עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Moty_p,

אני רוצה לרכוש מחשב חדש, בגלל שאין לי מספיק כסף לקנות 660GTX Ti חדש אני רוצה לרכוש עוד Asus NVIDIA GeForce GTX550 Ti ולעשות SLI הסיבה לכרטיס המסך הזה של אסוס היא בגלל שהוא שקט מאוד גם במאמץ. השאלה היא: אם שאני יעשה כן, יהיה לי 2GB של זכרון GDDR5 כמו שיש ל 660? איזה יתרונות וחסרונות יש בSLI? זה המפרט שהרכבתי שאני רוצה לקנות: Corsair CX 750W Series Active PFC 12cm Fan PSU G.Skill 4x4GB DDR3 2400Mhz Trident X Edition Quad Channel CL10-12-12-31 Thermaltake Silent 1156 CLP0552 OCZ Octane 2.5'' 128GB SSD SATA III MLC Retail Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH LGA1155 Core i3/i5/i7, Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, 2xThunderbo…

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by ding,

שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by Liquid,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי את מהירות השעון של הזכרונות בכרטיס ה Radeon 9600Pro של Gigacube ואת המהירות בכרטיס ה9600 הרגיל שלהם. תודה. חיפשתי בגוגל, אך לא מצאתי מידע ממוקד ויעיל.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. כותרת

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. Started by arpa,

אהלן, מישהו יכול להסביר לי איך זה הגיוני שבאתר של KSP, רשום שכרטיס אחד של Sapphire HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E עולה 795 ש"ח, ומתחתיו רשום Sapphire HD 3870 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E שעולה 1735 ש"ח? קודם כל, אם זה אותו כרטיס אז למה אחד GDDR4 והשני זה GDDR3? ואם זה אותו כרטיס בדיוק רק X2, אז למה לא לקנות שניים בנפרד? זה יוצא יותר זול.. מצורפת תמונה.. [attachment deleted by admin]

6. אודה מאוד למי שיוכל לספק איזה באנץ'...

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  7. היי, יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית, איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה??? תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!! תמונה של החיבור במחשב והכבל: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש שוב!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  8. אני בכלל לא בור במחשבים אך יש שאלה שהעסיקה אותי בימים האחרונים אז ככה יש את Nvidia שמייצרת כרטיס מסך עכשיו יש חברות נוספות כמו גיגבייט או אסוס שמייצרות גם הן כרטיסי מסך שנושאים את אותו השם ובעלי אותו דגם אז מה ההבדלים בינהם ?? ואם הוא שייך ל Nvidia אז איך חבאות נוספות מייצרות אותו?? אשמח להבהרות בנושא תודדה רן

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  9. קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. אם אני מחבר כבל s-video מהמחשב לDVD והDVD מחובר לטלוויזיה. האם אני יכול לראות סרטים מהמחשב בטמבלוויזיה? אין לי חיבור S-video בטלוויזיות :\

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  11. שלום, יש ברשותי את הלוח שמצויין בכותרת יחד עם כרטיס HD3450 שאמורים לעבוד יחד בHybrid Crossfire, ובנוסף לאפשר חיבור של עד 4 מסכים, כששניים מתחברים ללוח ושניים לכ. מסך, כמו שאפשר לראות כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/amd-780g-chipset,1785-6.html משום מה אני לא מצליח לגרום לVista לזהות במקביל את שני הכרטיסים ולאפשר לי לחבר את המסך שלי לכ. מסך הלא מובנה באותו זמן. בביוס יש לי אופציה שנקראת Initial Display First ושם אני יכול לבחור בין הכרטיס מסך המובנה ללא מובנה. אם אני בוחר את הלא מובנה, גם אחרי התקנת כל הדרייברים הווינדוס מזהה את הכרטיס הלא מובנה בלבד וכמובן לא מאפשר CF. אם אני בוחר את הכרטיס המובנה, הווינדוס מזהה את שני הכרטיסים לאחר התקנת הדרייברים ואכן מאפשר גם א…

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  12. אני רק יודע שזה קשור לכניסה או יציאה בכרטיס מסך... :

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  13. שלום, יש לי 2 כרטיסי מסך HD6870 XFX DUAL FAN דיי גדולים מחוברים ונוטים להתחמם דיי בקלות.. עכשיו בתחתית הלוח אם שלי יש חיבור PCI שאליו אני מתכוון לחבר כרטיס קול: ASUS XONAR D1 עכשיו אני רוצה לחבר אותו ובדיוק מעליו יש כרטיס מסך עם 2 מאווררים.. השאלה שלי אם זה יזיק לכניסת האוויר של הכרטיס מסך וזה מסוכן?... --------------------------------------… < ---- כרטיס מסך | | --------------------------------- <------- המאווררים של הכרטיס מסך ======================================… < --- חיבור PCI לכרטיס קול (הבדל של ס"מ בין המאוורר לכרטיס קול) http://imageshack.us/photo/my-images/402/dangerg.jpg/

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. חרשתי את הפורום כאן ואני מבין שאולי כדאי לחכות לליבה החדשה הבאה עלינו לטובה? האם באמת שווה לחכות? האם אפשר לכמת לאחוזים בכמה הכרטיס החדש יהיה חזק יותר,במחיר?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. והשאלה היא האם שווה הן מבחינה כספית והן לטווח הארוך והן מבחינת הכאב ראש והמורכבות שבחלקי מחשב להשקיע בכרטיס כמו ה-R600 או סידרת ה8000 שרק המחיר שלהם שווה לקנסולה מתקדמת כיום שנותנות תפוקה לפחות כמוהם אם לא יותר מה גם שבשביל כרטיסי מסך חזקים צריך מעבד חזק זיכרון מהיר וכו כלומר אין לדבר סוף לעומת קונסולה שהטווח שלה הרבה יותר ארוך ובנוסף הדבר הכי כואב הוא שלצערי הרב המשחקים למוחשב הולכים ומתמעטים ביחס לקנוסלה אז אני שואל מה הטעם להשקיע בכרטיס ששוה בין 3 ל4 + הוצאות חלקי מחשב שמחזיקים זמן קצר מאד ובנוסף אתה משקיע בכרטיס חזק אחרי הכל בשביל לשחק בו ואין לך למעשה משחקים, לעומת הקנוסלה שהשקעתה הרבה יותר מישתלמת כיום האם אני טועה???

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by STRENGTH,

יש כמה דברים שאני לא מבין כל כך אז בבקשה תסבירו לי :-\ 1.פוקוס 2.גיאומטריה

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by BLASTER,

שלום,יש ברשותי את הכרטיס redeon 9800 pro 128mb 128bit של ספיר עכשיו אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדלים שאני משחק ב128 ביט לבין ה256 ביט?? יש לי אפשרות כספית לקנות כרטיס אחר במחירים כאלה אני רוצה לדעת עם באמת כדי להשקיע בזה או לא...

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  19. אז הרצתי את התוכנה והתוצאה שיצאה לי היא 3134 האם זה טוב או לא .והאם זה מה שיש לצפות מgeforce 6600GT 128mb ?????

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  20. אני אמנם קניתי בסוף כרטיסים של MSI אבל יש לי עדיין PREORDER פתוח במחיר מאוד נמוך באמאזון שביצעתי לפני מספר שבועות ושקלתי לבטל , אמור להגיע בשבועיים הקרובים למלאי שלהם ולהשלח אליי . מישהו מעוניין בEVGA GTX 1080 FTW במחיר שפוי יחסית לארץ ? ( יעלה בערך כמו לקנות אותו בKSP אילת שאני רואה שהביאו לפני כמה ימים וכבר הכל נחטף ) אני יכול בכל מקרה לקנות אותו ולמכור ברגע שיגיע לארץ ( לא מבקש ממישהו לשים כסף מראש )

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כולם פה מדברים כל הזמן על היציאהשל הDX10 ועל ההשלכות של כך, אבל למישהו יש באמת מושג קלוש מתי הוא יצא? עם הויסטה?? ואם כןמתי הויסטהתיצא הרי כל הזמן דוחים את היציאה של הויסטה

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  22. Started by klips,

שלום יש לי 9800GT X2 בSLI היום עשיתי להם עדכון הכי חדש של הדריבר יש לי את המשחק BF2 כשאני מריץ אותו הוא מראה לי תמונה עם צבעים מרוחים כמו שהווינדוס נמצא במצב בטוח יש לי מסך 32 שתומך גם בטלויזיה וגם במחשב כשאני מחבר אותו באמצעות VGA הוא בכלל לא למעלה לי את המשחק ובחיבור HDMI הוא מראה לי את המשחק .זה ספציפית למשחק הזה. אשמח על כל עזרה שתתקבל

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by waisor,

כרגע המחשב שלי עובד על לידטק 7950 256 MB אקסטרים.. האם שווה לי לחזק אותו במערך SLI או לחכות שיהיה לי אקסטרה לירות כדי לקנות כרטיס של הדור הבא?? תגובות יתקבלו בברכה..

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by *BYZ*,

מהו הזיכרון הממוצע לכרטיסי מסך למשחקים הפופולרים עכשיו ושיהיו בתקופת ה DX10???

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by ReDeOn,

אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..

• 0 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים