עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברשותי כרטיס GeForce FX5600XT כבר די הרבה זמן. בעבר חיברתי אותו אל הטלוויזיה בעזרת יציאה מיוחדת על הכרטיס, וזה עבד. כעת, כשאני מנסה לעשות את אותו הדבר, אין לי אפשרות בדרייברים לשני מסכים. עזרה?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  2. קניתי כרטיס מסך חדש עכשיו חיברתי אותו וכשאני מדליק חזרה תמחשב המסך לא מראה תמונה והנורית של המסך מהבהבת עזרה בבקשה.......

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  3. Started by yogev_k,

חברה אני מתכנן לקנות כרטיס מסך מ- ksp ואני רציתי לשאול אתכם לגבי הכרטיס הזה שנמכר שם ב - 1450 עכשיו רציתי לשאול אתכם למה הוא יקר יחסית לשאר יש לו משהוא מיוחד הוא בנוי יותר טוב או שהוא סתם יקר שמה? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by SpEcToR,

תודה לעוזרים... תביאו לי אפשרויות של כל הפתחים (יאנו לוח אם)... כי זה לחבר שלי והוא לא יודע איזה לוח אם יש לו בנתיים... אני אעדכן בהמשך... תודה.. (מקווה הבנתם )

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  5. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יש לי בעייה מאז הקטליסט 6.4 נראה לי הagp write נשאר תמיד על off ולא משנה כמה פעמים אינ משנה לon זה תמיד חוזר לoff אחרי רסטרט מוזר שרק בדרייברים של אומגה זה בסדר ובמקוריים ובשל ngo זה תמיד על אופ....למה זה ככה? בשביל מה הagp write נועד בכלל? זה מוריד לי בביצועים\איכות תמונה? הכרטיס שלי הוא r9500 pro לוח אם gigabyte GA-8SQ800

6. חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל טוב רק עכשיו איך אני מחבר גם את האודיו?? הוידאו פועל ואת האודיו אני שומע מהחדר... תודה מראש, אליאב.

• 7 תגובות
    • 491 צפיות
  7. יש לי את המפרט הבא: p-4 3.0 1mb לוח אם: p5gd1-vm asus זכרון 756mb ddr 400mhz 80 gb 7200 sata האם כ.מסך במחיר עד 1500 ש"ח יריץ לי את המשחקים הכי חדשים? ואם כן אז באיזו איכות (באיזו רזולוציה, באיזו רמה של פירוט וכו')? אם אפשר לתת לי דוגמא נגיד מ -doom3 או משהו כזה אני אשמח. בנוסף, אני זקוק גם להמלצה בנוגע לכרטיס שכדאי לי לקנות (יש msi nx6800gs ב-1200 ש"ח, האם הוא מתאים למערכת שלי?, והאם הוא יספיק?) תודה...........

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  8. Started by nulen,

הי תוכלו להמליץ לי על מסך LCD זול וטוב לגיימינג? איך המסך הזה: http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2415 הוא טוב? שימו לב לכך שהמחיר שלו יחסית זול. ואיך זה: http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=718 ? תודה.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  9. Started by 456,

שלום לכולם, את האמת לא ידעתי איפה לשאול אבל פה נראה לי הכי מתאים. אז ככה: יש לי כרטיס מסך של Nvidia מדגם Geforce FX 5200 ומעבד אינטל 2.8 ו-80 ג'יגה זיכרון מהירים. פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי את הכל כנדרש. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל משחקים בצורה חלקה והם עובדים לי איטי. נגיד כמו המשחק unreal tournament 2004 עובד אצלי איטי ואני יודע שאצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך וזה עובד לו מצוין. או גם פיפא 06 כנ"ל. מה אוכל לעשות בנידון? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  10. או לפחות ספק שמוכר אותו במחיר דילר?? תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  11. עד להתקנת הדרייבר החדש של הקטאליסט החדש 6.6 יכולתי לראות את טמפ' הכרטיס ליד השעון למטה וגם במהלך המשחק, עכשיו משום מה אני פשוט לא רואה את הטמפ' יש משהו נוסף בהגדרות שצריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  12. Started by talsus,

cpu 1-Intel Pentium 4, 1995MHz, 512KB mem 480MB זה המחשב שיש לי לוח אם של ASUS X series P4S800-MX SE - EAYZ אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת AGP בסביבות ה500-1000 ש"ח משו באיזור הזה שיתמוך כמה שיותר במשחקים אני קונה AGP כי אין כסף למחשב חדש כדאי את זה ATI Radeon X1600PRO 512MB DDR2 AGP VGA DVI TV או משו אחר ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 491 צפיות
  13. Started by uzi-bro,

מה מבין השתיים יותר טוב זה לא בישבילי ולוחצים עליי לתשובה תודה מראש http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=377&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a או http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=3183

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by navk2,

המעבד הוא 2.6 וג'יגה ראם.. והאם המחשב יוכל להריץ משחקים ממש כבדים כמו : COD 2 , FEAR, TITAN QUEST,OBVILION

• 7 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by 10GaZ,

שימו לב ההודעה נערכה! ============= לאחר ציפייה שכרטיס במסך יוכל להקליט לי תוכניות היישר מהממיר, נחלתי אכזבה - הכרטיס יודע להקליט רק בפורמט NTSC !! (בארץ שיטת השידור היא PAL) אין שום אפשרות לשנות את שיטת השידור בה הכרטיס יכול לעבוד? עדכון דרייבר או משהו? או אולי אפשרות יצירתית אחרת? למשל לחבר בין המחשב לטלוויזיה (ולא לממיר) ושהטלוויזיה תוציא תמונה בNTSC אודה לעוזרים ============ הבעיה הייתה בהגדרות, התברר לי שניתן להגדיר גם הקלטה בפורמט PAL. מנהלים, אפשר למחוק את ההודעה או להשאירה כדי לתת לאחרים ללמוד מהטעויות :

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by Psybration,

אהלן כאשר אני מוריד ומתקין את העדכון של הכרטיס Catalyst 5.11 ומאתחל את המחשב, המחשב מודיע לי על בעיה. אם אני נכנס להגדרות הכרטיס איני מוצא שום דבר שהשתנה בעקבות העידכון ועדיין אין שום אופציות והמחשב בנוסף לכך עושה בעיות(לוקח לexplorer שעות עד שהוא מתאתחל ועד שאני יכול לעשות משהו במחשב..). למישהו יש פתרון? גרסה אחרת של עדכונים שלא תעשה בעיות? בקיצור תעזור לי! תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by moshe_ha,

עד 1400 ש"ח...ככה תודה!

18. Started by siin,

ATI 9600PRO איך מגדירים את כרטיס המסך הזה באופן כזה שכל הפוטנציאל שלו ימומש? מחשב ישן פנטיום 3 800 זיכרון דל חלונות XP PRO תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  19. Started by cooper,

האם יכול להיות ירידה בביצועים בגלל ספק כח חלש? על האריזה של ה1950XT רשום 450W ,והספק שלי 400W האם זה משפיה על הכרטיס ? למה האמת הביצועים לא משהו בוא נגיד אין הרבה הבדל בין ה7600GT שהיה לי.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  20. שלום חברים, יש לי כרטיס מסך מסוג RADEON X800 GTO הבנתי מחבר שאפשר לפתוח אותו ל16 צינורות עיבוד במקום 12, עכשיו השאלה שלי האם איכות התמונה תרד או שעלול להגרם נזק?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. Started by asinnn,

שמעו יש לי תמסך של viewsonic המה אתם אומרים כדאי לקנות כבר מסך דק ? יש מסך דק שיכול לעבור תמסך הזה באיכות ? ובמחיר נורמלי כאילו ? או שכדאי להשאר לבנתיים עם המסך ולקנות בעתיד יותר

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by alonkl,

זניח או רציני? כי זה יכול לחסוך לי המוון

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by Nadler,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס GeCube HD3850 256mb וראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שהקרור שלו ממש גרוע ומרעיש... האם זה שווה השקעה של 120 ש'ח? או שזה רק חשוב לOC.? ואם יש לכם הצעות לכרטיסים טובים יותר במחיר הנ"ל(940) בבקשה..

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by SloOmPer,

אם אני מתכוון לעשות SLI/CROSSFIRE נגיד אני חייב אותם כרטיסים עם: -אותו זיכרון? -אותה חברה? -אותם תדרים? -אותו קירור?

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  25. שלום, חבר שלי מחפש כרטיס מסך agp x8 למחשב הישן שלו. פנטיום 4 ליבה כפולה.מפרט מלא יהיה בקרוב כשהטמבל יסיים להוריד everest . תקציב בסביבות 450 -500 ש"ח. מצאתי לו את זה: http://skypc.co.il/pl_product~GV083~8~0.htm איך הוא? יש יותר טובים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים