כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
המחרים של ה- ATI Radeon 9100 ב- קייאספי מאד נמוכים ביחס ל- http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.12.html http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.13.html ועוד שאלה: האם כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה למפרט שלי (במיוחד ללוח אם)??? זה יתן ביצועים טובים?\ תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איזה jinx! חיכיתי כל כך הרבה זמן למשחק ובסוף הוא לא יעלה על הכרטיס מסך שלי
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה ממליצים על IIYAMA ( אגב איך אומרים את זה ). אבל הם נורא יקרים אם למישהו יש הצעה איכותית אבל בגבול התקציב - אתם יודעים המדינה במיתון ;D
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
יש לי Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 9.0 Mobo Model P4B533 AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU Intel Pentium 4 2424 MHz FSB 133 MHz Graphics Chipset NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Name NVIDIA GeForce4 MX 440 Driver Version 6.13.10.4109 את ה DirectXוהדרייבר של הכרטיס מסך הורדתי אתמול והיום קיבלתי 5990 נק בד"כ התוצאות היו סביב 9000+ עד 9800 מה קרה ? מה עושים???? זה הדף תוצאות http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&XLID=6000820&UID=9990456&projectType=6 יש מצב שיש קשר לזה שעברתי מ60 הרץ ל72??? :AR15: עריכה: עכשיו הרצתי עד פעם אבל ביטלתי את הtv out וגם הורדתי בחזרה ל60 הרץ והתוצאה היא …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בFS2002 במערכת הDUAL HEAD שלי (מורכבת משני מסכי LG 17 אחד מהם קניתי שלשום 700P) כאשר הגעתי לאיזור סכר הובר הידוע בטקסטורה המפורטת שלו המחשב טען קובץ והמשחק המשיך וכעבור חצי דקה עד דקה פתאום הופיעו פסים אנכיים במסכים. התקנתי עוד פעם את FS2002 אבל הבעיה המשיכה, הרצתי 3DMARK 2001 וגם שם אותה תופעה. החלפתי את DX9 בDX8.1 אך לשווא, כמו כן התקנתי את קטליסט 3 במקום 3.1. האם עשיתי את כל הדברים שאני אוכל להגיד כרטיס מסך דפוק או אני צריך אולי לפרמט ולהתקין מחדש XP בחשד של התנגשות גירסה של דרייבר או DX ? אני חייב לציין שבWIN ובעת הרצת DIVX הכל עובד חלק.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הזמנתי REDON 9500 PRO ATI ,מהחנות התקשרו להזמין וב-כלנית אמרו ש-ATI לא מייצרת כרטיסים כבר שנתיים האם זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הם משווקים כרטיסים של REDON 9500 PRO (אמרו שאין הבדל בין הכרטיסים) תודה
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מספיק להוריד את הגירסה Catalyst 3.1 כדי שיהיה לי את כל העידכונים או שאני צריך להוריד גם את הדרייברים הקודמים ? * זה פעם ראשונה שאני מתקין דרייברים (כרטיס חדש) תודה.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני רוה לקנות 9500PRO אך להא מגיע BBA לארץ כבר הרבה זמן האם כדאי להשקיע עוד ולקבל HERC שהוא יותר איכותי מבחינת קירור ותצוגה, אך יש לו בעיות במיוחד בארץ עם אחריות (אגב אם מישהו יודע מי היבואן של HERC לארץ אשמח לדבר איתו). מיש שיש לו כרטיס של HERC גם מוזמן להגיב על איכותו או על כישלונו או כל דבר שיש לו להגיד על HERC בארץ ובכלל.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג asus mx 440 וכשהייתי משתמש ב98 הכל היה טוב וסבבה עכשיו פתאום כשעברתי לxp הכל השתנה ואני לא מוצא מאיפה לשנות?!?! אז בבקשה מה עושים בשביל שיהיה tv out??? :AR15:
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
במחיר של 3000-3300. בינתיים מצאתי שני מסכים שנראים לי עם איפיונים טובים: HYUNDAI Q17 VIEWSONIC VG700 שניהם הוצעו לי ב 3300. מישהו מכיר ? יש המלצות אחרות ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
במחשב הקודם שלי היה לי P-3 733 וכרטיס מסך GF-1 של אסוס AGPX4! שיניתי בביוס את ההגדרות של ה-AGP מ-4 ל-2 ול-1 והרצתי כל פעם את 3D MARK 2000 ו-2001 , והתוצאות היו אותו דבר!!! (הבדלים זניחים , כמו שמריצים אותו בדיקה בלי שינויים ויוצא הבדלים של אחוז אחד) ועכשיו אני קורא על אותם הבדלים (חוסר הבדלים) בין AGP-4 ל-AGP-8 האם AGP זה שטויות ??? (השאלה מטרידה אותי הרבה זמן ולא היה לי אומץ לשאול) תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
לפי מה שאני קורא פה יש להרבה אנשים בעיות עם הכרטיס אני תכננתי לקנות אותו מתישהו (כרגע אין כל כך תקציב) ונראה לי שאני מוותר.אחרי הכל אני בטוח שהכרטיס מצוין אבל לשלם 1200 ש"ח על משהו שלא כדאי כנראה זה לא מוצדק!! מה דעתכם????
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 17' זול מקסימים 800 ש"ח ועדיף שזה יהיה בכיוון ה700. המסך מיועד לאדם שמשתמש הרבה בWord ויושב הרבה מול המחשב כך שהשמירה על העיניים היא חשובה מאוד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החברה שלי קונה מחשב, ואני המייעץ, שצריך יעוץ. היא הולכת לחרוש שעות על אופיס ותכנותים, אבל לפעמים גם משחקים. בתור מסך סטנדרטי חשבנו על LG F700B, השטוח לגמרי, אבל הקצב רענון שלו גרוע. בתור אופצייה נוספת חשבנו על CTX PR705F עם הרענון המשופר, אבל Trinitron שהוא גלילי. עם מדובר בין שניהם מה עדיף מבחינת האיכות? ומה יותר טוב לחוסר כאב עיניים לאחר שעות רבות, המסך השטוח לגמרי או הקצב רענון הגבוהה יותר? אולי משהו אחר באותו סדר גודל של מחיר? אפשרות אחרת היא ללכת על Proview DX997 שהוא 19" בערך באותו המחיר. איתו נוח יותר לעבוד עם הרבה חלונות. הוא גם די שטוח(בחנות נראה קצת גלילי) וקצב הרענון שלו גם לא רע בכלל, אפילו גבוהה יותר מה-CTX. מה בכלל רע במסכי ה-Proview האלה? ואם כבר בנושא אז …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל זאת ... חרשתי את כל מנועי החיפוש ולא מצאתי איפה אפשר להוריד את ה DEMO - לא AVI או MPEG, אלא ממש את ה DEMO ! תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס msi gvorce3 ti 200 128mb, והתקנתי DX9, משום מה המחשב עושה בעיות מעכשיו... unreal2 לא עובד... simcity4 - יוצא באמצע כל פעם... מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה? האם זה בטוח הDX9 שעושה בעיות? אגב, אני עובד עם WINXP עם כל העדכונים האפשריים.... אני אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-