כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מעונין לקנות כרטיס לעריכת וידאו.יש לי מצלמת וידאו אנלוגית והייתי מעונין בהתקן שאוכל להעביר את הסרטים למחשב ולערוך אותם ב windows movie maker 2
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
Hello ppl I got this card and i need help in installing it on my system whatever i do, the damn thing wont work, my system does not install the drivers for it my system spec are these 8RDA+ mobo and latest bios athelon 2600 512MB ddr333 radeon 9700 pro win xp pro + sp1a if any1 have this card or knows about it, please reply thank you
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין R9500 PRO לבין R9500 או שההבדל לא ממש גבוה?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 2 MX, Hercules 3D Prophet II MX Dual-Display Video ועשיתי פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט הכרטיס לא עבד טוב! עדכנתי אותו לDriver הכי מעודכן מהאתר Http://us.hercules.com גירסה:40.41 יש לי WIN 98 על אותו מחשב והכרטיס עובד חלק בWIN98!!! ניסיתי לבדןק בהגדרות ולא הלך.. כשביטלתי את כל האפשרויות לתלת מימד הכרטיס היה טוב הבעיות בכרטיס: -המחשב ניתקע כשאני מפעיל אותו בWINXP - הצלחתי חלקית לסדר את זה. -אי אפשר להפעיל משחקים ודברים תלת מימדיים. -אפילו כשהוספתי WordArt למסמך בWORD אז המחשב ניתקע!!!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, קראתי פה הרבה אמירות בפורום שיש בעיה רציתי של אי תאימות בין כל הרדאונים החדשים שזה 9500/PRO ו9700/PRO לבין הצ'פסטים של VIA. תוכלו להסביר לי קצת מה בדיוק הבעיות שנוצרות ומה אפשר לעשות בשביל לתקנן. כי זה נשמע לי לא הגיני שאם יש לי לוח דיי חדש של EPOX KT400 אז מה אני לא יכול לקנות RADEON 9500PRO??? תודה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
התוכנה הזאת פשוט מוחקת כל זכר לדריבר הקודם שהיה לכם. כאילו בכלל לא התקנתם דריבר. Driver Cleaner 1.0
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הכרטיסים: ATI Radeon 9700 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard איזה חברה יותר עדיפה Gig או ATI, ההבדל בין שני הכרטיסים הוא 500 ש"ח. ומתי לדעתכם ירד המחיר של הכרטיס הנ"ל ? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני נכנס ללוח הבקרה ולמערכת אני מקבל את כל החומרה שיש לי ,ליד כל פריט יש סימן + שאני נכנס ל+ של הכרטיס מסך הוא מראה לי שיש לי שניים ,אחד ראשי והשני משני , שניהם זהים האם זה בסדר ,גם אצלכם זה כך ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מדובר על כרטיסי FX ו - 9500 ו - 9700 כמה שיותר מפורט עדיף תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא פועל טוב כשהו על AGP X2 וכשאני מעלה ל-X4 הוא פועל טוב ב-Win ME אבל ב-XP הוא תוקע את המחשב באמצע משחקים הוא פשוט נתקע מפרט: AXP 2000+ Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256 MB 2100 Inoo3d Ge Force 4 ti 4200 128 MB תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 mg האם כרטיס gf4ti4200יעבוד עליו בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יצא דרייבר חדש 3,2 של ATI ! איך הכי טוב להתקין אותו ,להסיר את הקודם (הישן 3,1 ) או להתקין על הקודם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני לא חושב שהבעיה נובעת מהכרטיס... ה-AA/AF לא מופעלים....קינפגתי כבר בעזרת RAGE 3D אך בכל זאת ה-FPS עומד על 30 בערך ~ בעבר הבעיה הייתה קיימת אך בעזרת פקודות מסויימות של ה-CONSOLE ומידע על כמה לכוון את הפקודות האלו חזרתי למוטב וה-FPS היה מיוצב ב-70-99 ! למישהו יש מושג מהן הפקודות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 15 הכי טוב שאפשר לגרפיקה ווידאו עד 2500 ש"ח. יש המלצות? האם ה -LCD נופל בהרבה באיכותו על פני המסכים ה"רגילים" ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
קצת ישן ומעט באיחור...... ע"י שידרוג BIOS קצר ניתן להפוך את כרטיסי ה Radeon 8500 לכרטיסי Radeon 9100. לפרטים נוספים ....לחצו אזהרה:פעולה זו עלולה להשמיד את כרטיס המסך שלכם וכן מסירה את האחריות !!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי אולי לקנות GF4 MX 440 128DDR של TIGA הוא עולה רק 490 ש"ח :מישהו יודע איפה אפשר למצוא ביקורת על הכרטיס (לא חייב של TIGA)???
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש אותו בארץ ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי את הרדאון 9100, חיברתי, והתצוגה מרצדת !!! בכל מצב, גם כשאני בביוס...ניסיתי לשנות הגדרות, כלום לא עוזר... הבעיה היא לא במסך ! האם הכרטיס פגום ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של כ400 שקל? חשבתי על G-FORCE 4 64MB אבל שמעתי גם על כרטיסי ATI שאין לי כל כך מושג לגבי הביצועים שלהם.. מה אתם אומרים? אני מצפה מהכרטיס שיעמוד בכבוד גם מול משחקים חדשים מבחינת זיכרון אני מסודר עם 256 וחושב להגדיל ל512
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא Radeon 9800Pro בארץ?? ואם הוא יגיע עם 128 DDR II או 256 DDR II??? מה המחיר הצפוי בארץ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-