עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by boolbolon,

שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. http://www.fudzilla.com/graphics/item/25563-kepler-to-come-out-in-early-q2-2012

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by jolabook,

אהלן, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה ללא הצלחה. אני משתמש ביציאת S Video עם כבל איכותי. כשאני מנסה להגדיר את הטלויזיה רואים את הדסקטופ בטלויזיה קופץ לכמה שברירי שניה ובסוף חוזר למסך שחור. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של כרטיס המסך, להחליף בין כל שיטות השידור וכו'... שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. שלום רב. הייתי רוצה להתייעץ עם אנשים בעלי ניסיון בכרטיסי טלויזיה. אני מחפש כרטיס PCI פשוט, עם קלט composite, לצפייה בלבד ללא הקלטה, אין צורך בשלט. העדפה ראשית שלי - מכיוון שהוא מיועד לחבר Playstation 2 לשחק דרך המסך מחשב, אסור שיהיה delay בין תמונה לשלטי משחק. מפרט: : Core 2 6600 @ 2.40 GHz, nVidia GeForce 210, 2GB of DDR 2, Win7Ult 64b. אשמח מאוד להתייעץ עם אנשים שיש להם כרטיס טלויזיה וניסו לחבר את ה PS2 למחשב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by LIRON1,

שלום יש ברשותי כרטיס מסך GTX460 ומסך DELL U2311H ועוד מסך שכרגע לא בשימוש LCD פשוט של VIEWSONIC VG700 מה שאני צריך לעשות זה לחבר לחיבור DVI השני של הכרטיס מסך? או שצריך לשחק קצת בהגדרות? ואיך אני מחלקק את המסכים? כאילו במסך אחד אני משחק ובשני באינטרנט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. שלום לכולם. חבר ביקש לפרסם שאלה איזה כ.מסך מינימלי צריך בשביל לחבר 2 מסכים בו זמנים בשביל להגדיל את שטח העבודה. צריך 2 חיבורי vga. אמרתי לו בעיקרון שכל כ.מסך מסוגל לזה אם יש לו 2 יציאות מתאימות. אפילו אחד vga והשני dvi, פשוט שמים מתאם. בקיצור יש משהו יותר זול מזה שעונה על הדרישות? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-ati-radeon-5450-128mb-gddr3-pci-express-p-12596?language=he

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by Anonymous1,

שלום, חברי הפורום. אני עובד עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 9500GT, על לוח אם Asus P5NSLI. ברצוני לשמוע Audio של המחשב, דרך הרמקולים של הטלויזיה. חיברתי לכטיס המסך את הפלאג השחור של שני פינים וכן ללוח את הפלאג השחור עם שלושת הפינים. מבחינת כיוון החיבור, חיברתי על פי ההסבר, שקיבלתי עם כרטיס המסך. העניין שלמרות החיבור, עדיין איני שומע ברמקולים של הטלויזהי. בכבל SPDIF הפנימי שחיברתי, יש גם פלאג לבן עבה, שאין בחוברת אזכור לגביו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. יש לי מחשב core2dou עם כרטיס מסך 9600GT. מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקספי 32 ביט. התחלתי להשתמש במחשב לאחרונה, ופתאום אני נדהם לראות שכמה סרטי HD שיש לי, מנוגנים עם LAG גדול, ממש כאילו slow motion. העניין הוא, שבמחשב הישן שלי, amd 64 3000 עם כרטיס hd3650, הקבצים האלה מנוגנים כמו שצריך. כיצד זה ייתכן שמערכת ישנה עם כרטיס מסך חלש מאד תנגן את זה ללא בעיות, בעוד שמערכת יחסית חזקה לא יכולה? זה מוביל אותי לחשוב שיש אולי בעיה כלשהי...פסלתי את האפשרות של בעיית codec, מכיוון שמדובר בקבצי WMV, ובשני המחשבים מותקן מדיה פלייר 11. ההבדל היחיד בין המערכות הוא כרטיס המסך...אציין שמותקנים אצלי הדרייברים האחרונים, ושכל ההגדרות בפאנל של נבידיה מכוונות לuse video player settings. למישהו יש ר…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by thelegend,

אם יש לי את המסך של המחשב הנייד ועוד שני מסכים אחרים , השאלה האם זה אפשרי שאני אחבר בעזרת כבל כלשהו את המחשב הנייד אליהם כך שאני אראה במסך אחד ובמסך של המחשב הנייד אותה תמונה ובמסך הנוסף תמונה אחרת, כלומר אני לא רוצה שאותה התמונה תופיעה בשני המסכים הגדולים אלא במסך של המחשב הנייד ועוד מסך ותמונה אחרת במסך נוסף?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. היי, ראיתי באינטרנט מספר כבלים שממירים בין SCART ל-VGA. הם לא מאוד יקרים. ביחד עם החיפושים, ראיתי הרבה אנשים ספקנים שטוענים שזה לא יכול לעבוד. מישהו כאן ניסה לעשות כזה דבר? לחבר את הממיר של הוט עם SCART שממיר ל-VGA במסך מחשב? תודה עריכה: דוגמא לכבל כזה: http://www.ebay.com/itm/Scart-to-VGA-Cable-3M-Low-Voltage-2919-E219485-AWM-Computer-Cable-15-pin-/170718168319?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27bf9884ff#ht_925wt_1396

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  12. אהלן חבר'ה! אני מעוניין ליצור מערך של שני מסכים (מולטיסקרין בו התמונה נפרשת על רזולוציה של שני מסכים). חשבתי לחבר מחשב כמו V131 של DELL לשני מסכים דרך קופסת מיתוג בחיבורי HDMI. הבעיה היא שאני חושב שאקבל אותה תמונה בשני המסכים ולא שטח עבודה כפול. בנוסף, אני לא יודע אם כרטיס מסך מובנה שקיים ב-V131 ישרוד מערך של שני מסכים... אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על העניין. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by hobbit101,

שלום, אני מנסה למצוא איך להריץ את הבנצ'מרק של Crysis 2 (או אולי אני לא מעודכן וזה כבר לא המשחק הכי טובעני היום? יש המלצות על בנצ'מרק אחר?) בכל מקרה: אני צריך את המשחק עצמו בשביל לבדוק ביצועים? איך זה עובד? תודה מראש! אלי

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by ToyMan,

מישהו יכול יותר להסביר לי על זה? בגלל שיש לי CF של HD6870 ואני לא מבין מה ה Applcation Profiles עושה בלשונית Gaming בדרייבר אני רואה את זה אבל אני לא יכול לבחור בפרופיל. יש לי בלוח הבקרה 2 Application Profiles אחד בגרסא חדשה יותר ואחת בישנה יותר אין לי מושג למה זה לא מוחק תקודמת אני לא יודע איך הדבר הזה עובד. יש לי גם אפשרות "לבחור Application Profile" אבל שאני מנסה לבחור זה רק נותן לי את האפשרות New Application Profile מישהו יכול להסביר לי על זה? בבקשה תסתכלו על התמונות כדי להבין יותר על מה אני מדבר ומה אני צריך לעשות!: http://www.***.co.il/my/zzzxjztimitj.png http://www.***.co.il/my/jnmwmiijmxa4.png http://www.***.co.il/my/omliit3mxyjy.png במקום הכוכביות תכתבו siz!

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by bennash,

אני מעוניין להמיר קבצי וידאו ב Total Video Converter יש לי ספק 230W איזה כרטיס מסך יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך pci express 2 2 סלוטים של pci express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור pci express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תודה…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. אני יודע שכל אחד יחשוב אחרת אבל מה לדעתכם האישית עדיף, לקנות חלקי מחשב בארץ במחירים גבוהים או לקנות בארהב בזול אבל בלי אפשרות של אחריות ? ממה שבדקתי לארחונה ברוב המקרים החלקים יותר יקרים ב 200-400 שח כמו זכרון מעבדים ולוחות אם והרבה יותר יקר, כמעט פי 2 אלו הם הכרטיסי מסך. בסיטואציה שלי יש לי אנשים שבאים מידי פעם לארץ אז המשלוח לארץ זה לא פקטור בשבילי אז לא להתייחס לזה בשיקול.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. בשלב שאני נילחם בג'וקר אז המשחק עובד לי על 10 FPS ואני לא יכול לסיים את זה?? מישהו נתקל בזה גם?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום, ברשותי Gigabyte GTX570 (GV-N570OC-13I) ורציתי לשאול אם מישהו מכיר מדריך ויזואלי לגבי פירוק גופי הקירור, ע"מ לנקות ממנו אבק. או שזה פשוט לסובב כמה ברגים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by dtssupport,

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (לא חייב להיות חדש מהחנות (- . זאת החומרה שלי : AMD Athlon 64 5000 8 GB RAM SeaSonic 620 Bronze כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce XFX 9800GTX אני לא גיימר כבר וגם לא גיימר במיוחד אבל אם אני מתקין משחק חדש אני מעדיף לשים על הגדרות גבוהות. רשמתי כבר פוסט על זה שאני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה במימדים העצומים של הכרטיס הנוכחי, זו רק עדיפות ולא חובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by JustinCause,

שיריץ משחקים חדשים על הגדרות נמוכות-בינוניות ושלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד E6300. (מפרט בחתימה) ה9800GT שלי גוסס כמה קבלים התבקעו..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. רכשתי לפני כמה ימים כרטיס HD7770 ולהפתעתי אני לא מצליח לחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה. מסך המחשב שלי מחובר בחיבור DVI, את הטלוויזיה (32LE220E SHARP ) אני מנסה לחבר דרך כבל HDMI. המחשב בכלל לא מזהה את הטלוויזיה בכלל וכמובן שאין תמונה בהתאם. חברתי את המחשב הנייד שלי למסך הטלוויזיה דרך כבל HDMI וזה עבד בלי שום בעיות. מזה אני מבין שהבעיה היא בהגדרה של המחשב. לצערי לא מצאתי פתרון. מישהו יכול לסייע לי

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  23. מחר אני רוצה לרכוש את הכרטיס, האם זה ישנה אם אני יקח 512 או 1024 מגה ? לסרטי Bluray 3D מלאים או לסרטי Full SBS ברזולוציית 3840X1080 ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. שלום , חיברתי את 2 הכרטיסים הנ"ל בCFX במצב IDLE נמצאים על 49 מעלות, במאמץ מלא 80. יש לציין שכשהיה כרטיס אחד הטמפ' המקסימלית במאמץ היתה 68 מעלות. אני עם מארז Fractal R3 האם הטמפרטורה תקינה, איך ניתן לרדת בכמה מעלות?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by shahar0592,

אני לא יודע איזה גירסה אני צריך או איזה כרטיס. כל מה שאני יודע זה שקיבלתי לידי מחשב ישן (מאוד) בעל מעבד 1600MHZ P4 ולוח asm58 mozart-2 ו-512 MB RAM . אם למשהו יש משהו להציע אני פה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.