עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by שמואלל,

מזה FLATRON?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by jimi,

מה זה MS?? צריך במסך MS גבוה או נמוך?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by OFIR N.O.S,

יש ברשותי כרגע כרטיס מסך של Gefore FX5200. ישנם מס' משחקים שלא עובדים בגלל הכרטיס, למשל: Test Drive Unlimited. אני צריך שיהיה AGP. הדרישות של המשחק לכרטיס מסך: Video card: Ati Radeon 9800 256MB VRAM or nVidia 6600GT with 256MB VRAM, Video cards with vertex/pixel shaders 2.x and above are recommended. אני מחפש כרטיס שיסחוב את המשחק לא באיכות הכי גבוהה וישרת אותי עוד שנה שנתיים. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by bennnn,

שלום רציתי לדעת האם יש Sapphire Radeon X800GTO 256MB את הדגם הזה ל agp*8 והבנתי שיש בו 12 צינורות עיבוד לעומת ה 6600gt ששם יש 8 מהם ההבדלים בינהם? ואיפה אפשר לרכוש אותו לאי גי פי במחיר הכי זול אםפ בכלל ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by shlem,

אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by psxr,

טוב אחרי שאתמול יצא לי להשתמש רק במחשב הנייד של אח שלי פתאום לא כאבו לי העיניים אז אני חושב שהגיע הזמן להחליף מסך. הדרישות הם למסך 17" שיהיה טוב לאופיס סרטים ומשחקים, אין הגבלה ממש על התקציב כי מקסימום אני יוריד מהתקציב של המחשב. אני רואה כבר הרבה שמחפשים מסכים כאלה ואף אחד לא מוצא, מישהו יודע מתי צרכים להגיע המסכים של ה 12ms ? וההיידיס החדש שאמור להיות 10ms ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by gg2525,

רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים במחיר של עד 1000 ש"ח... יש לי מסך של NEC דגם: AccuSync LCD 193WM

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. כשאני מחבר עם כבל S-video אז רואים מעולה.. אבל אין קול.. איזה חיבור אני צריך לקול? עם תמונה בבקשה.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by Bakshi1,

השאלת זיכרון מערכת לכרטיס מסך- איך אני עושה את זה לכרטיס מסך מובנה- sis650_740 מ32 מגה ל 64?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by xhanan,

איך הכרטיס מסך שלי להיום : Nvidia GEFORCE 570 GTX gainword good

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by adicool,

ממצב חברים??? איך תוצאה שלי ?? הינהה: http://img216.imageshack.us/my.php?image=adioc25iz.jpg

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by Shiker,

שלום חברים התבוננתי בלוח הבא: http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=31542 ראיתי שיש לו כרטיס מסך מובנה x1250 עם 256mb עכשיו אני רוצה לדעת, מה עם באמת היכולות שלו, באיזה רזולוציות למשל הוא יכול להריץ COMPANY OF HEROS או משחקים אחרים ובכמה FPS ?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by asafku,

שלום לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Geforce 7300 GS. האם אני יכול לחבר אליו שני מסכי מחשב ולהרחיב את שולחן העבודה שלי? תודה מראש, אסף

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. שלום, ברשותי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO וחיברתי אותו באמצעות מתאם מיוחד שהופך ל RCA לטלוויזיה, החיבור עובד כי רואים את שולחן העבודה, אבל זהו! רואים רק את שולחן העבודה, לא את הסמלים ולא שום דבר אחר , ניסיתי להפעיל סרט אבל גם לא רואים אותו, רק את שולחן העבודה מה עושים?! תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  16. ????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. מספר שאלות תם - באם קניתי כרטיס מסך הכולל יציאת טלוויזיה - מה המרחק המקסימאלי שכדאי בין הטלוויזיה למחשב. בהנחה שיש כבלים איכותיים (מצופי זהב). שמעתי על חיבורים אל חוטיים בין מחשב לטלוויזיה. האם זה מוצלח - על איזה מרחקים מדובר ? טווח מחירים ? אשמח לשמוע את תגובתכם

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by M. J,

ראיתי שכרטיסי ה-XT החדשים של ATI יצאו, והשאלה שלי איזה כרטיס יותר טוב ה-9600XT או ה-9800 (לא גירסת פרו). והאם כרטיס ה-9600XT תומך באופן מלא ב-DIRECTX 9.0 כמו ה-9800? תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. Started by griShmena,

http://3dmark.com/3dmv/3183559;jsessionid=zdrglwct3qof?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3183559%3Fkey%3DMPJs6ANZsQX0tecfUvWtE08xZX35m3 למה יש לי ביצועים נמוכים בכרטיס מסך? מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך עם Driver sweeper והתקנתי דרייברים ישנים יותר, והביצועים נשארו גרועים.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by omri1509,

מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640? אני יודע שה640 זה למסכים 20 ומעלה וה320 זה ל-17-19. ההבדל בין ה640 ל320 הוא גדול מבחינת גראפיקה והכל ? ועוד משו, מה ההבדל בין הכרטיס הזה:BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL . לזה:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ?? תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by avimw,

יש לי יציאה שנראת כמו S-VIDEO אבל קיבתי כבל כזה שמחברים אותו לשם וומנו יוצאים ארבע פינים צהוב,ירוק,כחול ואדום מזה בדיוק ואיך אני מחבר את זה לטלוויזיה http://img152.imageshack.us/img152/1636/smj3.jpg

22. Started by -OmeR-,

מסך CRT עד 1000 שקל! תודה! חשוב שהוא יהיה מ-KSP!!!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. אהלן חברה, יש לי שאלה לגבי ה Video Settings שנמצאים ב CCC, שנקראים גם ATI Avivo HD. בקיצר ראיתי שיש שם הרבה הגדרות כדי לשפר את איכות התמונה וקראתי איזו ביקורת שמסבירה איך לשנות אותן אבל הבעיה היא שאני מריץ סרט ומנסה לראות את השינויים בזמן אמת, בנגן שאני משתמש בו לא רואים שום שינוי באיכות הסרט. אני משתמש ב VLC והפעלתי את האופציה של GPU Acceleration אבל לא משנה כמה הגדרות ניסיתי לשנות לא ראיתי שינוי באיכות הוידאו. יש איזה נגן מסויים שזה אמור לעבוד איתו? אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. היי, ניסיתי לחבר את היציאת וידאו של הכרטיס שלי 6600GT לטלויזיה כדי לראות סרטים, אבל ללא הצלחה. לפני שאתם מציעים לחבר את הכבל: 1. כן הצלחתי לחבר מחשב אחר עם כרטיס אחר בעזרת אותו הכבל ואותה הטלויזיה. 2. סימנתי בדריוור של אנוידיה "Force TV" עשיתי אתחול בדקתי את החיבורים וכלום, יכול להיות שהבעיה בכרטיס? השאלה אם יש למישהו רעיון איך אפשר כן לחבר את המחשב? חשבתי אולי לקנות כרטיס מסך אחר זול כדי לחבר במקביל רק בשביל היציאה אבל יש לי AGP אחד יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים