כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי כרגע את המסך,אני מנסה להשתיל את הדרייברים שלו ובהXP לא מצליח לגלות אותו,יענו נשאר על Plug and Play Monitor,הוא עובד ויציאות ה USB שלו גם עובדות,אבל משום מה הוא לא מגלה את המודל הזה גם ב USB Monitor Applet הוא מודיע ש There is no USB monitor currently attached to thid computer. וגם יש לי מין 2 קוים מעצבנים שבקושי רואים אותם על המסך איך אני יסביר את זה....כאילו שאתה רואה סרט wide screen ככה שתי הקוים באמצע המסך. בבקשה תעזרו לי.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את ה Radeon9100, רציתי לשאול אילו דרייברים להתקין (סגור על 3.1 ?) האם צריך להסיר את הדרייבר של Nvidia בצורה מיוחדת חוץ ממההסרה ב Device Menager (האם צריך למחוק קבצים בsystem או להסיר מהרג'יסטרי) ? והכי חשוב, איך מומלץ לקנפג את הכרטיס ב Conrol Panel שלו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
דבר ראשון.. אני לא בטוח שרשמתי נכון, אבל זאת לא הכוונה. הכרטיס הגיע אליי... ומאז יש רק בעיות ! היה לי ge force 2 gts והכל היה בסדר... משחקים עלו וכ"ו. עכשיו כשהגיע הכרטיס ניתקתי אותו, שמתי את הרדאון. חיברתי את הכבלים הנוספים. הפעלתי את המחשב, מסך כחול. מלא שגיאות ! עשיתי פורמט. הצלחתי לסדר סופסוף, התקנתי אינטרנט, דרייברים. הורדתי 3d mark 2001 se, אני כבר שמח רוצה לראות את התוצאות, אני רואה את המסך שלפני שיש משהו... בקיצור אני מחכה, פתאום מסך שחור. המחשב נתקע ! כנ"ל עם כמה משחקים... נתקע בטקסטורות... וגם לפעמים בעוד כל מני מקרים... אני משתמש בXP והדרייברים catacalyst 3.1 וניסיתי גם את 3 וגם אני משתמש בdx9 וב8.1 הבעיות היו זהות לחלוטין ! אני נואש... אני לא ר…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
של זכרונות ושל הליבה. אני נכנס לתוכנה, יש איזה שגיאה כזאת שהוא לא יכול לקבל איזה מידע, ואז אני הולך לסמל של OVERCLOCK והמהירויות שם נעולות! מה אני צריך לעשות? לצרוב אולי BIOS לכרטיס? אם כן מאיפה אני מוריד אותו? הכרטיס של HERCULES 3D PROPHET סוג הצ'יפ: RADEON 9500 PRO יש לי CATALYST 3.1 ו DIRECTX 9.0 יכול להיות שבגלל זה הוא לא מזהה מהירות כרטיס? ואי אפשר לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה המצף כולם ...? אז ככה יש לי רדאון 9700 פרו ומצאתי באתר : http://www.omegacorner.com/ שהם די ידועים בדרייברים משופרים לכרטיסי המסך .. מצאתי באתר אפשרות לעשות פלאש לכרטיס מסך ... ויש שם כל מיני הזהרות שזה לא על אחריות האתר אם נגרם נזק לכרטיס וכאלה... הוא גם רשם שהוא ניסה את כל מה שיש שם ולא היה לו בעיות .. עכשיו השאלה היא האם זה ייתן תוספת משמעותית בביצועים ? מזה בידיוק עושה ? כדאי לי בכלל ??? מישהו ניסה את זה על הכרטיס שלו ??? דרך אגב דרייברים הכי טובים אני מתכוון של חברות כמו האומגה וכאלה ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הלוח בלי AGP. אז אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI מתאים, עם דגש על מחיר, לא צריך FPS, לא צריך איכות, רק שיראו וגם במה כרוך חיבור שכזה. תודה
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ראיתם את הזוועה הזאת Gainwards Ultra FX 1000 ? אני לא מאמין שמישהוא מייצר כזה כרטיס מכוער ;D 7DB עלק, חברה קקיונרית
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאלתי היא לבעלי כרטיסי טיטאניום בלבד ( 4200,4400,4600). עד איזו מהירות הצלחתם להמהיר את הכרטיס שברשותכם גם ליבה גם זיכרון ומה המקסימום שיש לכם גם אם אתם יכולים להגיע אליו וגם אם לא. אנא ציינו את השם המלא של הכרטיס כולל יצרן. לי יש: GAINWARD TI 4200 GOLDEN SAMPLE ULTRA \650 XP VIVO ליבה:260 זכרון:520 תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הם כי ראיתי שהם הרבה יותר זולים
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, יש לי קצת מושג בTV CARDS אבל לא מספיק בשביל להבין מה כדאי יותר מבין השניים אלה לקוחים מPCHARDWARE.CO.IL אני מאד אעריך אם תוכלו לומר לי את דעתכם Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM Retail Card + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd-2116682264.htm 384 or Genius Video Wonder Pro III TV Card + FM + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd654984352.htm 328nis
