עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alfus73,

שלום, רכשתי כרטיס מסך AGP*8 6600GT. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך לנטרל איכשהו (אולי ב- BIOS) את הכרטיס מסך onboard שיש לי? 2. יש לי על גבי גב הכרטיס החדש מוט מתכת באורך 6 ס"מ וברוב 2-3 מ"מ , עם 2 ברגים קטנים בצידו. האם צריך להבריג החוצה את המוט הזה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. שלום, אני צריך המלצה לכ. מסך. אני מתכוון לחבר אותו לטלוויזית LCD כדי לראות בה סרטים. השאלה היא: איזה כ. מסך אני צריך? יש לציין שאני לא ממש משחק משחקים על המחשב. צריך בבקשה תשובה בדחיפות. נדב.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לשאול על הכרטיס GF 6600GT. הבנתי לפי מבחנים שהוא יותר טוב מה9800 פרו של ATI, והם באותו מחיר. עכשיו ראיתי שיש כמה כרטיסים שיש להם 256MB מסוג די די אר 3 (6600GT), זה באמת משנה ומוסיף בביצועים? ואיזה חברה כדאי לקנות? INNO 3D,ASUS,GAINWARD ועוד.. תודה

5. Started by Pitzinyelo,

מדובר על GT.

6. Started by Da-Funk,

איזה ? יש מליון..

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by roy_bono,

השם שלו זה : Pine - XFX nvidia 8800GTS 320MB Fatal1ty 650MHZ לינק למידע על הכרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=741 עכשיו רציתי לשמוע חוות דעת ממכם אם מישהו שמע משהו על הכרטיס הזה. איך הוא ?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by gerpbt1,

אחי היה בניו יורק לפני שבוע וקנה לי את הכרטיס שציינתי בכותרת, הקישור למקום ששלחתי אותו לקנות הוא http://www.jr.com/xfx/pe/XFX_GX260NADF9/ אחרי שהוא קנה לי ראיתי שאין דגם של gtx 260 בעל 1גיגה ו 240 multi-threaded processor cores, גם בדקתי על פי שם קוד של המוצר הספציפי ולא ראיתי שהוא בעל 1גיגה. האמת שקיבלתי ממישהו המלצה על החנות הזאת, jr לכן אני לא יודע אם סתם עבדו עליי או שבאמת זה הכרטיס שקנה לי אח שלי. חשוב לציין שהכרטיס עדיין לא הגיע אליי אבל כבר קנו אותו, פשוט רוצה לדעת מתוך סקרנות ותודה

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
  10. Started by yaniv1306,

במפרט שלו רשום שהוא דורש 350W ו ב 12V-20AMP יש לי ספק של 500W ( של A-TOP) שנותן 18AMP 12V האם אני הולך לאמץ ועלול לסכן בכך את המערכת או שכדאי לי לקנות ספק אחר.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by Dolo,

כרגע המפרט שלי הוא כזה: (P4 3.2ghz (s478 2x512mb ddr ram Radeon 9600XT AGPx8 המחשב מאד ישן, אבל כרגע אין תוכניות להחליף אותו בקרוב. לפני הרדאון היה לי 6800GT שנתן ביצועים מעולים, אבל הוא נשרף והייתי צריך להחליף אותו ב-9600 הישן יותר, מה שיצר צוואר בקבוק מאד רציני במערכת. כרגע לקנות מחשב חדש זאת לא אופציה, מה שמגביל אותי לשדרוג כרטיס המסך לכרטיס AGP8 אחר - השאלה היא אילו כרטיסים קיימים שיהיו שדרוג עבורי. אני לא מחפש להריץ את קרייסיס על ההגדרות הכי גבוהות. אני בסך הכל רוצה לשחק באטלפילד 2 על הגדרות גבוהות ושזה ירוץ חלק כמו שזה עבד עם ה-6800GT. ראיתי שהרבה ממליצים על ה-GeForce7300, אבל ממה שקראתי ברשת הוא דווקא פחות טוב בהשוואה ל-6800. בכל מקרה, תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. Started by kobibo,

שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

בהרבה פעמים שאני מנסה לראות קבצי ווידיו במחשב דרך תוכנה או באינטרנט יש לי בעיה בצבעים הם הופכים לצבעים לא קשורים לרוב סגול אדום כחול וכתום. אי אפשר להבין קלום וכל פיקסל בגודל של פיל.....צריך לציין שזה לא קורה תמיד רק בקבצים מסויימים.... אני לא יכול לעשות print screen בגלל שאני מדביק את זה,זה הופך לשחור כאילו לא היה בכלל סרט. משהו יודע איך לפתור את הבעיה?

15. שלום. אני אביב, אני חדש פה... לאחרונה נהרס לי כרטיס המסך ואני צריך להחליף אותו. יש לי מחשב חדש יחסית, פנטיום 4 2 ג'יגה, עם 512 מגה זיכרון. לפי מה שבדקתי יש לי AGP X4, ושאלתי היא: האם יש אפשרות לקנות כרטיס מסך עם זיכרון מספיק גדול (128 יספיק לי לדעתי, כי אני לא גיימר מטורף) אבל שהוא גם ל-AGP X4? כלומר, האם מוכרים בכלל כרטיסים כאלה? אם כן - האם הם יותר זולים? או בקיצור - אם מישהו מוכן למצוא לי עסקאות שישתלמו לי, הוא יבורך. אני לא מחפש משהו היסטרי, והתקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח... רק טוב בחיים שיהיה לכם.

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by haim gabay,

שלום רב לכל הותיקים פה ! ברצוני לקנות כרטיס מסך PCI-E ולחבר אותו ל-AGPX8 (כי אין לי כוונה להחליף לוח+מעבד בשביל כ.מסך) אז ככה איזה כרטיסי מסך יש בארץ עם אופצייה כזו ? ( אם בכלל ) ועל איזה כרטיס אתם ממליצים ? אשמח תשובה מפורטת בנושא תודה מראש לכל מי שיעזור לי בנושא זה !!!

17. Started by comablack,

יש לי בעיה מוזרה ב ati tool כאשר אני מעלה אותו הוא כאילו לא מזהה את ה gto2 בdefault הוא רושם לי 000/000 וגם ב propertis הכל על 0 יש לציין שהכרטיס עובד מצוין ובtrixx ובatitry אין לי בעיות למישהו יש מושג מה קורה?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  18. Started by ZenMaster,

לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?

19. אני חשבתי לקנות את ה X800GTO ל AGP אבל ראיתי שבאותו מחיר יש את ה X1550 אז למישו יש אולי באנצ'ים שיכולים להשוות בניהים ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב יחסית ישן המפרט שלו הוא:לוח אם של פי סי פרטנר אפולו פרו 133 מגה הרץ. מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ. 512 זיכרון SDRAM וחיבור של כרטיס מסך AGPX2 עד עכשיו היה לי כרטיס מסך GE-FORCE MX 440 64 DDR והחלטתי לשדרג אותו מכרתי את הכרטיס ב100 שקל. אז הזמנתי כרטיס מסך ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT של חברת GIGABYTE והיום הוא הגיע אז הלכתי להתקין אותו והמתקין מנסה להתקין אבל החיבור בAGP לא מתאים בגלל שמהחשב שלי ישן. עכשיו הוא הביא לי בינתיים GEFORCE FX 5500 256MB 128 BIT והוא דווקא התחבר לי והוא עובד בסדר אבל אני עדיין לא מרוצה כל כך. המתקין אמר לי שיש לי לחשוב עד מחר אם לא אני יקבל את הכסף חזרה. אז מה אתם אומרים איזה כרטיס כדאי למחשב שלי? רציתי ללכת על חברת ספיר של A…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  21. טוב אני חושב לקנות את : http://www.mag.com.tw/product/products-lcd-s-s776.htm#spec MAG TFT 17'' 776 8ms Model S776 Panel Size 337.9*270.3mm Max. Resolution 1280*1024@75Hz Display Colors 16.2M Dot Pitch (mm) 0.264*0.264mm Brightness (cd/m) 300 cd/m Contrast Ratio 500:1 Response Time 8ms במחיר 1595 ש"ח ב KSP , שווה לקנות אותו ? התקציב שלי הוא בדיוק 1600 שקלים ולא שקל אחד יותר ! מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. עד שאני לוחץ על color correction ב icon של Nvidia, זה מסתדר אבל זה לא נשמר ככה, והכי מוזר זה שמעלה תוכנה זה חוזר להיות חשוך השתמשתי ב driver cleaner התקנתי דרייברים וקודקים מחדש גם לא עוזר זה גירסה 163, נראה לי מוזר כי הגירסה הקודמת שלי היית 97.משהו :s05:

23. Started by pyaniv,

בעזרתכם האדיבה, ה3DMark עובר סוף סוף עד הסוף ונותן לי ציון !!! התקנתי את הדרייברים האחרונים של לוח האם והכל רץ ! אז קודם כל תודה ! אבל ! הציון שקיבלה המערכת שלי הוא 4192, נמוך מאוד לדעתי. מה לא בסדר ??? NVIDIA GeForce FX 5900 Driver 6.1.7.7 9.0b 512 MB Service Pack 1 AMD 2500+ Epox 8RDA3

24. כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  25. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.