כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כ.מסך AGP תקציב עד 300 שקל.. ישמש לסרטים והמשחק היחיד זה פרו אוולושין.. אין משחקים כבדים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
איך אני מגיע לזה, ואיפה זה נמצא? אני צריך לבטל אותם כדי שהפיפא 08 ירוץ לי חלק.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
<p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
מסך: ViewSonic 19" LCD VP930 ¤ 1639 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 ¤ 827 בעיקרון הם מגיעים כחלק ממחשב חדש שאמור להיות מחשב משחקים, לגיימר קל-בינוני, שבו רציתי להוציא בין 1000 ל-1500 על מסך, ובין 800 ל-1000 על כרטיס מסך. אז מה דעתכם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לכרטיס מסך שהוא בהרבה יותר חזק מ7900GT 256MB עד 1600 שח לא משנה ATI או NVIDIA שיתמוך בכל השטויות החדשות כמו DX-10
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם...הכרטיס מסך שלי...(שרואים בצד) כנראה הלך...כי אני רואה מלאא צהוביים כאלה במשחקים וסרטים...והמסך כל שניה נכבה ונדלק... אז אני רוצה להחליף לכרטיס שיריץ משחקים לא כל כך חדשים...וסתם סרטים אינרנט וכו... חשבתי על r800gto אבל...אני מחכה לתגובות ממכם :] תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מפרט: C2D E6600 intel 512X2 ddr2 667 250 G hard disk does it matter ספק,איך אני יודע? בתכלס זה מחשב של HP עם chipset של אינטל Q965 הכרטיס מסך שיש לי עכשיו הוא מובנה אז זה לא משהוא... אני מחפש כרטיס למשחקים לדוגמא Cs gta and such... מקווה שתעזרו לי אה ומחיר מקסימלי בסביבות ה 500-600
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail מה ההבדל בין זה לבין GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ומה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אצלי זה מסומן על appalication controlled בדריבר ורק במשחק אני מפעיל... אם אני יפעיל גם מהדרייבר, זה סתם יוריד את ה FPS או שבאמת אני צריך להרגיש הבדל? אגב HDR מופעל אוטומטית גם אם רוצים וגם אם לא רוצים נכון?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני צריך דריבר לכרטיס מסך 8600GT של ג'יגה בייט נוידה עשו מצווה אני לא יודע איפה לחפשש
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שכתוב אצלי בפרופיל ויש לי תקיעות קטנות כל כמה זמן באמצע משחק.. האם זוהי שוב בעיה של מעבד כפול הליבה של אינטל או שמה זו בעיה אחרת? האם למישהו יש את אותה הבעיה עם מעבד כפול ליבה של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר דרך להתקין דרייבר ל- GeForce 4 440MX בויסטה . באתר הרשמי לא מצאתי דרייבר של הכרטיס הזה שמתאים לויסטה. אשמח אם תכוונו אותי
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שתי היצרניות האלה? האם יש הבדל בכלל בכרטיסים, או שזה רק שמות שונים לאותו המוצר? גם המחירים דיי דומים תודה
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
הראשון: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=279&lineid=1&act=1 השני: http://www.gainward.com/en/product/product_detail_v8026.html המחיר כמעט זהה, כך שהמחיר לא אמור להוות השפעה על ההחלטה. (ה-Gainward עולה 15 ש"ח יותר) מה עדיף? ד"א, אני די נעול על ה-7300GT, אז אין צורך להציע כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב שיהיה בערך כזה: מעבד + לוח אם quad core 2GB RAM 200GB דיסק קשיח עריכה:ספק אני יקנה לאחר בחירת ככרטיס המסך, לפי הצורך, אני גמיש. והמסך יהיה איזה מסך סמסונג LCD כנראה 17" או 19" המליצו לי לשים במחשב זה Nvidia Geforce 8800GTS 320MB רציתי לדעת האם זה טוב או האם למישהו יש הצעה יותר טובה. עריכה: התקציב הוא בין 1000-2000 אך אם יש משהו שחורג מעט אבל ממש ישפר אז זה גם בסדר. תודה רבה מראש ori givati
-
- 4 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר לא מאתמול לקנות כ.מסך חדש. זה התחיל ב1950P, עבר ל1950XT ועכשיו כשהבנתי שה8600 הולך לצאת אין טעם לקנות ולהתבאס. אז ככה, זרקו כל פיסת מידע שתעזור לי להתאפק עד להגעה הכלכך מיוחלת שלהם לארץ. סופ"ש נעים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני יכול לראות איתו טלווזיה במחשב כי קיבלתי עם המחשב חיבור שמתחבר לכרטיס מסך וגם הוא כמו בננה כמו בטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שווה להחליף 256MB GF7600GT ASUS + קירור Zalman FC-ZV9 + 200ש''ח בעד.. X1950PRO..? אני קונה (מחליף..) אותו עוד חצי שעה..! מהר תגיבו..
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מבין בכל הקטע של כרטיסי מסך וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי. קודם כל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק איזו טכנולוגיה יש לי,של AGP או PCI EXPRESS שנית אם הטכנולוגיה היא AGP אז אני לא יכול לקנות כרטיס מסך של PCI EXPRESS?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מה קורה אנשים! הגיע הזמן להפטר ממסך ה 17 crt הישן והמאפן שלי לטובת מסך אל סי די חדש ודנדש אני משחק לא קצת הבעיה שלי שאני מפחד מ image ghosting שיש במשחקים מהירים shooters.. ככה שאני לא הכי להוט על מסכי אל סידי אבל הבנתי שבמסכים עם 2ms אין ממש image ghosting דרך אגב אני גם גרפיקאי אז טיב הצבעים גם חשוב לי אני ממש לא מבין בזה מצאתי מסך שמוצא חן בעיני ממש SAMSUNG 206BW 20'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN 1320 שקל מה אתם חושבים? בחירה מוצלחת?
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-