עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyaler,

שלום יש לי תופעה של נקודות וקווים אופקים בצבע ירוק וסגול בחיבור DVI למסך 2407wfp הארטיפקטים נעלמים כאשר משנים את הINPUT במסך ומחזירים. הם יופיעו מחדש אחרי BOOT או SLEEP של המסך קורה במערכות הפעלה XP ו-VISTA מעודכנות עם כרטיס מסך מסוג אחר זה לא קורה כך שהבעיה קשורה לכרטיס מסך שמתי דרייברים אחרונים (סה"כ ניסיתי 3 גרסאות של דרייברים) החלפתי לכרטיס חדש מאותו סוג והתופעה חוזרת (קשה לי להאמין שכל הBATCH דפוק) הטמפ של כרטיס המסך 35. ניסיתי גם לעשות לו אנדרקלוקינג (הסוניק מגיע עם אוברקלוק) הספק טוב enermax liberty 400. ניסיתי את כל אופציות התצוגה\ביצועים של WINDOWS ושל ATI CONTROL CENTER האם מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by Barak.Inbar,

אני רוצה לקנות 8800GT 512MB 256BIT ההבדל בינו לבן ה512BIT הוא קריטי?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by lipa,

איך כרטיס מסך עם 8 צינורות עיבוד ואם רוחב-פס של 128 BIT (זכרון) מצליח להשיג תוצאות כאלה מרשימות ? איך זה שהכרטיס לא צורך חיבור מולקס נוסף (לספק-כח) ? 6600 GT עם 256 מגה זכרון עדיף ?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by עומריקו,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך בחיבור PCI שישמש לי למסך נוסף אם למישהו יש למכירה, או שיודע היכן אני יכול להשיג בבקשה תעזרו לי ..... שכחתי לציין בעל יציאת VGA רגילה (D-SUB) תודה רבה!!

5. כל פעם שאני מפעיל סרטון באתרים כמו וואלה נענע,ynet וכו' אני רואה את כל חלון הצפיה מרוח בצבע ירוק זרחני שמעוות לי את כל התמונה. יש לציין שבאתרים כמו youtube זה לא קורה לי. יש כרטיס מסך ati 1900 gt ועדכנתי את הדרייורים וכלום לא עזר... מקווה שתוכלו לעזור לי....תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by Shlompy,

שלום. יש לי כרטיס ATI X-300 היציאה שלו לטלויזיה היא בעלת 7 פינים. יש לי מתאם מ 4 פינים ל RCA, פיזית, זה מתחבר לי לכרטיס מסך. הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך ולטלויזיה, אני לא רואה כלום בטלויזיה. נכנסתי למאפייני תצוגה, איפה שרואים את החיבורים של היציאות השונות. וזה בכלל לא מזהה שמחוברת טלויזיה, אם אתם לא מבינים אותי, אני מדבר על האייקון של הטלויזיה, שאמור להפוך לפעיל כדי שאני אלחץ עליו. אבל הוא לא פעיל, כאילו הכבל לא מחובר לשום מקום. האם אני חייב מתאם של 7 פינים ל RCA או מה? מה זה הדבר הזה? למה זה טוב בכלל?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  7. Geforce 7800GS 256 MB GDDR3 AGP לאיזה כרטיס מסך הוא משתווה מכל הבחינות מסדרת ה-- Readon?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום אני צריך השוואות של כרטיסי מסך מהדור החדש שיצא של nvidia סדרת 7600 סדרת 7900 וכן הלאה אם תוכלו להביא לי שתיים שלוש טבלאות שיש שם משחקים ורשומים לפי סדר החזק למעלה ומצויים שם גם כרטיסי ati יהיה יותר טוב

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by elik50,

הייתי נעול על ASUS ואני יודע שגם EVGA ו GAINWORD מייצרים את הכרטיס. האם שווה להתעקש על ASUS ? תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  10. קניתי כרטיס מסך חדש עכשיו חיברתי אותו וכשאני מדליק חזרה תמחשב המסך לא מראה תמונה והנורית של המסך מהבהבת עזרה בבקשה.......

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by tomer12345,

מה יותר טוב?? Gigabyte ATI RADEON 2600XT 256 mb GDDR4 HDMI support PCI-E Retail http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19381&catid= Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=NCX1950PRO-256

12. Started by B@LENO,

Field Value North Bridge Properties North Bridge VIA VT82C693A Apollo Pro133 Memory Timings CAS Latency (CL) 3T RAS To CAS Delay (tRCD) 3T RAS Precharge (tRP) 3T RAS Active Time (tRAS) 5T Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (SDRAM) AGP Controller AGP Version 1.00 AGP Status Enabled AGP Device ATI Radeon 9250 (RV280) AGP Aperture Size 128 MB Supported AGP Speeds 1x, 2x Current AGP Speed 2x Fast-Write Not Supported Side Band Addressing Supported, Enabled העתקתי את השורה מאוורסט ורשום לי לAGP Version 1.00 וראיתי אצל כל מחשב כמעט שצלו הגירסה 2.00 האם אני יכול לעדכן את הגירסה? אם כן איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by ozwrx,

שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה עם מסך BENQ FP93GX DVI 2MS בקרוב אני משדרג את המחשב למחשב אחר עם כרטיס מסך חיצוני PCIX16 וחיבור DVI עכשיו השאלה שלי במה תורם חיבור ה DVI למסך? האם הוא כדאי? משפר את איכות התמונה? אני הרגיש בהבדל? שמעתי שהוא לא מאפשר הגדרות של כל הרזלוציות זה נכון? משהו עם ה HZ שהוא קבוע על 60 האם זה לא מעייף את העיניים כי עכשיו זה עומד על 75 HZ בבקשה עיזרו לי להבין...שווה או לא שווה.. שימושים רק אינטרנט..אופיס וזה הכל... לא משחקים בכלל (אין לי זמן לזה)

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by tavor21,

הביאו לי לוח של גיגהבייט (8I915P DUO) ויש עליו PCIE והכרטיס מסך שיש לי הוא AGP*4 מה אני יכול לעשות כדי שהוא יעבוד על הלוח שלי ??? תודה למי שיעזור נ.ב. ללוח יש גם PCI רגילים.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  15. תמונה: מה הוא רוצה ממני??? תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  16. קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  17. Started by shai1992,

הסתכלתי ב SKYPC וראיתי ש8800 GTS של LEADTEK עולה 1700 שקל ייתכן שכרטיס מסך 8800 GTS יעלה רק 1700 שקל ?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by alia,

הציעו לי 7300gs של expertvision לא שמעתי\לא מכיר החברה אמרו לי חברת בת של palit יש חוות דעת\נסיון למישהוא? תודה מראש

19. Started by Prophecy,

אני מחפש מסך כמו שמתואר בכותרת שיעבוד טוב במשחקים כבדים. אני חשבתי על המסך הזה: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp 16ms למרות שלפי הביקורות הרמקולים שלו מקדימה גרועים, אני לא חייב רמקולים על המסך, אשמח לעוד הצעות בערך במחיר של המסך הזה. 2500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by flos,

RADEON 9600XT 256MB מצב מצויין! מחיר 200ש"ח לפרטים באימייל: Tomer_Rosas@walla.com

21. Started by J.allmighty,

שלומות, אני נכנס לתחום שאין לי שמץ מה לקנות ולכן אני פונה אליכם.. אני צריך מסך טלויזיה 30 אינץ LCD שאני יוכל גם לראות טלויזיה עליו אבל גם אפשרות לשחק משחקים דרך המחשב או עבודה שוטפת ועוד איזה כרטיס מסך צריך לעניין ? אנא המליצו כדיי לא כדיי וכדומה ומה הפיתרון הטוב ביותר בשבילי, לגבי התקציב - אני צריך משהוא טוב לא את הטופ שבטופ תודה

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  22. שלום לכולם. אני מנסה להריץ FIFA08 עם כרטיס המסך לעיל ומתקבלת שגאיה כז: "requires hardware graphics acceleration". מפרט: מחשב של amd במהירות 2600 לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפ של Nvidia Nforce 2 דרייבים מעודכנים. זיכרון DDR 512 האתר can you run it אומר שאני יכול להריץ את פיפא. ההתקנה טובה ונבדקה במחשב אחר והכל רץ ללא תקלות. הדרייברים של כרטיס המסך מעודכנים לאחרונים מהאתר של ATI. בהגדרות כרטיס מסך-פתרות בעיות-האצת חומרה-מסומן על מלאה. מישהו יודע ממה זה נובע? *נ.ב אם זה לא המקום להודעה אשמח אם תעבירו. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  23. Started by BlackDiablo,

רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לטלויזיה ושאני יוכל לראות בטלויזיה את מה שיש במחשב ואיזה קבלים אני צריך תודה

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by liatl,

יש לי כרטיס מסך RADEON X700 SE כנראה המאוורר דפוק מפני שהוא מרעיש. חשבתי להחליף לכרטיס חדש יותר, הדרישות לא גדולות במיוחד,(מדי פעם פוטושופ וביוםיום תוכנות גרפים), כרטיס בינוני עד סכום 700 שח. לוח האם הוא: ASUS A8N-E יש לי מסך LCD עם חיבור DVI ועוד LCD עם חיבור אנלוגי. הייתי מעונינת בכרטיס שיאפשר לי לחבר את 2 המסכים ביחד, כדי לקבל משטח עבודה גדול יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים