עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ATk,

כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. Started by fit3,

שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by NIRHA,

איזה כרטיס עדיף. x1950pro עם 512 זיכרון או x1950xt עם ה- 256 זיכרון ???!!!!! תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by ita123,

שלום לכולם , תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין שני הכרטיסים הבאים, הם של אותה חברה ועם אותו קירור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1558 - זה הVALUE PACK ראיתי שהמליצו עליו פה . מה גם שהוא נראה קצר יותר מהכרטיס השני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 - לעומת הכרטיס הזה בעל אותו קירור אבל נראה גדול יותר וגם עולה יותר. תודה רבה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Joe Blow,

שלום קניתי בסוף השבוע האחרון את הכרטיס GV-NX76T256D-RH של Gigabyte. זה כרטיס מבוסס על 7600GT עם קרור פסיבי ואני משתמש בו ב HTPC שלי. את הכרטיס חיברתי בעזרת s-video לטלויזיה ובעזרת DVI למקרן שלי. חיבור ה s-video מתחבר לטלויזיה דרך מתאם מיוחד שמגיע עם הכרטיס (תמונה מצורפת). ועכשיו לבעיה: אני מקבל תמונה בשחור-לבן דרך יציאת ה s-video. כבר בשלב ה boot של המחשב התמונה שמתקבלת על הטלויזיה דרך יציאת ה s-video היא בשחור לבן. לעומת זאת התמונה מתקבלת על המקרן בצבע. ניסיתי לשנות ב driver את שיטת השידור ועברתי על כל סוגי ה PAL וה NTSC אבל כלום לא עזר. קיימת עוד תופעה מוזרה בכרטיס. כשהתקנתי את המחשב הוא היה מחובר רק לטלויזיה והכבל DVI שהולך למקרן היה מנותק. מכיוון שראיתי שאין צבע ב s-v…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???

7. Started by GodOfGames,

שלום , אני צריך שתמליצו לי על כ.מסך מסדרת GeForce שעולה לא יותר מ-1000 ש"ח אבל שיהיה טוב ואיכותי ומסגול להפעיל את המשחקים של היום בלי בעיות . תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  8. איזה כרטיס למשחקים כדאי לי לקנות בתקציב 1800 שקל?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by Dubek,

אני עומד לקנות מחשב, אבל אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך. בעקרון, אני לא מריץ הרבה משחקים, והמשחקים שאני מריץ, מצליחים לרוץ (לא טוב, אבל עובדים) גם על המערכת הנוכחית שלי (עם Geforce 2 GTS). לכן, אני מניח שאני צריך כרטיס מסך Low End. אבל, הייתי רוצה לדעת, איזה מהכרטיסים נותנים את התמורה הכי טובה בשביל הכסף. אני אודה גם אם מישהו יוכל להסביר לי את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. תודה.

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  10. Started by nir.zamir,

חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלחתי לפני כמה ימים הודעה לאטי וזה מה שקיבלתי... Dear Tommy Wong, Thank you for contacting ATI Customer Care Canada. Regarding your issue: We are aware of this issue with non-english OS's. We should have this fixed within the next two driver versions. Thank you for your feedback. Regards, Cristian F Customer Care ATI Technologies, Inc. http://www.ati.com אז אני רואה שהם הולכים לטפל בבעיה הזאת של העיברית אנגלית בשני סטים האים של הדרייברים... זאת אומרת עוד חודשיים לא? חחח אהבתי DEAR TOMMY חחחח ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by NIRHA,

אני יכול בביוס לכוון כמה וולט אני רוצה שיעברו לכרטיס מסך.........איך אני יודע כמה וולט צריך ?! 7300gs תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. קניתי את הכרטיס מסך הזה 1900XTX512 רציתי לדעת איך אני מעביר שאני יוכל לראות גם בטלויזיה וגם המחשב ? השתגעתי הכל ניסיתי ולא הצלחתי אשמח אם תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום יש לי כרטיס 6600gt ואני חושב להוסיף לו עוד אחד בגשר כדי שאני אוכל לשחק בעיקר oblivion כמה משמעותי יהיה השינוי?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי התלבטות לפני קנייה בין שני מסכים samsung 793 ו lg 700p שימוש עיקרי בתוכנות גרפיות + cad אשמח לעזרה... חג שמח

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by GodLike,

אוקיי אחרי שהתקנתי את הרדיאטור פרו 9800 ( סאפיר ) ועשיתי פורמט, הכל טוב ויפה המחשב עלה אומנם עם מספר תקיעות בהתחלה אבל זה לא קשור כרגע. הבעיה היא כזאת. התקנתי את המשחק אנריל 2 ( מקורי ) והמשחק קירטע בצורה איומה. קצב פריימים איום ונורא ( בערך 15 פריימים בזמן אקשן בשטח פתוח כשהכל על HIGH ). חישפתי את המקור לבעיה ונראה לי שגיליתי. ה AGP בהגדרות היה על 0. 2 האפשרויות האחרות הם 4 ו 8. בדקתי בלוח אם בביוס, והאפשרות שהייתה היא 8 והיא כבר הייתה מסומנת. כלומר ה AGP עבד על 8 כל הזמן. מה עושים ?! האם זאת הבעיה לביצועים הירודים באנריל 2 ? התוצאה באקוואהמארק - 18722 . זה בסדר או שבגלל הבעיה עם ה AGP זאת התוצאה שאני מקבל ?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך Shappire Radeon X1900GT 256Mb מסך LCD LG וטלוויזיה קצת ישנה. יש לי חיבור בטלוויזיה רק לצהוב נראה לי בננה שם זה המקום היחיד שהתקינו ממיר לכבלים : הכרטיס מסך יש חיבור כמו S-video רק עם 7 פינים. קיבלתי עם המחשב כזה מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ומוציא: 2 חיבורי נקבה צהובים ועוד 2 חיבורים שחורים נקבה ל-S-video נראה לי. בנוסף קיבלתי כבל כ-2 מטר שמשני הצדדים יש לו יציאת Video זכר (ועוד כמה כבלים שאני בכלל לא רואה דרך להשתמש בהם..לא קשורים). חיברתי לכרטיס מסך את המתאם ולצהוב שלו את הצהוב הזכר וצד שני זכר לטלוויזיה. במאפיינים נראה לי קלט מסך אז שמתי אותו במסך שני ועשיתי פעם CLONE ופעם EXTEND ובדקתי לכל אחד אם רואים בטלוויזיה בערוץ AV ומה שיצא זה רק שחור. יכול לה…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. אני כבר שבוע מחפש כל מיני מאמרים והמלצות בקשר לכרטיסים הבאים: HD4870 HD4850 כדי לשים את הדגם 4870 אני צריך להחליף ספק, אני מעוניין לקבל המלצות בקשר לבחירה שלי. מאוד חשוב לי. K.S.P הציעה ככה: hd4870 512 gddr5 sapphire vx 550w active pfc 12 cm fan (יש אולי אפשרות גם לרדת בספק?כי הוא חזק) שתי אלה יעלו 1745 לעומת זאת, hd4850 אותה חברה הכל, ואותו ספק יעלה לי 1359 השאלה אם שווה לי להוסיף את ההפרש ביניהם ולקחת את ה4870 (האם ההפרש שווה את הביצועים שאני אקבל) הכרטיסים למערכת הבאה: Q6600 EP35C-DS3R 2 GIGA זיכרון 320 הארד דיסק (אני כרגע עם 9600GT) כל המערכת חדשה 3 חודשים ספק EZCOOL 500W REAL

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Nightwind,

אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה

21. Started by asi2k5,

למסך 22" מישהו חושב ששווה להשקיע עוד 100 150 ש"ח ולקנות 8800 ולא 9600 למערך SLI (אנשים המחירים בריצפה יחסית) השאלה כמה הבדל אם בכלל יהיה ? אני יודע שבכל מקרה זה יהיה יותר טוב מ8800GTS או 9800GTX לפי מה שהבנתי.... תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by dfgiuh435,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בין 1000-1400 שקל (למשחקים) ראיתי לפי אחד הדיונים פה ולפי מאמר של tomshardware על כרטיסי מסך שנותנים תמורה למחיר שכדאי לי את Radeon X1950 XT בסביבות המחיר הזה אני מתלבט עכשיו בין 2 החברות שמצאתי שמוכרות את הכרטיס בארץ: Sapphire http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6581 Gecube http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או שאת הגרסה של ה512 מגה של sapphire אם זה שווה את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219 חוץ מזה רציתי לשאול אם המפרט שלי לא יגביל קצת את הכרטיס מסך Processor Model : Intel® Pentium® Dual Core CPU 3.00GHz Mainboard : ASUSTeK Computer INC. P5VD2-MX עם ח…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  23. ?Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm הבנתי שזה מהדור היותר חדש אך האם זה מגיע מחברה אמינה וזה יחזיק משחקים חזק? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by Jesper,

קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. שלום רציתי לדעת מתי יוצא ה 8800 gt אם הקירור החדש בערך למה אני מחכה כי החודש אני קונה מחשב אז רציתי לדעת אם זה יהיה החודש לפחות? :-X והאם שווה לחכות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים