כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אתמול קניתי את הטלויזיה הזאתי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766786 מתברר שהכרטיס מסך הישן שיש לי GFORCE 8600 לא מתאים בחיבור יציאה שלו לטלויזיה לצפיה בסרטים באיכות טובה ואם אני מחבר ורואה דרכה רואים ממש גרוע עד זוועתי ביותר עכשיו השתמשתי ביציאת SVHS בטלויזיה הישנה שהיתה לי וכנראה אני יצטרך כרטיס מסך חדש על מנת לחבר אותו לטלויזיה רצוי לציין שהמסך מחשב שיש לי הוא כזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724897 ואני משתמש איתו ביציאה של DVI לכן אצטרך כרטיס עם יציאת HDMI אשר מעביר גם תמונה וגם סאונד באותו כבל איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות ומה המחירי שלו תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קראתי שיש לכרטיס חיבור HDTV...עכשיו מה הכוונה?!..שאני יוכל לחבר את המחשב לטלויזיית שפורפרת רגילה וקבל איכות גבוה?!..(לא כמו חיבור הS-VIDEO המסריח)??
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מסכים שמחוברים למחשב ברגע שאני מעביר את העכבר לצד שמאל של המסך זה עובר למסך השני היתי רוצה לדעת אם יש אופציה לנעול את המסך שאני לא יכול לגעת במסך אלא עם אני יבטל את הנעילה כי אני פשוט רואה סרטים ובו זמנית אחותי במחשב והיא לפעמים סוגרת לי את הסרט מקווה לעזרה יום טוב ;D
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
דיי משתווה ל 7900GT רק בפחות כסף ;D http://www.legitreviews.com/article/384/1/ תהנו נוידיה משחררת את הכרטיסים 7950GT ו 7900GS http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4087
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, חבר צריך כרטיס מסך לכמה חודשים עד המחשב החדש. פנטיום 3ghz 512 ddrm האם שווה ללכת על ה7300gt ? או שיש אחר באותו מחיר אך בעל ביצועים גבוהים יותר? איך ה7300 באופן כללי? היה לו 9800pro אבל הוא נהרס, האם הכרטיס החדש יותר חזק? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מה קורה אנשים! הגיע הזמן להפטר ממסך ה 17 crt הישן והמאפן שלי לטובת מסך אל סי די חדש ודנדש אני משחק לא קצת הבעיה שלי שאני מפחד מ image ghosting שיש במשחקים מהירים shooters.. ככה שאני לא הכי להוט על מסכי אל סידי אבל הבנתי שבמסכים עם 2ms אין ממש image ghosting דרך אגב אני גם גרפיקאי אז טיב הצבעים גם חשוב לי אני ממש לא מבין בזה מצאתי מסך שמוצא חן בעיני ממש SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN 1320 שקל מה אתם חושבים? בחירה מוצלחת?
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברים, אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס מסך , הזמנתי XFX8800GTS 320 XXX והוא מתעקב כבר המון זמן במכס הוצא להחליף בכרטיס של LEADTTEK אשמח מאוד לקבל המלצות בנושא לגבי הכרטיס הנ"ל ולגבי כרטיסים אחרים תקציב סביב 1800 שח
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום! יש לי 2 כרטיסי מסך 9800GT המחוברים ב-SLI בהגדרות של ניוידיה מופיע לי הגדות מינימליות אני חושב שצריך להיות לכרטיסים שלי ביצועים יותר גבוהים צירפתי תמונה מבקש חוות דעת!!!!?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב עם מעבד Dual Core 2 ו 2 ג'יגה זכרון לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס), ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך (התכוונתי לרכוש Onboard). אבל יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5500 256MB ישן, מהמחשב הקודם שלי, האם אני אוכל להרכיב אותו במחשב החדש, או שיכולה להיות בעיה כלשהי ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס טלויזיה - WinTV-PVR-150 Hauppauge. קודם כל, מה דעתכם עליו? עכשיו, מה שאני צריך, זה הסבר איך לחבר אותו לממיר קיים של YES. אני יודע שאפשר יהיה לצפות רק באותו הדבר, אבל זה רק עד שאני יקבל ממיר בנפרד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי שאלה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל ati radeon hd 3870 x2 ורציתי לדעת איזה Catalyst אני צריך ומה הבדל ביניהם ? הראשון ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) והשני ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers יש לי לוח אם של gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2+ תודה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4754 מה אתם אומרים על הכרטיס ?
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בקשה קצת מיוחדת הפעם.. אני מתכוון לקנות מסך מחול, אבל אני לא יודע מה לבחור, יש המון דגמים חדשים שאני כבר לא מכיר ואני לא בקיא כל כך בשוק המסכים החדשים כיום. אשמח אם תוכלו להציע לי דגם טוב (אני FAN של MAG אבל אם תמצאו משהו יותר טוב באותו מחיר או פחות לא אחשוב פעמיים) במחיר של 120$ - 130$ שזה כ-600 ש"ח בארצנו (רק לשם השוואה..) אני לא מעוניין במסך LCD אלא במסך בתצורת CRT. מצאתי את המסך הבא: 17" AH788, FLAT, 86kHz, TCO03 של MAG שעולה 115$ מה אתם אומרים? תודה מראש חברה
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי יציאת S VIDEO ואני צריך לחבר את לטילוזיה אם יציאות בננות. עכשיו הטלויזיה שלי מרוחקת ורציתי לדעת עד איזה מרחק יכול להגיע הכבל בלי שיירד האיכות???
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בתופעה שקוראת רק כשאני מריץ flight sim 2004 , לאחר זמן מה התמונה קופאת, הופכת למסך שחור ולאחר מכן יש הודעה מ-VISTA שמנהל התצוגה ביצע איתחול עקב תקלה והנ"ל חוזר בלופ אין סופי. ראוי לציין שבשאר המשחקים אני לא נתקל בתופעה זו (mass effect, assasin creed, crysis ..) גם לאחר שעות של משחק אני ממש עובד עצות בנושא זה אנא, אשמח מאוד לעזרה. לא נצפתה בעיית חימום , הכרטיס מסך עומד על 60-62 מעלות במקסימום, המעבד על 65 בעומס מערכת שלי: ספק: ENERMAX 400W מעבד: Q6600 לאחר המהרה 3.5Ghz קירור מעבד: tower Tuniq 120 זיכרון: G-skill 4Ghz לוח: GA-965P-DS3 rev 3.3 כ.מסך: EVGA 8800GTS 320mb SC מע: VISTA 32 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
7593-BLISS 6800GS PCX 512MB TV-DVI 7722-BLISS 7600GT 256M איזה לבחור הם עולים אותו דבר זה למשחקים המפרט הוא כזה 3200 amd asus A8ne
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הקרטיס מסך הזה.. תגובות יתרונות חסרונות
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי טלבזית מסך רחב רגילה של טושיבה שמקבל קומפוננט ו S-VIDEO יש לי גם כרטיס מסך של הרקולס רדאון 9600PRO ניסיתי לחבר אתה המחשב לטלבזיה אבל לא הצלחתי שהמחשב יוציא רזולציה רחבה רק רגילה למרות ששינתי את הרזולציה של המסך עדיין ביציאה של ה TV OUT זה הוציא 1024X768. למישהו יש רעיון איך המחשב יוציא רזולצוליה של מסך רחב. בתודה מראש, יונתן
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
דוד שלי בא לארץ ומוכן להביא לי כרטיס מסך של בערך 150$. עכשיו בחרתי את הכרטיס הנ"ל בעזרת חבר: http://secure.newegg.com/NewVersion/FeedBack/CustratingReview.asp?item=N82E16814130220 המחשב שלי: Pentium 4 2600MHz 512 DDR SDRAM Motherboard Name Asus P4S800D (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, LAN) hard disc Disk Drive WDC WD1200BB-00DWA0 111 GB, IDE השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתאים לי למחשב ? ואם כבר לא מתאים... יש המלצות? thx anyay ^.^
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי 9800NP עבר צריבת ביוס ל- 9800PRO. מדי פעם במשחקים יש ארטיפקטים וקוביות שחורות. אני רוצה להחזיר את הביוס ל- 9800NP או אפילו ל- 9800SE. יש לי GeCube. מה אתם אומרים, מאיפה אני יכול להשיג את הביוס הנחוץ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול חוות דעת על כרטיס שקניתי AGP msi nx6600 vtd128 diamond הכרטיס מגיע כבר שהוא Overclock כך שהמעבד שלו רץ במהירות 400 מגהרץ,והזכרונות (128 מגבייט) ddr3 רצים במהירות 800 מגהרץ. קראתי עליו ביקורות טובות מחו"ל בכך שהוא מתקרב ליכולות של ה- 6600GT
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
דרייבר: 97.92_forceware_winxp_english_whql חיפשתי בכל ה Control Panel, לא מוצא איפה ה VSYNC, אני חייב לבטל אותו
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-