כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קראתי את כול הרעיונות האלו על הסבת ה 9500 ל 9700 והתייעצתי אם אבי שהוא חשמלאי כבר למעלה מ 30 שנה והוא אומר שהמוד הזה הוא דווקא לא בעייתי או קשה בכלל כל מה שצריך להיזהר ממנו זה לא לסרוט את המשטח הירוק אבל מאוד מוזר לי שזה כ"כ פשוט האם אילו באמת כרטיסי 9700 שפשוט לא עברו מבדקים ולכן האיטו אותם בכדי שאם יעברו מבדקים? האם הנגד הקטנציק ההוא זה באמת כל ההבדל הפיזי בין שני הכרטיסים מלבד הזכרונות? ואם כן אז למה ati לא עושה recall לכל הכרטיסים ברגע שהבינו שהם מרמים ולוקחים משהו שהיה רע והפכו אותו למוצר?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה בזיגזג (חנות שמאוד מאוד קרובה אלי) ואני רוצה מה ה-BUNDLE של כרטיס ה-9500PRO תודה מראש לכל העונים עריכה: האם הכרטיס הזה יפיק את הרב מעצמו על גבי המחשב הזה: p4 2400 Mhz 256 MBddram 333 Mhz 2.5 cas samsung intel mothrboard pesv או משהו כזה וכל השאר לא חשוב כל כך
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
המסך שלי LG 795 פועל על 85 ב 1024X768. כשאני נכנס לCS (לא בדקתי במשחקים אחרים) זה הופך להיות 60 וכשאני יוצא זה חוזר ל 85 למישהו יש איזושהי הצעה? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לעשות דבר שחשבתי שהוא דיי פשוט אבל אני לא מצליח. יש לי תמונה שאני רוצה להוריד את הפינות הלבנות שלה, ככה שישאר לי רק האמצע: http://www.emdr.org.il/pics/logo.jpg (אם אתם רוצים לראות למה אני מתכוון תשמרו את זה בתור ותפתחו עם משהו שהרקע שלו לא לבן..) אולי זה לא אפשרי שיהיה לי תמונה מעוגלת? היא חייבת להיות ריבוע? http://www.emdr.org.il זה יהיה יותר יפה עם יהיה הלוגו הזה שזה בעצם עין בלי הלבן שמסביבו.. יש לי פיינטשופ, לא הצלחתי למצוא איך לעשות את זה שם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי ליפני חודשיים מסך viewsonic p95f+ מסך באיכות סוף העולם! אבל מה עוד שקיבלתי אותו היו לו קטם צהוב ממש חלש בצד אחד של המסך אפשר ליראות אותו בבירור רק על לבן חשבתי אולי זה מהכטיס מסך אבל החלפתי אותו עכשיו וזה קיים עדיין אני יודע שזו בעיה ידוע בטריניטרון כי גם בעבודה יש לי מסך עם וואחד קטם השאלה היא אם האחריות תופסת על כאלה מיקרים ויחליפו לי אותו?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך LG-Flatron 795FP, שמעתי שלא מיצצרים אותו יותר ומייצרים אחד אחר במקומו, האחד האחר הוא LG-Flatron 700P. עכשיו, מן הסתם המסך החדש צריך להיות אותו דבר או יותר טוב לא? שימו לב לזה ותגידו לי למה אני צריך להאמין... לפי האתר שפנדה מצרפים (אתר של LG) רשום שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1280x1024. קישור לפי pchardware אומרים שהרזולוציה המקסימלית של המסך הזה היא 1600x1200 ובאתר שהם מצרפים (עוד אתר של LG) אין את המסך הזה, יש עדיין את ה- 795FT ושם אומרים שגם הוא 1600x1200. קישור אז למה אני צריך להאמין? שהמסך הוא 1600x1200 או 1280x1024 ? (המסך 700P כי הוא היחיד שמציעים למחירה) תודה לכל העוזר :-*
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קיבלתי את ה- 9700 המדובר שהיה אמור ליהיות פרו ובסוף יסתבר שזו טעות קודם כל זה עולם אחר אחרי שנתיים שאני מישתמש ב - mx200 קיבלתי 9915 ב-3dmark והיציאת טלויזיה לא מרצדת יותר ! השאלה בעצם של איזה חברה הכרטיס? כי הוא ניראה לגמרי של ati הוא אדום והמאורר של ati אבל באתר של ati אין מידע על 9700 לא פרו ועל הדיסק של הדרייורים שקיבלתי עם הכרטיס רשום sapphire : יש למישהו מוסג?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! כמו שאמרתי קיבלתי ציון נמוך מאוד 4699 (!!!) זה המפרט שלי Pentium 3 731 MHz 256MB of RAM Mother borad Asus cuv4x G-force ti4200 128 DDR רציתי לדעת למה קיבלתי כזה ציון נמוך !??!!? יש לציין כי הכרטיס חזר מתיקון לא מזמן... היתכן שיש בו עוד בעיה !?!? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש lir@n סליחה שלא ציינתי... אבל כמובן שהאיי איי ואפ אפ היו מכובים... עשיתי השוואה ועדיין קיבלתי נמוך... אין לי דרייברים בו למה שאני מתקין דרייברים משחקים נתקעים לי או לא פועלים בכלל אז אני עם הדרייבר של הווינדוס... הבאיוס בלוח אם מעודכן...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
קניתי נייד מחדש ibm המסך נחמד מאוד בהיר חד וכו' אליש לי כמה אזורים קטנים (2-3) שבהם הוא טיפה יותר בהיר כאילו הוא לחוץ אלו לא deadpixels נכון ? האם יש דרך לטפל בבעיה (לא חמור) בנוסף האם יש כללים שעלי לזכור בקשר למסך של הנייד? תודה מראש urich
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הי יש לי ראדון 8500 BUILT BY ATI ורציתי להתמש בTV -OUT שלו כדי לראות סרטים על הטלויזיה ויש לי כמה שאלות: 1)איך האיכות של הTV -OUT של הכרטיס? 2)איך מפעילים את ה TV -OUT? 3)מה הצורה הכי טובה לחבר את זה לטלויזיה?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בדקתי היום באתר של חנות מחשבים ומה אני רואה: Sapphire Atlantis RADEON 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card ב-1200 שקל . אומנם של חברת Saphire שהיא דיי חברת קבר אך לפי מה שהבנתי אפשר להפוך כרטיס זה של ספיר לרדאון 9700 . החנות היא *******PC H . הגיוני כזה זול ? אני קניתי שבוע שעבר 9700 פרו ומפתיע אותי לראות כרטיס זה כל כך מוקדם בארץ ועם כזה תג מחיר. דעתכם ?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך geforce4 ti4200 128ddr של powercolor עכשיו השאלה שלי היא האם עשיתי טעות בקנייה זאת? האם כרטיס זה יספק אותי להרבה זמן? כי ראיתי שיוצאים המון כרטיסים חדשים כגון fx שאומרים שדום החדש עובד טוב רק בו אז חשבתי לעצמי האם עשיתי טעות וילמתי סתם על דבר שלא יספק אותי להרבה זמן הנה עיזרו לי הכרטיס עדין לא קיבלתי זה עוד בהזמנה האם לבטל הזמנה זאת ולקנות משהו אחר? והאמת שאין לי כל כך הרבה כסף אני מוגבל ל 900 שקלים! אז האם זה בסדר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי את הכרטיס Hercules 8500le ותמיד הרגשתי שדברים לא עובדים כמו שהם צריכים לעבוד. וניראה לי שמצאתי את הפיתרון דריברים חדשים של Omega פשוט פצצה של דריברים פשוט פתרו לי את כל הבעיות המחשב רץ פצצה הכל עובד חלק בלי שום בעיות! פשוט פצצה לכל מי שרוצה לנסות הינה הדריברים w2kxp_omega_2355 אבל צריך שיהיה מותקן DirectX9 שאפשר להוריד מפה אני ממש מתכוון שהמחשב שלי רץ פצצה! הכל עובד חלק פשוט פצצה! למי שעובד עם 9X\ME
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לי יש את ה9700 פרו של גיגה בייט ורציתי לדעת מה זה בכלל סדרת הALL IN WANDER שך ATI ומה ההבדל בינה ומה יותר טוב ועדיף
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי יש לי GF3 Ti200 ולאחר שהתקנתי דרייברים חדשים (29.80 - אני יודע שיש חדשים אך זאת הכי יציבה אצלי) "נעלמה" הרזולוציה 1024*768 מכל מקום שבו היה ניתן לשנות רזולוציות כלומר ממאפיני תצוגה - מתוך משחקים - תוכנות שונות .... למה זה קרה - ואיך אני מחזיר את האופציה ? אגב, במשחקים שלא מבוססים על הרזולוציות של DX אם אני בוחר שם את הרזולוצה הזאת זה פשוט מקטין לי את התצוגה ועושה "מסגרת" שחורה גדולה מסביב במקום לעבור לרזולוציה הרצויה !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך Radeon AIW 32MB Radeon 9000 Pro 64MB לשניהם (כמובן) יציאת טלויזיה כאשר אני מחבר אחד מהם (לא משנה איזה) יש גלים ,דיי חזקים, בטלויזיה. אני משתמש בכבל המסופק ,RCA ,לצערי אין כניסת S-Video בטלויזיה שלי. ניסיתי גם כבל עבה יותר, המסופק עם הכרטיס הראשון, ללא הצלחה. דא"ג ,יש לי בעיה של עומס על הספק (מבטיח בהזדמנות הראשונה לקנות ספק נוסף), יכול להיות שזאת הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ה DX9 הזה ?! : אני יודע שאמרו כאן שאי אפשר למחוק אותו או משהו כזה ... אבל בכל זאת ? :-\ כי יאן לי כוח להתקין את כל הוינדאוס מחדש בגלל החרתא הזה תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים עדיף? Leadtek GF 4 MX 460 My ViVO ב - 570 ש"ח או ATI RADEON 9100 TV,DVI 64MB ב - 560 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? עריכה : בלי כוונות לעשות OC או משהו
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כיצד אני יכול לדעת מהי מהירות הרינדור של הכרטיס מסך? כי אני ממדל במאיה ואני חייב לדעת! הכרטיס הוא של powercolor והוא geforce 4 128 ti4200 !
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-