עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גירסה אחת ישנה שבה הזכרונות מחולקים שניים למעלה ושניים בצד (ימין) והחיבור לספק כח בפינה למעלה הגירסה החדשה כל הזכרונות נמצעים למעלה (גם סוג הזכרונות הוחלף) והחיבור לספק כח באמצע הכרטיס למעלה לינק על הגירסה הישנה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1735 לינק על הגירסה החדשה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1756 אני הזמנתי את הכרטיס ATI 9500 PRO ואני אקבל אותו השבוע , אם אני יקבל את הגירסה הישנה מה אני צריך לעשות? (אם בכלל)

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by mrraz,

מסתבר שלמרות ששמתי באנריל 2 את כל האופציות על המקסימום ואמרתי שאין הבדל גדול בינו ובין הכרטיס המוחלף NVIDIA 440 קיים הבדל גדול! מסתבר שאפשר לשנות במאפייני הכרטיס את הפילטרים שנקראים החלקת משוננים (?) ל- x6 ואת הפילטר האנאיזוטרופי ל- X16 קיבלתי תמונת מסך מדהימה באיכות ובצבע אבל כנראה שעברתי גבול מסויים עם הפנטיום 3 733 שלי ולמרות שהמשחק התקדם חלק הורגשה ירידה במסכים לשניה שהוא מצליח לייצר. לא נורא לפילטרים האלה יש הרבה ערכי ביניים ואני מניח שנצליח למצוא משהו איכותי וגם מהיר.

3. Started by shy26,

שלום חברים!! ברצוני לדעת איזו חברות מייצרות את ה9100 ?מה המחיר ?איזה מהם הוא 8500le ואיזה 8500 רגיל?ואיזה חברות נחשבות "קבר"ולמה?? תודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Venom_IL,

הבנתי שיש קונצנזוס כולל באינטרנט שזהו צג ה-19" הכי טוב בשוק ישנה רק בעיה אחת - כל הביקורות המהללות אותו, מהללות למעשה את הדגם הישן כיום ניתן לקנות רק את הדגם החדש של הצג הזה, ובשמו - HM903DT במידה והוא טוב כקודמו או אף יותר ממנו, אין ספק שאקנה אותו אך איך אדע ש IIYAMA לא עשו את מה שעשו VIEWSONIC, כאשר החליפו את ה P95 המעולה ב P95+ המאכזב? יש כאן מישהו שיכול לדבר מנסיון על הדגם החדש ? זה הדגם החדש: וזה הישן: תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Selinko,

שלום! רציתי לדעת איך יפעל ה-R9500PRO על המחשב שלי (תסתכלו במפרט שלי בצד) הלוח אם שלי תומך ב-AGPX2 רציתי לקחת R9000PRO או 9100 אבל העדפתי לקחת משהו חזק שישמש אותי במחשב הבא שלי. הרעיון הוא לקנות ביחד איתו הארד דיסק 80GIG של ווסטרן ושאני אקנה מחשב חדש (אולי עוד חצי שנה ) אני יעביר אותם אז מה אתם אומרים? שווה לא? כמה אתם חושבים שהמערכת שלי תצליח לנצל אותו?? ובכלל שווה לקנות אותו ?הביקורות טובות אבל אנשים פה בפורום מתלוננים עליו ואומרים שהוא עושה בעיות. בקיצור שווה קניין או לא? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Sol@rWind,

אני רוצה לקנות 9700 פרו אבל היום פורסם פה שה 350 קרוב קרוב, מה אתם אומרים ???

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. כי משחקים ברגע של עומס טיפה(אבל טיפה) מקרטעים , משהו שלא מכיר את המשחק לא יבחין בזה משהו שחורש על המשחק יבחין בזה אבל לא בודאות... אז אם אני יסים מאוורר במקום ההיסטניק ה זה (איך שקוראים לו) יהיה הבדל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Sunny Jim,

יש לו 16 מגה של "EMBEDDED DRAM". מה זה??? אגב, לפי מה שכתוב שם, הנתונים באו מאותו מקור שנתן את הנתונים על הNV30 ו90% מהנתונים אז היו נכונים אז כנראה אלה נתונים נכונים.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  9. יש לי RADEON 9000 PRO ו-XP מותקן CATALIST 3.1 ו-CONTROL PANEL ויש לי בעיה בהגדרה של ה-AGP הוא עלX1 במקום X2 הלוח אם שלי תומך ב-X2 ומופעל ב-BIOS X2 בכרטיס הקודם שהיה לי VOODOO 3-3000 לא הייתה בעיה כזו למישהו יש מושג? תודה

10. Started by alienboo,

two weeks ago i posted a thread about having R9500/9700 on a bx440 board and the question was if this thing will work on such board well, since im a certified lunatic and frankly insane i had to test this theor, i dont know why and for what but i have to share my expiriance with u ppl. i got 3 boards, Ti4400, R9500pro and R9700 and run to my old abit BH6 with joy oh joy of seeing this cards operate on it after spending a month on reading every possible info about AGP 1.0, 2.0, 3.0 and alot of other tech, i got confident that this thing should work right out of the box i stuck the card in the agp slot, check everything is right and turned on the power ........... , the sc…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by nicirnTAL,

http://www.hwzone.co.il/#newsitem1045240767,50403, הם רשמיים? לא כתוב בידיעה, ואני לא מוצא אותם באתר של ניווידיה! :

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי

13. Started by Bah_gots_pIII_450,

זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה. יש לי athlon T-bird 1.4 ו 256MB crucial DDR CAS2.5 אם זה חשוב בכלל. בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה Geforce 4 mx פשוט הא? לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  14. אני יודע שיש צורך בעידקון ביוס לצורך כך, או שיש להשתמש בRIVATUNER חדש ולאפשר אופציה זו. מי שעשה שיומר את דעתו. מה בנוגע לקירור ? - הבנתי שקשה לשים לו HSF משום שיש לו SHIM שמגן על הGPU - דבר נוסף חיבור המתח מפריע לשים HS לזיכרון. אם מישהו עשה OC שיומר איך קירר ולאיזה תוצעה הגיע

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by Modan2,

מה יותר כדאי לקנות ראדון 9000 או GFmx440? והאם כדאי להשקיע ה9500 PRO או אם כבר להשקיע אז GF TI4600 ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mrraz,

אחרי ש-PCHARDWARE יבשו אותי במשך 3 שבועות, סוף סוף הגיע הכרטיס. הזמנתי ספיר והגיע ATI - לא נורא העיקר שהכרטיס אצלי התקנתי הכרטיס במקום MX 440 יחד עם הדרייברים החדשים 3.1 התחושה הראשונה מאכזבת אתה משלם פי 3 ומקבל תמורה של 50% אחרי כך מתחיל לשעשע, בכל קונפיגורציה של משחק אתה שם את המקסימום האפשרי והכרטיס סוחב. אחר כך מתחילות הבעיות הקטנות משחק כמו IL-2 Sturmovik נתקע ובקושי זז עד שאני מחליף את הדרייבר מ -OPEN GL ל- DIRECTX ואז הוא מתחיל לרוץ. אנריל 2 מעלים מדי פעם את הנשק ואחר כך מחזיר. תכנת הסורק (אפסון) לא אוהבת את הכרטיס ותוך כדי סריקה המסך נדלק ונכבה. לערכתי יעבור עוד זמן עד שיצאו גירסאות חדשות שיביאו את הכל לתאימות מלאה כמו עם NVIDIA

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. Started by rangerman,

אני צריך מסך 19 בתקציב של עד 1200 ש"ח (רצוי פחות, אבלשבשום מקרה לא יותר). 2 המסכים בכותרת נראים לי המתחרים העקריים. CTX חברה יותר טובה, אבל ה-Proview שטוח. בקיצור, מי מהם עדיף?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by MonoMan,

ati radeon 9500pro bba directx 9 win xp שהוסרו ממנה כל השרידים שמצאתי שייכים לnvidia aperature size:128mb agp synchronization (או משהו כזה) :disabled תבינו, פריימים יש מספיק - הבעיה היא לא מחסור בפריימים אלא פשוט קפיצות , ומה שהכי מעניין שבגרפיקה של directx7 אין קפיצות בdirectx 8,9 - כן... שהתקנתי את הווינדוס הזו והיה לי אז את הGF - היתה לי אותה בעיה ואין לי שמץ של זיכרון איך נפטרתי מהבעיה ... רעיונות מישהו? :-\ (לפני שארים ידיים ואתקין win חדש)

19. Started by .AloN,

רק רציתי לדעת אם לוח מבוסס nforce מסתדר עם כרטיס מבית ati ? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by game kILLer,

אני מעוניין לקנות כרטיס זה השאלה שלי היא האם המארכת שלי תנצל אותו טוב?(ראו מפרט) האם מישהוא נתקל בבעיות בכרטיס של ATI תודה לעוזרים!!!

21. היי, האם יתכן שהרזולוציה תשתנה (ירדה ל 800) לאחר חיבור למסך טלויזיה? הרזולוציה בחיבור למסך מחשב היתה 1024. תודה, שלומי

22. Started by Sol@rWind,

אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by overload,

אני רוצה לקנות בקרוב את ה r9500PRO ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני קונה אתם לא חייבים לענות על הכל: 1) איזה חברות מיצרות את הכרטיס מי החברה הכי טובה והאם יש הבדל כזה גדול ביו הביצועים של הכרטיסים? 2) יש לי לוח אם :'( שלא תומך 8AGP האם אני חייב לוח שכן? 3) מה בערך המחיר והאם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה פחות או יותר? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tordek,

מדובר כאן על הגרסא הראשונה של אנריל . עכשיו מה שקורה הוא כשאני משחק (לאחר הפעלת ה vsync) האנריל פועל לי בין 40 ל 300 FPS וזה גורם לשניה אחת תזוזה מהירה ובשניה האחרת תזוזה איטית ולקפיצות במסך האם מישהו כאן מוכן לעזור לי

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  25. כמו שאמרתי אני מחפש כרטיס כזה כי יש ל מחשב נוסף P3-667 והוא סובל כשאני רואה סרטים עובד על 100% למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.