כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני צריך כרטיס מסך דומה להנ"ל משום ששלי נשרף ולכן אני דיי משותק כרגע :'( לא צריך אחד חזק במיוחד, אבל עדיף שיוכל להריץ MW2 לפחות... הבעיה היא הספק 300W שיש לי במחשב אז צריך כרטיס שיתאים לבעיה הזו תודה. עריכה: ראיתי באתר יד2 8500GT אבל תהיתי אם אפשר ללכת קצת יותר רחוק עם 8600/9500... או יותר
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלוום השגתי 6950 דירט 3 של ספיר מ חבר הזזתי את המתג אבל לא נפתחו לי השיידרים(בשלי כן נפתחו) אני מנסה לצרוב את הביוס של שלי על הכרטיס שקיבלתי אך ללא הצלחה(כותב לי שהביוס הזה כבר צרוב עליו) בrbe מסומן אפילו 6970 שיידרים... יש למישהו מושג איך אני פותח את השיידרים האלה או שאין לי שום אפשרות???
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם הכרטיס זה הכי משתלם במחיר שלו http://www.tms.co.il/product/11434 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
דילמה בין שני הכרטיסים הבאים : R7870 Hawk - מחיר 1590 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/R7870-Hawk.html#?div=Specification N660Ti PE 2GD5 - מחיר 1750 לפי KSP http://www.msi.com/product/vga/N660Ti-PE-2GD5.html#/?div=Driver&os=All אשמח לתגובה מהירה לצרכי המשך השרדותי התקינה שכן GTX275 שליווה אותי בשנים האחרונות הלך לעולמו נ.ב אני קצת חושש לעבור מNVIDIA שכן הייתה לי חוויה לא נעימה עם הכרטיסים בימי ATI העליזים ... וגם אם יש הצעות בטווח דומה ללא משלוחים מחו"ל אשמח לקבלן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חברה אני כיום על כרטיס מסך hd4830 המחשב שלי : asus p5q pro e8400 4gb זכרון ספק ip-s450bq3-3 t 450w אני משחק בעיקר משחקים כגון : fifa 12 כל הסדרה של COD ועוד משחקים בסגנון. רזולוציות מסך : 1680X1050 האם שווה לשדרג את הכרטיס מסך ? ת'כלס הוא מריץ ללא בעיות מיוחדות, אבל אם שדרוג לדעתכם יעניק ביצועים טובים יותר אשמח אם תציעו לי כרטיס עד 500 ש"ח שיתן תשואת ביצועים טובה יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחר דיון בעזרה לבחור בהרכבת מחשב היה התלבטות בין 660TI לבין gtx570 לפי האתר הזה http://www.hwcompare.com/13162/geforce-gtx-570-vs-geforce-gtx-660-ti/ יש מצבים בהם ה 660 יותר טוב ויש מצבים בהם ה 570 יותר טוב 660 יותר טוב בצריכת חשמל ו Texel Rate לעומת זאת ה570 יותר טוב ברוחב פס זיכרון ו Pixel Rate רציתי לדעת באיזה שימושים(כגון תוכנות גרפיקה,עריכה וידאו,משחקים)/ביצועים בזמן המשחק(פילטרים,טקסטרות,פיזיקס,וכל שאר מרכיבי המשחק) באיזה תפקוד כל חלק נוטל את חלקו ובכך משפר את הביצועים. אשמח לדעת ולהחכים -pixel rate -memory bandwidth ( גם סקרן אותי שבתחום הזה 7970 לוקח את 680 מעניין אותי לדעת למה ואיך זה משפיע) -teture rate
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי טלוויזית פלאזמה וחיברתי אותה עם כבל HDMI לחיבור MINI HDMI של הכרטיס מסך שלי (560TI) בהתחלה ראיתי בטלוויזיה את הסמל של הווינדוס רק ולא דסקטופ למשל. עכשיו אני יכול להגדיר מה יהיה ראשי ומה שני או להרחיב או לשכפל וכו' אני רק רוצה אבל למשל לשים סרט במחשב ושהוא ינוגן בטלוויזיה כלומר שרק הסרט יועבר ב HDMI ולא כל הדסקטופ. איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון אני כמובן לא גיימר לא שואף ומעולם לא שאפתי להיות, מדי פעם אני משחק Counter Strike 1.6 שזה משחק שרץ אפילו על פנטיום 3 עם כרטיס גיפורס 2 ו256 ראם!!! . אני סך הכל רוצה לשחק את המשחק הזה עם 99 FPS יציב (זה מאוד חשוב למשחק הזה, מי ששיחק יבין למה) מפרט: IBM ThinkCentre A50 Intel Pentium 4 3.0 GHz Hyper-Threading RAM 3GB Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP Windows XP SP3 אל תגידו לי שהמחשב ישן ולקנות חדש, אני יודע שהוא ישן אבל - לא למשחקים האלה. אני מצליח לשחק BioShock על 30-40 FPS שזה כמו שצריך למפרט שלי....... הבעיה היא במשחקים ישנים, CS 1.6 , סאן אנדרס , MOST WANTED אני מקבל בסביבות ה50 FPS גם בגרפיקה הנמוכה ביותר. Most Wanted למשל כשאני מעלה גרפיקה ה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ויכול לחלוק איתנו את חוויותיו וכמה הוא מרוצה או לא מרוצה?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, נכנסתי לפורום והתרשמתי מרמת הידע של חבריו.( רק עכשיו שמתי לב שההודעה מתאימה יותר לתמיכה טכנית, אם אפשר להעביר) הבעיה שלי היא כזו: בחודשיים האחרונים התחילו להופיע לי פסים אדומים במסך. בהתחלה חשדתי שזה המסך , אך בגלל שהפסים הופיעו לסירוגין הבנתי שכנראה הבעיה היא חומרתית והחשוד העיקרי הוא כרטיס המסך. העלתי תמונה כדיי שתוכלו לראות ולשפוט בעצמכם: http://i45.tinypic.com/2u6ir0n.jpg בנוסף לכך, בדקתי בהתקני הצגים והוא מראה לי ככיבול שהכרטיס לא מזוהה. למעשה אני מקבל אות מהכרטיס אבל הכרטיס לא מתפקד במלואו. בנוסף לכך, משחקיי ווידאו לא עובדים, יש תזוזה איטית גם במהלך הגלישה (כאילו הדף יורד באיטיות בחלקים ) וגם יש קושי בהרצת סרטים /סרטונים / HD / ולא HD במחשב. ניסיתי גם לע…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב יחסית ישן (4 שנים) שהתחיל לעשות בעיות עם הכרטיס מסך. בעליה של המחשב יש כל מיני סימנים מוזרים על המסך, ואחרי שה-Windows עולה יש BSOD אחרי כמה דקות עם הודעה על בעיה בדריוור של NVidia. הוא ניקה קצת את המחשב מאבק, ניסה להתקין דריוורים חדשים, ואחרי שזה לא עזר הצעתי לו לקנות כרטיס מסך חדש (אין לנו אחד חלופי לבדוק שזה הבעיה היחידה). השאלה היא, איזה כרטיס מסך היום שווה ערך או יותר טוב מ-GeForce 8500GT, בסביבות ה-200-300 ש"ח? המסך ברזולוציה של 1680x1050 והדבר הכי כבד שהוא מריץ זה Starcraft 2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם זה הלוח אם שיש לי http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_478/P4S800/#specifications היום יש לי fx5200 אני רוצה לשדרג אותו המחשב מחובר למסך LCD 42,מה שאני רוצה זה שיהיה אפשר לראות סרטים ביוטיוב בצורה נורמלית בלי קטיעות. התקציב הוא 300 שקל כמה שפחות יותר טוב תודה רבה וחג שמח...
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה דעתכם על השילוב? האם המעבד יגביל מאוד את הכרטיס מסך? יש לי הצעה על הHD5770 שברשותי ככה שבסוף הHD7850 עולה לי 600 ש"ח. אבל אני בספק אם המעבד שלי יגרד את היכולות של ה7850, ה5770 לא מצליח להעמיס על המעבד מעבר ל70 אחוז.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
היי, לפני שבועיים קניתי את הshappire 7950 3gb ואני מעוניין לעשות לו boost. לא מצאתי מדריך איך לעשות את זה. ד"א, אם אני מבצע boost אני יוכל לעשות oc בעתיד בלי קשיים? אם אני פשוט עושה oc דרך הamd overdrive כמו שכתוב כאן: http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7950_overclock_guide,2.html זאת אומרת שאני פשוט שם את הclock על 1000mhz, ואת הmemory על 1575 ומריץ 3dmark וfurmark כדי לראות אם הוא בסדר? האם oc בלי שינוי מתח גורם לאיבוד אחריות בtms? תודה.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים קניתי מחשב מבוסס AMD Athlon 2 x4 635 2.9Ghz עם לוח אם של ג'יגהבייט 880GM-UD2H ו- 4 ג'יגה זיכרון. ספק הכוח הוא ספק של coolermaster RS460-PCAP-J3. עד כה השתמשמתי בכרטיס המסך המובנה מכיוון שפרט לקצת CIV5 לא שיחקתי בדבר ולא היה לי צורך ביותר מזה. לאחרונה יש לי כמה פרוייקטים ב- Solid works וכן חשק עז לשחק קצת בדיאבלו 3 (הנוסטלגיה גוררת אותי...) ומכיוון שכך אני חייב להוסיף כרטיס מסך נורמלי. חיפשתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על HD6850, אך יחד עם זאת למיטב הבנתי הספק שלי לא יסחוב אותו. אלו כרטיסים עד 700 ש"ח מתאימים למערכת שלי? האם אפשר להמנע משדרוג הספק? כפי שציינתי אני לא גיימר גדול ולא מחפש רזולוציות גבוהות במיוחד או איכויות יוצאות דופן. (המסך שברש…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים כגון: פיפא 13 וmwf3. התקציב שלי הוא 800 1100 (אפשרי חריגה קטנה בשביל משמעות גדולה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-