עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by VortexD,

במידה וחודש הבא יש בארץ ואני קונה עד שיצא ויסטה אני יוכל לשחק איתו או שרק עם ויסטה הוא יעבוד? ז"א אם אני קונה אותו ונגיד אני מתקין FEAR המשחק יעבוד? תודה על העזרה

2. Started by alia,

הציעו לי 7300gs של expertvision לא שמעתי\לא מכיר החברה אמרו לי חברת בת של palit יש חוות דעת\נסיון למישהוא? תודה מראש

3. אני צריך את העזרה שלכם הרכבתי מחשב חדש.. עכשיו יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 של לידטק ומסך LG L1970HR התקנתי את כל הדרייברים והכל אבל ב settings יש לי רק 3 רזולוציות 800x600, 1024x768 , 1280x1024 גם בתוכנה של nvidia.. עכשיו אני משתמש ב 1024x768 האחרון הפונטים שלו קטנים מידי ולא רואים טוב.. הבעיה היא שאין לי עוד רזולוציות ביניים שאפילו בכרטיס מסך יותר פשוט שיש לי במחשב אחר אני מקבל יותר מגוון של רזולוציות.. ורואים לא משהו.. אולי השילוב של הכרטיס מסך הזה עם המסך לא הולך טוב?..(חשבתי להחליף את הכרטיס מסך הזה..)

• 6 תגובות
    • 495 צפיות
  4. השאלה היא כזאת- האם שווה לשדרג את המפרט הקיים של המחשב שלי(למטה) עם כרטיס נגיד 7600gt שהוא נחשב לכרטיס משתלם יחסית. מה היא התמורה שאני אקבל מכרטיס כזה עם המפרט הנוכחי והאם שיפור שווה את ההשקעה לטווח של שנה וחצי לפחות, שזה הזמן עד לקניה של מחשב חדש(בתקווה). אודה על תשובות ישירות וענייניות וכמו כן המלצות לכרטיסים חלופיים יתקבלו בברכה. מסגרת עד 1000 ש"ח+-.

5. Started by EzE126,

אני צריך שידרוג לכרטיס מסך של לפטופ. מישהו שמע על כרטיס מסך חיצוני? אם כן בבקשה תמליצו על משהו.... תודה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. גרפיקה יותר טובה ובצועים יותר טובים ב XBOX360 או PS3? כמה שיותר דעות בבקשה כמו כן איזה מהן יכולה להפיק גרפיקה בעלת ריאליזם הקרוב לזה של DX10? תודה!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  7. Started by er0101,

יש לי מסך MAG19". האם באופיס דיפו יש מטליות מתאימות לניקוי?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  8. Started by x-factor,

שלום רב לכם... יש לי מסך שאחריי 7 שנים התפגר :\ .אקיצר אני צריך הצעות למסכים עד ל1500 מקסימום(ובלי חריגות) ואם אפשר פחות מ1500.המסך הוא בעיקרון לגיימינג ועבודה משרדית.לא משנה לי אם זה מסך LCD או CRT בתנאי שיעמוד בדרישה של המחיר...אם זה אפשרי הייתי רוצה לשמוע הצעה של CRT אחד ואחד LCD. עוד דבר....הייתי רוצה שהמסכים יהיו או מKSP או מפנדס........ תודה רבה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  9. בקטגוריית הגיימר ההמוצע רשמתם שהATI Radeon X1600 PRO הוא המשתלם ביותר. אבל נתתם לו כוכב.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. Started by buky,

רציתי לשאול על בעיות בתצוגת וידאו. יש לי במחשב סרטי וידאו משפחתיים שנוצרו ב-DV אבל נדחסו ב-MPEG2 כל הסרטים נוצרו באותה מצלמה ונדחסו באותו כרטיס וידאו ועל אותו מחשב. היום בצעתי עידכון לתוכנת NERO6 ואני מגלה דבר מוזר,ב-NERO6 יש תוכנה בשם nero mediaplayer ותוכנה בשם nero show time עד לעידכון שתי התוכנות הציגו את סרטי הוידאו בצורה נכונה אבל כעת התוכנה הראשונה מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה מעוותת כלומר הסרט מתוח בכיוון של מעלה מטה.ואילו התוכנה השניה גם כן מציגה חלק מהסרטים בצורה נכונה וחלק בצורה שבצד השמאלי של הסרט יש שטח של הסרט כאילו הוא כפול ועשוי מקווים מאוזנים בצבע לבן. אני רוצה לציין שבתוכנות אחרות כגון מדיה פלייר של ווינדוס אין את התופעות האלה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  11. במחיר: 640 שקל. טוב להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM?

12. שלום, היצטרפתי לא מזמן ואני כבר נהנה מפורום זה. הוא עמוס במידע חיוני, במדריכים טובים, והכי חשוב אנשים שמבינים ורוצים לעזור! אז יש בפי שאלה: אני מיתכוון לרכוש מחשב חדש בסכום שלא עולה על 5000 ש"ח ושמיועד בעיקר לעבודה מרובה ולמשחקים חדשים וכבדים. בדקתי באיזור ה"מפרטים המומלצים" שבאתר הראיתי את שני המפרטים הבאים: מפרט א. מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 530 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz 540 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 445 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 B…

13. Started by Dante_9,

עדיפות כמובן ל- 19 אבל אני מניח ש- 1000 שקל זה לא מספיק... פשוט מסך שיהיה איכותי ותסבירו למה דווקא הוא

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  14. Started by sabpa2,

מומלץ להתקין דריבר 4.9?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  15. בעיה. היה לי הדרייבר 53.03 של NVIDIA עד עכשיו, ועדכנתי אותו היום ל 61.77. (על XP-SP1 אם זה משנה, P3-550, 384SDRAM) מאז התצוגה של המחשב בטלוויזיה - היא בשחור לבן, אם זה במצב CLONE או בכל מצב אחר. ניסיתי את כל מצבי ה PAL או NTSC שיש באפשרויות של הדרייבר (לחצתי APPLY אחרי כל שינוי כזה) - ועדיין היא בשחור לבן. בד"כ בדרייבר הישן הייתי עובד במצב של מסך פעיל אחד (לא CLONE) והיה לי HOTKEY שמחליף בין תצוגה במחשב לתצוגה ב TV. מישהו יודע איזו הגדרה אני צריך לשנות כדי שאוכל לחזור לראות ב TV בצבע כמו בעבר ? לא שיניתי דבר בחיבורים, רק את הדרייבר. בתודה מראש, אריק.

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  16. אני חושב שהכל כתוב.. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by Sygnus,

אני צריך המלצה למסך לסטודנט לעיצוב גרפי, כמובן שישתמש ב 3DmaxStudio, Photoshop וכל שאר התוכנות. בינתיים חשבתי על שני הדגמים האלו : Viewsonic 19" E92F+SB Flat Monitor Mag 19" 996PFS שניהם כמובן רגילים, לא דקים, 19 אינטצ', סביב ה 1100 שח. איזה מהם עדיף לדעתכם ?

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by Bypass,

האם מישהו מכם קיבל את המסך הזה ויוכל לשתף אותנו בהתרשמויותיו?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  19. Started by Leo101,

מישהו יכול להסביר לי על זה קצת לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה)זה להשים שתי כרטיסי מסך(שתומכים בזה) על הלוח אם(שגם חייב לתמוך מין הסתם....עכשיו מה הקטע?? זה כילו ביצועים כפולים...ואני קונה שתי כרטיסי מסך שתומכים בזה אם אם אני רוצה...מישהו בבקשה יכול לתת קצת הסבר???

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך 9800 pro ואני רוצה לראות סרטים דרכו בטלויזיה. חיברתי את הכבל, נכנס לאפשרויות של הכרטיס מסך, והאפשרות של הטלויזיה כבויה. והכבל מחובר : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  21. קניתי FX5200 של GAINWARD ואני לא יכול להפעיל את תכונת הצגים המרובים אפשר להפעיל או את הטלויזיה או את המחשב אבל אין אפשרות להפעיל את שניהם ביחד ניסיתי כמעט הכל הדריבר הכי חדש מותקן אם לעוד מישהו ידוע על בעיות עם הכרטיס הזה תצינו זאת בבקשה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by TvGuide,

היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס וידיאו מקצועי באיכות טובה מאוד להקלטה מהטלויזיה למחשב ועריכה בפורמט HDTV למי שמכיר את הפורמט הזה, דומה לסדרות של מכושפות וסומלוויל . תודה מראה Tvguide

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  23. Started by danielle102,

שלום, נתקלתי בבעיה,הרקע של הטקסט באייקונים שנמצאים בשולחן העבודה הפך להיות לבן.איך אני מותירה אותו להיות ללא רקע [שקוף]? בתודה, תום.

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  24. למה אני חושב שהוא הרס לי ת-AA ו-AF . leadtek winfast A310 Ultra TD ViVo גם התקנת העידכון הקודם לא עוזר.

25. כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.

• 4 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים