כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי השאלה בכותרת,(משהו כמו memtest אולי?) יש לי 7600gt ,המפרט בצד תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
דרישות: 1) כמה שיותר זול..אין עדיפות ל"מותגים" 2) שיתמוך בקצב רענון של 85 הרץ ברזולוציה 1024 על 768. זהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה להריץ FIFA08 עם כרטיס המסך לעיל ומתקבלת שגאיה כז: "requires hardware graphics acceleration". מפרט: מחשב של amd במהירות 2600 לוח אם של ג'יגה בייט עם צ'יפ של Nvidia Nforce 2 דרייבים מעודכנים. זיכרון DDR 512 האתר can you run it אומר שאני יכול להריץ את פיפא. ההתקנה טובה ונבדקה במחשב אחר והכל רץ ללא תקלות. הדרייברים של כרטיס המסך מעודכנים לאחרונים מהאתר של ATI. בהגדרות כרטיס מסך-פתרות בעיות-האצת חומרה-מסומן על מלאה. מישהו יודע ממה זה נובע? *נ.ב אם זה לא המקום להודעה אשמח אם תעבירו. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום.. חשבתי למכור את המסך שלי כמה אתם חושבים המחיר הריאלי שלו? http://reviews.designtechnica.com/review403.html
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X700 SE כנראה המאוורר דפוק מפני שהוא מרעיש. חשבתי להחליף לכרטיס חדש יותר, הדרישות לא גדולות במיוחד,(מדי פעם פוטושופ וביוםיום תוכנות גרפים), כרטיס בינוני עד סכום 700 שח. לוח האם הוא: ASUS A8N-E יש לי מסך LCD עם חיבור DVI ועוד LCD עם חיבור אנלוגי. הייתי מעונינת בכרטיס שיאפשר לי לחבר את 2 המסכים ביחד, כדי לקבל משטח עבודה גדול יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי אני גיימר כבר איזה 8-9 שנים ועוד מעט יש לי יום הולדת ואני רוצה וצריך כרטיס מסך חדש(יש לי עכשיו GEFORCE 6200 TURBOCACHE 258 MB של GYGABITE. ואין לי הרבה כסף יש לי בערך 400 ש''ח ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים החדשים חלק אבל שלא אצטרך להוריד מלא הגדרות כל כך נמוך עד שאני יראה את זה ממש ממש ממש גרוע,אני מסתפק הגרפיקה שנוחה לעיניים ושתיהיה יפה כזאתי אבל לא צריך מרהיבה או משהו כזה ובו זמנית שהמשחק יעבוד חלק .המפרט של המחשב שלי הוא :PENTIUM 4 3.0 GHZ SINGLE CORE,1024 RAM DDR2,הכרטיס מסך שרשמתי למעלה (חיבור PCI EXPRESS) 160 ג'יגה HARDISK. אז על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס טלוויזיה באיכות טובה, התקציב עד 250 שקל.כמו כן אשמח לקבל אמות מידה בעזרתם משווים בין כרטיסים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שימושים:משחקים בינוניים(לא כבדים) תקציב מקסימלי 500 שקל-לא משנה לי ati או nvidia אין דרישות מיוחדות מלבד המשחקים-החיבור הוא pci-e intel e6300 512mb/ddr667 (בתכנון לשדרג ל 1024 בקרוב) ועוד שאלה בבקשה,יש לי ספק כח גנרי מה הסיכונים שבזה והאם כרטיס המסך יכול לתפקד כי כרגע אין לי תקציב להחליף ספק תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
קניתי לוח אם של אסוס האם כרטיס מסך של אסוס יעבוד טוב יותר עם לוח האם מאשר כרטיסי מסך של חברות אחרות?? אני יודע שיש חברות טובות יותר וכרטיסים טובים יותר אבל אני מדבר על כרטיסים שוים למשל 6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
256 או 512 זכרון... שימושים: סרטים + מעט משחקים. שאלה נוספת - האם 512 זכרון בכ. חיצוני משתווה ל512 בכרטיס מובנה על לוח אם? תודההההההה
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, חברתי את ה -TV לכרטיס GF7300 עם יציאת s-video ל-composite מערכת הפעלה- vista נראה כי המסך לא זוהה בכלל ובכל פעם שאני משנה ב- display settings לעבור למסך TV ולוחץ OK המצב חוזר לקדמותו (אילו לא הגדרתי כולם) האם נתקלתם בתופעה כזאת?מה אתם יכוךים להמליץ לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
למרות שהפורום אכזב אותי כבר כמה פעמים שביקשתי המלצה או עצה ולא ממש קיבלתי , אבל לא משנה. לפי איך שהשוק נראה כרגע, האופציה ה"יחידה" שלי זה הבנקיו 767-12. עכשיו מה שאני הכי מחפש כרגע זה חוות דעת מאנשים שהתנסו עם המסך הזה ספציפית, או עם מסכים של בנקיו באופן כללי. (ואגב, כרגיל אשמח להצעות נוספות) תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה,הרקע של הטקסט באייקונים שנמצאים בשולחן העבודה הפך להיות לבן.איך אני מותירה אותו להיות ללא רקע [שקוף]? בתודה, תום.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול לקשר אותי לדרייבר הכי מעודכן ל6600gt שלmsi כי אני לא כל כך מבין בזה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 20 אינץ' בחדר בלי כניסת s-video אלא רק שני כניסות audio in ו- video in השאלה היא אם יש אולי ממיר או כבל מיוחד שאפשר לחבר בין הכרטיס מסך (s-video) לטלויזיה.. ???
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי את חוות דעתכם לגבי איזה כרטיס יותר טוב מהשניים הבאים: הראשון הוא 8800 GT של GIGABYTE דגם NX88T512HP REV 1.0 השני הוא 8800 GT של ASUS דגם EN8800GT/G/HTDP/512M/A שוב הכסף בנושא הזה אינו חשוב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לאחר הכתבה הטובה שעשיתם על הכרטיס 8400GS דיי השתכנעתי .. אני רוצה לקנות אותו גם כי זה לא כזה יקר לבנתיים עד שאני אקנה מחשב חדש והכרטיס שיש לי עכשיו הוא 6600 האם כדאי לי ? אל תגידו תשקיע כבר ב 8600GT וכאלה כי אני אעשה את זה בתקופה יותר מאוחרת אבל לבנתיים ככה 200-300 אין לי בעיה להוציא על הכרטיס הזה מה ההבדל בין זה :[b]http://lamir.co.il/product.asp?product=12839 לזה[b] :http://lamir.co.il/product.asp?product=13418מה יותר כדאי?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כמו 8800GT ...... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
להלן הפרט של המחשב: מעבד AMD 3000 64BIT סוקט 939 לוח גיגה ביט 939 nf3 בעל ממשק AGP זיכרון 1024 ddr 400 dual חברת gil כרטיס מסך רדאון pro 9700 128 mb ספק כח טימרלטק 480 W שאלתי האם כדאי לי לשרדג את כרטיס המסך ל 6800GS ממשק AGP, או שכדאי למשוך עם המחשב עוד איזה שנה ואז להחליף את על מהחשב אם אני משדרג כמה זמן ניתן יהיה ל משוך עם המחשב
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי כ. מסך GEFORCE 7600GS שמגיע עם חיבור לטלויזיה, החיבור נראה אחד יציאה ממחשב ו-4 כניסות לטלויזיה. 4 כניסות נראים בעל 4 צבעים אדום, ירוק, כחול וצהוב. ואני רוצה רק כניסה בעלת חיבור כבל Composite. יש קיים כזה שיאפשר לחבר את מ-4 כניסות אל כבל Composite או חיבור רגיל מיציאה של כ. מסך וכניסה כבל Composite? ואיפה ניתן להשיג? אני באיזור ת"א.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
הי לכולם שאלה - יש לי את ה- HD3850 512MB של גיגבייט יש לו גרסת BIOS משנת 2007 יש לי שתי שאלות: 1- האם לכל חברה שמייצרת את הכרטיס יש BIOS משלה כמו ללוחות אם? 2- איך מעדכנים את ה- BIOS -?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-