כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה בגרפיקה כל פעם שאני פותח משחק אז המשחק עובד לאט או שלא עובד בכלל וכשהייתי בווינדוס הכול עבד מצויין ויש לי כרטיס מסך:RIVA TNT2 Model 64 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
תאריך יציאה או מחירים של ה8900 למיניהם? (והאם הם יהיו pci-e2?)
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
המפרט הוא amd 64 3000 512 ddr כרטיס מסך כרגע fx5200 חלש ... אני לא מתכוון לשדרג מעבד ולוח אם בלפחות שנה הקרובה . והשאלה מה כדאי ל- agp במחירים האלו , האם הולכים לצאת גם 8600 ל- agp ? והאם המחירים הולכים לרדת בגלל היציאה של כל הכרטיסים החדשים ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בעיקרון זה התקציב, אך אם שווה להוסיף למשהו יותר טוב בעוד 100-200 ש"ח, אני יכול להוסיף. אני מחפש כרטיס עם: 1) יכולת שידור טובה 2) TUNER פנימי (אני מחבר לשקע TV בקיר, זה צריך לעבוד נכון?) 3) יכולת הקלטה טובה (אני ארצה להקליט מידי פעם תוכניות) 4) שלט יכול להיות בונוס נחמד ואפילו רצוי. 5) רדיו. תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא דרייבר חדש ועדכני ל Mobility Radeon® 9700 כי באתר של ATI אני לא מוצא חוץ מקובץ ששוקל 0.9 מ"ב והוא לא מתאים להתקנה וככמו כן הערכות הרגילות לא מתאימים כאילו הם לא ממשיכים בהתקנה רושמים שאין רכיב חומרה מתאים אז למישהו יש מקור לדרייר מעודכן או משהו בסגנון הנייד הוא Aopen 1557-g תודה מראש ...
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אולי מישהו פה יכול לעזור לי... כל פעם שאני מפעיל משחק על כל המסך (FULLSCREEN) המסך נכבה לי... הנורה הירוקה הופכת לצהובה... כאשר אני לוחץ על ALT+TAB כלומר מעביר לתוכנית אחרת רק אז אני יכול לכבות את המסך ולהדליק אותו שוב והוא יעבוד... אחרת אני מדליק ומכבה וזה לא עוזר הוא לא מופעל... מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם ברשותי מחשב די ישן פנטיום 3 עם כרטיס מסך GFORCE 2 המסך "הלך" לי ואני מתלבט איזה מסך לרכוש מאחר והמחשב ישן ומשחקים איתו הבנתי שמסכי CRT הם המתאימים מה עוד שהבנתי שעם כרטיס מסך לא מתקדם לא ניתן לצפות ליכולות גבוהות של המסך מה דעתכם CTX EX951F מחיר 956 ש"ח אפה ניתן לראות מבחר גדול של מסכים פיזית תודה צביקה
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חיפשתי גם בדביק ולא מצאתי תודה!
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס מסך של ATI של אסוס 9600פרו בניסיון לצפות בסרט אני מקבל תמונה לא ברורה כמו שמקבלים עם קצב רענון מסך גבוה התמונה מתקבלת מטושטשת ומעוותת. זה קרה רק כשהחלפתי את כרטיס המסך. אשמח לקבל הסבר לסיבה ופתרונות. תודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
את התוכנה הכי טובה... יש כזאות? ריבה טיונר 1.5 זה טוף לATIz ?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחדש חדש בתקופה האחרונה ועומדת בפני דילמה.. התקציב שלי הוא בסביבות ה 4000 ש"ח והמליצו לי על 2אפשרויות - 1) לרכוש את ה LEADTEK 7900 GS בעלות של 1160 ש"ח ואז להסתפק במעבד יותר צנוע 6300 CONCORE וזיכרון 1 גיגה 2) לרכוש כרטיס מסך יותר "פשוט" ב500-600 ש"ח GF 7600 GS ולחכות שנה + עד לירידת המחירים על כרטיסים יקרים תומכי DIRECTX 10 ובינתיים להשקיע בזיכרון . מה אתם אומרים? עד כמה ההבדלים בין שני הכרטיסים האלו משמעותיים? אני קונה את המחשב בשביל משחקים(אני לא גיימר כבד) ובשביל תוכנות גרפיות ממוצעות (פוטושופ ופרמייר CS2 ) אודה לכם על תשובה מהירה כי אני צריך כבר לתכנן את הרכישה
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
לדוגמא ה8800GTS 640MB מופיע בחברה LEADTEK תחת המחיר 2221ש"ח ולעומת זאת בחברה XFX עולה 2944ש"ח... מה גורם להפרשים האלו? תודה רבה ואם יש הפרשים בין החברות מי נחשבת לטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זהו החלטתי, אני הולך על הדגם הזה Sony HS74P הבעיה היא שבארץ (לפי זאפ) רק 2 חנויות מוכורת אותו והוא עולה 3300 ש"ח האם יש למישהו מקום שהוא יודע שאפשר לרכוש אותו זול יותר ? אתם יודעים אולי ביקורת עליו ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלביזיה מסוג:pctv-pinacle עד עכשיו עם WINDOWS 98 הכל עבד כשורה. ברגע שעברתי לWIN XP עם עדכונים לSP2 אני לא יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל. הכרטיס הזה כבר לא מיוצר , מזה שנה. ואין דריברים של חברת PINACLE. יותר מזה... לאחר ה BOOT המערכת מכבה את עצמה. בררתי אצל היצרן ואין DRIVER לWINDOWS XP SP2 מה עושים????
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את כרטיס ה9600 שלי ואני מתלבט בין 3 כרטיסים: הראשון - http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=578281 המחיר שהציעו לי בחנות הוא 1000 ש"ח . השני- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1834&products_id=16178 השלישי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 אני מחפש כרטיס בעיקר למשחקים, איזה כרטיס מבין 3 הכי מומלץ מבחינת עלות וביצועים והאם המחשב שלי לא יגביל אותו . המפרט של המחשב מצוין בצד תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
האם יש יתרונות לטלויזיות LCD חוץ מהמשקל? האם היא יכולה לתחבר למחשב ולשמש כמסך? תתאים לי גם CRT, אבל רצוי 100 הרץ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המחשב שלי זה: Dualcore intel Pentium D 805 2.66 1GB RAM DDR1 האם כרטיס המסך 2900pro 512mb יעשה לי צוואר בקבוק? אם כן, כמה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כי אני יודע שאפשר לבטל אותו דרך ביוס נכון? אז גם אפשר להוסיף כ.מסך אחר בלי שום בעיה נכון?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
או שזה תלוי בחברות השונות שמייצרות את הדגם הזה של הכרטיסים ?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשאול איזה כרטיס מסך הכי מומלץ ב2 סוגים: Gigabyte Radeon X1600XT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card או Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card או יש לכם מה להציע לי על כרטיס מסך? מה ההבדל זכרונות בכרטיס מסכים 512MB ו-256MB? תודה, עופר
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-