עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomerezri,

שלום, חבר טוב של אחי קונה מחשב, והוא מתלבט בין 2600XT ל 8600GT עבור משחקים ועריכת וידאו ב 1080I האם ה8600GT תומך ב 1080I? ( הבנתי שהוא לא תומך ב 1080P) אגב מתי יוצאים ה 9600 וה 3600 אם בכלל? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by Trol,

מישו יכול בבקשה להגיד לי איזה כרטיס מסך של ATI מקביל לכרטיס מסך 7600GT של Nvidia? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

חבר שלי קנה מחשב חדש: E6400 P5B DLX 7600GT 1GB Ram המחשב הגיע היום ויש איזה הודעה בקשר לכרטיס מסך, ולא ממש הבנו מה זה. צירפתי קובץ, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  4. אני מתחיל בבניית HTPC ואני מחפש כרטיס מסך AGP זול עם יציאת TV-OUT טובה יחסית. יכול להיות שהמערכת תבוסס פנטיום 3 עם AGPX2 או פנטיום 4 עם AGP X4/8 אני מקווה שאצליח לסדר שהמערכת תהיה הפנטיום 4, אבל בשביל השימוש של הפעלת סרטים בTV-OUT זה לא כזה משנה נכון? אשמח לקבל הצעות לכרטיס המתאים לדרישתי. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 6.06.2007 בשעה 19:20:25 עבר עמוד וחצי אחורה בלי תגובה חבר'ה - בבקשה מכם...[br]פורסם בתאריך: 7.06.2007 בשעה 16:29:05ניסיון הקפצה אחרוןעמוד שלישי ללא תגובה.. בבקשה מכם :-\

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by LORIANTA,

הצג mag proview 19 לא מוכן במשחקים לעלות קצב רענון ל75 הרץ אלא נשאר תקוע על 60כאשר בשולחן העבודה אין בעיה להגדיר אותו ל75 , פתרון?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  6. במחשב שלי מותקן לוח אם של MSI מדגם PM8PM-V עם סלוט AGP1. כרגע מותקן בו כרטיס SIS 315 אני רוצה לשדרג לכרטיס עם יציאת DVI, לצורך חיבור מסך מתקדם יותר ממה שיש לי כרגע השימושים הם בעיקר עיבוד תמלילים בצורה מסיבית מאוד (הרבה שעות ביום) וגלישה באינטרנט, לא משחקים במפרט של הלוח כתוב שהוא תומך AGP בתצורות של X4 ו-X8, אבל רק ב-1.5V ולא ב-3.3 איזה כרטיס הכי יתאים לי? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by שבע-שנים,

שלום, רציתי לנצל את ה-TVOUT שיש בכרטיס המסך שלי, ,Geforce 6800GT אבל נתקלתי בבעיה. חיברתי את המחשב לטלויזיה בהצלחה אבל אני מצליח לראות רק בשחור לבן כשאני על NTSC וכשאני מעביר ל-PAL אני רואה טיפה צבעוני אבל הכל מטושטש ולא ברור והטלויזיה כולה מרצדת. הטלויזיה היא של PHILIPS , דגם : 25PT4001/58. האם אפשר לתקן את הבעיה?

8. Started by Omry,

מצאתי אותו ב-KSP ב-1,090 ש"ח ואני מעוניין לדעת למה הוא כ"כ זול. תודה רבה לעוזרים.

9. Started by david4815,

LCD ו- CRT מחוברים לאותו כרטיס מסך , האם ישנה תוכנה, או דרך שונה שבכל מסך תהיה אפשרות לראות משהו אחר ? אני משתמש ב- XP-P ובכרטיס מסך GEF ORCE FX 5200 NVIDIA למצב שבשניהם אני רואה אותו דבר הגעתי אך אני רוצה מסכים שונים תודה דוד

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by Bingo,

איך אני יכול לבדוק איזה גירסא של דיירקטאקס יש לי??

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by HAIM1979,

למשחקים ללא OC, AGPx8 חובה- 256bit !!! רצוי DDR2 חשבתי על הכרטיס הזה: Point of View GeForce 6800 http://www.pointofview-online.com/GF6800agp.htm מה אתם אומרים? עדיף על ה 9800 pro של Sapphire? כמו כן אני פתוח להצעות....תודה מראש.... :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  12. ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....

13. Started by ben389,

יש לי 9200PROVIVO של GIGACUBE הבעיה איתו היא שהVIVO מוכן לעבוד רק עם סט דריברים 3.6. אם אני מתקין סט יותר חדש הוא לא מוכן לטעון את התוכנה של הVIVO. הוא מודיע בפתיחה של התוכנה שיש איזו בעיה, עושה טסט למערכת, אומר שכל החומרה מתאימה ועדיין לא טוען אותה. למישהו יש מושג איך אפשר לגרום ל VIVO לעבוד עם דרייברים חדשים? בקשר להמלצה לכרטיס חדש. אני מעוניין לקנות כרטיס שיצליח להזיז משחקים חדשים. התקציב הוא בסביבות ¤1500 עם אפשרות חריגה למשהו שבאמת שווה את זה.חייב להיות AGP (לוח ASUS P4P800 DELUX). העדפה אישית היא ATI עם VIVO. אין לי בעיה להזמין מחו"ל ואני אפילו מעדיף כי זה יוצא הרבה יותר כרטיס בפחות כסף. שמתי עין על X800 PRO VIVO (כזה למשל). יש מקומות שאפשר לקנות אותו בתקציב …

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  14. אז ככה, פתחתי כבר אשכול על זה והציעו לי להחליף ספק, החלפתי לenermax 370. הכרטיס כאמור עובד ותקין, אך הווינדוס לא עולה, יש הרצה של ביוס, דוס הכל טוב, אבל כשזה מגיע להתחלת ההטענה של חלונות XP, יש לי מסך שחור. כאילו זה התנתק מהכרטיס... משהו נורא מוזר. הרצתי את windows מדיסק יש איזה גירסא מיוחלדת וזה עלה, וראיתי בeverest על אותו דיסק שה7800GS תקין. מה יכולה להיות הבעיה!?!? זה כל כך מוזר! וכשאני מחזיר ל6200, הכל עולה כרגיל!!! לגמרי חלק.

• 8 תגובות
    • 556 צפיות
  15. אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by snaidis,

רציתי לדעת האם יש הבדל גדול בין הכרטיס: ‏X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E‎ לבין: ‏7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E‎ במה הם נבדלים? אצל מי רמת הביצועים טובה יותר והאם היא טובה בהרבה ממשנהו? ובכלל רציתי לדעת האם ההבדל ברמת הביצועים בין שני הכרטיסים גדול?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  17. יש לדוד שלי מסך LCD רגיל של טלויזיה שהוא קיבל אם אני לא טועה זה 21 אינג' קיצר הוא קנה ומחשב והוא מעוניין לחבר אותו למחשב (נגיד שיש לו כרטיס עם TVOUT כי אני לא יודע מה יש לו) עם איזה חיבור הוא צריך להשתמש בשביל לקבל תוצאה איכותית?? ובשביל שהמסך ישמש כמסך מחשב לכל שמאפשר לקרוא טקסטים וכו..צריך לשנות הגדרות אם כן איפה זה בדרייברים של הכרטיס מסך או בהגדרות תצוגה? ומה הגדרות שצריך להגדיר לכל אחד מהם? אם שאלו את זה מלפני אני מצטער אבל עשיתי חיפוש ועברתי על כל תשע הדפים ולא מצאתי כלום.. תודה למי שיענה לי על השאלות!!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך 2900XT וכבל של חיבור מחשב לטלויזיה אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי בעבר היה לי 8500GT ואליו הכבל התאים ועכשיו אני צריך מתאם שיחבר את ה2900XT לטלויזיה ואמרו לי שזה אמור להיות S-VIDEO אבל אני לא מבין בזה כלום לכן אני רוצה לדעת אם מישו כאן יכול לכוון אותי ולעזור לי בזה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי כרטיס מסך X1800GTO 256MB רציתי להוריד לו דרייבר דרך האתר כאן: https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 אני צריך עזרה במה לבחור? כי אני לא מבין מכל הרשימה שם מה להוריד תודה!!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. Started by lmlm,

? האם זה יתן לו שיפורים כמו לHIGH ENDS?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by Yaniv_sosner,

בקרוב אני חושב שאני יקנה את הכרטיס מסך הנל. רציתי לישאול כמה W הוא צורך ? כי יש לי ספק ג'נרי 450W והוא מספק 20A במסילה של 12V מה אתם אומרים הוא יחזיק ? ואגב עכשיו יש לי את ה X1950PRO 256MB (אתם יכולים ליבדוק לי כמה W גם הוא צורך?) והוא מחזיק אותו ללא בעיות. ואגב אם יש לכם סקירות על הכרטיס מסך GF9600GT אתם מוזמנים להביא לפה. תודה מראש יניב.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by ofir38,

איזה כרטיס מסך כדאי לקנות בתקציב כזה? השימוש שלי הוא בעיקר למשחקי FPS CS חשוב לי שיהיה די קריר ושקט.. והאם תהיה בעית תאימות ללוח אם שלי? כי שמתי לב שיש כרטיסים כמו 8800 GT שרשום PCI EX2.0 והלוח שלי לא 2.0 (ASUS PB5) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  23. Started by pp12,

מישהו יודע כמה עולה בחנות של גלקסי מחשבים הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS? וכמה עולה 8800GTX?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

שלום לפני כ4-5 חודשים קניתי מחשב חדש שכולל X800XL ב2300 שקל כיום (4-5 חודשים מאז) אני כבר רואה שיצא X1800XL (אני יודע שיצאו גם יותר טובים אבל אני רוצה להתייחס רק ל2 הכרטיסים האלו כרגע) וגם אפשר למצוא את הX1800XL ב2100-2200 ואני ממש אוכל את עצמי עכשיו ומבואס.. :-\ האם ההבדלים בניהם כאלה גדולים? מהם ההבדלים בניהם בכלל? תודה רבה לכולם..

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by manganga7,

שלום. אני מעוניין לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי לכן אשמח אם מישהוא ישלח לי לינק להורדה של: 3DNARK06 3DMARK05 Coolbits בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים