כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש: LEADTEK GEFORCE 7800GT (הגירסה הרגילה ל-PCIE?) ואני לא יודע משהו: האים אני צריך לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך הזה? אם כן אז בבקשה תנו לי לינק לאתר טוב שיש בו מאוורר חזק שיספיק לכרטיס מסך הזה במחיר סביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים : GEGORCE 6600 256MB -או- GEFORCE 6600GT 128 MB קחו בחשבון שאני במילא אחליף כרטיס מסך תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מרכיב מערכת חדשה המיועדת למשחקים בין השאר. זהו גם הכרטיס מסך הרציני הראשון שאני קונה. בגלל כל העניין על DX10 החלטתי להוציא לא יותר מאיזור ה 1500 ש"ח על כרטיס בתקווה שהוא יחזיק מעמד איזה שנה כמו שצריך ואז אני אחליף כבר ל DX10. כרגע אין שום דבר יד שניה, מה שמצאתי בטווח המחירים זה X1950PRO שעדיין לא יצא ו 7900GT, מה הייתם ממליצים לי לעשות (גם בשביל להנות ממשחקים וגם בשביל לא לזרוק כסף סתם על משהו שלא יהיה שווה כלום תוך כמה חודשים). תודה
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני חשבתי על קניית כרטיס מסך למחשב השני שלי שיחזיק לי משחקים ב 1024 @ high (משחקים כבדים .. fear , oblivion , half-life2 ...) בלי שום קרטועים, חלק כמו תחת של תינוק. תקציב ? בין 700-1000 , כמה שפחות יותר טוב , שוב זה לתקופת זמן של חצי שנה בלבד (עד לשדרוג כללי) מפרט מחשב שני : P4 2.8 ghz 800 mhz presscot DDR 1024 samsung 400mhz וממשק AGPx8
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
התקציב שלי עלה לעד 1000ש"ח לכרטיס מסך טוב (PCI-E למרות המפרט שלי), קיבלתי המלצות על GeForce 7600GT 256mb 128bit מה אתם אומרים ? יש יותר טובים במחיר הזה ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
לאחרונה ישנה בעיה שהכרטיס מסך גורם לנעילת המחשב לפעמים התמונה נעלמת וחוזרת אחרי כמה רגעים... או שנעלמת ולא חוזרת... הכרטיס חדש..בקושי חודש... אפילו בתדרים המקוריים הבעיה מופיעה. נראה שזה מחריף מיום ליום... ממה זה נובע???? לפנות לחנות להחלפת הכרטיס? [6800GS]
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 1950Pro ברגע שהוא יצא, השאלה היא האם לא כדאי כבר לחכות לכרטיסים תומכי DX10 ?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1223&ProductName=GV-R96P256D
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים טוב יותר ולמה. asus fx520064mb או msi gf4mx4000 128mb אני יודע ששניהם שיכים ל low level אבל המחיר שלהם זהה. מי מבינהם טוב יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, אל תשאלו איך זה קרה, אבל כמה כנפיים מהמאוורר נשברו. שאלה היא האם ניתן להשיג מאוורר המתאים לכרטיס מסך שלי, אבל רק את המאוורר ולא גוף קירור שלם, כי לקנות גוף קירור שעולה 300 שקל על כ. מסך שעולה 700 זה לא שווה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן: Intel 4 630 3 GHZ, D915GUX אני צריך כרטיס מסך לסרטים, ולמשחק PES 2009 מה כדאי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא בעצם SLI של 9600GT ? אם כן מה יותר משלתם לעשות SLI של 96GT או פפשוט לקנות GTX ? איך הוא ב OC ? איזה חברות הוציאו אותו כבר ומי מהם הכי משתלמת(אני מדבר על גרסאות בלי OC )?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
מהם הנתונים הטכניים החשובים בכרטיס מסך? איזה נתון הכי חשוב? תדר זיכרון, תדר ליבה, shaders וכו'...
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-