כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 26 אינץ' LG שהרזולוציה המקסימלית היא1360by768 אני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתלבט אם לקנות מסך 22 אינץ' 1C של אסוס או להשאיר אותו אם אני קונה גם מסך של אסוס אני לוקח 4870 אם אני אשאר עם הLG כנראה שאני אקח CF 4850 מה אתה אומרים?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי CF ודרייבר 8.6, עכשיו הורדתי מהאתר HOTFIX כלשהו, שאני לא מבין בדיוק מה הוא עושה... מה הוא מתקן חום? |: אשמח אם תענו לי, תודה
-
- 4 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…
-
- 12 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תראו אני כנראה קונה מחשב ב-foxpc עכשיו אני חשבתי ללכת על 8800gt xfx שהוא ממש חייתי אבל קצת יקר יותר מהרגילים...ובמפרטים כולם ממליצים לי ללכת על אסוס אבל יש 2 בעיות : ראיתי באתר הזה http://www.tweaktown.com/reviews/1255/palit_geforce_8800gt_sonic_graphics_card/index.html שהכרטיס palit יותר חזק במחשקים מביא ביצועים יותר טובים איך זה??..וב-foxpc אין לא palit ולא asus יש רק twintech ואישית אני לא מכיר את החברה ואני לא חושב לקנות אותם..יש גם bfg אבל הוא עולה 1500 שזה לא בין הזולים..אני ממש תקוע עכשיו כי אני לא רוצה ללכת על בחרה שאני לא מכיר אבל פה לא ממליצים לי על ה-xfx שאני ממש נדלקתי עליו...יש מצב קטן שאני קונה ב-tms אבל לא חושב מה אתם אומרים? ועוד משו כולם ממליצים על ה-asus…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם כאשר יצא ה 4870X2 צפוי ש NV תגיב בכרטיס משלה..השאלה האם יש מצב ל 2X280GTX ???? אם לא 2X280GTX ידוע מה הכרטיס שNV תוציא??
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
תראו .. נשרף לי הכרטיס מסך והתכנאי שלי אמר שיש עוד כרטיס מסך בלוח אמ או לוח אף לא זוכר כבר מה הוא אמר לי .. בקיצור הוא אמר לי שזה כרטיס אחד המעפנים אבל ושזה לא יריץ לי שום משחק זה רק שהמחשב יחזיק .. הוא תכנאי שלי מלא שנים בקיצור השאלה שליי ------ זה אפשרי בכלל שהיו לי 2 כרטיסי מסך על המחשב אפילו אם אחד טוב ואחד מעפן לגמרי ? אם אפשר תשובה חד משמעית
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אז ככה... חיברתי את הכ. מסך לטלוויזיה, דרך S-VIDEO, זה עבד לי לכמה ימים ועכשיו ב CATALYST אני לא יכול להגדיר תצוגה נוספת... אני מנסה להפעיל את זה וזה מראה לי סימן של "אי אפשר"... צירפתי תמונה.. עזרה בבקשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
שאלה] ישא איזה כרטיס מסך AGP שיכול להראות לי סרטים באיכות HD זה למחשב לקולנוע ביתי פנטיום 4 1 גיגה זיכרון תקציב עד 600 שקל תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך טוב ואמרו לי שה8600gt חלש אני רוצה להפעיל איתו את lost planet ובהגדרות של המשחק רשום שזה מומלץ אז יש כרטיס מסך יותר טוב מימנו בתווח המחירים שלו והשאלה השניה אפשר קישור לטבלה שמשווה בין כרטיסי מסך
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מפרט: מעבד - QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz ראמ - 8 GB Ram לוח אם - Hewlett-Packard HP Compaq Elite 8300 MT *הבנתי שזה גם המודל של המחשב* כרטיס מסך נוכחי - (non (on-board שימוש - hardcore gaming תקציב - 1000 מוכן להוסיף 500 אם זה עושה הבדל עצום ספק כוח - אני לא בטוח אבל יש לי מחשב HP המחשב רגיל (לא בהזמנה אישית) בא אם הספק כוח משם.. windows 7 professional 64 bit. נ"ב 1. תודה לעוזרים 2. בבקשה לינקים והסברים (אני לא גאון מחשבים בטח שלא בכרטיסי מסך) 3. פחות אכפת לי אם המערכת קירור עושה קצת רעש (קצת!!) 4. אם מישהו יכול לפרט מזה OC נראלי ככה קוראים לזה אם שכחתי משהו בבקשה להגיד. בבקשה לינקים להכל
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכנן לקנות מחשב חדש. השימושים העיקריים יהיו למשחקים (לא גיימר ממש רציני) וגם אני אשתמש הרבה בFLIGHT SIMULATOR 2004, שממה שהבנתי יש לו דרישות דיי גבוהות... אני חשבתי לקנות 6600GT PCIE אבל חשבתי שאולי הוא יהיה חלש מידי ואולי כדאי להשקיע עוד בX800 או X800XL... אז רציתי לשאול האם הX800 יספק לי קפיצה רצינית בביצועים? (בעיקר בFLIGHT SIM) הנוסף רציני לשאול, איזה כרטיס PCIE מגביל כיום בביצועים לR 9800XT 256MB? איך הR9800XT ביחד לX800XL?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים! בקרוב אני טס לארה"ב ולכן אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך (או לשדרג את היכולת הגרפית של המחשב במערך) כרגע אני בעל: gigabyte radeon hd 7970 windforce 3x שאר המפרט: i5 3570k 3.4 Ghz (3.8 with boost) Noctua nh-d14 Asus p8z77-v (LGA1155) G.skill 2x8GB ddr3 1333Mhz Gigabyte Radeon HD 7970 3GB gddr5 OC Hitachi deskstar 7K1000.D 1TB 32MB Samsung 840 series 2.5 Inch 250GB SSD Sony nec optiarc AD-7280S DVD Seasonic SS-850HT 850W (active PFC) Antec P280 ATX mid tower black case (הוספתי שני מאווררים מקדימה המכניסים אוויר) windows 8.1 pro 64 bit קודם כל אני סבור שהחומרה בארצות הברית יותר זולה ולכן אני שוקל בכלל לשדרג את כרטיס המסך. רציתי …
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הכרטיס מסך הנ"ל. בנוסף ליציאה של ה- VGA וחיבור DVI ישנה יציאה מעוגלת נוספת (לא S-VIDEO ) עפ פינים וקיבלתי כבל המתחבר ליציאה זו, מצידו השני של הכבל מתאם לחיבור אנלוגי וליציאת S-VIDEO . האם מדובר בסוג של TV-OUT ? או שניתן להשתמש ביציאה זו כ- TV-IN ? תודה
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ASUS 9800XT ואני חייב להבין משהו אחת ולתמיד !!! ש ATI מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 4.1 , 4.2 , 4.3 למשל... אבל ש ASUS מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 7.99 , 8.01 , 8.02 אך לעזעזל אני ידע עכשיו למשל אם אני רוצה להוריד דרייבר 4.3 אבל של אסוס אך הוא מסומן ??? יש לזה איזה שהוא רצף מסויים בבקשה עזרה :-\ והדבר השני איזה דרייבר הכי עדיף ל 9800XT מבחינת ביצועים גם ל DX8 וגם ל DX9 ?? תודה מראש 8) עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי השוואה בין CATALYST לבין OMEGA לבין איזה שהוא דרייבר שנקרא DNA והוא לקח את שניהם בכל המבחנים !!! מישהו מכיר את הדרייבר שיכול לחוות דעה ???
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, את האמת לא ידעתי איפה לשאול אבל פה נראה לי הכי מתאים. אז ככה: יש לי כרטיס מסך של Nvidia מדגם Geforce FX 5200 ומעבד אינטל 2.8 ו-80 ג'יגה זיכרון מהירים. פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי את הכל כנדרש. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל משחקים בצורה חלקה והם עובדים לי איטי. נגיד כמו המשחק unreal tournament 2004 עובד אצלי איטי ואני יודע שאצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך וזה עובד לו מצוין. או גם פיפא 06 כנ"ל. מה אוכל לעשות בנידון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.. ואם אפשר לינק להורדה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש INTEL D820 1 גיגה וקניתי כרטיס מסך 7800GT שהתקנתי אותו לבד שאלה ראשונה :חיברתי את כבל החשמל של ה PCI לכרטיס והתקנתי והכול נראה כשורה (אין שום הודעות או משהו) אבל איך אני יכול להיות בטוח שהוא מקבל את כל החשמל שהוא צריך בסביבות ה 350 WATT מהספק, האם כל ספק נותן את המתח הזה או שיש כאלה שנותנים פחות? שאלה שניה : הרצתי את תוכנת הבנצ'מרק מהאתר לכרטיס מסך וקיבלתי תוצאה של 74 FRAME\SEC ב AVG ו 102 ב MAX וכאשר הרצתי ב X4 קיבלתי 64.5 ב AVG עם 24.4 POLYS\SEC האם זה בסדר{סביר} או שיש איזה שהיא בעיה כמו שהכרטיס לא מקבל מספק מספיק מתח ולכן אינו מנוצל כראוי? תודה ???
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום,אז ככה.. המפרט שלי זה ככה: מעבד- פנטיום 4- 90NM 530 1MLGA775 אינטל 3 גיגה הרץ.. לוח- MSI LGA775 915P COMBO-FR ATX זכרונות-גיגה...מהירות 533 של כרוסאייר..DDR2 כרטיס מסך- ATI X300 דיסק קשיח-160 גיגה ספק- כרגע בשלבי קניה..הספק יהיה מעל ל-400W . עכשיו השאלה שלי היא כזאת.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך...משהו טוב...עכשיו נגיד אני רוצה את זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=989 לא בטוח את הכרטיס הזה..סתם נתתי דוגמא..אני מדבר על כרטיסים מהסוג הזה.. האם זה יעבוד על הלוח שלי כהלכה? תודה לעוזרים. אם זה יעבוד..אני רוצה הצעה לכרטיס מסך עד 700 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב תראו יש לי כמה שאלות אליכם...... האם זה נכון שכרטיסי ATI אינם תונמכים בתוכנה Tv-Tool? אם כן איזה עוד תוכנות אפשר לראות את המחשב שלך בטלויזיה אם יש לך Tv-Out עוד שאלה אם התקנתי את כל הדרייברים וכול הדברים של ATI וכשאני מחבר לטלויזיה זה קופץ לי מה אני יעשה? המסך פשוט רועד ולא רגוע וכשהיה לי Ge-Force 32MB והשתמשתי עם Tv-Tool המסך היה בסדר גמור אז אני מבקש את עזרתכם תודה לעוזרים ;D נ.ב זה האתר לכרטיס מסך אם תטרכו http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R92128TE.htm
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נשרף לי מסך של LG..(מסך CRT). אני מעוניין לרכוש מסך חדש... רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם וחברה שהכי טובים לצרכים שלי ולתקציב שלי. אוקיי, התקציב הוא נכון לכרגע 1500 ש"ח (אפשרות ל2000 מקסימום אבל עדיף שלא). צרכי המסך: - בעיקר עבודה ממושכת מול המסך (לא ברמה של מתכנתים שצריכים מסכים ממש טובים לעיניים אבל בכל זאת). - כמו כן, למשחקים...(כגון DOOM3 וכו'). - אם זה משנה, הכרטיס מסך שלי - רדאון 9800. מבחינת החברה שאני בוחר בה - אחריות חובה של 3 שנים לפחות. אשמח לעזרה . תודה רבה לעוזרים, המשך יום נעים ושבוע טוב!. עריכה: אם תוכלו לרשום מסך דק מומלץ, מסך שטוח מומלץ (גדול, כשהמסך שטוח ולא עגול).
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תמיד עניין אותי לדעת, ה4870 יהיה ברמה של 4850CF כשמשחקים על רזולוציה טבעית של 22" או שהוא יהיה פחות טוב משמעותית?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
קניתי 8 יחידות 1080ti של ג'יגהבייט טורבו, הבנתי שבגלל שהקירור שלו שהוא blower הוא לא מספיק מקרר והוא יכול להישרף. מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת ? **מדוכר על מערכת לכרייה של מטבעות דיגיטליים, זה אומר שהכרטיסים עובדים אחד ליד השני בעוצמה מקסימלית 24/7
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק??? ***ה9800 הוא גרסת Green של Palit..
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר? ATI X1950XT או NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 מבחינת ביצועים כמובן.. תודה !
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-