כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ספק כוח Enermax Liberty 400W מספיק לכרטיס מסך כזה ? מפרט : מעבד AMD 3700+ (939) לוח אם : GA-K8NF9 Ultra זיכרון 1.50 DDR1 HD 250 WD SATA2 צורב DVD
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם. בחיפושי אחרי המפרט המושלם לדרישות שלי חשבתי על 8600GT מקורר פאסיבית כדי לקבל מחשב שקט יותר. עכשיו בניגוד ל7600GT של זמנו, רק לGYGABITE יש כרטיס כזה היום. אז השאלה שלי היא האם זה טוב לכרטיס כזה להיות עם קירור פאסיבי, או שקירור אקטיבי יהיה טוב יותר. כמובן שהמארז (AURORA ככל הנראה לפי כל ההמלצות בכל העולם) יהיה מאוורר מספיק, אז השאלה היא פשוט השוואתית אחד מול אחד - פאסיבי מול האקטיבי - מי עדיף? מצאתי את ה8600GT הזה של GB באתר של חנות בשם WELLCOM. ראיתי אותם בדרך לעבודה ונכנסתי לאתר שלהם ומצאתי. אז מישהו יודע עלייהם משהו? טובים? לא טובים? מומלצים או לא? המון המון תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
תקשיבו לא הייתי בטוח איפה לשים את התרד שלי.. אני מקווה שזהו המקום.. אז תקשיבו אני קונה מחשב מסקי אך אני רוצה כרטיס מסוים שאין להם.. הכרטיס הוא - EVGA GeForce GTX 260 Core 216 SSC - 55nm (ש"ח 1580) יש שם כרטיס דומה- (1728 ש"ח) BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OCX MAXCORE אך הוא מומהר פחות, גרסת 65nm ויקר יותר ב140 שקל! ועכשיו יש לי שאלה - האם Skypc יוכלו לייבא לי את הכרטיס במיוחד בשבילי? (אולי בתוספת מחיר או משהו). יש גם אופציה אחרת לקנות את הכרטיס מfoxpc ואת שאר המפרט מSky.. אבל תהיה לי בעיה באחריות לא?? (ד"א sky מרכיבים לי את המחשב לא אני..) תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סביר בעד 400 שקלים משהו שהיה נחמד ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה מצאתי את הכרטיס הזה ורציתי לדעת איך הוא http://www.skypc.co.il/pl_product~32612~8~0.htm אם הוא לא משהו תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב בטווח מחירים זה
-
- 12 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שאני מעוניין לקנות: Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 במחיר 860 ש"ח יעבוד טוב במשחקים כגון Far Cry 2 ו- GTA IV? כלומר על גראפיקה מלאה? ברזולוצייה 1280*1024 ויהיה ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי?מפרט של המחשב: לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core +3600 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz לא זוכר ספק כוח צג Samsung T220P 22'' תודה..
-
- 12 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין בנושא קצב הריענון במסכים. אספתי מעט מידע מכה מאגרי מידע והגעתי למסקנה, אבל אני לא בטוח אם היא נכונה. אני אשמח אם מישהוא יגיד לי אם מה שכבתי הוא נכון, ואם לא אז לתקן בבקשה (בלי כעס או העלבות בבקשה כי אני עדיין טירון ועדיין לומד בנוסף יש לי שאלה שקשורה לנושא ואשמח אם מישהוא יפתור לי את התעלומה שנוצרה לי . אז ככה קצב רענון בדיוק כמו טלוויזיה או מכשירים אחרים דומים, המחשב שלך מדמה תנועה על מסכך ע"י הצגה של קבוצת עצמים שונים על הסמך. קצב הרענון של המסך שלך הוא הקצב שבו המסך שלך יעדכן פריט מסוים במסך. כלומר מכאן ניתן להסיק שמסך בעל קצב רענון של 75mhz מרענן פריטים על המסך בקצב של 75 פעמים בשניה (כאן הכל טוב ויפה עד שמופיעה צוואר בקבוק שקשור לכ"מ). בעיות…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס של EVGA GTX 980 TI כשאני לא משחק אני רואה ב HWMONITOR את הRPM על 0 מישהו יודע האם לכרטיס הזה יש גם את התכונה שהוא לא מפעיל מאוררים עד לטמפרטורה מסוימת? אני לא שומע אותו בכלל לא בזמן שלא משחק ובזמן משחק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק בכלל יעלה על הכרטיס הזה? ואם אני אמהיר אותו ל 6800 אולטרה? בהנחה שאני משחק עם crt על 800 על 600
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס, האם אני צריך לשחק ברזולוציה הכי גבוהה במשחקים כבדים? ומזה refresh rate? על כמה הוא אמור להיות? תודה מראש!! אם זה לא קשור לפורום אז מצטער..
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ati radeon 9200 se עכשיו יש לי כמה שאלות 1. הכרטיס עובד על agp 4x אם הוא היה על 8x הוא היה יותר טוב? כי כרגע בתוכנה ati tool איפה שיש את הריבוע המוזר הזה שמסתובב למטה כתוב 24 פריימים לשניה (איטי | אם הוא היה על agp 8x בלי oc בלי כלום הוא היה יותר מהיר? 2. יש הבדל בין 9200 ל 9200 se ? 3. האם קירור הסטוק הוא טוב ? כי הכרטיס עצמו הוא של ati כנראה ויש על זה קירוק פסיבי קטן יחסית והכרטיס עצמו חם זה בסדר? (אני לא עומד לקנות שום קירור מיצידי שישרף.) תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי מערכת ישנה, P3-800MHZ על לוח cuv4x של asus וכרטיס מסך radeon 9100 ושני מסכים: samsung 930B ו mag xj500t עכשיו אני מנסה לחבר את שני המסכים לכרטיס מסך (הסמסונג ל DVI והמאג ל RGB) ברגע ששניהם מחוברים ואני מפעיל את המחשב אני אפילו לא מגיע ל memory count שה bios מריץ כלום לחלוטין שני המסכים שחורים. עפ"י מה שאני זוכר 9100 כן תומך ב dualscreen אז מה קורה פה?!
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לברר כמה דברים בקשר לכרטיסיי מסך האלה כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306017.0 היה לי את הכרטיס מסך הזה radeon x850 + 256mb and bites, והוא היה כרטיס מסך מעולה, שום משחק ששיחקתי לא עבד חלק עם הגרפיקה הכי טובה, בתור גיימר דיי מציקים לי התקיעות הקטנות והפיקסלים הקטנים, והרידאון לא עשה לי שום תקיעות ובעית פיקסול. כמו שאמרתי בנושא הקודם, יש לי בעיה קטנה עם האידיוט ההוא שצריך לתת לי את האחריות (נא לעיין בלינק המצורף למעלה בשביל להבין על מה אני מדבר). אז הטכנאי שלי אמר לי לברר גם על הכרטיס מסך ההכי טוב של ג'יפורס, ולראות אם אפשר לדרוש את זה מהאדם שנותן לי את האחריות. אישית אני דיי מאוכזב עכשיו מה8500 עם ה512 מגהבייט, השאלה היא אם ה88…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחיר נראה לי סביר ויש לו שלוש שנים אחריות. אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון עם החנות הזו. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=1674 תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
במסכי CRT קיים רענון מסך שכנראה פוגע בראייה... אבל ראיתי שבמסכי LCD אין בכלל רענון מסך! זה אומר שמסכי LCD בריאים יותר? למה צריך בכלל רענון מסך למסכי CRT?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע CATALYST 10.5 וראיתי שיצא 10.9 אז הורדתי. לפני שאני מתקין יש לי שאלה. זה בסדר להתקין את הCATALYST החדש ישר על הישן ולדרוס אותו? או שעדיף למחוק את הקודם לגמרי? אם עדיף למחוק אשמח להסבר איך למחוק לחלוטין. נ.ב הכרטיס הוא HD4770 תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום!אני חדש כאן ואני די מתעניין בחומרה ומאוד אוהב את האתר הזה! יש לי במחשב כרטיס nVIDIA GeForce FX5700LE עם זיכרון של 128MB,שנמצא אצלי מאז שקניתי את המחשב שלי,לפני שנה ו-8 חודשים בערך. כשאני מפעיל משחקי תלת מימד הכרטיס עושה רעש נוראי,ובמקרים מסוימים המשחק קצת רועד או יש קצת בעיות גראפיות. לכן החלטתי שכדאי לי לשדרג אותו לכרטיס חזק יותר..ראיתי פה באתר שה-Gigabyte GeForce 7600GT הוא מאוד טוב וגם לא יקר,אבל הבעיה היא שיש לי חיבור AGPx8 במחשב,אז אני לא יכול לחבר אותו. :'( אבל ראיתי שיש כרטיס Gigabyte GeForce 7600GS, עם חיבור AGPx8,כלומר אני יכול לחבר אותו למחשב. אז רציתי לדעת אם יהיה הבדל בביצועים(למרות שאני בטוח שיהיו),ואם לא יהיה הרבה רעש ובעיות כשאני מפעיל משחקי תלת-מימד א…
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: E8400 @ 3.6 4 Giga DDR2 Gigabyte Ep43 - DS3L Sapphire Radeon HD 5870 1GB GDDR5 3 דיסקים קשיחים 1 טרה של סמסונג. Seasonic Silver Power 500W חשבתי למכור את כרטיס המסך ולשדרג אותו ל NVIDIA GTX580 או ל Radeon 7950. השאלה שלי היא האם הספק מספיק כדי להחזיק את כרטיס המסך והאם אני באמת אראה שיפור במשחקים או שיהיה לי צוואר בקבוק גדול בגלל המעבד? אני בעיקר משחק ב Battlefiled 3.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני עם מעבד E6600 ב-2.8GHZ, ואני רוצה להינות מכרטיס תומך DX11 כמו נגיד ה-GTX460 (היורש ל-8800GT, וכרגע יש לי 8800GT מומהר), האם ההשקעה שווה את צוואר הבקבוק העצום שיווצר לי? כמה אחוזים בערך אני אנצל מהכרטיס? ומה עם המגבלה ל-PCI-E X16 במקום X32? לפני שתגידו "עזוב אותך צווארי בקבוק תקנה לוח אם, מעבד, זכרונות, קירורים, ספק וכרטיס-מסך חדשים" תזכרו לרגע שלא אתם משלמים את זה אלא אני, ואין לי מספיק כסף להשקיע אפילו בספק חדש (לצד הכרטיס). לכן גם חשוב לי לדעת שאם אני קונה כרטיס חדש, אז ה-TR2 470W שלי יחזיק אותו. כמו כן, אם ה-HR-03GT עם מאוורר של TT יכול להתלבש על הכרטיס זה יהיה נהדר. בהתחשב בנסיבות הללו - איזה כרטיס מומלץ לקנות, אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס מסך 5700LE 512 RAM אין צורב DVD. אני רוצה לשנות את זה ע"י שידרוג של שלושתם. עוד 512 RAM, כרטיס מסך 7600GT וצורב DVD. שלושתם אמורים לעלות מקסימום 1500 ש"ח. המערכת העכשווית שלי היא: AMD Athlon xp + 2400 M.B. Sumit 7NIF2 של Chaintech שתומך ב AGPX8 ובעל שלוש מקומות ל DDR (שניים תפוסים כרגע ע"י 2 RAM של 256) השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של השידרוג עם החלקים שאני לא אשדרג? אם לא, האם זה רציני, ז"א ממש לא יהיה שווה לי לעשות את השידרוג הזה? אם אתם צריכים פרטים על חלקים אחרים במערכת שלי, תודיעו לי בדיון הזה, ואני אכתוב. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITORהמליצו לי לקחת את המסך הזה לכרטיסLEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 השאלה שלי היא האם זה שילוב טוב והאם יש מסך יותר טוב במחיר של עד 1300 שקל
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני רוצה לחבר 2 כרטיסים זהים שתומכים בSLI עם SLI Bridg אבל לפי מה שקראתי על הלוח אם שלי הוא תומך בCrossfire, השאלה שלי היא אם יש אפשרות שהחיבור 2 כרטיסים יעבוד לי?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
EVGA GeForce GTX 660 SC Signature 2 EVGA GeForce GTX 660 Superclocked לפי EVGA שניהם אותו דבר בהכל חוץ מהשם שלהם מה ההבדל ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-