כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
צריך תשובה מהירהההה בבקשה! 6800 GS or LE מה יותר טוב? דחוף דחוף תודה!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600xt.. הורדתי עכשיו את ה-4.9 כי אומרים שהוא מאוד משפר ביצועים בדום 3 אבל משום מה נעלמה לי אפשרות ה-overdrive שהייתה קיימת אצלי תמיד.. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר להחזיר את ה-Overdrive? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
איפה שבדרך כלל מתקינים את הדרייברים (בכונן C) יש לי תיקייה בשם NVIDIA, ועוד תיקייה בשם NVIDIA Display Driver, ובתיקייה של Nvidia נמצאים כל הדרייברים שהשתמשתי בהם שזה משהו כמו 5 סוגים ומכילה בתוכה 140 מגה, ובתיקייה Nvidia Display Driver יש גם כל מיני קבצים של אנוידיה שאני לא יודע מהם ומכילה 40 מגה, האם זה בסדר או שזה לא צריך להיות ככה? וזה בסדר שאני מתקין דרייברים אחד על השני בלי למחוק את הקודמים?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
פתחתי על זה כבר דיון אבל אף אחד לא ענה על השאלה שלי אני קונה כרטיס מסך וכולם אמרו לי לך על X1900XT אמרתי סבבה. אז אמרתי זה מספיק טוב ?SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E הוא עולה 2100 ב-KSP אמרו לך על CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ArctiQ-Cooling Accelero X2 שעולה כ-2400 בנועה... אבל יש את ה-7900GTX של BFG ב-2700 ? אז מה הכי כדאי ??
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
דוגמה: 9600GT אם OC מובנה אפשר להשוות ל9800GTX רגיל??? ? תגובות יעזרו
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אתמול קניתי את הטלויזיה הזאתי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766786 מתברר שהכרטיס מסך הישן שיש לי GFORCE 8600 לא מתאים בחיבור יציאה שלו לטלויזיה לצפיה בסרטים באיכות טובה ואם אני מחבר ורואה דרכה רואים ממש גרוע עד זוועתי ביותר עכשיו השתמשתי ביציאת SVHS בטלויזיה הישנה שהיתה לי וכנראה אני יצטרך כרטיס מסך חדש על מנת לחבר אותו לטלויזיה רצוי לציין שהמסך מחשב שיש לי הוא כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724897 ואני משתמש איתו ביציאה של DVI לכן אצטרך כרטיס עם יציאת HDMI אשר מעביר גם תמונה וגם סאונד באותו כבל איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות ומה המחירי שלו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי כרטיס מסוך GeForce 6600 של GainWard הכל רץ עליו מצויין המשחקים הכי כבדים היום בלי בעיה (FEAR TOTAL OVERDOSE QUICK $) ועוד הכל פשוט מצויין מוסיקה פשוט אין בעיות רק מה שאני רוצה להפעיל סרט הוא קופא ויוצא לי למסך כחול וכותב Nv4 משהו אז אמרו לי שזה בעיית דרייברים חלק אמרו קודאקים ואני עובד עצות חברה עזרה!! תודה מראש מתן
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי על הf700p בל אמרו לי שהוא לא טוב בגלל היחס רזולוצה\רענון ובגלל קצב העברת וידאו אז מישהו מוכן להמליץ לי על משהו אחרבטווח מחירים זה תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אל תשאלו איך זה קרה, אבל כמה כנפיים מהמאוורר נשברו. שאלה היא האם ניתן להשיג מאוורר המתאים לכרטיס מסך שלי, אבל רק את המאוורר ולא גוף קירור שלם, כי לקנות גוף קירור שעולה 300 שקל על כ. מסך שעולה 700 זה לא שווה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
אתמול בתוכנית The SceenSavers בשעות הערב דיברו המנחים על ATI Vs Nvidia ואמרו שATI ביתרון, וכמעט פלטו איזו חשיפה שNV מתכננת אבל כניראה מסרו להם שלא יפרו את החוק הזה שאסור לחשוף פרטים והם אמרו את זה בקול רם. המנחים אמרו שמה שהם יכולים להגיד זה שמחר Nvidia תבוא בהצהרה\חשיפה מאוד מעניינת שכניראה בזכותה תתעלה על ATI. מכיוון שהתוכנית היא לא שידור חוזר (אני רואה Tech-TV בתדירות של 7\24), וסן פרנסיסקו (שם האולפן) הוא 7 וחצי שעות קדימה, אני מעריך שבקרוב נוידיה תתחיל לדבר.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
בסביבות 1000 שקל (אפשר יותר). כדאי לי לקנות גם מעבד כפול ליבה, או שזה מיותר ?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
^^^^^^^ בערך עוד כמה זמן..??
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי אני סטודנט שמחפש כרטיס מסך רק לעבודה גרפיתב תוכנות פוטושופ, flash, illustrator, preimere aftereffects (שיהיה אפשר לעבוד איתו גם במאיה בעתיד). בלי משחקים. שמעתי על ה QUADERO (בטח אייתתי את זה לא נכון) ורציתי לדעת : 1. אם יש עוד כרטיסים ייעודים אחרים? 2. האם שווה לקנות אותם כי נאמר לי שהם מיושנים מעט וכריטיסים מהדור האחרון זולים יותר וטובים יותר נ.ב. הייתי מוכן להוציא עד 1000 ש"ח (רק אם נחוץ). תודה באמת אחלה פורום
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-