עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  2. Started by maormark,

האם אפשרי להפעיל מסך רחב בפורמט 16/9 על גבי כרטיס מסך מובנה מסוג: NVIDIA GEFORCE FX6100 256MB לוח אם מדגם : Gigabyte GA-M61SME-S2 תודה מראש מאור

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  3. חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. Started by b-or,

קישור לאתר יצרן (תפריט - כפתורים בצד ימין) דגם 72VM 17 אינטש 8 MS כל השאר כתוב באתר. [שני פרמטרים חשובים ששמתי לב אליהם - רזולציה וקצב ריענון (60 Hz) וחוסר בחיבור DVI] - (חסרונות) אני יכול להשיג אותו במחיר של 1700 ש"ח כולל צורב DVD של NEC דגם 3550.(הצורב כלול במחיר). מה אתם אומרים? איך המסך? *לפי התגובות על צורבי NEC בפורום אני מבין שהם די מומלצים.. שווה את הכסף? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה

6. * שנתמך ב- XP 64Bit חשוב ביותר (מרבית הכרטיסים הפושטיים של ה-300 ש"ח לא תומכים) * שיכלול טיונר TV * סוס עבודה רציני - צריך להעביר עשרות קלטות וידאו למדיה דיגיטלית * שיכלול תכנת עריכת ווידאו טובה * איכות גבוהה * לגבי ממשק חיבור לא יודע מה הכי הטוב אבל יש לי PCI, PCI-1X, USB, 1394 אם שכחתי עוד תכונות שחשובות לקחת בחשבון לפני קניה , רק תגידו

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by BmsKlane,

פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. קיבלתי ב 3dmark05 תוצאה שניראית לי עלובה 3290 או משו בסגנון wtf ? הכרטיס חדש, בן שבוע בקושי

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by ac1240,

התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view&current=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. Started by lpp.phpme,

שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by uzana2004,

בס"ד שבוע טוב ושלום לכולם... יש לי בעיה עם העדכון של הכרטיס מסך(מאתר GURO) ברגע שאני מתקין אותו קופצת הודעה של הXP ולאחר מכן המחשב לא נכבה כמו שצריך... כמו כן העדכונים באתר של NVIDIA ישנים(11/2004) ולכן לא מועילים בכלל.... מאיפה אני יכול להוריד עדכון חוקי לדריוור שלי(אני חייב לעדכן אותו כי כשהוא לא מעודכן יש לי בעיות במשחקים כמו פיפא וכו)?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by D-Viper,

אולי השאלה קצת מטופשת: יש לי במסך ה-LCD שתי חיבורים-DVI (הדיגיטלי) והאנלוגי. אז השאלה שלי היא האם לחבר את שתיהם? כי בינתיים חיברתי רק את הדיגיטלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by RGod,

תגידו איפה אני מוצא את הדרייברים הישנים לכרטיסי RADEON ?כלומר בלי ה catalyst control center ???הם מאיטים את המחשב .

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by Euthanasia,

ראיתי בדובים את הקירור האדיר שלו (לפחות כל הוא נראה..) ורציתי לדעת אם עדיף אותו על פני ההאחרים כמו הXFX.. תודה! ועוד שאלה שקשורה לOC. האם כדי לעשות OC לכרטיס מסך צריך גם שינויים במעבד/זיכרונות? והאם זה יביא להבדלים משמעותיים? וOC לכרטיסי מסך עושים רק ע"י תוכנות כמו RIVA TUNER וכו'..? תודה!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by BigPimpin,

1. האם הכרטיס הזה טוב? 2.הוא יפעיל משחקים עכשיווים טוב? כי את NFS:CARBON, HL2,SC:CT הוא מפעיל בצורה טובה למרות שהמחשב שלי ישן. 3. האם הוא יפעל טוב כאשר אני ישדרג את המחשב? אני עומד לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרון. איך אני יודע שהוא יתאים לי? תודה רבה לעוזרים!

18. הכרטיס שבחרתי למחשב שלי (שיריץ גם משחקים) הוא :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL. המליצו לי על כרטיס מסך אחר שייתן ביצועים עדיפים והוא: XFX 8800GTS 640Mb XXX Edition. הכרטיס השני יקר יותר מהראשון. האם המאמץ (הכספי) שווה ? תודה

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by Ravana,

שלום, אני מחפש המלצות לכרטיס מסך חדש, בתקציב של בין כ- 700-800 ש"ח (בכדי להחליף את ה-R9200SE העתיק שלי). פרטים על לוח האם והמעבד שלי נמצאים בלינק הבא: http://img382.imageshack.us/my.php?image=cpumb6vw.jpg (כמובן, החיבורים הנדרשים מן הכרטיס הם AGP). הכרטיס צריך להיות מיועד למשחקים (אמנם, אני לא מצפה משום כרטיס בטווח המחירים הנ"ל ועם המערכת שלי לביצועים גרפיים גבוהים במיוחד). אני לא מתכוון לבצע OC על הכרטיס. בתודה, Ravana.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by PSS,

קניתית מחשב חדש R9800P INTEL P4 2.8C אני יודע שAMD הרבה יותר טובים.. SAMSUNG 512 ... אני משחק בWolfenstein - Enemy Territory שזה משחק ישן... עשיתי MX FPS 100 אז תמיד אני רואה 59/60 FPS לא יותר! למה אין לי איזה 200-300 FPS? עם GF2 הייה לי 30-0 FPS ואותו גרפיקה :'( למה??? :'( הכרטיס עלה לי 1500 שקל!!!!!!!! :'( היתקנתי DIRX 9C מה עוד?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by shlem,

אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  22. Started by kobi_af,

שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. נגיד עם הכרטיס לא נמצא ב3D אלה ב 2D אז מהירות שלו נמוכה יותר (MHZ) ?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  24. אני מדבר על הכרטיסים שאמורים לרשת את 8800GTX ULTRA וכו... יש מידע מתי הם אמורים לצאת?

25. שלום לכולם אני מחפש Driver לכרטיס מסך cirrus logic 5430 עבור WinXP בבקשה מי שיכול לעזור אני אודה.... בבקשה בלי תשובות של "לך תקנה כרטיס אחר". הכרטיס מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל הוא מופיע עם שגיאה: This device cannot start. (Code 10 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים