כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
?Radeon X1600XT 256MB, TV, DVI, PCI-E? Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 מה יותר טוב ;D?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הורדתי את גירסה 77.72 ויש לי את הבעיה של הצבעים ניסיתי לעשות מה שאמרתם (לשנות איזה הגדרה ואז לעשות restore to default ) וזה לא עובד לי יש דרך אחרת לתקן את הבעיה? ד.א. הבעיה קוראת גם בדרייברים 80.40
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס גרפי חדש, המסך הישן נשאר (LCD nu 711v). במחשב הישן עם Geforce2 MX ראיתי חד ומאוד ברור את הטקסט . Cleartype מכוון לOFF כי אני לא אוהב את האפקט. עם הכרטיס החדש, Geforce 5200, הטקסט נראה פחות חד וזה משגע אותי. ההגדרות אותן הגדרות. אני לא יכול להתקין את הישן. אני לא חושב שזו בעיה בכרטיס אלא בDAC שהיצרנית Club 3D חיפפה בתכנונו. יש כרטיסים/חברות שידועים יותר באיכות הדו מימד שלהם?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אחרי שנים של הקלטת וידאו אנלוגי ברצוני לצרוב לדיסק את הסרטים המצולמים. כל מי שיודע על כרטיס עם כניסה א נ ל ו ג י ת מומלץ ,טוב ,ולא הכי יקר מוזמן לענות . תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GAINWARD 7800GTX עכשיו אני נכנס לאתר של העדכונים ואיזה אפשרות אני בוחר שם? כי יש GEFORCE AND TNT2 או GEFORCE GO 7800GTX לפני הכרטיס מסך הזה הורדתי מהאפשרות הראשונה אבל עכשיו אני לא יודע כי רשום באפשרות השניה GO מה זה אומר דגם מסוים או לכל הדגמים של ה7800? תודה לעונים?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס עם 256 מגה וכרטיס שאני יחבר אותו לטלויזיה יראו טוב ולא מטושטש המחשב ישמש ברובו למשחקים וסרטים לא לעריכה ודברים כאלה!!! בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אוקיי חברה אתמול רכשתי את כרטיס הr9800 pro שלי והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא פאטצ הוא משהוא שיתן לי לשונית חדשה בדריוורים דרכה אני יכול לדצע אוברקלוקינג לכרטיס. עד היום היה לי כרטיס של nvidia והיה אפשר לעשות את זה. נכון לרגע זה אני משתמש בrage3d tweak אבל הייתי מעדיף שלא. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת- האם שווה לשדרג את המפרט הקיים של המחשב שלי(למטה) עם כרטיס נגיד 7600gt שהוא נחשב לכרטיס משתלם יחסית. מה היא התמורה שאני אקבל מכרטיס כזה עם המפרט הנוכחי והאם שיפור שווה את ההשקעה לטווח של שנה וחצי לפחות, שזה הזמן עד לקניה של מחשב חדש(בתקווה). אודה על תשובות ישירות וענייניות וכמו כן המלצות לכרטיסים חלופיים יתקבלו בברכה. מסגרת עד 1000 ש"ח+-.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם קיים כרטיס לכניסת pci המוסיף למחשב יציאת svideo/rca בלי להוות כרטיס מסך בפני עצמו, ובלי לפגוע בכרטיס מסך הקיים(משולב בלוח אם) אלא רק יוסיףך יציאת TV, ואם אפשר לינקים. תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא דרייבר למסך: Philips 17C2622E תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי 8800GTS וקניתי 500W LIBERTY, יש לי E6300, יש לי גי'גה זיכרון 667, ועל הכוונת זה: Intel Core2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX מול 2 סלוטים של 2 ג'יגה זכרון 800. אוקי, מה עדיף קודם?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
היי , הכותרת אומרת דיי הכל.... חיברתי באמצעות כבל בננה רגיל , מהכרטיס לטלויזיה... מממ , זה לא משהו בהגדרות בטלויזיה. ניסיתי את כל סוגי ה Pal \ ntcs למינהם. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מסך CRT עד 1000 שקל! תודה! חשוב שהוא יהיה מ-KSP!!!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מתלבט בין http://netaction.co.il/multi.phtml?item=2010857 17 LCD PHILIPS דגם 170S5FS 1998 ש"ח ו Nu Tech QL711V http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=60 1744 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס x1900gt של sapphire, ולא מזמן שמתי לב למשהו קצת מוזר. מהירויות השעון שמצוינות בcatalyst הן נמוכות ממה שאמור להיות. השאלה שלי היא האם יכול להיות מצב שבו הכרטיס עושה throttling כשהוא לא בשימוש וה catalyst יודע לזהות את המהירות בזמן אמת (כמו שעושה ה cpu-z) למשל, או שהבעיה היא אצלי והכרטיס שלי משום מה רץ לאט יותר ממה שהוא אמור?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, כדי שאני אוכל להקליט ממנו. אין לי שומדבר מיוחד במחשב, כנראה שאני אצטרך לקנות חומרה ייעודית (?) מפרט בגדול- פנטיום 3 גה"צ, 512 זיכרון, כ.מסך ג'יפורס 128 מגה (נראה לי FX6200?) הרדיסק SATA 120. מערכת הפעלה XP פרו כרגע. הטלויזיה מחוברת לYES. יש דרך פשוטה (ואם אפשר לא יקרה) לעשות את זה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי! המליצו לי בבקשה כרטיס לעריכת וידאו עם כניסות אנלוגי ודיגיטלי עד 1000 ש"ח תודה!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי כרטיס MSI RADEON 9800 PRO בהתחלה שמתי את הדרברים שMSI הביאה עם הכרטיס ואז לאחר מכן התקנתי עליהם את הדריברים של הCATALYST 4.7 לאחר מכן שמעתי שצריך למחוק לפני שמתקינים חדשים אז מחקתי עם Driver cleaner לאחר שמחקתי התקנתי את 4.7 מחדש והפעם היו כל מיני שינויים למשל לא יכלתי לעשות REFRESH RATE יותר מ60 וחשוב לציין שלפני כן יכלתי להגיע ל85 ברוזולוציה של 1280 על 1024 וכעת אני תקוע על 60 אבל בכל זאת נסיתי להחליף ל85 בלי האופציה שהוא ימחוק לי את האפשרויות שהצג שלי אינו תומך בהם וכעת הוא עובד על 85 סבבה אז הלכתי למבחן האמיתי AQUAMARK ולהפתעתי הציון שקיבלו היה 38000 אלף במקום ה46000 אלף שקיבלתי לפני שעשיתי את כל השינויים למישהו יש רעיון מה הבעיה? מה קרה??? :'( סגרת…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם יש כרטיסים טובים עד 300 ש"ח ואם כן אני אשמח אם תמליצו לי עליהם בתודה מראש , אוריה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
<<<< יש לי את המחשב<< לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט. הוא ניתקע עם הפס של XP למטה. נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביתלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני התהליכים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי דרייברים והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי אתזה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב. עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את התהליכים והוא עלה בסדר... מישו יכול לעזור לי???!!! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב כמו שעבדו(ברגע שהוספתי את התהליכים הנ"ל ועד התקיעה האחרונה) והכרטיס לא הת…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי מעבד- amd athlon 64 X2 duel core proccecor 5000 כרטיס מסך- Radeon x1950 pro 512 mb זכרון- 2 GB יעבוד אני כמעט בטוח שכן אבל זה יהיה חלק או עם תקיעות?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-