כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
את התוכנה הכי טובה... יש כזאות? ריבה טיונר 1.5 זה טוף לATIz ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
כשאני חושב על הטכנולוגייה של ה-SLI אני אומר שחיברו שתי כרטיסים אבל לאן מחברים את המסך??? לאיזה מהם? ואם אני מחבר שתי מסכים אחד לכל אחד יראו בשניהם?? ואותה גרפיה.. ? והאם חייב להשתמש בשתי כרטיסי מסך או אפשר להשתמש בינתיים באחד מחריצי הפיסיאי אקספרס ובשלב מאוחר יותר להוסיף עוד אחד?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אולי אפשר לקנות משהו אחר בכסף הזה...תמליצו לי.... ואם זה חשוב הלוח שאני הולך לבנות עליו את המחשב הוא GA-K8VM800M?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי, יש לי הזדמנות לקנות כרטיס שלהם במחיר שווה, מאחר ואני לא יכול לתת לינק ישיר לחנות אני פשוט שואל עליהם באופן כללי, איך הם? למישהוא יש ניסיון איתם? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כשאני ההגדרות של המשחק Battlefield 2, יש לי אפשרות לבחור רק ב-60 hertz. וגם בהגדרות מסך של win xp כתוב שרק 60 נתמך. האם יש דרך לשחק במשחק בכל זאת בתדר יותר גבוהה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס עם 256 מגה וכרטיס שאני יחבר אותו לטלויזיה יראו טוב ולא מטושטש המחשב ישמש ברובו למשחקים וסרטים לא לעריכה ודברים כאלה!!! בבקשה תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 6870 CF ועכשיו אני מעוניין לבצע באנצמארק ולהשוות לבאנצמארקים אחרים אני אשמח להסבר איך לעשות את זזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, אל תשאלו איך זה קרה, אבל כמה כנפיים מהמאוורר נשברו. שאלה היא האם ניתן להשיג מאוורר המתאים לכרטיס מסך שלי, אבל רק את המאוורר ולא גוף קירור שלם, כי לקנות גוף קירור שעולה 300 שקל על כ. מסך שעולה 700 זה לא שווה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 ג'גיה 1024 זיכרון פנימי (400 מגה הרץ) וראדון 9800 פרו, וגם לוח אם אביט AI7 הקיצר התוצאות ממש נמוכות: 14000 ב 3dmark 2001 ו 31000 ב aquamark 3 מישהו יכול לעזור לי?! אגב אני משתמש בדריברים הכי חדשים לכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות כרטיס מסך חדש! אני מיתלבת בין : MSI Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI Video Card ל: Albatron Geforce FX 5600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card בבקשה תגידו לי מה יותר טוב ומישתלם יותר ליקנות ? או שיש עוד כרטיסים בסדר גודל של 600 ש"ח ? תודה סתיו .
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
r9600p של ספיר מה המהירות ליבה והזיכרון וכמה ביט יש בו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים טוב יותר ולמה. asus fx520064mb או msi gf4mx4000 128mb אני יודע ששניהם שיכים ל low level אבל המחיר שלהם זהה. מי מבינהם טוב יותר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני קונה lcd והמליצו לי פה על l1950b ואמרו לי שהוא טוב למשחקים עם 8 ms ועם pivot + dvi ועם כל מה שצריך.. אבל אז ראיתי את המסך l1970hr עם אותם מאפיינים + הוא מתקפל לגמרי שאפשר לתלות על הקיר ועם 2 ms ועם יחס ניגודייות של 1:1600 שזה מדהם למסך lcd וגם הוא זכה בפרסי עיצוב... אז רציתי לדעת מה אתה ממליצים ומה ההבדל בכלל בינהם הנה לינקים עם מידע מהאתר של lg l1950b http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1950B.jhtml l1970hr http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml בתודה עידו נ.ב. תגיבו מהר אני רוצה לקנות אותו מחר אולי אני אבוא לפגישה של הפורום ומשם ילך לקנות..
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
הנה תמונה ובתמונה כתוב שהסמסונג 730B שלי בסוגריים אנלוג מה זה אומר חשבתי שהוא פועל ב- DVI תסבירו לי .... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
קראתי פה הרבה על עניין הAPARTURE SIZE(כרגע הוא על 128) והבנתי שההמלצה היא לשים אותו על חצי מהזכרון הראשי כוון שהתארדים קצת ישנים בעניין רציתי לדעת מה אתם ממליצים ספציפית למערכת שלי! INTEL P4 3GHZ Intel 865G AGPSet BIOS for 8IG1000-G F7 256*2 KINGSTON 400 RADEON 9800 PRO 128 256BIT מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר שמגיע עם הכרטיס לא רואה אות ב CP יש רק WDM שם רוצה לעדכן דרייבר סתם להתקין על? טוב התקנתי, עכשיו אני רואה את הדרייברים אבל 3DMARK05 קורס במבחן השלישי,קשור?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש: LEADTEK GEFORCE 7800GT (הגירסה הרגילה ל-PCIE?) ואני לא יודע משהו: האים אני צריך לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך הזה? אם כן אז בבקשה תנו לי לינק לאתר טוב שיש בו מאוורר חזק שיספיק לכרטיס מסך הזה במחיר סביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים : GEGORCE 6600 256MB -או- GEFORCE 6600GT 128 MB קחו בחשבון שאני במילא אחליף כרטיס מסך תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1223&ProductName=GV-R96P256D
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
פתחתי את אוורסט...ופתאום גיליתי את השורה הזאת: PCI Device Pinnacle Systems Studio Deluxe FireWire האם זה אומר שיש לי Pinnacle Systems Studio Deluxe כאילו ידעתי שיש לי כרטיס לעריכת ווידאו , אבל זה אותו הדבל כמו הכרטיס הזה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=STUDIO-DELUXE&affiliate=zap זה נראה לי ממש מוזר.. אגב הוא נחשב טוב?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-