כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!????
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מיועד למשחקים) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם הקייס מאוורר דיו בשביל כרטיס כזה? אני יודע שהוא לא מדהים, אבל המוכר אמר שבין הקייס הזה למחיר של CM690 אין שום דבר ששווה את הכסף. כלומר כל מה שעולה בין 180-430 לא יהיה משתלם ביחס למחיר של הRAIDMAX O2 הזה. יש הצעות לקייסים אחרים מTMS שיתאימו לחום שיוצר הכרטיס מסך? האם בכלל כדאי לקנות כרטיס מסך כזה ביודעין שהקייס כל כך עלוב?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6515 עם כרטיס מסך 8400. אמור להיות מחשב טוב ויש לו אפילו יציאת HDMI!!! אבל:: כשאני מחבר את המחשב דרך ה SVIDEO לטלויזיה אני מקבל תמונה בשחור לבן. נבדק על כמה טלויזיות ועדיין אותה תוצאה. מה אפשר לעשות כי זה ממש מבאס וקניתי את המחשב גם לצורך חיבור לטלויזה. יש איזה שהם עצות? ??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
השאלה נובעת מכך שנראה בבירור כי באופן כללי, מסך CRT 19" עולה כמחצית ממסך LCD 19" (כמובן שזה קשור לדגם וכו', אך אני מדבר בכלליות). אצלי אין בעיה של מקום ולא יפריע לי מסך 19" CRT גדול, מה שיותר חשוב לי זה איכות התמונה, לא שמעתי על הימרחויות ובעיות פיקסלים וכד' במסכי CRT ולכן נראה באופן הגיוני כי עדיף לקחת מסך CRT, אך אם איכות של מסך LCD טובה יותר... זה משנה את התמונה. לכן נשאלת השאלה - מה היתרונות של CRT על LCD, ולהיפך :s05:
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני פשוט חייב לדעת אם זה באותו רמה כמו שאמרו לי.. גם אמרו לי שהה-1950PRO לא תומך DIRECTX 10 וה-8600GT כן.. מה אתם אומרים?? תודה מראש לכולם,
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של אסוס מדגם P4SP-MX SE . לוח ישן מאוד. 4 שנים בערך. יש לי עליו כרטיס מסך FX5200 ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הזה: GECUBE Radeon X1650 512MB AGP רציתי להתייעץ אתכם ולבדוק האם הכרטיס מסך החדש בכלל יעבוד? האם עוד דברים תלויים ולא רק לוח אם? (מעבד 2.0 פנטיום 4 וג'יגה זיכרון) תודה תודה מחכה לתשובות.. גל.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
וינדוס,סרטים...האם השחקים יוצגו רק על חלק ממנו,והשר שחור..למישהו יש מושג (אם אפשר תמונות)
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יוצא ה 8800 gt אם הקירור החדש בערך למה אני מחכה כי החודש אני קונה מחשב אז רציתי לדעת אם זה יהיה החודש לפחות? :-X והאם שווה לחכות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שאלה מוזרה קצת .. יש לי כרטיס מסך geforce 5700 ומסך HITACHI CM615 ,זה מה שרשום על המסך ..זה מסך ישן יש לי אותו כמה שנים ואני עוד קניתי אותו ממישהו אם לא הבנתם את השאלה שלי בנושא אז אני יסביר יותר טוב אז ככה:המחשב שלי רועש יותר מדי ולדעתי המסך משפיע עליו יותר מדי ..כי זה יחסית כרטיס מסך טוב והמסך ישן .. אם אתם שואלים למה הגעתי לזה אז יש כמה סיבות: 1.יש לאחי אותו מחשב כמו שלי אבל לו יש מסך חדש ומצויין והמחשב שלו ממש לא מרעיש ככה. 2.שאני זז עם הגלגלת של העכבר אז הרעשים גוברים כזה . ------------------- בקיצור יש מצב שמה שאני אומר נכון ? מחכה לתשובות מכולם גם מהמומחים
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לדעת מה ההבדל בין 1950XT ל1950XTX הגירסה החזקה ומה מבין שני הכרטיסים יותר חזק . נתנאל קורן
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מתלבט אם לקנות בקרוב את הHD4850 או אף את ה-HD4870, או שלא ארגיש הבדל בינם לבין 8800GT עקב היווצרות צוואר בקבוק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי! אני עורך בתוכנת סטודיו 9 של פינקל. בחרתי שקובץ הפלט יהיה DVD . לאחר קידוד נוצר לי רק קובץ 1 של מדייה פלייר ולא שתי תיקיות שצריכות ליווצר אחת של וידאו ואחת של אודיו. האם אני אצרוב את הקובץ הנוצר של המדייה פלייר זה יהיה בסדר ואוכל לצפות בו ב-DVD רגיל או שיש פיתרון אחר,מה עושים? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי nvidia 5200fx amd 2.8 2.2 Ghz asus a7n8x delux 512mb ram יש לי בעיה גדולה מעוד עם FPS בCSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW אבל עדיין יש לי FPS חרא בערך 30 חשבתי לקנות כרטיס מסך AGP איזה כרטיס מסך עד 600 יתאים? ושיחזיק מעמד לפחות כמה שנים? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מה המתחרה העיקרי לביצועים של ה6800GS לAGP? יודעים מה גם לPCI אבל תענו בנפרד בבקשה... תודה. 2) אם אני אקנה אותו יהיה לי צוואר בקבוק? יש לי מעבד נורת'ווד 2.60 P4 C תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-