עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי לוח עם 2 חריצי הרחבה ואני מיתכוון ליקנות תHD4870X2 שיחובר למסך ואני רוצה גם לחבר לחריץ השני 260GTX בשביל PHYCS האם זה אפשרי או שיש דרך אחרת בשביל לחבר את זה ?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  2. אני משתמש בכרטיס315 SiS עם יציאה למסך מחשב ווידיאו אווט לטלויזיה. ניסיתי לחבר כרטיס נוסף PCI של TSENG דגם E6000 , עם יציאה למסך מחשב, אך כשהצלחתי לחבר אותו קינפגתי בSETUP אותו כפריימרי ואז הוא עבד וגם הAGP אבל לא הצלחתי לראות בטלויזיה, וכאשר הAGP על פריימרי, אז אני רואה בטלויזיה ולא רואה את הPCI.. זקוק לעזרה ממישהו. תודה ???

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך די מעפן רידון 1300 פרו הוא די גרוע והחליפתי מסך ואני עכשיו עובד על רזולוציה די גבוה ממה שעבדתי מקודם 1680X1050 ורציתי לדעת האם כדי להחליף אותו ל HD4670 כי אני לא כל כך בן אדם שמשחק במשחק(אין זמן אני בצבא) אבל שאני כן משחק הוא די גרוע ואין לי הכי הרבה תקציב. אז מה שרציתי לדעת האם כדי להחליף ? והאם הכרטיס החדש יתמוך בטוב ברזולציה במשחקים?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by nahum8,

דוד שלי קנה כ.מסך חדש ולקחתי לו את הישן 9600 רגיל עם זיכרון של INFINEON 5.0 ומהירות של 324 לליבה ו200 לזיכרון [400 אפקטיבי] 256MB 128BIT עכשיו אני רוצה להוריד לו ביוס עם תיזמונים אחרים ולעדכן אותו...אבל אני לא יודע איזה יתאים...אפשר עזרה? חשבתי על זה: http://www.techpowerup.com/bios/biosdetails.php?b=GeCube.9600PRO.256.Infineon_050114.bin אבל אני לא בטוח -תודה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by Nati_The_King,

מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.neowin.net/comments.php?id=22160&category=main 62.01 עדיין בטא אבל מי שרוצה לבדוק בבקשה תגידו איך הוא... דרך אגב הינה coolbits2 http://downloads.guru3d.com/download.php?det=815

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by erap129,

הגדרתי תמונה להיות הVIEWPORT BACKGROUND שלי ושאני עושה לה זום אין אני יכול להתמקד רק באמצע ואני לא מוצא כלי שיכול להזיז את מה שאני מתמקד בו (למשל PAN אבל לא מצאתי אותו ואני לא יודע אם הוא קיים ב3DSMAX8) עריכה- מצטער שפרסמתי את זה כאן פשוט לא שמתי לב שזה לא הפורום הנכון, עכשיו פרסמתי בגרפיקה ממוחשבת אז אפשר למחוק תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by com555,

(אם אפשר של FIC) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by zxc1301,

מה טוב יותר ? לרזולוציות עד 1280 ...... ה XFX 7900GT EXTREME 256MB ..... או ה X1800XT 256MB ? ועוד שאלה ..... ידוע שכל הכרטיסים של גרסאות ה XXXX של ATI עובדים מצויין בפילטרים .....AA AF ...ככה שבקושי זה פוגע בביצועים כאשר משחק מופעל עם פילטרים הכי גבוהים השאלה שלי אם זה גם ב NVIDIA ב 7900 למניהם (בתור אחד שמשחק תמיד אבל תמיד עם פילטרים על הכי גבוהה) ? תודה.

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  11. מחשב חדש לא חשוב הנתונים כרגע לעניין, יש לי מסך CRT ישן של MAG יוני 99, VGA כמובן. כ מסך שלי EVGA 7900 GT CO OC, שתי חיבורי DVI-I. שאלתי , למה קיבלתי מתאם DVI-VGA, ועדין לא מצליח לראות תמונה במסך CRT שלי. אין לי LCD. אולי יש סוגי DVI שלא ממירים למסך שהוא אנאלוגי למרות הממיר שמתאים? מישהו? תמונות בקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=78134477

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  12. Started by nash000,

שלום. יש לי כרטיס ATI Radeon 9600XT. במצבים מסויימים (בזמן משחק) המחשב נתקע למשך 10 שניות, ולאחר מכן אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך איתחל את עצמו. דיברתי עם כמה אנשים שאמרו לי שהקירור המובנה על הכרטיס לא טוב. מה אני יכול לעשות?:[

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. ???????

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by Psy,

אפשר רשימה של כרטיסים שתומכים ב SM3, כולל כרטיסים ישנים? תודה!

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  15. Started by roli1,

עלות הכרטיס כ 1000 ש"ח מבקש חוות דעת על כדאיות הקניה או לתחליף זול יותר!

16. Started by rafiisak,

שלום אני לא ממש מבין בכל הקטע של כרטיסי מסך וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי. קודם כל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק איזו טכנולוגיה יש לי,של AGP או PCI EXPRESS שנית אם הטכנולוגיה היא AGP אז אני לא יכול לקנות כרטיס מסך של PCI EXPRESS?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  17. נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by Imtheman,

יש לי כרטיס GFORCE 5200 עכשיו כשאני וצה לראות סרט ( או כל ווידאו שהוא) או שאני יכול לראות אותו במסך של המחשב או במסך של הטלוויזיה איך אני יכול לראות בשניהם בו זמנית?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  19. היי השאלה בכותרת http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3674 האם יש טעם לזכרון כזה בכלל?(או ש512 יספיק)? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by o.k,

ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה אומר הנתון VIVO שרשום ביחד עם הנתונים של הכרטיס X1950 pro ex ?? האם הוא כמו כרטיס טלוויזיה ?? או שבשביל זה צריך כרטיס הרחבה נוסף?? תודה רבה לעונים...

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by igor5,

נראה לי שיש לי בעיה עם כרטיס המסך. המסך נכבה לפעמים ואניו מראה תמונה . ולפעמים הוא עולה בכלל.....מה יכול להיות הפתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by NiSo19,

אהלן חבר'ה אני חדש כאן לא מזמן קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך NVidia GeForce 9300 GS עכשיו, שיש טיפה יותר כסף, חשבתי אולי לשדרג.. אז יש לי כמה שאלות: א' - הכרטיס מסך הזה תומך SLI ? ב' - כדאי לי בכלל לשדרג ? (בתור אחד עם Windows 7 / Ubuntu 9.04 שכמעט לא משחק... אולי CS:S מידי פעם, אבל גם זה בתדירות נמוכה) ג' - הכרטיס מסך הנוסף, חייב להיות מאותו סוג? או שאני יכול לדוגמא לקנות NVidia GeForce 9800 GTX בנוסף? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by bareyal,

ה- LG הוא כמובן LCD 17 ועולה כ-1800 ש"ח ה-SAMSUNG הוא CRT 19 ועולה כ-1450 ש"ח. השימוש הוא להכל: גם סרטים גם משחקים. המחיר משחק תפקיד. והוא יתרון לזול יותר. תעזרו לי בקשה אני לא יודע מה להחליט, ואני יודע שכל החלטה תלווה אותי לפחות ב-3-5 שנים הבאות... HELP!!!!!!!!!!!!! ??? :s05: ??? :s05:

24. Started by shaynac,

שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי (לחבר שלי יותר נכון), מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEO X1950 PRO, בכל מקרה לפני מספר חודשים הוא חיבר את המסך גם לטלוויזית (טלוויזית LCD חדשה), אתמול ללא שינוי שהוא גרם, המחשב שעבד למעשה במצב CLONE, הפסיק לעבוד ככה, מה שקורה שהמחשב עולה (הלוגו של הוינדוס והטעינה), רואים תצוגה בשני המחשבים, אבל לאחר שהוינדוס עולה התמונה במחשב עצמו נעלמת ומופיעה רק במסך של הטלוויזיה, ניסיתי בעזרת המדריך הבא, לפתור את הבעיה אבל כמעט כל מה שניסינו לא עבד ואני מפחד לבטל לגמרי את הסיגנל של הטלוויזיה שלא תהיה לי תמונה בכלל. אשמח לשמוע פתרונות הנה הלינק שנעזרתי בו: http://ati.amd.com/products/catalyst/HDTV_Setup_Guide.pdf תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים