כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ברור שאף אחד לא יכול להגיד בוודאות,אבל אפשר לשער? רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם יקח...עפ"י השערות או בסיס מסוים... חודשיים? 4? חצי שנה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB ואת המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 האם יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום! רציתי לברר איזה מבין 2 הכ.מ הבאים יותר שווה לקניה BFG NIVIDA 8800GTS 640Mb או HD2900Xt של Gcub(משהו כזה) אז ככה כנראה שזה הולך להיות המפרט שלי Intel Core 2 Duo E6600 Box GIGABYTE GA-P35-DS3 Western Digital WD2500AAKS 250GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 GeCube ATI RADEON HD2900XT 512MB HDMI PCIe Enermax Liberty 500W NZXT Trinity
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא ביוס לצריבה של הכרטיס הנ"ל תודה ???
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X700 SE כנראה המאוורר דפוק מפני שהוא מרעיש. חשבתי להחליף לכרטיס חדש יותר, הדרישות לא גדולות במיוחד,(מדי פעם פוטושופ וביוםיום תוכנות גרפים), כרטיס בינוני עד סכום 700 שח. לוח האם הוא: ASUS A8N-E יש לי מסך LCD עם חיבור DVI ועוד LCD עם חיבור אנלוגי. הייתי מעונינת בכרטיס שיאפשר לי לחבר את 2 המסכים ביחד, כדי לקבל משטח עבודה גדול יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה הייתי במ\חנות היום הוא אמר לי לבחור מכמה דגמים לא ידעתי אני יודע ש ל \מסך 19 המחירים הם בין 3000 4000 אז תנו לי בבקשה את הדגם הכי טוב של החברה לדעתכם שאני יזמין יום ראשון אבל הוא חייב להיות מפלסטיק שחור כול המסך וחייבת להיות יצאה דיגיטלית למסך תודה מראש. ואפשר להגיד כבר גמר חתימה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה בכל המשחקים עם כרטיסים כמו X800gto,x800gt של PCI-E אני מעלה את הרזולוציה מ768*1024 ל 864*1152 הביצועים והFps עולים ? :s05: זה כשור לPCI-E אולי ? או ש הכרטיסים בקטגוריות שונות מותאמים להם רזולוציות שונות? מי שהבין למה אני מתכבן שיסביר
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של CATALYST 6.7, הכל הלך טוב ובסיום ההתקנה הוא ביקש להפעיל את המחשב מחדש כשהפעלתי מחדש כלום לא קורה ובמאפיינים אני לא רואה את הדרייברים של הATI ניסיתי גירסא אחרת גם (6.3) ואותו דבר איפה הבעיה? יש לי רדאון 9600XT ד"א
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. יש לי ספק רגיל מאייבורי לפני 4 שנים, אני חושב על להחליף כרטיס מסך יד שניה בסביבות ה-250-200 - זה התקציב שיש. ההצעות שיש בפורומים הן לכרטיסי 6600GT. השאלה היא אם יהיה עליי להחליף ספק או מאוררים או משהו אחר על מנת שהכל יפעל כשורה [ואני לא מעוניין להתעסק עם זה כל כך]. אגב - ה6600GT אמור להיות שקט, או שהוא נוטה להרעיש? תודה וסליחה על החובבניות..
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va902b/ איך הוא? והאם שווה ב1390 ש''ח?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ראיתי אתמול בשקם אלקטריק מסך של סוני ממש יפה דגם SDM-HS95 משהו כזה שהוא 8ms למרות שאחי קנה את הסמסונג 930B בסוני ראו הרבה יותר יפה ממש אבל ממש כמו CRT ראו את הכתב במסך ממש חלק ויפה ולא מרוח כמו ברוב המסכים שיש השאלה שלי האם יש למישהו ניסיון איתו ? האם הוא נימרח במישחקים או שיש לו בעיות מסוימות ? תודה לכל המשיבים.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם.. הקלטתי מהטלויזיה שידור וידאו...אז אני רוצה לשמור את זה שזה יקח קצת מקום על מנת שאוכל להעלות לאינטרנט..כמה שפחות ככה טוב יותר(אני מודע שאני מאבד איכות) אני מחפש קודאק שיתן לי תמורה הכי טובה..(איכות ומקום) מישהו יכול להמליץ לי? עם איזה תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם אם אפשר לינקים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
ל9600XT שלי אין חיישן אז בEVERST לא כתוב אז איך אני בודק?? נעלו לי פעם שעברה את הדיון והביאו לי באן בגלל ששאלתי אותה שאלה בדיון אחר אבל לא הביאו לי תשובה!!! וזה היה בכרטיס אחר....
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר על צינורות בכרטיסי מסך? כאילו מה התקפיד שלהם? הכמות שלהם..כל מה שיש לכם תגידו תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני עוד מעט קונה כרטיס מסך GeForce 6800GT PCI E והכרטיס מסך שלי יושב עכשיו בתושבת PCI האם זה אומר שאני לא יכול לשים את הכרטיס מסך שאני רוצה ליקנות???? ויצטרך ליקנות לוח אם חדש??????? ואם כן תוכלו לתת לי לינק לקניית הכרטיס מסל בתושבת PCI???? ואפשר בבקשה הסבר על כל הPCI וכל הדברים האלו????? :s05: :s07: :-[ :'( דרך אגב לוח האם שלי זה Gigabyte GA-8SIML תודה מראש!!!!!
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כולם ל-AGP: 6800GS X800GTO X850 Pro X800XT All in Wonder 7600GT במידה ואת כולם ניתן להשיג באותו מחיר. לגיימינג בלבד.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
-
שלום.. הכרטיס שלי הוא Pine XFX 6600 128m חיברתי אותו לטלויזיה אבל ישנה בעיה קטנה... דבר ראשון בטלויזיה אני לא רואה בפוקוס את התמונה שעל המחשב...איך לסדר את הפוקוס? ועוד שאלה...כל מה שאני עושה על המסך אני רואה גם על הטלויזיה..אבל כאשר אני מדליק סרט אז אני רואה אותו על המסך של המחשב ובטלויזיה אני רואה מסך שחור במקום הסרט... איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם! אנא עזרו לי לבחור מסך LCD איכותי בתקציב של עד 2500 ש"ח(בשאיפה ל2000) אשמח לקבל את המלצתכם! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-