עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יכול להשיג את של ה club 3d ב 1500 ש"ח{כולל הובלה}. וספיר כמו בכל החנויות ב -+1600{כולל הובלה}. הבנתי שclub 3d יש 50 MHZ יותר מספיר בכרטיס הזה זה נכון?? אז מה כדי לי לקחת אין לי בעיה להשקיע עוד לספיר אבל השאלה היא האם ה9800פרו שלהם יותר טוב?? תודה רבה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך שבתוך הקישור אני רוצה לקנות אותו תגובות ועצות !! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1211&products_id=6976

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  4. ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  5. יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?

6. Started by Maor Shahar,

אז ככה... היה לי XP עד לא מזמן ובו התקנתי את הדרייברים והתוכנה של כרטיס המסך שלי (X1650PRO) הכל עבד נפלא! דרך התוכנה קינפגתי את הכרטיס גם לטלוויזיה שלי ועבד יופי עם הMEDIA CENTER.. לאחרונה קניתי VISTA ULTIMATE ואז התחילו הצרות... כל דבר לחפש דרייברים.. (אחרי שבוע מצאתי והתקנתי הכל.. חוץ מדבר אחד..) והוא - הכרטיס מסך!!! הורדתי מהאתר של ATI (שעכשיו משולב בAMD...) את הגירסה הכי חדשה שאמורה להתאים ל (VISTA 7.3) אז זהו.. שכנראה בATI לא עשו הכל כמו שצריך... (אם בכלל משהו..) ולעזאזל זה לא עובד!! באמצע ההתקנה הוא זורק לי הודעה שקובץ הINF (שאמור לתת את הפרטים של הכרטיס) חסר ולכן אי אפשר להמשיך (וזה כמובן היה אמור להיות עבודה שלהם...) קיצר אחרי ניסיונות רבים... (והתקנות עצמיות …

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. אני מתלבט בין Radeon HD3650 512MB לבין GeForce 8500GT 1024MB השימושים העיקריים הם סרטים (כולל HD) ומשחקים לעתים. מה מומלץ לדעתם ולמה? (המחירי דומה). תודה רבה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by TimoTy,

המפרט שלי הוא : amd 3200+ nf7-s croseir twinx והכרטיס הנוכחי שיש לי הוא MSI GF FX5900 האם כדי לי להחליף ל-6800 GT ואם כן בכמה זה יעזור לי והאם המחשב שלי ינצל את הכרטיס כמו שצריך??? תעזרו לי פה..! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by bNs1k,

אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by muli6,

ולמה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  12. כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. Started by satan,

אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. יש לי כמה בעיות עם הכרטיס הנ"ל: -הצלחתי להשיג תמונה והכל,אבל האיכות במדיה סנטר מרובעת,כאילו אין בא מספיק צבעים,הפנים של האנשים נראים בנויים ממרובעים. -האיכות בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס WINTV מצויינת אך זה לא במדיה סנטר וגם כשזה במסך מלא זה לא ממלא את כל המסך. אני התקנתי את הדרייברים מחדש ושום דבר לא עזר.. אולי יש תוכנה בשביל המדיה סנטר שיכולה לכוון את האיכות.

15. Started by bcvbvc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by fit3,

שלום אנשים אני רוצה להזמין מחשב מאיבורי כאשר הכרטיס מסך הוא leadtek 7600 gs 256 כי אין להם את palit 7600 sonic ddr3 רציתי לדעת האם יש הבדל משמועתי בין הכרטיסים הללו? האם שווה להזמין מחשב בלי כרטיס מסך ואת הכרטיס בנפרד' או שההבדל הוא לא כזה קריטי??

17. ????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by nadav275,

שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. בכל כרטיסי המסך החדשים יש שני יציאוות למסך זאת אומרת שני יכול להשתמש בשני מסכים ואפילו בארבע עם SLI אבל מה זה אומר אני מבין שלא כולם מראים אותה תמונה כי זה לא שימושי אז איך זה עובד בדיוק אני רואה את התמונה הרגילה על שני מסכים כאילו במקום שני מסכים אני מקבל מסך אחד עם פס באמצע? ואיך זה בדיוק עובד במשחקים אני יכול להגדיר שמסך אחד יהיה מפה עוד אחד יהיה הנשקים והמרכזי אני אשחק אני צריך הסבר כי זה נשמע לי הזוי

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. אני מחפש תוצאות של הביצועים של הכרטיס ?Radeon X1600 PRO 512MB או הגירסא של ה-256mb מול כרטיסים שונים(6800,6600,X800GTO) אם אפשר תוצאות של ה-agp אבל גם אפשר pci-e והאם יש הבדל משמעותי בין ה-512mb ל-256mb לעתיד הרחוק? ובכלל הכרטיס הזה שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  21. Started by Rrafi,

קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by TheWave,

קניתי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של Elsa. נכנסתי סתם לתוכנה ATI Tool והוא רשם לי שהמהירויות שעון של הכרטיס הם: 378Mhz Core Clock 337Mhz Memory Clock זה לא המהירות שעון האמיתיות. מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by Monstalicious,

אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים

24. Started by tm1988,

החיפוש בפורום ראיתי שיש בכרטיס הזה vivo זה בכל הכרטיסים שלהם או בדגמים מסוימים איך אני יודע אם יש לי את האפשרות הזאת?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.