כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום חברים. הייתי מעוניין לקבל עצה בקשר לקניית מסך מחשב דק ושטוח אם אפשר 22 אינץ וכרטיס טלוויזיה חיצוני בסכום כסף של 1800-2000 ש"ח. אני מודה לכולם. תודה רבה לכם (אשמח כשתפנו אותי לאתרי הקנייה המומלצים בנושא זה).
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חבר שלי משגע אותי ואומר לי ש redeon 9200 דגם 5510 רואים טוב החושרמוטה שזה יספיק לו להרבה זמן שניד פור ספיד MW רואים יפה החולמניוקי ועוד...! וגם הוא חושב שזה עולה 1100 שקל בעצם הוא קנה אותו במכיר כזה..! והוא גם אמר לי שהכרטיס מסך 9200 יותר טוב מ-9800se.....! אז תענו לו בבקשה...!
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הוא יגיע עם 20 צינורות עיבוד לעומת 24 צינורות לGTX מישהו אולי יודע אם יהיה אפשר לפתוח לו צינורות עיבוד ל24? http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=1585&osCsid=225b17b87f9af6466917f315f2a15517 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10975
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס HD 4870 512MB של סאפייר בזמנו שקניתי היה הבדל במחיר בין ה 512 MB ל 1GB וכיום ה 4890 עולה כמעט במחיר שקניתי את ה 4870 שלי בלי קשר סתם לדעת מה ההבדל בגודל זיכרון האם זה משמעותי? או זה לא ממש משמעותי מתי זה יבוא לי לידי ביטוי ההבדל?(יש לי 4 ג'יגה זיכרון בווינדוס XP שמזהה רק 3.25)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי 4200 של לידטק ובקיצור אבד לי הקבל זה שיש שם וידאו אין ואאוט אז איך אחשיו אני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה האם קבל של כרטיס מסך אחר כמו רדאון יתאים?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בהתלבטות קשה לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320 (לקנות או לא לקנות) שמעתי כמה חוות דעת בינוניות לגבי הכרטיס הזה. האם כדאי להמתין להזמין מיצרן אחר (אם זה בכלל משנה) למרות שכולם אותו דבר, בכל זאת אולי יש משמעות לאיכות ה-PCB, הזכרונות של הכרטיס וכו אודה מאוד לעצתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום, הזמנתי את הכרטיס המדובר בתחילה של PALIT, ואח"כ האירו את עיניי שלכרטיס של PALIT יש יציאת HDMI ואין יציאה אנלוגית לטלויזיה. המליצו לי להחליף לכרטיס זהה של ג'יגהבייט, שנותן גם 3 שנים אחריות. בכרטיס של GB רשום שיש יציאת TV-OUT. מה זה אומר? האם זו יציאת RCA? SVIDEO? אגב, האם הכרטיס הזה אצל GB בסדר? [בתקציב הזה כמובן, לא נדרש למשחקים רציניים] תודה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם אני אמור להשתמש בתוכנה ב safe mode ולהתקין את הדרייברים החדשים גם בsafe mode? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
צריך מידע לגבי כרטיסי מסך שאפשר לחבר אליהם 3 מסכים (בDVI וD-SUB) זה מיועד לשימוש משרדי ולכן לא צריך שזה יהיה טוב לאפליקציות גראפיות כבדות. לפי מה שהבנתי יש כאלו רק של חברת Matrox, אז מאיפה ניתן לקנות וכמה עולים?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אוקי אז קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני חצי שנה הוא של Sapphire עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס אחר כי הוא ממש מסריח קירור דפוק ביצועים גם מגעילים ניסיתי אותו בהרבה משחקים והוא פשוט לא מביא מה שצריכים מכרטיסי עתיד קניתי אותו ב1200 שקל והיום המחיר הכי נמוך שלו זה 827 בפלונטר לפי פה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424399 עכשיו השאלה שלי זה אם אני יכול להחליף אותו במחיר שקניתי אותו בעד 8600 GTS של Leadtek או שאני חייב להחליף אותו במחיר של 827 אני חייב להזכיר שהוא עלה 1200 לפני חצי שנה (קצת לפני שיצאו ה8XXX) ובכלל האם כדאי להחליף אותו במשהו אחר? כי אני ממש מבואס ממנו עריכה: הנה רשימה קטנה של כרטיסים באופצייה Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII,…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כפי שהבנתי, היתרון של כרטיס PVR על כרטיס טלביזיה רגיל הוא היותו מאפשר קידוד והקלטת השידורים. הבעיה היא שבהוט כמעט כל הערוצים הרלבנטים הם בשיטה הדיגיטלית ולכן אם יש לי חיבור של הכבלים למחשב ללא הממיר של הוט אז אני מוגבל רק לערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית. אני צודק? פשוט אני מתלבט בין ה-hauppauge PVR-150 לבים סתם כרטיס טלביזיה רגיל ב-100-200 שח ונראה לי שבמידה ואני צודק אז לא שווה לשלם הפרש של עוד כ-400 שח עבור היכולת להקליט את הערוצים המשודרים בשיטה האנלוגית.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי 1950 פרו... והמפרט אפשר לראות בצד אני מחפש כ.מסך שיוכל להחליף אותו ולתת ביצועים כמובן יותר טובים!!! תקציב עד 1000 אפשר לחרוג עד 100 שקלים יש אפשרות להביא כ.מסך מחול אבל רק בעוד 3 חודשים האם יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בשעה טובה אני קונה מחר את הכרטיס מסך שלי(התפשרתי על ה-9600GT) השאלה אם הספק שהמליצו לי לקנות יחזיק את הכרטיס מסך הזה: PALIT GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3+HDMI http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1472 זה הספק: EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2555 וזה המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz קירור: Thermaltake BT 120 לוח אם: Gigabyte GA-945GCM-S2C זכרונות: 2X 1GB Kingston 667Mhz CL5 DualChannel דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: Gigabyte 8600GT 256MB 256BIT GDDR3 ספק: GYRO SYSTEMS 550W מסך: Samsung 2253BW 22inch מארז: Thermaltake SopranoDX
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שהיה במחשב הישן שלי הלך לעולמו. אני צריך כרטיס מסך חדש, חיבור AGP, אבל שיתאים בצורה חלקה-למדי על מסך LCD 22". אפשר בבקשה הצעות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי כרטיס חדש X1600PRO שאני מנסה להתקים את הדריברים זה עושה לי ככה http://img201.imageshack.us/my.php?image=11ro2.jpg מחקתי עם DC את הדריברים הישנים. צריך אולי לפרמט? *זה קורה רק שאני מתרין את הדריברים מהאתר של ATI שאני מתקין תדריברים מסדיסק זה עובד אבל אין ביצועים. 3K רק במארק. תודה, מעוז.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מדבר על הכרטיסים שאמורים לרשת את 8800GTX ULTRA וכו... יש מידע מתי הם אמורים לצאת?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-