עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:

3. Started by Dante_9,

עדיפות כמובן ל- 19 אבל אני מניח ש- 1000 שקל זה לא מספיק... פשוט מסך שיהיה איכותי ותסבירו למה דווקא הוא

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  4. שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. http://www.digitimes.com/news/a20050905A6033.html נקווה לטוב :

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by KL-xXx,

היי לכולם! ברשותי כרטיס מסך חדש שקיבלתי אותו וברצוני לברר כמה הוא עולה פה בארץ? הייתי רוצה למקור אותו. הכרטיס: 3Dlabs® Wildcat® VP990 Pro הוא AGP הלינק: http://www.3dlabs.com/products/product.asp?prod=272&page=1

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  7. Started by yoel14,

שלום, יש לי תלושי מתנה למימוש בחנות מסוימת (בערך 450 ש"ח- משמעותי ביותר)(והייתי מעוניין לפנק ת'צמי במסך חדש עוד החודש) ורציתי לשאול מהמבחר הזה של המסכים(שיש בחנות)- מה הכי טוב מבחינת נתונים טכניים? נראה לי שהסמסונג 730B , אבל רציתי לקבל חוות דעת של מביני עניין + אם יש לכם נסיון מוצלח/לא מוצלח- אשמח לשמוע!! ''BENQ LCD FP71G+17 MAG LCD E786 17 MAG LCD LP-717-12 17 SAMSUNG 730B LCD 17 LG L1750SQ LCD 17 TEAC - LCD (ללא מס דגם משום מה, לא נורא) נ.ב. אילו נתונים מספיק טובים מבחינת: בהירות (מה המינימום שיספיק לי) קונטרסט האם צריך לבדוק עניין של איזו תדירות רענון נתמכת? ומה עוד חשוב לי שאני עוד לא יודע? נ.ב - *כרגיל- המחשב מיועד לאיטרנט,אופיס סרטים ומשחקים *PIVOT- לא חשוב לי …

8. ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  9. יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?

10. Started by Tchr0,

יש לי כרטיס GeForce 6600 GT ואני רוצה להחליף אותו במשהו יותר חזק ועדכני למשל במשחקים של היום כמו NFS החדש או Time shift אני צריך להוריד את הרמה של הגרפיקה למינימום [אבל ממש המינימום] כדי שיפעל. אני מעוניין בכרטיס שלא יהיה יקר מדי אבל גם לא low end, מצידי שהגרפיקה תהיה בינונית רק שהFPS יהיה מספיק גבוה. מוכן להשקיע עד 700 שקל. הכרטיס הזה יתאים? http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=576021 ואם צריך אז המערכת שלי זה- amd +3000 1 GB זיכרון לוח אם A8N SLI ASUS

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. שלום לכולם, המסך שלי אכל טוויסט קטן (MAG 15" לפני כמה שנים) ואני קונה לעצמי LCD אבל צריך מסך לאחותי אני רוצה CRT שיהיה הכי טוב לצרכים שלה שזה תמונות וצרכים משרדיים וקצת משחקים. תקציב עד 1500 עדיף אפילו פחות

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by baba_sanfur,

אהלן! אני רוצה לקנות כרטיס מסך שייועד בעיקר לציפה בסרטים דרך הטלוויזיה. אני לא בטוח איזה כרטיס לקנות, בעיקר בגלל נסיון (כואב) עם GeForce 2 שיש לו חרא של TV OUT. התקציב שלי הוא עד 500 שקל.. הצעות יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. כיום יש לי מעבד 64 BIT של AMD סוקט 939 אני מתלבט אם לקנות לוח חדש וכרטיס מסך חדש למרות שעוד מעט יוצא סוקט חדש של 940 ואז גם הלוח שאני ירכוש עכשיו לא יהיה שווה כלום או לרכוש כרטיס מסך AGP ולהשאיר את הלוח הקיים השאלה כמה זמן אני יוכל להחזיק אם המחשב במידה ואני רוכש כרטיס AGP נכון להיום יש כרטיס מסך ati red 9700 PRO , אני מחפש כרטיס מסך שהוא עונה להגדרה של טוב ולא משהו מפוצץ בטווח של 800 - 1200

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by OutRaGe,

היי ניסיתי לחבר את ה-TV OUT ב-X600 לטלוויזיה דרך יציאת ה-S Video עם ממיר לכבל RCA. אני עובד עם הדרייברים של אומגה לאחר שניסיתי את הדרייברים הרגילים של ATI אבל אין שום תמונה על המסך(מסך שחור) או שהמסך מרצד עם תמונה ממש ממש ממש לא ברורה. ניסיתי את כל הדברים האפשריים כולל Flickering Removal ודברים כאלה... עם גרסאות שונות של Catalyst אבל גם אחרי שעברתי לאומגה הבעיה לא נפתרה. הדרייבר בכלל לא מזהה את הטלוויזיה וכדי שיופיע בכלל משהו על המסך צריך לעשות Force Detection. אם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה אני אשמח לתשובה, תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה לכמה אנשים מדהימים פה שעזרו לי עם הקניה שלי לפני כשבועיים, קיבלתי המלצה על כ.מסך וקיבלתי עזרה מהר מאוד... קניתי בסוף SAPPHIRE HD4850 1GB אצל טכנאי חבר ילדות של אבא שלי, המחיר הוא 900 שקל קבלו אותה בתודה http://i36.tinypic.com/r26a1d.jpg הכרטיס מסך הורכב במחשב שהוכן בפורום הזה (לא ביקשתי מפרט, פשוט עיינתי במפרטים שבדרך כלל מביאים כאן ובחרתי אחד) חייב להגיד שאני פשוט נהנה מכל רגע ! איזה איכות !! ועכשיו לנושא, השארתי אצלי את המחשב הישן יותר E6300 1.8MHZ 1GB 667MHZ ספק כוח ג'נרי 500W קיבלתי מחבר כרטיס מסך (ללא תשלום כמובן) מסוג X1900GT, שהיה אצלו שנה וחצי אבל בקושי שיחק במשחקים, רציתי לשים אותו במקום הGF7600 GS שנמצא במחשב הישן, …

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  16. יש לי LG flatron 915FT (מסך CRT 19אינטש), ויש לו בעיה: מדי פעם התמונה קופצת/מרצדת, או נמתחת ומתכווצת. לאחרונה הדבר אף החמיר ומופעים פסים על התמונה תוך כדי עיוותים שלה וריצוד. מכה חזקה על המסך לרוב מסיימת את ההתקף והוא יכול להמשיך לפעול רגיל לפרק זמן כלשהו בין מספר דקות לשעתיים. האם זה קרה למישהו? כיצד פתרתם את התקלה? (אם הפתרון פשוט, כגון החלפת קבלים, אני שוקל לתקן בעצמי במקום לקחת למעבדה ולהוציא כסף מיותר) תודה!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by puuma,

התקנתי את הכרטיס מסך a7600 gt אבל עכשיו שאני פותח סרט ב mv2player אי אפשר לכוון את העוצמת ניגודיות או אור.. והסרט נהיה בגוון חום כזה... אך אפשר לתקן את זה.. תודה :-\

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by Bragiz,

Leadtek WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe חבר שלי קנה קנה את הכרטיס אני רוצה לדעת איך הכרטיס תודה...

19. התקציב שלי הוא עד 500 שקל הנה כרטיס שנראה לי טוב מאוד אבל אני לא יודע אם אני יכול לחבר אליו את ההמיר שלי של YES... בבקשה תעזרו לי עם זה... http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3808

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. שלום, לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה (radeon 9250) והוא רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה דרך הכרטיס מסך שלו. לפני כמה חודשים חיברתי לאח שלי את המחשב לטלויזיה ללא בעיה מכיוון שהחיבור בכרטיס מסך היה מין בננה כזה רגיל כמו של טלויזיה אך בכרטיס של החבר שלי זה כמו חיבור של מקלדת כזה (משהו דומה ) אני מקווה שמישהו מבין על מה אני מדבר. איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת החיבור הזה? תודה רבה רבה רבה מראש ! עריכה: הבנתי שקוראים לחיבור SVideo ואני צריך מתאם. כמה עולה מתאם כזה? תודה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by gshhar,

איזה דרייברים אני צריך לכרטיס הנ"ל? הדרייברים הרגילים 3.1,הם מתאימים גם לרדאון הזה?

23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://forums.guru3d.com/showthread.php?s=&threadid=85394&perpage=10&pagenumber=1 תהנו אל אחריותכם בלבד!! תשימו בטיקי ואולי גם בחדשות כי זה טוב למיש שי לו כרטיס כזה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. במחשב שלי אין כרטיס מסך , יש כרטיס מסך מובנה ולכן אין לי יציאות וידאו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לקנות כרטיס שרק תהיה לו יציאה לטלוויזיה וזהו? וכמה הוא ייעלה בערך?

25. Started by yair23,

קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2

• 0 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים