כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי מספר שאלות בקשר לעדכון הBIOS של הכרטיס מסך שלי. 1) איפה ניתן להשיג את העדכון האחרון לכרטיס שלי - GEFORCE 2 MX400? 2) מצאתי מספר עדכונים, אבל אף אחד לא נמצא עם הממיר שלי ליציאת הטלויזיה - CONEXANT, האם יש כאלה או שאולי אפשר לשנות את העדכון שיתמוך ביציאת הטלויזיה הזאתי. 3) האם כדאי לי בכלל לעשות עדכון שכזה??!?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני תמיד משתמש באופציית OPENGL, רציתי לדעת מתי עדיף להשתמש ב DIRECT3D, האם זה תלוי במשחק או אולי בכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB במחיר 550 יש לכם משהו בטווח ה-100 שקל פחות או יותר ,, יותר טוב מהכרטיס הזה?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך מחשב "17 LCD בסכום של כ - 3,000 - 3,500 ש"ח. בגלל היקף המגוון וההיצע של מסכים אני מתקשה להחליט. הייתי מבקש לקבל המלצות . תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9700 חיברתי אותו לספק ומימנו שירשרתי להארד דיסק כמו שהם ממליצים האם אני חייב לשרשר או שאני יכול לחבר כל אחד בניפרד מה עדיף לעשות? המחשב עושה לי בעיה שאני מדליק אותו מאז שיש לי את הרדאון יכול ליהיות שזה הספק כי הוא 300W
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את הראדון היום קניתי כבל של 21 P לSV אני מנסה לשחק עם הגדרות ולא רואים כלום זה על PAL-B הערוץ מכוון על AV ראיתי בדריבר שיש מצב של שכפול מסך (שזה מה שאני רוצה) מופעל ויחיד אז על המסך זה בשכפול ובטלוויוזה זה על יחיד זה צריך להיות גם בטלוויזיה על השכפול ? אם כן ,איך ? כי לא הצלחתי ללחוץ עליו שיעבור האם יש איזה תוכנה מתאימה לTV-OUT של ATI ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הבדל בין כרטיסי מסך שונים באיכות ה tv out הרזולציה על גבי מסך הטלויזיה ואם אתם ממליצים על כרטיס מסך עם tv out טוב ובמחיד סביר בתודה xoox
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ;D תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הכל חשוב באנדל חברה קירור הכל. גרסאות ריטייל בלבד אם אפשר גם מחיר וחנות (מהארץ בלבד)
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
ואיפה זה נמכר? של הרקולס יצא בפנדה.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
מה יותר טוב- GeForce4 MX או GeForce3 TI ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 650 שקל , מה הכי טוב במחיר כזה?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני רואה שאתם לא מקשיבים...! : המאורר פועל מצויין כבר יומיים!!! בינתיים לא שמתי לב לשום נזק שנגרם לכרטיס...
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק ה GEFORCE FX מה התכונות שלו כמה בערך הוא יעלה האם הוא יביס את המתחרים שלו וכל מיני דברים עליו בכלליות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: דרייברים הכי מעודכנים שיש כרגע catalyst 3.6 , שיחקתי עם הריפרש רייט והרזולוציה וזה עדיין לא עוזר לגבי המתאם, אני קניתי מוצר RETAIL ולא קיבלתי את זה שם, לא כי המוכר לא נתן לי, אלא כי זה לא בא עם הכרטיס, לפי מה שכתוב על הקופסה המקורית, אני מקבל כרטיס, דיסק להתקנה, ומנואל . בגלל זה תהיתי איך זה שכזה כרטיס לא בא לפחות עם מתאם כזה. בכל מקרה, תודה על העזרה, אבל את כל האופציות האלה ניסיתי, וזה לא ממש עוזר.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לי יותר מוזר שהוא טוען שפיזית כתוב על הכרטיס NP. העניין הזה של הNP זאת המצאה ישראלית, ATI (ושום חברה אחרת) לא מוציאה כרטיס עם הצירוף NON PRO 1. בודקים באמת איזה כרטיס יש, כי NP לא יהיה כתוב על הכרטיס. 2. כמו שמישהו הציע, תבדוק עם RAGE3D ודיירקט X.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס AIW 9000 PRO ו-TVOUT עובד. הבעיה הגדולה היא שבלשונית 'טלוויזיה' ב'תצוגות' ישנם שני מצבים שניתן לבחור: אחד ברענון גבוה ואז לא ניתן לראות סרטים בטלוויזיה (מסך סגול) ושני ברענון נמוך של 50 Hz שמאפשר לראות את הסרטים אבל אז המסך מתרחב וצריך להזיז את העכבר לצדדים כדי שניתן יהיה לראות את השוליים המוסתרים. מתקבל מסך סרט מקוצץ וזה כמובן פוגם בהנאת הצפייה. ניתן לעשות משהו בעניין? ד"א, ניסיתי את הכרטיס עם טלוויזיה בארה"ב ולא היתה הבעיה הזו. הטלוויזיה שלי היא הבעייתית? חשבתי גם לנסות להוריד את הרזולוציה הגבוהה של המוניטור בזמן החיבור לטלוויזיה, נראה אם זה יעזור במשהו אבל כל רעיון אחר שיש למישהו יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש הבדלים בין ה ATI RADEON לבין SAPPHIR RADEON ? כי ראיתי שההבדלי מחירים לא קריטיים, השאלה איך הביצועים
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-