עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by GTI,

יש לי כרטיס מסך radeon 9550 של gigabyte 128mb 128 bit אני משתמש בעיכון הרגיל שקיבלתי אם הדיסק שלו זאת גירסה ישנה לפי מה שאני יודע אבל תמיד שאני מוחק את הגירסה היישנה ושם את הגירסה הכי חדשה אז הביצועים של הכרטיס יורדים המשחקים מתחילי יותר לקרטע מה זה יכול להיות?? ויש לי מחשב חזק יחסית מעבד 2.8 prescott לוח p4s800d זכרונות של geil 512 400mb

2. Started by galedri,

אני צריך שתציעו לי מסכים טובים למחשבים מ-20 אינץ' ומעלה ב-1700-1800 ש"ח

3. Started by zilbermm,

האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?

4. יש לי 4870 עם הדרייברים האחרונים. פשוט כל כמה זמן המסך מחשב שלי פתאום ניהיה כהה אבל המחשב לא נכבה והמאוורר של הכרטיס מסך עובד בפול עצמה וכלום לא קורה למרות שחיכיתי. מה זה בדיוק ?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by metis,

היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  6. שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by zaroor,

שלום לכם קניתי את הכרטיס הזה של LEADTEK וראיתית באתר שלהם 2 סוגים בדגם זה אחד עם מאוור (כמו שלי) והשני ללא מאוורר מה ההבדל ? שאלה שנייה בכרטיס מגיע כבל צד אחד שניכנס לכרטיס ניראה בקוטר של S-VIDEO אבל יש לו 9 פינים קטנים וצד שני שלו יש פיצול אחד ל 3 בננות COMPONENT והשני שקע ל-S-VIDEO ,ורשום ל HDTV שאלה אם אני יחבר S-VIDEO אליו באות ניכנס כדי לבצע הקלטת וידאו אם זה אפשרי באריזב לא כתוב שהוא עם VIVO חוץ מזה יש לו תוכנות הגדרות והמהרה ל MHZ דרךהתוכנה וגם עידכון לדריברים ולביוס שלו

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by ggioragg,

עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by Pitus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. השאלה נובעת מכך שנראה בבירור כי באופן כללי, מסך CRT 19" עולה כמחצית ממסך LCD 19" (כמובן שזה קשור לדגם וכו', אך אני מדבר בכלליות). אצלי אין בעיה של מקום ולא יפריע לי מסך 19" CRT גדול, מה שיותר חשוב לי זה איכות התמונה, לא שמעתי על הימרחויות ובעיות פיקסלים וכד' במסכי CRT ולכן נראה באופן הגיוני כי עדיף לקחת מסך CRT, אך אם איכות של מסך LCD טובה יותר... זה משנה את התמונה. לכן נשאלת השאלה - מה היתרונות של CRT על LCD, ולהיפך :s05:

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. אני פשוט חייב לדעת אם זה באותו רמה כמו שאמרו לי.. גם אמרו לי שהה-1950PRO לא תומך DIRECTX 10 וה-8600GT כן.. מה אתם אומרים?? תודה מראש לכולם,

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by Jesper,

קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה יש לי כרטיס מסך של החברה XFX והיקרור שישוב עליו הסטוק הוא מאורר די טוב אבל הבעיה בו שהוא מאוד מאוד רועש וחיפשתי באינטרנט(באתרים בארץ לא מתכוון להזמין מחול) קירור עד 100 שח לכרטיס ולא הצלחתי למצוא משהו שמתאים ככול דבר טוב שראיתי עד 100 שח לא התאים לי לכרטיס אז בבקשה תעזרו לי למצוא קיורו טוב עד 100 שח ועדיף שהוא יתלבש על הכרטיס מסך..

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by rani,

האם הכרטיס שלי (ראה מפרט..) יכול לשלוח סינגל של 1080P? או רק 1080I והאם זה מוגבל לחיבור מסוים(כלומר שבקומפוננט זה רק 1080I ובHDMI או DVI זה גם מגיע ל1080P)? תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  15. Started by Titanium,

שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה

17. Started by cooper,

כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  18. Started by cohvi,

שלום, אני צריך לחבר שני מחשבים למסך רחב אחד באמצעות KVM. בפרטים של כל ה KVM שראיתי לא מצויינת הרזולוציה של מסך רחב אלא רק של מסכים רגילים. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  19. מה הכי משתלם לי לקנות בשביל המפרט שלי שהוא amd3000 לוח גיגביט זיכרון גיגה כיום יש לי 7300gt אבל לא סוניק והוא עושה לי קצת קיטועים בטסט דרייב מה יותר מומלץ לי להביא שלו יהיה יותר מידי חדש למחשב שלי או חלש תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by eyalha,

E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by guyezra,

היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  23. השאלה בכותרת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=9512 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7816 חשוב לצייין שזה למערך sli עם לוחhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=9628

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. מה ההבדל בין מעבד QUARD למעבד ליבה-בודדת? ולמה אומרים שה-880GTX/S הוא הכי טוב כאשר יש לו רק ליבה אחת בכל סדרותיו השונות?? והאם אני אוכל לשלב במערך שבבים של SLI גם כרטיס גרפי וגם כרטיס מסך למשחקים?? האם נכון לומר שהכרטיס הנ"ל הכי טוב בעולם כיום למשחקים??ואם אחליף באותו מחשב לכרטיס גרפי מה יהיה ההבדל?? וה-SLI פירושו שאני אוכל לשים שתי 8800 GTX באותו מחשב?! תודה!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. Started by moshiko211,

מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים