כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אם יש לי לוח אם של MSI אז אני חייב לקנות כרטיס מסך של MSI? תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מטרת המסך להפעלת משחקים וסרטים ושייתן מענה חיובי לפיסי3 ואקסבוקס 360 שאני אמור לקבל בקרוב ביבוא אישי כך שאני גם מחפש מסך טוב במחיר טוב
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרגע radon 9800 pro עם בעיות התחממות ( צריך להחליף מאוורר), וחשבתי להחליף לכרטיס אחר... התקציב שלי לא מנופח, רק 400 שח, ותהיתי אם כרטיס כמו 7600gs ( כל מה שמצאתי בזאפ) יתן לי ביצועים טובים יותר לעומת ה9800 הישן שלי. או שלא, וכדאי להשקיע במאוור טוב? או כרטיס אחר? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בנט אקשן. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 ואני לא יודע אם הכרטיס מסך טוב. זה הפרטים שלו: ATI Radeon PCI-Express x16 upto 128MB משולב + חריץ הרחבה פנוי PCI-Express x16 זה כל מה שרשום עליו. אם אפשר לדעת אם הוא טוב או לא. וגם אם הוא יותר טוב מ- RADEON 9600XT תודה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הוא מריץ לי את המשחקים הכבדים בלי שום בעיה אבל כשאני מריץ CS 1.6 הוא מקרטע חחחח למה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס שאני יוכל לראות דרכו יס באיכות טובה...... וזה כל מה שחשוב לי שיהיה בכרטיס אני מאוד אשמח להמלצות על כרטיסים ספציפיים... תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB. בנוסף לקנייה אני רוצה גם לקנות כרטיס TV חיצוני/נשלף. איזה כרטיסים אתם ממליצים לי לקנות? אני רוצה לשים על המחשב הזה מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה הום פיריום. תודה לעוזרים, gbguy
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נייד. חיברתי אותו לLCD שלי (37 אינץ') וחשבתי שאני אראה את התצוגה על כל המסך. אך מה שקרה בפועל הוא שראיתי את מה שמציג המחשב על החלק האמצעי של הLCD. נכנסתי להגדרות תצוגה -> רזולוציית מסך, ולא משנה כמה שניתי שם, בLCD זה נראה כאילו יש גבולות בתוכה. ז"א נגיד ושיניתי ל רזולוציה 768X1024 החלק התחתון של התצוגה לא נראה בLCD. מה גם שברגע שלחצתי זהה, על הLCD הופיע 1, אך המסך של הנייד היה כאילו כבוי (שחור). בתצוגה יש לי לבחור ב"ריבוי צגים" 2 אופציות (שרשומות אותו הדבר), הראשונה משפיעה על ה"תצוגה הראשית" והשנייה על התוצגה המשנית (שמסומנת באפור - קרי לא פעילה). בעצם איך אני יכול לראות בLCD שלי כמו בתוצגה הטבעית שלה (16X9)??? מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD רחב והוא ממליץ להשתמש ברזולוצית 1440*900... 2 שאלות : 1 האם באמת זה הרזולוציה המתאימה? 2 האם שווה לקנות XT או שברזולוציה כזאת עדיין לא שווה להשקיע? תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVO 16 צינורות עיבוד תקינים. בזמנו צרבו בעבורי ביוס של x800xt pe על הכרטיס הנ"ל ועד היום עבדתי ככה עם atitool במהירויות נמוכות יותר. (במהירות xtpe הכרטיס נתקע בהרצת 3dmrak...) אני רוצה לנסות לצרוב לכרטיס גרסאות ביוס אחרות של xt pe מה שעשוי לפתור את הבעיה, ואני לא יודע בדיוק איך לעשות זאת. מודה לעזרתכם, נדב
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-
אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
החיפוש בפורום ראיתי שיש בכרטיס הזה vivo זה בכל הכרטיסים שלהם או בדגמים מסוימים איך אני יודע אם יש לי את האפשרות הזאת?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות כרטיס טלויזיה למחשב (לראות טלויזיה ע"י המחשב ישירות מהאנטנה וכן אף להקליט מדי פעם). קראתי הרבה המלצות (כאן באתר) על הכרטיס של חברת Hauppauge. בחנות שתכננתי לקנות את את החברה הזו והמליצו לי על Leadtec. ה Leadtec יקר בכ 80 ש"ח מהכרטיס השני. האם יש למשהו מידע איזה כרטיס טוב יותר (במחיר הנתון של כ 600-700 ש"ח) ?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- 4770 של MSI.. התקנתי את הדרייבר 9.5 של ATI שהוא חדש יותר משל זה של MSI.. בהתחלה התקנתי את הדרייבר הבסיסי כ- 16MB ואח"כ התקנתי את המלא כ- 40MB.. לא הבנתי מה לעשות עם כל ההגדרות המתקדמות של הדרייבר המלא.. והעדפתי שלא לשנות שם כלום.. 1. חיפשתי שאוכל לבטל/להגדיר שם את האודיו של ה- HDMI אבל לא מצאתי ונלצתי לעשות לו DISABLE ב- DEVICEMANAGER.. האם לעשות משהו אחר ? 2. בנוסף המסך עכשיו מוגדר משום מה על 59HZ ולא על 60HZ כמו שזה תמיד אפילו בכרטיס המובנה G31 למשל.. לא מבין למה זה קורה ואני אפילו מפחד לשנות את זה ! מה אתם אומרים ? ועכשיו אני שם לב שהדרייבר של MSI הוא גדול בהרבה (כ- 170MB).. 3. מה יהיה היתרון של הדרייברים אחד על השני ולמה ההבדל המשמעותי בגדלים.. על מה…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מספר שאלות תם - באם קניתי כרטיס מסך הכולל יציאת טלוויזיה - מה המרחק המקסימאלי שכדאי בין הטלוויזיה למחשב. בהנחה שיש כבלים איכותיים (מצופי זהב). שמעתי על חיבורים אל חוטיים בין מחשב לטלוויזיה. האם זה מוצלח - על איזה מרחקים מדובר ? טווח מחירים ? אשמח לשמוע את תגובתכם
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם הוא באמת משפיע? כמה OC אני אצטרך לעשות בשביל שצאוור הבקבוק יעלם? אם אני עושה OC למעבד האם האחריות מתבטלת? האם TT TR2 יספיק לOC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? ----------- עשיתי חיפוש ושום דבר רלווינטי לא מצאתי, תודה רבה לכולם ---- אני חשוב שכבר פתחלתי אשכול כזה אתמול אבל אני לא רואה אותו פה וגם לא בהודעות אחרונות שלי --- עריכה: כמו שחשבתי, מצטער ראול לא ראיתי שהעברת אז פתחתי חדש (וגם בדקתי בהודעות אחרונות שלי ולא ראיתי את זה ) ,פשוט זה קשור גם לגרפיקה..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
חוץ מהוספה של 32 מגהרץ לליבה ו25 לזכרונות (הרי שיפור הזה לא מרגישים בביצועים ואפשר להגיע בקלות עם אוברקלוקינג) אז בעצם מה הסיפור של ה FIREBLADE ?! תודה (:
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות חשב חדש. בהנחה שזה תומך ורק כדי להבין את העניין, יש לי כרגע כרטיס חדש sapphire 6670 1gb. במידה ואני קונה מחשב עם הכרטיס הזה sapphire 6870 1 gb. אני יוכל לעשות להם קרוספייר?? ואם כן זה ייתן אפקט בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8142 בכרטיס הזה אין יציאה של מסך רגיל VGA איך אני אמור לחבר את המסך? לא סתם היו מוכרים אותו בארץ... צריכה להיות דרך... זה בעיה?
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
במידה וחודש הבא יש בארץ ואני קונה עד שיצא ויסטה אני יוכל לשחק איתו או שרק עם ויסטה הוא יעבוד? ז"א אם אני קונה אותו ונגיד אני מתקין FEAR המשחק יעבוד? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
Dell LCD 19" E196FP זה מסך טוב ב1400 שקל??
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש אבל הבעיה שאני לא הכי מבין מכרטיסי מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיסי מסך שהמחיר שלהם הוא עד 500 שקל עד עכשיו היה לי radeon 9500pro 128mb יש לי פנטיום 4 2.66mgh
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מה ההבדל בדיוק בין GeForce PX8800GTS 320 MB לבין ה-640? אני יודע שה640 זה למסכים 20 ומעלה וה320 זה ל-17-19. ההבדל בין ה640 ל320 הוא גדול מבחינת גראפיקה והכל ? ועוד משו, מה ההבדל בין הכרטיס הזה:BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL . לזה:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן אחרי התלבטויות (בין לידטק GS אקסטרים ב - 637 שקל ל - GT אקסטרים ב - 1000) קניתי בסוף את הכרטיס הבא: Albatron GeForce 7600GT 256MB במחיר של 875 שקל בחנות ליד הבית (שיקול חשוב לדעתי) הנה ביקורת שמצאתי עליו: http://www.sharkyextreme.com/hardware/videocards/article.php/3211_3615856__9 עכשיו לשאלות: אני יכול להחליף אותו ל כרטיס של גי'גהבייט (עולה 1000 עגול) אם אני לא אהיה מרוצה... ולכן, אני צריך את החוות דעת שלכם לג'יגהבייט יש קירור שנראה יותר טוב (אבל אני יודע שאומרים שיש להם בעיה בקירור).. לאלבטרון יש קירור יותר מינימליסטי אבל עם מאוורר (אני צודק?) איך אני בודק את המהירות של הכרטיס מסך - אני צריך איזה תוכנה איזה תוצאה נחשבת טובה ל - 7600GT ב - 3DMARK06? אני את…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-