עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיצצר .... חייב את דעת המומחים פה לפני שאני קונה היום בערב אני חושב על LEADTEK אבל כל אחד אומר לי משהו אחר אני באמת עכשיו לא יודע מה עשות... של מי עדיף ASUS,LEADTEK,BFG,XFX,ZOTAC,Gigabyte וכ...... תודה .

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. האם זה נכון , כי לא ראיתי פרסום באתר על זה .... משהו יודע אולי אם זה נכון ואם כן אז מתי ?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by zidan32,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. Started by bay,

האם נחשף איזשהו מידע על כרטיסי 3650-3670 3570-3550 וכאלו????

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by PsyDream,

קיצור אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות את כ.מסך XFX 8800GT ALPHA DOG XXX וקראתי פה שהוא לא מומלץ והוא עולה רק פחות מ-100 שקל יותר מהרגילים (asus , bfg ) והוא יותר מהיר משתיהם ועוד לא נעשה בו oc וממש נדלקתי על הכרטיס עצמו...??...ואני לא חושב ללכת על החברות שאני אישית פחות מכיר כמו sparkle או twintech??...מה אתם אומרים??...דרך אגב אני קונה ב-foxpc או tms וכרגע יש לי הדעפה לפוקס אז אין שם asus???

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  6. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות עבור dell 24 ? בהתחלה השתכנעתי מהפורום כאן לקנות 8800GTS ויש כאלו שאמרו שאני צריך את הGTX שיקר ממנו בכ1000 ש"ח. האם עם המסך הזה אני יכול בכלל לקנות משהו יותר זול ? השימושים הם משחקים וסרטים. תודה מראש מנו

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by ilaysk,

העם אחרי מאמץ טמפרטורה 78 זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by yossi17,

עזרה בנוגע לכבל S-VIDEO 7 PIN אחרי שחרשתי חנויות ואת האינטרנט לא מצאתי כבל SVIDEO 7PIN TO RCA היציאה במחשב שלי היא 7 פינים ובטלויזיה זה חיבור של בננה אני יכול לחבר כבל של 4 פינים במחשב ולהציג פלט בטלויזיה במקום 7 פינים? אם לא יש אתר/חנות שמוכרים מתאם svideo 7 pin ? אני כבר ממש בדיכאון מזה חח :\ יש למישהו פתרון/הצעה כל דבר שהוא :\ ?? תמונה של המתאם שאני צריך: http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Accessories.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2330&ProductName=GV-RX55HM256P8-RH

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by srulbar,

שלום לכולם: קניתי אתמול מחשב חדש מאייבורי.. המפרט שלו: d.core e2160 לוח אם:msi v2 945gcm5-f 1333 זיכרון:ceon 2gb ddr-2 667 mhz צורב דיוידי של סמסונג דיסק קשיח:segate 250 gb והכי חשוב כרטיס מסך של gf8500gt 512mb pcie המחשב נקנה באייבורי במחיר של 1800 שקלים חשוב לי כרטיס מסך טוב לביצועים של המחשב ומשחקים..איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי להחליף תקציב עד 500-600??

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. יש לי בסה"כ 600 שקל S: אבל אני פשוט חייב כרטיס מסך חדש! שלפחות יריץ משחקים חדשים [לדוג' Battle for Middle Earth 2, שלא תומך בGeforce 4 MX שלי] בבקשה דחוף! אני אשמח אם גם תגידו לי מאיפה לקנות!

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  11. כותרת.... ואם כן היה גירסות אז מה הגריסה האחרונה של הAGP....... נ.ב כן אני יודע שאלה דפוקה ואני חושב שאני מתכוון לא ללמשל X4....וכו'. אלה VERSION או משהו כזה....

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מעבד של אינטל (מהירות 2.33 ג'יגה), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך GeForce 8600 GT ומערכת הפעלה ויסטה. אני נמצא כבר תקופה בחו"ל ואני נוהג לצפות בשידורים ישירים של הערוצים הישראלים דרך אתרים שונים. הבעיה היא שכאשר אני צופה בשידור עם תנועות מצלמה מהירות ותדירות (כמו למשל במשחק כדורגל), איכות השידור יורדת (התמונה "נתקעת" כל כמה שניות, ולפעמים גם הסאונד מתחיל לקרטע). אני שואל את עצמי אם הבעיה היא במקור השידור, במהירות האינטרנט או בביצועים של מערכת המחשב שלי. אני יותר נוטה לחשוב, שהבעיה היא בביצועי המחשב שלי, מאחר שהקירטועים מגיעים בדיוק ברגעים, שבהם יש תנועה מהירה של התמונה, ומהירות האינטרנט היא 7 מגה. גם כשהגדרתי ב- Power Options של ויסטה "תוכנית", ה…

13. שעות חיפשתי ולא מצאתי איך מפעילים את ה TV OUT יש לי 7300GT הכל מחובר וניסיתי את האופציה של 2 מסכים, זה סרק ולא מצא כלום ועשיתי Force לטלויזיה וכלום לא קורה איך אני מפעיל?

14. אני קונה מחשב עם לוח אם : Asus M2A-VM ואני מתלבט מה לקנות שני הכרטיסים באותו מחיר ואני צריך את זה שיותר טוב למשחקים, אף פעם לא שמעתי על החברה Albatron האם שווה לרכוש כרטיס מסוג זה..? ALBATRON nVIDIA Geforce 8600GT 512MB DDR3 PCIe או זה : Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe תודה לעוזרים,זה ממש חשוב.

15. מתי יוצאים הכרטיסים החדשים של אנווידיה..9XXX..?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by g1zey,

מחפש מסך LCD שיהיה 19 inch ו 4ms מהחנות www.tms.co.il כי יש לי שם הנחה רצינית . חשבתי על המסך הזה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=1492 ורציתי לדעת מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  17. Started by ReL,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 ש"ח PCI-E המפרט של המחשב שלי הוא : P4 3.0 GHz DDR 2 1.5 GB 4300 לוח אם Asus P5VD2-MX

18. Started by th£»Light,

אז ככה.. ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by hosham,

מה אתם אומרים שווה המחיר ? חדש עולה 650 ש"ח. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=5480

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by idan007,

יש למישהו מושג מתי הכרטיס הזה צריך לצאת?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. ברשותי כרטיס מסוג Video AdapterRADEON 9550 מצאתי שיש DRIVER חדש שאלתי מהו סדר הפעולות הנכון להתקנה האם קודם להסיר את הDRIVER הקודם או פשוט להתקין את החדש תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by karelson,

שלום, קצת הסתבכתי אני רוצה לעדכן דרייברים לכרטיס המסך שלי X1650 PRO וראיתי שיש כלי מיני דרייברים של כל מיני אנשים או קבוצות שמוציאות וגם של החברה עצמה. מישהו יכול לכוון אותו לדרייברים טובים ואמינים ובדוקים וכמובן לספק לינק. השימוש הוא משחקים. בתודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  23. Started by kindermaN,

השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכרטיס מסך מגיע חיבור HDMI? ואם כן.. איך היא מגיע? כחיבור עצמו כמו שהוא נראה בטלויזיה, או שזה בא במתאם כלשהו? ראיתי כאן , שזה אותו הכרטיס מסך רק של MSI , שמגיעים מתאמים כאלה.. ואני חושב שהאפור זה של HDMI. האם זה מגיע ככה גם בערכה של ה-GECUBE?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

אני יודע שכבר שאלו את זה בפורום אבל לא מצאתי בחיפוש: אני צריך השוואה בין חברות שונות על הכרטיס x800 xl אבל לא בנפרד יאנו לא לינק לאחד של פאוורקולור ואז עוד אחד לאחד של ג'יגהבייט אלא באותו אתר השוואה בין כמה היה את זה איפשהו בפורום וזה נעלם

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by Gal84,

האם יש צורך לחבר את הכרטיס הנ"ל לחיבור חשמל 6 פינים מהספק ? (הכרטיס לא מותקן בתצורת SLI , אם זה משנה) .

• 1 תגובה
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים