עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ASHER 6800,

יש לי חבר שיש לו את ה ראדון 3650 לתצורה AGP טוען שאינו מצליח להתקין דרייברים אחרונים לכרטיס הוא מקבל הודעה של הדרייבר לא נמצא הוא כן מצליח להתקין את גירסה 9.6 אמנם שלחתי אותו לאתר של AMD כי יש איזה PATCH לכרטיסי AGP לסידרות HD 2000 HD 3000 ו HD 4000 אבל הוא טוען שזה לא עובד הוא משתמש ב XP מישהו יודע אולי יש איזה משהו אחר שניתן לעשות ? תודה

2. Started by roc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4655 לא ראיתי שפתחו כבר נושא סליחה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by hutorihunzu,

רציתי לשאול אם יש לי מסך 19 אינץ' אזי הכ.מסך 4850 של ATI עם 512Mb לא יגרום לצואר בקבוק בהרצת Crysis או משחקים כבדים אחרים? בכל מקרה איך הכרטיס הזה למסך 19 אינץ' והאם כרטיס חזק יותר יתן הפרש ביצועים גדול?? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by dtssupport,

אני מעוניין בכרטיס מסך חדש (לא חייב להיות חדש מהחנות (- . זאת החומרה שלי : AMD Athlon 64 5000 8 GB RAM SeaSonic 620 Bronze כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce XFX 9800GTX אני לא גיימר כבר וגם לא גיימר במיוחד אבל אם אני מתקין משחק חדש אני מעדיף לשים על הגדרות גבוהות. רשמתי כבר פוסט על זה שאני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה במימדים העצומים של הכרטיס הנוכחי, זו רק עדיפות ולא חובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Alphadog676,

שלום, יש לי מחשב דיי ישן, ואני רוצה לשדרג לו את הכרטיס מסך כדי שיוכל להריץ משחקים לא כבדים כמו Euro Truck Simulator 2 בלי לאגים. מפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8.00GB RAM DDR2 Geforce 8800GT

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jetman,

שלום חברס, בסוף כן הלכתי על מערכת I3, הייתה בעיה באמת למצוע כרטיס מסך זמני עם TVOUT, אבל מצעתי ב TMS את 9400GT, לא קיבלתי איתו את המתאם שבדרך כלל בה עם כל כרטיס מסך כזה עם החיבור הנ"ל, היצרן הוא sparkle ,שלחתי מייל ל CD-LOG נראה מה יענו לי ,אבל עולי יש פה למישהוא אחד כזה שהוא לא צריך ? יש לי 2 שחבר פעם נתן לי אבל אני ממש לא בטוח עם הם מתאימים עליו ,אני ירכיב ת מערכת השבוע לעט לעט, אבל אני תשובה בינתיים לגבי המתאם ,כבל SVIDEO רגיל הבנתי שבעקרון יעבוד עם לשבור את הפלטיק הקטן הזה בטוח הפלא ג ולחבר בלי מתאם ,אבל לא רוצה להיסתכן ,בכל מקרהת גיבו לי למי שהיה ניסיום עם זה. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by eyal00,

אני לא יכול להעלות רזולוציה מעל 800X600 מפרט: AMD 3200 1G זכרון X800GTO2@X850XT זה פתאום קרה,עד לא מזמן הפעלתי אותו על 1024X768 תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by fish123,

שלום, יש לי מכשיר וידאו ישן של קלטות (לאנשים עדיין יש את זה ) וחיברתי אותו למחשב בחיבור VIDEO IN. אני רואה את הסרט, אבל יש שיבושים קלים של קווים ירוקים למעלה ועוד כמה הפרעות בתחתית המסך. אם אני אקנה וידאו חדש (משולב עם DVD), אכניס את אותה הקלטת ואצפה בה דרך המחשב, לא יהיו הפרעות כלל? (כי הוא חדש)

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by davidcohen,

היי יש לי את הכרטיס מסך 7600GT והתקנתי לו דרייבר לפני כמה ימים. הבעיה שלי היא הלוח בקרה של הכרטיס מסך , עכשיו הלוח בקרה שונה (יותר אופציות וכאלה ) ויש דברים שאני יודע לעשות רק בלוח בקרה שהיה לפני כן. איך אני יכול להחזיר את הלוח בקרה של הכרטיס מסך למצב הקודם ? עכשיו זה ככה : ואני רוצה את זה כמו בתמונה הזאת, תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם שידרגתי לפני מס' ימים את הHD4870 וישי לי גם HD3870 ורציתי לדעת אם אפשר לבצע CF בין שניהם ואם כן ואם אתם אומרים שךא אז רציתי לדעת אם אני יעשה CF בין שניהם אז אם זה יעשה בעיות ועוד מס' שאלות: הוא די מרעיש וגם לפעמים הוא הוא מפעיל את המעברר על מהירות מקסימלית ורציתי לדעת אם זה בסדר תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by Troubled_Martyr,

לפני כשנה קניתי ATI Radeon 9200 VIVO. התקנתי את הדרייבר של ATI גירסה 7.94 שבא בחבילה של הכרטיס (יש לי Win 2000 Prof). בערך חודשיים מאוחר יותר עדכנתי את הדרייבר לגירסה החדשה שיצאה אז. כמה שבועות לאחר מכן התחילו לקרות לי נפילות של כרטיס המסך בזמן משחקים או סתם באמצע עבודה בווינדוס, והיתה מתקבלת הודעה שקשורה ל- VPU Recover. הנפילות נעשו תכופות כל כך עד שקרו מיד עם עליית הווינדוס. לאחר חיפושים רבים באינטרנט גיליתי שהמקור הסביר לבעיה הוא הדרייבר. הסרתי את הדרייבר של ATI והתקנתי במקומו Omega Driver (מהאתר www.omegadrivers.net). זה פתר לי את הבעיה לחלוטין באותו זמן. לפני חודש התחילו שוב נפילות באמצע משחקים. עדכנתי לגירסה החדשה של ה- Omega Driver, אבל זה לא עזר. המצב עכשיו הוא שכ…

12. היי אנא המליצו לי על כרטיס לכידת וידאו באיכות הגבוה ביותר שאתם מכירים. יכול להיות בשילוב כרטיס מסך ויכול להיות PCI . רצוי ברמות מחיר הגיוניות {עד 1000 ש"ח}. חשוב לי שהכרטיס יהיה מסוגל ללכוד וידאו ולכווץ בזמן אמת בפורמטים שונים {MPEG , DIVX } . יכולה להיות אופציה של כיווץ ע"י מעבד המחשב או מעבד יעודי על גבי הכרטיס,לי זה לא משנה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. קיבלתי עם הכרטיס מסך שלי svidout עם יציאות נוספות של y pr fb/av ועם חוט לכבל שיש לי חיבור כזה בכרטיס מסך... מה אפשר לעשות עם זה? והאם צריך משהו נוסף כדי לחבר את זה לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by jcdenton1,

חבר שלי מתכנן לקנות מסך LCD עד 2K והוא מתעקש על 19 אינץ'. אישית לא נראה לי שיש משהו נורמלי במחיר הזה אבל אני לא ממש מבין במסכים וזה למה אני שואל פה. תמליצו לי בבקשה על דגם נורמלי של 19 אינץ' עד 2K ואם הדבר אינו אפשרי אז דגם נורמלי של 17 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

בהרבה פעמים שאני מנסה לראות קבצי ווידיו במחשב דרך תוכנה או באינטרנט יש לי בעיה בצבעים הם הופכים לצבעים לא קשורים לרוב סגול אדום כחול וכתום. אי אפשר להבין קלום וכל פיקסל בגודל של פיל.....צריך לציין שזה לא קורה תמיד רק בקבצים מסויימים.... אני לא יכול לעשות print screen בגלל שאני מדביק את זה,זה הופך לשחור כאילו לא היה בכלל סרט. משהו יודע איך לפתור את הבעיה?

17. שלום. אני אביב, אני חדש פה... לאחרונה נהרס לי כרטיס המסך ואני צריך להחליף אותו. יש לי מחשב חדש יחסית, פנטיום 4 2 ג'יגה, עם 512 מגה זיכרון. לפי מה שבדקתי יש לי AGP X4, ושאלתי היא: האם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם זיכרון מספיק גדול (128 יספיק לי לדעתי, כי אני לא גיימר מטורף) אבל שהוא גם ל-AGP X4? כלומר, האם מוכרים בכלל כרטיסים כאלה? אם כן - האם הם יותר זולים? או בקיצור - אם מישהו מוכן למצוא לי עסקאות שישתלמו לי, הוא יבורך. אני לא מחפש משהו היסטרי, והתקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח... רק טוב בחיים שיהיה לכם.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by comablack,

יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by 114508534,

אהלן סוגיה שמעניינת אותי, אני עובד בעיקר במקס ובמאיה וכרגע יש לי קוואדרו 2000 שאני עובד איתו, בנוסף לזה יש לי 9800 GTX שהוא כרגע לא מחובר לכולם , איזה כרטיס עדיף ונותן יותר ביצועים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. קודם כל שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : עד לא מזמן היו לי 2 צגים ופתאום המחשב החליט שהוא לא רוצה לאפשר לי 2 צגים, כלומר אני עושה לזהות את הצג הנוסף ואז הוא לוקח שתי שניות ולא מוסיף את הצג השני, ניסיתי גם FORCE TV וזה לא הצליח. מה שכן זה שהמחשב מזהה את הטלוויזיה מכיוון שהוא נותן לי להחליף ולבחור או להיות על המסך של המחשב או על הטלוויזיה אך עדיין לא נותן אפשרות של שני צגים. אם זה עוזר הצג השני נקרא ATI X1950PRO SECONDARY. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  21. אני חשבתי לקנות את ה X800GTO ל AGP אבל ראיתי שבאותו מחיר יש את ה X1550 אז למישו יש אולי באנצ'ים שיכולים להשוות בניהים ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by crazyfunk,

שלום, אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה, כמו גם בבניית אתרים ובכלל בריבוי אפליקציות. כבר תקופה ארוכה אני מתלבט בפתרון תצוגה אופטימלי. שייתן לי שטח עבודה גדול, איכות תמונה מירבית, ומחיר שווה. ההתלבטות שלי כרגע היא בין מסך 24" רחב... (DELL 2407WFP) קראתי עליו בקורות מעולות לבין שתי מסכי 19" איכותיים. (לא יודע של איזו חברה עדיין) שאלתי היא: 1. עד כמה ה-DELL 2407WFP שווה? ביחס עלות תועלת (אני יכול להשיגו ב4000 כחדש) 2. המלצה לזוג מסכי 19" איכותיים שאוכל להשוות ביניהם לבין ה24" הרחב. 3. אם אני הולך על הDELL 2407WFP איזה בדיקות אני צריך לעשות עליו? שמעתי שאותו מסך מגיע ממפעלים שונים. ושצריך להריץ בדיקה מסוימת לראות שאכן מדובר בגירסה האיכותית. תודה ומצטער על הליימיריות...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by liordavid,

יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. נציגי יצרנית השבבים מציגים בפירוט מרשים את ביצועי כרטיס המסך המיועד לשוק הביניים ויתחרה ב-RTX 3060 של NVIDIA לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.