כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת אותו שיגיד לי בבקשה איפה וכמה הוא עולה שם. שימו לב שזה הכרטיס שבה עם OC מהחברה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הרגע שמתי לב משהו מוזר,יש לי LEADTEK GEFROCE 6600GT AGP ועם הכרטיס קיבלתי תוכנה בשם WINFOX, התקנתי אותה והיה רשום שבליבה של הכרטיס מסך ב2D,יש גם 3D אין לי מושג מה זה כל אחד מהם בכל מקרה ב2D בWINFOX רשום 10 בליבה (?!?!?!?!?!?!WTF) אבל בדרייבר של NVIDIA ב2D רשום 300 בליבה,האם זה אמור להיות על 300 בליבה ב2D ב6600GT ?? כי ב3D רשום שם 500MHZ בליבה *תמונה מצורפת* תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לשאול לאחר שמעדכנים כרטיס מסך בויסטה צריך לעדכן את מדד דירוג ויסטה,כי הוא אמר לי זוהתה חומרה חדשה,למרות שעדכנתי רק את הכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
שלום חברים... קניתי לא מזמן כרטיס מסך של ג'יגבייט ATI Radeon 9250 128 mb עכשיו התקנתי ווינדוס וויסטה - אבל אין דריברים באתר הרישמי לכרטיס הזה לוינדוס שלי. מה לעשות ? להסתמך על הדרייבר המובנה של הווינדוס ? ??? תודה.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
לכרטיס ה X800XT שלי יש אפשרות ל VIVO אבל מנסיון ומקריאת פורומים רבים הבנתי שקשה עד בלתי אפשרי להשתמש באופציה. לא חשוב מה אני עושה אני לא מצליח לקבל תמונה נכונה בכניסת הוידאו. החלפתי דרייברים חזרה ל 6.2 כי האחרונים דופקים את עניין ה VIVO וכלום לא עוזר. התמונה עם שיבושים וללא צבעים וזאת למרות שהכניסה הוגדרה כPAL. אם מנסים להשתמש בכניסת ה COMPOSITE אז אין תמונה בכלל. רק כניסת ה SVIDEO מאפשרת איזושהי תמונה. אני לא מתכוון לכרטיסי All in Wonder, אלא לכרטיסים סטנדרטיים עם אופציה לכניסת וידאו. למישהו פה יש כרטיס דומה או נסיון עם אופצית VIVO בכרטיסים האלו ? אשמח לכל עזרה בנושא.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מה זה AA וFSAA? תנו לי פירות מה זה כל דבר(במה הוא משפיע) עשיתי חיפוס אבל לא מצתי כלום(מצתי באנגלית ואני לא יודע)
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כמו כן לא נשמעים צפצופים בביוס שאמורים להודיע שהכרטיס אינו תקין.. אז היכן יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במחיר טוב כרטיס מסך או radeon 9200 לא se או radeon 9600 לא se או geforce fx 5200 או geforce fx 5600 או geforce fx 5700 ואני רוצה למכור geforce 2/mx400 עם 64 מגה בייט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כלומר כאשר אני דוגם וידאו מבחוץ למשל ממכשיר וידאו vcr ישן אל המחשב אני רוצה שהקבצים שיומרו למחשב יהיו בפורמט divx איזה כרטיסי טלויזיה\וידאו עושים את העבודה? אני לא מצליח למצוא קידוד כזה מהכרטיסים תמליצו לי על משהו גג 400 שקל. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס fx5200 וזיכרון 512 DDR 400 MHZ צריך המלצות לכרטיס מסך בכללי מחיר סביר עד 700 800 שח אני הלכתי בכיוון של GeForce 8600GT 1GB עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין בכרטיס הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=597557 לזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=590734 עכשיו שאלה בקשר לזיכרון אם הכרטיס שלי הוא 400 MHZ זה אומר שאני יכול לשים רק כרטיסים שהם DDR 400 MHZ?
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, נא לספק כמה שיותר מידע, מאמרים בנושא יהיה נחמד. כמו כן, באתר של SiS (שזה הצ'יפסט של הבורד שלי) מסופק דרייבר SiS AGP(GART) Driver. מה זה? והאם זה הכרחי? כלומר האם ניתן להתקין את הדרייבר של Catalyst 6.5 ללא הדרייבר הזה? אני אחדד, בהתקנה מחדש של מערכת הפעלה, האם ניתן לדלג על השלב של התקנת הדרייבר ל AGP ולהתקין רק את הדרייבר של הכרטיס מסך catalyst 6.5 (אולי GART DRIVER מותקן אוטומטית? אין לי מושג). האם אני אמור לחוות ירידה בביצועים? עוד שאלה, ב control panel של catalyst מופיע הזיהוי ל AGPX8 האם זה אומר שהדרייברים ל AGP מותקנים כבר? תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מצאתי אותו ב-KSP ב-1,090 ש"ח ואני מעוניין לדעת למה הוא כ"כ זול. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 agp האם כדאי להחליף לכרטיס הזה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2196\ ואם לא מה כדאי במחיר של עד 900 שקל המפרט של המחשב שלי 2.8 סוקט 478 לוח אם asus p4p800se זיכרון 1גיגה ATI PALIT X800GTO
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כרטיס מסך 400-500 שח אפשר לחרוג אם זה מצדיק שתהיה יציאה לטלויזיה לשימוש עריכה גרפית למחשב שרשום אצלי
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש לי lg flatron 700 p ואני מנסה לשנות ל1152 על 864 על 100 hz ומשום מה פתאום הוא לא עושה את זה הוא כתוב שעושים advenst monitor שזה על 100 אבל שאני לוחץ על כפתור הmenu של המסך הוא כותב שזה על 85 בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 5200FX ורציתי לחבר את המחשב לפלזה. יש לי את החיבר המתאים והכל... אבל אני לא יודע איך מפעילים שיראו במסך? (אם בכלל) יש לי דריברים 8.....(הכי חדשים )
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום! אז ככה דוד שלי עשה OC לכרטיס מסך (ATI 9200),ועכשיו שהוא מדליק את המחשב,רואים ממש מטושטש,לא רואים כלום,השאלה שלי היא האם יש דרך לאפס את הכרטיס ידנית?(כאילו לא דרך הווינדוס,דרך הלוח או משהו).
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מתלבט בין 2 כרטיסים כבר בערך שבוע.. וזה משגע אותי.... :> שיגעתי פה אנשים בהודעות פרטיות אבל רק הסתבכתי יותר.... אז ככה הגעתי למסקנה שאני הולך על Gforce... ההתלבטות שלי היא בין XFX 6600 GT AGP - 1350 XFX 6800 NU - 1680 האם שווה לי לשלם את ההפרש בשביל עוד 4 צינורות עיבוד.. (12).. ואם יכולת לפתוח עוד 4...? והאם העובדה של 6800 יש זיכרון DDR רגיל הופכת אותו לנחות יותר....?.. הייתי רוצה לדעת עוד יתרונות וחסרונות ל2יהם... אני לא רוצה לקנות ואז להתחרט... תודה מראש... נ.ב.: בבקשה אל תמליצו לי לחכות.. אין לי סבלנות יותר
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי כבר אשכול על זה והציעו לי להחליף ספק, החלפתי לenermax 370. הכרטיס כאמור עובד ותקין, אך הווינדוס לא עולה, יש הרצה של ביוס, דוס הכל טוב, אבל כשזה מגיע להתחלת ההטענה של חלונות XP, יש לי מסך שחור. כאילו זה התנתק מהכרטיס... משהו נורא מוזר. הרצתי את windows מדיסק יש איזה גירסא מיוחלדת וזה עלה, וראיתי בeverest על אותו דיסק שה7800GS תקין. מה יכולה להיות הבעיה!?!? זה כל כך מוזר! וכשאני מחזיר ל6200, הכל עולה כרגיל!!! לגמרי חלק.
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים יש לשים לב אני מחפש כרטיס עוצמתי של AGP
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
תמיד הציקה לי השאלה למה מיצרות השבבים של כרטיסי המסך לא מנצלות את הפוטנציאל של הכרטיסים שהן מיצרות עד הסוף לדוגמא עד לפני חודש היה לי HD4850 שאחרי שהצמדתי לו קירור TWIN TURBO והוא החזיק 24/7 עם תוספת של 100MHZ לליבה (725MHZ TOTAL) ו120MHZ לזיכרון (1110MHZ TOTAL) ללא ארטיפקטים : השיפור הניב 1800 נק' תוספת ב3DMARK06. אז הנושא כאן הוא למה משווקות הכרטיסים לא מוכרות את הכרטיסים שלהם בסף היכולות שלהם אלא משאירות טיפה מרווח וכל מי שבא לו פשוט עושה OC ומקפיץ תביצועים. פרשן מעולם החומרה של XBITLABS טוען שזה בשביל שתמיד ישאר נשק לתחרות האינסופית של 2 הענקיות ATI VS NVIDIA, דהיינו כשהכרטיס X משוחרר לשוק עם ביצועים מסוימים, וחברה נגדית מביאה כרטיס שעדיף מבחינת כסף/ביצועים בטווח שלו,…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מרוצה מהמסך שיש לי עכשיו של MAG 17 אינץ 770T שהוא ענתיקה..ואני צריך עוד מסך שאולי אני יקנה למחשב החדש
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-