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום יש לי TI 4200 הבעיה היא כזאת : כאשר אני מפעיל וידאו במדיה פלייר ואז לוחץ כפתור ימיני בעכבר וניכנס להגדרות - מיתקדם - OVERLAY CONTROLS - ואז אני משחק עם הקטנה והגדלה (ZOOM ) , מה שקורה : פיתאום הסרט נעלם מהסך ואני רואה רק שחור במסך הוידאו של מדיה פלייר , ועד שאני לא מדליק מחדש את המחשב אני לא יכול לצפות יותר בוידאו. אנא תנסו אצלכם ותראו מה קורה? האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת? האם מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR ב- 467 שקל. האם ידוע לכם משהו רע על כרטיסים מתוצרת XpertVision ? אני יודע שהכרטיסים החדשים של ati הם אותו הדבר ,אבל מה לגבי הדורות היותר ישנים?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב, אני מחפש כרטיס מסך אך ורק ל2D, הביצועים בתלת מימד ממש לא מענינים אותי. חשבתי בהתחלה על הפרליה, שבכול ביקורת נורמלית שעשו עליו ציינו לטובה את היכולות 2D שלו, אבל המחיר שלו בארץ... אז, א) האם יש סיכוי להשיג פרליה בארץ במחיר נורמלי?(נורמלי < 2000 ש"ח) ב) יש כרטיס אחר שאתם ממליצים עליו, במסגרת התקציב הנ"ל?(עדיף בפחות, אם ניתן להשיג ביצועי 2D דומים לכרטיסים שבקצה הסקאלה) תודה.
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב וחדש, ואני יודע ששני הכרטיסים יצאו בזמן הקרוב, ושהם יעלו רק 200$. אני ישתמש במחשב הרבה למשחקים. איזה כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קצת רקע.. בהצלחה הזמנתי Ge Force 4 TI4600 מPCH... ואז פתחתי פה אשכול על אם זה יעבוד טוב.. אז אמרתם לי שעשיתי טעות ושהייתי צריך להזמין R9500 PRO כי הוא הרבה יותר משתלם ובעל ביצועים יותר טובים (כשמפעילים AA AF) וכל מני דברים כאלה.. אז שיניתי את ההזמנה שלי. לכרטיס ATi Radeon 9500 PRO... ואני מחכה כבר שבוע וחצי ועדיין אין סימן... גם יש פה אנשים שכתבו שהם מחכים לכרטיס מאוד מאוד הרבה זמן... וגם כאלה שכל הזמן אומרים שהוא יגיע לפחות עוד חודש... אז השאלה שלי... נגיד שהייתם במקומי. האם כדאי לי לשנות את ההזמנה בחזרה ל Ge Force 4 TI4600 ולהיות בראש שקט ולא לחכות לרדאון לפחות עוד חודש (כמו שכולם אומרים) ? מה לעשות.. אין לי סבלנות.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך דק בתקציב של 2000-2500 ש"ח כמו כן שמעתי שמסכים אלו לא מתאימים למשחקים האם נכון הדבר ? בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
האם אני יכול עם הכרטיס מסך שלי (כנסו למפרט ותדעו) לחברו לטלויזיה עם כן איך ??? תודה מראש! :saint:
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
Text שלום, מחפש כרטיס מסך איכותי שיאפשר צפייה בסרטים ע"ג הטלויזיה. המחשב: P3-450/ 128M-Ram הטלויזיה: סוני 29" 100Hz המספקת את הכניסות הבאות: S-Video, RGB, AV, Scart האם מומלץ לשדרג משהו נוסף בקונפיגורצית המחשב? מה אורך הכבל המכסימלי המומלץ בין המחשב לטלויזיה שלא יגרע באיכות? בתודה איל
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם אפשר ביקורת שיש בה כמובן תוצאות עם בדיקות של הכרטיס מכל מני מצבים. ראיתי הרבה כתבות אבל על Radeon 9700 PRO אז בבקשה להקפיד על Radeon 9500 PRO. והחדשה היא, ששיניתי את ההזמנה שלי בPCH והזמנתי בזיגזאג, נשאר להם כרטיס אחד ;D וזה יצא לי ממש במזל... אני כ"כ שמח :-*
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך הטוב ביותר עד 400 ש"ח שזה מן הסתם לא הטוב ביותר אבל יספיק... אם 100 ש"ח נוספים יעשו את ההבדל, אנא רשמו לי דגמים מומלצים עד 500 ש"ח.....
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מתכוון, אם יש הבדל בביצועים במשחקים? יש ירידה ברמה של הכרטיס מבחינת משחקים לעומת הכרטיס הרגיל, או שזה אותו הכרטיס עם שיפורים?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-