כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הלוח אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) מיועד למשחקים בעיקר וסרטים 1080PHD שיגיב מי שמבין, תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מרבית יצרניות הכרטיסים הגראפיים בשוק מצטרפות אל המהלך של Gigabyte ומציעות את כרטיסי ה-Turing הזולים ביותר כשהם מצויידים בזכרונות גראפיים מודרניים ומהירים משמעותית - אל תצפו לזינוק בביצועים, אך זו עדיין בשורה חשובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
טאבלט גיימינג קטן שמסוגל לספק ביצועים דומים לנייד גיימינג אימתני? אסוס משוכנעת שגם זה אפשרי תודות לטכנולוגיה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס החדש של 8800 GTS 300. מבנצים שראיתי כאן בפורום ובמקומות אחרים רואים כי הוא "מתמודד" סביר + עם רזולוציה 1600X1200. (לדוגמא כאן: http://www.tomshardware.com/2007/02/12/the_amd_squeeze/page6.html). אני מתכוון לקנות גם את ה-DELL 2007 בגירסא הרחבה, בעל הרזולוציה הטבעיות של 1680X1050). ולשאלה: האם רזולוציה זו מאמצת יותר או פחות את כרטיס המסך? האם אני צפוי לתוצאות FPS טובות יותר בגלל שיש פחות פיקסלים ברלוציה של ה-DELL ביחס ל- 1600X1200?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
שלום , אף אחד לא הגיב לי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי" אז חשבתי שאולי כאן תוכלו לעזור לי תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום איזה מסך לגרפיקה (פוטושופ) וסרטים הייתים ממליצים? גם משחקים אבל לא כבדים או משהו כזה חשוב במיוחד שהצבעים יהיו אוטנטים. עדיף LCD עדיף 17-18 תקציב 1750 עם אפשרות לעלות ל2000 אם לא ניתן ... תגידו
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי מסך acer 23.6 והיום קיבלתי עוד שני מסכים 17 lcd אבל המרובעים לא 16:9 בכל אופן חיברתי אחד מהם בנוסף לacer שיש לי כאילו שני מסכים מחוברים אני מצליח לראות בשניהם אותו דבר. איך אני עושה שבמשחקים התצוגה תתפצל בניהם ? הכרטיס שלי 5770 ורציתי לדעת האם המסך ה17 אינץ בעצם יגביל אותי ? מצד הגובה של המסך ה17 הוא טיפלה יותר נמוך מה23.6 כי הוא מרובע אזי הם דיי דומים בגובה כרגע אני מעוניין לחבר 1 של ה17 אבל בקרוב אני יקנה מתאם ויחבר גם את השני מה אתם אומרים אפשר לעשות שני מסכים 17 +אחד 23.6 ? מצד המראה זה נראה טוב האייסר באמצע ומיצדדיו השניים 17
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני אספר את הסיפור המלא כי אולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה: ניסיתי למצוא פתרון זול לסטרימינג מהמחשב לטלויזיה. אז הזמנתי מ EBAY את משדר וידאו ואודיו (ניתן לראות את המפרט הטכני המלא כאן: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=250723045390&si=%252B1%252F5NoUMOH4sy8FE%252BH1zzuxpEIg%253D&viewitem=) הגיע המוצר חיברתי את המשדר והמקלט ווידאתי שהוא עובד ע"י חיבור מצלמה למשדר. יש לי NVIDIA GEFORCE 9800GT, אני לא מוצא את החיבור SVIDEO שלו (כי יש לו חיבור שמשלב 3 חיבורים איכשהו ביחד) אז לקחתי חיבור SVIDEO ישן שהיה לי ושברתי שם איזה פלסטיק ובדקתי את החיבור בחיבור ישיר לטלויזיה וזה עבד (כשהמחשב עולה אבל לא הצלחתי לקנפג אותו כי ה…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח אם ג'יגבייט מבוסס ציפסט 690G של AMD עם כ.מ. OB X1250 של ATI. הלך לי המסך ואני רוצה לקנות מסך ( 1080P X 1920) חדש 23' FHD. האם הכ.מ. יתמוך את הרזולוציה הנדרשת? אשמח לתשובה[br]פורסם בתאריך: 6.02.2011 בשעה 18:50:22 הוספה לשאלה - כשאני בודק כרגע את הרזולוציות האפשריות, הגבוהה ביותר היא 1600 X 1200
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! יש לי מסך של BENQ דגם T201W, כשאני מחבר אותו ביציאה האנלוגית הכל עובד כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI אני מקבל NO SIGNAL אחרי הפוסט. מחקתי והחלפתי דרייברים וזה לא עזר. החיבור הDVI-D והכרטיס מסך הוא 8800GTS. תודה לעוזרים ! עריכה : בשביל להבהיר, החיבור האנלוגי פועל דרך מתאם ( לכרטיס יש רק DVI)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לנעול, כבר לא רציונלי
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, לא זוכר אם ראיתי שזה פורסם פה או לא. לברי מזל שבנינו עם 2 כרטיסים... http://hardforum.com/showthread.php?t=1456964
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מאמר נחמד על הInno3D GeForce 6600LE שכמה שנראה תמים וחלש למראה מציג ביצועים נאים בהחלט http://www.vr-zone.com.sg/?i=2554&s=1
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
https://www.tomshardware.com/news/nvidia-ceo-geforce-rtx-3080-and-3090-shortages-to-last-until-2021
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל ואני מחכה לבואו ביום שלישי הקרוב. רציתי לדעת האם זה משנה איזה דרייברים אני יתקין CATALYST 6.1 או את הדרייברים של OMEGA ??? וכפי שכולנו יודעים הדרייברים האחרונים של ATI הם ללא ה- CONTROL PANEL וזה ממש מעצבן !!! כי הם היו הכי טובים בגלל ה- TVOUT !!! מה ינצל את הכרטיס שלי יותר טוב והאם ה TVOUT ב - OMEGA יותר טוב מה- CATALYST ??? תודה רבה לעוזרים ...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם , קיבלתי היום סוף סוף את החלקים למחשב וסיימתי להתקין אותו עכשיו. מפרט בחתימה. רציתי לשאול את דעתכם על תוצאה של 53000 נקודות ב AQUAMARK . זה סביר לפי הכרטיס מסך והמפרט שלי או מעט ? רציתי לדעת אם ניתן לשפר .. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את כרטיס המסך הזול ביותר בדור GeForce RTX 40 - האם ה-RTX 4060 עומד בהבטחה להיות המוצר המשתלם ביותר לשוק הביניים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
- 1 follower
-