כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום חבירתי כבל s-video לcrt מכרטיס המסך במחשב שלי לטלוויזיה(crt29 אינץ) שבסלון. יש לי מחשב דיי ישן. כרטיס מסך 6800 gt עם 256 מגה בייט. איך הכרטיס שלי מסוגל להריץ משחקים ווידיאו במסך כזה גדול? אני מצליח להפעיל משחק כבד שפועל בו זמנית גם במסך שלי במחשב וגם במסך הטלוויזה. זה לא מוריד מהביצועיים? הרי אם אני מחבר מסך 29 אינץ ישרות למחשב בכבל vga, אז המשחק בקושי יזוז, או שהכרטיס לא יצליך להפעיל אותו ברזלוציה כל כך גדולה. אז איך הכרטיס שלי מצליח להפיק תמונה במסך כזה גדול? ורואים טוב. תודה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD ואני לא משחק הרבה הרוב אני מתכנת אז רציתי לדעת אם אני הקנה מסך עם קצב רענון של 12MS אם זה לא יפגה בזמן שאני משחק או שכדי לי לקנות מסך עם קצב רענון של 8MS?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
זה נכון שהם הכי מומלצים למשחקים וכו? ואיך 2 המסכים האלו מי מבניהם הטוב יותר? יש הבדל בין MAG CRT 19" - 996PF X-Flat series = ש"ח1265 ל MAG CRT 19" - 996PFs- X-Flat series - SILVER = ש"ח1189 שני המסכים מאותה החנות הם נראים לי אותו דגם אך יש הבדלי מחירים למה ומה עדיף?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו יציאת ה dvi מה מחברים לה ... מחברים לה חוט מה lcd ורואים מה שעל המשחב בטלויזיה ..?לא הבנתי מה חשוב היום במסכי lcd למשחקים.? אם יש לי כרטיס מסך שיש לו יציאת dvi אז גם צריך להיות ל ?lcd התבלבתי מהיציאות ...
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום, אני מתקין פה מחשב לחבר, המעלות במנוחה בכרטיס מעט מפחידות אותי, מצד שני אמרו לי שזה נורמלי. המעלות שלו (לפי אברסט) במנוחה הן: DispIO - 52 MemIO - 64 (!!!, לא מוגזם?!) Shader - 58 האם אילו מעלות נורמליות במנוחה? הכרטיס שלי למשל (285 GTX) היה יותר קר עם הקירור סטוק שלו. אגב, לפי ה"אוברדרייב" של ATI, הכרטיס על 55 מעלות והמאורר עובד על 52 אחוז, הם זה תקין כל זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB עכשיו כשבודקים אצלו את המעלות ה-AMBIENT TEMPERATURE עומד אצלו על -0 איך זה יכול להיות
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מתחנן מחשב מבוסס I5 ואני רוצה לקנות מערך SLI של GTX 460, מה היתרון של מערך המבוסס על הגירסא של ה-1G, על ה-768M? האם יש למה להשקיע עוד 200 שקל על כל כרטיס בשביל ה-1G, או שעדיף לקנות את ה-768M? תודה לעוזרים! נ.ב. אני מתחנן לקנות את הגירסא של Gigabyte עם שתי המאווררים.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש זה המפרט שלו ספק כח 610W של חברת OCZ לוח אם גיגה בייט GIGABYTE GA-X48-DS5 זיכרון 4 גיגה DD2 במהירות 800MHZ של חברת OCZ מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX+ צורב DVD LG 22X ומארז של NZETX (מקווה שכך כותבים) ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש כמו GeForce GTX 275 ולחבר אותו עם מערך SLI לכרטיס מסך שלי יש לי בלוח האם שני סלוטים של PCI-E ושניהם ב16X כך ששניהם יעבדו באותה המהירות והשאלה שלי היא כך האם כדאי לי להשקיע או שזה סתם ביזבוז כסף והאם צריך להחליף את ספק הכח למשהו יותר רציני??? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אתם רואים שבתמונה פה יש 3 חתיכות שנכנסות ל AGP למטה ... ופה יש רק שני חתיכות וחסר רווח בין חתיכה 1לחתיכה 2 ....
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 עם 1G זכרון כיום יש לי כרטיס מסך FX5200 הבן שלי (בן 8) משחק במחשב ועד היום לא נתקל במשחק שהוא לא שיחק יפה (ריי מן , מכוניות וכו') לאחרונה קיבל ליומולדת משחק ספיידרמן 3 שלא עולה (דורש פנטיום 4 2.8 וכרטיס מסך מינימום FX7300 או רדאון X1300 . שאלתי : האם שדרוג כרטיס המסך (הוא AGP) לכרטיס אחר (משומש, כמו FX6500 /רדאון 9600 או X1950) יספיקו לי ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
על מפרט כזה של: p4 3.0 HT prescott 2GB of ram וספק ENERMAX LIBERTY 400W הכרטיס יעבוד טוב? ולא יהיה לו צוואר בקבוק בשום נושא? הוא ינוצל בימלאו? או בחלק גדול מכוחו? ??? ואם זה חשוב הלוח אם הוא MSI COMBO 915P
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב ! אז כאמור בכותרת - יש לי מערכת AMD Athlon Tbird 1333mhz עם לוח Asus A7M-266 וזכרונות 512MB PC2100 DDR266 mhz סלוט 256 של סמסונג סלוט 256 של קינגסטון. במערכת מורכב אצלי כרטיס GeForce 2 GTS Pro 64MB של MSI והוא אוברקוקר מעולה והגעתי איתו מ 400/201 default ל 250/500 בקירור סטוק שזה יותר מה ULTRA . רציתי לשאול - האם החלפת כרטיס מסך לGeForce 3 Ti200 - המערכת תקבל בוסט אמיתי במשחקים ? או שזה לא שווה את ה200-250 ש"ח ? תודה
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני כרטיסי מסך מסדרת GTS וGT (הGT שמתגיע לפני המספר. דוגמא: GT240) של nVidia שנמכרים בKSP. רציתי לדעת עוד על הסדרה הזאת, אם אלה כרטיסים חזקים לגיימינג? ולמה החליפו את כל הGTX בGTS בKSP וגם ראיתי בzigzag 2000 שאין יותר GTX (במבט חטוף).
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האלן יש את ה 9600GT בין 500 ל 600 שקל. ויש את ה 9800 שבין 600 ל700. עכשיו יש לי את הכסף ל 9800 השאלה אם יש בכלל הבדל בביצועים ? והאם זה שווה את זה. אם יש באנצים אני אשמח לראות אגב יש הבדל בחברות מבחינת ביצועים ? תושהה
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם כרטיס מסך NVIDIA GFORCE FX 6200 256MB PCI EXP. בדקתי את סקירת כ. מסך בנושא ראשי "HWzone גאה להציג: סקירת כרטיסי מסך הדבר הבא. *חדש* |עודכן לאחרונה 25.3.2006| " ואני לא מוצא את סקירה שאני רוצה לדעת על כרטיס הזה... תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4661b9c641ece0ab.jpg צריך לעדכן ת PLUG AND PLAY ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
האם ניקח 9600GT אם 250MB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד אקסטרים ו6gb זיכרון ולעומת זאת - ניקח את אןתו כרטיס אבל אם 1GB ונחבר אותו למחשב יחד אם מעבד ברמה בינונית(חלשה משמעותית ממעבד האקסטרים) ו2gb זיכרון ****(שאר הרכיבים בשני המחשבים זהים) אילו מהמחשבים יביאו ביצועים גראפים יותר טובים....??(אשמח להסבר קצר בנושא )
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוווזיה WinFast PVR במחשב וקראתי בביקורות כאן שיש פונקציה עצירת שידור חי פונקצית ה-PVR, עצירת שידור חי Time-Shifting w/ Hardware MPEG - פונקצית ה-PVR, מאפשרת עצירת שידור חי להמשך צפייה בזמן מאוחר יותר (תוך יצירת Buffer)
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הכרטיס מסך הזה מ-KSP ?xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? אז רציתי לדעת אך אני פותך לו צינורות. ואם אפשר גם הסבר מה בדיוק עוזר בביצעוים שלו. ומה צה בעצם הצינורות האלה וכמה צינורות יש לו ולכמה אני יכול לפתוח. והדבר הכי חשוב בפתיחת צינורות יש סכנה לזה שהכרטיס יערס כמו ב-OC
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם pentium4 475 presscot 2.4ghz וזיכרון פיזי של ddr 333mhz 256mb cl2.5 וכו וכו מגבילים Geforce6500?.
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה קטנה שדי מציקה לי מדי פעם אנחנו רואים שחברה מסןימת מוציאה גרסא "מסורסת" של כרטיס מסוים עם מספר מופחת של צינורות עיבוד ואחרי כמה שבועות אנחנו רואים איזה OCקר שמצליח לפתוח את הצינורות הסגורים ואז הכרטיס נהפך לגרסא היותר חזקה אז השאלה שלי לי היא מדוע החברה שמה את הצינורות האלה מלכתחילא עם הם מיועדים להיות סגורים!!! בכל מקרה עולה להם כסף לשים את הצינורות האלה אז מה הקטע?? זה כמו לסלול כביש ולהשאיר אותו סגור!! מה הקטע פה? אם כבר סללת את הכביש תשאיר אותו פתוח!!
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-