עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חח אני יודע שאלו כרטיסים גרועים ביח לתקופה של כרגע אבל מי מהכרטיסים יותר חזק? הX600PRO או ה7300LE? פשוט אני משיג את הX600PRO בזול ממישהו בשביל המחשב של אחים שלי ולי יש את ה7300LE אז אם הX600PRO יותר חזק אני ישים לי אותו ולהם ייתן את ה7300 שלי.. אז רק מי יותר חזק וזהו...זה התשובה שאני צריך

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. שלום לכולם קראתי בפורומים שונים באינטרנט שהמאוורר של ה X850XT PE אינו עובד בסל"ד אופטימלי כדי שלא ירעיש יותר מידי, אך דבר זה מהווה סיכון לכרטיס המסך מכיוון שהוא יכול להתחמם יותר מיד ולהפגע, ולכן הם ממליצים להשתמש בתוכנת ATI TOOL או RIVA TUNER לניטור ושינוי סל"ד המאווררר. האם זה הגיוני שהכרטיס מגיע מהמפעל במצב כזה? הרי הם יצרו לעצמם הרבה כאבי ראש אם היו חוזרים אליהם כרטיסים מקולקלים. כמו כן ה VPU RECOVER מנותק, אז האם זה נות לכרטיס להמשיך לעבוד למרות שהוא מתחמם? יש לציין שיש לי כרטיס מקורי של ATI ולא של אחת החברות השותפות שלה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by asdasdasd,

משום מה מאז שהתקנתי משהו אחר וגם הסרתי אותו בקיצור .. לא עובד לי המדד FPS של ה OSD של ATI TRAY TOOL !!! אבל אני לא מבין למה !! הכל מכוון כמו שצריך הרי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  4. גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by RonenIL,

שלום לכולם, אני בונה מחשב חדש לאחרונה. בהתחלה רציתי לקנות את -6800GS אבל שהבנתי שצריך לצאת 7600GT אמרתי שאני יחכה שהוא יגיע לארץ לאחרונה קראתי שיוצא גם ה- 7600GS ראיתי באתר NEWEGG.COM הפרשים של כמעט 50-60 דולר בין הכרטיסים. רציתי לדעת מה הבבדלים בינהם, כי ראיתי ששינהם עובדים על 12 צינורות, ומה עדיף לקנות? ובאותה הזדמנות לדעת איזה חוזק של ספק כוח(מעל 450 ?)) תודה לעוזרים. מישהו יודע מתי ה-7600GT של ג'יגהבייט יגיע לארץ??

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. שלום יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלויזיה יש לי מתאם שמתחבר לכרטיס מסך ודרכו אני מכניס כבל עם בנה בקצה אחד ובננה בקצה שני RCA אם אני לא טועה עשכיו במחשב של אחותי זה עובד ובמחשב שלי לא לאחותי יש כרטיס מסך G-Force 5200FX ולי יש -G force 7600GT עכשיו למתאם יש אם אני לא טועה כ8 פינים מסודרים בשתי שורות אפשר להגיד שהם ממש זעירים! עכשיו ניסתי בהגדרות וכלום! תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. עמכם הסליחה על שאלה זו.. אבל, אני צריך לדעת מה הגובה.. כי יש לי כוננית מעל.. תודה..

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by Inzagi,

האם יש קירור פאסיבי לכרטיס מסך 8800GTS 512 של LEADTEK? הכרטיס יהיה למשחקים כך שהוא יתחמם די הרבה, האם הקירור הזה טוב בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  9. Started by Oz.,

בס"ד בעת שאח שלי משחק במשחק Medieval II Total War יש לו ארכיפקטים (לא יודע אם אני מאיית נכון)... אם אפשר עצות איך לפתור את הבעיה אשמח. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  10. רציתי לדעת מה כדי מבין שני הכרטיסים האלה ..למפרט חדש ... Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe או 8600 gt שההבדל מחיר בינהם לא כל כך משחק , אבל ...ה8600 יותר חדש ...אז?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך שלי {asus 8800gt} ואינני יודע איך עושים את זה ואינני יודע אם זה בכלל אפשרי ? אם זה אפשרי אז הייתי רוצה דרך פשוטה ויעילה באיך לעשות את זה תודה למתעניינים ולעוזרים בברכה ארז

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. כמו שכתוב בנושא אבקש המלצה לכרטיס שכזה שיעבוד על מחשב עם מעבד AMD Athlon 1.1Ghz 383MB ddr, motherboard with agp x4 הכרטיס בסך הכל צריך להוציא בצורה המיטבית - באופן יחסי כמובן - את התמונה הטובה ביותר לטלוויזיה (S-VIDEO) התקציב לא מחייב - פשוט להבנתי כרטיסים ישנים כל כך לא אמורים לעלות כל כך הרבה. נ.ב כיום יש לי geforce 2 mx with tv out שאני לא מרוצה מהביצועים שלו בטלוויזיה. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by Markuss,

שלום לכולם! אני דיי חדש בתחום של HDMI ולכן רציתי לשאול שאלה קטנה שאני בטוח שרובכם תוכלו לענות לי עלייה מיד. הכרטיס מסך שלי זה GeForce 8400GS לפי מה שכתוב על האריזה (תמונה מצורפת) הוא תומך רק ב HDMI גרסאות 1.2 ו 1.1 (כתוב שם גם משהו לגבי 1.3A - לא ממש הנתי האם נתמך או לא) כאשר חיפשתי כבלים של HDMI באינטרנט ראיתי שהיום משתמשים ב כבלים מסוג 1.3 ו 1.4. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות גם כבלים מתקדמים יותר 1.3 או 1.4 והם יעבדו עם הכרטיס מסך שלי אבל בלי הפונקציות הנוסופות (החדשות יותר) שהם מספקים (למשל עבור 1.4 ראיתי שהוא מעביר גם ethernet) או שכבלים מסוג מתקדם יותר בכלל לא יעבדו עם הרטיס מסך שלי? תודה מראש לכל העונים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  15. Started by buky,

רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by Oranili,

איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. עלתה לי שאלה מה הכוונה של GRAY TO GRAY ??? מה זה אומר ואיזה השפעה יש על כך בזמן התגובה של המסך?

19. Started by asi2k5,

לאחר בירור באזורים אחרים בפורום הזה ובכלל,, שוב נשאלת השאלה אם אכן כדאי להשקיע היום קצת כסף ולרכוש 9600GT SLI או את אחד הכרטיסים האחרים לבד ולא במערך SLI .... דוגמא למה שנאמר לי בפורום ספקים ומארזים : "תירד מהר מהחלטה שלך לקנות 9600GT SLI זה ממש ביזבוז ולא יעיל..." "אני די בטוח שאין שום טעם מבחינת ביצועים ו/או הגיון כלכלי בשני הכרטיסי מסך הללו אז כדאי שתבדוק את זה שוב לדעתי" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=324048.0 ממתין לתגובתכם תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  20. Started by Blue Eyes,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by satan,

קניתי מחשב חדש עם 6800U ואני רוצה לקנות מסך חדש שאני יוכל להנות מהכרטיס התקציב הוא 3000 שקלים אפשר עד 3500 אבל עדיף 3000. אני מעדיף מסך דק בגלל חוסר במקום למרות שלא אתנגד להצעה של מסך CRT תודה מראש

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by axnsp1,

אני מתלבט בלקנות PowerColor HD 2400 PRO 256MB AGP לבין ‏ASUS‎ - ‏7600GS ?Silent 256MB, HDTV, DVI, AGP

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  23. שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. שלום, אני קונה lcd והמליצו לי פה על l1950b ואמרו לי שהוא טוב למשחקים עם 8 ms ועם pivot + dvi ועם כל מה שצריך.. אבל אז ראיתי את המסך l1970hr עם אותם מאפיינים + הוא מתקפל לגמרי שאפשר לתלות על הקיר ועם 2 ms ועם יחס ניגודייות של 1:1600 שזה מדהם למסך lcd וגם הוא זכה בפרסי עיצוב... אז רציתי לדעת מה אתה ממליצים ומה ההבדל בכלל בינהם הנה לינקים עם מידע מהאתר של lg l1950b http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1950B.jhtml l1970hr http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR.jhtml בתודה עידו נ.ב. תגיבו מהר אני רוצה לקנות אותו מחר אולי אני אבוא לפגישה של הפורום ומשם ילך לקנות..

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by Master_KisH,

שלום לכולם... עשיתי פורמט לא מזמן ומה לעשות אין לי את הדיסק של הכרטיס מסך המחשב רץ על win 98 SE ובכרטיס מסך כתוב Standard PCI Graphics Adapter אני רואה רק 16 צבעים מישהו יכול לעזור לי זה מאוד דחוף תודה מראש

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים