כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיהיה מיועד לסרטי HD וממש קצת למשחקים(FIFA 2011 או PES) התקציב הוא עד 400 ש"ח. רצוי מKSP
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בן דודה שלי קנה מחשב עם מסך דק של proview המחשב נמצא אצלי כרגע, אני מסדר לו כמה דברים. זה ניסיון ראשון שלי עם LCD ויש לי כמה שאלות 1.המסך מוגדר על 60HZ ויש אפשרות עד 75.. האם להגדיר על 75? או להשאיר על 60? 2. הצבע הלבן נוטה קצת לצהוב וזה מציק לפעמים בעין. יש דרך לסדר את זה? 3. איך המסך בעיקרון? וסתם עוד שאלה הרצתי את CSS על המחשב שלי ועל המחשב שלו שני המחשבים הציגו אותו דבר בכמעט FPS זהה (ההגדרות של פילטרים אותו דבר למעט רזולוציה ב- LCD , 1024X1280 ואצלי על 1024X768 , מסך CRT) ובכלל לי יש RX800XL ולו X800GT מוזר קצת לא? ניסיתי לבדוק במשחק אחר כמו NFS והביצועים אצלי היו כמעט כפולים... ד"א איך התוצאה של הכרטיס? 4000 נקו' ב- 3dmark עריכה: שיט, לא שמתי לב שיש דיון רשמי, אתם …
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לכל אלה שחושבים שה AVIVO של ATI יותר איכותי אז: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2551&p=10
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך? אני מצרף 2 תמונות: האחת של הכבל שקבלתי והשני את היציאות שיש לי בוידאו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
טוב התקשרתי היום ליבואנים של MSI בארץ EIM ואין להם תכרטיס מסך R9800PRO של MSI ואני לא הולך לקנות אותו מאייבורי... בבקשה תגידו לי מה אני עושה??? ואיזה חברה לקחת במקום MSI??? או שלקחת כרטיס שמשתווה לו בסביבות המחיר 1500 במקום זה??? תודה רבה... ואם תוכלו תגידו לי מי היבואן של החברה של הכרטיס כדי שבעל החנות יזמין ישירות מהיבואן...
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התשובה של המחנה האדום להכרזות המובייל של המחנה הירוק יתמקדו דווקא בדגמי הביניים, ללא קרב על פסגת הביצועים בשלב זהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את הטלויזה ל TVOUT וכל מה שרציתי זה ש ב DUALVIEW MOD של NV שאני אצפה בסרטים על הטלויזיה ולעבוד על המחשב אבל זה לא כל כך פשוט אפילו עם TVTOOL האם יש למישהו מדריך על איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם שאלה יש לי כרטיס מסך עם יציאה 5 פינים לטלויזיה כשאני מחבר אותו לטלויזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיס radeon 9550 עם tv out של s-video וקיבלתי מתאם שמעביר את היציאה הזאת לrc. עכשיו ככה, יש לי טלוויזיה ישנה ויש צורך בכבל scart אזא הלכתי לקנות כבל שבצד אחד שלו יש scart ובצד השני שלו 6 חוטים של rca. חיברתי את הכבל לטלוויזיה ולכרטיס מסך הבנתי שצריך לחבר את הצהוב ויש שם שני צהובים, ניסיתי את שניהם וכלום לא עובד. שמדליקים רואים שלג וכשמעבירים למצב av רואים מסך שחור. עכשיו קראתי מדריכים והכל ושם מוסבר שצריך להגדיר את הכרטיס מסך או משהו בצורה הזאת כמו בתמונות הבאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/800480.jpg http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/06/963597.jpg הבעיה היא שאחרי שאני לוחץ על Advanced אין לי את כל האפשרויות (הכרטיסיות) האלה והנה תצלום מסך ש…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
זה רק אני או שלאחרונה הרבה מאוד אנשים באים עם בעיה של ריצודים על המסך? יכול היות שזה משהוא בלחות שיש בקיץ שגורם למסכים?? אולי זה כרטיסי מסך מתחממים? ציפויים של מסך נמסים??? מה דעתכם? יאיר.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
AOC 17" FLAT .21H .25V אפשר חוות דעת ותמונה של הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לטלטקסט משהו יודע למה??
