כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
פתחתי את התרד הנ"ל עקב בעיה: התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של NVIDIA גירסא 169.02 שאמורה להיות תואמת רק לכרטיס הנ"ל... אז הכל עובד מצויין חוץ מבעיה אחת: הסרטים משודרים בשחור לבן... :-[ מה לא ניסיתי, החלפתי תוכנות, החלפתי קודקים... ומה שנישאר זה רק הדרייבר... אני מציין שוב - הכל עובד מצויין (כללי + משחקים). אז מה אתם אומרים, יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כרטיס טוב למשתמש בינוני? ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לחבר את המסך מחשב הישן לממיר של הוט או של יס. http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=452 עכשיו יש לי את המפצל של ה RGB (ירוק כחול אדום ל קומפ) האם זה יעבוד ? למישהו יש מושג ? תודה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בנצ'ים שמשווים בין הכטיסים בכותרת. תודה לעוזר
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=15244 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש במחשב בעיקר לניגון סירטי היי דפינישן וקצת למשחקים ורציתי להתייעץ לגבי כדאיות שידרוג כרטיס מסך. יש לי היום 6600GT וניגון H264 הוא לא חלק ב-100%. האם שידרוג הכרטיס ל-7950GT יועיל? אני מוגבל לכרטיס AGP ואינני יכול להחליף לוח אלא כרטיס מסך בלבד המחשב שלי P4 2.4GHZ עם 1GB זיכרון לינק ל-7950 AGP: http://www.amazon.com/Geforce-7950GT-51 ... 09ZK9BZJQ6 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe חבר שלי קנה קנה את הכרטיס אני רוצה לדעת איך הכרטיס תודה...
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט באיכות טובה איך זה הולך? אני מחבר את הכרטיס טלויזיה למחשב ואת הכרטיס עצמו צריך לחבר לשקע כלשהו בקיר? אשמח למידע בנושא ולהמלצות
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את 8800gts 320, האם כדאי לחכות שהכרטיסים החדשים יצאו והמחירים של הישנים יותר ירדו ולקנות את 8800gts 640?? יש לי תקציב של 1500+- לכרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בשלט הוא יוצא למצב שינה..אני רוצה שברגע שלוחצים על הכפתור שהחשב יכבה או שהוא יצא מהמדיה סנט..אחד מהשנייםלא שנה י מה.. בתודה ירון..
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מסך 21 אניצ' ויש לי שאלה. האם יש כרטיסי מסך שטובים יותר לתצוגה של סרטים ועם ביצועים פחות טובים במשחקים?.. כי לי חשוב לא פחות ואפילו יותר שתיהיה תמונה טובה בסרטים מאשר ביצועים גבוהים במשחקים אני קונה מסךCRT עם רוזלוציה מקסימלית של hp p1130) 1536X2048) אז שאלת היא האם יש להעדיף כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיסי המסך הטובים במשחקים יהיו טובים גם בשביל הסרטים.. את זה אני שואל לאחר שראיתי ביקורת על כרטיס מסך ושמתי לב שבוחנים את הביצועים גם בסרטים .שלא תתבלבלו אני לא מחפש כרטיס מסך שיוריד מהעומס על המעבד כי המחשב שלי יריץ בלי בעיות כל דבר אני פשוט רוצה תצוגה של סרטים הכי טובה. מקווה שהבנתם. רותם.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הליבות של GTX לבין GTS , כלומר, האם הם עובדים על מתחים שונים? ולצורך העניין- מה יכול להגרם ע"י צריבת ביוס של GTX על GTS.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
מי יכול להגיד לי איזה כרטיס זה ? נראה לי ישן, אבל אולי מישהו יזהה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
הורדתי דרייבר http://www.hisdigital.com/html/driver.php של x1950 pro. יש לי כבר דרייבר מותקן במערכת שלי. מה אני צריך לעשות?? להתקין ישר? להסיר את הישן ואז את החדש? להתקין אבל לסגור ב"תהליכים" (במנהל המשימות) את הפעלות שעובדות ב SYSTEM של atievxx ו ati2evxx ?? חשוב לי שאני לא אטעה, אז אני אשמח אם מישהו שמנוסה כבר בזה יענה לי. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
יש כמה בעיות לרכז VIVO שמתחבר לכרטיס ATI- 1)בזמן חיבור לטלוויזיה, S-VIDEO מראה בשחור לבן 2)אין VIDEO OUT מהמחשב לטלוויזיה אמרו לי שהבעיות נובעות מהדרייבר..ניסיתי לתקן ולא הצלחתי ועוד כמה שאלות- 1)איכות של וידאו ישן גרועה מאוד כשהוא מתחבר למחשב, אז אם קונים וידאו חדש הוא יהיה איכותי יותר(וגם יקליט באותה צורה מהטלוויזיה) או שזה קשור גם לקלטת ולחיבורים? 2) איפה אפשר להשיג את התוכנה WinDVR 3?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
???מי מהכרטיסים הנ"ל טוב יותר בבקשה עזרו לי להחליט מי מהם טוב יותר ותשובות לעניין ....... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON F700B ובהגדרות יש באחרון משהו שקוראים לו PURITY והוא על 50...עכשיוו אני רואה מטושטש עם 50 שזה בא 50 ככה ושאני שם את זה על 100 מן הסתם זה חלק השאלה היא אם זה מזיק או לא שאני ישים את זה על 100? יהרוס ת'מסך מהר יותר? או ת'עיניים שלי?
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
איזה גרסת FORCEWARE הכי טובה מאלו שאפשר להוריד מגורו 3D????
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי בעיה שעדיין לא נפתרה יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb ושאני עושה מאפיינים - הגדרות - מתקדם אין לי open gl יש רק direct 3d פעם איזה דריוור של nvidia סידר לי ועכשיו ואני אל מצליח לסדר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-