עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zoobooboozoo,

יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?

2. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by lielmar1,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637 גם יקר וגם OEM. לא שווה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  5. Started by lipa,

איך כרטיס מסך עם 8 צינורות עיבוד ואם רוחב-פס של 128 BIT (זכרון) מצליח להשיג תוצאות כאלה מרשימות ? איך זה שהכרטיס לא צורך חיבור מולקס נוסף (לספק-כח) ? 6600 GT עם 256 מגה זכרון עדיף ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  6. ניתן איכשהו להשקיט את המפלצת הזאת? כל המחשב שלי שקט רק אותו אני שומע אפילו כשהוא לא חם והמחשב ב IDLE. אם אני משחק במשחק כבד אז הוא בכלל מתחיל לעשות רעש מעצבן. זה רעש שהוא היה עושה תמיד םשוט עכשיו אין לי כוח לסבול אותו כבר, אם הייתי יודע שהוא כזה רועש לא הייתי קונה אותו

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by TimoTy,

אין לי משהט להוסי פשוט תמליצו

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by yosizach,

לפני שפרמטתי הצלחתי להתקין עכשיו אני בא מנסה להתקין את זה עושה soft mode ואחרי היתחול הוא אומר לי no ati dvice ? למה יש לי רידון 9700 פרו עובדה צלחתי להפעיל את זה פעם אחת

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. Started by avivityosi,

היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. הכרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 צורך חיבור ישיר מהספק?

12. Started by ranran,

7800GT בערך ב1100 שקל או 7900GT ב2000 שקל בערך מה יותר משתלם ומה ההבדלים המרכזיים ביניהם ואם משהו גם יכול לתת לי בנצ'מרקים שעשו לשניהם

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by sos4u,

שלום יש לי כרטיס טלויזיה של חברה שנקראית creatix דגם CTX946 אני משתמש במחשב מבוסס לוח אסוס P5LD2SE מעבד 6420 ו 2 גיגה ראם מ.ה. ויסטה ביסניס ללא מדיה סנטר. אחרי התקנה , מצאתי את הדרייבר המתאים של הכרטיס. והוא מותקן כהלכה. באתר היצרן אין תוכנה לצפיה בטלויזיה. רק דרייבר. האם יש תוכנות חלופיות ? אוניברסליות שיעבדו עם כל כרטיס ? תודה [br]פורסם בתאריך: 8.06.2007 בשעה 18:47:56 ד"א כרטיס המסך שלי הוא Asus ATI Radeon EAX1600PRO/TD 512MB האם יש אפשרות לחבר את הממיר ישירות לכרטיס הטלויזיה ? אני לא מחפש הקלטות ו/ צפיה מתוזמנת - רק לראות את התחנות דרך הממיר על מסך המחשב עם ה סאונד אני יודע להסתדר .. תודה שוב לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by B@LENO,

Field Value North Bridge Properties North Bridge VIA VT82C693A Apollo Pro133 Memory Timings CAS Latency (CL) 3T RAS To CAS Delay (tRCD) 3T RAS Precharge (tRP) 3T RAS Active Time (tRAS) 5T Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (SDRAM) AGP Controller AGP Version 1.00 AGP Status Enabled AGP Device ATI Radeon 9250 (RV280) AGP Aperture Size 128 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Enabled העתקתי את השורה מאוורסט ורשום לי לAGP Version 1.00 וראיתי אצל כל מחשב כמעט שצלו הגירסה 2.00 האם אני יכול לעדכן את הגירסה? אם כן איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  15. ב- 1020 ש"ח? נראה לי עדיף על SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ב-1000 ש"ח. לא? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  16. Started by g1zey,

האם כרטיס מסך טוב יספק לי תמונה יותר טובה ? לדוגמא , אם יהיה לי את אותו מסך ו2 כרטיסי מסך שונים , האחד טוב והשני פחות האם אני ארגיש הבדל משמעותי באיכות התמונה ? אני מדבר כרגע על מצב רגיל כשאני רואה בדסקטופ ולא בתוך משחק או תוכנה .

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by tavor21,

הביאו לי לוח של גיגהבייט (8I915P DUO) ויש עליו PCIE והכרטיס מסך שיש לי הוא AGP*4 מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד על הלוח שלי ??? תודה למי שיעזור נ.ב. ללוח יש גם PCI רגילים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by abcdjkh,

שלום רב. אני מעוניין בכרטיס מסך PCIE בעיקר לעיבוד וידאו ובכלל לא למשחקים. (מעבד Q6600, ספק ליברטי 400W, עד 720 ש"ח אפילו פחות, 2GB OCZ). אני מתלבט בין אלו: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - 553 ש"ח http://www.skypc.co.il/sg_product~18133~8~0.htm# http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1245 SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600PRO 512MB DDR2 128 BIT TV/O HDMI DVI - 604 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2547 ל2600 יש קירור פאסיבי? (אם לא האם הוא רועש?) מה יותר טוב הUVD או הPureVideo HD? איך יכול להיות הפרש של למעלה מ80 ש"ח ב8500 בין שתי חנויות המציעות כרטיס זה? יש המלצות אחרות? תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מנסה להריץ FIFA08 עם כרטיס המסך לעיל ומתקבלת שגאיה כז: "requires hardware graphics acceleration". מפרט: מחשב של amd במהירות 2600 לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפ של Nvidia Nforce 2 דרייבים מעודכנים. זיכרון DDR 512 האתר can you run it אומר שאני יכול להריץ את פיפא. ההתקנה טובה ונבדקה במחשב אחר והכל רץ ללא תקלות. הדרייברים של כרטיס המסך מעודכנים לאחרונים מהאתר של ATI. בהגדרות כרטיס מסך-פתרות בעיות-האצת חומרה-מסומן על מלאה. מישהו יודע ממה זה נובע? *נ.ב אם זה לא המקום להודעה אשמח אם תעבירו. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  20. Started by BlackDiablo,

רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לטלויזיה ושאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שיש במחשב ואיזה קבלים אני צריך תודה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by liatl,

יש לי כרטיס מסך RADEON X700 SE כנראה המאוורר דפוק מפני שהוא מרעיש. חשבתי להחליף לכרטיס חדש יותר, הדרישות לא גדולות במיוחד,(מדי פעם פוטושופ וביוםיום תוכנות גרפים), כרטיס בינוני עד סכום 700 שח. לוח האם הוא: ASUS A8N-E יש לי מסך LCD עם חיבור DVI ועוד LCD עם חיבור אנלוגי. הייתי מעונינת בכרטיס שיאפשר לי לחבר את 2 המסכים ביחד, כדי לקבל משטח עבודה גדול יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by arpa,

מה כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן למצוא במחיר של עד 900 ש"ח? תודה!

23. Started by politin,

יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by אריה7,

שלום, רציתי לברר איך הכרטיס x800XL 256MB? האם הוא טוב? האם בעזרתו (ומחשב athlon 3200, 1 giga memory) אפשר להריץ משחקים באיכות גבוהה? תודה

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  25. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יום רביעי אני אמור להזמין את המסך החדש ואני עדיין מתלבט עליו. הסכום המקסימלי שיש לי הוא 900 ש"ח (לא כולל משלוח) חשוב לי שהוא יגיע לרזולוציה של 1152X864 ועם ריפרש רייט גבוה(היום אני עובד על רזולוציה כזאת, עם ריפרש רייט של 70) גם חשוב לי שיהיה בהיר, המסך שיש לי היום קצת כהה מידי ולפעמים קשה לראות את כל הדברים (גם כשהוא מוגדר למקסימום בהירות, אני צריך עוד להגביר אותה דרך תוכנה) וכמובן, שטוח. המסכים שמציעים לי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=55 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=116 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=1…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים