כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מריץ 3DMARK 01 ולא משנה אם אני שם על רזולוציה 800*600 או 1680*1050 אני מקבל תמיד אותו FPS... גם אם אני מוריד ליבה אחת או מריץ עם שניהם. הציון הסופי שלי הוא 31K שזה ממש מוזר... אגב ב-3DMAR 05/6 אני מקבל ציונים מעולים. הכרטיס 8800GTS
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
ומה זה אומר אם הכרטיס מסך שלי קיבל : GFX 6261 CPU 9207 -------------- 46719
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי, יש לי geforce fx 5500 ולא מזמן חיברתי אות LCD ועכשיו כשניתקתי אותו אני לא מצליח לראות סרטים כמו שצריך רואים הכלל מטושטש.. מישהו יודע איך לסדר את זה?? ועוד משהו קטן..נעלם לי הסמל הקטן של הNVIDIA איך אני מחזיר אותו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הדרייבר הכי חדש באתר של NVIDIA הוא גירסה 158.24 אבל באתר של SPARKLE יש 158.28 על פנוי של SPARKLE יותר חדש ? מה בכל זאת להתקין?? דרך אגב הכרטיס הזה ענקי ( בגודל שלו ) בצורה מטורפת.. כמעט והייתי מתחיל לנסר לי שם דברים בלוח אם.. חצי מהחומרה הייתי צריך להוציא ולהרכיב מחדש.. ממש מטורף פחות מבחינת המארז שדווקא מסתדר דיי טוב עם הגודל ויותר מבחינת הלוח אם.. דרך אגב מהירות ההורדה באתר של SPARKLE שואפת ל0.. כמה שזה עצוב.. שונא חברות שהשרתים שלהם לא זזים.. גם GIGABYTE באותה הסירה למשל..
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחר או מחרתיים אני צריך כרטיס מסך טוב וחזק כמו FAR CRY אתם יודעים אני רוצה לשחק עם משחקים חזקים עם רזלוציה 1280 על 1024 שירוץ חלק תודה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מחבר את המחשב נייד שלי PRESARIO 700 לטלוויזיה עם חיבור S-VIDEO ואני רואה את התצןגה בשחור לבן ניסיתי לחפש בהגדרות תצוגה במחשב שיטות שידור PAL ולא מצאתי. איך אני עושה שיראו ציבעוני?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור למדור הזה אבל לא מצאתי מדור אחר שזה יתאים לו טוב אז הורדתי כמה פרקים של סאוספארק והם בפורמט RM ואני לא מצליח לראות אותם במדיה פלייר בquicktime player במדיה פלייר קלאסיק ניסיתי להוריד תוכנה שתמיר לי אותם לAVI אבל לא הצלחתי מה לעשות??? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי קנתה מצלמה samsung vp103i mini dv.. כאשר אנחנו מחברים אותה דרך הUSB למחשב,נכנס לתוכנה של המצלמה (ניסיתי גם תוכונת אחרות כמו ulead video studio 7 ) האיכות של הcapture גרוע מאוד ואין שום אפשרות לעלות אותה באופן משמעותי.. האם מישהו יודע מה הבעיה? אולי בכלל אי אפשר להעביר וידאו באיכות נורמלית דרך הUSB אלא רק דרך firewire לכרטיס וידאו?? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם כאשר יצא ה 4870X2 צפוי ש NV תגיב בכרטיס משלה..השאלה האם יש מצב ל 2X280GTX ???? אם לא 2X280GTX ידוע מה הכרטיס שNV תוציא??
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום למומחים קניתנ מסך סמסונג 670bf החדש לבן חיברתי דרך כבל דיגיטלי.במסך אין כפתורים לכיוון הגדרות אלא רק דרך תוכנה מצורפת בדיסק. הדכנתי תוכנה על מחשב אבל לאחר מס.דקות שימוש או ממש מתחילה המחשב נתקע ורק הפעלה מחדש עוזרת.בפורומים של סמסונג גם פגשתי אנשים רבים עם אותה בעיה כנראה התוכנה לא טובה. השאלה,-האם התוכנה היא חשובה ב עבודה או אפשר לעבוד עם הגדרות של כרטיס מסך התוכנה היא magic tune
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי כרגע ת'כרטיס טלוויזיה של ATI ה 550 PRO והוא עושה לי בעייה איך שאני מרכיב אותו ומפעיל ת'מחשב המחשב לא עולה לא רואים כלום ושאני מוציא המחשב פועל בדקתי ת'כרטיס על מערכת אחרת והוא פעל אז אני נאלץ להחליף אותו יש לכם המלצה לכרטיס טלוויזיה שיש בחנות נועה מחשבים ? http://www.noacomp.co.il בתודה איתי תקציב 600-750 ככה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי, איזה כרטיס גרפי טוב יותר : 1. gecube radeon x1950 pro 2. palit radeon x1950 super 3. sapphire radeon x1950 pro 4. sapphire radeon x800 gto כולם 512 זיכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מאחר ואינני מבין בכרטיסי מסך, רציתי לדעת מה כדאי ומה ההבדל בין geforce fx8400gs/512mb/hdmi ל..accelerator x3100/358mb תודה!!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כמו כן רצוי גם שהכרטיס מסך יהיה טוב להרצת משחקים .... הבנתי שיש יציאת HDTV ו יש יציאת HDMI .. אני מחפש HDMI (היציאה הקטנה הזאת , ולא היציאה שמתפצלת ל RGB) תודה רבה לעוזרים ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את המסך הנל והוא פצצה והכל אבל יש לי בעיה קלה איתו... יש מריחה קלה מאוד של הטרטס באיקונים בחלונות ובכל ישום משרדי בעצם וורד אקסל אקספלורר... המריחה מאוווווווד קלה ז"א כמעט ובלתי נראית אבל אני אישיתי רואה אותה פה ושם וזה מציק לי קצת.... המריחה מתבטאת בכאילו צל קטן בצד כל דבר... במשחקים ובסרטים אין את זה או שאני לא ראיתי את זה כלל אבל בחלונות עצמו דווקא יש... יש למישהו רעיון ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה? אני עובד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, וזה לא משנה אם אני מוריד אותה, אני עובד בקצב REFRESH 75 בחיבור VGA רגיל (צריך לקנות כבל DVI לחיבור DVI) כרטיס המסך הוא PNY 6800GT ובמסך הקודם זה לא עשה את זה כלל... המסך הוקדם היה מסך 15 אינץ LCD של DYNAMODE מלפנ…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הvp191s בגרסת ה8ms שלו. כאשר אני רואה DVD הכל בסדר אבל כשאני רואה סרטונים(כמו למשל אלו שבאתרי החדשות), הסרטון יוצא בהיר מעבר לכל פרופורציה (למרות שבWINDOWS עצמו הכל נראה בסדר). ניסיתי להשתמש בכניסה הדיגיטלית ובאנלוגית וגם לשנות רזולוציה והבעייה נשארת כל הזמן. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איך הדריברים של OMEGA? במה הם שונים מדריברים רגילים ל ATI?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הצנורות הרדומים פגומים?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי הדרייברים שלי מאוד ישנים!, אז רציתי לעדכן מפני שלא רואים טוב, אז מחקתי את הדרייברים הקודמים שלי, והתקנתי את הדרייברים החדשים, אבל בהמצאה ההתקנה הופיע לי החלון הזה: מה אני צריך לעשות עכשיו? ואיך אני יכול להעדכן בלי שיפתח לי החלון הזה? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב הגיעה הזמן לקנות כרטיס מסך חדש ל AGP ... יש לי 9600XT כרגע הוא מצויין וסיפק אותי טוב .. אבל אני צריך יותר.. התכציב הוא עד 1200 +- שקל... אני רוצה שהכרטיס החדש יהיה טוב. חזק בעל טכנולוגיות חדשות ושיספיק לי לשנה בערך... ואז אני יקנה מחשב חדש.. לגמרי. המפרט עם זה חשוב: Intel P4 2.4Ghz @ 3.0Ghz Northwood ASUS P4S8X-X 1Gb of RAM Twinmos R9600XT הבעיה שלי בעיקר היא שרציתי לקנות 6800GS או 6800GT ב 1100 שקלים.. אבל אמרו לי שזה לא מסתדר עם צ'יפסט סיס יש לי 648... ושיהיו ארטיפקטים.. האם זה בטוח ? כי לא ראיתי שום בקורות רעות על סיס רק דברים טובים... באתרים כמו TOMS וכו.. אז אני רוצה לדעת עם באמת יש בעיה עם סיס ויש לכם הוכחות או שזה סתם שמועות שקרו לכמה אנשים..? אם אכן קיימת בעיה…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש הצעות לכרטיסי מסך, mid-end (עד כמה שזה אפשרי, בתקציב שלי...), בעלות של כ-600 ש"ח. המפרט שלי מופיע בלינק הבא: http://img506.imageshack.us/img506/213/cpumbiy7.jpg לוח האם שלי, כפי שכבר צויין, תומך ב- AGP. נוסף על כך, ספק הכוח שלי הוא 400W, ג'נרי, של Sunshine או מישהו-עם-שם-דומה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא Radeon 9200SE ישן, ואני מחפש כרטיס שיתן לי שיפור ביצועים משמעותי על פניו, ובתקווה שיוכל גם להריץ באופן סביר משחקים חדשים. תודה, מראש.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
או שאני צריך לסמן אחד מהם ומה זה נותן לי גם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
טוב, כבר הרבה זמן שאני שוקל להחליף את הכרטיס מסך (9600XT עם VIVO), וכרגע יש לי תקציב שעומד בסביבות ה-800 ש"ח (פלוס מינוס כמה גרושים) לבזבז על המחשב. השאלה היא האם יש משהו שעדיף על ה-6600GT בסביבת המחיר הזה ? יש תחרות מצד ATI ? (איך ה-X1600 למשל ? ממש לא ראיתי יותר מדי ביקורות עליו). ואם כבר שאלות, עד כמה שווה להשקיע עוד כסף בשביל 256mb ? אגב, החיבור הוא AGP ולכן בעייתי, ולא, אין לי כוונה להחליף לוח אם בקרוב. (אוף, נראה לי שבסוף אני פשוט אקנה איזה גיגה או שנים של זיכרון וזהו...) תודה בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, חבר טוב של אחי קונה מחשב, והוא מתלבט בין 2600XT ל 8600GT עבור משחקים ועריכת וידאו ב 1080I האם ה8600GT תומך ב 1080I? ( הבנתי שהוא לא תומך ב 1080P) אגב מתי יוצאים ה 9600 וה 3600 אם בכלל? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-