עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 169.21 forceware מישהו נתקל בבעיות עם העדכון הזה ?!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  2. במקום שאני עומד לקנות שבוע הבא שאלתי אם יש להם את ה1950XT והם אמרו שיש אבל של החברה PALIT ושהוא יותר חלש מה 512 מגבייט 1950PRO אבל זה לא העיניין, אני לא שמעתי בכלל על כרטיס כזה שלא נדבר על החברה מה אתם אומרים עליו ? אם הוא בכלל קיים ?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by Atlon-Xp,

XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card או הנוכחי שלי Gforce 6600gt 128ddr mb

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום התותחים הבעיה שלי היא ככה: חיברתי מצלמה למקירוסקופ ומשם למחשב והתמונה קופצת ואינה יציבה הייתי מעוניין לדעת האם הבעיה בכ.מ או בכרטיס טלויזיה או משו אחר אם הבעיה בכרטיס מסך/טלויזיה תוכלו להציע לי כרטיס שיוכל לעמוד בדרישות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, רציתי לדעת מה המתח שאמור לקבל הסלוט של ה-PCIe? יש לי גי'פורס 7600GT ובתוכנת ניטור של הלוח אם (ABITEQ) אני רואה לפעמים תוצאות מדאיגות זה עובר לפעמים את ה-1.7 וולט וכל המחשב מתחיל לצפצף ועוד משהו... זאת נשמעת כמו בעיה בספק או בעיה בלוח אם? (שני החלקים די טובים: לוח אם - Abit KN9 SLI AM2, Nforce 570 ספק - FSP 400PAF). תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.02.2007 בשעה 19:28:21 שלום אנשים...שוב אני ממש מצטער לעבור על חוקי הפורום אבל אני ממש חייב עזרה המחשב שלי נהיה ממש בלתי שמיש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  6. Started by pp12,

הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by idani1983,

שלום, יש לי כרטיס מסוג 7800GT ואני מנסה כבר מספר ימים להפעיל את הטלווזיה שלי בVISTA אני משתמש ב97.46DRIVER גירסה הבעיה היא שהוא פשוט לא מזהה את הטלווזיה, ניסתי לעשות לו כפה זיהוי טלווזיה וגם כלום. אני בטוח שהכול מחובר כייון שבXP הכול פועל כמו שצריך ! עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by dj_tg,

שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:

9. Started by TimoTy,

למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  10. Started by Raul,

יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  11. Started by kobibo,

רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .

12. Started by baba_sanfur,

אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  13. אתמול בתוכנית The SceenSavers בשעות הערב דיברו המנחים על ATI Vs Nvidia ואמרו שATI ביתרון, וכמעט פלטו איזו חשיפה שNV מתכננת אבל כניראה מסרו להם שלא יפרו את החוק הזה שאסור לחשוף פרטים והם אמרו את זה בקול רם. המנחים אמרו שמה שהם יכולים להגיד זה שמחר Nvidia תבוא בהצהרה\חשיפה מאוד מעניינת שכניראה בזכותה תתעלה על ATI. מכיוון שהתוכנית היא לא שידור חוזר (אני רואה Tech-TV בתדירות של 7\24), וסן פרנסיסקו (שם האולפן) הוא 7 וחצי שעות קדימה, אני מעריך שבקרוב נוידיה תתחיל לדבר.

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  14. Started by BLASTER,

שלום,יש ברשותי את הכרטיס redeon 9800 pro 128mb 128bit של ספיר עכשיו אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדלים שאני משחק ב128 ביט לבין ה256 ביט?? יש לי אפשרות כספית לקנות כרטיס אחר במחירים כאלה אני רוצה לדעת עם באמת כדי להשקיע בזה או לא...

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  15. בדרייברים קודמים היתה אפשרות troubleshoot בדרייבר בחלונית של הdisplays אם לא היית רואה את האפשרות של מסך נוסף (לצורך צפייה בטלויזיה למשל) ואז הוא היה "בכח" מרענן ונותן אפשרות לבחור תצוגה למסך נוסף. בדרייבר החדש 4.7 אין אפשרות כזו ואני לא מצליח לאלץ את הדרייבר לגלות את החיבור לטלויזיה...אני לא יכול לראות בטלויזיה עכשיו.... מישהו נתקל בזה? יודעים מה לעשות? תודה (בינתיים חזרתי לדרייבר הקודם)

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by ron10,

שלום חברים שמחתי להתקל בפורום זה צריך את עזרתכם בבקשה במחשב שלי במשרד היה מותקן WIN95 פרמטתי את המחשב והתקנתי WIN98 הצרה היא שבהתקנה כנראה לא היה זיהוי של כרטיס המסך שלי והתמונות נראות מרוחות הגדרות התצוגה מראות שתי אופציות 2-צבעים או- 16 איך אני מזהה איזה כרטיס מסך מותקן לי בכדי להוריד דריבר או אם יש דרך אחרת תודה אבי

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  17. המותג החדש שיהווה את חודש החנית של היצרנית הטאיוואנית יספק תדרי פעולה מרשימים במיוחד - שעומדים בקו אחד עם הדגמים המשוכללים ביותר בדור ה-RTX 3000 עד כהלכתבה

18. Started by gooz,

ברגעים אלו ממש שגלשתי בפורום קיבלתי על המסך שלל פסים דקים שבאים בכל מיני אזורים קטנים על המסך בכל מיני צבעים. שאני מחדש משהו על המסך הפסים נעלמים וכשאני עובר על איזה משהו יש כזה ריבוא על סמן העכבר שגם כולו עשוי מפסים דקים :\ עכשיו כשעשיתי ריסט למחשב הכל בסדר אבל...אני רוצה לדעת מה זה אומר כדי לדעת אם יש איזושהי בעיה או משהו שאני יכול לעשות. יש לי R9800PRO תודה

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by kobi_af,

אני יודע שיש x800 se x800 pro ו x800xt מה יש גם x800xt tpe משהו כזה? ומה יותר טוב 6800 הרגיל או x800 pro ומה יותר טוב x800 pro או 6800gt

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  20. אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  21. מה זה בדיוק עושה למסך ? אני מבטל את זה תמיד ולא רואה שום הבדל בגאמה של התמונה ובכלל באיכות.. למישהו יש מושג ? מסך 721S

22. Started by nahonh,

שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  23. אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר הזה או קצת טיפל'ה יותר גבוה גג 370 תמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שישת אותי להמשך הדרך

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  24. כרגע יש לי 71.25 ואני לא יודע אם זה הדרייבר אבל הכרטיס די איטי כרגע. ועוד שאלה: האם אותו דרייבר מתאים גם לכרטיסים ישנים יותר כמו gf mx440 ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  25. אני מחפש מסך בתקציב של 2800-2900 שקל, שיהיה טוב למשחקים ושיהיה לו צבעים חדים כמו של מסך CRT ומה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40711&sog=C-Monitor ? אם יש לכם המלצות על מסכים אחרים רשמו לי בבקשה בתודה מנור

• 1 תגובה
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים