCD R812B של סמסונג רכשתי כבל DVI ל HDMI עשרה מטרים והוא כרגע מחובר... אני לא מצליח לראות תמונה בLCD . זה בסדר שהמסך של המחשב מחובר לVGA והLCD מחוברת לDVI ? אין בעייה עם זה ? כאילו יש בכרטיס 2 יציאות ....(בעצם 3 יש גם S-VIDEO). ניסתי דרך ההגדרות של הכרטיס מסך לכוון אך ללא הצלחה. תודה שלומי [br]פורסם בתאריך: 26.06.2008 בשעה 19:53:41 טעיתי בדגם : R81B

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה?

16. Started by LORIANTA,

הצג mag proview 19 לא מוכן במשחקים לעלות קצב רענון ל75 הרץ אלא נשאר תקוע על 60כאשר בשולחן העבודה אין בעיה להגדיר אותו ל75 , פתרון?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש של חברת GIGABYTE ואני מתלבט בין 8600GT לבין HD2600XT. הכרטיס אמור להיות מותקן במחשב חדש לשימוש ביתי סטנדרטי כולל תוכנות גרפיות לעיבוד תמונות, הרבה צפייה בסרטים וכו'... על פניו נראה ששני הכרטיסים פחות או יותר זהים בתכונות,במראה שלהם וגם במחיר כאשר 8600GT עולה 750 ש"ח ו - HD2600XT עולה 714 ש"ח. 8600GT - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2577 HD2600XT - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2586&ProductName=GV-RX26T256H יש שאומרים שהכרטיסים של ATI HD2600XT טובים יותר מהכרטיסים של Nvidia 8600GT. אני רוצה לדעת האם יש משהו מעבר למה …

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

תקציב: 2500 גודל: 17'

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by Impreza,

התחדשתי לי באחד, לאחר 3 שנים עם Radeon 9600XT 25MB הדגם הוא של Albatron עם 256MB. הורגש שינוי במשחקים אבל קראתי שהכרטיס הזה נופל באיכות מ 9800XT. האם זה נכון? הייתי מאוד פעיל בפורום ב3 שנים האחרונות אך אני כבר לא מכיר את כל הדגמים החדשים. הפסקתי להתעניין שיצאו ה X800PRO. האם ה 7300GT טוב מהם? עד כמה השינוי צריך להיות גדול מ 9600XT? אני ממש לא עושה בנצ'מרקים וכל זה. באחוזים בערך? הכרטיס הוא יד שנייה וגם ככה אני לא משחק במשחקי HIGH-END. אני משחק משחקים סטייל NFS, GTA, Far Cry ואלה. הלוח תומך AGP וזאת הסיבה למה קניתי את הכרטיס שהיה גם זול אך האם הוא באמת חלש מה 9800XT? ב 9600XT שהיה לי מהירות הליבה הייתה 500MHZ וב 7300GT המהירות היא 400MHZ הזכרונות אמנם ב 9600XT עבדו על משהו…

20. Started by mik_amar,

אני הולך כנראה לקנות את הכרטיס geforce 6800gs בחיבור agp.... אז אם אפשר בבקשה את המחיר שלו כי רק אני יודע שהוא בסביבות ה 1200-1300 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by Omry,

מצאתי אותו ב-KSP ב-1,090 ש"ח ואני מעוניין לדעת למה הוא כ"כ זול. תודה רבה לעוזרים.

22. Started by zobi12,

יש לי lg flatron 700 p ואני מנסה לשנות ל1152 על 864 על 100 hz ומשום מה פתאום הוא לא עושה את זה הוא כתוב שעושים advenst monitor שזה על 100 אבל שאני לוחץ על כפתור הmenu של המסך הוא כותב שזה על 85 בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by carock,

הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by Da-Funk,

שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים כבר בערך שבוע.. וזה משגע אותי.... :> שיגעתי פה אנשים בהודעות פרטיות אבל רק הסתבכתי יותר.... אז ככה הגעתי למסקנה שאני הולך על Gforce... ההתלבטות שלי היא בין XFX 6600 GT AGP - 1350 XFX 6800 NU - 1680 האם שווה לי לשלם את ההפרש בשביל עוד 4 צינורות עיבוד.. (12).. ואם יכולת לפתוח עוד 4...? והאם העובדה של 6800 יש זיכרון DDR רגיל הופכת אותו לנחות יותר....?.. הייתי רוצה לדעת עוד יתרונות וחסרונות ל2יהם... אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט... תודה מראש... נ.ב.: בבקשה אל תמליצו לי לחכות.. אין לי סבלנות יותר

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  25. תמיד הציקה לי השאלה למה מיצרות השבבים של כרטיסי המסך לא מנצלות את הפוטנציאל של הכרטיסים שהן מיצרות עד הסוף לדוגמא עד לפני חודש היה לי HD4850 שאחרי שהצמדתי לו קירור TWIN TURBO והוא החזיק 24/7 עם תוספת של 100MHZ לליבה (725MHZ TOTAL) ו120MHZ לזיכרון (1110MHZ TOTAL) ללא ארטיפקטים : השיפור הניב 1800 נק' תוספת ב3DMARK06. אז הנושא כאן הוא למה משווקות הכרטיסים לא מוכרות את הכרטיסים שלהם בסף היכולות שלהם אלא משאירות טיפה מרווח וכל מי שבא לו פשוט עושה OC ומקפיץ תביצועים. פרשן מעולם החומרה של XBITLABS טוען שזה בשביל שתמיד ישאר נשק לתחרות האינסופית של 2 הענקיות ATI VS NVIDIA, דהיינו כשהכרטיס X משוחרר לשוק עם ביצועים מסוימים, וחברה נגדית מביאה כרטיס שעדיף מבחינת כסף/ביצועים בטווח שלו,…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים