כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
קניתי לפני 3 חוד' כ.מסך 7950GT של INNO3D. גוף הקירור של הכרטיס מרעיש מאד ואף אינו מצליח לקרר את הכרטיס לטמפ' נורמלית (טמפ' במצב מנוחה 50 מעלות ובמאמץ נושק ל-75 מעלות). האם ישנה אפשרות להרכיב גוף קירור חיצוני במקום גוף הקירור המקורי שבא יחד עם הכרטיס? לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שמעו חברה קודם כל סליחה שאני פותח את ת'ארד הזה פה אבל לא מצאתי מקום מתאים יותר מכיוון שרב מערכת הפורומים פה מתעסקת בעיקר בענייני חומרה אני מתלבט אם להתקין ויסטה אני יודע שלפני כמה חודשים היא לא הייתה טובה היו לה בעיות ולכל התקן דרוש דרייברים וחלק מהתכונות לא רצות אבל עבר זמן מה והאם כאילו יש התקדמות משהו השתנה האם כדיי להתקין מבחינה חומרתית אני מסודר יש לי לוח אם P35 מעבד E6600 כרטיס מסך 3gb 1066 8800GTS זיכרון מטמון 500GB HDD אני משתמש ב אקס פי אבל אני רוצה להתקדם לויסטה אז חברה בבקשה תעזרו לי להחליט תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3012363 נראה טוב לא? יש קאצ'?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את המסך הנל והוא פצצה והכל אבל יש לי בעיה קלה איתו... יש מריחה קלה מאוד של הטרטס באיקונים בחלונות ובכל ישום משרדי בעצם וורד אקסל אקספלורר... המריחה מאוווווווד קלה ז"א כמעט ובלתי נראית אבל אני אישיתי רואה אותה פה ושם וזה מציק לי קצת.... המריחה מתבטאת בכאילו צל קטן בצד כל דבר... במשחקים ובסרטים אין את זה או שאני לא ראיתי את זה כלל אבל בחלונות עצמו דווקא יש... יש למישהו רעיון ממה זה נובע ואיך מתקנים את זה? אני עובד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, וזה לא משנה אם אני מוריד אותה, אני עובד בקצב REFRESH 75 בחיבור VGA רגיל (צריך לקנות כבל DVI לחיבור DVI) כרטיס המסך הוא PNY 6800GT ובמסך הקודם זה לא עשה את זה כלל... המסך הוקדם היה מסך 15 אינץ LCD של DYNAMODE מלפנ…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
עדכנתי את הדרייבר של הצי'פסט שלי ונדמה לי שעכשיו משחקים פועלים לאט יותר איך אפשר לבדוק בוודאות אם הagp מותקן כמו שצריך? אני לא רוצה להסתמך רק על מה שכתוב בdirectx כי גם כשעשיתי uninstall לדרייברים הישנים הagp accleration היה על enabled....
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי אני מחפש מספר דברים 1) תוכנה שתאפשר לי לעשות FLASH איכותי לBIOS של ATI 2) את ה BIOS עצמו, אחד איכותי שמכיל OC נחמד, בלי שינוי מתחים, ושיאפשר לקבל את ATI כבר כמו שאני אשים אחרי CC, כלומר 790 או 800 וזכרונות על 1100 3) לקבוע מהירות דרך הBIOS! ראיתי שיש מקומות ברשת שיש BIOS שנותנים שבברירת מחדל במקום שהוא יעבוד על איזה 20 או משהו כזה המאורר, שיעבוד על 40 או 50, ושבעומס יעלה להרבה יותר (אם כבר עושה OC אז חייב יותר מהירות למאורר) 4) שכל הדברים האלו יעשו עבור מערך CF - CROSS FIRE, ככה שלא תהיה בעיה מקווה שזה מספיק ותוכלו לעזור לי בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
http://www.palit.biz/en/products/ati_pcie_HD2400XT-Sonic.html במחיר 270 ש"ח. לבין http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat=27&prod_id=63606 ¤ 246 מניסיונכם מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש מחשב שאני רוצה לקנות והוא מגיע עם GeForce 7600GT 256 ועם מסך LCD חשבתי שאוליי אם אני אקנה מסך CRT אז זה לפחות חיסכון של 500 שקל וככה אני אוכל לשדרג את הכרטיס בפורום מפרטים זה מה שהמליצו לי עליו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=203743.0 דעתכם? בתודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום! לפני חודשיים~ רכשתי מחשב חדש וזהו המפרט שלו: Intel Pentium 4 2800MHz (Bus: 800MHz, H-T) 256MB 333DDR * 2 GeForce FX5200 128MB אחרי שהפעלתי עליו משחקים כמו Far Cry ו-Doom 3 הוא התחיל להשתעל. הבנתי שהנקודה החלשה אצלי הוא הכרטיס מסך. בהתחלה חשבתי לקנות Radeon 9800 Pro 128MB. אבל 1500~ ש"ח זה הרבה. אז החלטתי להתפשר על RADEON 9600 XT 128MB. כמה שאלות לי אליכם: *האם המחשב שלי יוכל להפיק את כל 100% מה-Radeon9600XT? *עד כמה שונה הכרטיס הזה מה-FX5200 מבחינת ביצועים ואיכות, והאם ההבדל באמת שווה את המחיר הכספי? *איזה כרטיס הייתם ממליצים לי לרכוש? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, את האמת לא ידעתי איפה לשאול אבל פה נראה לי הכי מתאים. אז ככה: יש לי כרטיס מסך של Nvidia מדגם Geforce FX 5200 ומעבד אינטל 2.8 ו-80 ג'יגה זיכרון מהירים. פירמטתי את המחשב לא מזמן והתקנתי את הכל כנדרש. הבעיה היא שאני לא מצליח להפעיל משחקים בצורה חלקה והם עובדים לי איטי. נגיד כמו המשחק unreal tournament 2004 עובד אצלי איטי ואני יודע שאצל חבר שלי שיש לו אותו כרטיס מסך וזה עובד לו מצוין. או גם פיפא 06 כנ"ל. מה אוכל לעשות בנידון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הכרטיס GeCube HD3850 256mb וראיתי כאן בפורום שמישהו כתב שהקרור שלו ממש גרוע ומרעיש... האם זה שווה השקעה של 120 ש'ח? או שזה רק חשוב לOC.? ואם יש לכם הצעות לכרטיסים טובים יותר במחיר הנ"ל(940) בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 7300GT שקיבלתי בזמנו. ניסיתי לחבר אותו ל-TV וגיליתי בכרטיס מסך שהשקע של ה-SVIDEO בעצם לא רגיל אלא חיבור SVIDEO עם 9 פינים מיוחד. לחבר שלי שקיבלתי ממנו את הכרטיס מסך אין את חלק החיבור הזה(הוא מעולם לא חיבר ל-TV). מי שמכיר מה עושים? איפה משיגים תקע/חיבור כזה ??? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי שאלה על הכרטיס הזה תגידו לי איך הוא ואם יש משהו יותר טוב ובטוח יש את תמליצו לי על משהו טוב... Gecorce6600 pci express x16 256MB
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס 9800P וביום שישי חיברתי אותו למסך הטלביזיה בסלון ואת הכרטיס קול לקולנוע ביתי. אתמול ראיתי סרט אחרי שהתקנתי כמובן את התוספת של ATI לדרייוורים ( HIDRAVISION ) הכל עבר חלק ובלי תקלות מיוחדות ורואים באמת מצויין. רק רציתי לדעת כמה דברים שעוד לא עליתי עליהם.. 1 ) למה כל פעם שאני רוצה לראות בטלביזיה בסלון הוא מכבה את המוניטור של המחשב ? אין אפשרות לשלוט על שניהם באותו הזמן ( לא רק ב DESKTOP ) אלה גם שמנגנים סרט ? אם אפשר תדריכו אותי בבקשה איך אני עושה את זה בהגדרות.. 2 ) יש תוכנות או תוספות מיוחדות של ATI שאני צריך להתקין ? 3) שמתי לב שמאז שהתקנתי את התוספת HIDRAVISION הביצועים במשחקים ירדו אין לי מושג למה זה אבל עד יום שישי לפני ההתקנה הייתי משחק FAR C…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום,יש ברשותי את הכרטיס redeon 9800 pro 128mb 128bit של ספיר עכשיו אני רוצה לדעת האם אני ירגיש הבדלים שאני משחק ב128 ביט לבין ה256 ביט?? יש לי אפשרות כספית לקנות כרטיס אחר במחירים כאלה אני רוצה לדעת עם באמת כדי להשקיע בזה או לא...
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
-
מה דורש יותר כוח מהמעבד? רזולוציה גבוהה או גראפיקה גבוהה? :s05:
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום. אני ממש חדש פה. בכול מקרה אני הולך לקנות את הכרטיס HD6850 ויש לי מעבד Q6600 ללא OC רציתי לדעת האם יהיה לי צוואר בקבוק משמעותי עם הכרטיס והמעבד. והאם מומלץ לי לקנות את הכרטיס הנ"ל . עם יהיה צוואר בקבוק כמה אחוזים בערך לא יבואו לידי ביטוי מהכרטיס?? בנוסף הייתי רוצה שאם לא מומלץ לי לקחת את הכרטיס מה אתם יכולים להמליץ לי לקחת במקומו באותה ברמה בערך? אני קונה מ KSP. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני אולי ימכור אותו כי יש סיכוי שאני עוזב אתה ארץ עדיין לא בטוח אבל יש סיכוי גדול!! וחשבתי עדיף לי כסף מזמון מאשר חלקים שאולי יהיו לי בעיותלהעביר מפה לשם... :-\ אם אני עוזב לא יהיה מקום חח מזוודה אחת תהיה רק דיסקים אני מדבר אל כמות של כ 700 דיסקים בקופסאות האלה של 208 כל אחת...
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
המלצות חבריה בבקשה =] לאח שלי הלך הכרטיס מסך ואנחנו עדיין לא מוכנים לקניית מחשב חדש. אז בבקשה המליצו נא =] תודה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-