כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר בבקשה לינק לעמוד הספציפי שבו יש את הדרייבר להורדה. תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף? PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB אוו Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי 8800GTS בעל שתי יציאות DVI שאליו חיברתי 2 מסכים אז אני צריך עוד מסך או אפילו שתיים...(אני עורך בפרימייר וAVID) אז חשבתי שבמקום לקנות לוח עם SLI ולהביא בידיוק את אותו כרטיס מסך האם אני יכול פשוט להביא כרטיס מסך לPCI כגון - http://skypc.co.il/pl_product~GV005~8~0.htm ולחבר אליו עוד מסכים??....ויש לי עוד שאלה בנוגע לת'רד שקראתי פה בידיוק בלוח אם בעל שתי חיבורי PCIE אני יכול לחבר 2 כרטיסים שונים ופשוט לא להפעיל את הSLI?..כי מה שהבנתי שבישביל ריבוי מסכים צריך שתי כרטיסים אבל לוותר על פונקציית הSLI
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש כרטיס מסך geforce4 mx440 +tv out 128 mb ואני לא מצליח לגרום לו לשדר לטלביזיה. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים והוא פשוט לא רוצה לשדר האם למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סיירתי לי באינטרנט וראיתי שאפר לקיים מערך CrossFire עם שני כרטיסי X1600PRO במחיר של 1500 שקל!! זה לא עדיף על כרטיס אחד (X1900XT) שעולה 2400!!!???????
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב אצל דל USA , הם מציעים שלשה דגמים של כ.מסך : INTEL X3100 128MB NVIDIA® GeForce® Go 8400M GS 256MB NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT אני צריך את המחשב בעיקר בשביל תוכנות גרפיקה : PHOTOSOP , IN DESIGN וכד' אני לוקח אותו עם 2Gh של C2D 800MHz , ו2G זיכרון . איזה מהכרטיסים יתאים , ההבדל בין השני לשלישי זה 100$ , זה ישפר את הביצועים בתוכנות מהסוג הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
התקנתי היום את הדריבר הכי חדש מהאתר שלהם, ופתאום אני רואה שהגרסא היא 162.18 WHQL ולפני זה היה לי 94.24 אני לא מבין מזה הקפיצה הענקית הזאת בין המספרים? ואני רואה שאין לי אפשרות בדריבר החדש להפוך את הממשק לאנלוגי (הקלאסי). אה ובדריבר הישן אני שיניתי ב- additional direct3D settings את ה- Max frames to render ahead ל-0 וברירת המחדל הוא 3 כי היה לי בעיות קריסה ב- GRAW2 וזה פתר את הבעיה אבל לא שיניתי אותו חזרה. אני צריך להחזיר, מה זה עושה ואיך- כמובן שבדריבר הבחדש?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מסתכל על המסך פתאום אני רואה 3 נקודות כאלה ממש מזעריות ! זה נראה כמו מיים או משהו אבל ניסיתי לנקות ממש בעדינות עם בד לעבור רק ולא עזר ! בבקשה תעזרו לי עם מה אני יכול לנקות את זה ממוצרי הבית איין לי זמן ללכת לקנות משהו עכשיו. אני מקווה מאד שזה לא פיקסלים מתים :-\ זה 3 נקודות קטנות כאלה מאד שקופות.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
SAPPHIRE ATI Radeon 3870 512MB GDDR4 או 8800gt 512 שניהם כמעט אותו מחיר מה עדיף? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש והתיכנון הוא שני כרטיסי מסך 9600GT ב-OC. קראתי בכתבה שפורסמה באתר שבאמצע החודש הבא יוצאים לשוק 2 כרטיסי מסך חדשים מסדרת 200GTX. האם כדאי לחכות ולקנות את כרטיסי המסך החדשים? או פשוט לחכות בתקווה שכשהם יצאו המחירים יירדו? או פשוט לקנות את המחשב וזהו???? ההשקעה בכרטיס המסך עומדת על 1600 ש"ח (גמיש). תודה מראש לכל עזרה שהיא
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה התקציב המקסימלי שלי.. הוא טוב למשחקים יריץ AC על HIGH ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
רק לצורך עדכון רשמתי הודעה בנושא לפני כמה ימים, היה לי בעיה של זליגה בתחתית המסך ובחלק העליון, בסופו של דבר החלטתי להחליף, התוצאות --> עדיין יש זליגה באותה רמה כנראה שזו הרמה האופיינית לדגם הזה. לפחות קניתי לי שקט נפשי. בקיצור למי שקונה את הדגם הזה שיקח בחשבון שיש כמה יתרונות בולטים של איכות תמונה, וחברה טובה , DVI וכו' מצג שני יש חסרון של זוית צפיה נמוכה וזליגת אור יחסית בולטת על רקע שחור (טוב בולטת זה סובייקטיבית לי הכל בולט) לילה סעידה (טוב). :-*
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה הלפטופ DELL 1520, אחרי הרצה ב3DMARK06 על רזולציות של 1440/900 ו1280/800 קיבל את אותם תוצאות בערך שהם בטווח של 3300-3350 יש מישהו אחר עם הלפטופ הזה שבדק??? למה התוצאה כל כך גרועה??? ושאלה שנייה וקצת טיפשית... אין בעיה לבצע עדכון לדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של נוידיה נכון?, עד עכשיו המחשב היה מודיע אם יש עדכון לכרטיס מסך, או דרך הDELL SUPPORT או דרך העדכונים של הWINDOWS... השאלה אם יש בעיה בעדכון ידני, או שכמו במחשב נייח אין מה לדאוג?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לצערי הרב, לא ניתן להשיג את כרטיס ה ati radeon 1950xt, מסיבה לא ברורה ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלצ לי עכשיו במחיר של מקסימיום 1,100 ש"ח? תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מחפש כרטיס טוב ללכידת וידאו אנלוגי לפורמט DVD בלי לאבד איכות וכן מאמרים וסקירת כרטיסים בנושא בבקשה מי שיוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
AGP Nvidia GeForce 7600GS AGP Nvidia GeForce 7600/GT או הכרטיס AGP Nvidia GeForce 7800GS
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
-
איך כרטיסי הטלוויזיה מתפקדים עם צגי הLCD, זה לא יוצר בעיות בתמונה? אני רוצה להלחיף את הCRT שלי למסך דק וחשוב לי שהתמונה של הטלוויזיה לא תפגע
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GTS 320MB ואני מתכוון להחליף ספק.. ושמתי לב שלכרטיס (8800GTS 320MB) יש 2 חיבורים של ספק כח אז אני צריך לחבר את שניהם?? או שמספיק 1? זה ממש דחוף אם מישהו יכול לענות או בכלל הבין את השאלה (אני לא יודע אם זה שייך לפה או לפורום ספקים)
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם הגרסה הקצרה: אני צריך תכנה לצפיה בווידאו דרך VIVO, שהיא לא MV2 כי MV2 הפסיקה לעבוד אצלי. במחשב הישן שלי היה לי כרטיס טלוויזיה (די רציני) במחשב החדש יש כרטיס מסך עם VIVO שהוא RADEON X1800XT 512MB עקב כך השארתי את הכרטיס טלוויזיה במחשב ישן שהלך לאחותי, היא משתמשת בו ואני לא רוצה לקחת לה אותו (את הכרטיס). התכוונתי לראות טלוויזיה על ידי חיבור הממיר שלי ל-VIDEO-IN של כרטיס ההמסך. לא מצאתי תכנה לצפיה לא בדיסק של הדרייברים ולא אצל ATI.COM במקרה הבחנתי שיש לי אופציה בMV2 שלי של הפעלת לכידת ווידאו ואכן ניתן היה לראות טלוויזיה דרך שם אבל א - האיכות הייתה על הפנים,יחסית לכרטיס טלוויזיה שלי במחשב הקודם ב - כל העסק הפסיק לעבוד. אם אני מדליק את הממיר ואז את התכנה אני רואה תמ…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
בקיצור: יש לי לוח אם תומך PCI-E האם כרטיס המסך שאני יכול לקנות הוא רק בעל חיבור כזה? או שאפשר גם AGPX8? לא מבין בזה כלום...מי שיכול לעזור ולהסביר - תודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך ככה ב200 שקל משהו ממש מסכן כי אני לא משחק בכלום, יש לי ג'יפורס 2 וזה אפילו יותר מדי טוב בשבילי. אני צריך רק כרטיס שיתמוך בTV Out. ועוד שאלה, אם יש לי כרטיס כזה אני מחבר אותו גם לטלויזיה וגם למסך והוא יכול לפעול בשתיהם או מה קורה שם? תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-