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC כרטיס מסך שיהיה כי כדאי לקנייה בתקופה הזאת והכי טוב כרגע. אין צורך בצורב DVD ( כבר יש ) אין צורך במסך מעוניין בכרטיס קול טוב עם רמקולים ( העדפה ל5.1 ) עכבר Logitch mx518 ( אני יקנה 130 שקל מנועהקומפ) תודה לכם עריכה : אנשים בטעות פתחתי פה , תעבירו בבקשה לפורום מפרטים... תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מפתחת השבבים משכפלת את ליבות ה-Fiji שלה בכרטיס מסך כפול ליבות חדש תחת השם Radeon Pro Duo, אשר מגיע עם מיקוד בולט לעולם המציאות המדומה, ונתונים מפלצתיים שהופכים אותו לכרטיס החזק בעולם כרגע אחרי לא מעט זמן המתנה, חברת AMD סוף סוף משיקה את כרטיס המסך כפול הליבות הבא שלה, זה המבוסס עלצמד ליבות Fiji מלאות. כרטיס המסך החדש, על שלל הנתונים שלו עליו נעבור מיד, הופכים אותו לכרטיס המסך החזק ביותר נכון לשעה זו, עם ביצועים העומדים על עד כ-51% בהשוואה ל-TITAN Z החד ליבתי של היריבה הירוקה על פי החברה. יותר מלכל משימה אחרת, כפול הליבה החדש של AMD מיועד על פי החברה למערכות VR, שכן משקפי המציאות המדומה עושים שימוש בזוג מסכים, המתורגמים באופן ישיר לזוג ליבות בהתאם. בהתחשב ב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמסכי 19' בעלי שפופרת דיימונדטרון יקרים מאד יחסית (כאשר 1500 ש"ח זה כבר די הרבה). אני במסכים לא מחפש יותר רזולוציה מ-1600*1200 וקצב ריענון של 100HZ, ואני רוצה לדעת האם יש בשפופרת הזאת שיפור משמעותי באיכות התמונה נטו, כי אני מה לעשות אין לי עין "וידאופילית" אני לא יכול כמעט להבדיל בין שני מסכים שונים אלא אם כן הם עומדים אחד ליד השני. וחוצמזה, מאיזו חברה השפופרת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הלוח אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) מיועד למשחקים בעיקר וסרטים 1080PHD שיגיב מי שמבין, תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מרבית יצרניות הכרטיסים הגראפיים בשוק מצטרפות אל המהלך של Gigabyte ומציעות את כרטיסי ה-Turing הזולים ביותר כשהם מצויידים בזכרונות גראפיים מודרניים ומהירים משמעותית - אל תצפו לזינוק בביצועים, אך זו עדיין בשורה חשובה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טאבלט גיימינג קטן שמסוגל לספק ביצועים דומים לנייד גיימינג אימתני? אסוס משוכנעת שגם זה אפשרי תודות לטכנולוגיה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס החדש של 8800 GTS 300. מבנצים שראיתי כאן בפורום ובמקומות אחרים רואים כי הוא "מתמודד" סביר + עם רזולוציה 1600X1200. (לדוגמא כאן: http://www.tomshardware.com/2007/02/12/the_amd_squeeze/page6.html). אני מתכוון לקנות גם את ה-DELL 2007 בגירסא הרחבה, בעל הרזולוציה הטבעיות של 1680X1050). ולשאלה: האם רזולוציה זו מאמצת יותר או פחות את כרטיס המסך? האם אני צפוי לתוצאות FPS טובות יותר בגלל שיש פחות פיקסלים ברלוציה של ה-DELL ביחס ל- 1600X1200?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בסרטים עם כתוביות כאשר אני משתמש ב- TV OUT. על מסך המחשב הכתוביות מוצגות אך על מסך הטלויזיה הכתוביות לא מוצגות. הכרטיס מסך שלי זה R9600XT ואני משתמש בדרייבר הכי אחרון שיצא - 5.01 התוכנה שבה אני משתמש בהצגת הסרט היא - BSPLAYER **למנהלים אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה- אני מצטער אם זה לא שייך לפה** תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7300 אבל אני מסתבך עם התצוגה של NVIDIA וגם חסר לי כמה תפריטים כמו טמפרטורה ועוד כמה... אולי יש אפשרות להחליף את הסקין לישן יותר או להוסיף את התפריטים הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-