כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, למיר הציעו לי את המסך הזה כתחליף לסמסונג 959NF, אשר לא נמצא במלאי. מה דעתכם? האם הוא שווה 2029 שקלים? איך הוא בהשוואה לסמסונג? בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי אחת שהגיע עם הכרטיס טלויזיה אבל לא ממש נוחה למשל אי אפשר להשתיק רק את הטלויזיה ולשמוע משהו אחר , דברים קטנים אבל זה לא נוח... תודה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות SAPPHIRE Radeon HD3850 512MB DDR3 AGPX8 ואני מתכוון לקנות אותו בשביל שימוש FULL HD הבעיה היא שהמעבד קצת חלש..למרות שהוא מריץ 720P חלק אני יותר שואף ל1080I כמובן שעם אוברקלוק ל3.6 הכול סבבה.. אבל מכיוון שקיץ אני מעדייף להשאיר את המעבד על תדר רגיל... אני קונה את הכרטיס כי רק דרך קומפוננט אני יכול לשדר HD לטלוויזיה שלי.. והכרטיס הנוכחי שלי 7800GS חסר קומפוננט. השאלה היא האם הכרטיס יכול להריץ עליו את סרטי הHD בפורמט MKV X264? וכמובן עם איזה תוכנה הכי מומלץ? ועוד שאלה: שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיס? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 20.07.2008 בשעה 19:59:54 …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE דגם LIVE! PLATINIUM עם פאנל קדמי. דרך הפאנל אני מכניס את האודיו של הממיר YES באמצעות שני RCA, ורציתי לתת פקודה ש PVR יקח את הסאונד משם. היציאה נקראת auxiliary 2. אני לא מצליח. הדרך היחידה שאני מצליח להקליט עם סאונד היא אם אני מכניס את הסאונד ישירות לכרטיס טלויזיה. אך אני לא יכול לוותר על שני ה RCAים. האם אני מפספס משהו? האם יש דרך להפנות את ה PVR שיקח סאונד מהכרטיס קול שלי? ברור לי שאם אשים כבל מה LINE OUT בכרטיס קול ל PVR, הכל יהיה בסדר, אבל ה LINE OUT כבר הולך אצלי למערכת (רמקולים). יש רעיון? אני משתמש ב WINTV2000 להקלטה. האם אולי כדאי לנסות תוכנה אחרת? אם כן, תנו שם וארכוש אותה. אני לא מצליח להפנות את התוכנה שתיקח קול מה auxiliary 2. כשאני …
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש בכרטיס 2יציאות: 6+8,ואין לי מתאם 8 פיניםחיברתי במקום 8 -6 האם יש בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7-S AGP גירסא 3.0 וכרטיס מסך 7300GT 25MB של NVIDIA ב Everest כתוב שה Side Band Addressing מבוטל. מה זה בדיוק? ואיך מפעילים? מה שכן מופעל זה ה Fast-Write האם ה Side Band נותן שיפור בביצועים? הכרטיס לא על OC אם זה משנה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי לכולם, כן הבקשה קצת הזויה, אבל החלטתי למכור את הפלייסטישן 3 שלי ובנתיים אני ממתין עם הקונסולה הבאה. חשבתי על להוסיף לhtpc כרטיס מסך ולסגור סיפור עם 2 בקרים של xbox למחשב. בתכלס המפרט הוא כזה- fractal degign arc mini r2 antec 380w intel g630 intel dh67bl 4 גיגה ראם. ניתן לחרוג מהתקציב טיפה אם יש צורך. ניתן גם להסתפק בכרטיס מסך זול יותר אם אין צורך בכל התקציב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי השואה בין שני המסכים הנ"ל כמו כן, מישהו יודע האם הAOC עובד ב-85HZ ברזולוציה של 1280*1024 ? בתודה מראש. נ.ב איך המסכים הנ"ל לעומת iyama pro 1401 ?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המפרט הרצוי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪436 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪83 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪759 קשיח למח…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
עזרתי לחבר לחבר את הנייד החדש שלו (fujitsu ) לטלויזיה, בהתחלה הכל היה בסדר ראיתי את הדסקטופ על המסך של הטלויזיה וכשניסיתי להריץ סרט ראיתי את החלון של התוכנה אבל אין זכר לסרט :o ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס אבל התוצאה היחידה שהגעתי אליה הייתה שראיתי רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום דבר עליו : בבקשה עזרתכם..
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד ואני רוצה שיריץ משחקים לא בגרפיקה מטורפת אלה רק שיהיה אפשר לשחק כמו בן אדם איזה כרטיס מסך יותר טוב 7600 GO או 1600 באיזה רמה הם לאומת 1600 וה 7600 השולחניים ואם הם יכלו להריצ משחקים כמו C&C TW ו oblivion
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כאמור לפני כמה שבועות רכשתי את ה IIYAMA 413 PRO לפי ההמלצות של כולם ... עכשיו שמתי לב שבצדדים של המסך הכתב שמופיע על המסך קטן יותר בצדדים של המסך מאשר באמצע והכתב למטה ולמעלה מרוח כזה . רק באמצע רועים את החדות האמיתית של המסך ... האם זה רק אצלי או שזה הדפקט של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
התכנים שהיקלטתי לפורמט דיגיטלי האם יש כרטיס שעושה זאת? האם מישהו ממליץ על כרטיס מסויים? (לא סכום גבוה .העלתי לבני שהתגייס לגבעתי את ההקצבה החודשית) זהו תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אהלן אז לפני כמה ימים הסתבר לי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עבד למשך הרבה זמן אבל זה היה כבר מאוחר מדי... ועכשיו הradeon 9500 הוא כבר ז"ל, והמחשב בנתיים מעלה אבק... ולשאלתי: יש לי AMD 1.8 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-7VA עם AGP*8 ו512MB זכרון פנימי האם הכרטיס מסך הבא מתאים למפרט הזה? :Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP ואם לא , אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים למפרט הנ"ל? תודה !
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שניהם עכשיו באותו מחיר כמעט (1300-1400). הבדלים עיקריים: 1024MB זיכרון ב-TOXIC מול 896MB ב-OCX שעונים של 960/1050 ב-TOXIC מול 709/1566 ב-OCX GDDR5 ב-TOXIC מול GDDR3 ב-OCX המאוורר של ה-TOXIC יכול כנראה להחזיר יותר טוב אוברקלוק נוסף מאשר ה-OCX.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כן אני יודע שיש מלא דיונים.... אבל לא מצאתי בדיון הראשי איך בדיוק הופכים אותו ל-XT !!?? מה חייבים לעשות? לצרוב ביוס? האם זה מסוכן? ולעשות OC? מה צריך בדיוק? מספיק שאני אעשה לו אוברקלוק נורמלי דרך הדרייברים? או מה? תודה לעוזרים, חשבתי פשוט לקנות את הכרטיס וכרגע יש לי 9700 פרו, אני לא רוצה לקנות אותו ולהישאר עם 9800 פרו שעלה לי 1300 שקל...
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
שלום, יש הבדל בין הביצועים של כרטיס GeForce mx230 לבין השבב המובנה של אינטל במחשב נייד? המטרה היא לעריכת וידאו קלה/בסיסית עד בינונית ושימושים כלליים. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יכול להוציא 1080P בחיבור לטלוויזיה LCD שמקבלת 1080P?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2008/11/28/windows-7-warp-system-to-allow-for-directx-10-cpu-acceleration/ http://www.custompc.co.uk/news/605271/windows-7-allows-directx-10-acceleration-on-the-cpu.html
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-