כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. קודם כל התמונה: אז ככה, לפני כחצי שנה שידרגתי את הכרטיס מסך מ- 5200 ל- X1550 של ATI. באינוידיה היה לי את ה- OUT ועכשיו ב- ATI יש לי IN ונורא התבאסתי שמתי לב שזה יותר פינים עד שעכשיו באמצע וויכוח עם מישהו בדקתי וקלטתי את הקטע של האין והאאוט. השאלה אם אפשר להפוך את האין לאווט או אם פשוט מחברים וזה עובד למרות שחסרים 2 פינים. אני כרגע לא בבית עד שבוע הבא ולכן אני לא יכול לנסות אז אני שואל. תודה מראש. ואגב מי היבואן שם GECUBE בארץ ואיפה הוא יושב?
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 הורדתי gpu z וראיתי שיש לי fx 5200 האם הכרטיס טוב? ואם לא אז למה לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html במחיר 270 ש"ח. לבין http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=63606 ¤ 246 מניסיונכם מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, תמליצו לי בבקשה על כרטיס משתלם שיריץ משחקים על הגדרות בינוניות לפחות בשנה הקרובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
את התוכנה הכי טובה... יש כזאות? ריבה טיונר 1.5 זה טוף לATIz ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום האם בעזרת כרטיס מסך 6600GT עם VIVO אני יכול להקליט ווידיאו והאם יש גם כרטיס 7600GT שאפשר להקליט איתו
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה אני מצטער שאני שואל את השאלה שנשאלה פה הרבה פעמים פשוט עוד לא הגעתי למסקנה.. אז השאלה שלי היא כזאת מכל הבחינות על איזה כרטיס מבין השניים שווה לי ללכת?: 8800GTS 640MB X2900XT והאם אחד מהם יחזיק טוב DX10?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי...אז פירמטתי את המחשב..שמתי את הדרייסרים החדשים של ATI Cat 4.2 ועכשיו משום מה אני לא יכול לעלות את הAGP Speed ???זה נשאר על off מה עושים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מחפש מסך 17 CRT טוב.... אם אפשר כמה אופציות ולא אחת (בבקשה עוד משהו חוץ מLG700P)
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום3 800 מגה הרץ זיכרון 256 sdrm נהרס לי הכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ייתן לי מענה חיובי גם כדי להריץ משחקים חדשים והאם אין סיכוי שהכרטיס שתמליצו כמובן יריץ משחקים חדשים אשמח לגבי המלצה לכרטיס תואם
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
האם הכרטיס מסך האם הוא הגרסא החדשה של ה- 55 NNM וה- 216 CORES או הגרסא הישנה של ה- 65 NNM. אני צריך לדעת כי זה לפני קניה. ממש תודה לעוזרים. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=720&l4=0&model=2435&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
giga-byte x850xt pci-e or shppire x850xt pci-e thx ppl
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 350 שקל בערך. שיהיה AGP. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אהלן כולם ! :} אני לא מבין בכל הקטע הזה של חיבור מחשב לטלוויזיה , ולחבר שלי יש בעייה, לכן אני פונה אליכם :-* הוא חיבר כבל שבצד אחד הוא נכנס לכ.מסך, לחיבור העגול שחור ומצד השני של הכבל הוא מתפצל לשניי צבעים, אדום ולבן אם אני לא טועה... בקיצור, הבעייה שלו היא שהוא רואה את התמונה, אך אין לו סאונד והוא רואה שחור לבן.. האם מישהו מה הבעייה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך geforce 7600gt של gigabyte ומסך samsung 730 שמחוברים דיגיטלית. השאלה שלי אם זה הגיוני זה שהרזולוציה המקסימלית שלי בווינדוס היא : 1024X1280 למה אין לי את מה שיש אחרי לפחות עד 1600X1200
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי מחשב (מפרט בצד) שמחובר למסך שרשום במפרט. עכשיו קניתי LCD דגם TOSHIBA 26WL66 אני רוצה לחבר את המחשב גם לLCD. בכרטיס מסך שלי יש DUAL DVI ועוד יציאת TVOUT הבנתי שכדי לראות פרקים בHDTV 720 אני אצטרך כרטיס מסך עם יציאת HDMI , זה נכון או שיספיק לי ממיר מDVI לHDMI שאני ייחבר למסך? אם צריך להחליף, אז איזה כרטיסים מומלצים? ויש 8800GTS 320MB עם HDMI? מקווה שהבנתם. ובכללי ייעזור לי אם מישהו יסדר לי קצת בראש איך זה בדיוק יילך למשל אני לא יודע אם למשל אני יוציא 2 חיבורי DVI מהמחשב אם אני יוכל לבחור למה לשדר למשל. ואני צריך לדעת גם מה לחבר למה.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום. אבקש את עזרת הפורום לרכישת כרטיס מסך PCI-E בטווח מחירים 450-600 ש"ח עבור משחקים כגון CONDITION ZERO/ כרגע מתלבט בין 2 כרטיסים והם: Sapphire ATI RADEON X1650 512 mb DDR2 PCI-E Retail לבין Sapphire ATI RADEON HD 2400XT 256MB PCI-E נא עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 PRO , כמו כן יש לי מסך LCD BENQ 19 אינץ , כאשר אני מעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך , מכבה ומדליק את המחשב, הוינדוס עולה לי עם מסך שחור (כאילו אין מסך) . כאשר התקנתי כרטיס אחר (NVIDIA -4200), הסרתי את המסך מהגדרות המערכת ,הפעלתי מחדש את המחשב , שמתי את ה-RADEON שוב , המסך עלה לי וגם הכרטיס , אך שוב כאשר אני מעדכן את הדרייבר , הוינדוס עולה עם מסך שחור . מה עושים ? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ה-8800GT יעבוד טוב+ עם המפרט הבא: 470W Thermaltake Intel Duo Core E6320 @1.87GHZ ,4M Cache 2giga Ram ודבר נוסף, האם ה- 470W של thermaltake מספיק בשביל כזה מחשב + 8800GT
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
רציתי לשאול לאחר שמעדכנים כרטיס מסך בויסטה צריך לעדכן את מדד דירוג ויסטה,כי הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה,למרות שעדכנתי רק את הכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-