עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by icecore,

שלום, הייתי מעוניין להבין מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (סה"כ 70 ש"ח הבדל)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by israelsze1,

שלום לכם אני חדש כאן, לכן מבקש טיפול זהיר....סתתתםםםםםםםםםםם עד לאחרונה השתמשתי בעבודה בכרטיס ati sapphire hd 2600 pro, מה שחשוב לי שם זו אופצית VIVO. הבנתי כעת שהכרטיס הוא EOL. שאלתי, באיזה כרטיס אפשר להשתמש במקום? ושאלה נוספת, ראיתי באתר את הכרטיס אבל PCI, _E. האם זמין יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by amits1995,

מה ההבדל בין הגרסא החדשה הזאת לגרסא הקודמת? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=1152

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by Riaz3r,

שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by adi518,

נראה לי שכדאי להוסיף את זה לסטיקי או משהו כי זה יעזור למנוע בלבול אצל הרבה אנשים. אני מתכנן לקנות מחר את ה- 5850 וככה התעניינתי בקטע של ה- HD3D ומסתבר שHD3D עובד גם בכרטיסים מסדרת 5000 ! כלומר אם יש לכם כרטיס מסדרת 5XXX או 6XXX (החדשה) יהיה אפשר לחבר אותם לLCD תומך 3D ולהנות מ- HD3D (דרושה תוכנת צד שלישי שקונים ב-25$). מה שכן, הערה קטנה או יותר נכון גדולה! הכרטיסים החדשים של AMD מסדרת 6000 באים עם HDMI 1.4 שנועד לתמוך לא ב- HD3D אלא בניגון של בלוריי 3D! אני בהתחלה חשבתי ש- HD3D זה משהו שנכנס רק בכרטיסים החדשים אבל מסתבר שה- HDMI 1.4 הזה, כל תפקידו זה להוסיף תמיכה של ניגון בלוריי ב- 3D ותו לא. כלומר, מי שרוצה להנות בעתיד מ- HD3D לא חייב לקנות עכשיו כרטיס מסדרת 6000 :-) זאת…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by F430,

אני משתמש בתוכנה Sapphire TRIXX והיא לא שומרת את המתח חוץ מהאובברקלוק...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. שלום. במערך Crosffire (שני 6950), איך מחברים את המסך השני ואילך? האם המסך השני יחובר לכרטיס ה"ראשי" (העליון, נאמר כך)? והיכן השלישי? תודה, וסליחה על הפיגור

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by mottile,

קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by liran.be,

אהלן, אני לא בטוח שאני בפורום הנכון (?) אני מחפש כרטיס וידאו להמרת קלטות וידאו ישנות לפורמט דיגיטאלי. אני סטודנט ככה שיש צורך בכרטיס זול יחסית, שיעבוד על מחשב די ישן (בן 5). מעבד אינטל 3 ג'יגה, 2.5 ג'יגה זיכרון. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב כבן 3 שנים עם 2 גיגה זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate וכרטיס מסך Nvidia GeForce 8600 GT. כבר חודשים רבים יש לי בעיה שהמסך קופא ספונטנית, וכשזה קורה, אין מנוס מלאתחל את המחשב על ידי Reset (כי שום דבר אחר לא עובד). אני חושד בכרטיס המסך כגורם לבעיה, מאחר שכשהמסך קופא, התמונה שהיתה בו מתעוותת מעט. מותקנים אצלי במחשב הדרייברים הכי מעודכנים של הכרטיס. כדאי לציין כאן כמה דברים (שאולי קשורים ואולי לא): - ב-95% מהמקרים המסך קופא כאשר מתעסקים בשילוב של גרפיקה כבדה ואנימציה. לדוגמה, כשמשתמשים ב-Google Earth הסיכוי שהמסך יקרוס שואף ל-100%. כך גם בהפעלת משחקים כמו סימולטורים, וכן ב"טיול" על גבי מפות ברשת כמו "וואללה מפות". - בתקופה האחרונה (אולי אפילו בשנתיים האחר…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by rantza,

שלום אנשים יקרים, יש ברשותי מסך SAMSUNG אשר מתחבר בחיבור HDMI לכרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4830 512MB DDR3 PCI-E ויש בו רק 2 יציאות HDMI ו- TV OUT, כשאני משאיר את המחשב עובד רצוף, פתאום אני יכול לשמוע כאילו קול של חומרה מתנתקת אותו צפצוף שמנתקים או מחברים התקן חיצוני. אני שומע את המחשב עובד אך המסך מאבד סיגנל . אני מנסה להעיר אותו על ידי הזזת העכבר- לא עובד... נסתי לחבר אותו בחיבור אנלוגי כאשר בצד המתחבר לכ. מסך אין ברירה עם מתאם HDMI ואותו דבר... זה מה שמצאתי כשחיפשתי בגוגל אך גם עדכון דרייברים אצלי לא עזר http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=724178 אין לי שום הסבר של למה זה קורה האם מישהו יודע משהו?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by MoniKo,

מחפש תוכנה מסויימת, אשמח לעזרה: בזמנו היה פה לינק לתוכנה שמאפשרת לעשות משהו מדהים עם כ.המסך רק שאני לא זוכר את שמה. התוכנה אפשרה לנצל את הזיכרון של הכרטיס טוב יותר ולמנוע עומס ומאמץ מיותר בזמן המשחק. ההבדל כמובן הורגש באופן משמעותי. העניין הוא שאני לא מוצא את הפוסט שדיבר על התוכנה ולא זוכר את שמה. מישהו זוכר/יודע על מה אני מדבר? אשמח לשמה של התוכנה (= תודה! עריכה: או, מצאתי את זה..איזה שרוט אני, מול העיניים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך שיהיה מיועד לסרטי HD וממש קצת למשחקים(FIFA 2011 או PES) התקציב הוא עד 400 ש"ח. רצוי מKSP

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום, אני מחפש כ.מ. למחשב שעליו עורכים וידאו ותמונות (PS) עדיף עד 500 ש"ח מפרט מחשב: Intel E6700@2.6G Asus P5B Dlx 965 EZCool 500W מסך U2410 DELL תודה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by roey somech,

שלום לכולם קניתי כרטיס מסך oc 6870 של גיג'ה ביט עם 3 מאווררים במצב מנוחה הוא 38 מעלות בזמן משחקים כבדים fhd 55 -60 כדאי לי לשחק עם ההגדרות בcataliyst ולהעלות את הgpu 915mhz ליותר גבוה או את הmemory clock 1050mhz חשוב לי לציין שאין לי שום בעיה איתו וכל המשחקים עובדים חלק crysis 2 , shift 2 וכו'... אבל מעניין אותי לבחון את רף הביצועים שלו ... מה אתם מייעצים?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  19. אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. קניתי כבל HDMI איכותי, הגדרתי את יציאת ה-HDMI כהתקן ברירת מחדל של שמע אך הוא נותן לי שגיאה כזאת כאילו תהליך אחר משתמש ביציאה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. http://3dmark.com/3dmv/3184926?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3184926%3Fkey%3DNQXhY9zEKQQCWP99MVaEyQpRhJcDxj גם עם הדרייבר האחרון וגם עם אחד ישן יותר מסוף 2010, הכרטיס מציג ביצועים נמוכים. נ.ב, שמתי לב שה3DMARK מראה שתדר המעבד הוא 2GHZ, למרות שבבדיקות קודמות היה 2.8GHZ מה לעשות? תודה, griShmena

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. משהו בסגנון של NOTEBOOKCHECK המקובל בניידים. אודה למי שיפנה אותי ישירות לעמוד באתר. תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by griShmena,

http://3dmark.com/3dmv/3183559;jsessionid=zdrglwct3qof?show_ads=true&page=%2F3dmv%2F3183559%3Fkey%3DMPJs6ANZsQX0tecfUvWtE08xZX35m3 למה יש לי ביצועים נמוכים בכרטיס מסך? מחקתי את הדרייברים של הכרטיס מסך עם Driver sweeper והתקנתי דרייברים ישנים יותר, והביצועים נשארו גרועים.

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  24. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. הכרטיס יורכב במערכת הבאה(צריך להיות מTMS ׂ מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA ספק כוח: Silverstone Strider 500W Active PFC Single Rail 12V 34A זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK מסך- 22 אינץ. הציעו לי בפורום מפרטי מחשב את ה5870 אבל באתר כתוב שהוא משומש או משהו כזה -

• 0 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.