עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by toska,

המליצו לי על: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=297 יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by oli(v)er,

האים קיים שכרטיס מסך יכול להרוס את המסך

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  3. חברים יקרים, יש לי בעייה - הרזולוציה במסך משתנה לאחר ביקור באתר מסוים למשל קאזה. פתאום האתר תופס רק שני שליש מהמסך והכיתוב קטן. מדובר במחשב דל לטיטיוד 600. יש לציין שאין שום שינוי בהגדרות המסך!! הדבר היה מסתדר מאליו אחרי כיבוי והעלאת האקספלורר מחדש, אך עכשיו העיניין נשאר קבוע. מה לעשות? תודה על עזרתכם המהירה. עופר

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by ween1,

הי, יש לי כרטיס ASUS RADEON 9600XT VIVO שלא לוכד וידאו (ב DEVICE MANAGER יש סימן קריאה צהוב לי ATI WDM RAGE THEATER VIDEO) והודעת שגיאה: This device cannot start. (Code 10). הכרטיס עבד כשנתיים ללא בעיות עם הדרייברים המקוריים שלו. דברים שניסית לעשות: 1) הסרת הדרייברים והתקנתם מחדש 2) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר מ ATI 3) הסרת הדרייברים הישנים והתקנת הדרייברים העדכניים ביותר של OMEGA בכל שלב התקנתי גם את ה WDM המתאים לגירסת הדרייבר. כמו כן, להסרת דרייבר ישן השתמשתי ב REG CLEANER מ SAFE MODE וב HP SYSTEM DIAGNOSTICS להסרת "שאריות". מערכת ההפעלה היא WIN XP עם SP2. לוח אם: GIGABYTE 81K1100 REV. 2 זכרון: 1.5GB מעבד: INTEL PENTIUM 2.8GHZ הכרטיס נבדק במח…

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by elib,

הרכבתי מחשב במפרט הבא: לוח msi combo 915p

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by carbon1,

מה הדרייבר הכי חדש ל- 8800GTS 640MB ?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by metis,

היי, יש ל כרטיס מסך של Sapphire - Radeon 9800 שנקנה לפני יותר משנה. לא מזמן נדפק לכרטיס המאוורר, אז הלכתי ל-KSP והם החליפו לי מאוורר (לא קניתי מהם את הכרטיס). הכרטיס עושה לי המון בעיות עכשיו, לא משנה באיזה משחק אני משחק - אחרי פרק זמן רנדומלי המחשב פשוט קורס. כל פעם. כנראה שמשהו נדפק בכרטיס עצמו (כי המאוורר עובד עכשיו) ואני לא יכול לתפקד במצב שהוא מקריס לי את המחשב כל הזמן. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך APG, עד 500 ש"ח. אני יודע שזה תקציב קטן, אבל אני לא גיימר גדול, אני בסה"כ צריך תפקוד סביר. מכיוון שכל הסיפור הזה הוא בגדר "תקלה" אצלי, אז אני רוצה להחליף את הכרטיס כמה שיותר מהר, ואין לי זמן כרגע להתחיל לקרא פה מאות פוסטים של אנשים אחרים. אני אודה לכם אם אוכל פשוט לקבל המלצה.…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. ממה שאני יודע VSYNCE זה קשור יותר למסך.אז אם אני עושה השוואה של 4 מסכים שנים LCD ושנים CRT כמובן כולם שונים וחברות שונות.(כולם אותו גודל ואותו רזולוציה)אז היה איזה הבדל בביצועים בין מסך כזה לכזה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש, עם המפרט הבא: (מיועד למשחקים) http://tms.co.il/preview/spec/9lzj4qx5 האם הקייס מאוורר דיו בשביל כרטיס כזה? אני יודע שהוא לא מדהים, אבל המוכר אמר שבין הקייס הזה למחיר של CM690 אין שום דבר ששווה את הכסף. כלומר כל מה שעולה בין 180-430 לא יהיה משתלם ביחס למחיר של הRAIDMAX O2 הזה. יש הצעות לקייסים אחרים מTMS שיתאימו לחום שיוצר הכרטיס מסך? האם בכלל כדאי לקנות כרטיס מסך כזה ביודעין שהקייס כל כך עלוב?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by -dor-,

אני כבר הרבה זמן מנסה לסדר את זה וזה לא הסתדר התקנתי כמה סוגים של דריברים של הכרטיס מסך שלי עידכונים וכל מיני כאלה כלום לא עזר יש לי ati radeon x600 pro ושאני לוחץ בשולחן עבודה מאפינים-הגדרות-מתקדם יש לי ככה http://www.fps.co.il/picture.php?id=1168101756.JPG יש לי רק את האפשרויות כללי מתאם צג פתרון בעיות ניהול צבעים ואמור להיות לי שם עוד מלא אפשרויות של הATI כמו 3D openGL ועוד כל מיני כאלה ולפני כמה חודשים לפני שפירמטתי אז היו לי את כל האפשרויות האלה כמו שאני רוצה אבל אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה כבר זה בא לי ככה עם המחשב אז אם מישהו יודע איך לעזור בבקשה תנסו כי זה דחוף לי וניסיתי במלא פורומים התקנתי דריבר מהאתר ATI וזה מתקין לי משהו catalyst control center וזה לא טוב…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  12. כמו הכותרת אני רוצה לדעת אם אני יכול להוסיף 8800GTS בלי להחליף ספק.... הספק הוא 400W TRUE POWER מעבד E6300 בלי OC לוח אם GIGABYTE GA-965G-S3 שני זיכרונות של KINGSTON 512MB (מהירות 667) כונן DVD כונן קשיח אחד של 150GB כונן פלופי (שמעתי שזה משנה? נשמע מצחיק...) כן כן אני יודע שיש לי בעיה שאני לא יודע איזה מין מחשב יש לי אבל זה מה שקורה כשאבא'לה מחליט לקחת את המושכות לידיים ומחליט מה הוא קונה בלי כמעט לשתף אותי בכלום, עוד בתקופה שגם ככה לא הבנתי מי יודע מה בחומרה (נובמבר השנה האחרונה). אם אתם רוצים אני יכול לחפור עוד ולמצוא מידע מדויק לגבי המפרט, אבל אני חושב שאפשר לדעת ~בערך~ לפי הנתונים האלה אם הספק יספיק, לא? דרך אגב: בguru3d הם ציינו שספק של 450W הוא המינימום בשביל 8800G…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  13. וינדוס,סרטים...האם השחקים יוצגו רק על חלק ממנו,והשר שחור..למישהו יש מושג (אם אפשר תמונות)

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. שלום לכולם. רציתי לשאול איזה hd4850 512M יותר טוב? של חברת GIGABYTE או של חברת SAPPHIRE? או של MSI? ואיזה דגם בדיוק עדיף במסגרת של כ 900 ש"ח תודה המפרט- מעבד E8500 זכרון - 2GB 800MHZ אני משחק ברזולוציה 1024*768

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by ayashch,

> יש לי כרטיס מסך ati 9200 > בד"כ אני רואה סרטים ישירות לטלויזיה > ע"י החלפת תצוגות בכרטיס מסך.ליפני כחודש החלפתי מסך במחשב למסך > דק.ומאותו הרגע נעלם לי האייקון של החלפת תצוגות בהגדרות של הכרטיס מסך. > החזרתי את המסך הישן ועדיין האייקון איננו וכל ניסיונותיי עלו בתוהו. > אנא עיזרו לי לתקן בעיה זו > > בתודה עייש חיים.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by reisel,

ענו לי על השאלה כבר.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות (קודם כל למצוא) מסך LCD בסביבות ה1000 ש"ח,אני לא מחפש איכות אלא רק בגלל חוסר מקום אני לוקח מסך דק. מישהו שמע או ראה באיזשהו מקום על מסכים בכזה מחיר?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by Bypass,

האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by kobibo,

אני עובד עם התוכנה הזאת בO.C על הכרטיס שלי ואני דיי מרוצה ממנה ( יותר מה Ati Tool ). לא יודע למה אבל לפעמים בעת משחק הטמפ' של הכרטיס שלי עולה באופן דיי מהיר ולאחר בדיקה קצרה אני רואה שההגדרות שהגדרתי בתוכנה לגבי מהירות המאוורר של הכרטיס השתנו לברירת המחדל של התוכנה. האם ניתן לקבע הגדרות אלו ? האם תופעה זאת ידועה ? לא מעוניין לעבור לתוכנה אחרת מכיוון שאני דיי מרוצה מהתוכנה הזאת.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by DS,

יש לי חיבור AGP 8X והתקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. מה כדי?

21. Started by zini1,

איזה משני הכרטיסים טוב יותר? ?Albatron 6600 128MB PCI-E? ?MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by eyalha,

E6420 + 8800GTS 320 עולה 2870 ש"ח 4800X2 + 8800GTS 640 עולה 2930 ש"ח מה עדיף ? (כחלק ממפרט שאני מרכיב למשחקים ל3-4 שנים הקרובות, ללא OC, על המפרט להריץ את Flight simulator X ברזולציה הטבעית של 2007wfp בהגדרות טובות +++ ) תודה!

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  23. אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  24. מה ההבדל בין מעבד QUARD למעבד ליבה-בודדת? ולמה אומרים שה-880GTX/S הוא הכי טוב כאשר יש לו רק ליבה אחת בכל סדרותיו השונות?? והאם אני אוכל לשלב במערך שבבים של SLI גם כרטיס גרפי וגם כרטיס מסך למשחקים?? האם נכון לומר שהכרטיס הנ"ל הכי טוב בעולם כיום למשחקים??ואם אחליף באותו מחשב לכרטיס גרפי מה יהיה ההבדל?? וה-SLI פירושו שאני אוכל לשים שתי 8800 GTX באותו מחשב?! תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. Started by bumpd,

אני לא מדבר על הדריוורים המקורים של נוידיה אלו שחברה צד שלישי עושה להם טוויקים שיוציאו תוצאות מקסימליות בבנצ'ים ובמשחקים... יש לי 6600gt והעניין הוא שהוא דיי מוצלח אז אני רוצה לנסות לשבור כמה איזה שיא... שמעתי על omega ו-XTreme-G מה אתם אומרים?

דיונים חדשים בפורומים