עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shay_Samoha,

הדרישה שלי היא די שטחית אבל תכליתית , אני רוצה לשחק ברוב המשחקים החדשים שיוצאים,עם הגדרות ULTRA HIGH,חובה כרטיס שתומך בDX11 מפרט המחשב: מעבד : Intel Core I5 2.67 GHZ לוח אם: GYGABYTE UD-33 כרטיס מסך נוכחי: GYGABYTE NVIDIA GTS 250 מארז: UANTEC ספק כוח: HEC 600W מסך : SAMSUNG SyncMaster P2370 רזולוציה מירבית 1920X1080 FHD פרטים כללים: רכשתי את המחשב לפני כשנתיים וחצי, 4GB RAM, המחשב מריץ WIN 8, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג ati 5700 flex אליו משודכים 3 מסכים 22 אינץ ניסיתי לשחק במשחק על שלושת המסכים אך ללא הצלחה האם למישהו יש ניסיון אם הכרטיס הזה ? אשמח לעזרה http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/what-is-eyefinity.aspx

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. שלום רב! מכיוון שהמסך הישן שלי נשרף (MAG570FD) אני רוצה לרכוש אחד חדש. אין לי ממש צורך מיוחד ב-19", אז אני מסתפק ב-17".. התקציב הוא בין 700-900 ש"ח. אני רוצה מסך שטוח (לא דק), ושתהיה לו שפורפרת טובה... בכלליות גם האיכות חשובה.. למשל, סמכתי על MAG ונשרף לו הספק אחרי 6 שנים של עבודה. תודה רבה רבה, שי.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Vaz,

למי שזוכר יש לי כרטיס gigabyte gtx460 1 gb oc תקול ואני הולך להחליף אותו מחר. מה הייתם מייעצים לי לקחת במקום מהחנות - hd6870 ? או GTX470 או GTX460 אחר לא מקורר של חברה אחרת אני חושב לקחת את ה- HD6870 עכשיו יש להם שם שני יצרנים ל ATI ספירא או GIGAGBYTE מה עדיף, אני מחפש את הכרטיס שהוא הכי שווה ערך לכרטיס שלי. המפרט מחשב שלי בצד פה, והאם כדאי להוסיף כסף ל 470 או שזה ישתה לי את הספק וירעיש? כי כרגע המחשב ממש שקט. תודה

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by Swed,

יש לי את הקירור הזה ואני רוצה לשים אותו על הכרטיס שלי 9800GTX. זה אפשרי ?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  6. שלום חברים, יש לי בעיה מציקה של תקיעות קטנות ומעצבנות במהלך משחקי מחשב וסרטים, הסאונד "קופא" לאיזה חצי שניה ואז הכל ממשיך כרגיל חשבתי לעצמי שאולי אני קטטנוני אבל פאק איט שילמתי מעל 3000 ש"ח על הכרטיס הזה חשוב לציין שלפני שפרימטתי את המחשב לווינדוס 10 זה לא קרה לי,אז מה שהשתנה זה 3 דברים 1. ווינדוס 10 (מקורי) 2. דרייברים עדכניים יותר ממה שהיו בווינדוס 7 3. התקנתי על מערכת ההפעלה החדשה את התוכנות של Asus לכרטיס. המפרט שלי i7 3770@ 3.9 Gigabyte Z77 UD5H 16GB DDR3 1600 SSD 250GB Sata 3 אשמח לעזרה/פתרונות. תודה

7. שלום לכולם אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש , ההתלבטות שלי היא 6870 או 5850 , הבנתי שהכרטיסים דומים בביצועים וה-5850 טוב יותר ב OC .. כרגע אני עובד עם מסך 2209WA ומרוצה מאוד ממנו ולא מתכוון להחליף בקרוב . עד עכשיו אני משתמש עם 4870 אבל משום מה אני מחפש קצת יותר בביצועים , מה שחשוב לי כרגע לדעת , האם הספק הנוכחי LIBERTY 400W שיש לי כרגע יחזיק את כל המערכת עם הכרטיס החדש ?.. למרות שה-4870 שצורך יותר מהכרטיסים שאני מחפש עובד ללא בעיה .. דבר נוסף .. ראיתי את ה- 470GTX עם הקירור המשופר , אבל אינני יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הספק הנ"ל .כי במקסימום צריכה הוא לוקח יותר מכולם ככה ראיתי בגרפים .. התקציב שלי כרגע הוא עד 1000 ש"ח עם יכולת קטנה של חריגה אם שווה בכך.. תודה ר…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ofekd23,

אני צריך כרטיב מסך עד 1400 ש"ח תומך DirectX11 טוב מאוד למישחקים עדיפות לחיבר HDMI שיתמוך במישחקים כמה שיותר כבדים

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. במפתחת השבבים מקווים שבחירה בין משחק הפעולה מימי הביניים For Honor לבין משחק הפעולה המודרני Ghost Recon: Wildlands יסייע להם לשמור על רלוונטיות, גם ללא מוצרים חדשים באופק לכתבה

10. האם הליבה בכרטיסי 9600 שונה מהליבה אצל 9600XT ? בעצם מה ההבדל בניהם חוץ ממהירויות השעון?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by avivlevy,

ATI הוציא דריבר חדש 6.9 מישהו אולי יודע איזה שיפורים יש בו או שזה סתם תיקוני באגים...?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  12. Started by daniel0089,

היי, היום התחילו להיות לי בעיות במחשב. שכאני רואה סרט לדוגמא/ משחק במחשב הכל טוב אבל לאחר כמה דק' מתחילות קטעיות לכמה שניות ואז המסך שחור ולפעמים זה מסתדר וקופצת הודעה למטה שהדרייבר (260.99) נסגר ועכשיו הוא חזר לפעול. הכרטיס מסך שלי הוא נוידיה 9800GTX. לפעמים גם מופיע מסך כחול עם הבעיה 0X00000116. כבר מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש... ניסיתי לראות סרט בכמה תוכנות שונות והבעיה המשיכה. הטמפ' של הכרטיס מסך תקינות לחלוטין. עריכה: הבעיה מתרחשת עכשיו גם במצב מנוחה! תודה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by shai769,

חברה מתי זה יגיע לארץ וכמה זה יעלה?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  14. Started by tom123,

קיבלתי 31K ותראו את המפרט שלי והזכרונות הם לא מה שכתוב שם הם של סמסונג 1024 מגה בייט רגילים 400 MHZ האם זה סביר? אם אני יחליף זכרונות יהיה לי תוצאה טובה בהרבה?<???

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by moshe51,

ממצב אנשים שמע רגע יש לי בעיה קטנה יותר נכון די גדולה עכשיו סימתי לפרמט תמחשב וסמתי את הדריהיר הכי חדש של נוידיה על GF2 המגעיל שלי ועכישו אני לא יחול לשחק בשום משחק הוא מעלה לי מסך שחור אבל המשחק פועל ואני לא יחול לראות כלום אז בקשה אם מישהו יחול להביא לי את הגירסה הישנה יותר גירסה 66 או משהו אני חשוב או להגיד לי איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. גם ללא תחרות ממשית בתחום, מפתחת הליבות הגראפיות מסנטה קלרה ממשיכה לשכלל את ההיצע הנייד של עם דגמי Max-Q מהפכניים עבור ה-GeForce GTX 1080 וה-GeForce GTX 1070 שיאפשרו להשיג ביצועים גדולים במחשבים דקים לכתבה

18. Started by Bender Rodriguez,

קיבלתי את המחשב החדש שלי עם ה-4870, אבל מה לעשות, הוא חם מדי, התלבטתי רבות לפני קניית המחשב האם לקנות לו קירור או לא ובסוף החלטתי לא. לצערי, המאוורר, גם כשהוא עובד על 90%, מציג לי ארטיפקטים בקרייסיס בהגדרות הכי גבוהות לאחר 25 דקות פלוס מינוס. שלא לדבר על זה שהוא ממש רועש. אז החלטתי שאני אקנה איזה קירור על בסיס מאווררים, משהו כמו ה-אקסלרו טורבו טווין, כדי להבטיח שהכרטיס יהיה בטמפרטורה מינימלית וברעש סביר פלוס (כלומר, שקט). לגבי זה שחימום שאינו סטוק מוציא את החום אל תוך המארז אני לא דואג, אני מעדיף את זה על קירור סטוק גבולי, יש לי מארז 3D Aurora, ונראה לי שהוא יתמודד עם החום של הקירור המשופר. ד"א, אני קניתי מזיגזג, אז יש לי העדפה גדולה לקירורים שנמצאים אצלם, גם אם לא במלאי.…

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by udist,

בשעה טובה חיברתי את כרטיס המסך, 6800GS של פאליט. הכל עובד נהדר, טמפ' סבירות 53 במנוחה, 66 במאמץ (תקנו אותי אם אני טועה). רק בעיה אחת קלה, באוורסט בלשוניות display-->gpu ו display-->pci/agp video לא מופיע כלום! ריק! שום דבר! אני רוצה לבדוק את תדרי הליבה והזכרונות וכל השיט שיש שם אבל אין לי כ"כ איך... מה הולך פה...? דרייברים חדשים מותקנים... מנהלים- אם לא קשור לפורום נא העבירו לפורום הרצוי. תודה. הוספתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by owen10,

אני צריך עזרה בקניית כרטיס TV טוב עד 200 שקל שיכול להקליט ברמה ממש טוב,וכמובן כרטיס איכותי שרואים ממש טוב. תודה!

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Screw_Master,

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. היי יש לכרטיס הזה יציאה כזו? או שרק יש לו HDMI1.3 ? השאלה היא עם אני יקנה את הכבל עם ה1.4 ויחבר לפלזמה HD שלי אני יקבל איכות טובה יותר מה1.3.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by Rhx,

אוקיי יש לי את הכרטיס 6600GT ולאחר שאני מריץ בדיקה ב 3Dmark05/03 התמונה קופאת כל הזמן והמחשב לא מגיב ואני צריך לעשות ריסט זה פוגע בכרטיס? אתם חושבים שנתנו לי כרטיס פגום ? חשוב לציין שהFPS שלי יותר גדול במשחקים זה לא שהוא זז אבל הבדיקה עם 3DMARK לא עוברת...הסרתי את הדרייברים הישנים אחר כך הסרתי את השאריות עם DRIVER CLEANER והתקנתי דרייברים 77.77 וזה לא עזר. הצעות?הגרסה המדויקת של הכרטיס מסך זה.. leadtek a6600gt tdh 128mb ויש לי שאלה קטנה גרסת ה PX זה לPCI-E ויצרו במיוחד את ה6600GT לAGP ויש לו דגם אחד מבית לידטק שזה מה שקניתי?..

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by VeR-MaN,

מחפש כרטיס מסך עד 300-400... תנוו לי את האופציה הכי טובה... כחו לדוגמה מהאתר ksp.co.il בשביל מחשב: אינטל דו קור של 1.6 512 זיכרון

25. Started by pergola,

במחשב יש מעבד E5200 2.5GHZ. עם אוברקלוק ל3.0GHZ. 4GB ראם. וספק של 500W HEC 500TD-TF. ומסך 24 אינץ. השימוש: משחקים כבדים. הכרטיס מסך שנשרף היה 8800GT 512MB. עכשיו בדרך כלל כשהייתי מסתכל בבנצ'מארקים מה מגביל לי את הFPS במשחקים. זה היה דווקא המעבד ולא הכרטיס מסך. אז השאלה איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. כיוון שאני לא רוצה לקנות כרטיס מסך בהמון כסף שלא ינוצל בגלל המעבד. התקציב הוא עד 1500 שקל. אבל שוב. שינוצל במלואו ע"י המערכת שלי.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.