כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך Radeon AIW 32MB Radeon 9000 Pro 64MB לשניהם (כמובן) יציאת טלויזיה כאשר אני מחבר אחד מהם (לא משנה איזה) יש גלים ,דיי חזקים, בטלויזיה. אני משתמש בכבל המסופק ,RCA ,לצערי אין כניסת S-Video בטלויזיה שלי. ניסיתי גם כבל עבה יותר, המסופק עם הכרטיס הראשון, ללא הצלחה. דא"ג ,יש לי בעיה של עומס על הספק (מבטיח בהזדמנות הראשונה לקנות ספק נוסף), יכול להיות שזאת הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים עדיף? Leadtek GF 4 MX 460 My ViVO ב - 570 ש"ח או ATI RADEON 9100 TV,DVI 64MB ב - 560 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? עריכה : בלי כוונות לעשות OC או משהו
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כיצד אני יכול לדעת מהי מהירות הרינדור של הכרטיס מסך? כי אני ממדל במאיה ואני חייב לדעת! הכרטיס הוא של powercolor והוא geforce 4 128 ti4200 !
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
איך אני מרנדר דרך הכרטיס מסך ב opengl או direct3d זה לא משנה מאיזה העיקר אחד משני הAPI האלו ואיך אני יוצר אפקטים כמו cubic mapping?? אם למישהו יש לינק לtutorial טוב ולא כמו זה שבא עם התוכנה..זה יתקבל בברכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני אישית לא אוהב את NVIDIA תמיד אהבתי את ATI אחר כך את 3DFX ועכשיו את ATI שוב אבל אני רואה שNVIDIA לקראת היציאה עם הרטיס החדש FX הולכת לעשות את הטעות ש 3DFX עשתה לא מזמן כשהחליטה לייצר את הכרטיסים שלה לבד ולא למכור את השבבים ולתת לחברות אחרות אז לדעתי אם הם יפלו כמו 3DFX זה יהיה יום רע לגיימרים כי כשאין תחרות אין התקדמות!!! שיהיה לכולם יום טוב
-
- 54 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
למה הדמויים ברזולוציה כל כך גרועה וגם מרצדים??? האם הכרטיסים החדשים עדיין לא פועלים כל כך כמו שצריך, או שהכרטיס מסך שלי כל כך גרוע שהוא אפילו לא יכול להריץ את זה אחרי רינדור??? חחח ;D The Demos... אגב, בסה"כ זה נורא יפה, אם נתעלם מהרזולוציה הגרועה והריצוד! בהחלט יש למה לצפות!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם לקנות RADEON 8500 של חברת Sapphire במחיר זול (530 שקל) ומה לגבי RADEON9000 ? זה כרטיס טוב ?? פשוט אני רוצה משהו יותר מתקדם מ GE FORCE 4 ואין לי כסף לTI או לRADEON9500 וכו' תודה
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי את המסך iiyama pro 454 ויש לי בצד של המסך 4 חיבורי usb ורציתי לדעת האם זה חיבור usb רגיל? כמו שיש מאחורי המחשב? כי אני ניסיתי לחבר לשם מצלמה דיגיטלית וזה בכלל לא תפס שמחובר משהו.. האם מישהו יודע מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ולוח תומכים AGP 8 איך אני מברר על כמה הם עובדים ומשנה?
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
סוף סוף יש לי כסף לכרטיס מסך חדש (הנוכחי על הפנים). יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס( Radeon 9500) של חברת Sapphire שמחירו כ1200ש"ח. למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת? איך הכרטיסים שלה? איך הRadeon 9500pro שלהם ביחס לחברות אחרות? ובכלל, Sapphire היא חברת"קבר" ? אם לא אוכל למצוא דרייברים לכרטיס, אפשר להשתמש בדריוורים של ATI? אני די בלחץ כי נשאר מלאי מוגבל... תודה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשר "למקצע" את ה R9500 ל R9500Pro ? (בעזרת Rivatune) ואם כן, האם זה כרוך בסיכון הכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
תמונה של הכרטיס : http://www.hardocp.com/images/articles/1034549931ID8m1YYu0o_1_5_l.jpg המאוורר שיש על הכרטיס מאוד קטן, וברצוני להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני גם רוצה לשים צלעות קירור על הזכרונות , אני ימצא כבר משהו. ויש לי מול הראדון מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD שמזרים אוויר בצורה טובה 76 CFM תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות על כרטיסי טלויזיה בודדים וגם על כאלה משולבים עם כרטיסי מסך. בעיקרון אני צריך להחליף כרטיס מסך כבר, וחשבתי על רדיאון 9000 , אז אם יש משהו בסגנון משולב אני אשמח אם תאמרו לי....תודה !
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
-
היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
ומאתמול הוא עושה לי הרבה LAG ב-WC3 בבטלנט למה? בתודה מראש. עריכה: יש WIN XP PRO נ.ב. אני יודע שהכרטיס הוא GIFA אז לרדת מהעניין.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי RADOON9000 PRO (התקנתי את DIRECTX9 וה3DMARK לא עובד פתאום ודורש לחזור לDERECTX8 מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי RADEON 9700 PRO לא ALLINWONDER ואני רוצה לחבר אליו DVD חיצוני האם ניתן לעשות את הדבר? אני צריך לקנות כרטיס טלווזיה או משהו? תודה לכל העונים. אני מצטער שאני פותח עח זה ת'רד חדש , אבל לא קיבלתי תשובה בקודם (זה חוקי? אם לא למחור בבקשה)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-