כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב לגיימינג בתקציב של מקס' 750 שקל למפרט שברצוני לרכוש: Q8200 4G זכרון לוח אם מבוסס P45 ספק 500W יש מצב שג'נרי אבל יש לי גם HEC 450 TW TF. אני חשבתי על הכרטיס 260 GTX מכאן: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5268 האם הוא חזק בהרבה מה4850/770? יש הצעות שיפורים? יש סיכוי גם שאני יקנה מסך 22'' אז קחו בחשבון. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
?amd phenom 2 x2 550 3.0ghz will be enough for ati hd 5850 and cooler master 500w will be enough for ati hd 5850 monitor 26inch
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מעבד של אינטל (מהירות 2.33 ג'יגה), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך GeForce 8600 GT ומערכת הפעלה ויסטה. אני נמצא כבר תקופה בחו"ל ואני נוהג לצפות בשידורים ישירים של הערוצים הישראלים דרך אתרים שונים. הבעיה היא שכאשר אני צופה בשידור עם תנועות מצלמה מהירות ותדירות (כמו למשל במשחק כדורגל), איכות השידור יורדת (התמונה "נתקעת" כל כמה שניות, ולפעמים גם הסאונד מתחיל לקרטע). אני שואל את עצמי אם הבעיה היא במקור השידור, במהירות האינטרנט או בביצועים של מערכת המחשב שלי. אני יותר נוטה לחשוב, שהבעיה היא בביצועי המחשב שלי, מאחר שהקירטועים מגיעים בדיוק ברגעים, שבהם יש תנועה מהירה של התמונה, ומהירות האינטרנט היא 7 מגה. גם כשהגדרתי ב- Power Options של ויסטה "תוכנית", ה…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון גרפי זמין לעומת ייעודי יש לי כרטיס 7950GT ובפרטי מערכת (ווינדוס 7) רשום לי זכרון גרפי זמין MB1535
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את ה catalyst 9.9 משום מה אני לא מצליח להפעיל ב ext את ה VIDEO במסך מלא, אן למישהו יש מושג לגבי פתרון הבעייה אודה. יש לציין שבמצב CLONE הכל תקין.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו את ה ראדון 3650 לתצורה AGP טוען שאינו מצליח להתקין דרייברים אחרונים לכרטיס הוא מקבל הודעה של הדרייבר לא נמצא הוא כן מצליח להתקין את גירסה 9.6 אמנם שלחתי אותו לאתר של AMD כי יש איזה PATCH לכרטיסי AGP לסידרות HD 2000 HD 3000 ו HD 4000 אבל הוא טוען שזה לא עובד הוא משתמש ב XP מישהו יודע אולי יש איזה משהו אחר שניתן לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, לא זוכר אם ראיתי שזה פורסם פה או לא. לברי מזל שבנינו עם 2 כרטיסים... http://hardforum.com/showthread.php?t=1456964
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן, עם תושבת AGP. דרושות שתי יציאות, רצוי DVI (לפחות אחת) עם תמיכה ברזולוציה של 1920X1200. הכרטיס יחובר לשני מסכי LCD 22" ברזולוציה זו. המחשב עובד על לינוקס, ורצוי כרטיס של Nvidia לאור בעיות עם כרטיס ATI הקודם , בעיקר מחסור בדרייברים ובעיות בפריסה על 2 מסכים. התקציב - נניח עד 350 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON X1950 PRO אני לא יכול להצביע על שום שינוי שאני מודע אליו שהתרחש בתקופה האחרונה אבל מה שקורה זה ככה: ברגע שאני מתקין דריבר כלשהו לא משנה אם גרסה חדשה או ישנה המחשב עולה ומתחיל לעשות ריסטרטים עקב הכרטיס מסך , לפעמים כתוב לי שגיאה על הכרטיס במסך כחול כזה של וינדוס לפעמים מתכבה ישר בכלל בלי מסך. ברגע שאני מסיר את ההתקן המחשב פועל טוב לא נתקע ולא שום דבר השאלה הנשאלת היא מה קרה הרי לא הגיוני שהכרטיס לא טוב אחרת לא הייתי יכול לראות כלום גם ללא הדריבר אז מה בכל זאת יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1.קראתי את הביקורת בפורום בין ה260 ל4870 ואני עדיין מבולבל מה לקחת מביניהם מבחינת עלות תועלת .אני מתכוונן לשחק במשחקים כבדים כמו far cry על רזולוציות של 1920על 1200 קול אוף דוטי החדש שאמור לצאת? 2.פאר קריי 2 ו call of duty החדש שיצא בקרוב יתמכו בקודה ופיזיק איקס של nvidia?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לאחרונה כרטיס המסך שלי פועל במהירות מאורר גבוה במצב מנוחה ובתקופה הזו התחילו להופיע לי נקודות האדומות על כול מי חלקים של המסך שמופעיות ונעלמות עכשיו בזמן האחרון כמות הנקודות עלתה מה לדעתכם זה קשור לחום של הכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מחר אני רוצה לינסוע ולקנות כרטיס זה השאלה היא איזו חנות אני יכול ליקנות אותו (שיהיה במלאי) באיזור ראשל"צ והתקציב הוא 1400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בעתיד אני יקנה מסך 24 אינץ ה5850 כבר יחסית יקר אבל אני יכל לעמוד בתשלומים שלו ו של האח הגדול שלו השאלה כמה אני מפסיד בגלל המחיר המטורץ שלו...עוד חודש יהיה לי 700 לקניה בחול אחרי שאני יעשה כרטיס בין לאומי מה דעתכם בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו יודע עד כמה הכרטיס הזה הוא תלוי מעבד ? אני מעוניין לשדרג את-8800GT הנוכחי שלי ולהחליפו ב-HD5850. אני מריץ מעבד E6750 , השאלה שלי היא אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק עבור הכרטיס החדש.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P4 3.0 עם 1GB זכרון וXP. ברשותי כרטיס מסך RADEON X700. חשבתי לשדרג רק כרטיס מסך (כלכלית) כיד שאוכל לצפות בסרטי HD 720P 1080P. 1. האם זה נכון שרק לכרטיסי NVIDIA יש מקודדים שתומכים בהאצת חומרה על הכרטיס (COREAVC). אין כאלה מקודדים לATI? 2. איזה כרטיס מסך אוכל לרכוש בסביבות 500 שח שיענה לי על הדרישות? מעדיף ATI אבל אם אין מקודדים אז אפשר NVIDIA 3. האם יש כרטיסים שקטים? הכרטיס מסך שלי מרעיש מאד היום ואפילו אם אני פותח אקספלורר עם איזה פרסומת פלאש המאוור שלו טוחן... 4. תודה רבה ושבת שלום[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 10:00:58 יש לי PCIex על הלוח
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי בעיה ...לפעמים שאני על המחשב המסך הופך לשחור לאיזה 10 שניות ואז אחרי זה חוזר...וזה קורה בלי סיבה ... רציתי לפרמט את המחשב כי חשבתי שזה יסדר את הבעיה אבל אני לא מצליח לפרמט כי שאני מכניס את דיסק הפירמוט זה עושה מסך שחור ואני לא יכול לפרמט ... לא עולה כלום ... אתם חושבים שזה בעיה בכרטיס מסך ? לקחת אותו לחנות שיראו איפה הבעיה ... כי הבעיה היא או במסך או בכרטיס מסך ואני לא חושב שהבעיה היא במסך אז לקחת את כול המחשב או רק את הכרטיס מסך ? ויש איזה תוכנה שיכולה לבדוק אם כול החלקים של המחשב עובדים כמו שצריך ? שכאילו מבצעת פעולות אז ככה בודקת אם הכול עובד בצורה תקינה .. ? תודה מראש לעונים ..
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח עם 2 חריצי PCI-E מדגם MA790X-UD4P שתומך בCF אבל יש לי GTX260 ועוד סתם כרטיס שזרוק אצלי בצד 9500GT DDR3 האם אפשר לעשות איתם ככה שה9500GT יעבוד רק ככרטיס פיסיקס? והאם שווה בכלל לשים את ה9500GT ככרטיס כזה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 LG FULLHD כשאני על רזולציות מסוימות כמו 1920 x 1080 אין התאמה .לא בכל המסך מוצג חלק נשאר שחור מסביב ולא רואים כל כך טוב . אם למשהו י ש פתרון אשמח .תודה. התקנתי ווינדוס 7 דרך אגב
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המחשב החדש עם Sapphire ATI HD4850 Vapor-X 1GB, נכנסתי לאתר של ATI לחפש את הדרייבר שמתאים לי, והגעתי לכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit הורדתי את הלינק הראשון שזה ATI Catalyst™ 9.10 Suite for Windows 7 (64 bit) והתקנתי. עכשיו שאני נכנס לתהליך של הCATALYST אני רואה ככה: רציתי לדעת אם זה בסדר, יש לי אפשרות ללחוץ על BASIC למטה ולהתחיל התקנה של עוד משהו... שאין לי מושג מזה. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר וכו'... אני לא חושב שהתקנתי כמו שצריך את הדרייבר. איך אני יכול לוודא את זה? בעיה נוספת היא שאני לא יכול לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה שלי (LCD 32") שמחוברת בעזרת כבל VGA.. רואים מתוח ונ…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי היום תכרטיס והסבירו לי משהו על HDMI או משהו כזה בקיצור לעשות שהיה אפשר לראות סרטים באיכות HD המסך שלי הוא 226BW SAMSUNG איך אני יכול להפעיל את פונקצית ה HD עם בכלל?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי מסך מחשב אחד שמחובר בחיבור DVI-DVI ועוד מסך טלוייזיה שמחובר מהכרטיס מסך למסך LCD בחיבור HDMI-HDMI עכשיו כל מה שניסיתי אני לא מצליח לקבל תמונה ניסתי את כל ההגדרות מה אפשר לעשות?שכחתי לציין שהכרטיס המדובר הוא 4850.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-