עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by liran14,

שלום לכולם יש לי בעיה במסך כל כמה זמן הבהירות שלו משנה צבע לצהוב כזה זה התחיל אתמול.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  4. שמעתי שאת הVIVO אפשר להפוך לXTPE... איזה כרטיס כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by MACHINE-GUN,

האם 8800 GT ינוצל על המפרט הזה? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT לא בטוח שזה יהיה הדגם הספציפי הזה ,אולי זה יהיה חברה אחרת או שגם אני בכלל יקנה גירסת OC דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT לא בטוח שזה יהיה הדגם הספציפי הזה ,אולי זה יהיה חברה אחרת מארז: NZXT APOLLO w/o PS SILVER ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm כמובן שאני עושה OC למעבד למהירות של 3.0 GHZ זהו! , אז מה אם אומרים הכרטיס מסך ינוצל על מערכת שכזו (אחרי ה-OC)?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by ep-120,

מה ההבדל בין ALL IN WONDER לרדאון רגיל? יש הבדל משמעותי?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by shachaf,

אני מתלבט בין ה... Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus או Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D מה יותר שווה לי לקחת?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. Started by alpkao,

אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה, ולצורך כך מסתבר שאני זקוק למסך LCD ללא תאורה אחורית, איך קוראים לז, אני תמיד מקבל תוצאות של טלויזיות או מסכי מחשב מוגמרים, ניתן להשיג כזה בארץ? זה הסגנון למקרן הבייתי : ושם יש גם את המסך http://inventgeek.com/Projects/HomeTheater/Page1.aspx תודה רבה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. קיבלתי שקניתי תמחשב כזה מתאם כזה שחורר עם 4 יציאות אחד של ה S-VIDEO אחד ועוד 3 RCA אחד ירוק שרשום עליו Y אחד אדום שרשום עליו P ואחד כחול שרשוםם עליו PBAV עכשויו בכרטיס עצמו מה שיש לי זה רק יציאת DVI עוד יציאה של המסך ועוד חיבור S-VIDEO שעליו אני מחבר תמתאם קיצר מחבר חוטים וזה ואין לא מצליח לעשות TV -OUT ניסתי גם דרך הווינדוס וגם דרך התוכנה TV TOOL מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by EagleX2,

שלום. אבקשכם, שתמליצו לי על מסך LCD, עד 2500 ש"ח לחבר. מינימום זמן תגוובה: 8MS. יש לו gforce 2... תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by es88,

אני מחפש פחות או יותר במחיר הזה, מודע לכוח של הכרטיסים במחירים האלה, השאלה פשוט מתוך מה שקיים כרגע מה כדאי? נניח Leadtek 8600GT 256MB PCI ב-400 ש"ח שווה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by Rivking134,

אף פעם לא הבנתי את הקטע אני יכול לקחת X1950 CF master edition ולעשות את המערך עם X1950XT? לא הבנתי איך זה פועל כי הבנתי שצריך כרטיס אחד רגיל ואחד CF edition מאותו סוג זה נכון? אם כך... איך זה פועל עם X1950XT?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by navk2,

האפשרות הראשונה שם טמפורל AA משהו אז שמתי אותה על 2 וזה לא משנה כלום... לא מבין למה כולם אומרים ש ATI TOOL עדיפה על CCC... אולי זה משנה שיש לי גרסה מסיומת ? יש לי את 0.26 ...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני רוצה לקנות תכרטיס HD 4850 gainward DDR5 עכשיו אין אותו לסקי פי סי אין גם לספק שלהם לאייבורי אין אותו מאיפה אני קונה אני גר באור יהודה אני יכול לסוע ער ראשון תל אביב לא יותר רחוק למי שיש חנות שיביא תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by lalush33,

ואם כן אז באיזה איכות...

16. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,על כרטיס Gaiwnward Nvidia 5500FX יש חיישן טמפרטורות? ובאיזה תוכנה חינמית ניתן למדוד את המעלות? תודה רבה .

17. Started by barak19876,

מה ההבדל בין שני המסכים של סמסונג 19'' 930b ו 913b כל חנות אומרת לי משהוא אחר מישהוא יכול להגיד לי איזה מסך יותר כדאי??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by ofir,

היי, סוף סוף יש באפשרותי לשדרג את המסך הישן, חשבתי לעבור לליגה אחרת lcd ואם כבר אז הכי איכותי בקבוצת ה17", ראיתי את הsamsung 172t ושמעתי עליו ביקורות טובות, מה אתם אומרים? תודה מראש, אופיר.

19. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם עם צ"פסט של via p4x266e ויש בו agpx4 -האם הוא יתמוך בכרטיסים בagpx8 ? המעבד 2.4 וזיכרון 768mb האם כדאי להשקיע בכרטיס טוב כמו ati 9800 pro או geforce 6600 או שהקונסטלציה תמצה את עצמה עם ati 9200 או fx 5200/5500? תודה.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  22. Started by nall,

שלום השאלה בכותרת לעיל... מעוניין מאוד לקנות את הכרטיס 6600GT של גיגהבייט האם כדאי לי והאם הביצועים של הכרטיס יהיו טובים ? תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. 1950PRO 8600GTS ואם אפשר להסביר למה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

עד 900 ש"ח (אין אפשרות לגלוש) המליצו לי על מאג MAG CRT 17" - 796PF X-Flat series הוא עולה 889 ש"ח. אבל אני בטוח שיש משהו יותר טוב באותו מחיר או במחיר יותר נמוך. הקניה היא מזיגזג, אז נא להמליץ רק על מסכים שיש להם. וחשוב מאוד שהמסך יהיה אמין, המאג הנוכחי שלי (XJ700T) מחזיק אצלי כבר כ5 שנים. תודה

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by eran10,

שלום לכולם תקשיבו יש לי נראה לי בעיה במסך שלי אני משחק במשחקים וזה ופתאום המסך נעלם והוא רושם בכחול כזה power saving mode ואז אין לי שום דבר לעשות מלבד להפעיל את המחשב מחדש ידנית ואני לא ידוע מה לעשות אני משחק במשחק וכבר אחרי 5 דקות זה בא לי והורס לי את המשחק והכל ואני חייב להפעיל מחדש את המחשב שוב ושוב(יש לי מסך LG 19 אינץ חדש כבר כמה חודשים) ואני ממש לא ידוע מה עושים עזרה בבקשההה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים