עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by kw,

יש לי בעייה בכרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190090.0 וחשבתי לנסות עידכון firmware , אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים את העידכון ( בתקווה שאפשר מווינדווס כי אין לי פלופי ) ולתת לי קישור ל- firmware מתאים לכרטיס . תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  3. האמת שאף פעם לא היה לי צורך להשתמש באחריות לכן אני שואל . לפני כמה ימים הייתי צריך להחליף משהו במארז, לצערי כנראה פגעתי איכשהו בכרטיס מסך כי מסיבה כלשהיא הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. אני מנסה כרטיס אחר והמחשב עולה, אני מחזיר את הנוכחי והמסך לא מראה שום דבר. הכרטיס עצמו נראה בסדר ואין סימנים שמשהו נשבר מה הסיכוי שמחליפים את הכרטיס בחנות? להגיד להם שפשוט הפסיק לעבוד, כנראה נשרף או משהו? אם הכרטיס לא עובד בגלל פגיעה כלשהיא, יש להם דרך לגלות זאת?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום יש לי כרטיס מסך 9000 ואני צריך עידכון עליו(באזור הורדות רשום רק מ כרטיס מסך 9500 ואני לא יודע אם זה טוב גם אלי) אז אם משהו יכול להביא לי עדכון לכרטיס תודה מראש

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  5. Started by DenverTLD,

מה עדיף? Palit X800GTO שאפשר להפוך אותו ל-X850XTPE או GeForce 6800GS? -ה-X800GTO עולה 830 ש"ח -ה-6800GS מתחיל בארץ ב-1,200 ש"ח לפחות, למרות שראיתי שיש אותו בגולדטופ ב-850 וזה נראה קצת מחשיד. בסביבות ה-1,00 ש"ח יש כרטיס מומלץ יותר ל-AGP? מקווה לעזרה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  6. Started by Swed,

יש לי 3DMARDK06 ואני מקבל תוצאה מאוד נמוכה עם המחשב שלי... אין לי שמץ למה.. התוצאה שקיבלתי היא 10500... עם ה8800GT שהיה לי לפניו קיבלתי יותר ! LOL למה זה ? ודרך אגב הפילטרים היו על 2 !

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by zoobooboozoo,

יש לי את ה OMEGA דרייבר הכי חדש. ניסיתי עם שתי טלוויזיות שונות, וניסיתי עם האפשרות הזאת של "אלץ זיהוי טלויזיה" ושום דבר לא יצא מזה, הכבלים חדשים אז הבעייה לא בהם. הבעייה - יש מסך שחור כשאני נכנס ל AV בטלויזיה וזה לא משתנה. מה לעשות?

8. Started by x-boy_24,

שלום יש לי בעיה כשאני מפעיל סרט במחשב אז כל המחשב נתקע אפילו העכבר היה לי כרטיס מסך radeon9200 ועכשיו יש לי גיפור 6200 בראדון לא הייתה לי את הבעיה הזאת ועכשיו בגיפורס יש כל הדריברים מותקנים ומשחקים עולים והכול עובד רק הסרטים לא עובדים גם באתרי אינטרנט כשאני מפעיל ססרטון אז הכול נתקע מה אני יכול לעשות אולי לשנות איזשהם הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by adizarko,

הכרטיס מסך שלי מחובר גם לטלויזיה. עכשיו אני צריך לדעת איך מעבירים בין התצוגות של המסך של המחשב לבין תצוגה על הטלויזיה לצורך צפייה בסרטים. אני מצליח לעשות את החילוף, אבל כאשר אני חוזר לתצוגה של המסך ה REFRESH של המחשב יורד ל 60HZ כמו בטלויזיה ואני כל הזמן צריך לשנות את זה ידנית... מישהו יודע איך מסדרים את זה?

10. Started by RuvenTM,

ASUS HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 או GIGABYTE HD 4850 512MB ZALMAN FANSINK GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDV PCI-E 2.0 1) מה יותר טוב מה יותר שווה לקנות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by ELiA,

יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות מסך כזה או משהו בסגנון? הכוונה זה למסך של מחשב 16*9 אבל שיהיה בסביבות 5 - 9 אינץ'

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. בטראד של כרטיסים מומלצים בחלק של גיימר חולה גרפיקה, היה כתוב: יש לי מסך L1750SQ עם רזולוציה מקסימלית של 1024*1280. ולכן הבנתי שאין לי טעם לקנות כ. מסך HIGHEND. אבל כשחיפשתי מסכים 19" לשידרוג עתידי ראיתי שגם הם תומכים במקסימום 1024*1280 (מסך LG - L1940HR מהמפרט המומלץ ל-9000 ש"ח). ובקיצור, השאלה היא, האם בשביל "לנצל" כ. מסך HIGHEND חייבים לקנות מסך ביותר מ-2500 ש"ח? האם יש לי כלל טעם לקנות כ. מסך מעבר ל-MID RANGE אם אני לא מתכוון להשקיע גם במסך בשנה הקרובה?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by lielmar1,

שלום לכולם אני מעוניין לדעת על ה hd 4870 יתרונות שלו חסרונות שלו מבחנים שלו ועם איזה סוגי כרטיסים הוא מתחרה תודה רבה רבה לעוזרים אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by ZoreK_ZetiM,

יש לי 6600GT של LEADTEK...כשאני משחק NEED FOR SPEED MOST WANTED הוא מתחמם לי ותוקע ת'מחשב... המצב של המארז שלי הוא כזה: חוץ מהמאוורר שעל המעבד וזה שעל הכרטיס עצמו אין לי מאווררים במארז בכלל... אבל המארז תמיד פתוח...משני הצדדים.. זה אף פעם לא עשה לי בעיות...(שיחקתי ככה גם QUAKE 4 ו HL2 וזה עבד חלק...) הוא מגיע לי לטמפ' של 80 ומשהו... מה צריכה להיות הטמפ' שלו ברגיל ??? ואיך אני פותר ת'בעיה של ההתחממות ???

15. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את המסך MAG 996Fs וכאשר אני שם את ההגדרות באיזה שהו משחק על רזולוצייה 1600X1200 אז הקצוות בצדדים לא יישרים ואני לא מצליח ליישר את זה עם הפאנל, ברזולוצייה 1024X768 זה מראה את זה יישר, הייתי רוצה להראות לכם תצלום אבל בתצלום זה מראה את זה יישר מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by enzo,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7637 גם יקר וגם OEM. לא שווה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. איזה כרטיס למשחקים כדאי לי לקנות בתקציב 1800 שקל?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  18. אני מצטער שאני לא מריץ חיפוש שאולי אפילו בדפים הראשונים של הפורום יכל לפתור לי את הבעיה, אני פשוט עכשיו חזרתי מהעבודה ואני ממש ממהר וצריך להזמין את הכרטיס כבר מחר... הכרטיס הוא למחשב שאני לא בטוח אם יש בו AGP או PCI-E אז תציעו בבקשה כרטיס לכל אחת מהאופציות בתקציב של 600-650 ש"ח ואם השיפור בביצועים מצדיק להוסיף, אז אפשר לחרוג ל700... הכרטיס מיועד למשחקים.. אני יודע שבתקציב הזה הוא לא יהיה הכי "סוס" שאפשר אבל אני צריך את המקסימום לתקציב... תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by Barak.Inbar,

אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by mp91,

מה עדיף 6600 רגיל או X600XT ועוד שאלה מה עדיף X600XT או 6600 TC?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. כמו הדגמים שבאים אחרי 8XXX, או מה יהיה אחרי DX10? מבחינת הדברים שאפשר להגיע אליהם..הרי בטוח יש מי שמכין מערכת שמשפרת את מה שקיים כל הזמן?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by rino,

מה דעתכם על הכרטיס הבא? Sapphire Radeon X600PRO 256MB DDR2 128bit DVI VIVO לא משמש למשחקים אלה רק לגרפיקה , עיבוד וידאו והקלטה דרך VIVO עם ממיר יס

23. קניתי מסך LCD וחיברתי אותו לחיבור DVI בהתחלה ראו מצויין ב-1024x768 אבל אחה"כ החלטתי להתקין את ה- דרייברים שלו ואז החלו הצרות מאז הוא תקוע בתצורה של 640x480 עם 16 צבעים ב- Safe Mode כן אפשר לראות ב- 1024x768 מחקתי את הדרייברים , עשיתי System Restore ושום דבר לא עוזר

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך חדש מדגם x1950 pro עכשיו לפני זה היה לי geforce 5 והייתי כל הזמן מחבר אותו לטלויזיה בלי בעיה, קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך ואין לי את האפשרויות האלה בכרטיס זאת אומרת אני עושה מאיפיינים ואז מתקדם ואין את האפשרויות האלה.. יש לי ati catalyst control center אבל כמה שחיפשתי שם אין לי את האפשריות האלה... לחבר שלי גם יש כרטיס מסך ati ולו יש את האפשרויות האלה.. נ.ב יש לי את הכרטיס של sapphire ואת הדרייבר התקנתי מהאתר של ati תודה מראש לכל העוזרים וסורי על החפירה...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  25. Started by X-It,

אני צריך את הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקבל ב1200 שקל ותכללו חנות... תודה רבה...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.