כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, יש לי בעיה ממש מוזרה, המחשב שלי מחובר לטלוויזה דרך יציאת ה vivo של הכרטיס מסך שלי (gigabyte radeon x700 pro 256mb) בכל פעם שאני מנסה להפעיל סרט דיוידי על המחשב ולראות אותו דרך הטלוויזיה הוא לא נותן לי תמונה רק קול כלומר אני יכול להראות אותו מצויין על מסך המחשב אבל כשאני גורר אותו לטלוויזיה אני מקבל רק קול. ניסיתי לשחק אם הקטע של לשנות שהטלוויזיה תהיה ה primary monitor אבל עדיין לא עובד הוא פשוט לא מוכן להקרין את התמונה בדיוידי על מסך הטלויזיה לא משנה כמה אני משחק אם זה. דרך אגב הוא מפעיל את כל הפורמטים הרגילים על הטלויזיה (avi, mpeg...) וכו' האם יש דרך לגרום לו להפעיל את התמונה, או להוריד איזה תוכנה או קודק מסויים ? מחכה לעזרה מכם. עמית
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://img167.imageshack.us/img167/791/27365551xw4.jpg המפרט בצד איך זה? אם זה אמור להיות יותר גבוה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אהלן, אבקש את דעתכם על הקנייה המיטבית מבין השניים: SONY SDM-S73 > כמדומני ישן יותר, קונטרסט 1:500, זמן 16MS, ללא DVI, דק עם עיצוב יפה. LG FLATRON 1710B > קונטרסט 1:450, זמן 16MS, כולל DVI ו- USB, תושבת בומבסטית מעט. בבקשה לא להתייחס למחיר שהוא גם כך מאוד מאוד דומה... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הבנתי פה שיש משחקים שלא תומכים ברזולוציות המתאימות למסך רחב (אגב, אשמח לדעת איזו רזולוציה) ,אז מה קורה? המשחק רץ באמצע המסך או משו כזה ולא תופס את כולו?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה לברר כבר כמה שבועות מה לקנות ולא מצליח להחליט או בכלל למצוא מידע על זה רוב ההתיחסות היא למשחקים HD3650 /QUADRO 1700 QUADRO 570 אני דיי רוצה שתהיהי לי יציאה לטלויזיה SVIDEO וגם שתי יצאות DVI לחבר שני מסכים הצורך הוא תוכנות עיצוב דו מימד קצת תלת מימד והרבה אפטר אפקטס מה אתם חושבים? למישהו יש נסיון עם אחד מהכרטיסים האלו ? מישהו יודע איפה אוכל למצוא מידע אולי פורום או אתר שמתעסק בכרטיסי מסך מהצד של תוכנות עיצוב ולא משחקים? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי כאשר אני מנסה ללכוד חומר מוידאו עם כניסת "קומפוזיט" אני לא מצליח. שמתי PLAY בוידאו אך אין שום תמונה. צריך למצוא תחנה כלשהי? חיברתי את ה-RCA לכרטיס של פינקל לוידאו IN תודה! וידאו פיליפס
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, עוד שבוע שבועיים יהיה לי LEADTEK QUADRO FX1500, השאלה שלי היא האם אפשר לחבר אליו שני מסכים עם רזולוציה שונה ולהתאים כל יציאה בנפרד (לצורך העניין - 20" רחב 1050*1680 ו 17" 1024*1280) או שצריך שניים אותו דבר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים, למחשב DUO 6300 עם PCI-E , שיעודו - הקרנה מTV-OUT לטלוויזיה - האם יש הבדל בין הכרטיסים השונים, או שכולם מספקים את סחורה דומה (ביצועים/איכות/עומס) ? שמתי עין על הפשוטים של ATI - X300SE - בכ-200 ש"ח... הבנתי שON-BOARD אין למצוא יציאה כזאת... :-( להמלצתכם אודה
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום מי יותר חזק מבין 2 הכרטיסים, ממי אפשר להשיג תוצאות יותר טובות בOC. והאם הGT שווה את ההפרש של ה150 שקל מהSONIC 2 הכרטיסים של חברת PALIT , הSONIC הוא גרסא מיוחדת של הGS, ומגיע אחרי OC קטן ועם זכרון DDR3 האם הGT גם מגיע עם DDR3. תודה ניב
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לפורום. התקנתי לאחרונה את הכרטיס מסךati hd 2600 pro . לוח אם msi 915g מלפני 3 שנים.ישנו כרטיס קול מובנה של חברת c-media .הכרטיס הזה עובד תקין. שתי מערכות הפעלה מצויות במחשב שלי xp pro ו-vista ultimate . זכרון במחשב 1 giga ddr2 .התקנתי את כרטיס המסך של ati ב-pci-e slote . הכרטיס עובד בצורה תקינה חוץ מ-hdmi AUDIO .אני נכנס למנהל ההתקנים וליד ההתקן של מיקרוסופטhigh definition audio controller אני מקבל סימן צהוב.error code 12 אין מספיק משאבים להפעלת הדרייבר.שגיאה זו מופיעה בשתי מערכות ההפעלה. בהתקן הקול של המערכת היתה צריכה להופיעה עוד אופציה שלati hdmi והיא לא מופיעה ישנה רק אופציה שלc-media כרטיס הקול המובנה. חרשתי את האינטרנט לעומק ולא קבלתי תשובה לבעיה. אבקש את עזרת…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי FX5200 ולו יציאה אנלוגית ודיגיטאלית ו-TV הצלחתי לחבר אנלוגית + TV יש לי מתאם דיגיטאלי לאנלוגי אך לא מצליח לשכנע את המחשב להוציא דיגיטאלי ואנלוגי מחפש עזרה!! זה דרוש לעריכת וידאו בתודה מראש, יהודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ומאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני הולך לקנות מחשב חדש , זה המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 573 1 מארזים THERMALTAKE SOPRANO Black VB1000BWS ¤ 419 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 399 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 ¤ 447 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 צורבים PIONEER DVR-112DSV X18 DUAL LAYER Silver DVR112DSV ¤ 182 1 עכשיו לצערי אין לי תקציב לכרטיס מסך בסדר גודל של 1400-1600 שקל. אני צריך כ.מ. של 800 -900 שקל פלוס מינוס. בעיקרון התקציב שלי הוא מקס…
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סה"כ יש לי כרטיס onboard ואין לו יציאה לטלויזיה ובשביל זה אני צריך כרטיס מסך משהו פשוט וזול (300 ש"ח) יש משהו מומלץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כמו כן רצוי גם שהכרטיס מסך יהיה טוב להרצת משחקים .... הבנתי שיש יציאת HDTV ו יש יציאת HDMI .. אני מחפש HDMI (היציאה הקטנה הזאת , ולא היציאה שמתפצלת ל RGB) תודה רבה לעוזרים ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היום הסרתי את את האומגה דריבר שלי ורציתי להתקין את הקטליסט 6.9. ההסרה עברה חלק ואפילו הרצתי אחרי זה את driver cleaner pro במצב בטוח כדי לנקות את הזבל שנשאר. באמצע ההתקנה של הקטליסט פתאום קופצת הודעה שאומרת Zero Display Service Error ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש. אחרי האתחול כאילו הדריבר הותקן כלומר אני יכול לשנות רזולוציה וכו' אבל לא מופיעה לי שום אפשרויות של ATI בתפריט מתקדם של הגדרות תצוגה. אחרי חיפוש די מעמיק בגוגל ו3 שעות שניסתי לתקן את זה אני די ניואש. דרך אגב ניסתי להתקין את הדריברים של אומגה עוד פעם אבל אותה שגיאה. מה שלא ניסתי זה לנסות להתקין דריברים ישנים חשבתי שעדיך להתיעץ איתכם קודם. מישהו ניתקל בבעיה והצליח לתקן אותה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות אותו עם הכרטיס מסך הבא :ATI Radeon X1600 PRO כי כרגע יש לי כרטיס מסף ישן גי פורס 4 אבל עכשיו מישהו אמר לי לא לקנות כי זה לא ישנה כי אין לי מסך ממש טוב ולכן זה לא יראה יותר טוב ואני רוצה לדעת אם זה נכון או לא כי זה כרטיס מסך יותר טוב אז הוא יפעיל משחקים יותר טוב לא ? בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
המפרט הוא amd 64 3000 512 ddr כרטיס מסך כרגע fx5200 חלש ... אני לא מתכוון לשדרג מעבד ולוח אם בלפחות שנה הקרובה . והשאלה מה כדאי ל- agp במחירים האלו , האם הולכים לצאת גם 8600 ל- agp ? והאם המחירים הולכים לרדת בגלל היציאה של כל הכרטיסים החדשים ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל טוב רק עכשיו איך אני מחבר גם את האודיו?? הוידאו פועל ואת האודיו אני שומע מהחדר... תודה מראש, אליאב.
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי את ה 6600 256mb של gigabyte... הרצתי לו בדיקה לאחרונה ע"י3dmark 2001... התוצאה הייתה 7700, (עם ה9600 פרו שהיה לי הוצאתי 9000) מיד לאחר מכן הרצתי לו שוב בדיקה והתוצאה הייתה להפתעתי 4000... האם הכרטיס תקול?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני נורא ממהר עם העניין אז אם לא שמתי לב וזה לא הפורום המתאים אז תעבירו בבקשה. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב.. הבאתי את המחשב אלי הביתה, חיברתי אותו והכל, בהתחלה ראיתי שחסר דריבר לכרטיס מסך.. התקנתי את הדריבר ומאז בכל פעם שמדליקים את המחשב, אחרי הטעינה של הXP, כשהווינדוס מתחיל לעלות יש שגיאה מהדריבר.. רשום שהכרטיס איתחל את עצמו או משהו כזה ואחרי כמה שניות הכל קופא וצריך ריסט.. חבר'ה העניין דחוף מאוד אז תעשו מאמץ ותעזרו בבקשה!! תודה רבה לעזורים
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני רואה את זה כל הזמן מה זה לעזזל??? תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
קניתי לפני 3 חוד' כ.מסך 7950GT של INNO3D. גוף הקירור של הכרטיס מרעיש מאד ואף אינו מצליח לקרר את הכרטיס לטמפ' נורמלית (טמפ' במצב מנוחה 50 מעלות ובמאמץ נושק ל-75 מעלות). האם ישנה אפשרות להרכיב גוף קירור חיצוני במקום גוף הקירור המקורי שבא יחד עם הכרטיס? לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חח אני יודע שאלו כרטיסים גרועים ביח לתקופה של כרגע אבל מי מהכרטיסים יותר חזק? הX600PRO או ה7300LE? פשוט אני משיג את הX600PRO בזול ממישהו בשביל המחשב של אחים שלי ולי יש את ה7300LE אז אם הX600PRO יותר חזק אני ישים לי אותו ולהם ייתן את ה7300 שלי.. אז רק מי יותר חזק וזהו...זה התשובה שאני צריך
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שהכרטיס הזה פשוט ת-ו-ת-ח-! מומלץ בחום לכל המתלבטים למיניהם... דבר שני, קורה לי מדי פעם שאני עובר בין היוזרים או כשאני פותח את הCatalyst הזה של ATI שהמסך פתאום "נכבה" ואחרי כמה שניות חוזר... כאילו יש מן נתק בין הכרטיס למסך לכמה שניות... זה לא קורה תמיד אבל זה טיפה מעצבן... דבר נוסף, בתוכנות כמו Everst ו AIDA32 אני לא מצליח להוציא פרטים על הכרטיס... ניסיתי לעדכן דרייברים וזה עדיין נשאר אותו הדבר... למישהו יש רעיונות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-