עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nirbar,

שלום השאלה שלי היא כזאת.. מישהו יכול לומר לי מה עובד יותר חזק או נותן ביצועים יותר טובים מ: (2 כרטיסים ביחד) HD5870 crossfire או HD6970 (כרטיס אחד) כל הכרטיסים הם של חברת sapphire אם זה אומר משהו.. מה יתן לי ביצועים טובים יותר במשחקים חדשים ? למשל כמו Battlefield 3 או COD MW3 והאם יש איזה גראף שמראה במה זה יותר טוב?.. תודה מראש לעוזרים..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tavlins,

מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Motix,

שלום חברים. שאלות על פיצול המסך ל2: 1. קניתי אתמול מסך פיליפס 42 אינץ 8404H, חיברתי אותו למחשב דרך HDMI-HDMI שבכרטיס מסך ATI 5850 הצלחתי איכשהו לעשות שהמסך יפוצל, כלומר שיהיה עוד שולחן עבודה וכשמזיזים את העכבר ימינה (מעבר למסך מחשב) הוא עובר לטלוויזיה. עכשיו את נגן הסרטים אני מצליח להעביר למסך של הטלוויזיה ולראות בו (ובמחשב לראות את הווינדוס), אבל כשאני שם משחק, כמו PES 2010 אני לא מצליח להעביר אותו לטלוויזיה, המשחק נפתח במסך מחשב. האם זה אפשרי להפעיל משחק בטלוויזיה במסך מפוצל? איך עושים זאת? 2. המסך מחשב נמצא בצד ימין והטלוויזיה בשמאל, וכשאני עובר בין המסכים עם העכבר זה הפוך.כלומר במקום שאני אלך עם העכבר שמאלה כדי להגיע לטלוויזיה שנמצאת בצד שמאל אני צריך ללכת לצד ימ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nivrob123,

R9 280X GIGABAYTE קניתי מTMS עכשיו יש לי ספק 550HX כתוב בכרטיס שצריך 8 PIN ו6 PIN לכרטיס מה אני עושה עם יש לי רק 6+2 PIN ו6 PIN ?

5. Started by natgun0,

רציתי לשאול אם נגיד אני עושה SLI עם שני כרטיסים של NVIDIA כמובן מאותו סוג ,האם אני חייב גם שני מסכים או שאני יכול להפעיל אותם גם על מסך אחד,כי ברוב הסירטונים וההסברים שראיתי הראו שני מסכים .

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. איזה כרטיס לדעתם הוא חזק יותר (מבחינת ביצועים במשחקים ללא קשר למחיר הכרטיס) ה- x800xl ה- x800gto (fireblade)1 ה- 6800gs

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by amir2905,

יש לי מחשב intel i3 וכרטיס מסך on-board לא משהו ואני רוצה BF3 על low-medium ואני לא בטוח איזה כרטיס יתאים לי... של nVidia או של AMD אני צריך תשובה בבקשה! נ.ב: התקציב שלי נע בין 500-800 ש"ח, רזולוצית מסך 1680X1050.

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. ובנוסף לכך מה ההבדל הביצועי ביניהם (הפער ביניהם המחיר הוא רק בערך 50-100 שקל אבל פי 2 זיכרון-איך זה יכול להיות?)

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. אם אני יחבר כרטיס מסך + מסך חדש בנוסף לכרטיס מסך ולמסך שיש לי כבר, האם אני יוכל לעבוד עם שני מסכים שונים על שני דברים שונים? כאילו, כל מסך יציג חלון אחר מהתצוגה? (אולי בעזרת תוכנה מסוימת) תודה רבה, נדב

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. תראו אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס מסך 7800 gt extream של leadtek ורציתי לדעת אם הוא יעמוד במנוע של ut 2007 ושל fear?

• 63 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by DS,

כי לחבר שלי יש GF 7 והוא אמר 7300 וכשראיתי אותו משחק במישחקים כמו: GTA SA,הסנדק,MAFIA,FIFA הם קירטעו לו. ומה שהכי הדהים אותי שבסן אנדרס על גרפיקה HIGH הכל הוא מקרטע רק על LOW זה עובד טוב. לי היה GF 4 440 וזה עבד על LOW. מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזו? :s05: ???

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

שאלה: האם כדאי לקנות מחשב נייד עם GeForce 9800M GS ויש לו משהו Dedicated או משהו כזה זה משנה או עדיף לקנות מחשב עם HD 4850 אבל לא Dedicated ומה זה בכלל? משהו עם ה-RAM לא הבנתי.. אם כן יש לי 4GB RAM עם ה-9800M GS אני אוכל לשחק CoD ומשחקים בסגנון הזה ברזולוציה מקסימלית?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  14. קניתי מסך חדש התומך ב-HDMI אך התמונה של סרטים (בדקתי מספר סרטים) שהורדתי 1080P היא לא חלקה היא בעלת נקודות שחורות (נראה לי נקרא מגורענת). במחשב שלי יש כרטיס כרטיס מסך מובנה של אינטל עם יציאת Dvi. מחשב i3', 4gb. רציתי לדעת האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך(אם זה ישנה משהו)ואם זה ישפר ת'תמונה, ואם להחליף אז לאיזה כרטיס. התקציב שלי בסביבות 300. המסך lg w2486l 24 אינץ

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. אני יודע שהשאלה קצת דפוקה אבל בבכל זאת.. מהו ההבדל בין GeForce 4 MX לMX SE, אני יודע שלSE יש מהירויות 250/333 ולרגיל יש 270/400, אבל האם זה נכון שההבדל העיקרי הוא שלSE יש רוחב פס זכרון 64BIT, ולרגיל 128BIT? אני שואל כי לפני כמה חודשים נהרס ה4MX SE שלי, והוא היה באחריות אז קיבלתי כרטיס מאותו חברה (Inno3D), רק גדול יותר פיזית ועם 128BIT לפי EVEREST וRivaTuner. על הכרטיס כתוב MX(SE) אך הדריבר זיהה אותו כMX רגיל. המהירויות הם של SE. אם זה נכון שההבדל העיקרי הוא ברוחב הפס, אז אם אני אשים על 270/400, יש לי MX רגיל? ומה יותר טוב (לפי הסדר, לא משנה DX)? 4MX 128BIT 9200SE FX5200 64BIT תודה לכל העוזרים!!

17. שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך on board, אני יודע- דפוק, אבל נישרף לי בעבר הלוח אם ולא ממש הייתה לי ברירה. עכשיו, יש 2 חיבורים לכרטיס מסך, אחד RBG והשני DVI. חיברתי מסך 32" לDVI, ולRGB חיברתי מסך 19", הבעיה שאני רואה רק ב32". יש לזה סיבה? אי אפשר לראות בשני מסכים בו זמנית מאותו כרטיס מסך, או שאני צריך להגדיר את זה איכשהו? אם זה רק עניין של הגדרה, אפשר איזה הסבר קטן? תודה מראש, ושבת שלום!!!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by tavlins,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. שלום לכולם אתמול קניתי כבל צהוב שמעביר וידאו באורך 15 מטר ומשהו פשוט לא מסתדר לי מהכרטיס מסך שלי ראידון X1600 יש מתאם קטן מ S-Video ל Rca(הצהוב בלי הפין). קיצרר בעקבות כך קניתי כבל RCA צהוב באורך 15 מטר שיתחבר לי מהמתאם הזה לטלויזיה שנמצאת בסלון מרחק של 10 מטר בערך. אך כאשר חיברתי את הכבל ראיתי תמונה לא ברורה כל כך של שולחן העבודה ועוד בשחור לבן. אך כאשר חיברתי את אותו אורך כבל(15 מטר) לטלויזיה אצלי בחדר היא נמצאת במרחק של 5 מטר גג, כאשר חיברתי תכבל התפלאתי לגלות שאני רואה תמונה צבעונית ויחסית באיכות טובה. איך זה הגיוני? מה הולך פה? הכבל RCA באורך 15 מטר התחבר בשני המקרים למה בסלון שחור לבן התמונה ואצלי בחדר התמונה בסדר גמור. ? העובי של הכבל יחסית עבה מהרגיל לא צריכה להי…

• 8 תגובות
    • 542 צפיות
  20. Started by Avi.D,

** בבקשה לא למחוק - לאחר חיפוש לא מצאתי את מה שחיפשתי ** כרטיס מסך Gainward 9400GT 1024MB מעבד גרפי: NVIDIA GeForce 9400GT מהירות מעבד גרפי: 550 MHz זכרון: 1024 DDR2 מהירות זכרון: 350 MHz Bandwidth: 12.6 GB/sec Ramdac: 400Mhz חיבור ללוח אם: PCI-Express קירור: Passive (SilentFX) Video-Features: HDMI-Output כניסות ויציאות: HDMI + DVI + VGA הוא עולה 299 ש"ח - זה התקציב שלי, השאלה שלי היא כזאת: איזה משחקים כן יעבדו? האם משחקים חזקים יעבדו על מינימום? אני לא מחפש מקסימום. בבקשה זה ממש דחוף, קיבלתי מחשב חדש ולא שמתי לב שהכניסה היא PCI-E. יש לי 2 כרטיסים: 1. ATI x1650 2. GeForce 6800 אבל הבעיה היא ששניהם AGP, לכן אני חייב PCI-E - דעתכם? תודה רבה לעזורים

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  21. יש לי 1950X PRO עד עכשיו לא נגעתי באמצעי שליטה של ATI ה- Catalyst הזה... עכשיו שמתי לב שאפשר לשנות שם את הגדרות של הגרפיקה.. כל ה Anti-Aliasing וכל זה... העלתי את הכל להכי איכותי... וכשאני נכנס למשחק (BF2) למשל.. ששם גם הכל על הכי גבוה, אז הגרפיקה פחות טובה בהרבה, מאשר לא להשתמש במנהל הזה של ATI בכלל.... אני יודע שאפשר פשוט לא להשתמש בו, ולהנות יותר, אבל אולי הבעיה היא שטותית וכן אפשר להנות הרבה יותר ולהפיק מהכלי הזה תועלת.. אז מישהו יודע למה זה קורה? וכשאני אומר שהגרפיקה פחות טובה בהרבה, אני מתכוון בעיקר ל Aliasing שהוא ממש ממש נראה גרוע. כאילו הכל על VERY LOW....

22. radeon 9700 pro של גיגהבייט and radeon 9700 pro של הרקולס בתודה מראש אחלה פורום פעם ראשונה שלי פה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. כי אני עומד לקנות ואין לי מוסג מה זה אומר? בבקשה תעזרו. תורה מראש.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. שני הכרטיסים מבית גיגהבייט תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. לפני כשנה וחודשיים קניתי כרטיס מסך מסוג X1900GT. לצערי לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות ורק עכשיו כשהשתחחררתי קלטתי שהוא פשוט נדפק נגמרי ויש לו ארטיפקטס. התקשרתי לחנות (KSP) ואמרו לי "כתוב בחשבונית" הסברתי לבחור הנחמד שאני מחזיק את הכרטיס מסך ולא כתוב שום דבר בקשר לתקופת אחריות של הכרטיס. אז הוא ענה "אז זה שנה" ניסיתי לשאול אותו ממי ניתן להשיג תשובה ברורה. והוא ענה שהוא התשובה הברורה. אז איך אני באמת מברר?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות

דיונים חדשים בפורומים